Мъже, ние загубихме играта ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, ние загубихме играта !
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 11573 пъти
Ние мъжете сами се бихме. Създадохме по-безопасен свят и дадохме много власт на жените.

Мъже/Програмисти създадоха социалните мрежи и това даде предимство само на жените. Преди тях, една жена беше забелязвана от има няма 5 мъже в нейният радиус ( училище, работа, комшии). Сега на жените им пишат от цял свят. За това теглят дузпата на мъжете, когато си поискат, т. к. имат стотици опции.

Тук не става въпрос за жените 10/10, а дори и тези 4/10 имат десетки опции. Имах една колежка симпатична на лице, но с наднормено тегло, на ден и пишеха по 10 Коча.

По кафета, магазини, молове, все по често виждам как жени, които са нормално изглеждащи да правят на луди момчета 9/10 на визия.

Вече ако не си топа на топа забрави да сваляш красавиците. За това и се наблюдава бум на 20 годишни с 40 годишни, т. к. ако един мъж няма богати родители няма какво да предложи на една 20 годишна, която е в пикът на нейната красота.

Един мъже без богати родители, реално погледнато става финансово стабилен на 40+ и то ако се труди и развива непрестанно.

Играта е загубена, аз лично не виждам как бих се сдобил със собствен имот на 30год. без кредит към банката. Няма никоя да ме чака да си взема жилище и кола.

По времето на баща ми и дядо ми е било достатъчно да цепиш дърва, да косиш тревата и да имаш някаква нормална работа.
Нямало е социални мрежи и свалките са ставали много по-лесно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 148

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6bc336bddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Добре де, пич, а как не се замисли, че тези 9 от 10 коча, които пишат, обикновено ти пишат "аре в нас", "здр", всякакви вулгарни мръсотии или пращат снимка на пениса си. Т. е. повечето пишат с цел бърз, лесен и безплатен секс, което предложение, няма да устройва нито една жена, търсеща сериозни отношения.
Това го казвам не само към теб, а и към всичко, които ги е страх или се дразнят, че по 100 човека пишат на приятелките им.
И не, нямаме повече опции. На мен лично ми е противно, когато ми пишат такива простотии. Ебаси опцията... Не, мерси.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 386132432a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм жена. Не знам как звучи, но аз се имам за 10/10. Така се и държат с мен мъжете. Имам стотици опции. Но се влюбих в автомонтьор, много добро момче, не е богаташ. Уважава ме, грижи се за мен, гледа ме като писано яйце. Изтрих всичките си социални мрежи. Щастлива съм с него. Не бих го заменила и за десет богаташа. И има още много жени като мен. Повярвай ми.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 298675b6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не е така пич, гледаш много повърхностно на нещата. Наистина им пишат постоянно, но много малък процент от пишещите стават за нещо друго освен да ги изпраскат един два пъти. И момичетата/ жените много бързо се убеждават в това. За това и те реват непрекъснато, че няма свестни мъже. За тебе достатъчно е да си стабилен- не толкова материално, колкото да предложиш стабилност във връзката, добро отношение към нея, сигурност, че няма да тръгнеш след следващата фуста, която ти се усмихне. Също и трябва да имаш добра работа, желание да работиш, да се развиваш, горе долу добра визия и хубави дрешки, и бързо ще си намериш нормално момиче. Е ся ако държиш на категорията кифла, няма да стане, но май не за това е темата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e63edd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

4.   Наистина жените имаме много голям избор. Ето, аз, за да си упражнявам португалския или английския контактувам само с чужденци. И основно са мъже. В момента с българи не си пиша, защото не виждам смисъл. Чужденците са ми много по-интересни. Какво да си пиша с българин? Да ми хленчи как държавата е скапана и заплатата му е ниска? Или в коя чалготека е пиянствал. Смятам да завърша университета да си взема дипломата и да се махам. Кеф ми Португалия, кеф ми Франция, кеф ми Бразилия. Семейството ми инвестираха много в образованието ми. И няма да си пропилея живота като остана тук и се хвана с българин, за когото жената е крава за разплод и слугиня. Приятелките ми от удетството избягаха по бригади в Америка, омъжиха се там и хич не се върнаха. Живеят си живота и не се и сещат за България.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8f924d1dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Разбирам какво казваш, но брат не е и точно така. Има си и сега свестни момичета, но няма да ги намериш по кафенетата и дискотеките, защото повечето свестни не ходят там, то това се отнася и за свестните момчета също. Аз в момента нямам приятелка, но почти всичките ми приятели си имат от години. Намериха си тяхното момиче и вече с години са си с тях, в добри отношения и се разбират. Момичетата са нормално хубави, нито топа на топа, нито грозни, но са свестни! И на мен ми се щеше да си намеря, но съм малко антисоциален и това е причината поради, която само аз увиснах, обеден съм, но аз съм на 25 и не съм се отчаял, моят съвет към тебе същият. Гледай си живота, опитвай се да се подобравяш заради самия себе си, а момичетата или момичеТО само/и ще дойдат при теб. То като си намериш добра работа, средно платена, ще имаш пари, ще ти се вдигне самочувствието, ще започнеш да излизаш по-често и няма как да не си намериш някоя. Отделно един съвет от мен - ако гледаш порно/порнография спри напълно. Защото момичетата усещат момчетата, които са чекиджии и гледат порно 24/7 и това не им харесва. Аз спрях с тези начинания преди 4-5 месеца и забелязвам как момичетата започнаха да ме оглеждат много, където и да съм. Даже имах случки, където хубави момичета ми се усмивхаха(по хубавия начин, а не подигравателния) и ме гледаха право в очите. За мен това е нещо ново и даже не знаех как да реаргирам. Бях на интервю за работа например преди 4 дена и едно от момичетата в офиса, където бях интерюиран беше точно като за мен - на мойте години, височина и т. н. Беше слабичка/но не прекалено/, с адски сексия клин(браво, че бях с дънки щото се поизнадървих яко и щеше да стане кофти ситуация, ако бях с анцуг :D). И сега като започна работа, защото ме приеха не знам, надявам се да ми се отвори парашута с нея, защото е мега добрата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a509ec0f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Всичко е кръговрат. От един добре уреден свят, отиваме доста надолу. Сами се проваляме. В тоя ред на мисли, аз тренирам жените като равни, като хора, просто ролите ни са били различни във времето и така сме се запазили като хора и поколения. Не съм го измислил аз....
Иначе, да гласуват, да работят, да си делим задължения и т. н. аз съм напълно ок. Както двама човека си се разберат, като нито единият, нито другият да имат повече права или задължения. За жалост феминистките се борят именно за надмощие, а тия соц. мрежи изпиха мозъка на хората, не само на жените. В крайна сметка, за да има подобни жени, които търсят 8/10, както ги казваш и очакват подаръци, пари и т. н. има такива мъже, които им ги дават. Аз не бих им дал нищо, което не заслужават. Така че, мъжката половина за много неща сами сме си виновни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0d1cb2fa57
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Напълно си прав приятелю! Все по-зле става от ден на ден! Ето например аз съм със собствено жилище, кола и престижна работа( според обществото) висок и млад но пак съм сам! Провал след провал с жените просто все едно не ме отразяват грам! Явно не ти ли личи от километри да си паралия не им грабваш вниманието ако си с някакви нормални възможности! Напоследък се убедих, че гледат парата на първо място масово!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ad110b3e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   До номер 4 - щом са опрели до жена до теб (на стотици или хиляди километри разстояние от тях), не ги хвали, много над нивото на българите, ха-ха, същите загубеняци са; във Франция и Бразилия със сигурност има доста повече свободни жени като бройка, а те на теб пишат, но не защото си по-по-най...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 249410f4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Ту бил ли си хубава жена, че знаеш колко ни харесват? Всяка вечер, когато бяхме на дискотека, имале 5-6 различни момчета/мъже, които идваха да се запознават с мен. А за приятелките ми идваха други, пск подобна бройка. Хубавата жена с интернет или без, никога не остава без обожатели.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: edb2b3aff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Ще падна от смях... Какво хленчене само!

И се казва "бия", а не "тегля" дузпата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d48b384d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   10% от мъжете имат всичките красиви жени. Просто не си в тази графа. Някои се чукат с 3 красавици на месец, други на 2 години се чукат с уроди. Естествен подбор си е и разбирам жените, но единственото което са създали програмистите според мен е мотивацията на някои мъже да са в тези 10%. И заплата от 5000 лв и жилище което не е от банката не те слага в тази графа :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b2d35530c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

12.   Моите родители не са били богати. Аз също не съм. Жена ми е на 20г. аз на 40г. Тя е скромна, красива и неопетнена. Като дойде да живее в нас пиеше само вода. Едвам успях да разбера, че обича кола. Искам да я заведа в ресторант с мишелин звезди, тя не иска. До като ти е такава настройката мой, няма да видиш жена пич. Жените искат мъж, който да ги обича, да ги води, защитава и да се грижа за тях. Парите при младите жени нямат значение. Те и по-лесно се привързват към мъжа. Особенно ако са девствени или с една бройка максимум. Виж, ако е вече някоя обиграна курва дето яко я е брулил вятъра, може хем да те занули, хем да те зареже без да ти роди деца.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5aa326d326
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

13.   Това е нормалното състояние. Жената е проститутка. От праисторията е така. Соцът беше изключение. Разглези ни, защото хората нямаха никакви притеснения за прехрана, подслон, работа... и мъже и жени се събираха изключително по симпатия.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1b70b074ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   Авторе, от много време е така.
И преди 20- 30 години беше същото макар и не в такава степен. Както казваш, тогава жените имаха достъп до по- малко мъже. Но пак в началото се изчукваха с малцината топ хубавци. После като видят че не могат да ги имат за дълго, минаваха на по- обикновенните пичове, най вече като решат да се омъжат. Сега обаче обхвата на жените е гигански.
За средния мъж ще става все по- трудно. Преди 100 и повече години сексуалния избор на жената е бил отнет. Получавала е 1 мъж, в повечето случаи какъвто заслужава. Това е запазило разнообразието при мъжете. Ако сексуалната свобода се запази, доста от генофонда на мъжете ще изчезне. Ще останат най- високите и най- красивите, не е задължително да са най умните.
Спасението за средния (и по- надоло) мъж е да не се занимава с жени. Да си изгражда живота удобен за себе си, да преследва смиследни за него цели. Преследването на жените от обикновен мъж в днешно време изискват огромно време и ресурси. Направо е пагубно. Няма смисъл да се бориш за изгубена кауза.
Пичове, развивахте се професионално, занимавайте се с интересни хобита, спорт, живейте си живота без да мислите за жени. За секс има проститутки, пък и някоя курва също може да ви пада от време на време. Да се живее без жени в днешно време е напълно нормално. Проучвания показват че в щатите около 30% от мъжете нямат достъп до секс, 50% въобще не се женят. И при нас скоро ще стане така.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d2220e27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Към 1 и другите, дето споделят мнението й,

Това, което казваш е истина до някъде, НО.... има и много други мъже. Всякакви. Е това е проблемът. Както ги има тези с "айде идвай у нас" и снимка на хуя, така има и такива дето са с яхти, има и спортисти с перфектни тела, има красавци, има интелектуалци, има романтици, има 18 годишни ентусиасти, има и 40 годишни улегнали мъже. ВСЯКАКВИ.
И моето мнение е, че това в един момент обърква яко жените, и много от тях започват да търсят някакъв съвкупен образ, който да притежава всичките позитивни черти на всичките мъже, които са й са се пробвали (еле пък и ако са я свалили). Е, естествено накрая не се случва така, както го мислят, ами просто някой се озовава на правилноте място, в правилния момент и им се намърдва под кожата, после ги прави Мата Хари, понеже хич не е стока, а жените се огорчават и притръпват поради този си опит, и с времето стават емоционално осакатени.

Имам една позната, преди година си беше направила facebook dating (същото като тиндър, бадуу и т. н. ), и имаше над 200 мъже (всякакви), които й пишеха... А ДАЖЕ НЯМАШЕ СНИМКА! За какво изобщо си говорим? Излезе нашата скумрийка (4/10 й даваме с приятелите ми) с няколко пича.
Кандидат номер 1 - добре изглеждал, нормален бил, доктор, с интересни неща се занимавал. Питаме я, ще има ли втора среща - Не. Просто не го усетила...
Кандидат номер 2 - на 28-29 години, с джип, собствен бизнес, добре изглеждащ. И с него няма да има втора среща. Що? Щот й подушил парфюма в някакъв момент и си бил позволил да я докосне по ръката твърде рано, значи искал само секс. И той АУТ.
С другите не си спомням подробности, ама общо взето същия тип тъпотии.
И тва от някаква захабена, грозновата, скучна, мънкаща 33 годишна, живееща с баща си... а и безработна към него момент.

А какво остава за 20-25 годишните свежи момичета?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bde5f2c439
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   Авторе, има две големи грешки в мисленето на двата пола - по една за всеки от тях:

1. Грешката на повечето жени е, че за техните преиначени възприятия мисълта "Десетима непознати минувачи ме загледаха на улицата за по една секунда! " е равна на "Имам в кърпа вързани десетима стойностни кандидати за мъж, които ще правят всичко за мен! ". Жените поначало оценяват себе си и градят самочувствието си според това колко мъже искат да ги изчукат. Ако някоя жена въобще "не я бръснат за слива", се сдухва яко и трайно поражда у себе си чувство за малоценност.

2. Грешката на повечето мъже е, че се ръководят от гореописаното женско мислене и си втълпяват, че ако никоя не им пуска, значи едва ли не не струват като човешки същества и личности с качества. А това не е вярно, просто не се котират лесно на "пазара на любовта", понеже Интернет създава лесен и бърз достъп на жените до всевъзможни мъже, като жените почти без изключение прибягват и до всевъзможни филтри за красота, които изопачават истинския им облик (отделно от грима им) и ги правят да изглеждат недействително хубави, докато на живо 95% са практически неразпознаваеми. Така се оформя и едно мерене с двоен аршин от страна на жените, защото хем те самите си знаят как не изглеждат по начина, по който искат да излъжат мъжките очи, хем пък се натискат за мъже класи над тях. Затова повечето от споменатите жени после се побъркват от яд и злословят по адрес на "всички мъже", задето неведнъж лесно са пускали на едва няколко процента от всички мъже, но последните не са искали трайни, сериозни отношения, а само да ги изчукат набързо и дим да ги няма при следващата подобна навитачка да лови мъже с половия си орган.

Жените са пределно наясно, че тяхната стръв срещу мъжете са всичките зрителни измами, на които са способни: грим, прически, рисувани вежди с коренно различна от естествената им форма, "филтри за красота" (FaceApp, Instagram и прочее), пълнежи с хиалуронова киселина в устните, силиконови протези в гърдите, оперирани носове/брадички/скули/ребра, загатнати форми на бедрата/дупето и изложена на показ през деколтето единствената част от гърдите им, която е силно изопачена и нямаща нищо общо с това как изглеждат те при свален сутиен (никога не са така повдигнати, обемни, стегнати и притиснати една към друга). Благодарение на тези самовнушения на въпросните жени, че след всичките похвати за зрителна измама са вече голямата работа, те започват да се надценяват, част от тях стават надменни към нормалните мъже (много от които са над тяхното ниво, при това естествени) и най-често свършват като поредните самотни майки или стари моми, които са лапали десетки, понякога и стотици пишки.
Това се припокрива с написаното от номер 15 и се отнася за много жени в нашето съвремие, неизменно белязани от особеностите на Интернет поколението.

============================

Това, което номер 1 написа, не отговаря на истината. Много жени ще ти кажат, че 9 от 10 от мъжете си били пращали голотиите, само дето тънката, ама много тънката подробност е, че тези жени "спестяват" истината, че всъщност това се случва много рядко.
Първо, в приложенията и страниците за запознанства почти без изключение не може да се пращат снимки.
Второ, ако се стигне до размяна на снимки, това най-често става след изричното желание на жената.
Трето, за да се стигне до размяна на електронна поща, Messenger, Viber, Skype и прочее, това също става с изричното желание на жената.
Четвърто, за да стигнат до желание за размяна на снимки, тези жени преди това вече са обменили достатъчно на брой писма с мъжа насреща и според собствения си вкус са преценили, че този мъж е достатъчно зрял, разумен и грамотен. Ако пък си пращат данните прибързано на всякакви мъже и не подбират, значи и самите жени, оплакващи се как им пишат разни отрепки, също не са стока и сами слизат до това ниско ниво.
Пето, повечето такива жени избягват да уточнят, че те обикновено не са се представили с лика си в приложенията и страниците за запознанства и са на възраст 50-60 години. Установили са, че на тези години въобще не им се обръща внимание, за разлика от младите им години. Някои от тях са избирали да съжителстват с големи мърлячи и са ги търпели години наред. Затова и в речника им трайно са навлезли определения като: "Поредният Ганьо", "Блъска по масата в очакване на ракия и салата", "Не искам да му пера мръсните гащи, да се оригва и да ми пърди звучно в леглото! " и прочее. Кофти се е получило при тях, но все пак тяхно е и решението дали и кога да се разделят с човек, който не ги удовлетворява.

Проверявал съм това относно дръзките твърдения за "Няма свестни мъже: всеки си предлага снимки на оная работа! " с мои познати жени, които се оплакваха от същото. Предложих им заедно да видим какви писма получават, защото тогава не вярвах на твърденията им как "всички мъже са гадняри/еднакви". Оказа се, че поне 1/3 от мъжките писма са любезни и с нормално лично представяне на мъжа отсреща, само дето за моите познати жени тези писма попадаха в графа "скучни" и съответно с лекота ги триеха пред мен, без дори да си правят труда да отговорят. Жените в страниците за запознанства дотолкова са "свикнали" с такива любезни писма, че ги приемат за нежелани и търсят... и те не знаят какво. Дори се случваше да отговарят на някои пълни отрепки, само защото изглеждаха като престъпници в лош поглед, макар и тъпотията им да си личеше още по бедния речников запас. И това тогава бяха жени, които уж минаваха за скромни и търсещи любов, уважение и сериозни отношения. Засърби ли ги там долу, не очаквай искреност и логика! Само при една от тези мои познати жени имаше две писма на мъже, предлагащи да си пратят голотиите, плюс някакъв, който искаше да плаща, за да мирише чорапите и гащите на жената. Но в другите над 100 проверени писма (получени за час) нямаше подобни идиотщини и повече от 30 бяха нормални, но.. явно скучни за самите жени. В половината от всички писма имаше просто някакви наистина глупави съобщения тип "Здравей! " (без препинателен знак и често без главна буква) или "Здравей! Искаш ли да се запознаем? ". Но това не обяснява защо същите тези жени, търсещи сериозни отношения, пренебрегваха с лека ръка всяко добре издържано писмо от няколко изречения.

Най-грубиянските епитети съм чел от страна точно на жените, които твърдят уж колко са земни, скромни, търсят любов и разбирателство. Това - когато съм им писал любезни писма. После престанах за правя така и разликата веднага се усети. Десетки жени в страниците за запознанства са ми признавали, че не биха ми отговорили и изявили желание да се видим, ако им бях писал нещо любезно, защото за тях това било "скучно", но понеже съм им писал различни от обичайно получаваните от тях писма, са решили да отговорят поради любопитство. Преди години обикновено съм ги заговарял с някакъв предизвикателен въпрос, който събужда у тях лека несигурност или желание да се доказват. От 2-3 години обаче почти не ми се е случвало да заговоря жена и давам възможността на отсрещната страна първа да заговори мен, защото мисля, че това е най-истинският показател дали една жена проявява интерес към мъжа. Установявал съм, че има многократно по-голяма вероятност за среща на живо, когато НЕ пиша пръв и любезно, а изчакам и после изпратя нещо от рода на: "Ако не ми правиш намеци за свирки, може и да се съглася да се видим довечера! " или "Искам да разбера какъв е истинският ти нрав. Ще си проличи по начина ти на действие след моето писмо. ".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f4955a8273
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

18.   Едно мога да кажа- тарикат мъж не писка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1b70b074ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   До 15,
От твоите примери излиза че дейтинга е напълно безмислен. Ето как пичовете си губят времето и парите за нищо.
Никой средноизглеждащ и със средни доходи пич не трябва да се мъчи да влиза във връзки със жени, особено чрез интенета. По добре да ги инвестира в неща полезни за него самия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0d1cb2fa57
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Тия женоря се побъркаха някви лелки пресъхнали на 40 с претенции на принцеси! Тя на тия години трябва да се радва на първия циганин дето е навит да я вземе! Айдее чертаа тва заслужават!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 42e824f6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Каква игра е изгубена?? Срещу кого? 90 процента от жените приличат на бустанско плашило и нямат дори и средна хубост. За тях и техните мизерни номера ли да рева, че съм ги пропуснал завалийките?

Продължавайте да им пишете "Здрастиииии" и "Как сииии?? " и да се оставяте да ви унижават все повече и повече и накрая и п*тка няма да видите. Стягайте се, защото ви очаква тежък живот. Аз пък ще отрежа поредното плашило помислило се за принцеса. Мъжете, успяли онлайн са изключения, спрете да им лайквате снимките и да им пишете!! Давайте каквото получавате!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 78a0e6a16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Споко, това беше първи гейм! Има още няколко! Сега се замисли, че както жените подбират и подбират, че и не искат да раждат, децата намаляват, съответно намаляват опциите и не сме далеч от момента, в който жените просто няма да могат да избират. От толкова селектиране ще стигнат дотам, че ще има ограничени варианти и там някъде Румен Луканов ще се появява и с ехидна усмивка ще ги пита "Сделка или да". Вероятно мяна да е е за нашето поколение, но аз съм спокоен, защото победата ще е наша. Няколко десетилетия безвремие са нищо на фона на цялото време от началото на Вселената та чак до края ѝ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b928607e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Засягате само повърхността на нещата. Някои хора зачекнаха основният проблем, мервал съм и добър анализ на този феномен и по други теми но тук не видях някой да го е систематизирал.

Проблемът е, че днешно време всяка една жена е буквално залята от внимание, по един или друг начин. Това им създава илюзорното усещане, че са как да го кажа, по "интересни", "вървежни" отколкото всъщност са. Постепено, осъзнато или неосъзнато, си изграждат един илюзорен супер образ на самите себе си просто защото ги замерят с комплименти, под една или друга форма.

Сега, факт е, че всеки обича да получава внимание, просто жените са по податливи на това и традиционно почват да пърхат с миглички, в пряк или преносен смисъл, когато получават въпросното внимание. Просто е въпрос на нацелване на тяхната G-точка и се разтапят. Съвсем отделна тема е, че един огромен процент от това с което жените си запълват времето е точно как да привлекат повече внимание.

Има предостатъчно анализи на този феномен в световен мащаб който скоро ще навлезе и у нашите ширини с пълна сила. В интерес на истината ние сме малко по назад от останалите страни, както обикновено.

Нищо де, като оставим настрано голото его чието подхранване се е превърнало в основно занимание и смисъл на живота на повечето, грозните факти които никой не иска да чете са, че обществото чисто и просто загива. И колкото и захаросани, розовички и нека си го кажем - откровено глупави доводи да измислят жените, нещата изобщо не вървят надобре и след няколко десетилетия ще се види съвсем точно до какво води когато хората почват да се живеят в приказките.

Предвещавам едно не особено приятно събуждане където изведнъж ще се окаже, че си си мислел, че живееш на небето, а всъщност като си отвориш очите, се оказва, че живееш в клоака. Нещо като събуждането на Нео от "Матрицата", ако някой все още си спомня кво значи "алегория".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 29892ce53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Еманципация и еманация- като възход, драги. Вие просто сте спрели, не четете и не се развивате. Разбира се, че ще се предпочете "паралията" и той е като вас- постна душа, но поне няма да бера гайлето за битовизми и нищета. Трябва да го науча да се храни с нож и вилица и да не се уригва и пърди на масата. А, че ще ме върне и мен интелектуално назад- сигурно е. Но такова ви е нивото-чалга тарикати или бастуни- сухари.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ca75e486f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Напълно съм съгласен с автора и е нормално, когато си топ 20% си желан от много жени, което автоматично ги кара да те искат повече и повече. За тях конкуренцията е това, което грабва интереса. Ще предпочете да те дели с още 3 жени, но и тя да е с теб. И никога не слушай жените какво говорят, а гледай какво правят. Съветът ми към теб е тривиален - направи тяло във фитнеса, ако не си, започни да изкарваш възможно най-много пари. Общо взето подобри всичко, което е в твой контрол. И не на последно място, не бъди симп, не им давай валидация без да са я заслужили. Да, когато нямаш генетиката е трудно, но това е положението. И имай предвид, че тепърва ще става все по-зле за мъжете в това отношение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9cfedb0838
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Има два варианта с жените. Мъжете, които са с хубава генетика - лице, ръст, размер и знаят какво и как да кажат. Там дори и без пари да си, няма да страдаш от липса на женско внимание. Да няма да си надежден за семейство, но ще ги пердашиш наред. Това е природно заложено да търсят най-добрия екземпляр, за да осигурят добро поколение, от гледна точка на генетика. Само че с възрастта осъзнават, че не могат да задържат такъв мъж, защото са малко и конкуренцията им е жестока. Втория вариант е да приемеш, че няма как да си като като тях, и да подобряваш себе си във всяка една сфера, която е от твой контрол. Да, доста по-трудно ще ти е, но животът е несправедлив. Като мъж трябва да приемеш позицията, в която си, и да извлечеш възможно най-доброто от нея. И никога не слушай една жена каквко приказва, а гледай действията им. Винаги се дръж добре и уважително с тях, но ако видиш, че те използват за внимание и валидация, просто си тръгни. Това също е основен проблем, масата мъже са отчаяни и са готови да го играят приятели с дадено момиче, само и само тя са спи с тях, което всички знаем, че е почти невъзможно. Това им дава допълнителна валидация, която е незаслужена. И тук искам да подчертая, че не виня жените за абсолютно нищо. Те са в по-изгодната позиция в случая. На тяхно място и ние щяхме да процедираме по-същия начин, когато имаш избор се възползваш от него. Така че авторе, разбирам те, но животът става една идея по-лесен, когато приемеш фактите и въпреки това продължаваш да си най-добър в това, което зависи от теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9cfedb0838
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Номер 5. Мъж съм и искам да те попитам какво значи свестните жени и мъже не ходят по кафета и дискотеки? Това не знам как си го изградил като мнение, но според мен е малоумно. Това че някой иска да се забавлава не го прави по-малко свестен. Да съгласен съм, че има и боклуци, но те са навсякъде така или иначе. Това че ти не знаеш как да се оправяш с жените си е твой проблем, и казвайки си там свестни няма, по-скоро се успокояваш. Знам, че може да ти звуча грубо, но това ще ти помогне повече от успокоителните речи на приятелите ти и близките ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 326a63a7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

28.   Статистиката показва, че 80% от жените не харесват как изглеждат мъжете. Докато обратното не е така..
Тази статистика е взета от сайтове за запознанства.

Имам една приятелка на 38, която все още се чука за една нощ и всяка нощ плаче, че няма дете. "Някой ми ограби женствеността! "... вика.

Не знам кой на кого е бил дузпата. Но жените в днешно време са поробени.

Станаха роби на собствената си суета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 17bd0809eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Авторе, абсолютно си прав. Ще ти дам пример с един нашумял млад индивид в Инстаграм. Пича тренира яко, релефен е, не зоби анаболи, а по-скоро е изградил спортно тяло, плочки. Визията му е като на модел. Чертите на лицето му са точно от тези, по които маците се разтапят - някакъв по изразен поглед с интересни очи, добре изпъкнали скули и брадичка... Всяка би казала "този е красавец". Пича е в двайсетте си години. Общо взето всяка би го класирала 10/10. Даже и повече, защото в БГ такива гени са голяма рядкост. Така, до тук добре. Броят на последователите му е 10к!

Сега, отвори профилите на нацапорените „мацки“, които вилнеят из Инстаграма. Какво ще видиш? Женички, които са 5-7/10 с доста над 10 000 последователи и то за много по-кратко пребиваване в същото приложение! ВСЯКА офца, която не е с размерите на Шиши и с неговата брада, стига да се нацапори, да си купи подходящи дрешки и да си нацвъка задника пред камерата ще намаже поне 5-6000 последователи. Па дори и да се снима от някакъв разнебитен кенеф или от другото, което съм виждал - някаква порутена селска къща, която е от времето на прабаба ѝ. Т. е. дори пейзажът няма толкова голямо значение.

Какво излиза? Че и 2/10 и 4/10 скумрийки могат да се сравняват по известност с топа от топа при мъжете!

Сега нека някоя офца дойде и каже, че социалните мрежи не са изцяло в полза на жените!

Знаете ли колко жени се издържат от "реклама" в тези мрежи и колко мъже? Колко мъже въобще могат да изкарат някакви доходи, рекламирайки продукт? Женичките (пардон, к*рв*чките) обаче са друга бира. Някое к*рв*нце 5/10 може да ти снима нацапаната си дамска превръзка и ще направи по-добра реклама на Always, отколкото фотомодел, облечен в костюм, би направил на марка часовници, например.

Има такова нещо, че жените се интересуват не толкова как ти изглеждаш, а как те изглеждат! За която и да е жена, твоята визия не е от такова значение, от каквато е нейната. За нея е много по-важно ти да си богат. Ако ще да си с корем, който изкача като чувал с картофи над колана ти. Затова и мъжките профили ще са много по-назад в класацията. Жените се конкурират за най-богатите мъже и ето защо всяка ще си съперничи с другите, за да издрапа, колкото е възможно по-нагоре в класацията. Време за тези безполезните, които си мислят, че могат да имат връзка с тях, нямат.

Жените по принцип не се интересуват как са мъжете, как се чувстват, живи ли са, здрави ли са, добре ли са, имат ли нужда от помощ, подкрепа. Ние сме им нужни на тях, за да оцелят, да могат да си живуркат спокойно и да разполагат с всевъзможни благинки, без да си дават много-много зор и по възможност разменната монета да е сексът, който ти дават, че като цяло за друго и не стават. Пример – номер 4.

Тези като нея са ми най-противните!

Виж, какви ти ги разправя: Българинът не струвал, щото разправял, колко ниска му е била заплатата. ОК. А тя колко струва и за какво става? ТЕХНИТЕ! Техните наляли много пари в образованието ѝ! Значи пак някой друг се е погрижил за нея. Имаше възможност да се роди в семейство, където едва свързват двата края и тогава да я питаме кой щеше да налива толкова пари в нейното образование? Хубаво, Ганьовица все още се образова, таман е готова вишистка и какво прави същевременно? Бъдещият ОБРАЗОВАН КАДЪР си ЧАТИ с ЧУЖДЕНЦИ! Много по-интересни ѝ били, отколкото българите! Това първо. Второ, тя само чакала да завърши, за да избяга оттука и ти дава пример с другите аверки-ур*спии, които отишли в чужбината и си уредили животеца! Чудно как? Не бързай да мислиш, ще ти го дам наготово отговора – със смрадливата си минджа си уредиха жалкия животец, ей така! Дори от нейните думи се подразбира, че те не са отишли в чужбина да се реализират със знанията си и уменията си, а още в ранните си 20-те са се ИЗПОМЪЖИЛИ! Ууу-хаааа! Защо тука не се изпомъжвате на по 20-25 годинки, бе, мъррр! -ли? Но там успяха за нула време да се уредят, нали? Виж ѝ мисленето на нея – Кеф ми Португалия, кеф ми Франция, кеф ѝ Бразилия – милата, толкова е зле с материала, че даже и си няма на идея, колко е добре да живееш в Бразилия, колко е безопасно особено сега, а за в бъдеще още повече. Но тя развива устните си способности, а не мисловните. К`во да я праиш? Милата, не знае какво ще става точно в тези страни в близките години и си мечтае за живот, който можеше да има някоя нейна по-дърта колежка-труженичка.

Чудно, ако действително ѝ трябва това образование за нещо, защо линията, по която ще замине в чужбина са мъжете, а не университетите и работодателите? ;) Задаваш ли си въпроса? Маминката, само харчи паричките на мама и тати, да я издържат до по-късно, тя да си флиртува по нета с чужденците и да си подбира жених отрано, за да скокне от един клон на друг! А в очите на мъжете да се прави на много начетена, трудолюбива и отговорна – абсолютна поза за пред обществото. К*рволъкът ще я измъкне от „мизерията“ и ще ѝ спести отговорността да работи и да се самоиздържа до живот. Иначе същото Ж23 ни мачка и гази тука всички как не сме ставали за нищо.

Такива, авторе, като номер 4 са ПРЕДАТЕЛКИТЕ НА НАРОДА И РОДИНАТА НИ! Това са част от тези, които ни убиват. От леката женичка нищо хубаво не можеш да очакваш – не можеш да очакваш разбиране, подкрепа, семейство, любов, знания и пр..

Аз лично познавам такива нашенки, чиито родители даваха мило и драго детенцето им да се изучи успешно в престижни западни университети, с цел да са добре и да си вземат живота в ръце, те милите там взеха, че станаха проститутки или се уредиха пак със смрадливата си минджа при някой тамошен закъсляк да ги издържа. За какво го гласиш, то какво излиза от него...

Българките са известни само с едно в чужбина! Сети се с кое!

Номер 4 само доказва, че от нея НИЩО НЕ СТАВА. Ако българинът поне успява в тази страна, тя самичка тука без провайдър ще го кара на хляб и сол. Затова и драпе по-скоро да ѝ се случи по-заможен уй-чо Португалец. Оти е чула, че Роналдо е от там и значи е престижно да си португалец! Не се учудвай - мисловното им равнище е на такова ниво. Те ходят само там и вършат само такива неща, които са „престижни“. ;) Надявам се схващаш иронията ми? Затова всичките можеш да ги откриеш по моловете и лъскавите заведения или нацапорени в приложенията, предлагащи се като евтини шафрантии.

------------------------------
2 – ако наистина беше 10/10, нямаше да твърдиш, че другите като тебе се хващат с автомонтьори или нещо от сорта.

-------------------------------

5 – „То като си намериш добра работа, средно платена, ще имаш пари, ще ти се вдигне самочувствието, ще започнеш да излизаш по-често и няма как да не си намериш някоя. “

Искаш ли да видиш, че има как? Тази някоя има критерии! Жените в България са много по-малко от мъжете. Защото им беше по-лесно и удобно да се продадат като най-долни ур*спии на западняците. Все пак и те са мъже, и те обичат евтинкото, да има промоция... Кой отказва лесно предлагащото му се, което даже е научило неговия език и е дошла сама да му се изтипоса на постелката пред вратата? Ти би ли я върнал?

----------------------------------

6 – „В тоя ред на мисли, аз тренирам жените като равни, като хора, просто ролите ни са били различни във времето и така сме се запазили като хора и поколения“

Жените били равни на нас??? Смях! И не, не сме се запазили, защото са били равни на нас. Запазили сме се точно, защото ние сме ги доминирали от памтивека! А ти ги потретирай още малко като равни и ще си следващия, който ще го кара на ръчна и ще си мечтае за поколение, ма в отвъдното. Точно сега изчезваме, когато сме най-равни от всякога.

„В крайна сметка, за да има подобни жени, които търсят 8/10, както ги казваш и очакват подаръци, пари и т. н. има такива мъже, които им ги дават. Аз не бих им дал нищо, което не заслужават. “

Жените в България са дефицит! И като всяка стока, която я няма на пазара, а е изключително търсена, за нея ще се намерят такива замогнали се 40-60 годишни, които да си плащат, но да я имат. А ти щом не би им дал нищо, наистина си просиш едни продължителни годинки на пАрно и ч*кия!

---------------------------

7 – „Напоследък се убедих, че гледат парата на първо място масово! “

Не знам на колко години си, но в това вече и тийнеджърите се убедиха.

---------------------------------

9 – съгласен съм с тебе.
-----------------------------------

13 – напълно вярно!

---------------------------------

14 – хубаво, но не даваш добър съвет. Според тебе 50-60% от мъжете да спрат да мислят за секс. Абсолютно невъзможно. А и откъде-накъде тези 60% ще оставят жените в ръцете на най-привилегированите без бой? Предлагаш им безбрачие, монашески живот и самота – без семейство и без деца. Ами откажи се ти, други искаме и жени, и деца.



Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 54de8ba3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   Говориш само за външен вид и пари - кажи си, че не си търсиш жена, а стока от Инстаграм. Ти лично си загубил играта още в 4 клас, когато се учим къде се слагат запетаи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e63edd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   От 4 до 8 - С тази разлика, че не ми пишат глупости, а са интелигентни хора. Пишем си не с цел секс. Но ти явно само за това мислиш. А щом хората, с които си пиша са закъсляци и са ми по-интересни и от тукашните "вървежни" смятай за каква разлика става въпрос. Ако те са "закъсляци", то какви ли са тамошните вървежни.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 24269620c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

32.   Авторе какви ги дрънкаш бе? Това са глупости, а ти си с мното ниско самочувствие. Няма такова нещо, мъжете са си напълно независими за разлика от жените. Един мъж винаги си е мъж и жена не му трябва. Винаги може да отиде на проститутка или да опервази някоя загоряла било вдовица, било парясница или някоя цапардия дето много обича пениси, стига да има приятен външен вид. Жените са тези, които ако останат без секс се разболяват и започват да линеят. Ергените си живеят много щастливо, докато старите моми вятър ги вее на бял кон. "Мъж, който не обича самотата, не обича свободата" - Артур Шопенхауер! С феминизма жените се изродиха, погрозняха и надебеляха. Рядко ще видиш нормално-приятна жена, а за красива да не говорим. За какво ти е жена тогава? Иронично казват: - "нямало грозни жени, имало пияни мъже"! Мъжете се женеха и още се женят (тези с възпитание от миналото) за да имат поколение. В женската природа е раждането на деца. Над 40% от жените днес са ялови, благодарение на феминизма, и всяка бездетна жена е нещастна, като завижда на майките с деца. Равни били с мъжете, можели да работят наравно и трябвало да получават равни заплати плюс женските привилегии, чрез които искат да са над мъжете. Само дето не издържат на темпото на мъжете и не са толкова производителни. Истината е, че мъжът може и без жена, докато жена без мъж не струва нищо. Има философски съждения, че жената е грешка на природата, а мъжът е в основата на съществуването на човешкия род. За това мъжете ще наказват жените, като ги употребяват, като носни кърпички и после ги захвърлят. Да видим кой е самодостатъчен, ергените или старите моми и самотните майки. Рядко има мъже, които ще се женят за жена изплющана от много мъже, освен ако не тръгне да се омъжва в друго населено място. Авторе, имам чувството, че си авторка, а не автор. Такива глупости за мъжете може да напише само нещастна жена, с надеждата останалите да и повярват. И да знаеш, любовта на мъжа минава през стомаха му. Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6470aa1c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   Работата е, че няма достатъчно вървежни мъже - поне да са лицеприятни, висок статус и да вадят добри пари - последното е основно задължение на мъжа! Не вадиш ли добри пари забрави за хубава жена и сериозна връзка, ще се радваш да си план Б на някоя 4/10, която е закъсала яко.
М28

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8eeab1f873
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   Чакай сега дали разбрах правилно... оплакваш се от конкуренцията? Ама как тъй Иван ще чука 20 красавици, а на Пешо ще му връзват 1-2 закъсали дебелани? Ти какво предлагаш? Да се установи комунизъм във връзките чрез указ? На всеки пич му се полага по една девойка независимо дали е богат, беден, красив или грозен!
Да, определено посредствените са загубили играта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 34bfb392f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

35.   И като намерите някоя, която въпреки това ви се върже на глупостите, при огромния избор, който има, после става като в съседната тема - 7 години заедно, мъжа напира за деца, ама не иска дори брак да предложи.
После го зарязват и жената си намира друг.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e63edd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Много ми е кеф като като такива комплексари като кумчо вълчовци излизат от кожата си от злоба. Вижте го той е контра на всички. Проблемът на тукашните мъже е именно злобата и омразата. Никоя няма да се хване с такъв гад. С когото ще излезе и той ще започне да излива омраза срещу всички - срещу наконтените мацки и по-пълничките, срещу мъжете с мускули и срещу тези без, срещу хората с татуировки, срещу хората разхождащи домашните си любимци, срещу по-шумните деца, срещу човекът хубавата кола. срещу този с не толкова хубавата... Ходи и лее отрова... За какво и е на една жена подобно същество в живота?

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 980b0d067a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   До 15:

Защо ли ми се струва, че ти и всичките приятелите ти сте се пробвали с тази жена "4/10" , както я нарече, и ви е резнала всички като краставици и сега, докато тя си излиза и ходи по срещи, вие пръскате отрова по форумите...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9dba80701e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   На някой момент ще бъде създадена секс кукла робот с качества по- добри от обикновената жена. Тази кукла ще задоволява мъжете много по- добре. Тогава ще ги видим жените какво ще правят.
Путките им ще са нужни само за да родят мъже пък и още жени които да продължават да раждат мъже.
Живота на жените вече няма да е толкова лек. Всичко ще трябва да си правят сами и да си купуват сами.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ad110b3e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

39.   До 31, къде видя нещо за секс?
Май на теб това ти е в главата само, иначе не виждам защо би го споменала.
А иначе трябва да са на ниво тип шейх или холивудски актьор, че да имат смелост да пишат на чужденки по такъв начин, то е ясно, че ще ти пишат нормално, за да не се прецакат, току виж клъвнеш за сериозна връзка някой ден...
Истината е, че да си общуваш с някого, да го опознаеш, отнема доста време; нормален не би инвестирал в тебе, несигурна работа е - да си пишеш с жена, която дори не е от твоя град, е несериозно, ако наистина имаш някакви намерения - едно е на чат, друго е на живо: редовно излизам на срещи и си права, че хората са зле, но това се отнася и за жените. Не мисля, че в чужбина са някакви кой знае колко по-различни. Съвременната култура си е горе-долу една и съща навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e63edd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

40.   Кумчо Вълчо, не мисли, че нямам избор тук. По улиците са ме спирали, за да се запознават с мен и да ми се мазнят колко съм била красива. И баровци с последен модел БМВ (твоята и на комплексарите болна тема) съм отрязвала и отказлвала запознанство. Манталитета, Вълчо, манталитета ви е гаден, гнусен и отблъскващ. Ще го разберете, но ще е много късно. Нямате и хабер как да се държите с жените. Все още живеете в миналото и мислите, че жената ще ви прави салата, докато вие лочите ракия, а свекървата гледа строго под вежди. Не можете да стъпите на малкото пръстче например на бразилците. Те са огън, вие сте лед. Не можете да стъпите на малкото пръстче по изисканост на французите от друга страна. Още сте в потури. И докато е така чуженците ще крадат красивите българки и ще ги гледат като писани яйца.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0e027d1821
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   Авторе, каква игра, бе, момче? Любовта за теб игра ли е? Любовта е най-сериозното и смислено нещо в този живот. Ако за теб е игра, значи по начало си загубен. Загубил бил играта. В гората си се загубил. В житейската гора. Търси път към любовта и светлината. Жокерче - пътят не минава през социалните мрежи и сайтове за запознанства.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 34bfb392f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

42.   38, то има вече подобни роботи кукли, купи си.
Даже имат изкуствен интелект и ги програмират и да умеят да отказват.
Толкова реалистични ще ги направят тия кукли, че на който не му пуска жена и кукла няма да му пусне...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f4955a8273
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

43.   38 То и сега за закъсалите има надуваеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3e63edd375
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

45.   15. - И това е доказателството че не става само с пари, или само с визия. Аз например парите си ги изкарвам сама. Ако реша и втора работа мога да започна. Купувам си всичко, което ми грабне окото. За какво ми е някакъв, който има само пари, а говори като малоумен ( тип Божинката). От друга страна за какво би ми бил и някой без пари, да го дондуркам. Същевременно мъжете без пари са все някакви злобни и завистливи към успелите хора. Нямам нужда да слушам как плюят и храчат по другите хора и да се натоварвам психически. От трета страна ако е някакъв хем с пари, хем образован, но сухар и с поведение на пенсионер пак ще му е трудно с жените. Та нещата са много сложни. И аз като твоята позната не намирам моя тип. И предпочитам да съм сама отколкото с някой от изброените типажи. Ама колко красив бил някой, ама какво тяло имал, ама колко пари и каква кола карал не ме вълнува. Отказвала съм втори срещи, защото са ми се стрували особняци и мъже с пари и разни красавци. Или защото в разговор ме е отблъснало отношение я към семейство, или към приятели, или дори към непознати

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b928607e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

46.   Може би тука е мястото и двата контингента да спрат да пръскат злобни епитети един към друг шото вече става малко грозничко.

Номер 40, като една видна представителна извадка на младото и ерудирано поколение български красавици, си го каза кратко, точно и ясно какво търсят българките - "някой да ги гледа като писани яйца". В случай, че за някого е изненада и принципно е очаквал някоя 10/10 да му се метне на врата докато той и сменя накладките и и прави мили комлименти. И после да я закара в малката си но спретната гарсониерка (с две жълти цветчета на прозореца, много е важно. Иде да намекне колко нежна душа е нашия лиричен герой въпреки, че цел ден се трепе под таралясниците за 1500 лв) и те да заживеят щастливо до края на дните си. Както се даде за пример малко по горе :)

Въпроси от сорта - "а какво стана с равноправието и идеята, че жената може да се справя и самоиздържа не по зле от мъжа в този свят (разбира се, тук се има предвид реални качества и способности, не напудрените им атрибути. Мен примерно не ми плащат за да се усмихвам закачливо, загатвайки, че може и да им врътна по един дудук ако ме поглезят)", е по добре да не се задават защото не са удобни и точно в момента са в ущърб на женския интерес. За после ще видим. После може и да го обърнат на 180 градуса ако някоя се обърка и почне неква работа в офис, тогава може и да заговорим колко ги мачка този свят където мъжа все още ги поругава и мачка, а те се блъскат като роби с пот на челото но им се плаща по малко само защото са жени.

Също така, не е зле да прескочим простичкия факт, че ние и тука си имаме такива дето си търсят някой да ги "гледа като писани яйца", само дето си и им викаме "държанки" и знаем много добре какво точно предлагат в замяна. И знаем точно как и къде свършва тяхната съдба като чукнант 30-ка и техния паричко се присети, че му се ще да "гледа някоя по свежичко писано яйчице". Защото женския срок на годност е горе долу колкото на яйцата. А ако някоя тръгне да ви спори по въпроса, контрирайте я - "ОК, щом е така от утре почваш да ходиш насекъде без грим, като си толкова натурално хубава".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8eeab1f873
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Н38 Такива кукли отдавна съществуват. Произвеждат ги все по-съвършени. Има голям избор. Чудя се как мъжете от форума не са се сдобили още с такава при положение че всичко са предимства: чукаш я когато пожелаеш и не ти мрънка на главата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dd9143f5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

48.   38 то и сега има такива роботи, можеш ли да си купиш? Има и пл- евтин варианте- кукли, които могат да се програмират, около 5 000 долара бяха евтините. Имаш ли ги?
А жените не ги мисли, без жени няма човешки свят.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 34bfb392f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

50.   Ми 46, ние и сега работим по офиси и ходим без грим, пък още никой не се е хвърлил от скала сутринта, защото ме е видял на работа раздърпана и без грим.
Ти явно за виждаш на хората по офисите, защото не можеш да ги стигнеш и ти се налага да се бъхтиш ниско квалифициран труд.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1b70b074ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

51.   До 42, 42 и 48,
Пробвал съм такива кукли но все още са далече от жена.
Имам предвид създаването на кукли силно превъзхождащи нормална жена в секса. Може би трябва да се съчетаят и с електростимулация, виртуална реалност и каквото там измислят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bde5f2c439
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

52.   За специалистките по кукли препоръчвам филма "Като съпруга" ("Wifelike"). Действието се развива предимно в скъпото жилище на заможен мъж. След години и жените ще могат да си имат такива роботи, така че ще са много щастливи, защото най-сетне ще се осъществи мечтата им да работят здраво като мъжете във всякакви условия и да се самоиздържат, плюс да си плащат за поддръжката на мъжа-мечта, който в замяна на това ще е програмиран да им говори приказки от "1001 нощи", че ги харесва винаги - дори запуснати и без грим. Готини времена се задават.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 34bfb392f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

53.   Кифляк, ние и сега работим здраво и се самоиздържаме.
Явно за разлика от теб, дето на 45 години нямаш 2 тухли една върху друга сложени.

 
  ...

1-50 от 148
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker