За хора с любовници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За хора с любовници
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2238 пъти
Темата е за хора които са имали или имат любовници. Винаги ли имате чувства, когато връзката е по дълга (над 1 г). Чувствате ли вина или че правите нещо нередно.
Предистория :Бях на 20 г първа работа -той пряк началник на 29г. Виждах нещо в погледа му и реших да опитам нищо, че имах гадже от 4 години. С времето се виждахме често, на работа правихме секс у тях, у нас. Един ден усетих че затъваме и аз се изпарих(бях напуснала тази работа преди това). Пораснах омъжих се за гаджето и съдбата пак ни срещна виждахме се понякога и по 2-3 в седмицата той имаше приятелка с която не живееха заедно, аз омъжена и вече с бебе. Минаха години брака ми се разпадна поради много причини (не заради него или друг мъж) същевременно той намери жената за него роди му се дъщеря и той ме повика да се видим, не отказах. Не сме се ревнували никога не сме се ровили в живота на другия, не е имало любов -целувки -никога не сме се целували(само здрав ***) в един момент реших, че живота ми не трябва да е такъв това не бе нормално и избягах пак. Намерих човек които ми дава всичко от което имам нужда поживяхме заедно роди ни се дете и и вече 6 г. сме семейство което се обича и си вярваме. През това време той-любовника ми нито ме е виждал (преместих се на 100 км от него) нито чувал, но често ми пишеше, първо не отговарях на писмата докато една вечер не прочетох, обичам те защо го правиш? Изтръпнах, ток ме удари. Вече двамата имаме по две деца не сме се виждали отдавна порастнахме -знам че е имал и други жени и все още има. Аз съм на 32 а той е на 41 големи хора уж, а сме като деца. Не искам да отстъпвам и да съсипвам това което имам, все се чудя, защо не го блокирам в Фейсбук няма да ме потърси повече не знае къде живея какво ме спира. Не беше любов, може би дива страст и това ме обърква. Та кажете ми вие ако няма любов има ли паралелна връзка успех и защо ви е такава връзка ако имате всичко в половинката си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: bb614b1a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ток викаш те ударил, звучи сериозно.
За другото нямам какво да напиша, винаги е както си го направиш. Освен това дори да ти напишат 100 мнения, пак няма да ти се изяснят нещата. Морала има една граница, минеш ли я няма връщане и ще ти става все по-объркано.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 99656560a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Чета и си представям удавници. Безпомощни, безсилни, слепи и объркани. Изпаднали в мисли и дилеми на тъма и светлина, на редно и долно, на задоволство и отчаяние. А най- лошото е че отговора се знае, переспективата също. Помислете за децата, за тяхното психическо натоварване, негатива от вашето люшкане и емоционални терзания. Примера и взискателността към тях в последствие!?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 92d58e45b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От текста на историята ти личи, че макар да си вече на 32 години акъла ти е на 12 годишно момиче. И как след толкова много секс казваш, че никога не сте се целували. Вие животни ли сте. Гади ми се като си помисля какъв секс сте правили.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cac416cbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Това, че историята е разказана красиво, не я прави по-малко курвенска и отвратителна. И двамата сте кофти хора. Да пази Господ от такива като вас, да се излъже да направи семейство с такива. Като толкова те е "обичал", защо не те взе за жена? Защото знае каква си, а и на него му е изгодно да си има сигурна жена вкъщи да му гледа децата, а навън да се разнообразява с парантии. Бетер цигани сте.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6cd5f53719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е моето, аз не бих го направила така.

Нито си риба, нито си месо.
Намиращ си един човек и си лоялен с него до гроб. То на думи е лесно, но човек трябва да се бори и да обгрижва връзката си.
Не му върви брака на еди кой си.
И като си намери любовница и ще му провърви във всичко?
Не виждам как е възможно двама души с деца и общ дом да не могат да се разберат, че трети човек от улицата чужд със собствен характер и представа за живота, ще им оправи проблемите от раз. Много му пука на някой за теб.

Аз съм могла да бъда любовница, с разведени и не знам си какво.

В ума ти постоянно има нещо което ти говори - това не е така. Не е правилно. Съвест и грях се наричат.
А те могат сериозни проблеми физически и психически да ти докарат.
Аз ще си намеря някой като мен, работа в семейството на хората нямам. Единственото което чуваш е, ние сме семейство не ни се меси, ти си направи свое и се оправяйте. Толкова по темата триъгълник и геометрия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4577944813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Виждах нещо в погледа му... " = да, това е стабилна заявка за бодване.
"... брака ми се разпадна поради много причини (не заради него или друг мъж)" - не се и съмнявам, че е точно така - тия мъже за нищо не стават в днешно време.
"... и той ме повика да се видим, не отказах... " - придвидимо развитие.
"... това не бе нормално и избягах пак... " - не, напълно е либерално, какви ги говориш? !
"Намерих човек които ми дава всичко от което имам нужда поживяхме заедно роди ни се дете и и вече 6 г. сме семейство което се обича и си вярваме. " - глупости, тоя те върти, да знаеш - колкото по-бързо се събереш с шефа, толкова по-добре!!
"... една вечер не прочетох, обичам те защо го правиш? Изтръпнах, ток ме удари... " - ето, какво ти писах по-горе? !
"Вече двамата имаме по две деца не сме се виждали отдавна порастнахме... " - какво пречи да сте многодетно семейство??
"... знам че е имал и други жени и все още има... " - тия ти ги разправя от болка като те вижда с друг, всъщност чака само и единствено теб!!
"... защо не го блокирам в Фейсбук няма да ме потърси повече не знае къде живея какво ме спира... " - да не си посмяла да го нараниш така... Само не Фейсбука!!
"Та кажете ми вие ако няма любов има ли паралелна връзка успех... " - всяка такава е категорично успех за теб във всички отношения - развива мозъчната активност и креативност (не е лесно да се прикрива), научаваш се да мултитаскваш в личния живот (ако не го правиш в работата), израстваш (емоционално, душевно и всякак), демократично е, ... Плюсовете са безброй!!
"... защо ви е такава връзка ако имате всичко в половинката си? " - от къде си сигурна, че е "половинка", а не четвъртинка или осминка? ! Стига с тези комунистически разбирания - за това сме толкова зле!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 71e1f5287d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нормално е, повечето хора са женени защото трябва, в един момент им писва и откриват партньор, които иска същото като тях, приятен интимен момент, изживяват го, животът бързо минава, много ясно, че за да търпи жена му на такъв мъж, явно той е готин, имат отворен брак, никои не иска развод и си живеят окей в тази ситуация. Масово е, такъв е животът. И тези неща са от древни времена. Всеки го е преживял, подобно нещо. Нормално е. Никои не говори по тези теми, защото е ежедневие, нещо такова за всеки човек. Правилно е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 59982fef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:Заглавието показва за какво става въпрос. Исках мнение от хора които са минали по този път, но и моралистите трябва да изкажат своето мнение. Благодаря все пак. Аз знам какви хора сме, няма нужда от епитети, защото не се знае примерно добрата ви съседка с 3 деца каква е или пък братовчеда ви които добре познавате ;) Все пак сме 21 век и всички ценности се променят искаме или не.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e2d74aa347
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Толкова години секс без целувка. Егати, поне да ти е плащал, че звучи като история на нереализирана проститутка. Извинявам се много, ама...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cac416cbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   8, като знаете какви сте, какво има да питаш? Просто си посишваш главата с пепел и се коригираш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 309c34ca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм с мъж и дете, имах връзка около година с мъж, с който преди години имахме отношения и голяма страст, която избуя и сега на късни години. Принудих се да я приключа и сега, просто не се държа адекватно за годините си, емоционалната му зрялост се разминаваше с моята, като цяло ми остави доста неприятно усещане, съжалявам че си го причиних, но когато се случи бях в емоционална дупка и се поддадох на вниманието му. Сложно е, когато си сам искаш да си имаш партньор, после пък нещата влизат в рутина, заблуждаваш се, че може би с друг човек ще откриеш нещо по-вълнуващо, то пък се оказва измишльотина. Въобще и с любовник и без, все не си е работа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 364dab78e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моят “любовник” е като при теб.
Няма ревност, притежание и т. н
През годините се разминаваме - той във връзка, аз във връзка. Никога не ни се удало да опитаме официални взаимоотношения.
А и… ту сме ги искали, ту не.
В момента всеки е със семейство и деца.
Нямаме отношения, освен приятелски
Страстта? Тя не отмина с годините.

Мъжът ми имаше паралелна връзка около половин година. Не пожела да си остави семейството заради нея. После ми е споделял, че е било, защото онази жена го е връщала към младостта. Като бягство.

При мен не е така. Аз нямам нужда да бягам. Имам прекрасно семейство. Онзи мъж… е нещо друго. Може би кармична връзка, не знам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 689e419d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мъжете обичат само три жени в следната последователност:дъщеря, съпруга, майка и ако има живи баби. Останалите жени, той ги желае, иска да прави секс с тях, харесва ги, в някои може да се влюби/донякъде/. Цялата история е някак странна, авторката още в 9-ти клас се е втурнало в полето на секса. Сигурно сега са такива времената, но има и други стойностни момичета и към тях се подхожда изключително отговорно, а авторката може да е в графата "за обща консумация". От нейното държание и постъпки ще черпят житейска мъдрост две или повече деца, които ще го повторят когато му дойде времето и така нейните постъпки ще се мултиплицират във времето. Не, че и аз не съм правил глупости и сега от разстоянието на времето, се чудя за какъв дявол съм го правил. Вярно е че при мен някак ситуацията, в която изпадах беше такава, може и да е било умело поставен нежен капан, от който изхода е предварително е известен и поставен от партньорката, а може и сам да съм искал да падна в клопката. При някои от случаите връзките бяха паралелни и продължаваха до три години, да се чудя как съм се оправял , ама и аз съм бил един, и за що съм го правил като всичко това си го имах в къщи, както се казва под ръка. Гадинка съм бил както веднъж ми каза, една от тях. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 54a524b5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Паралелните връзки базирани на секс са най-успешни. Ако бяха базирани на любов - щяха или да се разпаднат, или да прерастнат в основни връзки.
Питаш за какво ти е такава връзка? Ами - защото идеални хора няма. Колкото и да обичаш гаджето/съпруга - той не е идеален и не може да бъде. Колкото и да е романтичен и надарен любовник - в един момент се превръща в рутина. А в рутината няма тръпка. Хората искаме тръпка. Тръпката и опасността ни дава адреналин, а адреналина е силен опиат.
Паралелните връзки ни дават този опиат. Но като всеки опиат - паралелната връзка има огромна разрушителна сила. Дори не си даваме сметка за това, докато не се случи да ни "хванат".
И затова най-успешните паралелни връзки са тези, в които няма любов. Има трезва преценка и калкулиран риск. Под успешна разбирам връзка, която е дълга и си остава тайна.

Мъж - с опит.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 99656560a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Моралист- осмокласник. Сега не разбрах какичката подкрепа ли иска или съжаление!? Или очаква да разгадеам бъдещето на база миналото!? Сама може да си отговори- частично го прави. Това са отговори от позициите на мъж 1, 2 и 3 към ден днешен. Всички са житейски представени като казуси. Развод, изневяра и "порядъчни взаимоотношения" в кавички е последното защото не вярвам на поправителния за авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a17143e506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Интернет ни кара да се чувстваме недоволни. Да търсим идеалното. Затова има и толкова истории като тази в обществото ни, не съм изключение, просто констатирам.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 92a9768c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ще се дистанцирам от моралните догми, защото първо не робувам на такива и смятам, че са измислени от хората за да вкарат в някакъв порядък отношенията си. Години бях САМО приятел с жена, с която споделях пикантни подробности от ежедневието си, които инак не казвах и пред най-добрия си приятел. В интерес на истината никога не съм обичал да споделям интимни подробности от живота си с мъже. В един момент, отношенията ни придобиха и сексуална окраска. Тя също ми бе споделяла за своите сексуални " завоевания ", затова бързо си допаднахме. " САМО СЕКС " - това бе мотото на нашата греховна връзка. Аз бях щастливо женен мъж, а тя -мома. Веднъж, друга моя позната научавайки за връзката ни ми каза : пич, ами ако някой от Вас се влюби в другия? Махнах с ръка и и казах : споко, само SEX. Да, ама ние сме хора, а не роботи. Първо тя хлътна жестоко и почна да ме ревнува от всички жени около мен, вкл. и собствената ми такава. Неусетно и аз почнах да й правя забележки за цялото мъжко присъствие около нея. Което преди даже и не забелязвах или се шегувах със забежките й незлобливо. А тя е харесвана жена, при това "свободна", както самата тя ми напомняше в моменти на ревност от моя страна. Аз също имах "фенки", които ползвах за да я дразня когато прекали. Разделяхме се и се събирахме хиляди пъти. И всеки следващ път беше по зле -ревността / и в двамата/ все по обсебваща, обвиненията -все по изпепеляващи. Обичах я и продължавам да я обичам, знам че чувствата ги има и в нея, но не можех да продължавам така. Времето, в което бяхме заедно не бе и 1/10 от това, в което бяхме скарани. реших, че съм до тук. Тя си пада по театралните представления и аз реших да й организирам едно такова. С византийска хитрост убедих няколко от най-близките й приятелки да " свидетелстват", че са ме виждали с по млада и красива от нея жена и "работата" е сериозна. Предварително си поиграх да "лайквам" всички снимки на въпросната особа във ФБ за последните 2 години. Честно... не вярвах, че ще се върже толкова лесно. Но, явно социалните мрежи придават голяма " тежест" на подобни доказателства и се получи. След малко сълзи, сополи и сравнения / не в нейна полза/ за Новата, вече съм рахат. И не, не се чувствам като Господ. Тъпо ми е, не по малко отколкото е и на нея. Освен заради себе си, го направих и за нея, защото виждах как се е вторачила в мен и не даваше шанс на др. мъже, с които би могла да има успешна и споделена връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bb614b1a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До 18. Абсолютно невярно и грешно.
Недoовлен можеш да се чувстваш ако си взел неправилните избори, дори да ги приписваш на интернет, на човека до теб или на нещо друго.
Хората масово бързат, искат нещата да се случат днес, искат някой да ги спаси от собствените им страхове.
Психологически моделите на усещане се свеждат до 2-3, като опорната точка е стабилно състояние за единица време.
Когато човек се чувства зле, когато има безброй страхове и не се бори с тях, започва да търси най-бързият рационален избор избавящ го от това неприятно емоционално състояние, като това често води до грешни прибързани преценки и съответно до грешни избори.
Примерно жена, която е решила че времето и за създаване на дете и семейство изтича, или жена която се чувства много самотно и не може да остане със страховете си за минута. Най бърз рационален избор е да хванеш първия който отговаря що годе на критериите да се интересува от теб, да е грижовен, мил. Е може да не го обича, ама в момента не мисли за това, не е важна неговата външност, не е важно нищо освен това, че някой трябва да ни спаси от самите нас.
Обикновенно така започва кошмара на повечето хора. Така изчезват едни страхове, временно се стабилизират, мислят че са постигнали нещо, или поне вече не си мислят че са най-нещастните на света. Да обаче не сме устроени така, може да ни се иска, обаче не сме.
После започват да се питат дали би искали да изживеят по този начин целият си живот, без тръпка, без обич, без да дадеш нещо от себе си за някой, от сърце.
Така бързият някогашен избор продиктуван от едни страхове, поражда други страхове с други емоционални състояния, водещи до апатия, тотална незаинтересованост, емоционални кризи. Често се взима избор, който да набави това което ни липсва от предишният ни избор, само че вече не е толкова лесно, вече стават 2 грешни избора, намесени са хора които ние сме избрали, мъж, дете, близки.
Така вече има няколко грешни избора, има мъж, любовник, дете, близки, е вярно има емоции, имаме семейство, имаме всичко, но пак нещо липсва, пак се страхуваме. За това че може да загуби семейството си, за това че може да загубим любовника, за това че може да загуби себе си.

Има го и другият вариант, този перфектният. Обичаш много, обичат те много, реално няма никакъв проблем. Да, но един тревожен човек, такъв който не може да се справи сам със себе си, със страховете си, колкото и налудничево да звучи, може да реши че от тази любов може да се появи болка, ревност, а това поражда емоции, водещи до избор да зарежеш всичко това, колкото и да е арационално и диструктивно.

Със всичко това исках да обясня, че когато човек не може да се справи сам със себе си, никой не може да му помогне. Лошото е че грешните избори не могат да се върнат и трудно се поправят, имат си последствия. А пък от трета страна, човек за да е пълноценен му трябва любим човек, такъв да обичаш и да даваш, а това не е като да излезеш навън и да си набереш такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d87fad125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Аз съм на 32 а той е на 41 големи хора уж, а сме като деца. "
еми... ти си го каза...

Тия неща които пишеш, много ми навяват асоциация с гейовете. Правят семейство, защото се кефят на идеята да имат партньор и деца, да позират за пред другите, ама всъщност са си педераси и друго си ги влече...

Та и ти така, искаш да се правиш на нормална жена, със семейство, отговорности, ама не си, влече те някой да те такова като кучка, без емоционално обвързване, като животни. Както случая с гейа, това ти е природата, насила хубост не става. Лошо за мъжете и жените които не разбират какви "половинки" са си харесали, защото рано или късно тези неща изплуват и няма как да се превъзмогват. Не е типа - излязох и спах с някой си един път, да си начеша крастата... това са "връзки" с години и никоя "половинка" не може да го прости...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97aabf428f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Хубавият секс винаги събужда емоции, да не кажа чувства. Даже и при мъжете!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e14ec9b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 20. Напълно съм съгласна с теб.

От години съм в брак, в който се чувствам ужасно самотна и това ме накара да се оглеждам встрани. Забърках се с човек, с който си навлякох още повече проблеми и страдания и реших да се разделя с него. Останах със съпруга си и съм още по-нещастна и самотна от преди. Знам, че е най-добре човек да има любим човек и да са си достатъчни, но за съжаление това не се случва на всеки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1fbef4b9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Всеки човек е различен. Аз лично не мога да правя секс без чувства. Може би ти си по-сексуална и си имала нужда от нещо допълнително в тази насока, но това е минало. Крайно време е да прекъснеш всякакъв контакт щом си имаш всичко в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 15ed16e87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не че ви съдя, но сте едни самоповярвали си егоисти, които не обичат достатъчно човека до себе си. Приемат го за даденост и смятат, че няма да го изгубят. Но водещето при вас е липса на любов към човека до вас и егоизма.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 38cf72458f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   15, това, че българските мъже в отношенията си често споменават любовта и към майките си е изключително странно. Първо любов към жена и майка са две различни неща. Второ, вие не можете да сравнявате майките си като възможности да свършат това или онова, а жените ви не, защото вашите майки повечето навремето техните свекърви страшно са им помагали за отглеждането на децата им, някои деца са били цели месеци на селата при тях и като цяло много често при тях. Вашите майки ако са толкова големи светици, каквито изкарвате, обяснете защо абдикират при помагането за внуците, тотално? Майките на жените, от друга страна помагат и то много. Готвили били добре, чистили били добре: първо всяка жена готви и чисти различно и различно си разпределя работата в своя дом, второ: това ли определя стойността на една жена? Дали готви като мама? Може да е с висше и 3 езика, ама това е нищо, то това не бива и да се споменава, защото бабата не била с висше, но била като трима взели висше? Разделете обичта към майките, жените си това е различна по вид обич и престанете да идеализирате така майките си, дресирани сте така, за да не видите фактите в очите. Жените пък са много критични към своите майки, а те са главната им опора, включително при отглеждането на децата им.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker