Жени бихте ли се обидили, ако партньора ви поиска тест за бащинство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени бихте ли се обидили, ако партньора ви поиска тест за бащинство?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 4251 пъти
Здравейте, аз съм мъж, но ми е интересно какво мислят жените по този въпрос?

Ако партньора ви поиска тест за бащинство бихте ли се обидили? Колко сериозно би повлияло на връзката ви?

Ами ако обмисляте да си имате бебе, все още обсъждате нещата и той ви съобще, че ще иска тест за бащинство още преди да тръгнете да се мъчите да правите дете, как ще ви повлияе това негово желание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 1 година, 1 месец
hash: bd3c8f7e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Лично аз не бих се обидила. Нека мъжът да е сигурен, че отглежда свое родно дете. След като не съм била с друг, ако поиска той тест, ще му го докажа. Нямам какво да крия. А и децата приличат и на двамата си родители и е видно и от самолет. Дъщеря ми като се роди.... живо копие на баба си и баща си... И досега.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74d489d24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Че как няма да се "обидят", я си представи, че не си ти бащата на детето...

Ти какво ще направиш, ако не си бащата, а? Ще си го гледаш ли като твое? Или ще изгониш маймуната дето семейство ще правите, а тя по друг ходила?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ab6118d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Ще го зарежа, или ще покажа теста на детето ни като порасне. Да знае какво е мислил баща му за майка му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 45a8409ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

6.   Що за глупости! Ако някой ми сервира преди да се "мъчим" че след като забременея ще иска тест за бащинство повече няма да ме види. Какво семейство може да се гради с такъв налудничав тип? Прилича на първа фаза на вманиачаване и обсебване. Бих избягала с 200. За такива типове важи с пълна сила изразът 'по-добре с 200 котки"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c25cf96f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

7.   6 гузен негонен бяга нещо. Никой не е длъжен да гледа копелето на друг, капиш? !

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0796bd1c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Аз лично бих се обидила, при положение, че сме били с бащата на детето заедно повече от 4 години, преди да се роди.
Шегували сме се с мъжа ми по темата, особено когато дъщеря ни беше много палава и щура и баща й казваше, че не е от него. Но категорично бих се обидила, ако беше поискал тест за бащинство.
Ж 46

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f7fe92d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Да го поискаш предварително, при положение че възнамеряваш да се празниш в тази жена, говори за патологична липса на доверие и не те съветвам да го правиш. Обидно е.
Ако го поискаш веднага след раждането е по-разбираемо и всяка вярна жена би дала съгласието си, защото няма какво да крие, но може после да поиска извинение.
Аз бих се съгласила, но след раждането.
Смятам, че дори ДНК тестът трябва да е задължителен и да се тестват и двамата родители, и детето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d28ea09776
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Аз ще го направя днк тест и лично ще го заплатя! Но при представяне на резултата (който ще бъде, че е той), от другата страна ще има и документ за развод!
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e5e3ba05a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   7, ми то бащата винаги може да направи таен тест за бащинство с косъм от бебето след като детето се е родило и ако не е негово, да изгони майката на момента.
Не виждам коя адекватно мислеща жена може да си позволи да скрие, че друг е бащата на бебето ѝ при налични тестове за бащинство в 21 век.
Ако си толкова притеснен дали е твое, взимаш косъма и си правиш теста, дори не е нужно да казваш на жена си, защото със сигурност ще те изгони, ако си се усъмнил неправилно. Поне такс бих направила аз.

По повод въпроса от темата - естествено, че ще се обидя. Аз не съм жена, която изневерява и крие от половинката си каквото и да е и ако е имал съмнения, да ме е питал право в очите и да се е убедил сам. След такава постъпка определено доверието между нас ще бъде разклатено и няма да ми бъде толкова лесно да го изградя отново.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 60e83cbe6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Ако ми го каже преди бременността ще му бия шута - като има толкова ниско мнение за мен няма място до мен.
Ако ми го каже след бременността и раждането ще направя тестът, няма за какво да съм гузна. После ще проведем много сериозен разговор защо ми няма доверие, също така аз ще изгубя доверие в този човек и ще си помисля много сериозно дали да не си гледам детето сама.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9dae7dd3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Естествено, че е обидно! Никой няма нужда от изперкали ревнивци. Освен това, детето с този тест вече е отхвърлено от баща си, независимо от резултата. Днес ще е тест за бащинство, утре ще е друго оправдание, за да избяга. Мъже, които не могат да поемат отговорност, по-добре да не опитват да правят деца.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d8c02a0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Аз не. Тест може да се направи тайно и без да разбирам, но няма от какво да се притеснявам. Освен, че децата приличат на него, вече започнаха и за мислят като него, направо се допълват

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 42d82fa13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

17.   Определено би ми станало неприятно, че ми няма доверие, но не бих се обидила. Това е негово право да се убеди, че детето е негово, особено във времената, в които е модерно жените да си лягат с кой ли не и да се обличат и държат като евтини компаньонки.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d24d64e78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Оф, с тия въпроси към "жените"... показваш повече колко ти е собственият багаж... Ще попаднеш на два типа отговори:
- такива дето ще си признаят, че ще се обидят
- такива които чисто теоретично ще ти кажат - аз не крия нищо и нямам против тестове... ама ако "любимия" ги беше наистина попитал, 100% щяха да се обидят.

Като ще питаш, питай фактически въпросу - колко от тука са им искали тест, и са го приели съвсем нормално.


Така че пич, всяка жена, малко или много ще се засегне от такъв въпрос. Тъй че к'во правиш? Ще си кротуваш да не засегняш някой? Ако беше мъж на място, въпросът щеше да го зададеш към себе си - интересува ли ме толкова дали детето е мое? Ако е нещо наистина важно за теб, в днешно време, определено няма как да си сигурен без тест. Казваш и, че искаш тест, и като се муси - пътя. И навремето е имало изневери, но не е било толкова лесно и достъпно като днес. Една жена за 10 мин може да се уреди с мъж по интернет, стига да реши. Ако те е страх, и си типа мъж под чехъл, радвай се че е решила да отглежда дете с теб, и не се измъчвай с излишни въпроси...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b84d33059c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Естесвено пич само така ще си сигурен! Няма друг начин в днешно време е така. Нямаш вяра на никого. Ако ти е била верна няма за какво да се притеснява! ПРАВИ И ТЕСТА!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ef6a82974c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Това се надявам, че наистина е шега или провокация… потърси помощ от психолог! За дете са нужни уважение и доверие, които са несъвместими с такава постъпка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3469f35dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   1/3 от случаите, в които бащи в САЩ са предприемали проверка на ДНК на детето/децата си, се е оказвало, че майката е изневерила с друг мъж и челядта е чуждо дело. 1/3 е адски голям дял. И това е само при тези от мъжете, които са се досетили да проверят, а кой знае още колко милиони други мъже са в неведение за похотливостта на жената до себе си и това, че отглеждат и издържат потомството на чужд мъж. За България няма подобна статистика, но не трудно да се досетим, че не са малко такива случаи и у нас.

Всяка жена, която би се разбесняла дори при споменаването на това, че мъжът има правото да провери дали детето е от него, явно е гузна за нещо и има основателни причини да се притеснява, че може да бъде уловена във възможно най-подлия вид лъжа.
Номер 3 горе сама се похвали, че е способна умишлено да саботира семейството си, за да може да лиши детето си от това да расте в семейна среда с родния си баща, само и само да угоди на егото си "да натири" таткото и след години да се чувства едва ли не "велика затапвачка", гордеейки се е с постъпката си.
Номер 6 също не е далече от тази диагноза, макар че самата тя бърза да приказва за вманиачаване и обсебване, опитвайки се хитро да прехвърли "вината" у мъжа. Познайте кой се притеснява от истината? ! Подсказка: това не са честните хора, а само и единствено подлите такива.

На мен ми се е случвало да си говорим така с една от жените в живота ми преди 15-ина години и ми беше много сърдита, когато ме питаше дали бих направил такъв тест. Още тогава нейна приятелка беше хваната в лъжа и мъжът ѝ я беше зарязал, задето целенасочено го е мамела, че детето е от него; та затова и моята ме попита аз какво бих сторил, ако някой ден си имаме дете. Отвърнах, че задължително ще направя ДНК тестове (най-малко два независими), но основната цел да е сме сигурни и двамата, че това е нашето дете и не са разменени. Дори майките не могат да са сигурни, че държат собственото си дете в ръце, понеже редовно има случаи на случайно или нарочно разменяне на бебета. Не само в България, а и по Света.

Вижте какво се случва във видеото от YouTube със заглавие "Man Surprises Wife With DNA Test, She INSTANTLY Regrets It…". Забавни жени има, усмихнати. И леко лъжливи. Само леко.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 581b2a6873
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   При съвременните демократично, неолиберални отношения между жени и мъже, където чувствата като обич или пък чест и достойнство, минават не на втори план, а някъде далеч като норма това е повече от задължително. Като цяло най-силното чувство между жената и мъжът каквото е обич, вече почти никой не го интересува. Сага на първо и най -важно място в критериите за връзка от страна на по красивата част на човечеството е " да бъде богат", а всичко останало е нещо незначително. Такъв е критерият издигнат като норма от прекрасната половина на човечеството. Fallschirmspringer--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63d083deb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   Аз също нямам доверие и нямам проблем с това да имам мнителен мъж. Щом иска - ще направя. Обаче и той ще дава доказателства за всяко ходене навън с приятели, закъснения след работа, достъп до телефона му, чатове, контакти, всичко. Така се живее с хора, които не могат да имат доверие. Аз съм от тях и нямам против да живея с такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ab6118d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Защо ще искате да давате такъв огромен коз в ръцете на жена? Да ви го натяква постоянно? Да настрои детето срещу вас?

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21c39b89da
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

25.   Ако ми поиска тест, значи не си е дал никакъв труд да ме опознае до този момент ( иначе щеше да знае със сигурност, че съм неспособна да му причиня подобно нещо ). И съответно всякакви следващи отношения между двама ни се обзсмислят. Просто повече няма да съм с него.
Ако все пак ме е опознал и въпреки това поиска тест, пак ще се разделим. Защото това ще означава, че той много добре знае, че не мога да действам непочтено и въпреки това е неспособен да ми повярва. Т. е. психиката му е до такава степен пречупена, че ( ще дам малко абсурден пример, за да стане ясно ) : може дори, когато стоя пред него, да не може да го повярва, а да си мисли, че в момента съм с друг някъде. Аз няма да има как да се преборя с толкова осакатена психика. И всяко мое почтено, положително, добронамерено действие по отношение на него, ще се обезсмисля.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d69bfb8176
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

27.   Няма проблем да направим тест за бащинство. След като му покажа положителния резултат обаче си събирам нещата и го напускам. Няма смисъл да градя с някого нещо, когато си нямаме пълно доверие. Особено след като не съм провокирала с нищо съмнението му, че детето не е негово.
Лола

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17e3a44ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

28.   Ако мъж поиска тест за бащинство, означава че има съмнения във верността на жената, което си е обида, за вече родено дете може да имаш съмнение че е разменено в болницата, тогава да.
Ако поиска тест за бащинство за детето което е вече роодено от "мара общата" и тази Мара твърди че той е бащата, няма нищо което да обиди леката жена.
Но да поискаш от жена тест за бащинство преди да си тръгнал да правиш бебе, това не е наред, защо въобще ще тръгваш да правиш дете със жена на която не вярваш, че е само твоя?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 268357452c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

29.   Ако мъжът ми поиска тест за бащинство, значи нещо във връзката ни сериозно куца. Доверието, когато е оправдано, е основополагащо за стабилни отношения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e5e3ba05a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

30.   Явно имаш съмнения в тази до теб. То тогава не се занимавай и е глупаво да питаш, защото всеки знае най-добре за себе си. Ти си имаш лични проблеми с човека до теб, а си тръгнал да мрънкаш. По-добре се изясни с жената до теб, преди да гледаш чуждо дете.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a7c479a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

31.   Ако жената е сигурна, че детето е от някой друг, със сигурност ще разиграе сценка, в която е обидена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 316539a3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

32.   Странно ми се вижда. И бих се обидила - да.
Винаги влагам 100% в отношенията си и ми се струва неадекватно да ми иска тест за бащинствo при положение, че примерно имаме връзка от години, познаваме се, държим един на друг и се готвим да създадем дете.
Нямам против да направя такъв тест, но определено ще ми е обидно и отношенията ни ще тръгнат надолу от теста нататък.
Просто заради оказаното недоверие и поставянето под съмнение на детето ни - вместо да се радва, че ще става баща, да ми предлага тестове... ами не ми се струва нормално.
Дори се чудя дали не бих направила и аборт, ако подобно нещо се случи.
Такъв мъж едва ли заслужава да му родя дете... или поне със сигурност не заслужава да е баща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9550e4259f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

33.   Това е признал на недоверие! А с НЕдоверие връзка или семейство не се създават! Щом мъжа до мен ми няма доверие и се съмнява че детето не е негово дори няма смисъл да се стига до създаване на дете!
А знаците трябва да се разчитат отдалеч и отрано!
Ако се случи така ще се съглася на тест дори бих го предложила и платила от собственият си джоб и сл д това ще му покажа вратата и ще му пожелая щастлив живот без мен! Защото аз не бих създала дете от човек когото не обичам и държа! Аз съм жена на която трябва да се има доверие и очак ам същото от човека до себе си! Ако не казвам му сбогом отрано още ор си да се е стигнало до дете!
Така че се мисли за всичко отрано независимо дали мъж или жена!

Успех на интелигентните! И късмет на неразумните ( тъй като глупака разчита на късмет! )!

Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 293dcd780d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

34.   Не мога да повярвам колко много негативни коментари от жени.

Ами днешно време, с толкова много случки на изневери от мъже и жени, аз като мъж как да знам, че детето е мое? То всеки обича и вярва на другия докато не му изневерят.

Природата ви е създала така, че вие да сте сигурни, че детото е ваше. Благодарение на развитие на технологиите вече може да правите безразборен секс, вместо веднъж на всеки 9 месеца. Защо е лошо мъжа да използва развитието на технологиите за да се увери, че детото на което ще посвети живота си е биологично негово?

Значи вие може да сте 100% сигурни, че детото е ваше, ама мъжа ако също поиска да знае, че 100% детето е негово вие трябва да сте обидени и да приключите връзката. Къде е това равенство, което всички искате в тоя случай?

Защо трябва да сте обидени, когато мъж иска да разбере това, което при вас е изконно право?

Ако наистина обичате мъжа да вас, вместо да го подсигурите, да направите този символ на доверие и да му покажете, че няма от какво да се страхува и да успокоите мислите му, вие ще сте обидени.
Ами според мен това означава, че не го обичате и щом реаргирате така, значи по-добре да не сте заедно и въобще да не създава семейство с вас.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4bc9bf6fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   Няма значение, дали жените ще се обидят или не, мъжът има пълното право да знае с чии гени е детето, което неговата жена ще роди. И ако излезе, че не е с неговите - един мощен шут в задника на жената и да си гледа копелето сама, или с биологичния оплодител. Никой мъж не е длъжен с нищо на разни разпоретини, дето търчат да се клатят насам-натам с каквито отрепки им попаднат изобщо не гледат да се пазят, а после дирят кой балък да им отглежда копелетата безплатно. Всички жени, които се обиждат чисто и просто се припознават в описанието и ги е страх, че ще бъдат неизбежно разкрити. Това е.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31c0237749
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   34, 35 и авторът Не знам как я мислите тази, че ще намерите жена, която да ви търпи. Какво ще кажете "Хайде да имаме бебе. Обаче когато се роди ще искам тест за бащинство" Не е нормално. Като не вярваш на един човек как така искаш дете от него? Аз ако имам съмнения, последното нещо е да искам дете от даден мъж. Ако ми се случи следва раздяла. Да ходи да си търси друга да му ражда. Няма шанс да съм с такъв параноик. Такава глупост само компексиран Ганьо може да измисли.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 60e83cbe6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   Той има право да знае, дали детето е негово.
Тя има право да му бие един шут в гъза и да си гледа детето сама заради обидата.
Та толкова по темата с правата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3b17955ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

38.   Добре бе женки кво ви пречи един тест да направите за мъжете си, тъкмо ще докажете че не сте курви. Точно така ще ви има доверие, ако не се страхувате да направите тест и да докажете, че, детето е негово кво ми се правите на обидени. Ако мъжа не е случил на много читава жена и тя показва признаци на леко поведение напълно нормално е да иска тест за бащинство. Никой нормален себеуважаващ се мъж няма да приеме да се унижава гледайки чуждо копеле.


Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 391ffa4dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   33 така говориш, но сигурно като повечето жени му ровиш в портфейла или телефона...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 391ffa4dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

40.   За да не се обиди жената до мен бих го направил като детето е на 4-5 примерно, тайно от нея. Затова бих водил децата си на редовните имунизации.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9235639cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

41.   Щом толкова иска тест, бих го направила и бих му го плеснала в лицето. После всеки по пътят си. Нямам работа с човек, който ми няма доверие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6c10d2c85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

42.   Не, няма да се обидя. Не сме сиамски близнаци, за да цари 100% доверие.
Ако иска тест, да прави, аз съм ОК.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b33fee1dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

43.   Добре, защо ще се обиждат? Какво обидно има в това? "Ама той ми няма доверие". Доверие сляпо никому! Жените на 100% знаят чие дете носят. Мъжете трябва само да им вярваме на думите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0e5839dbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

44.   Интересно как всички дами веднага се озъбват, че разбираш ли, мъжът им нямал доверие и много наранени. И все пак, те са тези, които забременяват от други и съзнателно лъжат най-лицемерно човекът, който е до тях. За мен, като мъж, за да поискам тест за бащинство, знаейки, че ще нараня жената с която правя семейство, трябва наистина да имам основателни причини, било то в детето или в жената.

Тук една орева цяла България, че бебето не било нейно. Какъв й е проблема? Нали е бебе? Какво иска още?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3469f35dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Редно е да се отбележи, че изневерите се случват именно поради това, че на изневеряващите преди това е била ВЪЗЛОЖЕНА ВЯРА! Думата "изневяра" означава "нарушаване на вярност"!

Кой се бои и прави на "обиден" от вероятността ИСТИНАТА да излезе наяве? Само и единствено този, който лъже или този, който дълбоко в себе си усеща, че е силно податлив да излъже след време и го хваща шубето, че ще го хванат в крачка.
Искреният човек дори се радва, когато неговата половинка го провери и се окаже, че той е съвестен и точен човек. Така и двамата още повече осъзнават защо са заедно!

Доверието се създава въз основа на дълго доказвани качества, в това число и вярност. И не бива да се забравя, че дори и вече да е изградено някакво доверие между двама души, то не е постоянна величина до безкрайност и по всяко време може да не бъде оправдано. Това се потвърждава от многобройните раздели, разводи, изневери, лъжи, измами. Самото им наличие е повече от ясен признак, че доверието, макар и бидейки едно от най-ценните човешки качества, често бива ПРЕДАВАНО от страна на човека, на който най-много се доверяваме! Оттам е и изразът "сляпа вяра".

Когато се касае за най-важното между двама души - създаденото от тях дете, няма място за комплексарско цупене и озлобление, че някой от двамата изразява желание и двамата да са спокойни за ИСТИНАТА. Както вече писах и в мнение 21, дори и майките не могат да са сигурни, че държат своето дете в ръцете си, понеже има множество такива доказани случаи и - за съжаление - в пъти повече недоказани такива.

Споделям написаното от номер 23, че който няма какво да крие, няма и защо да се бои от истината. Имал съм две връзки, в които жените до мен ме ревнуваха до полуда без никаква причина, проверяваха ме и следяха редовно. Едната направо се разочарова, че въпреки всички опити не успя да ме хване в крачка, а още по-кофти ѝ стана, когато е ровила в телефона ми и е намерила само неща, свързани с моята работа. Тайно се е обаждала на всички номера и отсреща са ѝ отговаряли хора или служители на фирми, занимаващи се с търговия на части и машини, лазерно рязане, фрезоване, заваряване и прочее. Както и мои приятели. После ми каза, че щяла да бъде по-спокойна, ако поне съм имал някой флирт с чужда жена, защото така без флиртове от моя страна още повече се съмнявала в мен. Иди разбери логиката...

Между другото, част от съвременните телефони предлагат "защитена папка" ("secure folder"), което е практически средство да имаш два различни профила на един и същи телефон, които се отключват с различни пароли и пръстови отпечатъци. За изневеряващите е детска игра да отключат основния си профил в присъствието на половинката и гордо да заявят: "Ето, казах ти, че може да ми се има доверие и всички безпокойства са само в твоята глава! ", докато в другия им профил стоят голи снимки, видеа и мръснишки флиртове с любовника/цата. Отделно от това, най-лесното нещо е някой да има и втори телефон, който не държи у дома си, така че само оттам да прави връзка с лицето, с което изневерява. За срещи с него дори не е нужен и телефон, защото може да се виждат лично в службата, ако работят заедно (или в работно време набързо "да се оправят" в тоалетната или в складовото помещение), или да са се разбрали обичайно къде да се срещат и в кои дни.

Не са рядкост случаите, в които жената е разтворила крака пред един мъж, казала му е за бременността си от него и той после веднага я е зарязал. Тези жени после панически си търсят друг мъж (понякога е този, когото преди това те са пренебрегнали, за да бъдат оплодени от зарязалия ги впоследствие тъпкач), който да ги издържа и гледа, кроейки му възможно най-коварния план в живота: това да го измамят, че бебето е от него. Точно един такъв пример посочих в края на мнение 21 с видеото от YouTube. Както споменах там, приятелката на моята приятелка преди 15 години също беше скроила такъв подъл номер на нейния мъж, така че тези неща, за съжаление, действително се случват в живота.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 581b2a6873
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

46.   Няма нищо обидно в това искане, по-точно то е задължително. Едини цитат "президент Рональд Рейган, характеризуя отношения между США и Советским Союзом, напомнил русскую поговорку Доверяй, но проверяй . "" та този акт на проверка е точно действието " Доверяй, но проверяй ", иначе ставаш смешен жалък, а ако си познаваш що за " птица " е съпругата е належащо. Малки извадки от така нареченият Демократичен семеен кодекс::""Чл. 61. (1) Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.
Чл. 62. (1) Съпругът на майката може да оспори, че е баща на детето, като докаже, че то не е могло да бъде заченато от него. Този иск може да бъде предявен до изтичането на една година от узнаване на раждането. """ забележете съпругът на майката, "СЕ СМЯТА" за баща. Той може да е съпруг на майката, детето да не е негово, но държавата му натриса едно дете и му казва, че е негова. Тук няма искам, не искам-получаваш. Fallschirmspringer--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време".

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b78fc6c2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

47.   От 35 до 36 - тия простотии за параноята и комплексите ги разправяй на баба си. Няма нищо параноично в това мъж да иска да знае ако се усъмни, дали детето, което жена му ще ражда е негово или чуждо, и дали всичките му грижи, усилия и разходи, които той ще пръсне по това дете се е оказало, че са отишли по чуждо такова, което не е направил той и което не е негова плът и кръв, а на някой татуиран дрогиран наркоман, примерно. Напротив, съвсем логично е ако мъжът се усъмни в чертите на лицето на детето, което жена му е родила, да се сети, че може да е от друг мъж, и да поиска тест за бащинство, който да покаже дали жената до него му е вярна, или не. Точно това ще спечели доверието на мъжа към жената, а не отрицанието и лъжите на жената, за да се прикрие. Ако жената няма какво да крие ще се държи хладнокръвно и спокойно и няма да има нищо против мъжът й да направи този тест, защото ще е с чиста съвест за пред себе си и ще знае, че не е направила нищо нередно. Ако обаче злобно и всячески лъже и отрича това е сигурен знак, че я е страх, че мъжът ще разкрие някаква нейна тайна, която тя яростно се опитва да опази от него, защото добре знае, че е съгрешила. Преди да драпате за доверието на мъжете, гледайте да си го заслужите с откритост, вярност и преданост към тях, а не с лъжи, интриги и скандали.
До автора: най-добрият съвет от темата си остава ако се съмняваш да направиш теста тайно, без да я питаш. Така ще си спестиш много интриги, скандали, викове и крясъци, които ще ти съкратят живота с 2 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17e3a44ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   До 43 Ако има някаква вероятност бебето да не е твое, ти ще я зарежеш, затова тя е в правото си да ти докаже с тест че бебето е твое и веднага да те зареже! Самия факт че си търсиш документално доказателство за да останеш до нея, говори че тя като жена, като половинка, като спътница в живота, не ти е ценна, и за теб е по ценно твоето ДНК, в такъв случай истинската жена ще ти сервира резултатът от теста за бащинство и ще те остави да си живееш сам с по важния за теб документ.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 268357452c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

49.   Доверие сляпо никому, ама иначе сте тръгнали да правите семейство с човек, в който се съмнявате? Комплексари - това важи и за мъжете, които искат тест за бащинство, и за жените, които ровят по телефоните на половинките. Такова поведение е болестно състояние, родено от болно време.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31c0237749
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

50.   36 до 47 В случая странно и ненормално от психологическа гледна точка е как искаш дете от жена, на която не вярваш? Няма как някой да ми каже 'Искам бебе от теб, но ще искам и тест за бещинсвто" Толкова е нелепо и налудничаво.
Виж ако си клатил някоя в дискотеката, забравил си я и тя след 3 месеца ти каже че е бременна - тогава да.
Ама да го пляснеш на съпругата ти, с която сте планирали всичко, не. Аз също бих се развела. Няма как да живея с някой който не ми вярва. Или приятелят ми преди да "почнем да се мъчим", както се изрази авторът, да ми каже че след като родя ще иска тест - един шут и сбогом. Такива пък 100% ще останат бездетни.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21c39b89da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

51.   Хм, какво излиза - доста мъже се мятат на жена, която я виждат , че не е читава и е невярна ( след като се съмняват в нея ), ама създават дете с нея. Ами следете я такава, правете й тестове, като с такава сте се събрали. На мен и на много други жени няма как да ни бъде поискан тест, защото мъжете с нас знаят, че сме им верни. Някои мъже могат да са спокойни, защото с времето са разбрали, че са се обвързали с читава жена. Мъжете, които са си избрали нечитава, да си носят последствията от лошия избор - следене, тестове и вечни съмнения и вечно на тръни. Но тези, които сте в такова положение, няма защо да си прехвърляте семейните проблеми на всички останали хора. Вие ги имате, другите ги нямат. Мъжете, които не са се забили в ситуация ( с човек) като вашата, могат само да се усмихнат на терзанията ви относно тест за бащинство.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e50cb0c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

52.   до 32

Колко пъти е това "ВИНАГИ влагам 100% в отношенията си"? Два-три пъти или 20?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9394a72a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

53.   45 ми се струва че е най запознат с изневерите! Най добре знае как да го прави! Звучи като професионалист! Браво Кифльо! Учил жените и само им даваш акъл от личен опит личи си!
А вие мъже щом не сте сигурни в цената до себе си НЕ й правете дете или н бързайте да си лягате с нея щом МЕ й вярвате!
А и според мен ДНК - а теста е оправдание на многог мъже да не носят отговорност за този нов живот опитвайки се да обвинят жената в изневяра! Многог подло и грозно!
Добре, са кажем че детето е твое и след доказателството черно на бяло ти как ще се почувстваш че ви се усъмнил? Едно из уняеай пием? ! Няма да се извините никога защото въпреки невинността на партньорката ви пак се имате за горди и прави! Това е просташко поведение! Много преди да се стигне до дете и създаваме на семейство има период дълъг на опознаване и доказване за доверие! А за да се стигне до дете означава че искаш това дете от тази жена именно защото си я опознал и й вярваш!

Така че няма из имение за злобливи коментари отстрана на мъжете!
Питаш дали бихме се обидили? ! Ами май лесният и интелигентен начин е САМ да си отговориш ( у не само ти авторе ) когато се поставиш на чуждото по точно нейни място! Ти как би се почувствал? ! И недей да лицемерничиш казвайки ч няма да то е проблем на нейно място да направиш ДНК тест защото о то о и дупки знаем че НЕ е вярно!
Но за съжаление затова и си пуснал темата защото 99% от хората ( най вече мъжкоъоъ съсловие ) нямате това качество и дарба да се поставяте на чуждото място и да съчувствате!

Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b33fee1dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

54.   48 от 43

А какво се очаква от мен? Да гледам чуждо дете ли? Ако е самотна майка, когато съм се оженил за нея е едно. Съвсем друго е, когато се е търкаляла с някакъв, забременяла е и после го е пробутала като мое. Няма да стане.

Самият факт, че сте готови да излъжете за нещо такова, просто показва, че вие с 49 и още доста тук нямате и капчица морал. Ама на вас ви е спокойно, нали? Вие сте си направили кефа, пък нека будалата да плаща. За какви спътници в живота ми говориш изобщо? Искаш да градиш връзка на базата на лъжа, но очакваш мъжът да е до теб постоянно. Виждаш ли колко двулично звучи това? Ако отговорът ти е "не" - потърси помощ.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 62c9da217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

55.   От 47 до 50 - много хитро и умело извърташ нещата, които съм ти казал, само и само да се изкараш себе си права, а мен - крив. Но пак няма да ти се получи.
Задаваш малоумен въпрос като за 3-токласник, на който ти самата знаеш отговора. Преди жената да роди е ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО да се узнае от кого е детето, и мъжът няма как да знае дали е негово или не, докато жената не го роди. Той няма как да го види, и затова не подозира, че детето може да е на друг и е 100% сигурен, че е негово. Затова повечето измамени по този подъл и нагъл начин мъже в началото, преди детето да се роди имат доверие на жената, а впоследствие го губят, след като детето се появи на бял свят и вече са способни да огледат ясно чертите на лицето му, носа, челото, цвета на очите и косата му и други физически белези, които могат неуспоримо да издадат разликата между гените на детето и тези на бащата. Всичко това няма как мъжът да го види и разбере, без бебето да е излязло от майчината утроба. Нито може да се разбере на видеозона, нито може да се усети, когато рита в корема на майка си. Това става само и единствено СЛЕД като бебето се роди. Бъдещият (не)баща откъде да знае, че детето на жена му е на Гошо от 6-тия етаж или на някой негър, като тя още не го е родила и той не може да му види нито цвета на кожата, очите и косата, нито формата на носа, височината на челото, нито нищо? Айде стига си се правила на ударена, много добре знаеш за какво ти говоря.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker