Излъга ме и ми съсипа живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излъга ме и ми съсипа живота
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1384 пъти
Проблемът ми е следния, съжалявам, че ще е малко дълго, ама според мен е добре да опиша случая по-подробно. Имах до мен едно момиче, което ме обичаше, и понякога ме ядосваше, но все пак показваше, че ме обича. Бяхме 2 години във връзка, обаче по едно време се появи друго женско в живота ми (без да се стига до нищо с нея първоначално). Тя разбра за новата и ми каза да избирам между двете. Аз не исках, ама за съжаление нямах избор. Новата ме подведе да избера нея, хем е забавна (това признавам, че наистина беше така), хем никога няма да ме предаде и такива неща. И аз избрах новата, защото успя да ме манипулира, както и няколко мои приятели, които също казаха, че новата е по-добре за мен. Разделих се със старата, но в началото не страдах, защото намерих нов човек до мен. Първоначално с новата бяхме в много добри отношения, малко след като се запознахме почна да ми пише любовни послания, аз естествено и отвръщах също. Отговаряше ми бързо на съобщенията. Даже и планове къде ще живеем правихме. Обаче след 1-2 месеца почна да си пише с един мой приятел, и съответно спря да ми отговаря бързо на съобщенията (правеше го веднъж на часове) и много рядко ми пишеше любовни послания и много рядко обсъждахме планове за бъдещето. Намразих този мой приятел, заради това. Опитах се да си върна отношенията с тази новата, но не се получи, и заради това после намразих и двамата. Един ден тя ми каза, че иска да ми е никаква, както и каза, че никога не сме били заедно, а това е абсурдно. Според мен няма как да не сме били заедно, след като си пишехме любовни съобщения и планове за това къде ще живеем. Много тъгувах. Опитах се да си върна старата и успях, но само за два месеца и сега отново тъгувам. Не знам въобще защо новата постъпи така, предполагам че тя е боклук, щом прави такива неща. Често съм в депресия, заради това, ако бях останал със старата, можеше още да сме заедно. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0537525ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не става с любовни послания по телефона, живей в реалността, тези онлайн си пишат с 6-7 мъже едновременно всеки ден...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: da0bf2542d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Тъй става като мислиш с малкото пискюлче.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 94ba37bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   " старата " е извадила невероятен късмет да те разбере навреме какво представляваш. И че си с нея без всъщност да я обичаш. Просто така, за да си с някоя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8c309c4ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   На това му се казва "Пусни питомното, гони дивото. " Като не цениш каквото имаш значи не го заслужаваш и ще го загубиш. Сега си носиш последствията от грешния избор. Не новата приятелка ти е съсипала живота, ти сам си го направил. Просто тя е постъпила с теб както ти с бившата, наричаш я боклук, но и ти не си по-добър от нея. Получил си заслуженото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 92dadc61d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Стой си сам. Новата, старата... Нямаш връзка със себе си, а искаш връзка с други, които да се занимават с неориентираната ти тиква.
Остави момичетата за мъже, които са наясно със себе си и изборите си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eb980933c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Да не си лек. Какво е това скачане от човек на човек, какво е това захвърляне на време, емоции с лека ръка? Консуматорска работа. Пошлост.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9264c40098
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Извинявай много ама аз ако съм на старата ти приятелка изобщо повече няма да искам да те виждам и ще те игнорирам. Все едно си няква играчка и те заменят с няква друга уж по-хубава. Или си с някой или не си, няма друг вариант! Другия вариант е да си ей така както си се поставил в такова положение и накрая най-големия дебил излиза, че си ти!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0e29794046
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   На това му се казва карма в чист вид.
Държал си се с бившата си като със заменим боклук и после "новата" е направила същото с теб.
Мислиш ли, че за нея си нещо особено, след като е видяла как си постъпил с бившата си? Светнало ѝ е веднага, че са ти слаби ангелите и че с теб хубава и сериозна връзка няма как да се получи.
Жените не са заменима стока, другарче, а са хора и трябва да се научиш да ги цениш. Не, защото ти доставят удоволствие и ти намаляват самотата, а заради самите тях.
Ако бях на мястото на първото момиче изобщо не бих те приела повторно. Изобщо не заслужаваш подобна силна любов като нейната.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dae7038805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Щеше да е интересно да кажеш годините си. Просто ми е интересно с колко години хората са назад в развитието си днешно време. Звучиш като на 15, та сигурно си на 25... Добре че жените в днешно време също не са особено умни, защото 2 години някоя да си изгуби времето с "мъж" като теб...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0d87ed48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Какво да правиш? Да се научиш да оценяваш това, което имаш, например човек, който те обича и държи на теб и да не зарязваш такъв човек заради всяка, която те погледне и е забавна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62bcb14f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От два стола та на земята. Заблудил си се, че и двете са ти в "кърпа вързани". Заради такива "пичове" като теб "сърничките" бягат с двеста и вече имат мнение що за стока сте. Сега не една, ами две ще са ти анти- реклама. То се мисли и преценява "о време" после като се обърне каручката- пътища много. Постой сега някоя годинка сам да ти дойде акъла....

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3a4836abfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Направил си своя избор и сега си носиш последствията. Бъди мъж и отстоявай избора си. Бил е грешен, но решението да постъпиш точно така, е твое.
Да, никаква връзка не си имал с новата. Права е.
Някакви си писания, които може да копира и да препрати на още много други заблудени като теб. Копи-пейст заготовки. Обикновено така правят мъжете, но ето че има и такива жени.
Дори може да са те изиграли и да са й поръчали да те прелъсти и да те изостави.
Прелъстен и изоставен.
Сдъвкан и изплют.
Е, не е приятно, нали?
И на бившата не й е било приятно да бъде захвърлена заради друга, така че си заслужаваш съдбата.
Лаком г. з глава затрива.
Това твоето си е чиста лакомия, ламтеж по чуждото, по новото.
Невинаги чуждото и новото е по-добро.
Човек винаги страда от грешните си избори, бо придобива опит у си прави съответните изводи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 770845c186
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Искаш да кажеш: "новата постъпи така, предполагам че И тя е боклук".

И!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 97c1dc374e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мдааа, класика и после ние жените не знаем какво искаме.
Ама новата, ама старата, ама ако може и двете...
Приятел, когато зарязваш сигурен и верен човек заради някой, който амо ти пише глупости онлайн, 99% завършваш сам. Ти не се ли усети, че новата ти приялка те е ползвала само за забавление? Просто да не е сама докато намери някой по-интересен. Не пишеш, колко пъти си бил с нея на живо, а говориш само за съответния, т. е. връзката ви е била почти изцяло онлайн. И заради човек, който те баламосва в чата ти заряза жена, която две години е била до теб. И сега се чудиш защо остана сам. Не знам на колко години си, но наистина звучиш като 15 годишен, който си мисли, че светът започва и свършва със социалните мрежи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 819eac3057
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора: Благодаря на всички за коментарите, особено на 14, мисля че е най-полезен. Лошото е, че много познати започнаха да ме наричат тъп, само заради това, че постъпих грешно в този случай, а аз просто се бях подвел наивно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker