Нормално ли е това поведение на мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е това поведение на мъж?
преди: 1 година, 12 дни, прочетена 2149 пъти
Здравейте! Наскоро се запознах с един мъж по интернет. Аз съм жена, на 26г, а той е на 34г. Разбрахме се да се видим скоро, но нещо в поведението му, ме тревожи. Пише ми много рядко, почти не ме търси. Веднъж му писах нещо и той не ми отговори доста време, при което го попитах, дали все още иска да се видим или не... И ако е не, да ми каже. При което ми отговори със :"Смекчи си тона, ако искаш да имаш успех с мен. " Другото, което е.... Беше ме попитал с колко мъже съм спала, и като му казах, не ми повярва. В случая с 2-ма съм била. И ми каза, че днешните жени било нормално да са били с поне 15-20 мъже. И, че ако съм била само с 2-ма, щял да ме вземе за жена. И също така, ако жената с която се вижда е надхвърлила някаква определена бройка, щял да избяга от нея. Бях го попитала, защо има толкова голямо значение за него, след това му казах, че не смятам, че жена с повече бройки, я прави лесна или пък курва. Стига да прави безопасен секс и да не наранява нечии чувства... При което той ми отговори:"Аз не мога да разбера до кога тъпия феминизъм ще слага знак за равенство между мъжете и жените! " Другото което е, че усещам как говори с мен, все едно си говори с някой негов приятел, вместо с жена. Не е обран и внимателен с думите си, няма ухажване, нито пък 1 комплимент. Нормално ли е това държание? ! Моля за съвет и без хейт!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 дни
hash: 18181c6ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нормално е за човек който не иска да си губи времето и не му се занимава с определен тип жени. Проблемът на това поведение е, че всички жена са тоя тип, и нищо няма да постигне. Предполагам просто не му пука или си прави екесперимент. Не мисля че си негов тип. Това което не ми е ясно, с какво той пък те привлече... Пари ли има, висок ли е, известен ли е...

"Не е обран и внимателен с думите си" - един мъж може да го играе обран в думите, ама вярнвай ми, никой не е обран в мислите си... Знам че повечето жени държат да ги лъжат, да им казват какви са единствени и невероятни. Това търсят от един мъж, а един мъж търси от тях пък секс... Тия неща са негласни, всички се преструваме, ама си знаем...

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1ef2dfbfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Имай предвид, че истински заинтересованият от теб мъж ще пожелае да си избистри някои важни за него въпроси възможно по-скоро, за да не губи излишно време. Щом не те е питал дали продължаваш да го смучеш след свирката, значи не е напълно открит с теб или си му безразлична. Ти или можеш да се напънеш по женски да се доказваш за мъж, който ти идва като предизвикателство (тръпки, ала-бала), или да се занимаваш с друг мъж, който ще е ведър и всеотдаен към теб. Проблемът във втория случай е, че такъв добряк ще ти се стори скучен и ще ти се иска да се занимаваш с някой труден мъж като сегашния, защото обърканата женска психика изпитва глад за драми и тръпки. Успех! :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: dd31c46881
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами много прав е. На 26 повечето са навъртяли яките бройки и си търсят някой балък да им гледа децата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 978a7b96e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

4.   От чата още се вижда че не е стока, на живо ще е по зле. М, 29.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: aedb4561e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Поредният, който се мисли че е кой знае какво, но всъщност е егоист, нарцисист и не може да предложи нищо.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 8083db0aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Не се занимавай. И как ще разбере броят на мъжете, ако не му ги кажеш, ако той общува само с жени с много бройки си е негов проблем. Има жени били с 1, 2 и т. н. То ако всички имаха равен брой....
Пък и на 34, пък не се е оженил още....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: d2a27520f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   За нашите географски ширини е нормално. Нормално е да срещаш психопати, играчи, нарцисисти и прочие. Не е длъжен да ръси комплименти от начало. Аз го разбирам това като свалячески трик, нищо повече. Предпочитам някой да ме опознае и тогава да ме хвали, отколкото да ми пробутва колко съм красива и т. н, което може да каже на всяка. За бройката е прав, ти според мен не си. С колкото по-малко, по-добре. Многото връзки, сексуални партньори променят психиката, взимат енергия и човек става по-циничен, изхабен. Много хора не го разбират и сменят като носни кърпички гаджета. Всеки човек граби от теб. Това, че си била с двама говори, че явно гледаш сериозно на мъжете и връзките. Не е повярвал, защото много жени и мъже са парцали.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: ad951aa7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Защо се буташ при този женомразец и нарцис? Няма грам индикация за сполучлива връзка, как не го разбираш. Не заслужаваш ли нещо повече от неприятности с неприятен тип.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: d74569baf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Не е задължително да ти пише често. Всъщност по това се познава дали има голям интерес към теб. Но лично Аз не бих започнала връзка с такъв човек. Манипулатор е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 8af9e75512
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   """Бях го попитала, защо има толкова голямо значение за него, след това му казах, че не смятам, че жена с повече бройки, я прави лесна или пък курва. """ Няма нужда авторката да се вайка, при държане и разбирания като нейното, това държание е нормално, даже задължително. Нека не си въобразява нещо повече. Много е прав за феминизма. Е, трудно може да се каже, че жени с многото бройки минали през нея транзит, я правят девица, по-скоро я правят кварталната или общинската курва. Едва ли има много желаещи да се завират в някакви отвори, където са се влачили, безименни десетки посетители, преди него, със съмнителни хигиенни навици и чистота. Телегонията не прощава. Такива жени стават за краткотрайно изживяване, при взетите предпазни мерки и никакви целувки с такива, освен с костюм за биологична защита. Такива жени не стават за съпруги и майки, по-далеч от тях. В такива случаи всеки отговаря за себе си. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 9c9ae3afeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Най-добре се вижте и след това си прави изводите според мен. МОят приятел имаше подобно, но малко по-меко държание докато си пишехме (което беше 2-3 дни само, след това директно се видяхме), но едно е в чата друго е на живо. Ако ти искаш дай му шанс поне за среща и от там, ако нищо не излезе-пътя. Държанието му е до някъде разбираемо, аз също съм много директна и предпочитам хората да са честни и директни с мен, а не да си губя времето излишно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: b4538ab2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Не се занимавай с такъв, от типа играчи е, иска да има гаранция, че ще върже някоя свестна и нешавлива, а той да си прави каквото иска. Щом е започнал с реплики, че мъжът и жената не са равни, ясно е. Като под това се разбира, че за един мъж, само защото е такъв по полов признак, е позволено да си прави много бройки, да си ходи с чужди докато е във връзка, но жената няма право на това. Ето за това трябва да се събират хора с еднакво виждане за тия неща-консервативни с консервативни, разкрепостени с разкрепостени. А не някой курвар, съответно курва да държи сметка на гаджето си, защо прави същото, което той/тя прави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 937864e607
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

13.   Този звучи като някой, който ще те държи отговорна за всички женски лоши постъпки ( ЧУЖДИ! ) на земята. Вероятно е всеки път, когато се ядоса на нещо или някого, да го отнасяш ти. Звучи като човек, за когото е нормално мъжът да си продължава и по време на връзката отношения с жени, но жената с него да се налага да се съобразява. Твърде възможно е и да започне да ти отмъщава за всички неприятни моменти с жени от миналото му.
Като цяло ще си виновна винаги за всичко. Дори и за чуждите постъпки, защото ще ги поставя като потенциално твои. Ще се погрижи да те смачка и стъпче, за да наведеш глава и да свикнеш да гледаш на него като на чудо на чудесата, а на себе си като на нещо незначително, получило висше благоволение от "чудото ". Дори да започнеш да правиш всичко това, никога няма да му е достатъчно и ще продължи да издевателства. Според мен не е способен да обича. Не и в настоящия си житейски етап.
Не не е нормално това поведение. Мъжете със здрав разум и балансирана психика не се държат така.
Позволиш ли му, ще те съсипе. Без съжаление, без милост и с убеждението, че е в правото си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 3aefef1810
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Леле мале, не се занимавай с тоя, спри да му пишеш изобщо.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: cb8701be97
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Както ми е казал "Смекчи си тона, ако искаш да имаш успех с мен. ", така съм му казала "Ганьо, не смей да ме търсиш повече с това селско отношение. Когато се научиш как да се държиш почтително с една жена - тогава ме потърси, може и да ти отговоря. ".
Тотална маймуна е този, а ти даже се и чудиш дали е нормално поведението му. Не е. 100% не. :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: d2b84f754d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   По нещата, които ми цитираш, този човек е пълен нарцис, който смята, че нещата с жените зависят само от неговото решение и добра воля, а другият е съгласен, защото той е прекрасен. Бягай с 300. Хора, които говорят така и не са добри, не са близко до добри хора.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 67c6df7fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Обзалагам се, че този е разведен и с дете, но ще си признае, когато те омотае.
Със сигурност се среща с други.
Репликите, годините разлика ми напомнят много за един друг такъв в моя живот.
Става дума за тежък, властен и нарцистичен характер, който поставя критерии към жената, на които самият не отговаря. Със сигурност се среща поне още с 5 и всяка разиграва, не че много му връзват, но това е неговият начин да се чувства велик и сам да убеди себе си, че е избрал най-достойната за него - Великият Крал Слънце.
Блокирай го и си търси земен и емоционално обвързан към теб човек.
Този за връзка и за семейство не става.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 4bf58cde8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Авторката, вече ти е светнала една червена лампа. Не я подминавай. Ако харесваш балкански мачо, продължавай. На мен лично хич не ми допадат у още след "Смекчи си тона, ако искаш да имаш успех с мен. " бих го пратила на при майка му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: fe67e9fdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   А ти защо искаш да се виждаш с него?

(Измислена история. )

Ж

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 8af9e75512
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   В този случай е най-добре, всеки по пътя си. На всеки му се е случвало да се раздели, но когато намериш ИСТИНСКОТО, момиче, държиш и не пускаш, даже ръката да се откъсва. Има два органа в човека, които ще подскажат, че това е ТО-истинското момиче. Всичко останало е трупане на житейски опит, емоционални наранявания, някакви базови социални умения. Емоционалните наранявания са най-тежки, може би и за това се помнят цял живот. Преди много години в казармата, по време на социализма, имаше макар и редки случаи, когато момчета се самоубиваха, защото някакво момиче му написало, че всичко вече е приключило. Обикновено това бяха новобранци и като правило някъде след 6-8 месеца служба. В моят взвод и в нашият район, нямахме такива случаи. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 3fcacee927
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Мъж е, опитва да види дали има шанс с теб, нормално е, важното е да има идентичност, защото гледането от някои друг за поведение, не е фактор, че при него ще е успешно. Обърни му внимание, излез с него на среща, ако търси такава реална, ако иска само виртуално, си прецени дали те устройва, хубаво е, но всеки си знае, кое за него е златната среда в общуването. Такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 4299d0ef8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Авторке, ако си зла феминистка, то тогава мъжът е в правото си.
Никоя жена не трябва да има право да е над мъжа, а трябва да си знае мястото. След кята си била вече с двама ти вече си опозорена. Какво искаш, да ти се свалят звезди от небето ли? Я слез на земята и се осъзнай. И да, мъжът ще ходи с чужди жени дори и да е женен, негово право е, а жената няма такова право ако иска да не бъде бита. Дори мъжът има право (според законите в Русия) да те пребие веднъж в годината жестоко, а през останалото време да те наказва за всяко твое провинение. Така че опичай си акъла и не върши глупости, за които после ще съжаляваш. Днес няма вече много здрави семейства, защото жените са нездрави феминистки или са хойкали с много мъже. Ако жената е скромна, фина, слабичка, красива в лице и най-вече девствена, всеки мъж ще я пожелае за съпруга и майка на децата му. Останалата женска маса не заслужава мъжко уважение и често си остава самотна до края на живота си с по едно две деца, които трудно отглежда, а мъжът не иска да живее с нея! Това е положението.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: cb8701be97
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Номер 21, за каква идентичност става дума? Човекът е чисто и просто един простак, който не знае как да се държи добре с човека отсреща. Възпитанието е нещо основно в един човек. Ако то липсва, за какво ѝ е на която и да е жена среща с него?

22, пий си хапчетата и не смей да говориш така на една жена.
Не съм авторката, но ти отговарям - нищо, че не спадам и към феминистките движеня.
Огледай се малко наоколо и ТИ се осъзнай, че живееш в 21-ви век и мъжът отдавна не е онова, което е бил, нито ролята му е същата.
Един мъж не превъзхожда жената по нищо друго, освен по физическа сила и издръжливост в днешно време, а в някои случаи дори и по тези параметри жената го превъзхожда.
В днешно време жените са масово материално независими и някои изкарват повече от мъжете.
Много по-интелектуално и духовно развити сме от изплашения от превъзходството ни мъж, който вместо да ни настигне като развитие, предпочита да ни мрази от безсилие.
Имаме достъп до образование, можем да работим във всяка една сфера, можем да бъдем каквито и когато си поискаме - отдавна е минало времето, в което мъжът е имал привилегията да се ползва с преимущества над жената, нагласени от обществото и държавата. И точно това ви бърка в червата на повечето мъже - че вече нямате привилегията 'по право', а трябва да си стегнете задните части и реално да работите, за да сте по-високо от една жена. Сигурно е кофти, но е факт и трябва да го приемете в даден момент, иначе ще затънете още по-надолу.
А освен това и възпитанието ни е в пъти по-добро и следователно стойността ни като хора е в пъти по-висока.
Ти, с този свой коментар доказваш, че не си мъж, а просто едно от тези подобия на мъж, които се чувстват като нищожества пред жената и от безсилие сипеш суперлативи.
Но аз знам и че има мъже, които са обратното на теб и твоето поведение и на господинчото, за когото става дума в темата, НЕ Е нормално и НЕ Е правилото. :)
Нормални мъже има навсякъде - както у нас, така и по света, които вместо да мразят жените, ги подкрепят в начинанията им и ги обичат, а в замяна получават същото.
Силни мъже, можещи мъже, които не се оставят на течението да ги носи и после да обвиняват жените за това, че не стават. Работещи, мислещи, прекрасни. :)
Може и ти един ден да станеш от тях, ако поработиш върху себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 87afab5495
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   От Авторката
Благодаря на всички за коментарите Ви! И искам да кажа, че това което ме тревожеше също е, че когато се запознаваш с някого обикновено го питаш за име, възраст, с какво се занимава, какво прави в свободното си време... А той ме попита, едва ден преди да се видим за тези неща, а уж търси сериозни взаимоотношения. В деня преди да се видим ме беше попитал на колко години съм, явно беше забравил, аз му отговорих, след което и аз го попитах и ми каза, че е на 27. И го попитах, защо лъже, при положение, че много добре си спомням, че е на 34, а той:" Браво! Ти помниш... Впечатлен съм". Както и да е... Реших все пак да се видим, за да преценя дали може, да се получи нещо или не. Видяхме се, оказа се, че и за ръста си ме е излъгал. Затворих си очите и за това. Отидохме на заведение, хапнахме, поговорихме си... По едно време ми сподели, че му трябвали минимум 2 години, за да опознае дадена жена и да се ожени. Нз откъде дойде това. После като ме изпращаше до вкъщи ми направи комплимент за пръв път, благодарих му. И му казах, че съм изненада, защото като сме си писали в чата, не ми е правил комплименти. А той ми отговори:"Не мислех, че го заслужаваш "... Бил си помислил, че съм от жените, търсещи валидация и разни такива глупости. При положение, че не съм давала индикация за такова нещо... И въобще поведението му като цяло, тези негови изрази и дребни лъжи, ме притесниха доста. И в края на вечерта му казах, че не чувствам, че нещо между нас може да се получи и му пожелах всичко най-хубаво. И така приключи всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: efa189defa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Лъжец на дребно, нищо не става от такъв.
Лъже за възраст, за височина и един бог знае за какво още.
Един мъж струва толкова, колкото струва думата му. Този не струва.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 4299d0ef8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   23, 22 съм и съм и съм с много добро психическо здраве, но може би ти не си, след като се изхвърляш толкова много и надценяваш възможностите на втория пол. Ще говоря на всяка жена както си искам, а ти не можеш да ми казваш какво да говоря, защото говоря това, което виждам. По добре ти си извади главата от задника, огледай се наоколо, виж реалността и после пак си я наври там. Не само в 21 век, а още от зората на човечеството мъжкият пол е превъзхождал женския във всяко отношение, и винаги ще го превъзхожда колкото и да не ти се иска. От толкова голямата им независимост жените постоянно пищят поради насилие и дискриминация. То не бяха закони срещу мъжете, не бяха истанбулски конвенции, не бяха постоянните промени и закони за домашно насилие и пак нищо. Това ли ви е независимостта, налагана чрез граждански закони, които не действат и никога няма да действат, защото за изпълнението им пак трябва мъжка сила, тъй като силовият апарат за репресии срещу мъжете е съставен пак от мъже. Тези мъже най-често пребиват и убиват наглите жени. Обърни внимание, почти всички убийства на жени са извършени точно от такива мъже (полицаи или военни), които раздават правосъдие, защото системата защитаваща жените не е справедлива спрямо тях! Хайде пак си помисли, колко процента от жените са материално независими и изкарват повече от някои мъже? Толкова по-интелектуално и духовно сте развити от мъжете, че повече от 100 години независимост няма нито едно полезно нещо от съществено значение да е направено (измислено или открито) от жена. Пак мъже са в основата на развитието на технологиите, Стив Джобс, Бил Гейтс и останалите. Всички световно известни творци (художници, композитори, и др. ) са пак само мъже. Е, женските открития, като феминизъм и производните им Ме Тоо, където психясали феминистки искат да съдят мъже за измислено изнасилване преди повече от 30-50 години са женски творения. Ето това е очевадно за женското безсилие. Вие може да искате да работите в мъжки професии, само че нямате топки и не сте никаква конкуренция на мъжете. Никога няма да издържите на темпото определено от мъжете, поради несъвършената ви физиология, определена от природата. Относно развитието ви за което говориш няма нищо вярно. Жените стигат до едно ниво на умствено развитие и спират, докато мъжете са неограничени. Мъжкият мозък има много повече неврони от женския и е средно със 125 грама повече. За това всички гении до сега са все мъже. Така че кой кого трябва да настига в развитието си е ясно много отдавна, само че е невъзможно да се настигне нещо, от нещо, което само по себе си е по-слабо и няма потенциал да го направи. Колкото до възпитанието ви, което уж било в пъти по-голямо от нашето е само във фантазиите ви. Да сравняваш днешната извратения-феминизъм, като много добро възпитание с патриархалното устройство е смехория. Сама прецени ако можеш, наркоманията, хулиганските прояви, битовата престъпност, педераслъка, джендъризма и останалите "ценности" на 21 век в Европа, с отминалите времена, когато нямаше "демокрация-слободия". Знам, че има и мъже обратни на мен. Казват им "меки китки". Ако това ти е представата за качествен мъж, дето не може да си отвори една консерва и прилича на жена по маниер и външност мерси. Никога няма да бъда такъв и слава Богу мъжете като мен са много повече от феминистите и обратните. Аз няма нужда да поработя върху себе си, защото съм постигнал максимума за който ти може само да си мечтаеш. Колкото до женската "независимост" в обществото ни има схващане че една жена без мъж е нищо, каквато и кариера да има, докато мъжът (дори и бедният) е волна птичка и никога няма да зависи от женско благоволение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker