Защо "свободната любов" води само до разпад, депопулация и деградация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо "свободната любов" води само до разпад, депопулация и деградация
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 3416 пъти
Така нареченият "любовен пазар" е оставен на пълен самотек. Всички са несериозни егоисти (особено жените). Няма никакви морално и социални регулации. Резултатите са трагедия.

================================================

Едно време за да имаш дете е трябвало да си омъжена жена или женен мъж. Да, хората пак са лъгали и изневерявали, но до това извратено ниво в днешно време не с е стигало.

=====================================================

Сега всичко е гнусна СВОБОДИЯ (НЕ СВОБОДА), която води до извратени неща като:

- Стари моми, които на 35 още откриват себе си. От 18г до 35г са цели 17г. Замислете се какво е правила една 35г жена тези 17г. Ами, ще го оставя на вашето въображение.

- Сексуално извратени и мъже и жени. Страп-они, БДСМ и всякакви порно извращения са на почит (има такива партита).

- Армия от девствени чекиджии. Ами, когато жените са оставени на 100% да избират и обществото не ги натиска, естветвено, че ще са придирчиви и ще искат топа на топа. Следователно повечето мъже по презумция остават на чикии. Повечето мъже не са правили секс от поне година. А когато правят е нещо за една нощ с някакъв парцал.

- Малко деца и то родени от възрастни родители. 140к умират на година. 60к се раждат. Но и 60к емигрират. Следователно БГ губи 140к души на година. Останалите сметки оставам на вас.

- Децата, които се раждат са от възрастни родители (30+). Следователно имат по-големи шансове да с аутизъм и физически проблеми. Освен това се раждат във възрастни семйества. Ако майката е на 34, бащата на 40 да кажем, бабите и дедовците на 60-75. Детето се ражда в пенсионерска среда с малка енергия.

- Абортите в БГ са реално колкото или повече от ражданията. (Анализа оставям на вас. )

Истината е следната:

- Няма ли едно общество цел и посока ТО винаги деградира и се извращава.
- В България цел и посока няма. Пак казвам. Единствената обществено приета цел е да се изкарват кинти чрез схеми. Това е.


=================

Може би ще се ядосате от поста ми и от това, че ще каже, че съм досто по-интелигентен от повечето хора (140 ми е IQ-то).

Не се хваля, но и не скромнича. Хората, с които съм комуникирал на срещи са абсолютна трагедия.

Жени на по 28 години, живеят сами с котка/куче като тинейджърки (мол-телефон-офис работа-лигавене). Не знаят основни понятия (примерно нямат идея къде се намира Албания, не знаят че "откъде си" се пише слято и. т. н. )

Та, скромно мога да заявя, че не симпатизирам на българите в момента. Съзнавам, че и аз съм в това число.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: b97419cef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тъпи жени те кефят, затова и с такива се срещаш. К... те кефят, с такива се и срещаш.
Нито един мъж не е оценил това, че съм налягала над учебниците в училище, и съм учила след това. Нито един не е оценил това, че не съм искала да ми купува дрехи, да ми плаща сметките, да ме глезондри. Кефи ги обратното. Нито един не е оценил това, че съм била вярна, че не съм поглеждала, писала или флиртувала с друг. Нито един не е оценил, че не съм се наливала или друсала пред него. Нито един.
Съжалявам българките.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a546fb8dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Питаш какво е правила една жена до 35. Ще ти кажа например за мен. Хората си имат и друг живот освен да въртят бройки, както ти намекваш, че всички жени това са правили. Например аз съм имала болни близки за които да се грижа, трябвало е да работя много. Имала съм здравословен проблем от който е трябвало да се възстановявам. Връзки сериозни, след които съм била с години сама, защото не съм искала да прескачам от мъж на мъж. Имало е какво да правя и то не е било свързано с това да скачам от мъж на мъж и да преспивам с цял град, както ти вероятно си мислиш, че са правили всички жени. И така времето си минава неусетно. Имам също така приятелка, която имаше възрастни родилите и поне 10 години от младостта и минаха по болници да ги развежда и да се грижи за тях. Тя и да е искала нямаше време нито желание да сменя бройки. Така че преди да си отваряш голямата уста кой на колко години бил и какво правил проучи от до биографията на човека и тогава си вади изводи. Така че изглежда ти от 18 до 35 си висал по кафета и заведения и си имал възможност да си живееш свободно и безгрижно и да сменяш бройки, не важи за всички хора на тая земя. Такива плиткоумници като теб заслужават наистина нещо сериозно да им отнеме от свободата на живота да видят как ще минат не 15 а на някой целите им животи минават в проблеми и нямат капка свободно време да помислят за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6d62ccbcba
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   До автора -дядо Кифльо, пак си се пънал да изкараш някоя мъдрост, и пак резултата е покъртителна трагедия. Първо- така и не се научи, че 35- годишни жени- НЕ са стари. Второ- естествено, че няма младо момиче на 18 години да тръгне деца да ражда, вместо да учи. Трето -ти дядо Кифльо, като си вече на почти 50 години и си съвсем одъртял ерген и деца нямаш и определено си дядо по ТВОИТЕ собствени критерии, щом наричаш 35-годишни, , стари ", значи ти си дъртак вече. И не си жена, не си раждал, но пак си се активирал на тема раждаемост и да не погине държавата България. Тази селска, бедняшка и корумпирана държава -НИЩО не е дала на своя народ. Грам НЕ ми дреме-дали ще се затрие. Не съм раждала и нямам намерение:))) На 34 г. съм и съм на външен вид, като 17-годишно момиче, тънка, стройна и ПУ ПУ ПУ да не ми е уроки-реално съм страшно магнетична и красива, и жизнена и свежа, живея си живота, и не вися до печката да готвя или да пера насраните гащи на някакъв неблагодарен селски Бай Ганьо - български или пък памперси на бебета да сменям и повръщано да бърша.
Дядо Кифльо -да те информирам още нещо-в тази държава не останаха българи, не заради ниска раждаемост, а защото всеки, който намери някакъв начин-се изнася в чужбина. Никой не иска да работи, като вол за жълти стотинки и прехвалената ти държава, да не дава и стотинка за болни хора, а купища изисквания навсякъде и за всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8dba535216
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Абсолютно прав си, но в коментарите ще те разпарчетосат. Приготви се за това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ec3c2e0396
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Още 90-те ми правеше впечатление, а бях дете, масовите реклами за презервативи, уж против СПИН, но реално промиваха мозъците за "нежелано забременяване". Абсолютно съгласна съм с автора. Родих преди 30, имала съм 3-ма сексуални партньори, като броя мъжа, с който съм. Имах си въпроси в главата имам ли достатъчно финанси, ще съм с него ли или не, но любовта към децата надделя. Преди детето ми имах спонтанен аборт с риск за живота пети месец от същия човек. Като гледам мои познати връстнички как ме питат за семейството ми, такива без деца, като прозира все едно ме жалят, че нямаме много финанси. Това че не ходим облечени марково не значи, че сме бедни. Не съжалявам за детето. Децата дават смисъл. Жена над 30 без деца се изражда и вменява майчинският си инстинкт у кучета и котки. Рядко гледам и да осиновяват. Всичко живо се чука наляво и надясно и масово над 30 не били готови за деца.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35e63a6e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Това е така, но какво може да се направи? След като си с КИ 140 дай някакви приложими идеи! Освен всеки навършил 18 задължително да се включва в една база данни дето на случаен принцип (за да няма много претенции) да му се зачислява партньор и да се жени! Това ми се струва че ще проработи добре, да, множество нежелани деца и нещастни бракове ще е супер за обществото ни.

А и мъжете също гледат топа на топа, всеки иска да има привлекателна жена. Ти също споменаваш че си отхвърлял жени защото не са ти харесали като култура, интелект и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7449bf2cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Като си толкова умен, защо си още сам?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3faf595e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ами всеки има различни възприятия за удоволствие, личен живот е, когато нещо не ти допада лесно е игнорираи го, всеки си има предпочитания, негово право е, обидно е така да говориш, грешката е, че ги е споделил с теб, дискретността е винаги на мода, търси по подходящи среди щом тези не ти допадат, но имаи предвид, че и там има изисквания, които трябва да можеш да изпълниш, няма значение възрастта на която ставаш родител, важно е да оставиш нещо след себе си. Явно за да е попадал някои на нещо не за него през годините, е ясно, че е нямало яка концепция, някоя жена за да е била доста години на нещо не окей е от не подходяща среда и концепция, ясно е, едва ли е защото така е искала. Някои иска само виртуално да е, ако всеки е индивидуален, ще е друго. Такъв е животът.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 44f09aeb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Съгласна съм с теб за доста неща, мога само да доуточня, че причините да няма стабилни семейства, не се крият единствено в жените. Да, променил се е стереотипът на живот, такъв какъвто е бил преди 20, 30 и повече години, ролята на мъжа и жената не са точно в такъв вид, в какъвто са били преди време, за някои неща за добро, за някои не толкова, но това е положението, нищо не седи вечно на едно място, както се казва "Всичко тече, всичко се променя". Обърнал си внимание повече на причини, които виждаш в жената, като късно раждане, еманципация и т. н., но в интерес на обективността трябва да се каже, че има доста неща, които могат да се посочат и за мъжете. Първо, страшно много се е увеличил процентът на зависими хора и уви, това в по-голямата си част са мъже. То не е алкохол, наркотици, хазарт и т. н. По-агресивни са, в повечето случаи на престъпления, причинителите са мъже, катастрофи, телесни повреди, измами и т. н. И това не го казвам, защото не харесвам по принцип мъжкия пол, нито съм феминистка, а защото такава е статистисата и когато се анализира един проблем, е редно да не се гледа едностранно, а да се обърне внимание в цялост. Мисля, че поне 20, 30 жени, поне за миналата година беше така, бяха убити от гаджета, бивши такива, съпрузи. Това ако не е форма на деградация, не знам. Мисля, че в 21и век, един човек, независимо мъж или жена, да мисли, че трябва да разрешава проблемите си с някого, по такъв начин, е просто отчайващо. Така че да търсим кое е първо - кокошката или яйцето, т. е. дали жените или мъжете имат повече вина за това да не се създават семейства и деца, няма особен смисъл. Който иска нещо, ще намери начин, който не иска, ще си намери причина и по мое мнение, повечето хора мислят, че тази причина стои някъде отвъд тях самите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ef452cc58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   То и мен не ме вълнува къде е Албания... Нито ме храни да знам, нито не е като да не може да си отвори мапс и да види като толкова го измъчва някой.
Не виждам какво лошо има и някой/я да предпочете куче/котка вместо някоя двукрака маймуна, да му/ѝ трови живота. Не случайно кучето е най-добрият приятел на човека (не друг човек), а поговорката е от доста време, та явно не е до политика, а по-скоро касае човешката природа.
Армията девствени чекиджии се оказва доста по-малка отколкото смяташ, ако ти се изпада в подробности (само тези, родени със секцио може да се твърди, че са такива), но в крайна сметка - какво от това? Земята и без това е пренаселена предимно с амеби, на които им резонира сивото само за животоподдържащи функции.
Цел, посока и общество няма никъде - като започнеш от това защо изобщо съществуваме до какво искаме да постигнем.
Това с годините са глупости от миналия век - всичко зависи от генетиката на родителите. Ако единия (или двамата) са болни или гените им се допълват до отключване на някое заболяване, няма никакво значение дали ще се ражда от 16- или на 46-годишна - детето ще го обере еднакво в двата случая.
Секс партита е имало от хилядолетия (барабар с чумни епидемии), но тогава не е имало корнхъб и 4К камери. Постоянно намират по някой императорски дилдозер на по 3-4 хил. години - я в Китай, ту в Латинска Америка, та явно и страп-они не са им липсвали. Великият Ренесанс се върти около ексхибиционизъм - било в картини, статуи и какво ли не. Маймуната си е майнуна, независимо колко ѝ е IQ-то или каква трошка кара.
Миграцията е хубаво нещо - цивилизовано решава проблеми без циркове и граждански войни (като тази на няколкостотин километра), откроява некадърници от хората с потенциал, преформатира всякакви предварително набити стереотипи, а и е по-добрия вариант за създаване на семейство (отново препратка към генетиката). Когато генофонда се пренасити (като Великобритания до преди да напускат паплач от цял свят, Исландия и др. ), се стига до кръвосмешение между близки братовчеди и резултатите са още повече аутизъм, вроден диабет и т. н. Когато двамата родители са с коренно различна генетика, шанса детето да отключи заболявания също намалява (при осъзнатост за правилно хранене и т. н. ).
Не разбирам за какво изобщо броиш колко емигрират като България отдавна е превърната в страна на емигранти - дори тези, които живеят вътре са такива, защото парите им в крайна сметка изтичат към чужди икономики през големите хранителни вериги (независимо дали плащат данъци в страната и какви ли не др. ала-бализми за замазване поднасят). Като няма мозък да се правят собствени такива вериги и да се вземе земеделието в държавни ръце - резултатът е едни пенсионери с по 200лв. пенсия и такива с по 2000евро (но в Германия). Не е прост този, който плюска... Отделно стои въпроса и за символичния плосък данък за милиярдери и за леля Пена, който милиярдерите ест. окриват и от там обществения сектор се финансира предимно от данък-пенсия. Следователно, какво здравеопазване, образование, правосъдие и инфраструктура очаквате да получите? Като ви разправят за инвестиции, нови работни места и подем в икономиката, малко се замислете за КОГО са. БВП-то се било вдигнало безпрецедентно - как няма като за 1 година изнесохме смърт за 2. 5 млд. долара... В същото време, дали общо 10 кашона домати има изнесени не е ясно - диверсифицирана икономика. Но важното е "свободна любов" да няма и всички проблеми изчезват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8fdbdd2d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

11.   Като спомена коефициента на разсъдливост, винаги ми е било любопитно колко ли бих се изложил на такъв тест, който не показва същинската способност на човек да разсъждава, а е просто поредица от задачи, които човек трябва да реши за определено време. Сещам се как навремето в училище всичко знаех, но когато дойдеше време да ме изпитват на дъската, изведнъж всичко забравях и отнасях тройки или двойки. После си сядам на мястото и отново се сещам за временно изчезналото от паметта ми. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 27220cde3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

12.   Ти като си толкова загрижен за бг демографията колко деца имаш? Или я караш на ръчки и/или проститутки?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c44dbeb0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

13.   Класика, пак някой гледа треските в окото на съседа, но не вижда гредата в своето око. А твоя живот как е? Идеален, с жена и две деца? Едва ли, но пък много те бива да даваш акъл как трябвало да живеят хората, на колко да се женили, колко деца да раждали, че и още по-забавно, за да нямало "армия от чекиджии" как жените трябвало да се събират с всеки изпаднал тип, защото не било добре да се стремят само към успешните хора. А и след цялото това нещо, не пропусна да се похвалиш и колко ти е IQ. Дали ти е толкова не знам, но едно е сигурно, личният ти живот е пълен провал и сега се опитваш да си го изкараш на останалите.
Да знаеш, с такива писания няма да промениш хората, само ще ставаш все по-озлобен и все по-самотен. Така, че вместо да критикуваш, че еди коя си се омъжила, чак на 30 и родила на 35 или че някоя 18 годишна вместо да се омъжи и да роди 3 деца от първия спещнат се е записала в университета и има котка, погледни твоя живот, че звучиш много самотно. Един щастлив човек, ще се радва на семейството си и през ум няма да му мине да пише подобни неща без значение колко му е IQ. :) Това пък вече ме уби от смях. Толкова ли ти е зле самочувствието, че трябваше и сам да се хвалиш?
С такова IQ би следвало лесно да разбереш, че няма как да накараш хората да живеят както на теб ти се иска и по-добре виж собствения си живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 696011f00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Абсолютно прав си. Аз съм девствен чекиджия на 27, от нормално семейство, среден ръст и визия.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3f2c2a23ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   До н. 12-дядо Кифльо -деца няма и е дърт ерген. Веднъж директно му написах в един мой коментар, че навярно само при баби магистралки ходи-за секс срещу заплащане, той нищо не отрече. Бях му го написала, защото е травмиран на тема напукани пети и стрии, бели течения и т. н., а пък сам си кукува в пловдивското село... Очевидно - когато реши, че може да вдигне самолетчето и бяга при възрастни магистралки-за платени ласки.
Освен това, той е автора на тази тема, но пак като мамут в стъкларски магазин, решава да мине за друг и както забелязваш -пробвал да драсне коментар н. 11, за да се направи на- ни лук ял, ни мирисал. Но темата-отдалеч смърди едно към едно - на изказванията на дядо Кифльо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ec3c2e0396
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   13
, никой никого не кара как да живее или да не живее, всеки има право на мнение. Хората със семейство също имат право на мнение, колкото и хората без семейства и това изобщо не ги прави по-малко щастливи. Като спомена кучета и котки, аз също ги обичам много, но ми прави впечатление, че в нашата държава повече се държи на кучетата и котките, отколкото на децата. Буквално. Не мисля, че това е ок. Това да запишеш в университета и да имаш дете не са две взаимноизключващи се неща и не значи, че е от първият срещнат. Имах няколко бременни колежки в университета, и аз завърших такъв, пък и не родих от първият срещнат. Това е мит, че като родиш, не учиш. Имам съученичка, роди на 19, всички тогава много я жалеха и до сега в със същия човек, вече и второ дете, две висши образования и добре платена работа

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b97419cef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Не всички жени са били с 40-50. Примерно броят на мъжете в моя живот се брои на пръстите на едната ми ръка. И това по никакъв начин не ме е направило по- харесвана, ценена. Даже напротив- гавра и присмех. Бг мъжът уважава разпоретените, независимо колко опява как иска вярна, чиста жена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5b9220b5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

19.   До номер 6,

Бих могъл да дам решения, но те биха проработили единствено ако са наложени на държавно ниво. А, това няма как да стане, защото ще кажат, че е диктатура.

Ето някои от тях:

1. Връщане на вероучението в училище. Казваме, че сме християни, но не учим християнството в училище.

(Тук ще получа много хейт, но няма да описвам на широко, защото не е това темата. )

Независимо дали вярваш в Бог или не, религията те прави по-морален човек.

2. Стимулиране на млади семейства с дете. Пример: Ако една млада двойка иска да има дете, но има репродуктивни проблеми, лечението се покрива от касата.

Ако една млада двойка има дете, получава отстъпки като (не плаща ДДС, по-ниски лихви по кредити и т. н. )

3. Висок ергенски данък след 27г. Примерно една средна заплата на година. (хора с доказани репродуктивни проблеми не влизат в това число)

и много други.

Сега ще кажете, че това е диктатура. Ами лекарствта горчат приятели и имат странични ефекти. Няма как хем ляво, хем дясно.

НАционалните проблеми имат само национални решения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f1594a5bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   Факт е, че българките са примитивни и злобни, ама чак толкова злоба в коментарите не съм очаквал, някои не можах да ги прочета докрай. Настъпа курветата по болното място и те се втурнаха да бълват помия. Иначе кухнеско- битовото ниво на мислене на аудиторията не може да си обясни процесите по развращаване, започнали още преди 50 години в западния свят. Обясняват си го с " такъв е животът днес", " 21 век сме" и т. н. Може и да не знаят къде е Албания, но Македония бива постепенно засмуквана демографски от албанците и ако така продължават нещата след 20 години албанската демографска граница ще се намира недалеч от Кюстендил. От друга страна Турция също е с растящо население. Смятайте какво ще стане с една опустяла територия като България. Турция това и чака- да се изпразни територията демографски, защото с право смятат, че България е едно недоразумение, което рано или късно ще си го вземат обратно. Но нека живеещите в София жени( щото тук най- вероятно са се изявили само такива) си мислят, че този разврат може да си продължи вечно без последствия. Както и на Запад си мислят същото. Но с такъв материал нищо друго не може да се очаква. И само да кажа, че се раждат около 50- 60 хиляди деца на година, но над 50% са цигани и турци, нещо, което политкоректно се премълчава и което остатъчното българско население навряно предимно в София не може да усети, защото не си е направило труда да се разходи по циганизирата " провинция". Има такива гледки в България, че човек ще си помисли, че става въпрос за страна от Третия свят, която наскоро е водила и война. И тук може да се пише много за това какво се случи през последните 30 години, а също и защо и по какъв начин се случи- нещо, което убягва на обикновеното българско население.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea5475d244
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

21.   И като си супер интелигентен, какво постигна лично ти? Твоето щастливо семейство къде е? Или всички са ти виновни?

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1de55b907d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

22.   Най-забавното в поста на автора е, че имал IQ 140 и много бил горд. "Можеш' авторе да решиш коя чертичка или кръгче на къде се върти, но в живота какво си постигнал?

Това твойто АйКю е като циганите. И те имат голям потенциал да станат хора, но предпочитат да мързелуват, да крадат, да мамят и да лъжат, но да се хванат на работа за общото благо, в това число и на твоето авторе, не! Нещат и няма да го направят.

Върви си, емигрирай в някоя "развита" държава и чисти тоалетни, мий чинии, събирай картофи, пренасяй тухли... Какво друго можеш да правиш? Или там ще станеш като един циганин и ще мамиш и крадеш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3efe6fc67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   До автора. "" Така нареченият "любовен пазар" е оставен на пълен самотек. Всички са несериозни егоисти (особено жените). Няма никакви морално и социални регулации. Резултатите са трагични. Едно време за да имаш дете е трябвало да си омъжена жена или женен мъж. Да, хората пак са лъгали и изневерявали, но до това извратено ниво в днешно време не с е стигало. "" С тези няколко думи Вие описвате американогейския, юдомасонски, демократичен, неолиберализъм, в неговият чист морално разложен вид. Това е целта на това упражнение, тълпата, която се смята за човечество да се превърне в някаква оскотяла, аморфна маса, без цел посоки, идеи, а всичко да е сега и на момента, независимо дали го заслужава. Извън семейните връзки винаги са съществували под най-различни форми. В института, в който бях старши научен сътрудник винаги съм бил в обществото на умни, високообразовани, културни и прекрасно възпитани жени, да било ми е приятно когато колежките от секцията ми оказваха някакво внимание, да с някои съм имал по-близки контакти / по-точно много близки/, да винаги съм бил правилно разбран. Отдавна ми е минало времето когато на Морето, завързвах познанства с гедерейски, чехословашки момичета. Също така отдавна отминаха годините, когато при продължителна командировка в бившият Съветски съюз. Няма как да забравя, когато се събуждаш сутрин в голяма дървена каща в малко градче затрупано със сняг в приволжките степи след мощен среднощтен купон с мвого водко и черен хайвер Слабо познатото руско момиче спи до теб и се чудиш какви си вършил снощи. Няма как да се забрами атлазената кожа на бедрата на, мила полу рускиня -полуузбечка. Първата ми научна ръководителка ми казваше. "Алекс, бъди внимателни, не си разваляй семейството". Всичко това е отдавна минало, много отдавна. Винаги съм бил изключително внимателен във всичките си запознанства, не исках да наранявам чувствата на обичната ми съпруга, която е изключително умна, изключително организирана, работохоличка и домакиня. Не случайно е технически директор в иновативна фирма, между другото, прекрасна математичка и завършила с отличен успех също като мен и дъщеря ни факултет радиоелектроника, на времето ВМЕИ "Ленин", а сега ТУ.. Жените проектират свои лични постъпки, морални съждения, и комплекси, върху мъжете като цяло, а ако имат подходящ обект за демонизиране, само върху един конкретен. Най-интересното, че те жените не знаят какво искат извън парадигмата "да е богат и висок", всичко останало е поставено на пазарен принцип, нещо като бартер-"аз на теб, ти на мен" Кратко, ясно и дълбоко съдържателно. Някои "оборотни" жени се смятат за център на измислена от тях вселена, да ама като цяло мъже не желаят да бъдат безличен тътрузещ се, в някаква верига от разни субекти преминали през половите "достоинства " на така наречената дама. Е, и аз не съм идеален, но затова са виновни жените, които могат да те поставят в такова положение, че единственият път на измъкване е известен на всички //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8dba535216
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

25.   До 10, 13 и други жени като тях - Армията от девствени чекиджии си съществува и то именно заради вас, които драпате само и единствено за "успешни мъже" т. е., наркомани, наркодилъри, крадци, убийци, сводници, изнасилвачи, перачи на пари и други отрепки, упражняващи нелегални дейности, а пренебрегвате нормалните мъже. Това на вас ви е крайно изкривената представа за "успешност" - данъчни измами, подкупи, рушвети, пране на пари, трафик на деца и др. нелегални престъпни дейности, с които лесно се забогатява. А още по-големият проблем е, че раждате и деца от тези отрепки, като така изродявате генофонда във все повече бъдещи мафиоти, крадци и убийци със същите наркомански гени като бащите си, които като порастнат също ще почнат да вредят на обществото. Сега да не кажете "ами от кой да раждаме, от теб ли". Не, не са ми притрябвали баш боклуци като вас за майки на децата ми, успокойте се. Аз имам съвсем друг вкус за жени, и изобщо не ме бърка с кой си го слагате. Въпросът е, че както казах раждайки от тези боклуци, които имате за "успешни мъже", вие собственоръчно размножавате престъпността и простотията в обществото, с което пряко вредите на всички хора в държавата, включително и на мен. Вие самите също ядете доста бой от тия "успешни мъже", ама въпреки това продължавате да ги търпите, само заради парите им, колкото и да не искате да си го признаете. Наркоманските боклуци газещи хората по улиците, вие сте ги раждали, и то не от кого да е, а от най-големите престъпни босове в страната. Следователно ВИЕ сте отговорни за смъртта на 30000 души на година от убийства по пътищата в България и не те, а ВИЕ трябва да лежите в затвора за немарливост и невнимание при избирането на мъж, и неправилно отглеждане и възпитание на децата, които сте родили от тях.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3a76186204
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Хихихи, мислех, че тук човек може да изкаже мнение и да се получи някаква интересна дискусия с различни гледни точки, но 25 изби рибата и мисля, че няма смисъл да коментираме повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5b9220b5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   До 22,

Като е само до поставяне на чертички - моля, заповядайте и изкарайте до 140. Успех ви пожелавам.

Само ще спомена, че доста умници едвам стигат 100. Не се и съмнявам, че средностатистическата булгаристанска амеба, която залага, друса на чалга и гледа "капките" едва ще стигне 80. Но да не си поставяме високи цели.

До 25,

Прав сте. Девствена мутра или наркодилър няма да срещнете. Повечето имат и деца (като има секс има и деца), които захвърлят, но все пак ги има.

На времето майките на точно тези елитни БГ дами са се слагали на Жоро Илиев и т. н. Искали са да спят с един истински мъж, който пребива и краде от бащите им.

Не е тайна и че много "журналистки" са минали през ъндърграунд типове.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6f83dd3713
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   Шизофренията е сериозно заболяване и така като гледам, доста хора от коментиралите тук страдат от нея. Включително и автора.

"- Сексуално извратени и мъже и жени. Страп-они, БДСМ и всякакви порно извращения са на почит (има такива партита). "
Това на теб ти пречи, защото....? Хората харесват разнообразието. Стандартният секс им е скучен и така внасят малко колорит. Щом не те карат да участваш в такива неща, защо си длъжен да ги съдиш?


" - Абортите в БГ са реално колкото или повече от ражданията. (Анализа оставям на вас. )"
Ето ти един анализ. Не ти влиза в работата. Щом жената е решила да направи аборт, нито ти, нито който и да е друг трябва да ѝ се бъркате.

"- Децата, които се раждат са от възрастни родители (30 ). Следователно имат по-големи шансове да с аутизъм и физически проблеми. "
Ако беше прочел малко, щеше да знаеш, че аутизмът е генетично заболяване и няма никакво значение на колко години са родителите. Това е също толкова глупаво, колкото и изказванията от рода на "Ваксините причиняват аутизъм". Същото важи и за физическите проблеми.

"Едно време за да имаш дете е трябвало да си омъжена жена или женен мъж. Да, хората пак са лъгали и изневерявали, но до това извратено ниво в днешно време не с е стигало. "
Не бе, изобщо. Само къде един мъж е имал по 10 чавета от 10 различни жени. Умирам от смях като чета такива глупости.

Номер 19 пък въобще удари гъза в тавана с тези тъпотии, където ги е писал.

Извод: Моля, пийте си хапчетата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bc71fb329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Авторе на теб пък за какво ти е нужно да има популация, особенно щом наличната популация няма качествено възпитание? Проблема е в качеството, не в количеството популация. Проблема е че други държави ни крадат онази част от полулацията в която има поне малко вложено качество. Дали ще роди на 16г или на 25г или на 35г е без значение, след като няма умствения капацитет да вложи качество в детето, да го възпита, да го образова, да го научи да мисли. Жена която е чакала до 35 да роди в днешно време е по добре от колкото ако същата е родила по рано, защото щом тя чак на 35г е "намерила" себе си, тя по рано не би могла да роди и отгледа качествено поколение, а на нас некачествена популация не ни е нужна. Циганките като български гражданки нали раждат млади това радва ли те? Едно време пра бабите са почвали да раждат на 15г но докато народят 10 деца последното обикновенно е било раждано на 35-40г възраст. Така че проблема не е чак толкова във възрастта на майката. Тогава когато жените са раждали млади отговорност за възпитанието на децата са поемали свекърите, майката само се е грижила за обличане и хранене, свекърите са давали морал и възпитание. Днешните млади, които описваш като сексуално извратени или девствени чекиджии и стари моми са родени от родители израстнали в соца, родители, които уж са възпитани в морал, не се ли питаш защо тези родители не са вложили морал в децата си?
Интересно обаче защо текста ти е насочен срещу жените, нима само жените могат да въздействат към промяна на фактите, нима само жените възпитават подрастващото поколение? Нима вината за наличие на сексуално извратени е в майките им? Вината която търсиш тук е в бащите им, тях или ги е нямало или изцяло са се отказали да възпитават поколението си и за тях в живота им е било по важно салатата и ракията или изкарването на много пари. Качествена популация идва само ако има двама родители, които ежедневно полагат усилия във възпитанието на децата. Резултатът който наблюдаваш в момента е доказателство че дадени жени са родили, дали са поколение, научили са поколението да ходи, говори, да прилича отдалече на човек, но то не е пълноценно, то е сексуално извратено или чекиджии и стари моми, причината е че са нямали бащи, които да им дадат бащинската част от възпитанието, което е нужно за създаване на пълноценен индивид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 47f02e3295
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

32.   Поредната простотия от някой чикибоец, който е сърдит на лошото общество, защото той е провал в личен план. Радвам се, така се радвам че вече съм на 31 и за подобни индивиди съм "стара чанта" изпуснала съм влака и не ставам за нищо. Да му мислят младите момичета.
Светът върви напред, медицината се развива все повече. Само наш Ганьо е спрял в 15 век. Длъжна му е някоя да му ражда на муньото. Пък той че няма адекватността да се грижи за семейство не се сеща.
Апропо, класна съм на 12-ти клас. Говорим за всичко в часа на класа. Масовото мнение е че най-тъпия живот, които може да има един човек е училище - университет - работа - семейство. А хората родили под 30 са луди. Децата го сравняват със затвор и правят препратки към произведенията, в които героите вършат всичко под строй и по команда. Като в някои произведения на руската литература на ХХВв. Идва различно поколение, което съвсем няма да спазва старите порядки. Харесва ли ви или не - на никого не му дреме.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 66f6c3e85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

33.   Поредния мрънкач, на който жените са му виновни. Иначе говорите за разни алфи и бети. Истинските мъже не се оплакват в интернет, а ходят да таковат жените и да правят деца.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 3efe6fc67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   До №32 ""Масовото мнение е че най-тъпия живот, които може да има един човек е училище - университет - работа - семейство. """Това е интересно, сблъсъкът с реалността ще е освежаващ и зашеметяващ. Между другото обществото има нужда от лумпени, отрепки и дегенерати, стига да не надвишават критичната маса. Лошото е, че нормалните хора ще трябва да ги влачат през живота //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 8fa8384c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

35.   Тва само стар ерген може да го напише!!!
Мен не ме интересува живота на другите, гледайте си във вашите паници, превръщате се във вечно недоволни, мрънкащи и обвиняващи чичаци и лелки.
Самия той живота си не оправил, ама видиш ли дава оценки на други.
Дъвче се пак, пак и пак жените тва, мъжете онова, докато сте клавиатурни нинджи късмета няма да ви се усмихне, па ако ще да се изкарвате най, най...

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: c9aed223a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   32, като знам от образователната система в България какви елементи излизат, мнението на дечицата от 12 клас въобще не ме интересува.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 5b9220b5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

37.   До 32,

Казвате, че животът "училище - университет - работа - семейство" е най-скучен, но аз ще ви задам следния въпрос?

Какъв релано е вашият без семейство?

Ами следният:

"училище - университет - работа - бар - леглото на някой случаен принц - котка - куче"

Попитайте хората с деца дали биха ги заменили за барове, дискотеки, безмислени пътувания и нон-стоп секс.

Повечето ще кажат не.

Децата осмислят живота.

Но на 40години е прекалено късно да се разбере.

Вие сте жена на 31г. Вашият реален шанс да имате деца намалява главоломно след всяка година. Природате е решила така не аз.

"Децата го сравняват със затвор и правят препратки към произведенията, в които героите вършат всичко под строй и по команда. "

Сравняват го със затвор защото това им набивате в главите вие и медиите.

Затвор е старомоминството и ергенството. Не това да имаш потомство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 2fad1fb63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   37, ще си спестя коментара, но отговорете на въпроса: Защо човек трябва да се жени. Защо да има деца?

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 0e262be67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   ДО 29
я иди на психиатър

 
  ...

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 8a66f45fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Мъж съм над 50г.
Много държа на вярата в Бога(православен християнин съм), на чистите и искрени отношения в живота, на християнските и морални ценности.

Минал съм през много неща в живота си - мога да напиша роман...

В това, което пишеш има и някои истини, но ще ти кажа, че е лесно да събаряш, трудно е да изградиш!

Причината за да се случват и такива неща, за които пишеш, е че хората в света в момента много са се отдалечили от истинския Бог.

Но това отдалечаване, изкривяванията и извращенията идват основно от запада.

България, съвсем не е толкова зле, както го описваш. Ние сме православна държава!

Ще ти напиша нещо много важно: човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Ти явно не си намерил все още Бога в своя живот затова пишеш така.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)


Странник

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 47f02e3295
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   32 съм
Такова налагане как да протече жвотът ти наистина е бреме. Никой не налага това като мнение на подрастващото поколение. То е факт. Трябва, трябва, трябва... От какъв зор? Хората без деца не са нищо по-малко от хората с деца. Данък обществено мнение никога не съм плащала, нито ще плащам. Имам си глава на раменете и знам кое е най-доброто за мен.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 770d113a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Като си толкова умен, защо си още сам?

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 8a66f45fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   От 40

Да допълня нещо: Авторе, в цялата тема само критикуваш. Но да се критикува е лесно! Трудното е да се решат тези проблеми!

А решенията, които предлагаш в коментар 19, няма да решат тези проблеми!
(Единственото смислено решение от твоите е: за въвеждане на Вероучение в училище, но това няма да го приемат, заради другите вероизповедания! Защото те ще поскат да се учи и тяхното и ще стане една... )

Аз отново ще повторя какво е решението на тези проблеми. (но то не е общо, а е индивидуално, за всеки човек и семейството му)

Виж сега, държавата се състои от милиони семейства. Всяко едно семейство е една част от нея, всички ние сме като клетка от един организъм (в случая държавата). За да се изправи/оправи/излекува държавата, трябва първо това да се случи с всяко едно семейство в нея! А даже и да не се изправят 100% от семействата - като минимален резултат би било достатъчно да се изправят/оправят/излекуват поне по-голямата част от семействата!

А как става това изправяне/оправяне/излекуване?
Отговорът е: като всеки човек се обърне към Бога и заживее Богоугодно, спазвайки Божиите заповеди!

Това е единственото нещо, което би решило този и почти всички други проблеми на обществото!

Да, но за съжаление на практика това няма как да стане, защото вече живеем в последните времена, и ще става все по-зле! Ето какво казва Свети апостол Павел за последните времена, в посланието си до Тимотей, глава 3:

---------------------------------------------

"1. И това знай, че в последните дни ще настанат усилни времена.
2. Защото човеците ще бъдат самолюбци, сребролюбци, самохвалци, горделиви, хулници, към родители непокорни, неблагодарни, нечестиви, недружелюбни,
3. непримирими, клеветници, невъздържани, неукротими, недобролюбци,
4. предатели, безочливи, надути, повече сластолюбци, нежели боголюбци,
5. които наглед имат благочестие, но от силата му са се отрекли. И от такива се отвръщай!
6. Към тях принадлежат ония, които се примъкват в къщите и прелъстяват женуря, претоварени с грехове и обзети от различни похоти, –
7. женуря, които всякога се учат и никога не могат да стигнат до познание на истината.
8. И както Ианий и Иамврий се противиха на Моисея, така и тия се противят на истината, понеже са човеци с извратен ум, невежи във вярата.
9. Ала няма да успеят повече, защото безумието им ще се открие пред всички, както се откри безумието и на ония.
10. А ти си последвал моето учение, живот, намерение, вяра, моето великодушие, любов, търпение,
11. моите гонения и страдания, що ме сполетяха в Антиохия, Икония, Листра, каквито гонения претърпях; и от всичко ме избави Господ.
12. Па и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Иисуса, ще бъдат гонени.
13. А лукави човеци и измамници ще напредват в злото, като заблуждават и биват заблуждавани.
14. Но ти пребъдвай в това, на което си научен и което ти е поверено, като знаеш, от кого си научен;
15. пък ти и от детинство знаеш свещените Писания, които могат да те направят мъдър за спасение чрез вярата в Христа Иисуса.
16. Всичкото Писание е боговдъхновено и полезно за поука, изобличаване, изправяне и назидаване в правдата,
17. за да бъде Божият човек съвършен и годен за всяко добро дело. "

---------------------------------------------

Така, че ние трябва да внимаваме върху себе си и да се стремим да живеем Богоугодно, спазвайки Божиите заповеди, участвайки активно в живота и тайнствата на православната църква, борейки се усилено със страстите си като се стремим да преуспяваме в добродетелите! ...
Също така трябва да вършим само добри дела и да помагаме на ближните си според своите сили!
Трябва да възпитаме своите деца в същото!

Ако всеки от нас живее и постъпва така - ще изправи своето семейство и околните, а когато се изправят повечето семейства - ще се изправи и държавата!

Това е моето виждане по въпросите, които повдигаш в темата.


Странник

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: 6ea12d15aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   За пореден път се забелязва една много отчетлива тенденция - повечето разписали се жени държат един такъв хапливичък тон и прилагателни които са с една идея над допустимата, поне за мен, граница която един цивилизован човек би трябвало да си позволи когато общува с друг. И аз съм виден циник, и аз имам пиперлив език, ама така да скачам като ужилен...

Ето например първите 3 коментара. Типична извадка. Като клонинги. Все говорят за себе си и за това какви са светици. Аз не мога да разбера - след като явно не са в категорията която визира авторът, защо се засягат толкова и тръгват да обясняват колко са готини, добрички, убавички и прочие. Или те по навик използват всяко едно поле за самореклама?

А най забавна ми беше номер 3 - Госпожо, колкото и да се опитвате да ни убедите, че 35 годишното Ви тяло е като на 17-годишна, позволете ни да се усъмним, и най вече - да не се съгласим с Вас. Така де, ако мъжете бяха наистина толкова повърхностни колкото ги изкарвате, и гледат само външния вид, все някой щеше да Ви е взел само заради "свежото Ви 17-годишно" дупенце. За другата категория мъже, която не се вълнува колко време прекарвате във фитнеса за да си стягате отпуснатите 35 годишни задничета, е достатъчно да кажете 3-4 изречения и веднага разбират защо ви се налага така да се потите над визията си.
Само един малък съвет, макар и с риск да изтъкна очевидното - не се хвалете толкова пошло. Все едно аз да почна да обяснявам колко големи мускули имам, кви плочки, колко ми е дълъг и прочие. Доста грозничко и отблъсква сериозно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 19 дни
hash: d0ab3cc1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Отново забелязвам една тендеция - повечето отхвърлени мъже храчат по жените с повод и без повод и не могат да поемат елементарна отговорност за живота си и за провала си като мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 8069db4156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Защо "свободната любов" води само до разпад, депопулация и деградация

Защото предполага консумация, а не създаване на семейство (деца).
Това е накратко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: 9bab4495e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Аз не виждам какво лошо има една жена да остане стара мома, по собствено желание. Не всеки трябва да става родител и не от всеки става родител. Аз не смятам, че ще бъда добра майка и не съм се юрнала да ставам такава, особено на фона на днешните лигли, наречени мъже. А ако стана, трябва да направя основополагащи промени в психиката ми, защото осъзнавам, че отглеждането на дете е ОГРОМНА отговорност и тази чиста натурална простотия, която повечето родители правят, а именно да си оставят децата на самотек с клипчета от ТикТок и Ютуб, е отвратително противна и никой родител не трябва да допуска това. Не говоря да оставиш децата си да гледат клипове по половин- един час на ден, а говоря като всеки път се размрънкат за нещо, да му бутнеш таблета или телефона в лицето, за да млъкне. Тотално немърливо отношение. Като на такъв тип родители не им се занимава с деца, защо изобщо са си направили такива, по дяволите? ! И на мен не ми се занимава насрани дупета, кашички и детски лиготии и е ясно на 85%, че майка няма да бъда. Децата трябва да се правят и гледат с любов и с ясната цел, че ще ти късат нервите, затова трябва да си изградиш железобетонни нерви, отделно в XXI- ви век се иска да четеш детска и всякаква психология (и не говоря за някакви крайно леви гнусотии, а за истинска сериозна психология), за да изкараш най- доброто от себе си като родител. Ако ще ставате родители, то се постарайте да направите бъдещи достойни граждани от вашите деца, а не просто консуматори на кислород и често на трева.

Не е вярно, че жените са повече егоисти. Егоисти са бленуваните от вас кифлета, но ако трябва да сравняваме двата пола, то мъжете са тези, които много повече искат и едва дават и не говоря за пари, защото 100% някой, типично по български, ще го обърне на пари. Защото в семейството основно от майката се иска да греда децата, да върти къщата, а и след майчинството да започне работа, докато ролята на мъжа/бащата се изчерпва основно с носенето на пари и обръща внимание на децата си, само ако е на кеф. И ако майката си позволи да каже, че има нужда от помощ или че и е трудно, мъжът и родителите му изврякват "Гледай си детето! ".

Не всички хора са фенове на стандартният секс. Това, какво правят двама души помежду си, си е тяхна работа, и ако не се задоволяват само със стандартни неща, то те са свободни да експериментират. Дай да не правят нещата, които искат, защото някой, който едва ли знае какво правят в леглото, може да каже нещо. Иначе, за прекаленото гледане на порно съм съгласна - вреди и на двата пола.

Това, че жените искали топа на топа няма как да важи за всички жени. Обикновените жени не искаме никакъв топ, защото знаем, че е топа на дъното на дъната. Много от тези девствени чекиджии се целят в топ жени, които искат топ мъже, защото се смятат за специални. Не искат нормална жена, а лъскав парцал, както казваш ти. Еми, ще си я карат на чекии и то заслужено. И не пожелавай някой да избира мъже на жените, защото първо всеки има правото да бъде с когото иска и второ - на вас, мъжете ще ви изберат жени, които няма да са това, което искате, а именно топа, няма да сте щастливи и пак ще я карате на чекии.

Нормално е българия да губи хора и да остава утайкита, защото хората с някакви ценности биват подигравани и низвергнати, защато не са "нормални" и се чувстват отлъчени от това гнусно общество. Това си е естествен развой на събитията и за разлика от теб, на мен все по- малко и все по- малко ми е жал за това население, защото то до голяма степен си е виновно за проблемите и само си ги създава.

За абортите - ами обърнете си внимание на децата, предайте им някаква сексуална култура, а не ги оставяйте с телефоните в ръце. Кажете им да правят секс по любов, а не просто да се праскат, защото така е модерно. Ютуб и ТикТок няма да свършат вашата работа като родители. И по принцип, отново в български стил, в такива моменти се обвиняват момичетата, а за момчетата се казва, че били момчета и си имали своите нужди. Това е част от проблемът. Не учим мъжете ни на отговорност и това е от поколения назад, а не от вчера. Научете си момченцата на кондомче, кажете им да придобият поне някаква зрялост, а не ги оправдавайте, че били момчета и си имали своите нужди, защото всеки си има своите нужди, но знае, че с тях трябва да носи и отговорност. В този ред на мисли - не си оправдавайте децата за щяло и нещяло, просто защото не ви се занимава с "глупости", защото ставам свидетел на това почти всеки ден. Големи деца на по 8- 10 и тинейджъри от 12- 13 нагоре биват оправдавани с "Ма, те са малки и не разбират", все едно са пеленачета. Напротив, разбират и, повярвайте, не са тъпи, просто са ралигавени до крайност и живеят с мисълта, че винаги лошото поведение ще им се разминава, докато животът брутално не ги смачка.

"Жени на по 28 години, живеят сами с котка/куче като тинейджърки (мол-телефон-офис работа-лигавене). Не знаят основни понятия (примерно нямат идея къде се намира Албания, не знаят че "откъде си" се пише слято и. т. н. )"
Аз такива жени почти не познавам. Но това са любимките ви кифлинки и топ от топ жените, които ви оставят на чекии, защото търсят топ от топ мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 9cd3f58711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46 какво си неразбрано - къде обществото те е спряло да се жениш и да раждаш за да консумираш. Напротив, най-голямата консумация е от семейството: повече коли, ипотека, детски градини, храни т.н.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 160f6b3294
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Колко повече мъже се оплаквате от феминизми и си седите у вас, толкоз по-добре за тарикатите кат нас :D

А тези каки на 35 да не попадат на мене че аз няма да им простя на нито една ако ще и сто деца да имат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 47d652dde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Ей го още един дето повтаря за вяра е Бог и други таквия хубави думички, които е чул от джордън питърсън и всякви други редпил гурута. Дори не осъзнава какво всъщност е Бог и религията като цяло. И си измисля нелепи решения на несъществуващи проблеми. Евала, господин 140 IQ. Лошия запад му е виновен за неуспехите в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 8c7bc81695
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   До №47 ЦИТАТ: ""Не е вярно, че жените са повече егоисти. Егоисти са бленуваните от вас кифлета, / ВМЕТКА, "не всички харесват "кифлета"/ но ако трябва да сравняваме двата пола, то мъжете са тези, които много повече искат и едва дават и не говоря за пари, защото 100% някой, типично по български, ще го обърне на пари. Защото в семейството основно от майката се иска да греда децата, да върти къщата, а и след майчинството да започне работа, докато ролята на мъжа/бащата се изчерпва основно с носенето на пари и обръща внимание на децата си, само ако е на кеф. """" Чудех се дали тук му е мястото да споделя нещо. Всичко започна от някакъв нищо-незначещ спор със съпругата ми и с вменяване на вина на мен, и съответните изводи за моето държане спрямо нея. Държа да подчертая, че сме и двамата на повече от зряла възраст. Съпругата ми започна да твърди, че мъжете като правило не издържат на емоционално -психически натоварвания и че те позорно бягат когато в семейството има болен член. Лошото е, че и двамата имаме близки, даже много близки познати, които потвърждават нейната теза. В едното семейство мъжът се беше изнесъл при "маминка" и нито се интересуваше от деца, нито даваше някакви пари, а се интересуваше от компании с жени. Съпругата в семейството, след много грешни диагнози, които забавиха адекватното лечение И беше установено, че има синдром на Хочкинс в 3, 5стадий. Имаше махане на лимфни възли, тежка химиотерапия и най-вече продължителна, лъчетерапия, опада И косата, а тя имаше много хубава руса коса и е със сини ясни очи. От това тя доста напълня, а иначе имаше спортна фигура. През всичкото това време, тя ходи на робота, готви, гледа децата, чисти и т. н. Разказваше, как се е криела да повръща в тоалетната да не забележат колегите И. На всичкото отгоре "хубавеца", когато веднъж по случайно се е отбил, за да се наяде с ирония И казва, че е надебеляла. Тя имаше много хубава перука с цвета на косата И, така, че той не забелязва това. Пропуснах да кажа, че в най-тежките И моменти от лечението, той се сеща, че трябва да се разведат и когато минава делото, най-нахално И иска пари за такси. Жената си е здрава, ходи на контролни прегледи, а от това време са минали 18 години. Тази жена ни е роднина така, че на голяма част сме свидетели. Другият случай е подобен, но там жената е с рак на гърдата и пак същите проблеми, и тук жената гледа дете и се лекува, а в това време съпругът се развежда, защото е открил нова любов. Жената и тя е здрава и ходи на контролни прегледи, има си малък бизнес, сама се издържа и гледа детето си. Третият случай е, че мъжът се разболява, здрав сравнително висок и доста атлетичен, бивш спортист и внезапно тази "хубава" диагноза, следва операция, рязане на лимфни възли, а съпругата му до него по цял ден, в болницата на една малка табуретка по 12 часа на ден. Даже си беше купила бяла престилка, сложила статоскоп и, на високи токчета и хубави джинси. Хората я мислят за лекарка. След това познатото -лъчетерапия, води съпруга си на облъчване, чака го, води го в къщи и пак отива на работа. Той леже и повръща през половин час, ако ама няма какво, а тя отново след работа се грижи за него, приготвя нещо, което той харесва, а и да е питателно, за да хапне, през нощта тя тихо плаче. От тогава минаха много години. Та в тези случаи се показва някаква особена сила на жената, не говоря за физическа, а някаква стаена в нея. Та интересно ми е вашето мнение и съответната реакция. Да подчертая, случаите са реални, а и друго, и тримата се разболяват на възраст в границите на 35-37 години.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 32f0d9a560
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   "примерно нямат идея къде се намира Албания, " И за какво им е?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 4758ede15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Едни от най-забавните въпроси на слабоумниците е:, , Ти защо си сам, нали си умен" В цял свят се доказа с времето, че едни от най-интелигентните хора са останали сами, а болшинството от профани и простаци се е размножавало и продължава да го прави. Не е важно дали ще има деца, а какви ще бъдат те. Повърхностните жени се хващат с нелепи мъже, на които рано или късно слагат рога с друг типаж, към когото имат влечение много преди да се обвържат с настоящите си мъже. Няма голяма файда от размножаването. Наричат ергените и момите егоисти и чепати хора, но това всъщност са неписани правила и определения за тях. То и на мен разни момичета ми казват, че е време да правя сватба и ми се свалят, ама аз като знам, че с 300 лв ще бъда един час при ебаси яка пичка, защо ми е да се ангажирам психически с тъпотии. Крайно време е да разберете, че на тая земя няма нужда от милиарди индивиди. Страни като Китай и Индия трябва да са до 300млн. България е била със затворени граници и затова сме били почти 9млн. И преди 50 години щяхме да сме под 7млн. С отворени граници.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 8c7bc81695
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   """А тези каки на 35 да не попадат на мене че аз няма да им простя на нито една ако ще и сто деца да имат. """" Хайде пак за "каките". Тези така наречени от Вас каки, Вие не можете да доближите и на артилерийски изстрел, те за Вас са недостъпни и ще си останат само една мокра мечта. На посочената от Вас възраст жените са повече от красиви , да много от тях са умни, културни, високо образовани, възпитани и работохолички. Жените на тази възраст са повече от прекрасни. Винаги около мен жените са били умни, в културни, възпитани, тактични, можеш да водиш свободен и не заангажирващ разговор, с научен, логически и математически начин на мислене, и винаги съм бил правилно разбран. Секса с такава жена е повече от зашеметяващ. Забелязал съм го и от командировките в необятният Съветски съюз, повечето познати бяха между 28 и 38 години. Жените няма как да бъдат привлечени от мъже, които се секнат с пръсти, чоплят зъбите с клечка и широко разтворели уста , или пък се прозяват така, че да им се види дванадесетопръстника. Каки на 38 години??? Как пък не. Трябва да се забрани със закон да има толкова тъпи хора. На тази възраст, жените са можещи, знаещи, възпитани, самодостатъчни. А и да добавя, не съм феминист, само харесвам и обичам жените. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker