Има и такива мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има и такива мъже
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1060 пъти
Имам един приятел, симпатичен хубав мъж вече на възраст. Висок някъде към 1, 84-1, 85м, тъмно руса коса, нормална дължина винаги сресана "на път" в дясно и сиво-сини очи. Добре развит физически. Много прилича на командир на немска подводница от "Kriegsmarine ", такива който показват във документални възстановки по телевизията или в компютърно оцветени архивни кадри. Прилича на мъжествен актьор. Ожени се за симпатично, мило, културно момиче, имаха две дечица момиченца. Един ден на кръстовище в София, един автомобил управляван от някакво милиционерско началниче им отнема предимството и блъска колата им от страната на съпругата му. Отиват в Пирогов, там ги оставят да чакат, защото нямат видими травми. По някое време жена му започна започва да стене, повръща кръв и докато вземат мерки тя умира пред очите му. Остава с двете момиченца, които са някакви малки години, може би 4-6 / не знам/. Сам си ги отгледа, може би и майка му е помагала, но той не се ожени повторно. Някои казваха, че са го виждали с жени, но не някакви постоянни връзки. Сега вече възрастен и все така симпатичен, финансово е много над средното ниво за България. Сега когато дъщерите му са дами на средна възраст някъде към 35-37 години, го виждам с една жена поне 15 години по-млада от него. Облечена с вкус, излъчва достойнство, култура и образование, или както казват руснаците "клас". Дали имат брак, не съм го питал. В младите си години остана верен на паметта на съпругата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 55e7869edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Дали е останал верен или е преспивал, зарязвал и нарснявал жени, сравнявайки ги със съпругата си, или те не са искали обременен мъж с две деца. Жените си дават сметка, че ако се хванат с такъв мъж или ще имат само едно дете, или нито едно, а грижите и бремето ще са твърде много.
Не си мисли също, че всяка жена харесва синеоки, сивооки, зеленооки със светли очи., както и че ръстът е определящ.
За мое щастие по-голямата част от човечеството е с кафяви очи и има голям избор на мъже с такива очи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ef2e9d98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Да наистина има такива мъже, но са толкова рядко срещани, особено сегашните. Не мога да си представя през какви трудности е минал докато възпитавал и отглеждал момиченцата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0aac1fb39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега, направил е редното. А аз познавам много мъже, които не си погледнаха децата, след раждането им. Това е ненормално. А разбирам, добре е направил твоят познат - но това е постъпка в реда на нещата, ние българите смятаме това за рядкост, защото в България много жени отглеждат сами децата си. Това е постъпка на всеки нормален родител към децата му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9526088e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "В младите си години остана верен на паметта на съпругата си. "
В къв смисъл верен?
Доколкото разбирам е имал мимолетни връзки с други жени макар и да не се е женил повторно.
Не е ли едно и също?
Пък и какъв е проблема да се ожени ако вече няма жена?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2151123b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми както сама си дала външното описание на въпросният мъж, той не е нито остриган като за влизане в казарма, нито брадясал, нито е с кафеникава кожа и ходещ с анцуг и маратонки плюещ по улиците Ганьовец, каквито са основата на българите. Аз винаги съм твърдял същото като теб, като пиша по темата за българите, а именно, че не са сто процента всичките такива, но са над 95 процента Гаьновците в България, а такива като описаният от теб мъж са тотално изключение в България, както и, че външният вид е индикатор за вътрешното състояние на индивида, както го доказва и примерът ти. Само, че една шепа хора държава, общество и народ не правят. Останалите над 95 процента остригани като за влизане в казарма, необръснати, с кафеникава кожа и ходещи с анцуг и маратонки плюеки по улиците Гаьновци са над 95 процента, те са основата на България за което и България винаги стои на плътно прикована на дъното като котва и само го копае още по-надолу. Та относно заглавието ти - Има и такива мъже, еми има, но никой не го топли, защото шансът в България да попаднеш на тикава е по-малък от това да попаднеш на едри банкноти в тревата.


Чорбаджията на куринкът

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dc53fbc85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чорбаджията много набляга на късата прическа и брадата.
Да те светна пичаго, че има мъже, на които така им е удобно и така се харесват, представяш ли си?
А това, че такива като тебе се възмущават на другите им е през оная работа. Можеш ли да си представиш, че има такъв тип мъже, че даже и книги четат. Сигурно не ти стига толкова акъла да го проумееш, но ето казвам ти.
Да не казвам, че има стотици мъже, които генетично са предразположени към оплешивяване и нямат контрол над това нешо, освен да се пострижат.
По твоя никнейм може да си направим много изводи що за Ганьо си и ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ef2e9d98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз не съм правил психоанализ на постъпките му. Имаше един период когато не сме се виждали години. Аз и съпругата ми живеехме вече не при родителите си, както и той. Той беше просто едно от момчетата, с което заедно сме изкарали детството си. Играли сме на топчета, на "фунийки, карали сме летни кънки, правили сме снежни крепости през зимата /имаше много сняг/, били сме се по различни поводи, ходили сме да купуваме хляб, ако са ни наредили, понякога, който е имал сладолед е давал на другите момчета да си близнат от него. Играли сме на Вилхем Тел или Робин Худ, с една дума нормално детство. Нищо по различно от детството на другите деца. лед това както се пола, понякога с разлика от една, две или три години всички минахме двете години през казармата. Предполагам, че му е било изключително трудно сам, мъж да се грижи за две малки момиченца, които растат. Може да е имал някоя и друга връзка, не знам. Трудно е на млад, здрав и хубав мъж, някъде на 32-33 години да живее като монах. Даже и сега е хубав мъж. Исках просто да опиша с няколко изречения живота на един нормален мъж, защото сега върви една демонизация на мъжете. Сигурно такава е новата американогейска и неолиберална повеля.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker