Сексуален тормоз от страна на приятека към нейни приятели. ПОМОЩ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сексуален тормоз от страна на приятека към нейни приятели. ПОМОЩ!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте! Моя приятелка с множество психологически травми сексуално тормози други мои приятели. Въпсросното момиче е било жертва на домашен тормоз години наред, като в момента семейната динамика е стабилизирана, но психологическото й здраве по мое мнение страда. Доколкото ми е изестно посягала е по този начин на четири мои приятели като две от тях спраха всякаква комуникация с нея. Отношението й към тях рязко се влоши- започна да говори непрестанно зад гърба им. Лошото е, че това момиче ми е повдигало настроението в трудни моменти, но и се е опитвала да влияе върху психиката ми. Вторичен продукт от ниското ми самочувствие, започнало своето изграждане още в ранно детство, и императивите на справедливостта, на които родителите ми ценят повече от лични успехи и чувствата, е моята чувствителност. Обсъждайки наш общ приятел,тя сподели, че го намира за "безумно тъп". Веднага възразих на посочената характеристика, аргументирайки се в подкрепа на противното. Тогава тя започна да ме обижда колко съм малоумна и оттогава не се е спирала. Понеже й се доверих твърде много, тя е запозната с част от комплексите ми и се възползва от тях непрекъснато.
Чашата преля, след като разбрах, че е посегнала сексуално на две мои приятелки. Оттогава индиректно се отчуждих, въпреки че запазих приятелски отношения, опитвайки се да говоря с нея за чувствата й с цел да й помогна. Месец по-късно още две приятелки са станали нейна жертва. Случката ми се стори почти сюреалистична- тя е започнала да опипва зачестено задната част на едното момиче, без да се съобразява, че то се дърпа. На маса от 6 човека е реагирала само другата ми приятелка. Тогава тя се е обърнала към нея и с пръсти е започнала да "обарва" нейните срамни. Момичето се е дръпнало и те са седнали на другата маса.
Най-странното е, че те продължават да са приятелки с другото момиче въпреки постъпките й и отсъстващото извинение. Едното момиче я търпи, тъй като момчето, което харесва е близко с въпросното момиче и запознато с цялостната картина. Другото момиче седи с нея, защото няма приятели извън този кръг. Според вас как мога да помогна и на компанията, и на момичето? Или е по-добра идея да спра коминикация изцяло? Благодаря, че прочетохте тази изключително стилистично отвратителна история!
Момиче, 14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 86ecf78265
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мило момиче, в тази ситуация ти предстои да научиш, че непоисканата помощ само вреди, най-вече на теб. Изпитание, което ще насочи живота ти на теб и на твоите приятели напред, в каквато посока определите. Пази се, пази мечтите и невинността си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c2f932930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   След като ги опипва значи и другите ти приятелки не са много.... Стока.. Ако бяха когато се доближи до тях в аурата им тя щеше да побеждава греха и нямаше да извършва нищо грешно:) Защо не опипва теб!? Стой до нея и тя в аурата ти ще побеждава греха и същевременно това е най бързия начин да я научиш като ползва директно от аурата ти. Аз съм на 42 по документи по душа съм на 12 по дух съм светец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker