Повечето мъже не харесват тази истина от цялото си сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повечето мъже не харесват тази истина от цялото си сърце
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1844 пъти
Не обичат истината да им се казва, обединяват се срещу нея, но дори да смятат, че са победили, един ден ще получат това, което сеят под една или друга форма. Вселената е бумеранг и, ако сееш дискриминация, един ден това ще получиш рано или късно. Но дано ви се прости и си спестите това!

Навсякъде вече виждам мъже да наричат жената глупава и куха, да се подиграват и да искат единствено партньори за разплод.

Жената е в момента масово подигравана и осмивана от кой? ПО МОИ НАБЛЮДЕНИЯ- от самотните мъже или тези, които не познават любовта и сякаш са зависими от секса. Те са залостени в негодуванието от минали преживявания.

Много рядко почти никога, не ми се случва да видя мъж в щастлива връзка да обижда жени или да им се подиграва. Те имат една светлина и достойнство в тях, защото не са допуснали надеждата да си отиде!- Те са истинските победители.

Обидата и омразата са ПАДЕНИЕ, а не победа! Те са само моментно облекчение.

Но много мъже вече са самотни- Едно е да си самотен защото така си щастлив, друго е да си самотен от омраза към другия пол и болка! Да не можеш да видиш никаква вина в себе си за лошия късмет във връзките си.

Винаги мъже наранени в миналото решават да поведат истинска война срещу жените и се започва от обиди за тегло и възраст- до обиди за финансово положение и това дали имат деца.

Вие обиждате себе си! Ако се обединявате срещу единствения друг пол във Вселената- обиждате себе си. Победата ви е само привидна и това е според мен престъпление към самата природа!

Майката Природа обича и двете- и жени и мъже, създала ни е заедно да си помагаме, ние за нея буквално сме братя и сестри, когато вие намразите другия пол- жени или мъже, вие все едно мразите самата природа, защото всички сме нейни деца!

Мъже, да мразите жените и да ги ползвате само за разплод, това е да мразите природата и нея да използвате! ПРИРОДАТА Е РЕШИЛА ДА ИМА ЖЕНИ, те са ваши баби и майки! Обръщам се към вас, защото тази омраза я виждам повече при мъжете.

Поне от уважение към бабите и майките ви, които са ви обичали, може да не им причинявате този срам като обиждате и мразите всички жени!

Това не е нищо добро и ще донесе само проблеми! Няма значение, че ще се обедините срещу мен в коментарите, няма значение каква вина ще хвърлите срещу жените да изкарате нас по- омразни, аз не мразя мъжете и мен няма за какво да ме обвините- Дано природата ви прости!

Вие не сте тук да мразите жените, Нито ние жените сме тук да мразим вас, всеки е тук да остави нещо хубаво след себе си.

Това ли ви прави ГОРДИ с живота си?- Да оставите жените наранени и да оставите сами децата, да победите в мъжката трупа, а един ден да отговаряте пред майката природа за действията си?

Мъжкият гняв е направил жените крайно наранени и завистливи една към друга- Защото не се чувстват приети. Това дори мен ме кара да се държа зле- Но го осъзнавам и търся все някак промяна.

Това ли е перфектният свят за мъжа? Свят в който е успял да смачка единственото друго дете на Майка Природа?- Жената!

Това ли е мечтаният свят?- Никога да не простите на жените в миналото си и да заведете война срещу тях с обиди и груби думи? Това е само въпрос и на много от вас ще им е много тежък и неприятен този пост, но да!

! Ние всички сме много по- свързани отколкото мислите! И жени и мъже трябва да се научим да се обичаме! Това е изискване от Майката Природа, не от мен!

На мъжете няма да им хареса този пост и предполагам, големи хули и доказвания на точки ще са в коментарите.

Те вярват, че ако се обединят заедно, значи доказват, че един пост е грешен. Искат човек да не се фокусира върху смисъла, а тяхното негодувание!

Ако някой е фен на обиждащ коментар- Това е враг на самия коментиращ и не му прави услуга!

Но истината си е истина и 100000 човека да се обединят срещу нея!

Не събирам последователи, нямам нужда и от коментари или комплименти, аз дори не ви познавам, целта ми е само да кажа истината, нямам нужда от одобрение на хората. Това би било слабост.

Омразата към другия пол е обида за природата,
в животинския свят омраза към другия няма. Само при човека е стремежът към патриархално общество.

Ето, аз съм имала неподходящи партньори и много болка в миналото, но реших да се събера и мислено да им простя, да им пожелая добро и вече да не ги хуля.

Никога да не допускам мисълта, че всички са еднакви- Това е истинската загуба. И изпитах щастие и мир. Един поне да желае същото?

- Вашата сестра

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: f4fcae34ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мисля, че мъжете са по-глупави и безчувствени.
.
Жените са повърхностни, нелогични и емоционално нестабилни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f7d9321924
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Сестро какво става с майката природа като дойде сметката? Бъркаш ли се един път поне да платиш за любимия? Или тогава не важи това което пишеш? Айде да си говорим истината моля надяваш се той да плати нали? А в най-лошия за теб случай да си разделите сметката до стотинка! Също така може и да имаш кола, ама ще гледаш да измуфтиш той да те закара с неговата щото така правели мъжете.Ок съгласен съм ама като се приберете после ти правиш ли му кюфтета щото така правят жените?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be1245995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Харесвате лоши момчета, а после ололе обиждат ме, ползват ме само за разплод. Аз мисля, че точно жените сте по-глупави, че все ходите с такива, защото мъжете ви минават.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fb58ad6136
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Пълни простотии и глупости на търкалета. Личи ти, че мозъкът ти е промит от телевизията и дрънкаш някакви си твои безмислени празнословни бръщолевеници само, колкото да не заспиш. Абе жените не се ли научихте вече, че сте по-низшия пол и стоите под мъжете, и това не е никаква обида, а самата истина!?! Дебели, грозни, тлъсти, мазни, едрогъзи, късокраки и недоразвити, ама и те тръгнали да предявяват претенции за нещо, че и чак имат наглостта да се правят на обидени, като им кажеш истината.....?!? Абе я само бой, ебане и сръбска музика на тия жени и боси, бременни и зад печката, пък после ще ви видим дали ще имате време да мислите за такива женски простотии!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0b6bda1f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Авторке ти си още малко момиче и има много да растеж ментално и духовно. А за това трябва житейски опит, който ти нямаш. Говориш от камбанарията на 20 и малко годишно момиче, което се увлича по Дънов, Ню ейдж и други. Нямаш правото да "набиваш акъл в канчето" на много по-опитни и знаещи от теб мъже. Ще се присъединя към мнението на номер 2 и ще те посъветвам да си хванеш един приличен мъж и да се научиш да му правиш кюфтета и всички други обични нему ястия и гозби!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6b78285218
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бе не знам как да не ми харесва тая истина, като не разбрах и едно нещо от глупостите дето плямпаш

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1bb6387f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Сестро, послушншк брат Инокентий, смирено те моли мирно и тихо да се оттеглиш в манастир. Да приемеш службата и да се отдадеш на вярата и да намериш душевен мир и утеха за навестилите във времето, несгоди.
Бъдете честни и праведни и вие, дами! Грешим всички но отношенията с вас са в пряко отражение на вашата отдаденост и искренност спрямо нас. Баба казваше- каквото повикало, такова се обадило. Дали е била права?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 64fcb27b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Показваш добре проблемът с женският мозък. Когато някой ти каже - имаш такива и такива недостатъци, веднага си казваш - няма какво друго да е,той просто ме "мрази"... Не "сестро", просто ти казва факти, поне от неговата гледна точка. Факти от които вярвай ми, никои от половете не е довелен. Никой мъж не мечтае за жена, с която няма за какво да си говори, няма как да сподели, няма как да получи подкрепа. Която ще му изневерява, само ще му се оплаква, или ще го гледа постоянно в портмонето... Тези неща мъжете ви ги казват, или лично по ваш адрес, или заради предишни връзки които са имали. Само в женският мозък я има тая идея, че някой се събудил сутринта, и тръгнал да ви мрази, просто ей така, щото няма друга работа. Разбирате ли като жени, че всички хора имат недостатъци? За съжаление не. Само мъжете могат да са с недостатъци... И когато не работиш над недостатъците си, когато не слушаш ничия друга гледна точка, те се задълбочават. Това е причината повечето жени да са наистина такива каквито повечето мъже ги описват. Просто защото не им се налага да си поправят недостатъъците. Винаги ще намерят някой загорял мъж който да им сваля звезди за няколко седмици. Винаги могат да се изкарат жертвата - той ми направи бебето и си замина, той ме биеше, беше наркоман, беше инфантилен... При мъжете, "сестро" не е така. Мъжете ако имат недостатък, трудно се прикрива. Ако не можеш да изкарваш пари, нямаш пари. Ако не можеш да си поправиш жилището, ще живееш в руина. Ако позволяваш да те използват, ще те стъпчат. Ако изпаднеш финансово, здравословно, психически - няма кой да те подкрепи. Много по-различно е когато си мъж - нито останалите мъже, нито жените те подкрепят. На жена, особено на твоята възраст, не можеш да и го обясниш. Вие такова нещо не сте преживявали. Трябва да поживееш, малко да си посърбаш попарата, по-важно - да осъзнаеш и своята роля в нея. При мъжете също е процес естествено, но е много по-рязък.

Факт, когато си се събрал с глупава и меркантилна жена, ти си си виновен. И това е много по-опасно, отколкото да си сам и да си гледаш здравето и кефа. Мъжете трябва да са критични и да казват недостатъците на жените право в лицето. За жените важи същото естествено, но повечето жени предпочитат да се самозалъгват когато са хлътнали. Тя му "простила", тя му "дала шанс"... Шанс обаче за 100 пъти по-добър мъж няма, ако не е хлътнала...

При мъжете обаче съществува тоя цялостен възглед, че жената е по-добра от тях, просто щото е жена. Че тя пърди едва ли не пеперуди, и няма как да сътвори по-големи проблеми във връзката от един мъж... Но това не е вярно. Има много жени които са толкова невменяеми, че ще ти изтровят живота. Да, повечето мъже са самотни... но защо си мислиш, че жена като теб, ще промени ситуацията? Напротив, човек се чувства 100 пъти по-самотен, когато е компанията на грешен човек. А няма що да се лъжем, повечето са такива. Тъй че тия "заплахи", "бумеранзи"... мразещия е друг, и за негово съжаление - няма аргументи, няма как да уязви, да засегне, просто щото истината не е на негова страна. Няма нищо по-добро в тоя живот, от това човек да постигне мир сам със себе си, да отговаря само пред себе си, да не трябва да се преструва, и прави някой друг щастлив за своя сметка. Тоя идеал, че като мъж ти трябва жена, и да работиш в името на семейството и децата е силно остарял. Той никога не е запълвал самотата. Самотата е продукт на самият живот на тая планета и "майката природа". Човек се ражда в това тяло, за да бъде сам, и умре пак сам. Опитът да запълниш живота си с някакви идеали, предмети или хора, не защото виждаш стойност в тях, а просто да не си сам... винаги завършва неуспешно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f2cb8f461
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Написаното е повлияно от тези феминистки движения, които целят да разделят обществото, да го занимават с маловажни глупости, за да може управляващите да си трупат милионите, да си вършат беззаконията, да съсипва хората и природата с цел собствена облага без никой да им пречи. Разделяй и владей!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2fa47c2963
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Да започна в реда, в който си изсипала тази словесна диария:

Истината понякога боли, без значение от пола и/или сексуалната ориентация.

Простият човек си е... прост. Отново, без значение от това как се определя. За съжаление, масовата част от хората са именно такива. Аз лично съм напълно безразличен към такива хора, независимо от раса, възраст и пол.

Стереотипите, които се преписват на единия пол биват контрирани с подобни за другия/те. Не виждам драма.

Мъж в "щастлива" връзка няма. Освен ако не е постоянно дрогиран И пиян. Всичко се свежда до "статус" и да "изглежда" розово. Тук по-скоро виновно е обществото като цяло и жалкото му възприятие за "демокрация" и всички произлизащи от там материални, психологически и физически усложнения за индивида.

Тази "Природа" да те е наела за "говорител", "посланник на добра воля" или подобна позиция, че да се изказваш от нейно име? Ако ти се причуват подобни неща, потърси навременно професионална помощ, колкото и непрофесионално да е изпълнението ѝ тук.

Самата ми майка е на мнение, че може би ще е по-добре да си платя да ми износи някоя непозната дете отколкото да влизам с главна роля във турските ви сериали - едва ли не да влизам и в гладиаторски битки с летален изход, които умело завъртате с цел да си препотвърдите безоснователно придобитото самочувствие. И не, уважавам я и оценявам мнението ѝ повече от описвациите на биологичния си баща.
Ако наистина сме "сестри" и "братя", това би обяснило донякъде защо всяко поколение става по-тъпо от предишното... Тук може би си на прав път.

Много си противоречиш. Изписваш се за постигнала вътрешен мир, подобно на Тибетски монах, изпаднал в транс. В същото време пишеш провокативни описвации, които провокират хейт коментари, за които уж не ти пука, а всъщност се храниш и живееш ежедневно с тях.

За финал, не всеки има мазохистки наклонности като теб - не, аз не прощавам на човекоподобни, които са ме наранявали като аз винаги съм се раздавал за тях. Имало е и боклуци, които са ме карали да мразя себе си и до известна степен успяваха да ме гаслайтват. Но съм намирал сили да простя на себе си и да ги от*ба. Не им желая добро, не им желая и зло, понеже ми е пределно ясно, че сами ще си го навлекат - без каквото и да е усилие от моя страна. Никога не съм разбирал и мантри от типа, "ако ти ударят едната буза, обърни и другата, па вземи им благодари накрая за отделеното време"...

Според мен, ако не тролваш си за психиатрично отделение. Това го казвам без каквато и да е омраза, а само на базата на логиката ми спрямо това, което е публикувано.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6a37476059
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Авторке, за всичко си права и не си губи времето да “набиваш канчета”, хващай си един чужденец, който няма да очаква от теб да пържиш кюфтета и сипваш ракия. Остави българската семка без корен, защото това заслужават. Нека на тази прекрасна земя дойде някой по-достоен.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf16b655ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, ми тогава защо се хващате с жени, които ви изневеряват? Казваш, че никой мъж не иска такава жена, но с такива се хващате. Нали знаеш: действията показват повече.
Всяка жена ще те гледа в портмонето. Както вие гледате основно външният вид, така и жените ви гледат основно в портмонетата. Тази глупост с "Искам красива жена, която да не е повърхностна, да не ми гледа парите и да ме обича, заради самият мен!" няма как да стане, защото и вие, мъжете сте повърхностни и гледате външният вид, а не душевността и не обичате жените, заради душевността им, а заради външният им вид. И те не ви обичат, заради вашата душевност, а заради парите ви. Напълно честно е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a45e2ce499
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Авторке, и ти няма да избягаш от Майката природа!

Жената е създадена да чисти, готви, пере, подрежда и да обслужва мъжа в спалнята! Вместо да ми кудкудякаш тука се заеми със задълженията си!

Когато една жена започне да философства много и да се муси, това винаги означава, че само гледа как да не свърши нещо полезно! Мързи я и се изкарва жертва, започва да ти се качва на главата и да обвинява всички мъже за нейните несгоди. Точно, както правиш и ти впрочем!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8c44a88394
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Комплексари има и от двата пола. Съветвам те да не четеш повече в този сайт, тъй като тук са се събрали много комплексари, които плюят било то по жените, било то по мъжете. Истината е, че повечето ХОРА не стават за човешки разговор, в който да се покаже емпатия към събеседника.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 824c932dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Мн ме кефи жени да обвиняват мъжете като цяло и да им търсят сметка без да си дават за сметка, що за стока е техният пол... И от двата пола има супер стойностни хора ама са много малко. Болшинството не стават за нищо сериозно, просто, защото те искат изгодата. Само дето при мъжете изгодата обикновено е секс и внимание ,неща които жените получават без много да си дават зор,а при жените парички, които може и сами да си изкарат ама ,защо след като може някой да ги гледа, и после да се оплакват ,че ги имали за играчки (ами като сте се продали, за какви да ви имат?). Не знам кое от двете е по-лошо...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4df920241f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   ДО 15 -

Ако един мъж плаща на една жена, по един или друг начин, за да бъде тя с него и да предпочете него измежду всички останали кандидати, то той трябва да придобива ПРАВА НАД НЕЯ!

Когато купуваш дадено нещо, ти мигновено ставаш негов собственик. Така и ако купуваш или плащаш на една жена да бъде с теб. Ти трябва да имаш правата над нея. Да й казваш, какво да прави и тя да изпълнява, да й казваш, какво може да прави и какво не може, и в случай че пренебрегне забранителните линии, които си й поставил, да имаш правото ДА Я НАКАЗВАШ!

Едно време е било така! И го намирам за напълно справедливо. Щом мъжът купува булката, тя трябва да се нанесе да живее при него и да му стане покорна робиня! Поне в половината свят и до ден днешен отношенията са такива.

Авторке и Дънов говори за отношенията между мъжът и жената. Ако имаш търпение и мотивация да слушаш лекциите му, ще достигнеш до тези негови разсъждения. И неговите тези са насочени главно към вината, която носят съвременните жени за липсата на възпитание у децата, че жените носят отговорността за поправянето на хората, защото на жената й е вродено да е любящата майка и съпруга, чрез която любов може да облагороди душевността на мъжа и да възпита едно добро и благородно поколение.

Само преди няколко дена попаднах на една негова лекция, в която акцентираше, че мъжът не е длъжен да "носи" вкъщи, за да подсигурява жената!

Дали си съгласна с тези твърдения? Има още много примери от Учителя.

Нали сме братя и сестри? Ти на кой брат и сестра помогна и с какво?

Така че упреците ти трябва да са насочени преди всичко към женското съсловие! На вас се дължи покварата в този свят! В момента не аз съм си снимал г*за и гърдите и не аз съм си ги окачил в някой сайт, и не аз съм си сложил цена, и не аз се продавам, А ТВОИТЕ "БЛАГОПРИЛИЧНИ, КРОТКИ И СМИРЕНИ" СЕСТРИ! Нито съседа ми, нито колегите ми. А ТВОИТЕ СЕСТРИЧКИ. Ходи поправи тях!

Не аз ламтя за безмерни богатства, чрез които да се фукате в Инста, скъпи коли, в които да си сложите дебелите, целулитни задници, орязани роклички, екскурзии до Малдивите и Сейшелите, не аз държа на телефонче с 3 камерки...чат?... не аз гледам как да мина тънко в живота, не аз ламтя да се седне във всяко едно новооткрито заведение или бар.

А ти и твоите сестри по разврат. Ходи оправи първо тях и ела да ни кажеш резултата? (ако въобще има такъв...) ;DDD

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3019aa022e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Съгласна съм с теб номер 14, за това си единствения коментар, който мога да прочета напълно, за съжаление в този сайт хората обиждат дори нуждаещите се.

Дава им удоволствие да се нагрубяват едни други. А им е омразно да им се търси сметка за хулите, защото вярват, че с обиди се раздава справедливост.

Всеки гледа безнаказано да си излее ядовете, които е събрал срещу цялото човечество.

Нека да си обиждат и изливат яда хората, аз съм обяснила вече в поста си, че много добре знам каква омраза ще се излее и бях права. Жал ми е, това мен не ме наранява, а наранява тях.

В целия сайт само обиди и псувни по всеки и ето това е причината да има светът такива ужасни болести-
Болестите и вирусите се създават първо в озлобеното и отровено съзнание.

Кажи съвет за любов на умния и той ще обикне теб, дай съвет за добра промяна на изгубения и той ще те намрази.


Ако хората изведнъж се приемем и спрем да се обиждаме, обещавам всички болести да изчезнат, но това е трудно решение.

Повечето все още избират обратното.
- A.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3019aa022e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Така е номер 11. Хората да си говорят каквото решат. И аз не съм перфектна, няма безгрешен човек. Няма нищо, мерси за съвета. Да си жива и здрава, приятен ден.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be1245995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Една чужденка ми каза, че при тях жените подаряват спа процедури на мъжете си. А у нас един пич писа, че жените гледали да купят най-евтиният подарък, а мъжете гледали скъп. Ми защо да се стараем тогава? Без коментар!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 77b7ff04d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Права си за това което каза за нараняванията от миналото и как някои от нас не могат да простят на жените от миналото ни, които са ни ранили емоционално. Напълно го осъзнавам и съм съгласен с теб, но въпреки това с ръка на сърцето изкам да кажа, майната и на майката природа, майната ти и на теб и на всички останали жени!
От вас вече нищо не става и след 100-200 години семейства, раждаемост и любов няма и да има. Демогравската криза сега е само началото.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 90f2607838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Едва ли има по изтъркана плоча от тази...Толкова клишета, толкова повърхностно мислене...

Лично аз си мисля, че на хората им липсва умението да виждат нещата отстрани, в преспектива. И най вече себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be1245995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторке да, тук в сайта наистина изглежда уж че мъжете повече хулят жените. Но влез в някой женски форум например бг мама и там е точно обратното. И постоянно в женска компания се чуват неща срещу мъжете, докато в мъжка никога не съм чул кой знае какви обиди освен да ги обсъдим на външен вид и то позитивно. Ти не искаш да те принизяват, но жените повече принизявате мъжете, личен опит. Само като прочета касва омраза сеят феминистките из университетите. Ако мъж каже така за жените ще го изгонят от работа, двоен стандарт има във ваша полза. Факт.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be1245995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   11 прекрасна земя? Вярваш ли си?!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker