Грозна съм и няма какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грозна съм и няма какво да направя
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1737 пъти
Здравейте. Започвам направо..
Жена съм на 33 години, семейна с дете. Отслабнах доста последните години, приличам на мумия буквално. Като се погледна в огледалото и не мога да се гледам, на снимки също, срам ме е от себе си. Гледам снимки от преди 3- 4 години, изглеждала съм добре, харесвам се, а сега..
Забелязвам по магазините или по улиците как хората ме гледат, заглеждат се в лицето ми и просто искам да потъна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: beb46f0f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей. Моето мнение е, че дори да си отслабнала много и сега да не изглеждаш толкова добре, колкото преди, все пак не е толкова зле, колкото ти си представяш. Хората могат да те гледат поради различни причини, а ти да си мислиш, че е заради нещото, което предизвиква комплекс. Много момичета си мечтаят да са много слаби, от къде знаеш, че не те заглеждат, защото мислят, че си красива? Според мен се съветвай с най-близките ти хора на които наистина имаш доверие, че ще ти кажат истината. Ако те също мислят, че имаш нужда да качиш килограми, просто опитай да хапваш повече, поне да не гладуваш. Закусвай задължително и т. н. Погрижи се за себе си повече и това е. Но моля те, никога не се наричай ''грозна''. Красива си! Просто понякога тялото ни дава сигнали, че трябва да положим определена грижа за себе си. Пожелавам ти успех! <3

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 71434f50ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Грешиш! Жена която смята себе си за грозна е по-красива от жена с навирен нос и тонове самочувствие и претенции заради външността си. Което е и причината много богати известни и красиви мъже да са избрали за партньорки жени които не са нищо особено и често са грозновати и с тях са имали най-стабилните и дълготрайни връзки. А са имали опциите за всички видове жени с нулево усилие да са с тях. Все пак не е редно да казваш директно пред мъж, че си грозна. А просто да се държиш като такава която смята това за себе си. И ще видиш за какво става въпрос, тъй като ти ще си искрена и няма как мъжа да мисли, че се опитваш да го подвеждаш със сладки приказки. Аз преди време излизах точно с не особено красиви жени или възрастни защото ми ставаше жал за тях в комбминация с това че ми харесваше вътрешната им красота, можех да съм с млада и красива без проблеми но ме отвращаваха такива с вътрешните си характеристики.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b02c1f69a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нали в България жените ги оценяват по килограмите. Като сте слаба всичко е наред. Ако ще и в муцуната да сте зле. Какъв е проблема? Да гледат хората, те много хубави. При мене е обратното повече кг. но винаги съм била красива в лицето. Няма пълно щастие. Да нямате някакъв здравословен проблем? Хората винаги ще се оцъклят, те в последно време изтрещяха

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0dfa24e060
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   Като надебелявате много, после ще сте като булдог в лице и тяло.
Американците като отслабват драстично, поне се подлагат на операция за отстраняване на излишната кожа, не е евтино, но е единственият вариант да се харесаш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 78c38ef853
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сама осъзнаваш, че си болезнено слаба и ни питаш нас какво да правиш? ! Ами НАПЪЛНЕЙ до нормалните килограми за своя ръст! Естествено, че е неприятно да виждаш анорексични хора, чудиш се какво ги е докарало дотам... вземи живота си в ръце!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4744b49a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте, всичко ще се оправи. Не сте само Вие минали по този път. Та Вие сте на по-малко години от дъщеря ми. Не се тревожете, животът е пред Вас. Аз също бях едно физическо разочарование на майка ми. До към 14-15 години бях много слаб. Както казваше майка ми, "кожа, кости и жили". Наричаше ме затворник от Освиенцим, рамената ми били като закачалки за гардероб, ребрата ми били като клавиши на акордеон, а коремът ми бил толкова хлътнал, че през него, съм можел да си броя прешлените по гръбначният стълб, как хората ще кажат, че не ме хранят и т. н. Някъде към 10 клас пъпчасах, което беше още един удар, не смеех да заговоря момиче, чувствах се добре само като говоря по телефона, защото не ме виждат и се мислех са нормално изглеждаш. В девети клас започнах да тренирам джудо, годините минаваха, кандидатствуване, приемане, казарма и т. н. Не покрих изискванията на майка ми за височина 1, 95 м, а останах доста по-нисък, някъде към 1, 82-1, 83. Изглежда, че растежа на височина престана и от спортуването и казармата качих килограми-не много, но вече бях към 76 кг, , много тънък в талията и ханша, но с доста широки рамена. Вече рефрена на майка ми беше вече друг, как съм изглеждал груб, за какво са ми тези "козунаци" на ръцете, аз съм бил научен сътрудник, а не изкопчия, гърдите ми били като на дойка и т. н и т. н. Ако и отговарях, че така ме харесват колежките от института, те моментално ставаха виновни, бяха определяни като върти-опашки, със съмнително поведение и т. н. Обяснявах И, че са мили, културни, високо образовани жени, ама не мога да я омилостивя. Така, че не се безпокойте всичко се оправя, // Десантчик --"Навсякъде, по всяко време""

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c76c93d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

7.   Аз също съм грозен, но даже и семейство и дете нямам

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aa7678a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забелязал съм, че жени, които се смятат за грозни, в действителност са доста симпатични. Не знам на какво се дължи този парадокс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aadb44a632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката.
Благодаря Ви мили хора за виртуалната подкрепа!
През последните 2 години преживях загуба на близък човек, болести, много стрес и това ми се отрази. Храня се, но не мога да кача килограми, нямам и голям апетит.
Цялото ми мнение, че съм нелицеприятна идва от мен самата. Като се гледам на снимки, както писах вече и погледите на хората.. Знам, че трябва да се взема в ръце, трудно е и няма да стане и по- добре.
Отново Ви благодаря за думите, имах нужда някой, макар и непознат, да ми вдъхне доверие, благодаря!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b30f32acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

10.   Всъщност какво ти пречи че си грозна?
Нали имаш мъж и семейство.
Да не би да искаш нов мъж да намериш?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e33153c95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Дори без да съм те виждала, съм сигурна, че си много по-красива, отколкото си мислиш. Хубавиците често са с ниско самочувствие и постоянно си търсят кусури, докато всяка една, която е средна работа/нищо особено, се смята за секс-бомба и се държи като такава. Парадоксално, но е факт.
Я се усмихни, вдигни високо главата и не си втълпявай глупости!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1f53df5c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Какъв ръст и килограми имаш? Може просто да си в депресия и за това така да не се приемаш физически. На мен лично ми влияе настроението на това дали се чувствам красива, когато съм тъжна и нещо съм потисната си намирам кусури, когато съм в по-добро състояние на духа, като че ли се харесвам повече. Запиши се на спорт, аз така правя и ми дава тонус и чувство на удовлетворение, хем ще стегнеш фигурата и ще ти дойде апетит.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f9ba5fbc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз харесвам вампири- само мои са. Не се налата да губя време в душевни терзания как ще се представи зад гърба ми. Да си гледа дома, детето и мен на финала. Даже не искам да съм й приоритет в ежедневието. Но като я гушна да го чувства и усеща

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f4943cc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката.
До номер 10- не разбира се! Какъв нов мъж? ! Това е за мен самата, искам да изглеждам нормално, не другите да ме гледат задълбочено в лицето и да умирам от срам.
Номер 11, благодаря ти! ❤
Номер 12, като се замисля сте права и то много. Когато съм щастлива не обръщам внимание на това, дори се харесвам, а инъче е обратното. 164см съм, около 43, 44кг. Тялото ми е добре, но в лицето съм като изпита. Скули, кости, всичко е изпъкнало.
До 13, харесвайте вампири, аз не искам да съм такава, при положение, че преди не бях.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0423f3607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, слабичка си, нездравословна слаба, трябват ти още поне 5-6 килограма, дори 10. Сигурно лицето ти е станало по-скулесто заради слабостта. Ами трябва си ядене, ако нямаш апетит, взимай разни хранителни добавки стимулиращи апетита, успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 85220b028e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може пък да те гледат в лицето, защото е хубаво. Възможно ли е следродилната депресия и хормоните да не са се балансирали и това да е една от причините за ниското самочувствие? А също и промените в тялото след самото раждане?


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker