Онлайн връзка/съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онлайн връзка/съвет
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте. Имах онлайн връзка около 10 месеца. Знам, че за някои ще прозвучи смешно, но е факт - изключително се привързах към този човек. Историята е доста дълга и няма да разказвам всичко. Общо взето сме с доста различно мислене и не ни се получават нещата. Той е такъв тип характер, че иска да командва. Аз не съм такъв тип жена - да се подчинявам, но в името на “любовта” го направих. Миналата година щяхме да се видим. Беше дошъл до мястото, където живея (беше изминал доста км), а аз не го исках тогава, защото той ме беше “зарязал”. Ако тогава бях приела да се срещнем, сега нещата нямаше да стоят така.. може би.. След като първият път каза, че не ме иска, след известно време ми писа друго момче. Запознах се с него, писахме си много кратко. Живееше в моя град. Нищо не се осъществи между нас. Когато момчето, с което имах онлайн връзка, беше дошъл, за да се видим, казах, че имам връзка с друг. А не беше така. Просто ме беше “зарязал”, исках да си продължа напред. Много скоро след това пак започнахме да си пишем, но той не спираше да натяква за другия. Няколко пъти след това месеци наред се опитвах да се сдобря с него, поддържали сме контакт за не повече от седмица-две. Чувствах се много виновна за това, че когато беше дошъл, аз отказах да се видим (твърдеше, че ме е чакал няколко дни). Повтаря винаги, че му е гадно. Не можел да приеме факта, че съм имала контакт с друг. Постоянно твърди, че го лъжа едва ли не за всичко, което не е така. Винаги се обяснявам и доказвам като ненормална, а файдата е точно никаква. Малко оставаше да се видим на живо и да предприемем сериозна крачка. Отново се захвана за същата тема и оправия няма. Вече няколко пъти след тази случка пишем и аз все имах надежда, че нещата ще се оправят. И всеки път той убива надеждата в мен. Да вметна още нещо - до скоро, когато нямахме контакт, ме търсеше от няколко фалшиви профили, за да види дали ще се запознавам с други мъже. Не смятам, че е нормално след като казва много пъти, че не ме иска. Казвах постоянно да не се връщаме назад, защото това няма да ни допринесе нищо положително. А с онзи другия не съм имала абсолютно нищо. Доста подробности съм спестила, ако трябва да пиша всичко, няма да ми стигне цяла книга. Така че много внимавайте на кого си отделяте времето. Много исках да се осъществи нещо реално между мен и него, но след като няма разбирателство, просто не се получават нещата. Сигурна съм, че има още такива “връзки”, затова реших да си споделя историята. Бих се радвала да си изкажете мнението, но аз знам, че загубих доста време, търпях какво ли не и се унижавах доста, за което съжалявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: b538013bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако искахте и двамата щяхте да се видите,но и двамата не го искате,а и така ви е по-добре да си играете на "връзка",щото реалните връзки са още по-сложни.
Не знам на колко сте,но ако сте над 20 жалко за вас,че не можете да напуснете дигиталните светове.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2263045196
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съжалявам, но какви връзки те гонят - само сте си губили времето да си пишете пълни глупости...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9377b965cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Изминал е много км., за да се видите, това трябва да ти говори нещо. Ти какво си направила за него?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab59bdc08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това важи, ако си на 15.
От какъв зор се обясняваш на някакъв писач какво правиш? Че и те претърсвал от други профили. Чист психопат.
Надявам се да си го изхвърлила от живота си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e374340115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дано наистина да си извлякла някаква трайна поука от тази глупава история и да не се забъркваш в подобни отношения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 052f4dc5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До номер 1: наскоро исках да отида при него (в различни държави сме), той отказа. Не ми е било никак добре да си играя на “връзка”, по-скоро на него му беше добре явно.. Както съм споменала, исках до последно да се осъществи нещо реално. И да, над 20-годишни сме.
До номер 2: съгласна съм с теб :)
До номер 3: както съм споменала в историята, спестила съм изключително много неща и съм правила доста неща заради него и също така щях да направя много. Когато той беше дошъл, дори не ме потърси лично, а негов приятел се свърза с мен, изпрати ми снимка как той е в хранителен магазин (веднага познах кой е магазинът) и ми каза “познай къде е”. Съответно отговорих: тук има много магазини. След което ми каза “момчето просто искаше да се види с теб”. След няколко дни той реши да се свърже лично с мен, беше написал роман, че дошъл тук и тн. До последно не вярвах, че е дошъл в държавата, в която живея, заради мен. Веднага му отговорих, но той дори не изчака да му отговоря, беше ми блокирал съобщенията..
До номер 4 и 5: прекратих абсолютно всичко.
До всички: Скоро щяхме да се видим, каза, че ще дойде да ме вземе, супер много се радвах и чаках с нетърпение. Отново се захвана за същата тема без причина, каза отново, че не ме иска и прекрати с мен. Не желая да го обвинявам или да говоря грозни неща за него. Имало е да се случва. Бъдете здрави. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e374340115
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   6 - Има една мисъл "Като губиш не знаеш какво печелиш". Прекратила си нещо безперспективно. Пожелавам ти да срещнеш твоя човек и да останеш с него! Успех!
от № 5

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2b07f33807
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря! :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b18f7ceed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако не можете да се. Видите с енергията си която излъчвате един към друг и един до други да сте пак няма да се видите .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 940af049e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Халюцинации- очи които не се виждат, се забравят. Когато поживеете заедно, разделите маса, легло и баня, ще си атговорите колко сте един за друг. Сега това вашето е нещо като сухи тренировки или нещо като нищо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1ed613dcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ъпдейт: профилът се оказа фалшив :D

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b538013bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До 11

Авторката ли си? Кво значи,профилът се оказа фалшив?
Изобщо говорили ли сте по тел или на камера?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d25739503
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това, което даваш като разяснения долу в коментарите всъщност е трябвало да разкажеш още горе. Вече историята звучи по съвсем различен начин. Няма защо да изпитваш вина, че си отказала, макар и с лъжа, че към онзи момент си била в друга връзка.
Той от самото начало те разиграва. Тези постановки с неговия приятел прилягат на жени, не на мъже. Жалка комплексарщина и висша форма на инфантилизъм!
Не само, че не си заслужава да си протриваш пръстите в клавиатурата, но и не си заслужава нито да мислиш за този, нито дори да се сещаш за него.
Ако такива са днешните мъже, то повече от ясно е си стоят сами и такива трябва да си останат.
Що за мишоци, плъхове и плазмодий са отгледсли някои жени? Женски въртиопашки облечени в мъжки тела.
От една възмутена жена.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2fcc47b839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много писмена работа, заблуди и не реална представа за човешките отношения вежду мъж и жена. Влюбена и зарязана виртуално!? И аз така колко любови изтървах но си ги пиша в тефтерчето на мое име! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker