Проститутките ще ми помогнат ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проститутките ще ми помогнат ли
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1751 пъти
Здравейте, наближавам 30 и още съм девствен, последно време обмислям вариант да отида на проститутка, но не знам как ще ми се отрази. Чел съм че това би помогнало със сексуалния живот. Защото и на мен ми се прави секс и искам да си наваксам пропуснатото. Отразява ми се девствеността на живота и не мога да се фокусираме върху нищо.

Има ли хора които са изгубили девствеността си с проститутка, дайте съвет как да действам или да не ходя.

Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 5ea6a6e0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Няма да ти помогне братле, единствено ще задълбочи негативните чувства, които изпитваш. Вероятно проблема е в теб, по-добре поработи върху себе си - външен вид, увереност, как да говориш с жени, и нещата ще си дойдат на мястото.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c9d836abc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Да, ще ти помогне след няколко посещения при тях, ще ти помогне да се абстрахираш от мисли за теб и жените. Ще се отпуснеш и вече ще имаш други приоритети и нагласа, най-малкото ще се радваш на някои неща, които в момента си пренебрегнал от отчаяние. Мъжете не са точно девствени, но имат леко напрежение и жените някак го усещат. Аз до 24 г тренирах и бях в топ форма, но нямах изобщо гадже! Отидох точно 5-6 пъти за една година и точно след третото ходене се появиха възможности с колежки, в компании, в провинцията, а това не ми се случваше преди!!! Даже по фейсбук почнаха някакви да ми предлагат приятелство, да питат за фейсбука и къде живея и какво работя. В миналата работа една искаше да я тресна, даже и колегите ми казваха, че съм я нагрубил и тя се е вбесила. Повярвай ми, че ако дойдеш до това ниво да се правиш на недостъпен и незаинтересован, ти ще бъдеш затрупан до досада от жени, както е в момента при. Те са цивркове големи при мен, то не е отъркване, предложения за черпене, за не знам си какво, а аз съм плащал на такива хубавелки, че вече не ме интересуват, а те си мислят, че съм топ и не ми липсват жени. Елементарни са жените. Всеки мъж хи лъже, че е имал няколко преди да легне с настоящата му, а вероятно тия няколко са били проститутки. Режа си главата, че е така брат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2caa380148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз бих те посъветвал, да започнеш да спортуваш. Започни също да излизаш повече, когато имаш време дори се мотай безцелно по улицата. Влизай в магазини, книжарници. Питай по нещо. Започвайки разни спонтанни разговори с всякакви хора. Научи се постепенно да излизаш от зоната си на комфорт. Не стой в черупка. Дори отиването на проститукта е излизане от зоната на комфорт и трупане на някакъв социален опит. Въпреки това, аз съм крайно против такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1b48907589
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не ходи. Гнусно е

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7b161bdd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Запиши се на фитнес. Това е универсалната формула на успеха във всяка област на живота според потребителите на сподели. И номер 3 е доказателството.

Девствен си? Запиши се на фитнес.

Нямаш пари? Запиши се на фитнес.

Нещастен си? Запиши се на фитнес.

Грозен си? Запиши се на фитнес.

Тъп си? Запиши се на фитнес.

Беработен си? Запиши се на фитнес.

Искаш да станеш космонавт? Запиши се на фитнес.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f977f2305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Няма да ти помогнат бил съм с около 10 и даже с 3 в един ден. Лично аз доста трудно свършвам и като мине 1 час ти казват: "Времето свърши трябва да приключваме обличай се и си тръгвай. "
Ще ти убият настроението за всяко нещо ти искат пари повечето. Като почнат тази поза не я правя, че се къса презерватива, боли ме по-леко не знам си какво.

Да не говорим парите, които хвърляш са напразни. Ще ти дам два съвета:
Съвет 1: Работи върху тялото си и кариерата си и аз да съм жена не бих искала да излизам със скъсаняк, който е грозен и няма пари. Не търси леки жени, а жена която ще ти е приятел в живота и ще те подкрепя(естествено ще ти бъде и интимен партньор. ). Ако изглеждаш добре и имаш хубава работа значи трябва да станеш по-отворен и да не ти пука да комуникираш с жени дали ще бъде на чат или на живо. Жените обичат мъже, които имат увереност. Ако те отреже или нагруби, продължаваш да не те е срам и да не ти пука.

Съвет 2:
Търси си платен секс, но не на час, а на вечер/ среща на достъпна цена. И пак няма да си отпуснеш с такава жена. Тя спи с 10 мъже на седмица в добрия случай, ако се чука на час, по 6, 7 на ден. С такава жена ли искаш да бъдеш да и събираш херпесите? Нито можеш да я целуваш, нито да й предложиш орален секс, защото рискуваш здравето си.
Ще хвърлиш пари на вятъра. Най-добре си търси сериозна дама и си купи силиконова кукла тип torso doll или ass doll с всички принадлежности. Усещането е 1 към 1 с това да правиш секс с жена(стига да го затоплиш предварително). Тези кукли са във всякакви форми и размери, като са тежки (от 10 до 50кг) и може да си направиш кефа без риск от болести и може да трае часове без да ти мрънкат и така нататък. До такава степен са направени, че на допир са като кожа на жена. цените са от 600 до 2000 лева зависи какво искаш да си купиш. Лошото е, че трябва да ги почистваш и съхраняваш, но може да си правиш кефа всеки ден цяла година.


Изчерпах темата. Накрая ще завърша не всичко в живота е секс. Няма да се почустваш по-добре след като правиш секс, особено с проститутка. Нещата трябва да са взаимни. Късмет и много здраве.
М на 23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8c8b5ade9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пичага, как го изтърпя това без секс до 30? Та аз до 20 едва издържах, винаги се комплексирах, докато приятели около мен разправят коя и как са чукали, това още от 16-17 годишни. И понеже все изоставах по темата, го направих точно на 20 с платена - не беше зле като цяло. Позле продължих все с такива, та чак до 22 докато направих за пръв път с нормална. За съжаление все още съм млад ерген на 31, но вече реших да спра с платените. Взимат ти парите за да те опаткат набързо и най-вече могат да ти лепнат някоя полова болест. Така че, не е толкова страшно да отидеш при платена първите няколко пъти, но дотам - лично мой съвет!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7b161bdd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Човек, какво има да го има да го мислиш? На 30 си, а си девствен. Какво можеш да загубиш повече?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4560f365a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Здравей, авторе, много добре те разбирам. Тъй като поради неувереност и комплекси прехвърлих 30 и все още не бях правил секс, използвах тази услуга. Не е нещо, с което се гордея, но не мога да кажа и че съжалявам, защото ми помогна да разбера две неща: че сексът не е ядрена физика, но и че хубавият секс е когато има или чувства, или поне някаква симпатия, другото е имитация колкото човек да задоволи нагона си.
Защо обаче първо не изпробваш друг вариант - да отидеш на така наречените масажи с щастлив край? Там няма секс, но пък можеш да се разчупиш малко, да свикнеш с женското интимно присъствие? В момента сигурно ти е трудно изобщо да си представиш, че може с някоя жена да сте голи един до друг, а там ще свикнеш с това.
И най-важното - отговорил ли си са въпроса - защо досега не си правил секс?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4a6297d27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 6 е прав- запиши се на фитнес.
Когато бях напомпан, женките сами идваха и ми се слагаха.

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: e2c614ad51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Номер 6, аз съм номер 3. Къде видя, да съм казал на автора, да ходи на фитнес? И че това ще му реши проблемите? Човек да спортува, не значи да ходи само фитнес. Има стотици видове спортни занимания. И още куп неща има да върши, че да се оправи.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 80eacd7b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Я кажете какво правите, като примерно хванете някаква гнусна болест? Казвам го като мъж, който обмисля това нещо, ама не искам да стана импотентен, заради една проститутка, или да съжалявам цял живот. Нека и автора се замисли, съвет не давам. Само храна за размисъл.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 7614fc1dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На този етап няма какво да го мислиш, давай. Едно време все едно не са ходили по проститутки разни грозни, смрадливи и/или социално неадекватни мъже. По-добре така, отколкото да си заминеш от тоя свят без да си усетил какво е.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: e3ed4d8302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Писна ми да чета глупости как трябва да започнеш фитнес и да спортуваш, и изведнъж живота ти ще се преобърне, ще ти провърви супер много и жените веднага ще те поискат. Ами нещата дори и да стават така, не е при всеки. Поне не и в този случай. И когато нищо не стане, нищо не се промени, а ти си внушил, че изведнъж ще станеш ебати пича, тогава се сдухваш още повече. Е, аз съм един от онези, при които тази "доказана и работеща" рецепта за успех не се получи. Правех по принуда, само защото си набих в главата и аз тази простотия. Излишно е да казвам, че нито преди това бях имал приятелка, нито тогава, нито сега, когато съм вече на почти 30. Поне спрях да се самозалъгвам и да се правя на такъв, какъвто не съм. Ходил съм и на проститутка - не се залъгвайте, че и така ще прокопсате. И в този случай няма да промените нищо. Познавам мъже, които ходят само по проститутки и никога не са имали сериозна връзка. Ами тия пичове са по-мръднали психически и от нас чекиджиите. Такъв не може никога да има връзка със стойностна и сериозна жена, той просто не знае какво представлява и как изглежда такава жена. Той знае само бездушевния боклук, който му се мазни и му мърка докато му вземе парите, а после му се подиграва заедно с другите боклуци. И накрая вземе, че хлътне по боклука и ги приеме нещата на сериозно.
Истината пичове е, че в днешно време въпреки, че има много жени, няма жени за всички мъже, и една група като нас ще си останем сами като кучета завинаги. Щом на 20 не сме имали гадже, няма да имаме и на 30, за по-нататък да не говорим пък ако ще на фитнес да ходим, ами планина да повдигнем. Гадна истина, но такъв, светът в който живеем...

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 992807b843
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 - Стига си ревал бе, фитнеса ти дава някакво тяло, но няма мацките сами да ти се свалят, ще се наложи да поработиш и над социалните си умения. Ако пък искаш да ревеш до края на живота си колко несправедлив е света и че нямало смисъл да се опитва с жените, върви в обществото на смешните инсели, където се изкарват големите жертви за това как жените им са виновни за всичко. Научи се на ефективна комуникация, другото е ако си от малък град, веднага се махай от там, отиди в по-голям ще имаш повече развитие.

До автора - Проститутките ще те удовлетворят временно, но в дългосрочен план се поинтересувай от комуникация с хората и най-вече с жените.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: e3ed4d8302
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   От 15 до 16 - Гледай сега - характера на човек се изгражда в тийнейджърските години и след това е много трудно и дори невъзможно да се промениш, даже и да изгаряш от желание. Ако тогава се сформираш като лайно, оставаш си лайно за цял живот, ако от малък се сформираш като бета кък, също си оставаш такъв. Познавам девственици и самотни чекиджии и на 30, и на 40 години, някои от тях даже и милионери, ама жена не са пипали. Надеждата им е само някой боклук да им вземе парите, за да си го топнат за малко. Мислиш ли, че тия хора никога не са имали желание да се променят, че не са опитвали? И най-големия проблем е, че отвсякъде ни се набива в главата, че ако не ебеш не си мъж, не си човек дори, вашите те питат постоянно за снахи и внучета, другите те питат с гаджетата как е, що нямаш, седнеш в компания, заговори се жени, ти нямаш какво да кажеш. Ако хората си гледаха само собствения скапан живот, щеше да е по-поносимо. И аз имам желание да се променя, правил съм безброй опити, но не се получават нещата. И не, не съм от село или малък град. От София съм. Би трябвало да съм развит нали?

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 992807b843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 17 - Пич разбирам че ти е било кофти през живота, но промяната е възможна, виждал съм не малко хора да се променят, но ти си в някакво негативно настроение и видиш ли целия живот ти е черен и трябва да се примириш че си скапан. Ако се ти е по-добре да се примириш с живота си ок, ама ако не си, по-добре не се самозалъгвай. Няма как да стане брато. Казвам ти го от опит. Не може да седиш и да не правиш нищо за себе си и това да се промениш, има и нещо друго много хора като теб са казвали че са опитали всичко, но не е така. Дори и ти го знаеш че не си опитал всичко.

Истината е че не можеш да се примириш с положението си, защото това ще навреди на психиката ти, направи нещо по въпроса и това не включва мотивационни глупости в нета, а работа със специалист и хора които си имат понятие от материята. Ако ли не не те чака нищо хубаво.

Само не се превръщай във киселяка който света му е виновен и давай да си най-големия хейтър на света. Това е най-лошото нещо което може да направиш. Знам че животът е труден понякога, но това не е оправдание да не опитаме да си помогнем, ако сегашната тактика не ти помага опитай друга и така докато не се станеш по-добра версия на себе си.

Успех братле и не губи надежда!

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 0648cdf31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18 - пич! Колкото може и ще да става по-добра версия на себе си, докато младите жени са супер по-малко от мъжете, ако ще и да се нас*ре, кел файда, нищо кой знае какво няма да се промени. За да ч*каш, мой човек, се иска да има ЖЕНИ ЗА Ч*КАНЕ! Знаеш ли какъв е дисбалансът в бройката на желаещите да ч*кат и тези, които все пак изглеждат прилично и имат желание да бъдат ч*кани? Сега, като прибавиш и завишените изисквания и на малкото, където искат да бъдат ч*кани, си направи сметка защо страшно много мъже са го закъсали за секс. И това няма изгледи да се промени. Даже ще става и по-лошо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 7b49cf5017
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Какво им е на проститутките? Аз пък съм имал връзки, бил съм женен и съм ходил и ходя на проститутки. Ами сексът за мен е нещо върховно, но когато е с жена, а не на ръчна. Има много мили и нежни проституки с които съм се чувствал по-добре, откколкото когато съм бил с гадже. Бих ти дал координатите на няколко проститутки, които са доста интелигентни и се държат супер с клиентите си, но сайтът не позволява. Няколко пъти ми се е случвало проститутка да свърши, докато правим секс. А свестните жени какво? Поне в моя случай в мен виждат баща на децата си, касичка, домашен майстор и такси. Сексът е в началото, докато те вържат и родят, след това седиш на чикии и все са уморени или ги боли нещо или се занимават с детето. Накрая със свестните се стига да един път секс на месец, след което намираш следващата и всичко отново е същото. Какво като си плащам за любов. А като съм със свестна жена не си плащам ли? Плащам си, само че по друг начин. За приятното изкарване всичко зависи от конкретната проститутка. Ако е под 200 кинта на час, все нещо ще и куца. Както е и при колите, Купи си някой кола за три хиляди лева и започне да се жали, че се чупела много. Ами пич, купи си кола за 50 хиляди и няма да се чупи токова често.
Утре съм при една проститутка, която е психоложка по професия. Първо ще и се ожаля от живота, след това ще ме успокои и накрая ще правим яко секс. Какво му е лошото на това? По-добър вариант ли е да заведа някоя свестна на вечеря, да се изръся поне с две стотачки, да слущам нейните душевни тегоби, да се правя на заинтересован и накрая да си я изпратя, да се прибера и да лъскам. Защото тя на първа среща секс не правела и незнам си кво. Ама на първа среща дава да я черпят. На втора ще е в цикъл, на трета ще е депресирана от бившия си приятел и като види че губя интерес ще ми пусне. И ще започне да си прави планове как ще заживеем заедно, ще осиновя детенцето и от кварталния батка, ще бъде супер майка и... спирам, че ще повърна.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 5abbbf5684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20- заинтересуваме твоя коментар.
От някой сайт ли намираш проститутките.
Аз съм ходил, но обикновенно не ми харесва. Всички гледат набързо да ти вземат парите. Поне тези от адам и ева.
По темата- за начало помагат.
Авторе (и другите на това дередже)- виж с тях как става секса, пък после търсете момичета за без пари.
Като се ожените (като мен) и жена ви намали секса (като при мен), ходете пак. Те сами си казват че повечето им клиенти са женени мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: a72081c195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Това със фитнеса може да е работело преди 10 години в някои случаи, на 30 вече абсолютно никоя жена не я интересува тялото ти. Ако го правиш за себе си и ти е някакъв стимул да се развиваш, ок, но ако очакваш да ти докара женско внимание, забрави. Мен ако питаш, развивай се кариерно, дори да не го чуеш никога в прав текст, много от жените ще ти се сложат само, за да се осигурят с приход от теб. Докопай се до някоя висока позиция и можеш да си наемаш асистентки, секретарки и т. н. не особено интелигентни, но пък талантливи в други направления жени, които да ти обслужват нуждите, в много случаи накрая се и жениш за някоя такава. Това е класическата постановка за мъже, които нямат грам харизма, но пък имат пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: ca023ff37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Все пак някой може ли да каже от къде да намеря качественни проститутки?

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 8c8b5ade9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ами в алото може и да попаднеш на качествена, макар че повечето според мен са боза. Все съм се замислял дали няма начин да се намери някоя скрита проститутка студентка, не-професионалистка.

В adamieva мисля че са абсолютни всички там, мисля че има такива, които и в ало-то ги няма. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker