Любов или семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123676)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или семейство
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1235 пъти
Ще карам направо, трябва ми съвет, защото ситуацията наистина ми е трудна. Запознах се с момче преди около 3 месеца, но първо си говорихме само по телефона после се видяхме. Всичко беше наистина перфектно докато не разбрах нещо, че е имал жена и 3 деца. Разделили са се, като разбрах не исках контакт повече с него, но той не спираше да ме търси какво ли не правеше и не казваше само и само да си оправим взаймотношенията. И някак си стана така, че започнахме пак да се виждаме, но не знам смисъл родителите ми като разберат няма да оставят така нещата ще направят всичко възможно да спрат нещата. Другото той ми е доказал че не е с жена си от както се познаваме, дори и искаше с майка си и баща си да ме запознава. Но факта е на лице родителите ми няма да позволят това и много ме е страх да не ги загубя, нямам си никой освен тях, смисъл братя и сестри нямам, нямам и деца. Харесвам го и забравям за проблемите когато съм с него, но после ми е буца в гърлото искам да не се крия и да е нормално всичко но не мога страх ме е че като разберат няма да ми простят въпреки, че аз не съм виновна за това че той и жена му са се разделили. Смисъл те преди мен са се разделили, не знам какво да правя наистина не знам. Опитвах и му казах, че не мога така но пък и той ми липсва. Кой думи да му кажа какво да правя наистина не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: cf252f46d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Такива малки момиченца, будали като тебе има много. И всичките са се опарили малко или много. Няма как мъж с 1, 2, 3 деца, да ти създаде абсолютно ново семейство, без да ощети твоето (новото си семейство). Освен ако не е бая богат! Ако е читав мъж и баща, той ще се грижи за 3-те си деца, ще им отделя време.... За теб и твоите деца какво ще остане?

Това са някакви мега заблудени женици, които вярват сляпо на всяка приказка за любов.

Имаш много по-голяма перспектива за успешна връзка, брак и семейство с някой без ремаркеТА!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7cb9f44dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мога да ти го обясня тъй като съм мъж, но не съм сигурен дали ще ме разбереш.

Мъж с 3 деца, който е хукнал по разни чатове и Тиндъри да сваля мацки. Отврат. Вместо да изкарва пари да се грижи за децата, той виси в чатове и зарибява. Кой мислиш че му гледа децата? Мислиш ли че им дава мужното, защото той все пак е баща. Мислиш ли че финансово помага изобщо?
Вашите са абсолютно прави.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a6a0cfb06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Това момче с 3 деца и бивша съпруга вероятно е зрял мъж над 30те, а ти ми звучиш като пубертет. Намери някой около твоята възраст и не се занимавай с хора, които си имат съвсем различни приоритети в живота. Защото дори и да е разделен с майката на децата си, той на първо място е баща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1021005c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нищо, остави нещата така, не се обяснявай на родителите си, какво намираш да им казваш. Идеализиран този мъж и връзка. Дай си срок поне 6 месеца и ще видиш дали въобще имате бъдеще.
На колко години си? Много детски разсъждения. Живота е твой, ако щеш и с 6 деца да е, ти си избираш партньора. Цял живот от родители ти ще зависиш? Решението и отговорността е твоя.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 55a8d325c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Родителите ти са прави. За дългосрочна връзка няма смисъл да си губиш времето. Ще си спестиш много мъка и наранени чувства.
И какво "момче" е мъж с 3 деца? Намери си момче на твоята възраст.
Ж 46

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 01875e2d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момче ли? Този сигурно е прехвърли 35 гидини, но ти то наричаш момче.
Запомни добре, никога, ама никога не се събирай с мъж, който има дете от предишна връзка, пък била тя и без брак, освен ако и ти не си се подредила с дете.
Всички тези деца са негови наследници и никога няма да можеш да отделиш спечелените от теб пари само за собствените си деца.
Много заможни мъже у нас загубиха състоянието си и дори да попаднеш дори на богат, но с деца от друга, нищо чудно във времето да фалира и да се окажете не само без пари, но и с дългове. Бъди разумна и си намери мъж без деца!
Колкото у да ти харесва сега, един ден горчиво ще съжаляваш, ако останеш с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 86988e486a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Баламосва те. Не се връзвай на такива. Затва си хлътнала. Виж, пе е огчаян. Коя ще го вземе с 3 деца. Отдавна е пълно чао и такива като него се събират с разведени с деца. Ти можеш фс намериш нещо по-добро.
Остави ваще какво мислят и ще кажат. Проблемът е, че този е втора категирия мъж. Щом е разведен, значи нещо не е наред при него - изневери, побоища, скандали... не се ли замисляш защо се е развел...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 987c85d733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като ти гледам правописа, и количеството деца на това другото "момче", сигурно ви делят поне 20 години... Слуашй родителите си, и си намери някой на твоята възраст.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ccb76d2f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката, аз съм на 23 той е на 29 години. Благодаря за съветите и сте прави. Ами той работи от сутрин до вечер и не си е оставил децата смисъл гледа ги. Знам, че те винаги ще са на първо място за него и това ще ме нарани в един момент, въпреки че го разбирам, разбирам че е баща и има отговорност. Не знам чудя се и аз какво съм за него и какво му е в главата да ли просто ей така или има чувства не знам. До номер 4 как се пази връзка 6 месеца без никой да знае…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c02d528251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Сама го каза, децата му ще са винаги на първо място. Съгласна ли си да си винаги на второ? И кога са успели 3 деца да направят, освен да имат близнаци, че и да се разделят. Проблемна връзка я виждам аз, не хлътвай повече, че после боли.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b8102b7dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тук не става въпрос за възрастовата ви разлика, даже тя е перфектна. Но осъзнаваш ли какво е да се свържеш сериозно с мъж не с едно, не с две, а с три деца? А и кога успя този човек само на 29 да създаде 3 деца, че и да се раздели с майка им? За мен това е безотговорен човек. Те сега са малки и разноските по тях са по-малки, но когато пораснат? Ако наистина се грижи за тях, както твърдиш, всичко каквото изкара ще отива по издръжката им. На 23 вече е редно да си зрял човек и да мислиш с главата си. Ами ако и на теб направи 1-2 деца как ще я карате тогава? Да, прави са писалите по-горе, послушай родителите си, ако той е съвестен мъж, ще си гледа семейството и децата. Явно не е, и за какво ти е тогава?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0874740374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Сега остава и да кажеш, че си с пари и съвсем ще лъсне на простоия от твоя страна. Как така ще се събираш с партньор с деца от друг? Който ги е снесъл той да се грижи за тях и да ги издържа. Като компромисен вариант в краен случай му постави условие или ти или децата. Да си избира - или да ги оставя на родителите му те да ги гледат и ти да нямаш контакт с тях или забравя за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1d0f49f6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 12, това е най-повърхностният коментар ever.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6748b0fa04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Преди всичко останало - много важни са две неща:
1. Има ли брак с майката на децата си?
2. Ако е имал брак с нея - дали се е развел?

Ако все още има брак с нея - прекратявай веднага отношенията си с него, защото извършваш прелюбодейство, което е голям и тежък грях!

Ако не е сключвал брак с нея, или се е развел - тогава можеш да продължиш отношенията си с него, но трябва да прецениш дали можеш да приемеш човек с три деца?

Ако много си допадате и имате сходни интереси, цели и приоритети - тогава се стреми към създаване на семейство и сключване на брак(и църковен също).

Аз самия се ожених за жена с дете, после си имахме и наше и се грижих по равно и за двете деца(сега са вече големи). Така че мисията брак с човек с дете(деца) е възможна, но всичко зависи от вас самите!

Желая ти духовна мъдрост и разсъждение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker