Аз, тя и той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, тя и той
преди: 11 месеца, 15 часа, прочетена 1244 пъти
Здравейте. Жена на 27 години съм и имам силни чувства към моя близка приятелка, още откакто се познаваме. Тя не знае за чувствата ми. От скоро се появи мъж в живота й. Постоянно ми разказва за него. Радвам се за нея, защото заслужава да е щастлива, но също така направо ме боли сърцето като слушам. Докато все още само излизаха, тя ми разказваше той какво прави за нея, колко много го се харесват и т. н. И ме боли, защото искам и аз да мога да се държа така с нея. Правя много приятелски жестове, но завиждам на свободата му да изразява чувствата си и тя да го харесва обратно. А сега разбрах, че вече са официално заедно. Съвсем скоро ще се запозная с него и ще ги гледам как се държат за ръка, как се прегръщат, гледат влюбено и т. н. И на всичко отгоре, трябва да играя, че се радвам? !? !? Няма да съм добра приятелка, ако не съм щастлива за нейното щастие - щастлива съм за нея. Но аз също имам чувства и не знам как ще издържа на такава гледка и как ще продължавам да слушам за моментите им и това колко го харесва, и да се правя на доволна. Знам, че най-вероятно ще ми кажете да спра да общувам с нея, но не искам, защото наистина ми е близка и не искам да я загубя като приятел. Но също така и чувствата си казват думата доста ясно.
Някой от вас преминавал ли е през подобна ситуация? Моля за съвети и благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 часа
hash: 67d9d5c5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами предложи й да опитате тройка. Момчето няма да откаже със сигурност.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 час
hash: 45a8e32c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Трябвало е отдавна да прекъснеш връзка с нея, в един момент тя ще го направи, ако разбере, че си обратна и това ще те нарани.

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 мин.
hash: 6f0bfb4b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Редно е първо да го правите двете. После тя да предложи и приятеля си. Свободна жена опит, макар и малък. Но на 39г.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 7f761bd2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много сте ми интересни хората, на които ви е пределно ясно, че съществуването ви около някой ще е безкрайно мъчение, но стоите въпреки това и пищете колко ви боли...
Жената си личи, че няма същите ориентации като теб и преди време още е било ясно, че ще те боли щом е така, а ти имаш чувства към нея.
Това женското "Не искам да го/я загубя като приятел" е направо скандално как във вашите глави кози всичко останало и съвсем волево се подлагате на какви ли не адски ситуации само и само да си запазите някакъв мираж.
Не може да сте толкова слаби - хора се губят, когато е ясно, че ще има само болка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 94ec28f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пробвай да кажеш на твоята приятелка как се чувстваш. Поне ще е поласкана. Просто... питай я, поговори с нея на тази тема и виж какво ще ти каже. Айде късмет :))

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 3a777c2724
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: Изумена съм от някои хора. Аз ви казвам, че ми е трудно да се справя със ситуацията и си личи, че е сериозно, а вие ми говорите за тройки и за секс. Моля, ако няма да напишете адекватен коментар, който реално ще ми е от полза, поне не си правете гаври и се въздържете.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: a6a2662f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не спирай да се виждаш с нея!

Но й признай за чувствата си. Това няма как да не стане. Няма да издържиш да г и гледаш заедно.

Да, признавайки си чувствата към нея има риск да те зареже като приятел, но може и да прояви разбиране.

Успех!

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 0eb116b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо си маскирате сексуалните желания като невинно приятелство? Като не сте точни в отношенията си ще страдате. Първо не се сближавай прекалено с жени с различна ориентация от теб. Ясно виждаш, че жената е хетеро и има интерес към мъже. Нямаш шансове, ами отдръпни се и си търси партньорка в други среди. Ако не можеш, ще има още да ти е неприятно и да страдаш. Където са двама, третият е излишен. И това си ти.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: d97ead79d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да не ти пука, игнорирай я, живеи си живота, след време, ще си доволна от този избор, щом до сега нищо не е станало между теб и нея, е ясно, че те приема само като приятелка, няма никакъв шанс за интимност с познатата ти и гаджето й, намери си друга жена, която търси каквото търсиш ти, но й го кажи отначало, че си лесбийка и търсиш връзка с жена, като теб, така ще знаеш какво е възможно да има помежду ви на мига и го изживейте заедно, ако тя търси каквото ти, ако не търси продължавай да търсиш, ще откриеш някоя за теб, но го казваи още отначало, за да не губиш време и да откриеш търсеното.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: af14218d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Несподелената любов се лекуват от времето и разстоянието, знам, че звучи като невъзможна задача, но ограничи контактите си с нея, най-добре ако можеш ги спри. Само ще страдаш правеики се на приятелка. Друг вариант е да и признаеш истината, но ако ще правиш това трябва да си наясно, че реакцията може да е много лоша.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: e83111d86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Неприятното е, че ти криеш чувствата си, сексуалната си ориентация от приятелката ти.
Ако тя разбере каква си може да спре да общува с теб.
Разбирам, имаш чувства. Но тя има приятел и така е правилно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 65200310d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   С жена ми сме заедно от близо 20 години. Тя има една приятелка още от началото образование. Приятелката и също е женена и има едно дете. Тези година съвсем открито заяви, че иска да опита секс с жена и много би се радвала, до го направи с моята защото се познават от цяла вечност и винаги я е харесвала. Жена ми и каза, че също е любопитна и могат да пробват. Е нищо не са правили за момента, вероятно няма и да направят. Въпросът е че това са нормални работи между приятелки и това не е нещо което би съсипало едно приятелство. Друг е въпросът когато си влюбен в човек, който няма как да отговори на чувствата ти. Това рано или късно ще съсипе теб и отношенията ви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker