Спъва ме миналото на приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спъва ме миналото на приятелката ми
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2176 пъти
Здравейте, от скоро съм във връзка с много сериозно момиче, няма забележка, всичко е нормално, НО винаги има НО. Спъва ме много миналото и, опитна е в секса много, разбира ги нещата, аз от своя страна също се имам за такъв, но тъй като съм момче е разбираемо. Та твърде много я обичам честно казано и ми е неприятно в общи линии че са я пълнили като шаран и е толкова добре обиграна. Знаете как е остатъчната ревност, като се появи някой човек който наистина обичате. За протокола на 23 сме и двамата. Вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8f0c6fd7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това че е опитна не значи че е спала с много мъже.
Просто и идва отвътре.
Пък и по какво съдиш че е опитна? Главната работа я върши мъжа. Какво толкова прави тази мацка че я считаш за опитна?
Въобще темата ми прилича на фейк.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3225510308
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Мисля, че за 23, ако е "много опитна", кофти. Не вземайте такива курви, да стоят сами или да ходят при "играчите", които са ги оправяли. Да създават с тях дом, уют, семейство и т. н. Искат хем да ги нае*ат хубаво, хем да минат навсякъде, хем после да хванат балъка да им прави деца и да плаща. А ти не, че имаш много право да ѝ се ядосваш, като си същия. Гадно е, да, представи си тия, с които ти си се наиграл, как отиват при други, точно както тя при теб. Не е яко, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c40e6b7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз на твое място бих проучил миналото и. И ако се окаже, че е имала връзка с дъртак с пари, с мутра, с циганин, с дилър или с някакви други олигофрени, бих я отсвирил на момента. Това е признак за ненадеждност и ще ти изиграе лоша шега. Освен това предполагам имаш достойнство за да не се докосваш до такава жени, защото първо е страшно гнусно, второ се принизяваш до нивото на тия с които е била.



Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dea7d3a250
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   И аз съм на същия хал, само че поне нямам такива силни чувства, за разлика от теб. Иначе момичето е топ домакиня, топ жена, не ме напряга, не ме притиска и задушава, абе всичко е топ. Излишно е да казвам в секса как е, порно филмите са аматьорщина пред нея. Ама брато, не мога да спра да си мисля как преди мен е гълтала на още 10 човека /поне! / са й обръщали хастара. Ако има нещо, заради което ще я махна, ще е само заради това. Айде разбирам, имаш сериозна връзка с някое момче, дори 2 седмици да е /което пак е малко за мен/, пускай му в гъза и му гълтай, ама я финтирах и се изпусна за някакви friends with benefits и някви "fuck body"-та? !? !? Направо ми идваше да й се изхрача и да си тръгна, за сега се сдържам, ама не знам до кога. Пък и е притеснително да е била толкова разкрепостена с толкова хора, това означава, че лесно може да прескокне на следващия "клон" без много да се обеснява. Не знам, ще видим какво ще стане, Божа работа. Като цяло смятах, че няма друг с моя проблем и само мен ме тресат такива комплекси :D. Good luck :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 70a8cb516b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   до автора-много грозно изказване-какво точно са я правили приятелката ти. Щом ги мислиш тези неща и то по такъв начин-разделете си, защото май хич не ти идва отвътре да я уважаваш. Но ако я използваш-заради безплатния секс и заради това нямаш сили да скъсаш с нея, то тогава недей да се оплакваш после.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2705d17371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Често жените ако харесват мъжа и искат да го задържат гледат да са по-разкрепостени в леглото и да му дават повече неща, но мъжете си мислят, , тази е курва, кой знае с колко е била, , .
Другото, което е или ти идва от вътре или не.
Може жената да е била само с 1-2 партньора досега, но да е сексуална и да е добра любовница.
Може и да е проститутка или да е правила секс с много хора, но само да лежи, нищо да не прави и да изглежда, че има слаб и еднообразен опит. Трудно е да се прецени. Главно по това дали е широка или тясна отдолу може да добиеш представа, но и това не е напълно фактор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dbc9531de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   ... "са я пълнили като шаран" Що за гнусен израз? И ти си пълнил като шарани други жени. Ама тя няма проблем с това. С първият ми приятел за 1 година опитахме всичко, ама буквално всичко в рамките на нормалното. И 69, и анален, и дълбоко гърло. И със следващите партньори имах опит. Никой никога не се е оплакал. Но ако беше изплолзвал същия израз бих му била шута веднага. Аман от ненормалници с двойни стандарти.
Ж, 20

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e567ce2176
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Циничен, комплесариран, ... Ужас. Само, като чета, ме е гнус.
Оставяй момичето, да си намери някой готин тип.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a1143452cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   За протокола - вие опита си как го придобихте, с надуваема кукла ли? ! Мисля, че сте си лика-прилика щом и двамата имате опит, но защо не ви харесва начина на придобиване на този опит? ! Освен, ако при вас не е придобит само от гледане на порно филми и не познавате сексуално други жени, освен настоящата си партньорка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5061b3039c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   А, ти я пита с колко е била ли?
Не питайте такива неща, просто се радвайте че сега е с вас.
Ти да не седиш и да си чакал нея, та тя да чака теб.
Нямате ли си работа, че мислите за глупости. Повечето жени трябва да имат чувства, за да правят секс с някой.
Това, че ти харесва секса с нея и се справя, не означава голяма бройка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 409b2c5ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Авторе ти вместо да се радваш, че е опитна и ще се кефите и двамата на секса, сега си тръгнал да се оплакваш, че са я "пълнили като шаран". Айде моля ти се... Ми вземи си някоя девственица тогава, дето ще лежи и няма да мърда като дръвце - и такива ги има, да те питам тогава каква ли тема ще пуснеш в сайта...

Ако е сериозна момата, въобще да не ти пука какво е било преди теб! Важното, е че сега е с теб нали така? !?

М. 36

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d3739901ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   "също се имам за такъв, но тъй като съм момче е разбираемо. " Ха, верни ли, пич? Що за теб да е разбираемо, а за нея не?
Да не са те пълнили и теб като шаран? Каква е разликата? Че си момче? Я слез малко на земята, момче бил... дано се видиш някак отстрани докато е време, че ще завършиш като някои чичаци тук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9dc80d5f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Няма угодия значи! Ако е дърво в леглото, асексуална била, нямала инициатива, не прави свирки и т. н. Ако е разкрепостена, значи е курва и пак не става.
Авторе, много проблеми ще имаш и в бъдеще ако продължаваш сам да си тровиш живота. Изобщо мъж, който има сексуален опит с повече жени няма какво да претендира за девственица. Девствена жена може да търси девствен мъж или мъж с 1-2 бройки. Тогава си е в реда на нещата. Незряло разсъждаваш. Важното е че сега е с теб и че се отнася сериозно към връзката. Само недей да и споменаваш тия твой притеснения и ревност защото може да те зареже.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dbc9531de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Спъват те комплексите, че може би е срещала по-добри от теб. Затова е драмата ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 333b4ad040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А не ти ли хрумна, че може би пък си пасвате идеално, имате еднаква представа за секса, имате химия помежду си, тя ти има доверие и се отпуска в твое присъствие - и всички тези неща водят до топ секс? Била съм с двама мъже, за втория се омъжих. Познавахме се от 6 месеца, когато спахме заедно за първи път, той твърди, че такъв секс не е правил през живота си, а аз не знаех откъде я извадих тази страст, цялото преживяване беше бомба. Опитна не съм била, но бях влюбена, бях предразположена от него и осъзнах, че с правилния човек ти идва отвътре.
Освен това не знам до колко е вярно, но съм чувала, че в общия случай момичетата с много бройки не ги бива много - просто никой не повтаря и се търси нов.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 92b32adcc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Всеки има керливи ризи, но само аз съм света вода ненапита!


Я стига! Всички имаме своите грехове. Спрямо родители, братя, сестри, приятели близки. Спрямо себе си! Особенно когато човек е млад, когато не е имал стабилни родители до себе си, които да му покажат правилния път. Важното е човек да ги е осъзнал и да си научил житейските уроци. Проучи твоята Дулсинея да ли си е наумила уроците или просто е поредната курва. Ако е второто бягай яко дим.












Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9a49e713be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За кой протокол хаха, Дечко си още, е пораснете и мислите различно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0a3ff2ccde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Миналото е важно и трябва да се взема предвид.
- Ти ако искаш да изтеглиш X пари от банка те питат за кредитна история и ако тя е лоша не ти отпускат с лошо ЦКР. - Всеки работодател преди да те вземе на работа иска СВ и гледа колко работодатели си сменил последните 5 години. Ако си сменял на всеки месец - това какво говори? Не и за надеждност.
Ходи им обяснявай, че миналото е без значение? ОТ значение е и то ГОЛЯМО. Над 5-6 body counts - she is for the streets.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38325cc768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Някога като бяхме на вашите години и ние с жената полудявахме от ревност станеше ли въпрос за това какво е вършил другия с другите преди нас. После се оказа че и двамата ни възбужда и често си разказваме какви сме ги вършили преди докато се любим. Тя става супер мокра от моите истории, а аз свършвам на секундата от нейните.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b642b4f5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Значи за теб е ок, че ти е голяма бройката, ама нейната че е голяма не е ок? Земи се скрий някъде с тия двойни стандарти и това мъж ти го пише.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c35530f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Въпрос към автора и всички други комплексирани "мъже": как така за един мъж е нормално да има много опит, но за една жена е срамно? Вие мъжете този опит как иначе сте го натрупали, с жени, нали? Или пък с други мъже... Авторе, ако наистина си влюбен в момичето, не е редно да мислиш за предишните ѝ сексуални партньори. Да не говорим колко грозно е да използваш израза "пълнили са я като шаран". Жал ми е за момичето, ако нейният партньор я вижда по този повърхностен и меко казано извратен начин. Ако тя ти е вярна и има сериозни намерения към теб, няма значение с колко преди теб е била- и със 100, и с никого да не е била, тези неща нямат значение, ако партньорите си пасват и са влюбени един в друг. В любовта няма място за такива скрупули, кой с колко бил спал... особено в твоя случай, в който двойният стандарт е виден. Намери начин да се справиш с вътрешните си несигурности и говори за това с приятелката ти- успешна връзка без комуникация няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 63b198f615
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ами, пълнили са я, да! И ти си пълнил други! Или си мислиш, че ти ще пълниш, ама накрая ще вземеш девствена? И откъде да дойде тази девствена, като и другите мъже са пълнили, колкото им е кеф! Приеми, че жената не е твоя, просто е твой ред, и толкоз!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6544dd8870
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   А според мене ти си прекалено неопитен, щом тя ти изглежда такава. Мъжът с опит изобщо няма комплекси като твоите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d58b99394
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Лъжеш, авторе. Човек, който обича и уважава не използва обидни просташки изрази "пълнили я като шаран" за любимата си. Най-добре я остави да си търси мъж, не момче с остатъчна ревност. А ти си намери девствена да не се тревожиш за миналото ѝ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bb88ef2988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ей тва е мъжката любов! Той самият кой го знае колко бройки има, не е девствен, ама много го дразни чуждия. Изказва се просташки за жената, която ужким обича. Спи с нея, ама тайно си мисли каква е и се гнуси. Лицемерие и наглост.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f9d0170e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   между другото - най-много хора секс правят хора в постоянна връзка. Също така - тогава хората експериментират най-много, защото с времето им падат задръжките.

С други думи - ако приятелката ти е имала 2 годишна връзка - тя е правила повече секс като количество и разнообразие в сравнение с друга жена, която за тези 2 години е спала с 20 мъже. И съответно има по-богат опит.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dea7d3a250
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До 19: да, братле, така е. Намери ми сега някоя наборка или около моите години, които да има под 5-6. На 27 съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a46b93b7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До 27,
Има го и другото с тези 20 мъже (приемаме, че е правила секс най-много 30-40 пъти) е намерила 3-4, които са я научили на много повече неща от половинката на първата, който също няма опит!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 103c8a2220
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   "Пълнили са я като шаран". А ти какво си правил с другите момичета?

Ти си абсолютен лицемер! Значи ти като си пълнил момичета - няма проблем. Когато приятелката ти са я пълнили - става проблем. Гади ми се от такива "мъже" като теб.

Ако ти бях приятелка, въобще нямаше да си губя времето с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2a6b9c414a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Брато, не слушай жените! Проучи твойта мацка, подпитвай я и ако боди каунта й отива към 10, недай си боже 20 или 30 което е трагедия - оглеждай се за нова. Мега гнусно е да се я търкаляли повече от 5 човека. За мен 4 е абсолютния максимум и то аз да съм четвъртия. При по-голяма бройка - отварям широко вратата, наточвам боца и следва топовен шут в посока пъстроцветната локва под казаните за боклук.

Иначе ако ти е само за дране, забавлявай се докато изкочи нещо качествено. Или може да я групираш с аверите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f9d0170e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   29, 2 години постоянна връзка те прави опитен, особено ако си млад. По 3-4 тека през ден - сам си сметни колко опит е това. :)

И няма нужда от уроци и учители.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 63b198f615
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Н 31, ти специално си винаги втори! Така обикновено казват жените на баламурниците като теб, и те се радват! Няма да ти кажат, че си петнайсти, я! А може и да ти каже, че си четвърти, а по време на връзката бройката да се увеличава, без да знаеш!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f7ac5797c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Разбира се, ти си момче и ти е позволено да бъдеш мъжка к*рва. Двойни стандарти... Ами, не, не е "разбираемо" да си бил с много жени. Какво? Не можеш да си го държиш в гащите ли? Само мъжете ли имате нужда от секс, че е "разбираемо" за вас ли? Мъжки оправдания, обаче, видиш ли, мъжете били по- отговорния пол. Гнусно е да си бил с много жени и е отвратително, когато видиш някоя и то поредната, с която приятелят ти е спал, понеже е "момче и е разбираемо". Да знаеш, че приятелят ти е бил нещо като дамските кенефи в мола - всяка минала от там и оставила своите следи - или просто НЕЩО за задоволяване на нагона на поредната еднодневка; също е крайно неприятно. Искаш жена с малко партньори в живота си, но такава по принцип трябва да е с мъж с малко партньори. В живота е както се случи, но по принцип така е справедливо според мен.
Нея са я "пълнили като шаран" и то такива "много опитни" като теб (иронията), а теб лично са те изпразвали като дебело черво. Кефи ли те контрасравнението?


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 69a585d63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Охаааа, пълно е със съдещи моралисти и с прости на куче хора. Само храна и съвети със злоба от глупава сган. Душици сте!!!

До автора, съвсем нормални са ти чувствата - говори за това как се чувстваш, без да бъдеш обвинителен и груб към себе си или половинката си. Поинтересувай се как тя се чувства, относно такива неща. Ако държите един на друг и полагате усилия връзката ви да върви, ще си дадеш сметка, че тези които са я "пълнили" са незначителни. Вашите моменти и време заедно ще надделеят, но това за зависи само от вас.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker