Фазата "Наживяване" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фазата "Наживяване"
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1525 пъти
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за фазата с Наживяването, според вас важна ли е или някаква глупост.

Разкажете как се е отразила на вас и направили живота ви по-добър, относно това с наваксването на девствени мъже или пък жени започнали късно, как се случи и как го решихте това.

Споделете историята си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 554cb21d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Фразата за която питаш се използва в по-ранен етап от живота. След това я замества друга фраза, която е "щастие". Хората много често търсят оправдания или обличат своята дискретност и нежелание да споделят нещо във фрази, някак по "мъдро" звучи като кажеш че търсиш щастие или не си щастлив с някой, от колкото да обясниш, че нямаш никаква представа какво се случва в главата ти. Обобщено, човек който използва тези думи, което е сравнително често се наиграва почти винаги и резултатите са плачевни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ff90361b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Зависи от човека и от личния му темперамент дали ще има нужда от т. нар. наживяване. Лично моето мнение е, че е по-добре човек в младите си години да понатрупа повече опит от контакти с хора, връзки, къде по-сериозни, къде не, емоции, секс, така да се каже да си има своите "луди години" Така човек натрупва опит, разбира какво му харесва, какво не, съзрява емоционално, а и има какво да си спомня от младостта, става богат на преживявания. Аз си поживях до 32 г. по този начин, беше един безкраен празник, студентски години, купони, влюбвания, смях, въобще живеех си безгрижно, и тогава когато вече почувствах, че достатъчно съм взела своето и съм готова за по-отговорната част от живота си, намерих мъжа си, заживяхме заедно, роди ни се дете и вече десет години сме заедно. Когато човек не се е наживял на млади години обикновено решава в по-късен етап, че трябва да компенсира това и става една пубертетщина по никое време. Около мен е пълно с примери на приятели, които решиха да правят семейство на по 20 и вече са разведени, защото когато станаха на по 30 се сетиха, че им се живее и че изпускат нещо, при някой мъжете го удариха на ергенски живот и изневери, при други жените започнаха да си търсят внимание и забава, да си доказват че още ги бива или станаха сдухани домакини. Лошото обаче е, че от такива ситуации децата са потърпевшите, а те не са виновни, че мама и татко са решили да играят на семейство, докато още не са емоционално узряли за това, но както се казва " грешки на младостта". Аз ако се бях омъжила за първото ми сериозно гадже, с което ходихме 4 години и ми предложи брак, до сега да съм се развела сто пъти, но никога не съм се притеснявала че ще остана сама и няма да си намеря човека за мен, когато му дойде времето. Щях да пропусна едни десетина години пълни с живот и приключения, които на 40 и да си свободен няма как да компенсираш по същия начин, както си на 20, 30г. , просто не си така безгрижен, налягат те ангажименти, отговорности.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 342278d1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аз съм все още девствена - на 31. Проблемът при мен е че се определям като деми сексуална. А срещам само първични мъже, които мислят че веднага ще започнем връзка или още по-зле - че веднага ще си легна с тях. Докато не срещна някой, който да не иска да е с мен само заради външния ми вид секс няма да правя.
По въпроса за наживяването - не мисля че изведнъж бих се юрнала да си наваксвам. Но при мен не е защото никой не е поискал, а защото аз не съм поискала. Кандидати за секс много. Да ме опознаят - 0.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 86aa75a06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Фазата "Наживяване" изглежда е доста важна. Препоръчвам тези които не са го направили да го направят ако могат пък после да се женят. Става дума за мъжете, при жените не знам как е. Да врътнат няколко бройки. Някои мъже почват доста късно, но имат повече време от жените. Някъде чак докъм 35 пък дори и до 40 може да почакат с женитбата.
Иначе като ги чукне критическата може доста да страдат (дори всичко останало да им е наред). Поне при мен така се получи. Не знам как е при другите. Предполагам че тези които като млади са се веселили и имали интимни отношения с жени не ги хваща, или поне минава леко.
Мислете и действайте. Времето тече и назад не се връща.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 69a1c10fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   До коментар 2: а не мислиш ли, че има хора, които са си първите и са щастливи заедно и така цял живот. Много такива примери знам. А и една жена до 30 г. има солидна бройка мъже и много по-трудно е за нея да си намери стойностен мъж.
Всеки би предпочел да е първи на дадена дама отколкото 50-ти...

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 69a1c10fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До 3: Браво, адмирации към Вас, че държите на своите ценности.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fb451e3322
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   "Наживяване" = Накурвяване липса на отговорност егоизъм

Както се вижда и от хората по горе.

Курвяла до 32 наща и после хванала някой тъпак.

Много жени е такова мислене остават сами

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 98c7132cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   За мен наживяване е да пътуваш, да излизаш, преди да родиш например. Наживяване да спиш с много не съществува, няма смисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e360485f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 3, като остарееш няма да те искат заради външния ти вид. Докато сме млади е нормално да ни харесват и заради външния вид. В какво обкръжение си е много важно. Но в природата на мъжа е да харесва красиви жени. Ако са и умни, направо джакпот.
По дрехите посрещат, по ума изпращат! Какво означава деми сексуална? Аз съм жена на 34.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0d2211cad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Значи да си пок.... , независимо от пола, и после да се сетим, че иска сериозен човек и деца.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fe4db49791
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   No3, има ли още жени като теб и къде сте в реалния живот? !? .... Моето уважение, че устояваш. Сигурно социалния натиск е огромен.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf0070e22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Очевидно е, че има много такива с девиация като номер 3. И нещата не отиват на хубаво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 342278d1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   3. До 10 - Деми сексуалност значи първо добре да опознаеш някого след това да пожелаеш секс с него. Поради същата причина никога не съм имала и платонични влюбвания в певец / актьор / спортист, характерни за тинейджърките. Винаги ми е било странно как връстничките ми в училище са влюбени в Джъстин Тимбърлейк (тогава той беше на мода) без да го познават.
Не отдавам значение на секса. И затова никога не съм мислила дали е късно или не. Аз не съм само външност. Бих се чувствала ужасно ако правя секс с непознат, който ми е казал, че съм красива. Сякаш съм някаква кукла от витрина - еди кой си от дискотеката ме е избрал и аз съм се отдала. Не съм умряла без оргазми, няма и да умра.
Знам че в България сме свикнали да е обратното - колкото може по-рано да се започне със секса. И за някои ще съм престаряла девствена стара мома. Но и това не може да ме накара да си легна с първия срещнат. И в крайна сметка най-важно е как се чувствам аз.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ff90361b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 7 Доста схоластично мислене имаш, за да мериш кой е курва и кой тъпак по това на колко години е бил когато е влезнал във връзка. Една жена или мъж, с уж патриархални разбирания за брака може да се бракува още на 20 и това въобще не е гаранция, че няма да се окаже шавлив/а, даже вероятността като не си е поживял/а, да започне да си търси внимание после, е много по-голяма. На принципа, абе я да видя с друг как е, дали не съм изпуснал/а нещо. По този елементарен начин на мислене би трябвало да поставим и повечето мъже под общ знаменател и да ги определим като курвари, само защото обикновено се женят на по-късна възраст, което не е така. Има ред други причини и фактори, които могат да окажат влияние на това човек да си намери половинката на по-късна възраст и това да няма нищо общо със сексуалното му поведение. По важното е когато направи семейство, дали един човек е почтен и да няма нужда да се доказва другаде, отколкото да се е бракувал на 20 и да шава като за световно зад гърба на половинката си, щото видите ли решил в един прекрасен момент, че не се бил наживял.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ff90361b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До н 5 Разбира се, че вероятно има такива двойки, но това е по-скоро щастлива случайност и късмет да са си първите и цял живот да си останат и последните и обикновено е рядко, а е било характерно за поколенията преди нашите майки и бащи, да не говорим че тогава направо са ги женили и никой не ги е питал дали се харесват. Като пак има една условност, че никога човек не може да е сигурен на 100% какво се е случвало в чуждо семейство, ако за жената е по-лесно доказуемо дали някой й е първи, това дали така е било и при мъжа, съвсем не се знае. Да не говорим, че има толкова прикрити хора, че никога може да не разбереш дали някой е такъв за какъвто се представя пред трети лица.. За това не се наемам да правя такива коментари за друга двойка, може и да е така, но може и да не е. Хипотетично е възможно, но на теория животът показва, че е по-вероятно хората обикновено да преминат през някоя и друга несполучлива връзка преди да узреят за семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5c6c034946
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Адмирации за №3. Когато завършихме и бяхме разпределени като млади инженери бяхме като отвързани. Имахме вече редовен доход, макар и скромен, но за тогавашните години ни стигаше да обикаляме заведенията, те и не бяха толкова много. Един от нас тримата доведе едно момче, едро хубаво, весело и много силно. Работеше в Киноцентъра, но нещо в техническите служби. Този, който го доведе в малката ни групичка, казваше за него, че до момента е бил с повече от 100 момичета и жени, което за нас задръстените инженери бяха недостижими висоти. С нашите връзки, бяхме като монаси. Случвало се е да седим в заведение, примерно "Шумака" и край нашата маса минава стройно момиче или млада жена и се заговаря с него с него. Оказва се, че тя е или негова позната или колежка, и когато тя отмине, той и дава кратка характеристика от типът, "тази е цепната с паричка", първоначално не разбрах и съм гледал учудено, защо следваше леко подсмихване, имало и случаи в други заведения като "Златната рибка", където управителя го познаваше и го питаше, а къде са двечките "мартенички" с големите достойнства, а по някога казваше за друга, "тази е много пъргава, ако и сложиш молив между краката, може да ти напише при акт, Ода на забравените". Понякога в у тях майка му казваше, " хайде бе мама, намери си свястно момиче, стига с тези уличници, които водиш в къщи за по една нощ, виж твоите приятели, всеки си има свястно момиче или млада жена". Отговора следваше незабавно и както винаги в леко хумористичен вид. "Ама мамо, те са инженери, работят в институт и ходят със сериозни момичета-инженерки, аз ходя по улиците и срещам уличници". Е, това беше по време на тъмният социализъм. Както казваше една по-възрастна колежка, "момчета бъдете по-умерени и внимателни, имате една кофа с ценната и за нас жените течност. При всяко близко познанство с момиче вие изплисквате от нея по една лъжичка, ей така без полза. Да не ви се наложи на зрели години да огребвате дъното на кофата"//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 342278d1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   3 До 12 Всъщност аз не отдавам такова голямо значение на това, че не съм правила секс.
Може би само една приятелка знае. Другите не могат да са сигурни, дори родителите ми. Това е нещо лично и не виждам смисъл да го тръбя. Колежките от фирмата, в която работя пък са пълна противоположност на мен. Не виждат лошо да си направят кефа за една нощ. Аз не съдя никого, но ако те разберат, че съм девствена, сигурно ще ме обявят за луда.
Иначе има натиск затова че нямам дете и семейство. Но се преживява.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 60f7fe5090
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Няма такова нещо като наживяване. Това е като напиване. Пиеш пиеш и си казваш стига толкова след даречем 10 г. Човек си сформира навици и среда от които повечето пъти трудно се излиза. Когато си имала много партньори, не ти остава потенциал за нещо уникално, различно и истинско с последният. Обикновено си емоционално изхабена и колкото да твърдиш че обичаш половинката си, реално за теб е поредният мъж в живота ти. Усещанията ти са притъпени, всичко е вече изживяно с други.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 86aa75a06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До 19,
"Няма такова нещо като наживяване".
Не е баш тъй. Може би не трябва да се прекалява с наживяването.
Но трябва да се мине по тоя път. В някаква умерена степен.
Съветвам пичовете да имат интимни връзки с няколко жени преди да се оженят. Иначе после може да съжаляват. Поне аз това го изпитах на гърба си. Повечето време съм бил на границата на развода.
Мъже с повече опит с жените навярно ще бъдат по- адекватни като съпрузи- ще имат някаква представа от женската психика която е доста по- различна от мъжката. Преполагам с подходящо поведение ще съумяват да избягват накои конфликри които възникват в семейството.
На мен лично ще е интересно мъже с малко сексуални контакти (като цяло неуспешни с жените) да коментират семейния си живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ff90361b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Обикновено това, че нямало нужда от наживяване го говорят най-вече мъжете по отношение на жените. Когато става въпрос обаче за техния пол, тогава това не важи. Колко коментари съм чувала от мъже, не само сред познати, а и по форуми, включително и тук, как мъжът било хубаво да си походи, да натрупа бройка, ако ще и с проститутки, за да е по-отракан с жените, че личало когато нямал опит. Когато става въпрос обаче за жените, тогава веднага започва да се мери с двоен аршин. И една от причините доста жени на по 20г. да не си останат с мъжете, с който са ходили е че те мъжете първи са започнали да изневеряват, тъкмо поради това изкривено разбиране, че мъжът трябва да трупа бройка, за да си храни егото на ловец, а и нали за тях изневярата не било от чувства, а просто секс. Харесват, че някоя девойка е девствена не заради друго, ами за да им е спокойно на душичката, че като няма опит няма да бъдат сравнявани с други, с които би могло да й е по-добре, а оттам да вземе да направи друг информиран избор и да му развали рахата. Иначе за секса, то е ясно само като четеш и слушаш оментарите на мъжете и то анонимни, какво им се харесва, за да е пределно ясно, че никой не предпочита неопитна, която лежи като варено пиле и не знае какво да прави, а някоя разкрепостена и страстна жена, която ги пали. Повечето искат хем душата в рая, хем оная работа до края- хем вкъщи наивна девственица, а навън забава с нещо чуждо и по възможност разкрепостено.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: aaf98be13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Май-жалки са младите майки, които си помъкват новородените навсякъде и на всяка цена, че не са се находили. На море на басейн на спа - първи. С бебета по месец. На кръчми също-пият бира и пушат.
Една овца си опържи детето на басейн ръгнала, онова нямаше и 40 дена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker