Женски лъжи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121403)
 Любов и изневяра (29759)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18582)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женски лъжи
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 1271 пъти
Дали е възможно жена да ви лъже в продължение на три години и да спре да го прави. Аз я приех каквато е и ми допада характера и абсолютно всичко в нея. Но много ме лъга, доста ми и споделя. Но все излиза нещо ново и това че не ми признава ме дразни. Дали някога ще престане да лъже толкова. Молих я само да сме честни и да не се лъжем. А от както сме заедно което не е много. Всеки ден откривам нови лъжи.. имам чувства към нея, но и себеуважение към себе си. Вече не знам след всичко което ми причини дали има смисъл да продължаваме с нея. Още миналата година трябваше да се съберем да живеем заедно, но какви ли лъжи нямаше. Има дете от бившия си и това го приех, но Иж заради детето го приела. Шибали се и пак забременяла. После пак го приела за да гледа детето и да направи аборт нямало кой... И това приех. Сега гледам си пише с разни други уж бивши от преди 10-15 години. Все повече стават тези бивши и съмненията ми в нейната искреност също. Дали е възможно да се промени? Дали може да се получи нещо с нас или е безнадеждно? Има ли смисъл да се опитвам да градя семейство с такава жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3f2d0169a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Еми явно търси друг или няколко

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 0921469436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Загубил си 3 години, просто си и удобен за нещо (помагаш ли и финансово?? ), ама сигурно върти поне още 2-3ма като теб

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 435c3aff55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тя го лъже с години, флиртува с други, той си мисли семейство да гради с нея? ! Мъжката логика е трепач! Че и с лапе от друг! Сериозно ли? !
Нека познаем-супер натокана, страстна, чекне се под невъзможни ъгли, завижда ти целия град, че си с нея. Задължително няма да е и много умна. Работи я като продавачка, касиерка, сервитьорка или нещо, което не изисква много умения. Харчиш пари като луд по нея. Натиска се с други пред теб и прочие кифленско поведение. Жената-мечта за бг мъжа.
Сам си я търпиш, защото това ти е критерият за жена. Жената, която избира един мъж, говори как гледа на себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 1dac1059c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Трудно. Като жена ти го казвам. Аз имам добър предишен любовен и сексуален живот, наживяла съм си се. Мъжа ми знае за някои мои бивши, че имам повече бройки от него, и други неща знае. Не ги приема добре, но понеже знае, че са абсолютно минало, вече е ок и сме си супер. А то за мен наистина е минало, забравено, затворена страница. Сега съм само с него, отдадена на семейството ни и децата ни и не го лъжа. Но твоята нещо си кара по старо му, наистина ли си толкова наивен, че да вярваш, че жена с изграден характер и навици, ще се промени? Още повече, щом продължава да се държи така разтропано и лъже, че и ти знаеш дори. Ще страдаш, ще те боли.
Остави я, намери си едно по-скримно момиче и си имайте ваше детенце, твое!
Ще я забравиш, спокойно, само звучи страшно.
Успех!!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: c107cb6fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лъжата е втората природа на жените. Една жена свикнала ли е да лъже спиране няма. Даже ти се чудя как можеш да бъдеш с такава жена която постоянно те лъже. Ти нямаш ли мъжко самочувствие.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 00d6e4c337
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти обичаш да те лъжат. Я вземи се стегни малко. Върти те на малкия си пръст, ама ти си имал себеуважение. Съжалявам, но се изсмях на твоите глупости.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: cf72927c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като изключим това че сигурно е красива и добра в секса, има ли друго, което да я прави толкова привлекателна? Какво прави за теб? Представи си че е грозна и дебела и не искаш да правиш секс с нея. Тогава ще разбереш дали наистина си заслужава да я задържиш.
Това леко поведение според мен няма да спре. Вниманието е като наркотик за доста жени!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 932ec9918a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Че те всички лъжат, друг е въпроса колко добре го правят и колко си влюбен за да го видиш.
От мен запомни, тия дето твърдят че са много морални лъжат най-много и като приказки и като действия.
Моралните не говорят за тези неща, те за това са морални.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: bf1391a2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не, няма смисъл, а ти си наивен човек, меко казано.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2d1cda97ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Бивши няма смисъл, ако е щяло да стане е щяло отдавна, другото е излишно губене на време, да не ти пука, живеи си живота.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 68cdc5a3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Жената е тъповато, лукаво и с грозно мазно тяло същество, към което може да бъде привлечен само мъжът, чието съзнание е замъглено от сексуалния нагон. Ако не беше нагонът, нямаше да ти четем терзанията. Надявам се този път коментарът да е одобрен( въпреки че се съмнявам), защото не бива да се крие истината, колкото и неприятна да е тя.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 5fb537c0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Повечето такива спазват един и същ модел в търсенето на мъж. Търсят добрия, улегналия, този който ще си ги глези, ще ги води навсякъде, този който ще ги остави да бъдат безотговорни и няма са ги притиска. Тя има дете, едва ли ще седне да ражда пак, гледа си кефа, а ти и го даваш.
Най-голямата глупост на един мъж е да реши, че е супер късметлия ако срещне и получи малко секс от красива жена. Решил си че си големия тарикат и късметлия, как до сега такива не ти е обърнала внимание и изведнъж си на гребена на вълната. Не си гледал друго, като всеки мъж си решил че тя е доброто и скромно момиче, което диша и живее за да те задоволява.
Това че споделя с теб много, говори че те приема повече като приятел от колкото като мъжа на мечтите и. Това че лъже не е целенасочено, просто не е от умните, а е от латерните които са вечно объркани и все има някаква драма при тях.
За миналото и мисля че е съвсем резонно, вероятно не е била сама от детинство и е сменяла мъжете без да остане дори за малко сама със себе си. Вероятно и сега си има поне 2-3 резерви в случай че нещо се обърка.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 5149408c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ти сериозно ли питаш?
Бегай! С триста.
И я блокирай отвсякъде, че ще те търси да го играе жертва

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 6a57c7c070
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Класика в жанра. Красива находила се мадама с неуверен мъж, който по принцип няма успех с жените, като допирната точка са кинтите му. Няма кво да стане просто.
Ще те търпи докато те устройва сегашното положение, а то е да си я водиш навсякъде, да и купуваш разни неща. Тръгнеш ли да и говориш с позиция че искаш да живеете заедно, да ти върти къщата, да ти готви, ще те отсвири веднага.
Дори да приемем че стане някакво чудо, тя заживее с теб, какво мислиш че ще се случи. Вече са ти го написали, че е много вероятно да не е от умните, аз всъщност съм сигурен че не е то тях. Тоест заживявате заедно, тя нито ще чисти, нито ще готви, нито ще се грижи за теб. Цял живот свикнала на лесното, да тича от мъж на мъж, да си я гледат, да я глезят, сега ще се върже и всичко ще ви е наред?
Лъжите и не са важни, те са в следствие на живота и до сега, а той е бил изпълнен с "вълнения" в много кревати и желание само за забавления. Ти някак си решил че е уникална, ама ако можеше да видиш през нечий опит как изглежда тя, щеше да ти се доповръща.

Ама такива си си избрал, така че не се оплаквай. Цял живот тя само това прави, живее и се и винаги ще и се живее, безотговорна работа.

Виж тия друъгите жени, които учат, които се грижат за хората около тях, които имат сериозни професии да виждаш да ги разнасят по темите? И познай защо не ги?

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: fa8ad30418
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Жена съм, но ти казвам БЯГАЙ! Едно е да излъжеш за цената на новите си обувки (всяка от нас го правила), друго е направо са се гавриш с човека до теб, докато уж сте заедно да забременееш от бившия? ! И ти си готов да продължиш с тази? Сериозно? !

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: d2b287e127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До номер 5, аз съм жена и съм искрена за абсолютно всичко, има и мъже лъжци - бившият ми лъжеше за почти всичко - от малки до големи неща. Аз не чувствам близки лъжци. Когато имаш полавинка тя, за да те усеща близко трябва да ти споделя всичко искрено. Искреността между двама души е най-голявата интимност! За какво ти е половинка ако ще я лъжеш за всичко и няма да споделяш с нея? Това да си лъжец не е до пола, а до човека!

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 6a57c7c070
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Колко ми е болно като чета такива теми, нямаш си представа. Ние мъжете сме се затрили вече, нищо не става от нас и с право жените ни обиждат, унижават и ни правят на маймуни.
Казваш че твоята се заиграла с някой от преди 10-15 години, тоест тя е на години жената, 35-40. Да ама на теб изобщо не ти е светнало, че тази жена от тогава само си бръмчи, този онзи, който угажда повече и за това все изниква нещо ново от миналото и, а сигурно някой който знае много повече за нея само седи и се смее отстрани как може да има толкова балъци. То хубаво не знаеш миналото и, ама не е и нужно да питаш очевидно. Кое не ти е ясно, тази жена ще хване да хлътне по теб, да се влюби на тези години? Не ставай смешен, ти си адски удобен просто, вътрешно го знаеш, ама не искаш да го повярваш.
Лесно можеш да разбереш ако искаш! Секни и кранчето, не я води никъде, кажи че нямаш възможност, стойъте само у вас, двамата мевду 4 стени, ще видиш какво ще стане до няколко месеца.
Казват че хората се познават и в добро и в лошо, за мен нещо може да се нарече сериозно, само ако е минало през всички етапи, тогава разбираш кой-кой е и за какво се върти около теб, годините заедно нямат значение, само преживяното.
Тази не е стока, ти го знаеш, само че желанието ти да я защитаваш и да правиш всичко заради обиграния и характер ти вдига хормоните. Ревнуваш я от всичко, знаеш че никога няма да е твоя по душа, винаги ще бленува за някой от преди години и въпреки това нямаш сила да вземеш решение, а до вчера си се чувствал толкова добре, че ти се е случило такова хубаво нещо, а кажи ми кое истина, кое не.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: d7f615afeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Е като знаеш, че те лъже защо още си с нея? Защото просто те възбужда мисълта, че е оборотна и еблива и не ти пука, че характерът й е гаден, ето защо. Ще ти дам един урок: набий си една чекия в тоалетната, после излез и я погледни такава, каквато е, в целия й неподправен "блясък". Ако още ти се струва красива и го вдигаш при вида й, отиди си набий още една. И така още една, още една и още една, докато не ти се изпразни резервоара напълно и сексуалната възбуда я няма, и няма вече какво да ти замъглява трезвата, реална преценка. Тогава ще видиш реално, колко "прекрасна" е тая, твоята съпруга, ще се отвратиш тотално и окончателно завинаги от нея и ще я изриташ, като мокро куче. Сега в момента си под опияняващото въздействие на хормоните, както е казал номер 21 и заради тях все още ти се поддържат романтичните представи в главата ти за нея, но ако се изпразниш 1-2 пъти, ще осъзнаеш, за каква долна грозотия и боклук си пропиляваш времето и парите, и ще я изриташ на мига. Ето, това е за теб, за да разбереш по-добре, какво имам предвид:

"Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен... " - Артур Шопенхауер

Дон Жуан

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker