Що за мъж би търпял това?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Що за мъж би търпял това?!
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1693 пъти
Преди време си падах много по един музикант от 80-те, който наистина е голям красавец и до ден днешен безброй жени по света му се кефят. Членувах в чуждестранни групи където споделяхме негови снимки, клипчета, колажи и интервюта с него. Вярно, споделях в профила си много негови снимки, но по онова време бях сама и не се занимавах с абсолютно никого. В момента в който в личния ми живот се появиха други хора и започнаха да се случват разни неща позабравих за известния музикант и за групите. А откакто срещнах мъжа, в когото съм влюбена вмомента забравих всичко друго. За мен той е най-красивият мъж на света и имам очи единствено за него. Но ми направи впечатление, че сред фенките на този музикант има много омъжени жени (и млади и по-възрастни), които не само че постоянно споделят негови снимки, но дори са се прекръстили с фамилията му, сложили са си неговата снимка за аватар и споделят публично колко му се кефят (в сексуален аспект), и съпрузите им виждат всичко това. Дори споделят как мъжете им правят подаръци свързани с този музикант (примерно принтирани вещи с негови снимки и такива неща) и ги водят на концерти да го гледат на живо. Това за мен не са симпове, ами не знам как да ги нарека... Що за мъж би търпял и подкрепял такова поведение? ! Вие лично бихте ли търпели? Дали български мъж би толерирал такова нещо или е само явление на запад? Аз лично като жена не бих търпяла и не бих го причинила на партньора си, защото е крайна проява на неуважение и дори е гавра според мен. Как на тези мъже не им е кофти съпругите им да се пишат с фамилията на друг мъж и така открито да му се кефят, и дори да ходят заедно по концерти да го гледат? На тези жени няма ли да им е неприятно ако са в обратната ситуация и мъжът им се кефи по такъв начин на друга жена? Защото според мен те не биха изтърпели и частичка от всичко това. Още докато се кефех на музиканта и качвах снимки в групата, си знаех, че в момента в който в живота ми се появи мъж (дълго бях сама в онзи период) ще забравя за тези увлечения по знаменитости... Сегашният ми дори не ползва фейсбук и реално мога да се прекръстя и аз и да споделям каквото си поискам, но аз съм луда по него и друг не ме интересува. Нормално ли е това или е поредното извращение на новото време? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c9f1bc591
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Дали е извръщение не знам, но и ти не знаеш, че омъжените жени могат визуално да се възбудят от друг мъж и после нападат съпруга си сексуално, правят го съвсем неосъзнато. Това го чух от женен мъж, че жена му го напада сексуално след гледане на филм с определен актьор.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 161c5d5aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   И аз си имам един известен човек, в когото съм си влюбена, може би 7 години вече. Следвам много негови фен страници. Чатим си с негови фенки от цял свят. Не съм си сменила фамилията, ама отделям много време по тази тема. И в моя случай има омъжени жени. Даже една има бебе на 2-3 месеца. Но не се е отказала. Аз така си упражнявам английския и испанския. Пишем си и на други теми, не само за нашата платонична любов.
Честно казахно, не би ми пукало особено. Ако някои има проблем с моето хоби може да си ходи. Навиците не бих си променила. А и не виждам какъв проблем може да има някой с това че си пиша с хора от другия край на света.
Относно другото, той също е свеободен да гледа и хресва други жени. Не бих превърнала бракът или връзката в затвор.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 79f665d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Очи пълни, ръце празни. Мъжете им са по-здравомислещи от теб и знаят, че жените им могат колкото си искат да припадат по някоя звезда, но шансът реално да са с него е равен на нула. И докато ахкат и охкат по него, няма да се занимават с колегата и комшията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 08a085e74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Деца, вие правите ли разлика между мечти и реален живот?
Моят мъж е лудо влюбен в Елена Петрова, а аз в Асен Блатечки. Това единствено е довело до това, че всеки се съобразява да пази тишина на другия, докато дават любимия актьор на екрана. Нали се сещаш, че ако Блатечки ей сега вземе да ми се обяснява в любов, ще го отсвиря моментално и после пак ще си въздишам по него на филмите. Айде полека-лека да почвате да пораствате а?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 609de9ad4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторите, сериозни проблеми имаш, като гледам!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d9022f4000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Те харесват музиката му. Щом е от 80-тте години, то сега е поне на 50 г и едва ли ги привлича толкова физически. Но и да го привлича физически, какво от това- те никога няма да го доближат на живо. Така че мъжете им няма от какво да се страхуват, а и те самите сигурно си фантазират за някоя манекенка или др жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4064461abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Оф че си обсесивна...
Съдиш по себе си. Първо си се обсебена по въпросния музикант, сега по мъжът, с който си... луда работа.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eac047f0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъж на 53.
Не ми е проблем. Но го възприемам като изневяра.
Гледам с насмешка на такива неща. Детски истории.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3fa7d1873a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   За секс и внимание, повечето мъже търпят какво ли не женско поведение... А ти че си имала "очи" само за един мъж... Днес е така, утре си като останмалите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: afe60eb05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Какъв е проблемът? Все пак тия жени нямат никакъв шанс дори да се срещнат на живо с идола си, какво остава да имат интимни отношения с него. Според мен да си падаш толкова по известен певец/актьор си е доста детинско и по-скоро характерно за някоя 15 годишна отколкото за зряла жена, но явно има и такива и съпрузите им са достатъчно разумни да не предизвикват семейни войни заради нещо такова. Ясно е, че жените им ще продържат да идеализират този човек, защото за разлика от съпруга си, не са го виждали в лошо настроение, болен или с махмурлук, но е ясно и, че нямат никакъв шанс да станат част от живота му, така че е глупаво да си разваляш семейството заради това. Много по-страшно е, ако съпругата ти изпитва възхищение към човек от близкото ви обкръжение, приятел, роднина, съсед, колега, ама това дали харесва или не харесва Брат Пит... много важно. Никога няма да спи с него.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7782bca36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Мъжете не са параноични като жените, че да ревнуват от знаменитости. Твоят знае, че с този нямаш шанс, за какво да се дразни от някакъв на хиляди километри и с милиони фенове на всякакви възрасти и от всеки пол? Това с фамилиите ми идва доста тийн, но хора всякакви.
Само жена може да си втълпи, че подобно нещо има значение.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 82e4c9c0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   А теб защо това те вълнува толкова, ще да си направиш труда да напишеш история в сподели. нет?
Хората са си хора, правят каквото сметнат за правилно за тях, теб това какво те бърка?
Струва ми се, че ти се иска да продължаваш да си мечтаеш за музиканта, но си го забраняваш, защото имаш човек до себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c786f6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке и кой е този мъж, за който пишеш, този музикант? Само не ми казвай, че е Слави Трифонов, че ще взема наистина да се гръмна...
В началото на поста веднага помислих за един прекрасен музикант, който НЕ е българин, но вече не е на този свят, но когато прочетох, че ги водели мъжете им на концерти негови... и в тая държава.. хм. значи за Слави Трифонов говориш... Ако е той-т. нар. , , красавец", май наистина ще падна от потрес...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3b5144a061
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   6, ела да видиш как си описват сексуалните фантазии с него и как говорят за оная му работа, за задника му, че с тея загрубели от свирене на китара пръсти щял да ги прониква в тях много яко и че ги бил мокрел, да видиш дали се кефят на музиката му само, хаха.
7, много "обичам" психологически анализи, особено от хора, които не ме познават грам.
За мен е вид изневяра. Какво като е на хиляди километри и нямат шанс да са физически с него? ! Има много видове изневяра... А за лудо влюбената в Асен Блатечки, която си има мъж - според мен в мъжа си трябва да си лудо влюбена, но явно съм too old-fashioned...

Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 79f665d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сменила си фамилията? Напомня ми за един, дето се кръсти Манчестър заради отбора. По-скоро ми е смешно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dfc1f8137a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Чудо голямо. Музиканти, актьори - това са изкуствени образи на холивудски студиа. Тонове грим, светлини, режисирано от ПР-и поведение. И аз много се кефя на Нина Добрев, но теоретично ако някога изляза с нея, напълно възможно е изобщо да няма привличане и да се окаже ужасен човек. Когато угаснат прожекторите, те са просто хора.
Бях гледал снимки без грим на известни порноактриси. Ами нищо особено, едва ли бих им обърнал особено внимание. А иначе във филните за възрастни им се кефя.
А и едва ли жена ми някога би срещнала такъв човек, най-малкото защото той живее в САЩ.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f08790678
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Изобщо не ме интересува ничие мнение що за мъж съм. След като жена ми ще се нахъси за секс нямам нищо против даже да си пише с някой непознат. Даже да си представя, че го прави с някой друг. Стига да не й заема от времето, когато сме заедно и да не ми го навира прекалено в очите. В публичното пространство също не е добре това да е общоизвестно. Същественото е въпросният да е САМО виртуален.
Ходенето на фитнес, танци... също е някакво удоволствие, при което има индивиди от другия пол. Едва ли за практикуващите го редовно този факт е без значение
А да попитам авторката: как й звучи нейният да ходи често/редовно на масаж (при жена)? Бих казал, че е почти същото - изпитва своебразно удоволствие. Но с физически контакт ;) Това обикновено не се отрича (освен "ако не става дума за "специални масажи").
За фенстването на музиканти, актьори... определено не го разбирам и точно ми звучи "тийн", но нямам нищо против. Стига след това да се получи супер секс и за двама ни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c98d77db98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Феновете изобщо не е задължително да са влюбени. Някои мъже обаче ревнуват и от звезди, които отдавна не са между живите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c3803768e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До №2: За Бойко Борисов ли става въпрос?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fc012eb1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Сега се сетих за оня филм с Арнолд Шварценегер "Джуниър", където жената на героя на Дани Де Вито беше забременяла от един от членовете на Аеросмит точно под носа му, без той да разбере. Така, че не искам да плаша женените мъже, но да, напълно възможно е и този сценарий да се сбъдне ;)))

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 86726c7c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   14, авторката, каква изневяра? ! Щом смяташ за изневяра да харесваш актьор, певец, значи ти ревнуваш така и от такива хора. Типична женска параноя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c0c22d964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторке, няма нужда да те познавам за да видя от няколкото изречения колко си обсесивна, с чувство за собственост, дори параноична.
Искаш да притежаваш емоциите на човека до теб, даже ако може да чувства само каквото и когато кажеш ти.
Ако ревнуваш от някакви известни личности, с които шансът да ти изневери е нулев, не искам да си представям колко си луда ако погледне към жена на улицата.
Отровна е твоята ревност, продиктувана от собствени комплекси, страхове и емоционални липси. Колкото и да видиш на нечий врат и задушаваш... вътре в главата му няма как да влезеш и сложиш ръка на мислите му. Но можеш да ходиш на психолог и си помогнеш за по- здравословна връзка с теб самата, чак след това ще можеш да имаш такава и с мъж.

Н 7- жена

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2ef5c66e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   22, колко си смешна! Куп глупости изписа. В темата дори не става дума за мен и говоря за нещо съвсем различно, дори не е за ревност. Дори не знаеш, че аз съм била с алфа мъжкари с много жени и не съм ги ревнувала, а ми правиш анализи за моята ревност на база три реда. Ходи се прегледай ти, моля те.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 161c5d5aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 2 до 19 -Какъв Бойко Борисов, аз съм на 30г., става въпрос за Малума.
Хората в другите държави не отдават такова значение. Тук още го има задръстеното мислене от робско време. Какво като коментират задника и предника му? На тази приятелка от Бразилия мъжът се връща от работа и си играе с детето, тя си пише с мен. С нея си пишем и за други мъже - Неймар. Мбапе... Мен лично българсият "шоубизнес" не ме интересува, не са ми интересни нито музиканти, нито актьори, нито други медийни "звезди". Не следвам бъгарски популярни личности и в социалните мрежи. Откакто следя шоубизнеса в Бразилия и Колумбия българският ми е ужасно скучен. В Бразилия скоро започна и "Биг Брадър" там също има много красиви мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker