Мъжко мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжко мнение
преди: 10 месеца, 18 дни, прочетена 886 пъти
На 29г. съм и съм влюбена в един мъж от 10г. Първо се държеше добре с мен, казваше, че съм идеална за него, идваше да ме заговаря, после му стана нещо, разсърди се и ме махна и блокира във фейсбук. Зодия телец е и е много инат, понякога се държи жестоко, надменен и арогантен е, но много образован и интелигентен.
Сега след 5г. негови приятели мъже ми пращат покани за приятелство и ме канят на събития, но не ми пишат, нито харесват публикациите ми. Не знам какво искат. Докладват му какво правя ли? Иска да се сдобрим ли? Не мисля, че ме харесват, нито че искат да ме свалят. Преди ги срещах случайно из града, знам, че са му приятели, защото имат общи снимки, но не съм говорила с тях. Заглеждат се като ме видят, явно знаят коя съм. Искам мъжко мнение, защото приятелите му са само мъже.
Какво дразни мъжете във фейсбук?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 6bff6330c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Много набързо написано. Но щом те е блокирал някъде пиши го бегал тоя, надали ще седне да се занимава с теб повече.

Да кара приятели да ти пращат покани за приятелство? За какво му е? Да говори с приятели за теб, малко вероятно.

Какво дразни мъжете във Фейсбук? Лично мен ме дразнят много неща, но ако питаш кое ми е непростимо, това е да видя жена която харесвам с друг мъж, да видя някакви такива неща ме карат просто да късам, хвърлям и съответно забравям и повече не се занимавам с този човек.

Според мен имаш прекалено много свободно време, мисли за нещо друго, защото този както казах те е прежалил и там никога няма да има каквото и да било.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 8cd4ce619b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Щом Телецът си е тръгнал веднъж, значи няма да се върне. Ако е искал да се сдобрите, отдавна е щял да го направи, макар да мисля, че Телецът не действа така. Забрави просто и не си измисляй филми, мислиш ли, че след толкова години някой помни коя си? ! Смятам, че приятелите му въобще нямат интерес да те свалят, най малко пък той! Минало! Не мисли за минали неща. Гледай напред.
Фейсът какво общо има, че не разбрах? Влез в Реала, стига илюзии.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: b8fa1bc084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз преди 3 години се влюбих в такъв, излизахме и изчезваше след това. Просто го забравих, че съществува - пълен игнор. Сега като си кача снимка или стори винаги е първи да ги гледа и харесва, сигурно си е направил известявания да знае като кача нещо. Да си гледа работата. 10 години си е чисто самоубийство на психиката. И аз го харесвах този, радвам се, че не си го признах, няколко месеца по-късно го бях забравила и се отдадох на друга връзка с човек, който беше любов - за съжаление има психически отклонения и има склонност да ги развива с напредване на възрастта, ще става по-зле и го оставих преди 2 седмици, още ми е голяма мъка... Ужасно е, когато разумът и сърцето водят война, но разума винаги трябва да тежи повече на кантара. Нито искам да имам болни деца, нито искам да са нещастни поради проблемите на бащата, които са неспасяеми буквално. Не искам да страдат няколко човека от тези отношения, дори и той последно време страдаше, че ми създава притеснения от неговите "паники" и се влошаваше, та с деца не знам положението какво щеше да е... Така че понякога колкото и да си влюбен, колкото и да обичаш, колкото и да искаш с даден човек да имаш специални отношения, а просто е невъзможно или от дадени последствия ще сте нещастни, е по-добре да приемеш, че нещата няма как да се получат. Да не говорим, че от притеснения по този човек и опасения за това как ще ни протича бъдещето се разболях и лежах в болница миналата седмица, в момента съм на легло след възстановяване от операцията... Идва момент, в който съдбата ти показва, че трябва да се изчистиш от всичко вредно и да започнеш едно ново начало.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 3c79a86b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Оставяй го тоя-надменен и арогантен. Кой го знае какви комплекси избива.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 47acd70870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Начин да е във връзка с теб. Може да ти пише от техните профили. Може да ти гледа снимките, историята. Начин за контрол. Аз нямаше да ги приема, защото всичко може да се снася или да те търси. Освен, ако не го искаш.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 9cc9baaa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха, поредната с изпържен мозък от социалните мрежи.

Вие хора не се ли срещате, не си ли говорите? Фейсбук та фейсбук. Ами и аз бих те зарязал ако цял ден висиш в мрежите и само гледаш кой те е "лайкнал" и кой не. Влюбена била вече 10 години. Ами за 10 години трябваше вече да си родила и отгледала 1-2 деца бе моме, не да чакаш лайкове...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 9466f70061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Нищо няма да стане с този. Ако ще да си влюбена до старини в него и да си създаваш всякакви сценарии. Излишно се филмираш. Забравил те е и не му пука за теб.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: aa52b62b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Че е телец е най-ненужната информация от всичко казано.
Според теб промяната на настроението му и отношението му към теб дали няма връзка с твоето поведение и нещата които си казала? Очевидно е реагирал на твое действие. И ти го знаеш, иначе нямаше да го премълчиш така старателно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: aa4df85a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Загуби ме с това, че е зодия Телец. Това кога е роден и как са били разположени звездите тогава не прави характера на човек. Слез на земята и наистина помисли защо е направил това, което е направил.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker