Бихте ли изневерили на партньора си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли изневерили на партньора си?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2930 пъти
Въпросът ми се вижда от заглавието. Любопитно ми е да разбера кой какво ще напише.
Бих добавила също: пишещият да спомене защо би или не би изневерил/ на колко години е/дали е във връзка. Хубавото е, че всеки може да се възползва от анонимността, която дава сайта за подобен тип отговори.
Жена, 30

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 2204f03084
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   На 24 години съм, никога до сега не съм изневерявала и нямам намерение да го правя. На първо място това е неуважение към самата мен, а след това и към човека с който съм. Все пак ако отсрещната страна ми изневери бих му го върнала, но не с изневяра.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 275064efac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не бих, защото не съм такъв човек.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8dc5a94f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, предпочитам да прекратим, отколкото подобна гавра. Предпочитам и същото от другата страна, макар че не се случва някой да е искрен и да те щади.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 00e1f2ae67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Жена съм, на 24г. До скоро бях твърдо против изневярата, тъй като при мен винаги интимните отношения са били силно обвързани с чувства и емоции и реално съм копнеела за връзка с дадения човек.

Живота ми така се завъртя, че от 4 години съм в сериозна връзка с моя човек, на семейни начала. Силно вярвам, че той е моят човек, тъй като ме прави щастлива, имаме страшно много общи интереси и хобита и реално никога не сме се карали и не сме имали никакви проблеми, освен един - сексът е изключително рядко - веднъж месечно, че даже понякога и през месец.
Той отрича да съществува проблем. Аз се чувствам сексуално незадоволени и много, повярвайте ми много пъти съм се опитвала да говоря с него, с цел да стигнем до някакво решение, до разковничето на проблема. Убедена съм, че няма друга, че не изневерява. Има проблеми в работата и му е доста напрегнато в личен план, често работи извънредно и отдавам ниското либидо точно на това. Отделно, че не излиза, не се движи, не се храни правилно - буквално е по цял ден в леглото, работейки с лаптопа, тъй като работи изцяло remote.

И така, съответно само за да задоволят нагона си, тъй като за разлика от него аз си имам нужди... чисто теоретично бих изневерила без да влагам каквито и да било чувства в това. Дали ще го направя реално вече е съвсем друг въпрос, най-вероятно не. В това положение съм вече от година и половина и наистина не виждам решение...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf08f94f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Чудесен въпрос, съвсем съвременен!
Но нека преди това уточним, какво е изневяра.
За мен и съпругът ми изневяра е, да зарежем семейството и това което сме градили и градим заедно.
Ако говорим за секс, това е друга тема и тя не бива да се вплита в изневярата. Причините за това основно са, рутинност, сексуална несъвместимост. Не говорим, че има и здравни проблеми и т. н.
Който приема, че по една или друга причина, единият или и двамата партньори имат нужда от разнообразие е изневяра, греши. Ние със моят съпруг сме убедени в това.
Аз съм на 29 години, той е на 30, имаме и деца на 13; 12 и 9. Най голямото е момиче, другите са момчета. Големите проявяват вече силен интерес към секса. Сексът между нас, мен и съпругът ми е чудесен и бурен. Заедно сме от 17 години, а сме семейни от 11. Още в началото, като гаджета, ако мога така да се изразя, имах желание да почувствам разликата между мъжете. Често си говорехме по тези въпроси. Още първият път когато казах, че ми е интересно да видя разликата и той ми каза, че никои не ми пречи, мога да опитам. И аз опитах, първо бях сама с един, който се правеше на голям любовник, но макар ѝ малка тогава, го оцених като пълна нула. Веднъж бяхме в компания и ми хареса един, казах на моя, приятел тогава, той ми каза:
- Хайде, какво чакаш. Аз ще хвана неговата, навита ми е.
В по- късен период се оженихме и без това бяхме като дупе и гащи, неразделни. Живеем много добре, разбира ме се идеално, никога не сме дори спорили. Имаме приблизително еднакво мислене и мнение по проблемите и житейските въпроси. Така, че ако сега поиска да наебе приятелка или сестра ми, която и да било, ще му каза- давай. Знам, че после, ще дойде, ще сподели всичко с мен и леглото. Така правя и аз. Ние това не го приемаме за изневяра. Комшийката, ако пие кафе с някой, съпругът ѝ я пречуква от бой. Наблюдавах ме ги доста време и един ден моят го хвана, разказа му играта. Онзи се попромени, но тя не издържа и го изгони.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea6e216672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, не бих.
Във връзка съм, той е перфектен за мен във всяко отношение. Той ми е партньор във всяко едно отношение. И говоря за истински партньор във всеки смисъл! И преди някой от вас да хвърли парите в играта, изкарвам достатъчно и си осигурявам отличен живот и сама.

Лола

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 793773e8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако му изневеря няма да ми е съвестно изобщо, защото той ми е изневерявал във времето, когато бях наивна глупачка и бременна с детето му, въпреки доказателствата отказа да признае, така че да, бих.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 79d4be1eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   . На път да стана на 26, имам връзка от 6 години. След няколко месеца ни предстои сватба с първият и единствен мъж в живота ми. Толкова сме близки, че не мога да си представя да разруша близостта си с него заради първично желание да преспя с друг. Това би било предателство, безочие, жестоко и незаслужено наказание на партньора ми.
Случвало се е да имам мисли за други мъже от типа на "какво би било с него" и аз ги приемам като нещо естествено, резултат от желания, продиктувани от хормони. Тук идва мястото на другата причина, поради която не бих изневерила. За мен е важно да съм оценена в отношенията си. Изневярата с цел сексуално задоволяване не би могла да удовлетвори емоционалните ми изисквания от връзката и това ще доведе може би до неуравновесеност в мен и до спад на самочувствието ми. Още - аз вярвам в психосоматиката. Много съм сигурна, че такъв емоционален взрив няма как да не рефлектира върху тялото ми

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4616d6b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не, няма с кой и няма смисъл, щом съм го взела, ще е само той. 11 години вече.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c4b989e1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   А ти, авторке? На 30 г би трябвало да си наясно с изневярата- защо, кой, кога и т. н. Какво толкова любопитно има в едно гнусно предателство?

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 69848c40b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Изневярата може да бъде в много форми. Започне ли някой друг да вижда усмивката на приятелката / жена ти повече от теб самия, тя вече ти е изневерила, остава да го направи и телом. Започне ли той да си мисли дали пък колежката или онази мацка във фитнеса не са имали нещо друго предвид в краткия / не толкова краткия разговор, той вече ти е изневерил.

От гледната точка на мъж - не ви разбирам. За мен сексът е нещо интимно, дори повече. Да галиш и целуваш нежно по време на акта няма как да се случи насила и без чувства. Иначе, изглежда някак фалшиво. Обратното е равносилно на чик*я. Поне за мен.


А дори и да сте развили чувства към някой друг, не изневерявайте на половинката си. Вместо това, седнете и говорете. Така и така, не те обичам вече, не смятам, че сме един за друг и т. н., знаете как е. Запазете достойнството си, както и това на отсрещния. Защото болката след това е непосилна.

Изневерявайки, автоматично плюете на всички онези малки и големи моменти. Моменти като да видите усмивката ѝ след тежък ден, да се събудите рано сутрин и да отидете да ѝ направите закуска, за да я зарадвате, или пък вие да се събудите и тя да ви е донесла топло кафе, да отпиете малко, да го оставите и да я нацелувате и напрегръщате.

Защо бягате от истинските неща, най-вече момченцата? Нарочно "момченца", защото подобни действия не ви правят мъже. Ако ви се чука и бяга - добре. За всеки влак си има пътници. И момиченца ще намерите подобни.

Но не искам да съм чул нито една от двете страни да се оплаква и да повтаря напред-назад, че вече свестни хора няма.

Мъж на 23.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e39ce7d4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Имал съм хиляди възможности. Може и десетки хиляди да са. Обаче... кой яде дюнери, като си има пържола вкъщи...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 389423fedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не бих разбира се, ако нещо толкова не вървят взаимоотношенията ни и секса поради нейна вина, ще се разделим. Аз съм за моногамните връзки.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 001b168537
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   М44, женен от 15 години, с две деца.

Никога не бих изневерил на жена си. Женени сме от 15 години, но сме заедно от 20. Аз съм прекарал почти половината си живот с нея. Имали сме и хубави и лоши моменти, но аз съм ѝ верен. Не мога да кажа, че не съм имал възможности. Напротив - работя с доста млади жени и имам избор. Просто искам да имитирам бракът на родителите си, които са вече 47 години заедно. Щастливо женени, държа да подчертая.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf4a07c084
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не, не бих. За 21 години брак никога не съм изневерявала. Обичам мъжа си и още ми е тръпка. На моменти ми е идвало да избягам за няколко дни, за да си почина нелекия му характер, но никога не ми е хрумвало да му изневеря. Със силна сексуалност съм, но дори, когато детето беше малко и е имало моменти, в които сексът невинаги ми е бил достатъчен, не съм се заглеждала встрани.
Не мога да лъжа, да постъпвам подло, безотговорно или егоистично. Не мога да бъда предател. Ако една възка се е изчерпала, ще я прекратя, но да водя двойнствен живот, да мамя, да отнемам от чуждата свобода и време, за да ми бъде на мен комфортно и сигурно с две или повече дини под мишница, не е за мен.
Да бъдеш лоялен се дължи на определени гени, раждаш се с такъв характер. Не можеш да бъдеш друг.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9361ec135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не бих. Поради три причини:

1. Когато съм влюбена нямам очи за друг човек и идея за изневяра никога не би ми минала през ума.

2. На мен са ми изневерявали многократно и знам какво е усещането - не бих искала да го причиня това на друг човек.

3. Бих се чувствала мръсна и използвана, ако го направя, а не искам да се чувствам така.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 44618ce2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да!
Защото харесвам да съм желана.
Падам си по драмата.
Винаги съм мечтала за отворена връзка

Жена, 34

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0aed8e380a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Интересно поставен въпрос. Някои от коментиращите си измислят, други живеят в някакъв виртуален свят. Като правило мъжът обича три жени или по-точно вида жени, в следната последователност: дъщеря си, съпругата си, майка си и ако има живи баби те си. В останалите жени той се влюбва, желае ги, иска ги, били те свободни или са майки и съпруги, но жените, които той обича са тези изброени. За мен обичта е най-силното и дълбоко и всеобхватно чувство. Тогава когато съпругата е вече е като неотделима част от теб, нещо като твое второ "Аз", все едно сте се почти слели в едно. С останали той прави секс, за него това е нещо като приятелски акт нещо, което и двамата желаят и взаимно се привличат. Той в тези свои действия, едва ли не е като разузнавач, не променя нищо в начина на поведение, защо резките промени в начина живот, се забелязват и тогава се задават въпросът "Защо? ", са настъпили такива промени в неговото поведение. Ако се променя, то трябва да е бавно и с незначителни промени, но за дълъг период от време. Понякога нещата стават толкова бързо и толкова внезапно, че все едно те връхлита състезателна кола. Много често това се случва по инициатива на жената. Понякога всичко започва с някакъв съвсем невинен разговор, който ескалира до интимен контакт, друг път всичко започва на някакъв служебен купон, не че преди това те не са говорили помежду си на различни теми. Може пък юношеските години на мъжът да са преминали в тренировки по джудо, учене, кандидатстване и за първи път да е целунат от чешко момиче в лятото преди да постъпи в казармата за две години Това, че е е изкарал казармата като десантчик, а по време на следването да продължел да тренира джудо, може пък да е бил интересен на колежките в института, в който работи. Може и неговата стеснителност, че даже и срамежливост да привличат колежките, и да събуждат тяхното любопитство, дали той наистина е такъв или е само поза. Освен това той много харесва да е в обкръжението умни, високо образовани, културни и възпитани жени. Нека не се пропускат и симпозиумите далеч от къщи където вечерите се прекарват по местните дискотеки и някоя колежка, с топъл шепот му казва, че след малко ще го заболи глава и той ще дойде при нея, което и става. Тогава тя в най сублимният момент с хрипкав и прекъсващ глас му казва, че "ако сега свършиш ще те удуша". Може пък красива полуузбечка, полурускиня при командировка в съветскиятсъюз, в неделна утрин, притиснала в него бедро и гърди с копринена, нежна кожа му казва "Алекс, какие у тебя теплые карие глаза". Та такива неща са се случвали и ще се случват, просто мъжът така е устроен, е той може и да еволюира, важно е жената с много такт и търпение, да даде посоката на еволюция. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 557c83a8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Бих, ако знам че няма да разбере, но наистина ми е гарантирано че няма да разбере. Приятелката ми е невероятна, красива, лоялна, сериозна, просто чисто злато е. Тази година планирам да й предложа брак а другата година планираме да е бременна вече. Гледаме напред в бъдещето заедно и наистина много се обичаме. Просто съм си мъж и имам нужда от малко разнообразие. Това при нас няма нищо общо с чувства, просто такава ни е природата, ловци сме. Все още не съм го правил, но не е изключено все някога да го направя, все пак планирам да прекарам живота си с този човек.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c4b989e1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Когато човек обича истински и уважава партньора си не чука с други. Изневярата е предателство, лъжа и лицемерие.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 288cb5c28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не съм във връзка в момента, но не съм го правил и не мисля, че бих. Нормално е човек да си хареса друг, но е редно да уважаваш човека до себе си, а за нещо толкова важно е редно да се обсъди и двамата да си се разделят и всеки по живо, по здраво. Имам приятел, който е изневерявал и си спомням какво ми каза, макар това да беше още преди години "за половин час удоволствие не си струва съжалението". Да не говорим, че може да бъде и много по-кратко от половин час, самите мисли, целувки и дори прегръдки могат да бъдат изневяра, особено ако се очаква нещо повече след тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6aa3f4fc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не бих. Хората, които изневеряват са страхливци и слабаци. Много повече уважавам хората, които са в полигамни отношения с партньорите си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 715254e5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Който не може да прави само секс, ей така по животински, да не се хваща и да се удържа. Чукал съм други жени и ще чукам, защото на мен това по никакъв начин не ми пречи да обичам жена си. Дет се вика, всеки да си прецени сам страх ли го е от мечки и тогава да ходи в гората. Не че съм чукал мечки де, хехе. Някои са били и по-секси и хубави от жена ми, а други по-такива грозновати, че и на възраст различни. Просто обичам тръпката и разнообразието.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f40846513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   На 24 съм. Не бих изневерила или вероятността за това е нищожно малка. Имав много шансове за три години, но не се възползвах от абсолютно нито един. Изневярата е предателство и незачитане на чувствата на партньора, а често и просто жалко оправдание с "Той не беше достатъчно уверен. " или "На мъжете им е в природата да изневеряват. ". Би било по- достойно, ако просто кажете, че не можете да сте с един/ една, отколкото да се оправдавате с природи, полове ш не знам си какво още. Оправданието е като г*за - всеки го има.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a665b86c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   На 55 години бих изневерил дискретно на жена си само поради липса на нормален секс с нея, който много ми лисва. Не ме интересува точно с кого и на колко години, само жената да има желание за всичко, вкл. неща които притесняват някои жени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6df08ac3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Към 26, наеми си проститутка

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 89b5f2831c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Колкото и да е тъжно, всички стигат дотам рано или късно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 6760e3fe20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Що е то изневяра ??? Ако е само за задоволяване на мераците съм ЗА . За мен е изневяра когато е с " чувства " ако е само секс почти всички са сме го правили . По добре със външен секс отколкото луд/а

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 754f4d03dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   При мъжете обикновенно няма изневяра. Най- често е само секс и нищо повече.
Даже и някои жени могат да правят секс с произволен мъж, просто заради секса. В такъв случай и при тях няма изневяра.
Аз съм женен, но бих изневерил понеже с жена ми радко правим секс. Пък и за разнообразие- да видя при другите как е. Но трябва да е дискретно понеже жена ми не е съгласна. Твърди че ще се разведе ако ме хване.
Аз съм и казал че не ми е проблем да се изчука с друг мъж ако е само заради секса и се случва рядко. Твърди че не го е правила и не иска да го прави. Преди няколко години почти ми беше спряла секса- правихме веднъж на 2- 3 месеца. Възможно е да се е чукала и с друг, но нямам никакви улики. Отрича възмутено ако и намекна. Не знам доколко може да се вярва на жена.
М50

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 98e5a18525
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не!
Ж35

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 6df08ac3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Интересно, с увеличаване на възрастта се увеличават отговорите с "ДА". На какво ли се дължи тази закономерност?

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 94075649b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Не, никога няма да изневеря!

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: e253369d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Изневярата не ми е присъща. Не съм от тази порода. Не изневерявам, но и не бих търпяла изневяра. Там ще е краят.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 71223b72cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   24, лъжеш я и знаеш много добре, че ако знаеше истината щеше да те остави. Дано я разбере! Пожелавам и се моля да разбере!

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: a5893c900f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Не съм изневерявал и никога не бих го направил!

Защото смятам изневярата за мерзост и предателство!

Освен това, изневярата е сериозен и тежък грях пред Бога - нарича се прелюбодейство!

Мъж, 50г., семеен от много години.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 5edaa78ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не съм изневерявала. Само приятелства с мъже съм имала, имало е мъже, които са опитвали да флиртуват с мен. Една задоволена и щастлива жена не изневерява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker