Да му вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122116)
 Любов и изневяра (29972)
 Секс и интимност (14455)
 Тинейджърски (21966)
 Семейство (6531)
 Здраве (9647)
 Спорт и красота (4730)
 На работното място (3223)
 Образование (7344)
 В чужбина (1666)
 Наркотици и алкохол (1120)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1750)
 Други (18758)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му вярвам ли?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 696 пъти
Здравейте мили хора. Момиче на 22 съм. Ситуацията, в която се намирам ми се случва за първи път и съм леко объркана и за това моля за съвет/мнение. Запознах се с едно момче, на 25 ако има значение. Излязохме на кафе, той ме покани у тях още на първата ни среща и правихме секс. Аз нямах някакви други очаквания и бях окей това да се случи. Това, което ми направи странно впечатление беше, че още на първата среща ме попита дали бих отишла в Берлин с него за няколко дни. След ден пожела пак да се видим, както и на следващия. На мен ми беше приятно с него и се съгласих. Отиваме в тях, говорим си, гледаме филм, правим секс. На четвъртата ни среща ми заяви, че иска да сме заедно, искал нещо по-сериозно с мен. Да, виждаме се често по негово желание, говори ми всякакви мили неща, целува ме и ме прегръща постоянно, но тук идва момента, че последните два пъти не иска да ме закара до нас под предтекст, че е изморен (кара ме да остана у тях, аз не искам), дадох му 20 лева да си сипе бензин, защото му отказаха картата, така и не ми ги върна. Седим само у тях, като днес за пръв път ме пита дали искам да излезем някъде навън (неуточнено кога). Ставам многословна вече, но добивате представа за какво иде реч. Двоумя се просто да му дам ли шанс или да не си губя времето. Много е сладкодумен и мил, но действията му сякаш не оправдават думите му, но не виждам защо да ме залъгва, след като срамно или не, спах с него на първата ни среща, няма за какво да ме залъгва ако е само за секс. Благодаря ако сте стигнали до края на излиянията ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: df21c74fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Внимавай да не те направи проститутка в Германия. Нещата не са много добри. Не иска да излизате заедно, даваш му пари на заем и иска да е сериозна връзка нещо не ми се вързва

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a8885feac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   За мен това, че. ти е взел двайсетте лева без да ги върне говори много зле за него, както и че не те е закарал. Тези неща някой може да ги нарече дребни, но имат значение. Не бил уморен да прави секс, но е уморен да те закара? Как ли пък не, хитрец. За мен лично не му давай шанс на такъв. Дори и в най-трудните връзки във времето, в началото мъжът се е старал, ухажвал е жената, изпращал я е и ред други неща, присъщи за ранния, влюбения период. Иска да сте заедно, правите секс, а не те заведе преди това първо едно кафе да те почерпи и после да отидете у тях? Хитрец и скръндза. Шута му бий, недвусмислено, а, но първо си поискай двайсетте лева.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4a035a2f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И разходка за 2-3 дни до Берлин... едно от местата, където най- много проститутки си носят. Остават заключени в апартамент минимум една седмица като през това време са на "обучение/проба" от всички сродници и техни приятели. Ако не са много ок с това момичетата, им и дават дрога, няма нужда да са съгласни, набутват им я.
И след това ги пускат за клиенти, вече "обучени" и зависими от бялото.
До тук поведението му покрива първите стъпки към "омайване" на момичето, следва "любов незаменима" после на място ще са "финансови проблеми" може би дори "ще ме убият ако не върна сума" и "само временно, ако ме обичаш, само месец- два и после заминаваме на друго място само двамата и ще се оженим" и т. н.
Чети внимателно: може и да е съвпадение някакво поведението му, но такова поведение е говори добре.
Режи на мига, не се занимавай повече!!!
Пусни между другото, без да задълбаваш, че имаш близък/близки роднини работещи в дирекции на полицията, европол... това ще го стигне за гърлото и няма да си позволи да "изчезнеш случайно" като си излязла за хляб примерно.
Бягай!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 463e49bc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не се връзвай на разходка до Берлин. Може да те затворят о да те направят проститутка. В Берлин през деня е едно, а през нощта съвсем друго. Пред университетите нощем през 5 метра са паркирани проститутки, често подпрени на скъпи коли и облечени като излезли от холивудска продукция. Когато ги видях за първи път, мислех, че снимат филм, но всяка вечер е така.
В Берлин е пълно с кит-кат клубове, секс шопове, секс кабини, там е оарада на гейовете, love parade също. На тези места се виждат такива извращения, че човек се чуди, във филм ли е или в действителност се случва.
Берлин е град на извращенията, разврата и има много спинозни. Колкото и рядко да ми се е налагало да влизам в аптека, всеки път на опашката е имало чакаш за лекарства срещу СПИН.
Мисля, че трябва прекратиш връзката си веднага от този човек. Той не е само стиснат, а е свикнал жените да му докарват пари. Вероятно работи като сводник или се занимава с такива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker