Не мога да го забравя… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя…
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1364 пъти
Здравейте хора, аз съм момиче на 19г. Преди 3 години се разделих с приятеля си, но все още не мога да го забравя…Опитах много пъти да отворя сърцето си за някой друг, но не се получава. Не мога да забравя очите му, усмивката му дори, когато съм с друг аз мисля за него, той е като татуировка на сърцето ми. Не знам какво да направя, не ми излиза от главата не мога да го извадя от сърцето си. С него дори не сме имали нищо интимно просто чиста любов, наистина много се обичахме. Помогнете ми какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: c9d345a691
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма значение на колко години си, както няма значение кога сте се разделили.
Няма да драматизирам или да ти давам излишни неща за мислене. Също така няма да акцентирам на факта, че си на 19, а си се "опитвала много пъти" да го забравиш. Вероятно не си на 19, но както и да е. Не си единичен случай и както споменах, годините не играят.

Имаш няколко варианта пред себе си.
Единият е да продължиш да търсиш, трети, пети, десети, докато се получи някъде другаде, гаранции няма, като шансовете да срещнеш нещо по-така не са кой знае колко големи. Отделно колкото повече ходиш, толкова по объркана ще ставаш.
Вторият е най-широко разпространен, а той е да си намериш някое добро момче, по-възможност глуповат, да не задава въпроси, да не те пришпорва и да си го ползваш като искаш. Е вярно че пак ше те боли, ама ще знаеш че там винаги ще имаш домашен любимец в случай че ти се прииска нещо.
Третият е да говориш с човека за който мислиш. Какво ще стане никой не може да каже.

Не ви разбирам вас младите, толкова много очаквания към другите, толкова голямо его, захвърляте се взаимно като ненужен консуматив с изтекъл срок на годност. Имате сила да наговорите един куп глупости като се разделяте, да изпитвате ярост и жажда за кръв, но като ви заболи нямате сила да признаете грешките си и да погледнете който трябва в очите.
Ние, които сме изживели над половината си живот на тази земя знаем, че важните неща са крехки като порцелан и си ги пазим. Научили сме се от опит, че няма значение дали ще носим дрехи за 5 лева или за 5000. Е. Има неща които имат цена, а тези с най-високата цена са тези, които не можем да купим, за съжаление са и тези, които се поправят най-трудно,
Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3533a8bba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Излизай, забавлявай се, аз бях по същия начин даже не исках да излизам по срещи следпоследната си връзка, но пък после ми стана супер забавно :D Tака че, живей си живота и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9001758f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Кажи му точно какво чувстваш. Ако е свестен, няма да ти се подиграе и ще се чувстваш в пъти по-комфортно след като му споделиш. Ако много се се обичали, може и да си дадете втори шанс. Любовта е много свято нещо и си заслужава да се бориш до последно и щов още не можеш да го забравиш, най-вероятно той е твоят човек

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d5a16b5097
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Хареса ми номер 1, точно така е! За съжаление всички млади при първия проблем захвърлят всичко, наговорят неща за който другия се съсипва, а на тях им харесва това! Е живота на младите се е променил. Дано да е за хубаво!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f65c69e515
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дните си текът, ти си силна, бориш се, правиш това, което мислиш че е най-добро за теб, повтаряш клишетата дочути от някъде, но не смееш да му изречеш името на глас.

Минават години, много години, ти си станала някак по-силна, по-добра, по-уравновесена. Един ден го викаш по име, ей така да се тестваш. Още преди да си се опомнила спомените нахлуват, усещанията стават по-силни и те се вцепеняваш от ужас. Защо всичко е сякаш не съм го виждала от вчера? Защо е сякаш ме е прегърнал преди 2 минути? Защо ми се струва, че бих зарязала всичко постигнато през тези години, за усещането когато съм в прегръдката му? Защо си мисля че вече остарявам? Защо след този миг се чувствам сякаш просто ще доизживея живота си в болка? Защо не го потърсих по-рано? Защо изобщо го пуснах? Какво ще правя занапред?
Да го потърся, трябва да го потърся, той е това което заслужавам.
Ох нищо... той сигурно си има друга. Сигурно ще ме наругае, сигурно ше покаже безразличие и тогава ще ме боли още толкова. Ще се свия, ще поплача и ше мине. Може и да не мине, но някак съм оцеляла до сега, трябва някак да го направя, не знам как но трябва!
А може просто да го потърся, какво губя? Та той е единствения, а мен толкова ме е страх.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab4934787b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да го потърсиш. Номер 1 е прав- хората се разделят за глупости, нагрубяват се, без да се замислят, че съдбата може да ги срещне след време. Не правят усилия, защото винаги има други риби в морето. Ама всяка следваща връзка само граби от душата и емоциите ти. И се изхабяваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: c4af5ac668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Епа недей, не се мъчи

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: d4bdb1b291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъди благодарна за това, което сте изживяли, обичай си го винаги и цени любовта ви! Ако имаш смелост, свържи се с него, виж дали случайно и той още те харесва и дали иска да пробвате пак. Ако не стане, вече моят съвет е да вървиш напред. Много си младичка, тепърва ще срещаш момчета, ще се влюбваш, ще учиш, ще работиш, животът ти ще се променя непрекъснато, ще се променяш и ти...

Аз вярвам в прераждането и съветът, който много ми е помагал е: Вместо да скърбите, копнейте... За нови срещи, нови възможности... Самата аз си го ползвам за хора, които са починали, с които сме се разделили и т. н.

Успех, Ж36.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker