Девствен съм и това е проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен съм и това е проблем
преди: 11 месеца, 6 дни, прочетена 1814 пъти
Здравейте, чел съм и други теми като моя проблем, не искам да ви досаждам с моята тема, но съм мъж на 30 и не съм правил секс. Бил съм по срещи, дори и съм целувал момиче, но не съм правил секс. Никоя жена досега не ме е желала за секс, или поне аз не знам за такава. Не се целя в някои големи красавици, а в нормални момичета, но пак не се получава.

В интернет пише да се фокусирам върху себе си и да се подобрявам. Да де, но е трудно да се фокусирам върху каквото и да е било, наистина вече нищо не ми носи удовлетворение.
Животът за мен е скапан. Гледам другите двойки и се чувствам зле и имам чувството че няма да изпитам това нещо да те желае жена и да правя секс с някоя която ме обича.

Иска ми се нещата да са по-добре, но не са. Всеки ден се питам дали има смисъл да продължавам да си търся приятелка, но явно с времето просто съм се отчаял и не вярвам толкова в това дали ще успея. Наистина това адски ми пречи в живота и ме разсейва, като бях на 20 нямах проблем, но сега на 30 ме гони една фрустрация и дори не знам дали мога да имам пълноценен сексуален живот.

Ако може ми дайте някакви съвети или ми кажете да се откажа, знам че има хора в моето положение, но това не ме успокоява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 86d0b5f440
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Със сигурност ще се появят разни селяни, които ще се скъсат да ти препоръчват да отидеш при проститутка, което е отвратително разбира се... , но всеки с умственият си багаж.
За твоя случай-все ще си намериш някоя жена, НО НЕ я използвай за секс! Просто бъди търпелив и ако имаш хубаво излъване и добър характер, може и да срещнеш някоя жена, в който да се влюбиш и тя в теб.
През останалото време-ами, караш го на самозадоволяване и това е! Не знам защо мъжете правите такава огромна трагедия заради жалкия секс. Сещам се-от разни документални филми, че на затворниците им дават бром мисля, че беше... за да нямат сексуално желание-пробвай, нищо не губиш.
Концентрирай се върху други неща и в даден момент може и да станеш асексуален и хич да не те вълнува това, което е трагедия за теб сега.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 6c7585cb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Спокойно, и аз съм на твоята възраст и имам същите проблеми. Моя съвет е да си търсиш момиче от друга държава. Жените тук са меркантилни и не трябва да им се обръща внимание! Не се подценявяй като се занимаваш с нашите кифли!

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 21f5e06197
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ходи изчукай някоя курва и виж, че не е нищо специално

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 046c125951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На първо време - за да придобиеш увереност, може да се пробваш с компаньонка. Разбира се при всички мерки за безопасност.
Иначе дали и кога ще си намериш приятелка - това обикновено става изведнъж и неочаквано. Ако обикаляш и търсиш - малко вероятно да се получи.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: f4edc714d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, за всяко нещо си има време и място, така че не се отчайвай! В свое време всичко ще се получи!

Ето една тема в този раздел(Любов и изневяра), която е подходяща и за твоя случай, заглавието е:
"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

п. с. Темата в момента е на втората страница на раздела.

http://spodeli. net/4/story-172076. html

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 43e7c57918
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Как така не съм имал секс, това е най лесно фистъпното нещо и красиво в живота.. Боже, ско не е секса, защо да живея.. аз живея заради него...
Свържи се с мен, имам една приятелка, ще я навия да ти пусне..
Безплатно.

Платена не ъи трябва, отвратително..

Иначе азиатките са супер тесни и са лесни... мога да те взема с мен на почивка и ще си фоведеш едно пиленце..

М 27

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: c0257a0a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Никой тук не знае за допълните причини, като цяло не е голяма философия и си има универсални правила. Изнасяш се от вас задължително ако живееш с вашите, отслабваш ако си дебел, започваш да се обличаш по-добре. Трябва ти самочувствие като цяло, а то се постига след като сам си постигнал нещо. И не си мисли, че като имаш жена ще намериш щастието, ти ако сам не си добре само ще рефлектира върху жената рано или късно.
Иначе честно да ти кажа, чувството че е хубаво, страхотно е, но реално след като “навлезеш в дълбокото” няма да ти е вече фикс идея. Най-добре е да го правиш с някой който обичаш и имаш чувства, а това с времето става. Но заради “едното ебане” не се оставяй да те водят за носа, няма да те уважават после.
Не ти препоръчвам проститутки засега, може от притеснение да не “стане работата”. Като цяло, особено ако си в по-голям град, препоръчвам ти да отидеш на еротичен масаж първо. По този начин ще свикнеш и с женското тяло и докосване, поне донякъде.
М. 29 г.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: d3a6ce1fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искаш да правиш секс или да намериш приятна жена за връзка, с която редовно да правите секс.
Неангажиращ секс можеш лесно да намериш и така да изгубиш тази досадна девственост.
Най - хубаво е да намериш жена, която много те привлича, ти също нея, за да правите хубав секс.
Причината( според мен) да не си правил досега секс е, че искаш само секс.
Жените избягват мъже, които не желаят друго освен секс

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 3639abd7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Какво работиш, с какво обичаш да се занимаваш, какви са хобитата ти? Никаква информация не си ни дал за себе си. Не питам с цел социално положение и пари, а просто за да добия представа какъв човек си и на база социалния ти кръг и интереси къде можеш да търсиш жени.

Ако например обичаш да караш ски, има ски групи във фейсбук, където хората се разбират да си поделят пътя и да отидат да покарат заедно - ето чудесна възможност да се запознаеш с някоя жена. Хем ще правите нещо приятно и за двама ви, хем ще се забавлявате и то без да е официална срещата.

Има също и органзирани групи за походи в планината, лагери с палатки, екскурзии в чужбина, каране на АТВ-та, конна езда, музикални фестивали, футболни мачове например в Барселона... има всякакви активности, за които някой туроператор или дадена група във фейсбук прави организация и група хора, които не е задължително да се познават пред това отиват заедно. Самият факт, че заминават някъде на ново място, с хора, които не познават ги предразполага към това да са по-отворени и приветливи.

Общо взето пак казвам - не знам какъв тип човек си, понеже не си ни дал информация, но ако се припознаваш в нещо от активностите, които изброих - потърси такава група. Замини някъде с тях, запознай се с нови хора, завържи приятелства. Може твоето момиче да е някъде там или да е приятелка на човек, който е там и който в последствие ще ви събере. Бъди отворен към хората, не се фокусирай конкретно върху жените. Не тръгвай никъде с мисълта "ето, днес ще е, днес ще си хвана гадже" - дори напротив, абстрахирай се от тези мисли. Забалявай се, бъди свободен и трупай контакти - връзките винаги се зараждат, когато най-малко ги очакваш. А това, че си девствен е най-малкият ти проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 4589592ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Всичко идва от напрежението, издаващо проблемите ти пред женските очи. За жените е ясно, че напрегнатите мъже са на сухо. Всичко се оправя след отиване на проститутка, но гледай да е от алото, да пише 35 годишна, защото лъжат и обикновено са няколко години нагоре. Търси нещо между 20-25 обявена възраст. Също е добре отидеш няколко пъти и да не взимат под 200лв за стандартна услуга на час, защото обслужването и хигиената ще са на ниско ниво. Може би след третото или четвъртото ходене ще усетиш едно удовлетворение и лекота в настроението. Загубиш ли интерес към секса, загубваш завинаги - срам, притеснение, неувереност и чувство на зависимост от женската гледна точка, което е изключително важно за да успееш да чукнеш някоя безплатно. Послушай тези съвети и ще постигнеш успех, само да не си някакъв пъпчив невзрачник или шишко. Така стоят нещата и ще е хубаво да се замислиш., Защото никога няма да те съжали и ще си остарееш така. Но отпуснеш ли малко връзките, до една-две години ще ти налитат сами. От личен опит мога да ти го кажа.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 6b511d0cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре бе, за 30г, не успя ли да прежалиш 100 лв и да изкъртиш някоя курва? Не те разбирам, харабия.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 1e1da79e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Те нормалните жени просто така секс не правят. Никоя няма да те пожелае за секс просто ей така. Трябва да си влюбен в нея, да си готов за сериозна връзка и семейство, да отговаряш още и на един куп изисквания и чак тогава идва секса. Като жена ти го казвам. А това, че се хвърляли жените на някакви алфи и им пускали веднага са някакви глупости. И да има такива, после си гледат децата сами. Ама това са глупави жени-кой ще иска да се занимава с такива.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 61080c908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пробвай в някой от сайтовете за запознанства, там поне се търси предимно секса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: bb11c9d78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Отива на проститутка, след един път секс, живота ще ти се промени, защото ти ще си се променил. И не си търси целенасочено приятелка, тя просто ще се появи. Идлиз от кръга работа, вкъщи. Запиши се на курс, търси инициативи където се събират хора, доброволчество и живота ще се подреди. Пътунай, дори и сам, екскурзии бол, така ще се промени мирогледа ти. Държиш се, като пенсионер, промени нещо.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 05bdba96e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ходи на спорт, на рисуване, на фестивали, там има среда за общуване, ще откриеш твоя човек, зависи от теб да имаш сексуален живот, отиди на професионалистка, бъди мотивиран, не казваи на жената, че си без сексуален опит, в неподходяща среда си, затова си както си в момента, деистваи, щастието в живота зависи от теб.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: e2ba247335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Типичен пример за неориентиран човек. Жалваш се, че не си правил секс, нищо не казваш за себе си, но очакваш съвети? !

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 637b406001
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ще напиша няколко цитата, някои от които песимистични, но за сметка на това абсолютно вярни.

" Защото на този свят няма кой знае какво за постигане: в него царуват нищета и болка, а скуката дебне от всички ъгълчета онези, които са избегнали тази участ. Тук господства порочността и думата има глупостта. Съдбата е жестока, хората- жалки. В един така устроен свят човекът, който е значителен сам по себе си, е като светла, топла, весела коледна стая сред снеговете и мразовете на декемврийската нощ. Следователно няма по- щастлив земен жребий от този да притежаваш изключително богата индивидуалност и особено мощен дух, дори и животът ти съвсем да не се подрежда блестящо. "
Артур Шопенхауер
Парерга и Паралипомена
Афоризми за житейската мъдрост

" Много по- малко греши онзи, който гледа мрачно на света като на някакъв ад и затова се грижи единствено да си осигури огнеупорно убежище в него. Глупакът тича подир насладите на живота и се оказва измамен: мъдрецът избягва злините. И ако не успее да стори това, виновна е съдбата, а не собствената му глупост. Но доколкото успее, той не ще бъде измамен, защото бедите, които е заобиколил, са напълно реални. Дори и да е направил твърде голям завой покрай тях и ненужно да е жертвал наслади, пак нищо не е загубил, защото всички наслади са илюзорни и е дребнаво, ако не и смешно да тъжиш, че си ги изпуснал. "
Афоризми за житейска мъдрост
Артур Шопенхауер

"Човешкият свят е царство на случайността и заблуждението, които безжалостно господстват и над значителното, и над най-дребното. А редом с тях стоят глупостта и злобата, които бичуват всичко. "
Шопенхауер

"От живота можеш да извлечеш поуки, но не и щастие. "
Шопенхауер

"Откъде би взел Данте материал за своя „Ад”, ако той не му бе предоставен от нашия действителен свят? А когато си поставя да опише рая с неговите радости, той се изправя пред непреодолими трудности, защото нашият свят не може да му предложи нищо подобно. "
Шопенхауер

И сега конкретно по твоя въпрос: " Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен... "
Шопенхауер

" Животът е сделка, доходът от която далеч не покрива разходите. "
Шопенхауер

Надявам се да успееш да си съставиш по- обща картина за света с помощта на тези мъдри мисли. Основният инструмент за страданията са желанията- защото ако са трудно изпълними започваш да страдаш, а дори и да осъществиш бързо някое, веднага се появява ново желание и по този начин влизаш в един порочен кръг от желания, където страданието е неизбежно.

Мъдрият подход е да намалиш почти напълно желанията си- да не се стремиш страстно към нищо на този свят, както и да не страдаш прекалено много за несгодите, които са съществена част от човешкия живот.
Аз се опитвам да прилагам този подход от известно време и повярвай ми, най- спокойните ми дни са точно тези, когато успея да погледна на света по този начин. ( казвам спокойни, а не щастливи, защото щастие няма, Волтер го е казал: " Щастието е само сън, болката е истинска". Като допълнение идва и прозорливата мисъл на Аристотел: " Не към удоволствието, към безболезнеността се стреми разумният". )
Разбира се, има и доста дни, в които забравям тези златни правила и се вживявам в този свят, а тогава се появява страданието, което е истинско. Приемаш обективния факт, че светът е гадно място, управлявано от злото и в който преобладава примитивността и се опитваш да си изживееш жалкия живот без излишни страдания( човешкото съществуване е жалко).
Относно коментарите- някои са откровено дебилни, други са писани от жени- полза никаква, а пък номер 15 се опитва да ти внуши наивен детски оптимизъм. За съжаление, реалността е много по- жестока.
Много голям успех ще постигнеш ако успееш да се научиш да контролираш половия си нагон, поне в някаква степен. И ето ти един практичен съвет- представи си за момент, че не си мъж, на който му е заложен половия нагон, а остави само съзнанието ти да работи без да го свързваш с тялото си. След това погледни някоя жена и ако трябва прочети пак цитата за " красивия и нежен" пол и ще ти стане ясно, че желанието ти за секс е плод единствено на сексуалния ти нагон. Капан на природата с цел размножаване, което по своята същност също е животинско. Като всяка " наслада" и сексът е илюзия. Ако не можеш да си представиш всичко това с чистото и необвързано с човешкото тяло съзнание, може да се опиташ да си представиш, че си в тялото на някое извънземно, което току- що е пристигнало на земята. Тогава ще видиш в истинската светлина и " красотата" на женското тяло, и примитивния животински акт наречен секс.
Знам сега, че примитивите в този сайт( най- вече жени) ще ми лепнат етикети от типа на " жалък девствен чекиджия", също ще ми направят и нравствена характеристика. Но аз нямам намерение да споря- когато нямаш аргументи по същество, идват личните нападки. Признавам си, че на това ниско ниво не мога да ви опонирам. Коментарът ми е насочен само към малцината( ако ги има тук), които имат качествата и смелостта да разберат истината.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: d04d8f55ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Прочетох първия коментар и се отказах да чета другите, тъй като се убеждавам за пореден път, че някои хора нямат база опит и не разбират мъжкият свят, но се опитват да си налагат мнението и да определят кой къде да върви. Абсолютната истина е, че на 30 години си прекалено затънал в положениеъо си и нямаш време да чакаш благоволението на някоя жена. Мога да те уверя, че шансовете са ти едно на 99 ако се вслушаш в съветите на първия коментар. Имаш нужда от вербален и визуален контакт с индивид от женски пол! Когато отидеш при компаньонка и тя те предразположи, ще почнеш лека-полека да се ориентираш за много неща. Ще осъзнаеш, че съветите да чакаш търпеливо някоя да ти пусне са едни от най-деструктивните за развитието ти. Това ще го осъзнаеш малко по малко, само трябва да стигнеш до прословутото е*ане. Жените са прости, брато. Знам за случаи на двойки, при които жената не е пудкала от месеци, страхувайки се да не би да е използвана само за секс. Няма как някой да ходи с теб от месеци и да няма секс, и да е с теб заради секса. Това са толкова тъпи дъщества, че някак ми се иска да не мога да ги чета и слушам, а само да ми правят 20 минутното удоволствие. Не е ок да се стремиш към сериозно обвързване в това положение, първо се наживей една, две години. И пак ъи казвам, слушай зрели и интелигентни хора, а не неориентирани, недоклатени и ненавършили поне 25 г жени. :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: d04d8f55ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Слушай такива като номер едно и ще си караш още много години така. Недоклатени, недорасли и неопитни момичета да ти дават акъл.. абе не ок. Тя ти казва следното: Стой си така затрит и то някоя ще благоволи да те съжали. В тоя живот всички сами се оправят и си действат по въпросите, никой не помага. И надалеч от жени които не пускат, не е ок за психиката на мъжете. Ходи при компаньонка и прави обратното на женските препоръки, защото са адски деструктивни. Светът на мъжете се разбира от мъже и се коментира от тях. Но иначе женският свят е ясен на мъжете, защото жените го правят достъпен за окото и то по адски нагъл начин. Номер 1 ти казва: Хвани си гадже и не прави секс с нея, ако тя не пожелае някога. Пращай хи такива у лево и отивай да дъниш!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 0ccfdefeca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Съгласна съм с н. 17, че би било далеч по-добре за всички, и за мъже, и за жени, ако мъжете успяват да овладяват в по-голяма степен половия си нагон. Човешката природа по отношение на това, за съжаление не е еволюирала особено. Ако при животните, е нормално и оправдано, да действат само на базата на инстинкта си за размножение, то при хората все пак има и разум и тук нещата доста се объркват. Доста мъже се оставят да мислят с долната си глава, която за разлика от горната обаче, няма мозък и тези първични прояви за съжаление рефлектират върху отношенията с жените на личностно ниво. Стават едни разминавания в постъпки, в начинът им на възприемане от двата пола и несъвместимост на възприятията. Страшно много парадокси се наблюдават, но е тема на друг разговор.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 86c9e54860
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ще съм прям. Вероятно си грозен. Започни да спортуваш, да ядеш хубава храна и да се обличаш добре. Бъди най-добрата версия на мъж, тогава от начина ти на мислене ще се изпарят изрази като "Не се целя в някои големи красавици, а в нормални момичета". Там ти е проблема, че не се целиш нависоко, с този начин на мислене ще останеш в дупката в която си. Развий своят душевен и физически потенциал и живота ще ти донесе много повече от секс :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 86d0b5f440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От н. 1 до н. 18-коментарът ти ме разсмя... ха ха ха:)
Как поне не се сети да предупредиш човека, като му даваш такива прости съвети-да НЕ забравя да се пази от ПОЛОВИ БОЛЕСТИ, все пак трябва да го има предвид, ако се затича към някоя проститутка. Да има предвид и колко цигани и т. н. са били преди него...
Жал ми е за горките жени, които проституират и то за някакви мизерни пари!
н. 18-нарекъл си жените, , прости''- и майка си имаш предвид значи;) Очевидно НЯМАШ съпруга, нито постоянна партньорка, щом се изказваш, като неслучил в живота комплексиран тип-поради липса на секс! То само с проститутки НЕ става.... за тях пари си трябват:) Търсите си НЯКОИ -жени за безплатен секс и после простотии ръсите за тези жени. Но ЗАПОМНЕТЕ както вие си търсите жени за безплатен секс, така и те си търсят донори на пари.... После защо ревете, като бебета по сайтовете, че жените били не знам си какви? ! Ако беше свястна жена-няма да скочи веднага в леглото с първия срещнат Ганьо... , но Ганьовците искате безплатен секс и използвате жените-онези жени, които са склонни да ги ползват само за секс и да се държат към тях с НЕУВАЖЕНИЕ, дори официално да не работят като проститутки-в крайна сметка ви отмъкват парите, но както сте си надробили-така си го сърбайте после:)))
Авторе-надявам се да не се учиш от Ганьовци, които както сами се изповядват в коментарите си.... края на коментар н. 18-например... няма как от отчаяни типове виждали само проститутки в живота си-да вземаш пример! Накрая ще станеш злобен, дърт чичак, като тях и същите глупости ще ръсиш! Затова-НЕ действай, като провален тип, а бъди разумен!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 86d0b5f440
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   От н. 1 до автора, написах един коментар преди малко към н. 18, но пропуснах да кажа нещо. Авторе-считам, че не си от онези Ганьовци, които веднага тичат при проститутки и съм на това мнение, защото въпреки годините, на които си-не си ходил при някоя, която е правила секс с хиляди преди теб.
Това за асексуалността и брома го казах с лека шега, но и съвсем реално, за да не го драматизираш това, че още си бил девствен-чудо голямо НИКОЯ жена, която се влюби в теб и те обича истински НЯМА ДА ТИ СЕ ПРИСМИВА за това-повярвай!
Но това, което пропуснах да кажа в предходния ми коментар е, да НЕ забравяш, че когато един ден откриеш истинската любов и тази жена разбере, че си ходил при проститутка, дори само веднъж да е било-това адски силно ОТБЛЪСКВА! Нали си чел коментарите на Ганьовците, които само от проститутки са видели секс в живота си... , обаче в същото време твърдят как за нищо на света не биха били с жени, които са имали 5 или 6 партньора преди тях. Това е по-зле и от двоен стандарт, защото дори някои жени да са имали няколко връзки преди това, то ОЩЕ ПО-ЗЛЕ Е някой да е ходил на проститутка, защото това АВТОМАТИЧНО значи, че Е по-зле от нея, тоест правейки секс с нея, все едно е правил секс с всички СТОТИЦИ мъже, с които тя е спала, тоест такъв тип става проститутка на ента-степен и естествено-после свестните жени НЕ желаят връзка с такъв тип, защото е мръсен и може да пренася полови болести и е курвар по природа. Адски отвратителни са такива типове! Те са ИЗХАБЕНА СТОКА! Затова жена чуе ли, че някакъв е ходил на проститутки, ВЕДНАГА й светва червената лампичка, че щом толкова е изпаднал, значи никоя нормална жена не го е удостоила с вниманието си и затова в КРАЙНОТО си отчаяние и отхвърленост е ходил да си ПЛАЩА за да му начешат оная работа. Това са изпаднали типове!
Затова авторе-бъди себе си и не върши глупости, просто не се отчайвай и успех ти желая!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 21f5e06197
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 23, никой мъж не би погледнал нормална жена, ако знаеше с колко други мъже се е въргаляла преди това (варира между десетки и стотици, има немалко момичета под 20 години с 50 body count), но не знае това число и умните жени се правят винаги на невинни цветенца, така че двойният стандарт е налице.
Познавам интелигентни жени, налитащи на бивши затворници, неграмотни цигани, пияници, наркомани и всякакви подобни маргинали, за мен да паднеш на такова ниво е по-зле и от това да посетиш секс труженичка.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: dc1914aeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Проститутките се пазят повече от клиентите си и не работят с цигани, често го подчертаят в обявите си. Излишно е да казваме, че жени които взимат 500 лв на вечер, посрещат клиентите си в прилични апартаменти. Даже е имало случай да връщат мъже със значително окосмяване по гърба и гърдите, отхвърляйки възможността този мъж да е чист и ухаещ на хубаво. Те проститутките имат повече принципи от обикновените момичета. Не съм чувал за заразени авери, а всичките са готини момчета и работят хубави професии за средна заплата. Всички водят нормален начин на живот и половината имаха, имат и ще имат приятелки :) Няма какво да те разсмива, а по-скоро да те натъжава. Проститутките по магистралите и свиркаджийките за 20 лв са в ограничената ти главица, някои мъже работят и си заделят за топ момичета от обявите. Всички студентки в този бранш подбират клиентите по възраст, хигиена и дори професии. Не всеки тираджия, бакшиш и работник от строежа ще бъде приет добре на адрес,
повярвай. Отидеш ли пиян, друсан или смърдящ.. ще те пратят директно на майната ти. Толкова до теб, а сега към автора! Виждаш, че при твоето положение се намират жени, които не разбират колко е зле и те карат да продължаваш да чакаш докато ти светне на 40, че такива като мен са ти казали истината. От тях ли очакваш съвет за твое добро?
Казвам ти го! Ако искаш да имаш контакти с жени и да пречупиш притеснението, трябва да отидеш няколко пъти при платени жени и да си говориш с тях. Видиш ли голата, привлекателна жена до теб, с която сте имали сексуален контакт ти ще си вече претръпнал. Вече няма да те впечатлява яката мацка с дрехите, защото си имал това в натурален вид! Опитал си от гърнето с мед, схващаш ли? Аз съжалявам за себе си, че не го направих още на 18, щях да съм вече с две деца на 25 и да съм изебал най-готините момичета с помощта на визията си, която ми е нещо като бонус през последните години. Липсите ми бяха в маниерите и затова отидох при платени десетина пъти. Свга където почна работа и има жени, винаги се заиграват и търсят нещо повече от приказки. Ьаже една се целуваше с мен в една градинка зад службата, но не я чукнах заради семейното й положение. Това означава, че аз вече правя избор дали да оправям жени, а не да чакам да ми пуснат. Аз избирам жените.
За да бъдеш в това положение, трябва да свалиш обвивката на отблъснат загубеняк, защото тя се познава. И не слушай детската градина в сайта, която ще ти обяснява какво е мъж и какво жена. Те жените и доста след 20 не са наясно с тия неща. На тия години не ти се е случило такова изживяване, ама се надяваш да ти се случи от нищото. Тия работи не се случват така! Взимаш си живота в свои ръце и действаш.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 4ded71382a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здрасти, и аз минах по този път и те разбирам. Бях пичага с момичетата, но ще ти кажа защо не ме искаха. Не е заради външен вид или лош характер, напротив, аз тренирах плуване от 9 годишен и е излишно да ти казвам в каква форма съм и до днес, просто не исках да ме използват и да ми се налагат за тъпотии. Първото си гадже хванах на 22 и издържахме заедно точно месец, защото тя просто не знаеше дали трябва да легне с мен. Имах още няколко провалени опита за запознанство и после дойде отчаянието. По едно време стоях без работа половин година и напълнях малко, в този период бях смачкан и мълчалив. Един от неуспешните опити ще го помня цял живот, ще помня подигравката с мен. И така чак 27 отидох на проститутка, защото две години преди това се колебаех и отлагах този ход. Сега съм 33 годишен и държа картите в ръцете си, само след 6 години обрат във всяко едно отношение. Имах възможност да се правя на недостъпен и ми беше благо на душата. Колкото по-студено се държиш и несъобразително, толкова по те харесват. Отидох точно два пъти да си плащам за секс и от тогава не ми се налага да плащам за тези изживявания. Благодарен съм и на баща ми, той ме ориентира. Един истински мъж и баща няма как да е щастлив да има задръстен син. Той ми намекна да търся забавление за да отпусна и да се почувствам. То трябва да почувстваш в тоя живот. Сега имам една колежка от службата ми, която само ме жени и ме пита кога ще правя деца, което работи добре за самочувствието ми защото преди никоя жена не е разговаряла така с мен. Съжалявам, не действах рано и се подложих на толкова тъпотии. Можеше да си спестя всички куци контакти с малоумници. Жената иска само едно - Баламур с пари.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 3e18e61184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 1, 22 и 23
Спри да забраняваш на момчето да ходи на проститутка и нарочно да му даваш погрешни съвети, за да го прецакаш още повече! Това твоето се нарича МАНИПУЛАЦИЯ! Изобщо не пиши повече, на никой няма да са му от полза глупостите ти, освен само да му навредиш с тях, което явно е и твоята цел.

Авторе, обезателно НЕ слушай глупостите на номер 1, 22 и 23, тя се опитва да те закопае още повече. Отиди на проститутка и да не ти пука. Колкото пъти ти е достатъчно, за да придобиеш самочувствие и увереност с жените. Така ще се отракаш и вече няма да ти пука за тъпото, безполезно и най-вече погрешно женско мнение, което ако слушаш 100% ще си останеш неебал жена цял живот.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: b4767f1757
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Обаче ме кефи как разни закъсеняци, пропаднали дотам проститутки да ги учат на държание и самочувствие с жените, тръгнали да го раздават големите играчи и наставници в темата. Смех, бате :)))

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 844b4110fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторе, не се отказвай!

Разбирам те, че при толкова неуспехи, човек се обезкуражава, но аз съм бил в подобна на твоята ситуация и ще ти кажа, че трябва да имаш търпение и надежда!

Не трябва да се отчайваш! Продължавай да търсиш и да използваш всяка възможност за излизане и среща!
И нещата в свое време - ще се получат!

Който търси - намира!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker