Писна ми от женски тъпотии! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми от женски тъпотии!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2916 пъти
Това не е хейт, а по скоро изповед на това което виждам, но вече не се трае! Просто писна ми от неадекватното държание на жените. Егати глупавите и неосъзнати същества! Писна ми от тъпите им обяснения и неадекватни постъпки. Ти се държиш човешки, те се правят или на важни, интересни или на недостъпни или просто не знаят какво искат! И няма значение на 15, 35, 45 години номерата и глупостите са им едни и същи! Искаше ми да имам семейство, но честно майната му на всичко изхаби ми се желанието. С тия неосъзнати същества какво семейство какви 5 лв. Досега не съм посещавал проститутки, но ми дойде до гуша и оттук насетне ще си давам парите на тях и това е. Плащам си за услугата и толкова.
Без лъжи без фасони без тъпотии. Темата не е с цел провокация чисто и просто това си е самата истина и не само аз, ами всички познати и приятели мъже около мен са в подобно положение, което е дори още по кофти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: c895e6b621
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Авторе, много общи неща си написал.
Не е баш тъй. Има и свястни жени. Не знам дали се намират лесно понеже отдавна съм женен.
Разкажи някоя история да видим какво не е наред.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 56663f2408
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Ами аз като жена пък съм видяла същото от мъжете.
Несериозни, негодни за семейство нарцисисти, които се държат с жената все едно е заменим парцал и после се жалват "ама как така тази пачавра го е оставила и не го иска". Все за себе си мислят, все на тяхната искат да е, страх ги е от нормалните жени и от сериозно обвързване - все трябва да е някоя психопатка или лабилна с ниско самочувствие, която да контролират. Нормалните жени са криптонит и никой не ги иска.
Та аз не бих отишла на жиголо, понеже ми е под нивото да плащам за секс, който така или иначе мога да получа, ако искам, но бих си купила един хубав вибратор, с който да си доставям нужното удоволствие и без мъж.
Извод от историята? Скапаняци има и от двата пола. Просто трябва да се насочиш към читавата част и да не пренебрегваш червените сигнали.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 03f51783d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Напълно прав си авторе. Само че за твое огромно съжаление ще разбереш, че и проститутките в България струват толкова. Ако си мислиш, че ще си прекараш добре като все едно си в Германия или Швейцария...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7239266d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Ей сега вече жените си разплетоха пуловерите и потънаха във вечна скръб, че на тебе ти писнало и ще ходиш на платено! Ако щеш и с мъже тръгни, на никого не му пука.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c895e6b621
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   До 2,
Нормалните мъже годни за семейство имат труден достъп до жени.
Цитат:
- "ми е под нивото да плащам за секс, който така или иначе мога да получа, ако искам"
Ами аз не мога да го получа. Затова ако ми потрябва бърз секс, ще си плащам. Среден мъж няма големи шансове за такива неща.
Единствено има шанс за семейство и то ако има късмета да попадне на подходяща жена.
Поне при мен така стоят нещата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 890c48be99
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Това, че ти и още няколко души около теб не сте срещнали подходящите за вас жени, не означава, че жените не знаят какво искат. Ти не си намираш, но толкова други мъже са си намерили. Продължаваш да търсиш. Или пък спираш. Което и да е от двете няма да промени факта, че другите се събират и имат връзки и семейства.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a19de23efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Свестни жени има, но се намират много трудно.

При сегашната ми жена няма 6 5. Като каже "да" - значи "да". Като каже "не" - значи "не". Още на първата среща ме предупреди, че ако ще ѝ шикалкавя, няма смисъл. Ето такива жени харесвам аз. Сега, не казвам, че е перфектна, но в сравнение с бившите ми гаджета и бившата ми жена, разликата е от небето до земята.

Един съвет към младите - никога не се женете рано! Казвам го от личен опит. На тези години, много малко хора са готови да правят семейство. Гледайте си кефа и не се занимавайте със семейства. Аз направих тази глупост и си изпатих.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 80b0142969
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Щом никоя не те е харесала проблемът е в теб. Не става да кажец “всички са боклуци... ' Свестните са малко и вече си знаят цената. Има много, които предпочитат да са сами отколкото с мъже под нивото им. Преди е имало семейства, в които жената е била образована, мъжът - не. Имам съседи жената учителка по БЕЛ и АЕ, мъжът - военен и сигурно една книга не е прочел, като му слушам начина на изразяване. Сега няма такъв филм, всяка жаба да си знае гьола. Жена с образование и уважаювана професия трудно ще се хване с военен, сервитьор, барман и сходни. Имах приятелка инженер опита да е с барман, не се получи и го разкара. То е смешно просто. Ако имаха дете щеше да казва "мама е инженер, тати барман" - нелепо и смешно.
Та и ти имаш нещо, което отблъсква жените. Я визия, я липса на образование и квалитетна професия.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f7ffbc30bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Като искаш само секс, нормално жените да те избягват. Ясни са ни такива курвенски лекета, като теб-използвате жените само за секс, а насреща не предлагате нищо освен -жалката си селяния и агресия.
Сам си се издал какъв тип си точно, разбира се от всяко изречение в поста ти, особено -последните изречения. Ако толкова си искал семейство, защо си така дълбоко огорчен, че са ти отказвали секс и са те отблъсквали? ! Семейство -НЕ значи някакъв селски Бай Ганьо, да мисли само къде да си завре варената наденица, която му виси между краката.
Интелект е нужен, чувствителност, подкрепа, разбирателство, да не притискаш жените за секс, когато те засърби оная ти работа, нужно е да уважаваш жената до себе си, но ти очевидно НЕ го умееш това, затова жените те надушват отдалеч, че си поредния умрял за секс тип и те разкарват по бързата процедура.
Ходи си по проститутки, те са за теб!
Не се занимавай със свестните жени. Свестните жени -имаме себеуважение и не се занимаваме с тъпи селски мачовци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 795debafe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   А какво е станало авторе, сподели номерцата. Тука има жени може да помогнат. Така от нищото не става, явно големи драми е имало.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2896e50b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Ами и на тях може да им писнало от теб. И на мен като жена ми писна да съм с някой, а той да сваля, да чати с други. Пък уж все сериозни и все искат вярност.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 80b0142969
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Абе, пич, като не те харесва една жена какво да прави? Аз пък казвам аман от досадници неразбиращи от поведенческа психология и поведение. Когато говоря с някой досадник не се усмихвам, не му задавам въпроси, защото не ме интересува нищо свързано с него, отговарям по възможно най-краткия начин, гледам да се измъкна възможно най-скоро, не го гледам. Изобщо по всякакъв начин показвам безразличието си и че не ми е приятно. Но досадникът не разбира, дори блокиран взима нова сим карта и продължава да досажда. Вземете се осъзнайте вие мъжете и разбирайте сигналите, зашото се излагате, сами показвате колко сте го закъсали. Като оня в другата тема, в която момичето не го харесвало, а той пита какво да прави и си признава че е обсебен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e28532d34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Жените са жени. Няма какво да опитваш да ги разбираш. Ако обичаш някоя, обичаш я и това е.

Друг въпрос е, че под "човешко държане" повечето разбирате да изпълнявате желанията на жената. Ако си млад, простено ти е. Още не знаеш, че жените НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. Затова и са такива добри лъжкини. Първо себе си лъжат. Най-голямото желание на една жена е да направи мъжът щастлив. Но дори самата тя не го знае. С други думи - когато я "слушкаш" и играеш по гайдата, правиш обратното на това, което тя иска.

Трети въпрос е, че има обикновени боклуци. Ама и мъже боклуци бол.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4f5cdf2c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Мдааа, поредната мрън мрън тема колко е гаден светът, и как половината човечество се е наговорило срещу мен!
А да ти е хрумвало, че щом винаги попадаш на такива жени, може би в теб има нещо, което не е съвсем ок? На всеки се е случило да има кофти връзка, да е с грешния човек, но щом винаги си с грешните хора, ами явно причината е в теб. Не се замисли, нали? Много по-лесно да хейтваш, да се оплакваш и да хвърляш кал. И сега, какво? По-добре ли се чувстваш, че 20-30 човека, които дори не познаваш, ще те съжалят и ще напишат "О, горкият ти! Така неразбран, така злочест! " и т. н. глупости?
Смешно е, но в крайна сметка щом те прави щастлив да се изкарваш жертва, лошо няма, но с такова мислене забрави да си намериш приятелка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 84d3193095
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами отговора е много прост мацките знаят за онази слабост на мъжете и се възползват от това за да извлекат ползи за своя изгода което наистина е много гадно и не е честно спрямо индивидите от мъжки пол но реалността е такава.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 56663f2408
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До №5 от № 2:
"Нормалните мъже годни за семейство имат труден достъп до жени. "
Нямат труден достъп, защо мислиш така? Социални мрежи имате почти всички, имате жени в контактите си. Просто се ориентирайте към нормалните такива и недейте да се захласвате по дами, на които не им дреме за вас. Толкова често виждам читави момчета да попадат на пълни боклуци, както и обратното - читави момичета на използвачи и женкари, че не знам как се случва това абсурдно разминаване.
НО читави мъже и жени има, просто явно всеки един от тях има и доста травми, поради което попада на неподходящи хора, които го отхвърлят или се държат неуважително, или им липсва смелостта да направят първата крачка... възможните причини са много.
Когато видиш, че една жена не се държи добре с теб без адекватна причина- просто ѝ бий шута, така би постъпил всеки уважаващ себе си мъж.
Същото е валидно и за жените - ако видите кофти отношение, разкарайте го този.
Когато се научим на уважение и всеки търси "доброто", а не "лошото" момче или момиче, ще станат нещата.

Но като цяло, един "среден" мъж си има шанс за всичко, защо да няма?
Ако отношението му е добро, интересен е и действително може да обича, не виждам защо би имал проблем.
И любов, и връзка, и семейство можеш да си имаш.
Никой не ти е дал срок на годност - когато стане, тогава.

Но всичко това можеш да имаш само, ако имаш любов в себе си, която да дадеш на потенциалната си половинка. С омраза и лошо отношение няма как да се случи.
Обикновено на приятелите ми, които се отчайват от жените препоръчвам следното:
"Поседи малко сам, намери си някое готино хоби, запиши някой курс, вдигни си квалификацията или си намери още по-хубава работа, излизай из планината, научи се да си щастлив сам и да ти харесва компанията ти... и едва тогава, ако все още не се е появила сама някоя жена в живота ти (а то обикновено винаги им се е случвало), покани някоя жена на среща и просто виж какво ще излезе без особени очаквания. "
Досега оплаквания от този съвет няма.
Двама са вече женени, а трети откри любовта преди няколко месеца и не съм го виждала по-щастлив.
Разбираш ли?
Трябва да поработиш върху себе си, и в това определено би било за добро.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d80d5418d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   до номер 8. Ами аз съм инженер, но работя като барман, а тая твойта приятелка инженер, работи ли изобщо? Досега никой и 1 лев не ми е дал, че съм дипломиран инженер...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8704051fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Значи ясно. Искаш да се жениш, за да има какво да чукаш - така ли? Я пробвай някоя грозна дебелана да видиш как ще те разбира. Ама май не щеш такава, а някоя "недостъпна", но и красива... ей така между другото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 71c0e7b872
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Авторе, винаги можеш да започнеш да се занимаваш с мъже.
Тогава ще ти писне от мъжки простотии.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4ae8f8360a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Е нали искаш деца бе, за какво ще ходиш по проститутки. Ще ги сваляш ли, какво?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b36c96acf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Като плюеш по всички жени, защо ще ходиш на проститутки, нали и те са жени?
Най-добре си хвани мъж. Ще останеш много доволен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0ecfce2c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Лошото е, че мъжете даваме реални примери за жените, а те дават лични мнения и става страшен хейт. Навсякъде се оплакват от емоционалната им неадекватност, но гледната им точка е, че мъжете са виновни за положението си. Голяма е заблудата им, да!
Чудя се на някои мъже, ходещи поне година с жени, с които не прибягват често до секс. Тези мъже хвърлят луди пари за заведения, дестинации и облекло, а могат с 1000 лв да изчукат три топ момичета за час или дори тройка за цяла вечер. Тогава няма да им пука, а момичетата ще ги мислят за големите играчи и ще им се лепят сами. Изпитана е стратегията - харчи по проститутки и еби без пари след време. Свалете напрежението и ще видите за какъв живот става въпрос, момци. Да не говорим, че след цяла година по проститутки вече и омъжените почнаха да ми се слагат

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3c2c5d92da
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Лично аз смятам, че свят без жени, ще е някакъв кошмарен, сив изпълнен с мъка и стенания, няма как такъв свят да ми харесва. Та жените са най-прекрасните същества на този мизерен свят съществуващ на планетката Земя, бих казал, те са цветята на планетата. Лично аз съм възрастен, много възрастен. Някога момчетата си бяха момчета и харесваха много момичетата, но се страхуваха от тях, защото в техните очи бяха тайствени и загадъчни. Може би времето е било такова. Момчетата зъвършваха гимназия и заминаваха в казармата за две години, но имаше такива, които изтегляха късата клечка и отиваха във ВМС за три години. Та едно такова срамежливо, средностатистическо момче, отличен ученик и доста добър джудист, влезна в най-елитният факултет /ФРЕ-факултет радио -електроника// на тогавашното ВМЕИ "Ленин"/сега ТУ/. Преди казармата родителите му го заведоха на море, във почивният дом на министерството, в което баща му беше началник управление, където му се случиха две неща, които разбъркаха мъничкият и подреденият му момчешки свят. Един ден когато влизаше да поплува, спря за малко, защото водата му се виждаше студена. Изведнъж чу женски глас зад гърбът си, който го викаше, беше майката на една момче, с което се гмуркаха за рапани и миди. Както като се обърна изведнъж, майката на момчето го попита дали тренира нещо и той чисто сърдечно си призна, че от 3 години тренира джудо и тогава се случи нещо, което го разтърси, а жената, като нейна реминисценция направи изказването, че така е предполагала защото има много хубаво тяло и сигурно момичетата го много го харесват харесват. Ако не беше изгорял от слънцето, то това момче сигурно щеше да е като божур червено, защото майка му, винаги му казваше, че е свит и незабележим. Като, че ли това не му беше достатъчно та се запозна с едно чешко момиче, което беше с родителите си по линията на международният обмен между сходни министерства в същата почивна станция. Престраши се да го покани в дискотеката на този, почти затворен комплекс, но се чувстваше силно притеснен, от погледите на познатите и не можеше да се отърси от чувството, че леко те се подсмихват. Един ден поиска пари от баща си, за да излязат на външно заведение. След веселото прекарване на вечерта се разхождаха по брега, гледаха лунната пътека, слушаха мекият плясък на мъничките вълнички на нощното море. Разговаряха на някакъв смесен англо-руско-чешко-български език. Смееха са на дребни неща, хвърляха камъчета в морето, от време на време рамената им се докосваха и за момент разговора някак смутено за кратко замлъкваше. Някак си не им се бързаше да се приберат в почивният комплекс. В един такъв момент на кратко мълчание, момичето изведнъж застана с лице пред него, и внизапно го прегърна през врата и се притисна с цялото си тяло в него, като го целуна силно и продължително, е въздуха на тази планета, май изчезна в този момент. В устата си усети езика на момичето, като нещо пъргаво и гъвкаво, то просто беше много по-опитно от него. Това не му се беше случвало никога преди това. Мълчаливо се прибраха до почивната. Момчето цяла нощ се въртя в леглото и всичко преживяваше от начало. Сутринта и двамата бяха малко гузни и мълчаливи и крадешком се поглеждаха бързо и трудно откъсваха очи един от друг. На момчето много му се искаше това лято да продължи до безкрая, но за съжаление действителността беше друга. Много скоро последва, получаване на повиквателна, заминаване за НШЗО-то. Вечерно време вече в НШЗО-то в малкото минути преди да заспи тежък сън, след ден прекаран в изтощителни тренировки, за секунди виждаше усмихнатото лице на Божена, като че ли обляно в светлина, а след това мрак. Та това беше незабравимо лято, помни се за цял живот, даже и двете години в казармата не можа да го изтрие. Това беше едно първо и непознато, но дълбоко разстърстващо чувство за това момче. В тези случаи има и една добра страна. Такива момчета, които не бяха емоционално ангажирани с някакво момиче, изкарваха двегодишната служба, емоционално много по-леко. Нищо не ги тревожеше, нямаше вълнения, няма риторични въпроси от типът "А, тя какво прави". Та те бяха десантчици и когато излизаха в гарнизон, бяха интересни в очите на момичетата, но само толкова.
Извинете ме, ако съм бил описателен и досаден. Е, няма как да ми "писне от женски тъпотии", защо винага съм бил обществото на умни културни, високообразовани, възпитани жени, почти всичките инженерки по електроника. Е, вярно понякога са манипулативни, но те трябва да оцеляват и да се развиват в този мъжки свят и дано си остане такъв, като се отдава изключително внимание на жените, че без тях сме за никъде, без тях сме по-малко от нищо. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 69516f285a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   7 това, че не ти е провървяло, не означава че при другите няма да е добре, няма смисъл от такива съвети. Деца се гледат на младини, ако чакаш идеален, няма такъв

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 80b0142969
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   8 до 18 Работи като инженер. Даже и втора магистратура следва. Сега е с мъж от нейната фирма, също инженер. Не знам ти какво си завършил. Тя завърши УАСГ (ВИАС). Обикаля страната по проекти, вдигат й заплатата редовно, скоро и кариерно издигане във фирмата й предстой. Мъж с неквалифицирана професия в един момент се комплексира, когато жената е толкова амбициозна. Нейна колежка с диплома работи като продавачка, защото и мъжът й е такъв. И аз съм чувала подмятания от неуспели мъже - иронично - "виШискътъ", "офис пуйка" "ко праши МА - дремеш на кАмпютър цял ден, а аз съм на крак и изморен от физически труд" и подобни. Все едно аз съм виновна, че той не е учил и "не дреме на компютър". Мъжете сте мега злобни към жените, които са над вас. Това е и другата причина да бягам от такива хора.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 078b887005
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   19, ти го е казал/ а. Нямате очи за норманите жени, пък ако попаднете на такава, я съсипвате с кофти отношение, защото не си е намазала ноктите или защото не е с някаква шантава прическа. Само по кифляци се лепите.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3c2c5d92da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Не виждам основание, някои мъже да смятат, че имат интелектуално превъзходство над жените. Тъй като съм бил винаги в среда, в която преобладават умни, образовани, прекрасно възпитани, умни жени имам известни наблюдения, почти всички бяха инженерки в областта на електрониката.. Съпругата и дъщеря ми също са инженери, съпругата ми в областта на високите честоти, електромагнитната напрегнатост, предаване на различни видове информация, дъщеря ни е софтуерен инженер, с докторат от чужбина. Аз също съм старши научен сътрудник и к. т. н. / кандидат на техническите науки ( Ph. D. ). Освен това съпругата ми е много добър и отговорен технически директор в иновативна фирма и ръководи над 300 мъже. Има цяла папки грамоти от олимпиади по математика и физика. Има космическо IQ, ако това има значение. Ако някой иска умна и интелигентна жена, трудно ще ги намери в дискотеки, не, че не се веселят, но това не е тяхната обичайна среда. Имам наблюдение върху студенти от ТУ, Колежа по съобщения, Транспортният университет. Ако на момче бъде зададен въпрос и той говори, безсмислени глупости, след края на отговора, той гледа гордо, а приятелите му му казват, "дай пет", ако на този или подобен въпрос момиче отговори правилно, до реакцията е, "Егати зубрачката /натегачката/, цяла нощ е зубрила". Така, че егото за мъжко превъзходство в областта на интелекта, няма особени основания. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 63d1f53da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   "Просто писна ми от неадекватното държание на жените. Егати глупавите и неосъзнати същества. "
Тук специално българските мъже изобщо не трябва да си отварят устата. Аз не съм виждал българска жена да ходи остригана като за влизане в казармата, необръсната, да е с мургава кожа, да не е гримирана и поддържана, да ходи облечена като чубанин. Не съм виждал българска жена да плюе по улиците. Това са характерни черти само на олигофрените в обществото-основната част от българските мъже. Които даже имат и претенции като в случая, освен че са и прости и нагли. Не знам кой е глупавия и неосъзнатия за това, че му теглят майната (и то толкова културно) и той даже не разбира защо и трябва да се стигне да му я теглят диретно и открито. На такива партньор не им се полага и жените които се хващат с такива са позор и не бих имал нищо с жена ходила с такъв.



Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2f8a1d3bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Само ще кажа, че мъж допрял до простотутки и докосван от тях е дъното на хранителната верига и никога себеуважаваща се жена няма да си хвърли и сопола по него. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fbc9a3c93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Ти си леке.
Ако искаш да имаш деца няма как да чукаш само проститутки. Нормално е жените да се държат гадно с теб, защото ти искаш само секс.
Изобщо знаеш ли, че е назаконно да правиш каквото и да е с проститутки?
Хвани си мъж!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e11c9053bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   27, добре де, всяка се определя за "нормална", но май е "ненормална"? Имам наблюдения над жените прекалено много и смея да твърдя, че са масово изтрещели като светкавица! Човекът споделя, че все на хахавици попада!

Един градивен съвет от мен към автора. Търси такива, които не се гримират и не са активни в социалните мрежи. Жени с тежък грим, правени носове, цици, устни, скули, татуирани и други операции са хахави и са тралала!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c895e6b621
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До 32- на колко ракии си?
Цитати:
"Ако искаш да имаш деца... Хвани си мъж"
"знаеш ли, че е назаконно да правиш каквото и да е с проститутки?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bb2c7810a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Нормално е да ти писне. То това вече не са истински жени ами някаква свръхвзискателна комисия-жури от арбитри с цици и дупка между краката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 74e358d29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Замисли се защо срещаш само неосъзнати жени и защо привличаш такива.
ж

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74e358d29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Ти ИЗБИРАШ тези жени. Срещаш всякакви, но се привличате с такива и се срещаш с такива. Взаимно се избирате. Защо не избираш други?
Ж

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 82f8f6f2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   По всичко изглежда, че свестните и интелигенти жени се изявяват (така да се каже) в Сподели. нет.
Уважаеми дами, радвам се, че Ви срещам тук. Относително малка е вероятността човек да Ви срещне в социума.

Случаен минувач

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3194db0512
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Като нямаш качества да впечатлиш нито една жена и да я задържиш 'всички са боклуци" :D Кисело е гроздето. Грешката е в теб щом абсолютно никоя не те иска.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1883221054
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Еййй муцки много ви обичаммм. Тук сте толкова остри и искрени когато ви засегнат! Когато ви кажат истината в очите! Боли нали? !?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1ee3da6d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Ми като ти е писнало стой си сам, и без това такива киселяци никой не ги ще.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28d80d7e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   То и мен ми писна от мъже, минали цял квартал, да ми казват как не съм ставала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c2c5d92da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Може да не съм прав в очите на другите, може и да греша, но аз мисля, че един мъж обича през живота си четири, бих казал вида жени :дъщеря си /ако има/, съпругата си, майка си и бабите си /ако са живи/. Останалите жени той безумни ги желае, влюбва се в тях с цел да прави секс, харесва ги, цени тяхната близост и подкрепа. но те не могат да изместят от сърцето му посочените по-горе жени. Да питам и нещо езотерично, дали има мигове когато жената, прехвърля някаква енергия към мъжът. Дали го прави осъзната, дали може да контролира това явление или то не зависи и от нея-нямам представа. Лично аз съм имал такова усещане. Между другото един мъж може да има приятелка, която е женският аналог на приятел, с нея може да споделя най-съкровени желания, може да му дава съвети, понякога даже с цел да го предпази от необмислени постъпки. С такава жена той се държи като приятел, никакви интимности-но това са много редки случаи.. Такива жени са изключително верни и коректни приятели, получава от тях абсолютна безкористна подкрепа, дават му житейски съвети, дават му своето мнение за други жени, към, които има интерес, но най-важното е да си честен до край с тях. Такива жени са рядкост. Няма нормален мъж, който да не харесва умни, възпитани, образовани, културни и тактични жени, няма такъв. Жените, с които съм бил винаги са били такива, най-вече инженерки в областта на електрониката, както и някои други професии. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8387e5b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Хубаво съветвате го да излиза на планина, но ако реално не му харесва много и си хване някоя запалена планинарка как ще са нещата след време, когято той започне да отказва да ходи по нейните преходи?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1883221054
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   "Нормално е да ти писне. То това вече не са истински жени ами някаква свръхвзискателна комисия-жури от арбитри с цици и дупка между краката. "


БРАТО ЕВАЛЛА коментара ти е точен и на място!
Комисия с хиляда изисквания а насреща нищо!
Кой каквото и да ми разправя всичките са сякаш от един и същ уй правени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3871b8ef15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   До #8.
Съгласен съм с Вас, че една дама с професия инжЕнер (натъртвам на "Е", защото много го пишат инжИнер) би искала да може да комуникира с някого на по-високо интелектуално ниво. Аз също съм завършил УАСГ(ВИАС) и съм на същото мнение. За себе си смятам, че дамата до мен също трябва да е образована и ерудирана. Не казвам, че хората работещи в магазин или нещо подобно са лоши, просто си имам принципи и един от тях е образованието. Не съм от хората, които гледат основно "опаковката", защото с годините тя се променя, но това вътре остава. Хората могат да бъдат красиви като съвкупност от много фактори, не само лице и тяло. Но както и да е, това са моите 5 ст'инки по темата. :)
Към #18:
Няма лошо, че работиш като барман, щом те тегли. Само едно бих споменал, това че имаш диплома не те прави инженер, както не книжката кара колата. Този тип изказвания "аз съм инженер, но работя като.... " не са меродавни, защото има такива хора, които ако си изгубят дипломата не могат да докажат, че са инженери.

поздрави от един прост инж. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18fffee601
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   И аз така спрях да влизам в някакви си уж връзки, да кажем че съм се опарвал няколко пъти и ми писна а се разправям. За жените знам каква стока са... не ми се пишат романи тука но мисля че всички се досещат. Една нормална и чесна и годна жена се намира много трудно в днешни дни. Пък в бъдеще си мисля че ще е невъзможно. Пък без това искам да се фокусирам върху себе си : да си намера по добра работа и също така си намерих и хоби. Пък и без жена си има плюсовете, примерно единия че имаш повече кинти! А пък ако ти се допраска отиваш при улицницата! И си ток!!!
М 29

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c5f4ab7d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   #52 ФАКТ и аз така мисля и съм се отказал щом така го дават мн им здраве!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1ee3da6d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Поредната фейк тема писана от мъж комплексар, на който все жените са му виновни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker