Бихте ли се хванали с оборотен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли се хванали с оборотен мъж
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3066 пъти
Например ако мъж е имал доволно много жени в жиовта, бихте ли са хвнали с него? По-вървежен ли е за вас от девственяка на 30? Или може би само за кекса бихте се хванали? Или и за сериозна връзка, като ще се надявате да се е кротнал и вие, 101-вата да сте и последната за разлика от останалите 100?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6da79c6e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ако е мъж с положение и успял в живота, който е имал много жени, защото е алфа мъж и е желан от тях, знае как да се държи и е готин, а не е просто някакъв квартален е*ач, който не представлява нищо особено, но просто е имал късмет, а и не подбира много, нито има морал - да, бих. И определено този първият мъж е по-привлекателен от 30-годишния девственик. За такъв няма проблем и да е имал много жени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 463f9c40c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Има качествени хора, с добър вид и добър морал, на кого му трябват еднодневки и боклуци? Да си се събират с техния си вид подобни "оборотни".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 57245f813e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Малко вероятно е да се хвана с такъв. Където е текла вода, почти винаги пак ще тече (изключенията са малки). И с девствен мъж трудно бих се хванала, макар и такъв да е за предпочитане пред оборотния с изхабен уй, но не се знае дали няма да иска да види какво е да е с друга жена и да ми изневери или да ме остави, но девствените мъже често (но не винаги) са доста неуверени. Оборотният пък е свикнал с различни, а аз много- много не вярвам в теорията с наживяването. Струва ми се, че в тези две крайности рогцата са почти гарантирани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   1, имаш ли проблем с това, че вероятно и ти ще си захвърлена в някой момент като предните 100 жени преди теб? Или не ти е критерий да имаш истинска и дълга връзка, стига мъжа да е успял? Или може би ще си 101-вата, която ще се опита да го промени и направи моногамен и ако не е успее, което е много вероятно, ще реве, че няма мъже?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6da79c6e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   6, гаранция за истинска и дълга връзка "до края" нямаш с никого. И някой склададжия може да ми направи дете и да ме зареже и да се хване с друга (говоря по принцип, мен няма как, защото не съм тъпа). Примери такива бол. Познавам и мъже, които са били наистина с много жени и имат предишни бракове и деца, но от много години са с настоящата си съпруга, и по всичко си личи, че ще са заедно до край. Ти ако търсиш гаранция в този живот било то с такъв или с онакъв партньор... Като е девствен на 30, кое ми гарантира, че няма да ме замени с друга, или да иска да се наживее, или нещо да не се получи и да нямаме дълга връзка?!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   7, благодрение на жени като теб, все има кой да им се върже на курварите. Ми то за нищо няма гаранция, дайте да го ударим яко на живот и това е. То няма и гаранция, че утре няма да ме оберат, защо да изкарвам пари? Няма гаранция и че жената ще ми е вярна до гроб, затова ще си хвана най-голяма проститутка на оковръстното. То нали така или иначе няма гаранция. Може пък точно тя да ми е вярна, а съседката Пенка не. Гаранция няма, но има възможности и вероятности и ти си длъжна поне да направиш частта, която зависи от теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Мотото на меркантилната жена "така или иначе няма гаранция за нищо, поне да си взема някой богаташ, че да ми плаща".

Една позната стана протститутка и като я питах защо, ми каза "ами аз така и така спя с всеки втори мъж, поне да изкарам някой лев".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 57245f813e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   9, няма лошо една жена да е меркантилна, тъй като повечето мъже също са крайно повърхностни. След като вие се интересувате само от външният вид на едва жена, значи и жените ще се интересуват само от парите ви. Така е справедливо. :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6da79c6e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, "...и ти си длъжна да..." Какво съм длъжна, бе?! Никой не ти е длъжен с нищо в този живот. Жените нищо не ти дължат. Погледни си начина по който общуваш, там се крие разковничето защо явно не ти се получават нещата с жените...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dcc6a8ed1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Седмичке, защо на 8 и 9 си му нацъкала единички? Нещо се припозна и се обиди от истината, а?! Еххх, жалко че този сайт е феминистки, иначе така щях да те подредя с думи за наглостта ти, с която пишеш, че щеше да потънеш вдън земя и нямаше да посмееш да гъкнеш никога повече.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cac7131ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Нито с единия, нито с другия.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b379f02c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   „Или не знаете, че, който се съединява с блудница, става едно тяло с нея? Защото казано е: „ще бъдат двамата една плът“."
1 Кор. 6:16,17

Тези думи, казани преди векове в най-мъдрата книга - Библията, имат и друго значение и въжат и за жените. Сексът не е само плътско действие, както се опитва да внуши съвременния безбожен материалистически свят, а е съединение на дух тяло. Тоест когато си с чист човек, ти съединяваш цялата си природа с неговата чиста природа и ако си мръсен, ще го опетниш. Но същото е и обратното, когато другия носи мръсотията на много блуд, така може да замърси твоята душа. Затова когато ти спиш с човек, който е бил/а с много жени/мъже преди теб, то ти сливайки се с него, приемаш всички тези жени/мъже (които партньора ти носи) в себе си и ставаш едно с тях, т.е и ти ставаш блудник/блудница (или както е модерния термин курвар/курва). Дори и да него осъзнаваш веднага, то тази мръсотия зацапва душата ти и след това пътят надолу е доста по-лесен, включително доста по-лесно може да се развратиш, ако преди това си бил морално чист. Има много такива примери в човешките взимоотношения. Затова и не разбирам жените, които смятат, че не е проблем мъжа да е имал много партньорки. Напротив, проблем е, както е проблем и за мъжа, неговата жена да е спала с много мъже. Не си цапайте душите хора, а търсете чисти и неопетнени личности. Както мъже, така и жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dcc6a8ed1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Естествено, че биха, ти не ги ли виждаш какво квичат в коментарите!? Искаме ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ, и пак ПАРИ!!! Само парите ги блазнят тъпите курвета, само парите и големите паламарки. Каквото и друго да ти кажат курветата тука знай че лъжат, лъжат, та ушите им пращят.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6937cdec85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f26107093
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ахахахха пак проекции от лични комплекси ;)))
Изключва ли позитивни характеристики фактът, че е бил много "оборотен" сред жените или само да разбираме, че е отчайва неустоим физически, макар и без никакви интелектуални заложби?
Ако е така- еее, как, бе?! Веднага се хвърлям и аз, не искам да си остана с отчаян копнеж по него.
Пък не се знае дали няма да се окаже, че освен физически неустимият мъж с фатално сексуален заряд, който привлича със сила невъзможна за отказ, тестостестерон който ще подлуди моите феромони...ахххх, ТА (!) не се знае дали пък вътре не е човек с който ще си паснем и ментално.
Ама, че ще му обърна хастара като виетнамска колиба на такъв- безспорно! Ще го изцедя като данъчна инспекторка! Ще го...оф айде стига, че трябва и да работя!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 83d2dd7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Не, мерси. Предпочитам по-скромни и обикновенни мъже.
Сред приятелите ми и колегите от университета имаше такива "женкари". Преди оборотни, сега женени с деца и въртят и по някоя друга к*вра между другото. Мъж, който е бил желан от жените и ги е "въртял" много, трудно ще е верен само на една жена.
В допълнение, връзката с такъв, желан от много жени мъж, изисква много нерви, време и пари от стана на жената (все пак ще трябва да си поддържа външния вид на "ниво" за да "засенчи" конкуренцията).
Аз искам да ме приемат такава каквато съм и да не си позволяват критики по отношение на вида ми ;)))
По-скромните мъже са без много претенции (щастливи, че въобще имат жена, склонни на компромиси) и живота е доста по-спокоен :))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c617074eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Между симпатичен и комуникативен мъж с една или нула жени и такъв дето е бил с десет няма овобена разлика, тъй като той не е девствен. Просто на тоя дето е минал няколко вече не му пука, а жените се впечатляват от такива дето не им обръщат вниманиею товае истинста. По-добре да има връзка с "девственяк" както хо наричате, тъй като ще е много по-отдаден на момичето. И последното също е безспорен факт. Девственячкитв са проблем, защото бе е ок жена да носи химен на 30 :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4def634d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   16, в библията плътското удоволствие от секса е основно за мъжа, понеже нали жената трябва да е девствена и първите пъти я боли, а нали сексът е само за разплод? Така, че плътското удоволствие е основно за мъжете, което явно ги прави и по- мръсни и по- лесно податливи към разврат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 90e3d1e2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Не, не бих. Нямам достатъчно самочувствие и, съответно, няма да мога да му се доверя. То не че е разумно изобщо да се доверяваш на някого, ама тука пък съвсем... Предпочитм мъже на моето ниво, с които да се чувствам комфортно. Оборотните/твърде красивите и прекалено готините ме плашат и автоматично не им обръщам внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a15dd6c65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Забравяте, че повечето девствени мъже са комплексирани и тайно желаят да спят с много жени, само че не могат и затова се наричат свестни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cb7b37b52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Била съм с такъв преди десетина години. Хубав и интелигентен мъж, добре възпитан. Успя да ме заблуди за известно време, че е само с мен и ме обича. Може и наистина да ме е обичал, защото години наред се поставяше в унизително положение и ме молеше да се съберем, но аз вече бях продължила живота си. Сега съм щастлива, с него нямаше да бъда. Такъв тип мъже никога не успяват да улегнат, но за това вина имат жени тип златотърсачки, които са готови на всичко в името на това да им харчат парите. С такива няма как да се състезавам, а и не искам. Момичета, не се хващайте с такива мъже с идеята за сериозна връзка. По-скоро са за жени, търсещи забавление и щура авантюра за няколко месеца.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0732194396
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Курволяци не ми трябвят, не. Страшно много ме е гнус от такива.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   29, самият факт, че те е гнус от такива, означава, че енергията ти е висока и си свястна. Просто енергиите ви са твърде констрастиращи и затова я долавяш интуитивно. Курвите изобщо няма и да долвоят подобна ниска енергия.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 315313020b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Н 23, в грешка си...чувала съм "твърде красивите ме плашат" от мъже. За "твърде красивите" проблемът в общуване и създаване на сериозни връзки е именно, че другите се центрират във визията и е почти невъзможно да се попадне на човек, който да включи и на друго ниво и да опознае съществото под обвивката. Става толкова противна първичната реакция, примитивната... че в един момент е крайно нежелана, започваме да се държим студено, надменно, арогантно за да избегнем всякакви опити за доближаване на подобни индивиди.
Когато се случи обаче да попаднем на човек, който наистина се интересува от човека (разбира се, че е задължително да има "искри" и да си пасваме като характери и интереси, но за това трябва да се опознаваме) е удоволствие общуването. Ако се получи здрава връзка, обикновено е дълга и последна.
За наистина "плашещо" красивите, не е толкова важна физическата красота (е, не и да е пък плашещо грозен/грозна човекът) а емоционална и духовна красота. Прекалено добре познаваме похотливите базикови инстинкти без нищо друго, което да може да ги контролира поне, че да приличат повече на хора и по- малко на животни. От н 19

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6042e8e057
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

32.   13-ТИ . 8-МИ И 9-ТИ Как по дяволите не разберете, че абсолютно никой не е длъжен да се съобразява с никого. Естетсвено че жената ще се стреми към по-добрия живот. Какво искате, да се завре в панелка с някой счетоводител и да прекара живота си с мъж който няма амбиции ли? Който от 9 до 5 дреме на работа за 1000 лева, след това по Ханцунг чопли слънчоглед пред блока и псува Бойко, Кирчо, Кокорчо и не знам още кого за това че е неудачник и непоркопсаник. А жена му през това време ще ходи на работа, ще гледа деца, ще чисти, ще готви, ще търчи да влачи пазарски чанти... и на 40-45 в разцвета на младостта си тя ще изглежда като леличка. Сигурна съм че на мъжете които обвиняват жените в меркантилност им се иска да си намерят някоя жена с повече пари да им купува готини коли, да ги вводи по почивки и да им осигурява всичко.
Не ме интересува сексуалния живот на мъжа. Но с мъж неудачник, без цели, без развитие без планове за бъдещето, който цял живот ще е на едно място - мрънкач на които все другите са му виновни - НИКОГА. Това значи да си опроопастя живота. Дори предпочитам стара мома да остана, отколкото такъв индивид. По-добре сама отколкото зле придружена. За щастие живеем в 21 век и медицината е достатъчно равита, за да може една жена да има дете без да й се налага да търпи някой тъпир.
Лила, 24

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   32, ок, извърташ го на цели и амбиции, за да не излезе, че гледаш само парите. Слагаш знак за равенство между пари и цели, амбиции, щастие. Доста манипулативно. Сякаш всички амбиозни са богати, както и всички богати са амбиоциозни. Манипулативно намекваш, че бедния мъж ще те принуждава да си прислужница вкъщи, а богатия ще те носи на ръце, а ти само ще си гледаш кефа и дори няма да работиш. И изобщо не ти идва на акъла, че възпитание, качества, мантлитет изобщо няма нищо с парите. В България има достатъчно примери как хора с пари се държат като пълни селяни, но за тях нищо няма да кажеш.

А да те питам аз, ако един мъж има цели, но знаеш, че цял живот няма да ги постигне въпреки усилията и ще си остане на 1000 лв заплата дали ще се хванеш с него? Ммммм скеееептичен съм. Ако обаче е богат, само защото е ударил от тотото, но иначе няма никакви цели и пак си чопли семки дали ще го заебеш? Мммммм скееептичен съм. Ако може да ти даде щастие и уважение, но няма пари, а другия, който изкарва по 100 бона на месец, те прави на парцал, дали ще избереш бедния? Мммммм скееептичен съм.

Ако само парите са ви важни и компенсират други недостатъци на мъжа, лошо за вас. И в злато да се къпете, ще си останете същите гнили лайна отвътре и ще се заблуждавате, че сте щастливи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4def634d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

34.   33, какъв ти и проблемът с това, че жените гледат парите? Че мъжете гледате външният вид и неща като качества не ви интересуват особено. И жените са същите - на първо място парите и качествата не са толкова важни. Стига сте мрънкали! Така е справедливо!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e33722deaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   34, къде съм писал, че имам проблем с това?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8277c4647c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   34, не е много справедливо да гледаш парите, защото феминизмът е прецакал заплатите (жените са били по-евтина работна ръка, когато започват да имат право да работят по-престижни професии) и стандартът на живот е по-нисък в сравнение с миналия век (след 50-те години), но изискванията и очакванията на жените са грандомански. Със заплатата си един мъж е могъл да гледа цялото си семейство. А сега и заплатата на двамата съпрузи обикновено не достига за нормално съществуване и при това не само у нас, но и много други, уж по-развити държави!
Положението у нас го знаете - повечето от българите (мъже и жени) са със средна или минимална работна заплата, късмет дори да си закупиш собствено жилище, камо ли да си позволиш някакъв лукс.
А бедните жени, които си мислят, че някой богаташ би ги взел... хаха - може и да има няколко подобни случая, но най-много да ви оправят по един път и след това е наред някоя друга натегачка за богатство, защото такива има предостатъчно.
Фактът, че дори по-грозните или пълни жени търсят нещо доста над тяхното ниво на външен вид, може да ви каже, че жените не живеят в реалността, а в някакъв измислен свят. Очаквам в бъдещето да има още повече отчаяни смотанячки, които на по 40 години най-сетне ще се хванат с някоя отрепка като последен шанс за семейство, защото така и не се появил някой "принц" по техен вкус - знам за доста подобни случаи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4def634d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   36, не се притеснявай за мен. Аз нито съм бедна, нито някой си щял да ме оправя, защото, все пак, не съм мъж или безмозъчна кифла, че да мисля с половите си органи и някой си да ме оправял. Оправят вашите златни примадони, с които се хващате и от които после се оплаквате, че гледали само парите. От такива жени няма какво друго да се очаква!
Не било справедливо да се гледат парите ли? Напротив, справедливо е! Вие как гледате външният вид?? Искате фотомодели и жените искат богаташи. Абсолютно е справедливо! Когато започнете да гледате първо качествата, тогава и жените ще почнат! До този момент: искате фотомодели и жените искат богаташи. Еднакво повърхностно и справедливо е и за двата пола! Не може повърхностни хора (и мъже, и жени) да искате любов и уважение, защото нито ги заслужавате, нито имате начин да ги получите с това мислене. Така, че не мрънкайте!
35, целият ти коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 83d2dd7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   33, пак не трябва да генерализирате. Нима по-бедните мъже в България да си нямат жени и деца?! Имат си, разбира се. В България средната класа е доста малко, а за богатите да не говорим. В този смисъл, просто ако не си много красив/богат ще трябва да се "задоволиш" с някоя по-скромно изглеждаща женица (каквито сме 80 % от жените). Ако искаш "топ-жена", обаче ще трябва да си склонен да и плащаш скъпата поддръжка ;))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8679304f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   И най-големите свалячи удрят греди и от десетките опити едва с няколко успяват да сполучат. Ако някой чичо на 50 ми разправя, че е бил с 20 жени, то 15 са били проститутки. :( Не се връзвайте на глупости, 99% от хората са имали от 1 до 3 сексуални партньори max.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 83d2dd7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   36, Жените рядко сваляме критериите с възрастта (обикновено се наблюдава обратното явление). В смисъл на 35-40 вече си постигнал нещо в професионален план, имаш дом, кола и т.н.т. разбира се, че очакваш положението да е подобно и при партньора.
Такава жена няма да се хване с "отрепка", заради "последния шанс за семейството". Не за друго, а защото тя знае, че това няма да е никакво семейството. Дете винаги може да си имаш и без да хрантутиш някой нещастник в дома си.
И пак да кажа, сам не значи самотен или отчаян. Може да си сам и да си доста щастлив ( от опит ти го казвам).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d162ab3c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   Не било справедливо, ох на мама златните.
Тоя свят не е справедлив.
И грозните жени не са виновни, че са се родили грозни, ама и вие ги пренебрегвате, нали?
Стига с тия глупости за справедливостта и то от хора, които грам не ги интересува справедливост, а просто се оплакват, защото не могат да се справят добре с живота и искат да дойде някой, дето с магическа пръчка да им осигури онова, което "им се полага".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8ef85dc5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

42.   Спокойно Лилче,

И твоят ден ще дойде! И теб щастието няма да те подмине.

Ще си намериш някой по мярка, който като ти надуе 2 пъти корема и като ти увиснат месата, когато п*тката ти зейне като Дяволското гърло и когато пудрата, където я цапаш отгоре си започне да не върши и половината работа, за която е предназначена, тогава да видиш каква семейна идилия ще настане при тебе:

Бащата ще кръшка и пъшка над ученички и ескортки, а ти ще подгряваш самичка млекцето дома. Това е истината, мацка!

Не си далеч от заветните 40, след които, колкото и да се напъваш, образът на Нефертити ще избива неумолимо по лицето на една бивша меркантилна адреналинка. А от 40 до 65 години са 25 години САМОТА ЗА ТЕБЕ! А знаеш ли бъдещият ти любим колко п*тки ще нареже през този период? Ах-ах-ах! Ако знаеш само, какво те очаква!?

Спокойно, мацка! Няма да си сама!

Ако и аз не случа в този живот на нормална и аз така ще използвам някоя за инкубатор, а след като замръкне красотата ѝ, ТИ ДА ВИДИШ ЧУДО! Как ще си наваксам като за цял живот, ако знаеш!?

За вас оставям бутането на количките, отглеждането на децата, памперсите, млекцата, сметките и всичко останало.

В първите 2-3 години ще се постарая достатъчно, че да изпъкна като джентълмен мечта!

1) Искате първата сметка в ресторанта да ви е платена! Готово!
2) Втора сметка - пак. Готово!
3) Екскурзийка - ще ви я осигура!
4) Хубава кола - ако трябва и на лизинг, но ще я има г-жа Меркантилка! И така за всичко...

НО СЛЕД ТОВА КАКВО ВИ ОЧАКВА, МАЛЕИИИИ!

Аз ще ходя по коври и ще оправям ученички, докато вие бутате количките и изнемогвате със сметките, а аз ще гледам отстрани и ЩЕ СЕ КЕФЯ!

П.П. "Жената ИСКАЛА най-доброто!" Пхахахахаха

Ами да иска! Никой не я спира. Ама ще получи накрая х*уй!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c88364261d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   А защо девствеността да значи сериозност, висок морал и т.н.? Той може също да е искал да бъде със 100 жени, но просто да не му е провървяло.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c857873e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Жени в живота ще рече, че е правил секс в сериозна или неангажираща връзка, в която е бил желан и не е предлагал пари. Разхождането, целуването и гушкането не се води връзка и интимност. И какво практически отличава ,,девствен" на 30 от 30 годишен дето е минал 20 мацки? Това на всеки мъж е заложено. Да пъхаш и вадиш е лесно и ако това е философия за някой, то той е пълен задръстеняк. Мен не ме беше страх от това.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6042e8e057
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   42, Ти сериозно ли :D :D :D Парите си ги изкарвам сама, г-н е...чо. Уча каквото трябва, за да не чакам на някой индивид като тебе. Но това не пречи да подкрепям жените, които търсят мъже с пари. Аз лично много се забавлявам с подобни индивидчета. Пример от събота вечер. Отидохме на дискотека с приятелки. Всички имаме добри доходи и можем да си плащаме всичко. Към компанията ни имаше познати на една от приятелките. "Баровчета"- единият има фирма, другият работи във фирмата на баща си. Единият тъпир се залепи за мен. Цяла вечер ме занимава с някакви глупости. Към края на вечерта въпросният може би реши да ми покаже колко пари има и че аз ще кажа УАУУУУ и започна да ги брой на масата пред мен. След има -няма половин час "баровчето" дойде и ми заяви "После искам да те е.а" WTF. Отрязах го. Но каква беше изненадата ми като разбрах че човечеца имал женичка и дете. Дано женичката яко да го дой. Такива мъже заслужават да им изхарчиш всичко и да им биеш шута в разпутия г.ъ.
Лила

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 27cc1dae26
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Хахахха 43 не таи злобата си към жените. Но и ясно личи липсата на ценности. Щял да направи бебе, но да ходел по к*рви. Невероятна идея, невероятна нагласа. Чпввкът мисли колко бройки ще направи, а не евентуално от какво би имало нужда детето му и най-вече ит какъв пример и възпитание. Моля те, не се размножавай.....
Ходи си режи п**тки, но не наказвай някое невинно дете, което ще се роди с баща катоо теб.
Идеята на сейството е съвсем друга, драги ми господинчо, но ти не си зрял за това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6042e8e057
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Лила до 42 Забравих да спомена, че човечецът искаше да покаже колко голям баривец е и се изръси за цялат сметка на около 15 човека. Сигурно реши че по тоя начин съм му хептен вързана в кърпа. Но си остана на сухо и се прибра с подвита опашчица при жена си . ХАХАХАХАХА Такъв кеф не бях изживявала от преди пандемията. От понеделник се смеем с колежките от офиса.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6da79c6e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

48.   42 - Какво оправяш ти, бе?!? Мъжете, които наистина правят секс и имат успех с жените не говорят така. Не*щастник филмиран, сигурно майка ти ти плаща интернета.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b379f02c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   42, пич като мъж на мъж ти го казвам - супер зле си. Как ще оставиш детето си и жената която те е дарила с това дете да изнемогват? Това не е мъжка постъпка, даже не бих казал, че е и човешка.

Дами, не възприемайте писаниците на номер 42 като валидни за всички мъже. Не ни свързвайте останалите мъже с този под-човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 315313020b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   Н 46, той ако можеше поне това да пробута някъде "Ама ще получи накрая х*уй!" нямаше да се пръска от бяс тук.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ef05a3d5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Не знам защо има жени, които се имат за толкова специални, мислейки си, че ще са последната жена в живота на мъж, който преди това е бил с неопределен брой жени. Същото важи и за противоположната ос.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8ef85dc5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   49 четеш ли какво съм написал? Ако не намеря НОРМАЛНА жена! Ти колко нормални жени познаваш?

Би ли ми казал процента на нормалните жени в България под 30-годишна възраст?

------------------------

46, 50 - не зяпайте в моите чаршафи!

-----------------------

48 - кладенецът пресъхва вече, нали?

----------------------------

Лилчееее! Остана за десерт, миличкооО!

Ако не беше интернет дистанцията, щях да те направя на крем Маскарпоне. По метода на Шишимори Кикимлати.

Този п*ткопоклонник, където си го срещнала, не ми го давай за пример. Ела да видиш, аз, какво ще ти направя на първа среща!

Малееййй

Офис гърл - ПХАХАХАХАА!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a07540bf73
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Ето каква е хавата:

Жените получават наготово своята най-голяма стойност, състояща се в съчетанието от първичните и вторични полови белези (гърди, дупе, влагалище, тесни рамене, широк ханш, по-нисък ръст от мъжкия такъв, по-тънка кожа), които привличат мъжете и са единствената причина мъж въобще да се интересува от жена. Жените буквално не трябва да правят нищо, дори може да си позволят да са безработни, бедни, леко напълнели, недотам хубави, и въпреки това, пак получават цялото внимание на света, просто като... чакат на тепсия. Това обаче създава у тях измамното усещане, че са голямата работа и много специални, докато в действителност повечето жени хем не са изградили ценностна система и важни за сериозните отношения качества, хем са ненадеждни, хем живеят в някакъв измислен свой свят, хем са грандоманки, хем са свикнали всичко за тях да става лесно, хем са свикнали да лъжат (и поради това дори не считат лъжите си нещо лошо), хем почти винаги лицемерничат и прикриват истинските си мисли и усещания (очаквайки мъжете да са като врачки, които с кристалното кълбо да четат мислите им), хем тяхното "Да" може да значи нещо съвсем различно ("Да", "Не", "Може би"), хем адски силно се влияят на подражание на други жени, хем постоянно се стремят да се надпреварват и сравняват с другите жени, хем нямат и професионални умения, хем и дори да имат 10 дипломи, почти никоя жена не е склонна да се старае да допринася наравно с мъжа. Адски редки са случаите, в които жената печели повече от мъжа до себе си и плаща повече от него за общото им домакинство. По-малко от една на хиляда двойки са така. А пък печелеща много пари жена да е редом до безработен, беден и леко напълнял мъж - това сигурно е едно на сто хиляди. Виж, мъже със средни и високи доходи, които са заедно с безработни и напълнели жени, има колкото щеш.

Мъжете нямат това предимство да получават своята стойност наготово от природата, както е при жените, затова цял живот трябва упорито да работят върху себе си, за да придобият стойност пред жените: здрави тренировки с цел стегнато и мускулесто тяло, изграждане на умения, придобиване на житейски опит, твърдост при вземането на решения, стоическо търпение дори и в най-напрегнатите моменти, надеждност в отношенията, правилна ценностна система и прочее. Отделно от това, над 80% от мъжете са пренебрегвани от днешните жени поради грандоманията на последните относно мъжкия ръст, считайки мъжете с ръст под 180-185 см за "ниски" (тази изкривена представа се проявява дори и у повечето взискателни самозвани джобни "принцеси" с ръст метър и половина). Сега някоя киселячка ще побърза да се заяде, че пиша това, защото съм 171 см, но лицемерната ѝ муцуна от раз сама се размазва в неразрушимата стена на истината, защото думите ми точно отразяват случващото се в обществото ни. Дори и да бях 250 см висок, пак щях да напиша същото, понеже на бялото няма как да се каже, че е черно.

Жените се боят от мъже, които ясно показват, че умеят да разсъждават трезво и не им свалят звезди, не ги удостояват безплатно с вниманието си (най-ценното у мъжа, което жените ежедневно се стремят да получават, тъй като иначе без това внимание се чувстват празни и самочувствието им се смачква до истинските си размери). Те се чувстват неуверени пред уверените мъже, защото са като прочетени книги за вторите и не могат да оказват психологически натиск над тях, чрез обичайните си женски похвати. Започне ли жена да ти разправя "Ти не си истински мъж" или "Мъжът до мен е длъжен да прави един какво си", бъди сигурен, че тя ти играе номерца и се опитва да те уязви и постави в положение да се отбраняваш, да отстъпваш и да се съгласяваш с нея.

https://youtu.be/K5qvIgDNh9Y


Жените са пропити с чудовищно големи комплекси за малоценност и неслучайно гримът е най-важната част от ежедневната им "грижа" за себе си. Тази маска ги кара да се чувстват по-уверени, отколкото са в действителност. При много жени дори избира на високомерие, груби отношение и самозабрава, тъй като си въобразяват, че с грим са невиждани красавици и "заслужават" не само вниманието на всички наоколо, но и имат "правото" да отбират от каймака сред мъжете. Същите мъже, които редовно ги употребяват само за креватни изпълнения и които не искат тези жени за сериозна връзка, тъй като ги считат за негоден материал и за некрасиви. Но нямат против да им завъртят самонадеяната и лековерна главица със сладки приказки, за да ги прекарат за едно-две бързи изчуквания.
Почти всяка жена не харесва лицето си в огледалото. Почти всяка жена не харесва как изглеждат гърдите ѝ и/или срамните ѝ устни. Повечето жени имат бяло течение и гъбички във влагалището, по ред причини. Жените обаче не обелват и думичка за всичко това пред мъжете, а всячески се опитват да изпъкнат с един подправен, неистински образ на уж лъскава и съвършена, хубава жена, каквато в почти всеки случай не са. Жените са човешки същества и като такива е нормално повечето да имат: целулит, стрии, бръчки, пъпки, бенки, брадавици, да изпускат газове, да се уригват понякога, да хъркат, устата им да мирише, едната гърда да е по-голяма или по-увиснала от другата, едното око да е по-нависоко от другото и т.н. Това са признаци в реда на нещата и не бива да са повод за ниско самочувствие, но именно жените сами се смачкват ужасно силно, знаейки тези неща за себе си, затова основната им цел е да наваксат външно за пред другите жени и за пред мъжете.

https://youtu.be/wdoEAXFYUwM


Изплакни щателно лицето на жената, махни всичките ИЗКУСТВЕНИ неща по нея, чрез които тя цели ДА ИЗПЪКНЕ и ДА ТЕ ИЗЛЪЖЕ, криейки истинския си облик, изтрий нарисуваните ѝ вежди, махни подплънките от сутиена ѝ, изключи това, че разчита основно на влагалището си пред мъжа, и едва тогава ще установиш истинската ѝ стойност като Човек! И едва тогава ще показва пред теб истинското си самочувствие! Разликата в поведението ѝ тогава ще е много голяма спрямо когато ти прилага всичките зрителни измами с грим и облекло.
Почти никоя жена не е годна да бъде верен приятел на един мъж. Не, че не може, а НЕ ИСКА! Мъжете не ходят при жените за безплатни услуги, съвети, подкрепа, изслушване, съчувствие, да бъдат разсмивани, забавлявани, да им бъдат осигурявани интересни преживявания, да бъдат возени насам-натам в колите им, да вземат заеми (с очакването да им бъдат опростени впоследствие) и прочее. Точно жените ходят при мъжете за всичките тези неща, дори и когато уж им се водят само познати и обикновени приятелки!

Имаше наскоро една съседна тема за това кой е всъщност истинската скръндза в живота и там бях обяснил нещата точно и надлежно, поради което си спечелих надменните погледи и включвания на някои киселячки, но това е положението, принцески мои. Сами сте отговорни за действията си и за острото, настървено отношение, в което няма и капчица женственост.
Горните редове да не бъдат считани като женомразство, тъй като изкарвам наяве коварните номерца (в капана на които които мъжете не бива да влизат) и нрава само на част от жените, а не обобщаващо за всички жени. Всяка четяща тук жена има пълното право да не се или да се припознае в тези мои думи, познавайки себе си и своите действия.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4def634d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   52, процентът на нормални жени в България е между 20- 30% може би. Поне около себе си имам много такива познати, които не търсят богаташи, не са кифли и там прочие нещица. Сега, това че ти твърдиш, че харесваш такива жени, а реално харесваш техният антипод (то се подразбира), е друга бира Такива като теб са еквивалентът на жените, които само твърдят, че харесват добри мъже, но тичат по бройлери и е*ачи. Подобни елементи и от двата лагера, не само не харесват хората с истински поне някакъв морал и поне някакви ценности, ами търсят кифла/ батка, която да се промени, заради тях и да стане примерен член на нашето пре*бано общество и достоен родител, който да отгледа читаво поколение. Не става така, пичове и пички. Или целенасочено си търсите човек с някакви морални устои и качества, или си стоите в лигата на баткокифляците и не се оплаквате, че някой или някоя от там не се е превърнала от зла вещица в прекрасна принцеса или от ужасна жаба в достоен принц. И, естествено, че ще допускате грешки, докато де научите да си отсявате хората, понеже има и много "хамелеони", които умеят да ке прикриват и да играят роли (по принцип по тази част са жените, но има и такива мъже). За собственото си положение човек трябва да вини първо себе си, независимо колко е малка вината му. Току- виж е открил нещо малко, но от изключително значение. Аз направих така и разкрих цели природни резервати от грешки, но гледам да ги поправям!
Или казано по- обобщено: щом постоянно не ти върви с противоположния пол, значи може би грешката е в твоят телевизор; значи или имаш грешните критерии за човекът, когото търсиш, или го търсиш на грешното място и при грешните хора, или нямаш необходимите качества, за да го/я привлечеш.
Вместо да обиждаш жените тук, вземи и помисли малко. Не е чак толкова сложно. Има и добри мъже и жени, но те обикновено не парадират с пари, коли, ярка визия, не са със скандално и провокативно поведение, не обичат да са център на излишно внимание и обикновено са заети със собственото си развитие. А по принцип добрите жени са при добрите мъже.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 595d7bd1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   "...Мъжете не ходят при жените за безплатни услуги, съвети, подкрепа, изслушване, съчувствие, да бъдат разсмивани, забавлявани, да им бъдат осигурявани интересни преживявания, да бъдат возени насам-натам в колите им, да вземат заеми (с очакването да им бъдат опростени впоследствие) и прочее. Точно жените ходят при мъжете за всичките тези неща, дори и когато уж им се водят само познати и обикновени приятелки!'
Що за глупости! Аз имам доста приятели мъже и сме си помагали супер много. Няколко човека, редовно идват в нас да съвет или разговор на по бира. Помагала съм на приятели с пари на заем, с труд, с влачене и монтиране на неща, с озеленяване на градина, с намиране на работа, с писане на дипломна работа.....и с какво ли още не. Един приятел спа месец на дивана ми във всекидневната, щото беше останал без квартира.
Така, че си е до човек (няма значение мъж или жена е).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c4e178b1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   С бройките винаги може да се лъже, така че са без значение споделените цифри.
С много вървежен съм се хващалс само, защото ми беше голяма тръпка и наистина беше прекрасно преживяване, но бях наясно, че не мога да очаквам кой-знае каво бъдеще заедно, а и през времето, през което сме били сами, дори и след орекратената връзка, сме се срещали през годините и винаги е било невероятно. Някак си останаха неизживяни моменти между нас.
Имах и връзка с млад мъж с малък опит, цели 4 гидини, през които живеехме заедно, но той имаше комплекси заради липсата си на опит с различни жени и се превърна в тотален женкар, след като скъсахме, а скъсахме. Буквално не подбираше и бе подбира. Вече е над 40 и още няма нито стабилна връзка, нито деца и все разказва за нови забивки

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker