Да го направя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го направя ли?
преди: 10 месеца, 12 дни, прочетена 1428 пъти
Здравейте, жена на 35г съм. Омъжена съм, вече 13 години, имам две деца. С съпруга ми съм откакто се помня, той ми беше първия и единствен до сега. Пиша си с друг мъж от 6 месеца, намерихме се случайно и започнахме да си пишем. С течение на времето което измина, което не е никак малко, много се влюбих, постоянно си пишем, говорим и говорим за среща. Какво да правя хора? Той постоянно настоява да се видим, и аз също искам много да се видим. Искам страшно много да прекарам една нощ с него, много ми е любопитно какво ще изпитам, как ще се чувствам, при положение, че не знам какво е усещането да си с различен, не съм изневерявала до сега. Да опитам ли, хем имам страшно много голямо желание, хем ме е страх супер много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 4ba4a8f768
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не го прави, за да знае онзи да не губи 6 месеца с омъжена...
Ако не е загорял неудачник, а наистина те обича, ще си развалиш семейството, защото ще искате двамата да сте наистина заедно накрая.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 8eac3b9558
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Поредната на пързалката.
Ами къде беше да опитваш как е с този и онзи преди да се омъжиш и да родиш?
За какво питаш нас дали да се изчукаш с другия? На нас ни е все едно дали ще се трескаш и с кого. Това засяга мъжа ти, него лъжеш.
Ясно е, че вече си решила да бутнеш на онзи. Тук търсиш някакво потвърждение и одобрение.
Легнеш ли с него обаче, няма да е за един път. Апетитът идва с яденето. Щом само от едното писане си подпалила гащите, няма да спреш, докато онзи не ти се насити и те разкара или докато мъжът ти не разбере. Тогава вече ще стане интересното.
И в двата случая от два стола ще седнеш на земята.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 9d06b78e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   М30
Забранения плод е най-сладък.

Зависи дали обичаш мъжа си, щом си пристъпила към друг - дори само за разговор, значи е време да му кажеш истината и да продължиш напред. Кофти е да си с мъжа си и да ходиш при други - баш си е измама.

Успехи!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 0ea7e6c6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Ейй като ви удари тая курвентия на 30 и косур години и почвате само глупости да правите. Жена, две деца имаш бе, какви са тия работи, такава майка ли искаш да си ти, не те ли е срам малко.. предполагам нищо не ти липсва, съпругът ти е бил верен 13 години, така ли му се отблагодаряваш? Прави каквото искаш, щом единия секс с друг мъж ти е по-важен от семейството, после само да не съжаляваш като го изгубиш и останеш сама на 40 ..

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: a194061156
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дишай смело или недей, реално няма никакво значение.
Щом имая шреме за съобщения, вероятно този не е първия с който си пишеш, без значение далис тава дума за сайт за запознанства или за социални мрежи. Това значи че не от вчера нещата мевду теб и мъжът ти не вървят. Тоест дали ще изневериш или не няма никакво значение, очевидно мъвът ти го ползваш само по изгода, така че каквото и да направиш, живота ти няма да стане по-шарен.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: f716be9a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не го прави. Няма да ти хареса и ще съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: d011f36a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Изживеи си емоцията с този мъж, тези неща са рядко в живота, създала си семейство, имаш деца, изпълнила си задълженията в живота си, мъжът ти ще те разбере, може и той да има любовница, имаи отворена връзка с него, добре е да опиташ приятни неща, задължително е, животът минава бързо, да не ти пука, чужди мнения не слушаи, всеки на твое място ще преживее удоволствието.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: ac6a60aab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пълни глупости пишат всички според мен, авторке. Няма никаква гаранция дали мъжа ти не ти е изневерявал. Трудно се живее с един човек 20 години. Ако знаеш, че можеш да направиш нещата интелигентно, без да се разчуе и без да хлътнеш го направи. Един ден ще сме стари, в края на живота си и ще съжаляваме за такива моменти. Животът е един. Човек се ражда и умира сам. Хората винаги с се движили от интереси. Това е горчивата истина. Това е узряването. Пак ти казвам, ако можеш да го направиш интелигентно го направи. Това е нужда. Човек, когато е гладен яде, когато е жаден-пие вода. Оставяй ги да си живеят в Средновековието или в Близкия Изток и така. А пък най-големите глупаци са тези, които ти казват "Признай на мъжа си и се разделете". Тооооп съвет. Зарежи си семейството, за да си задоволиш нуждата. По този начин мъжа ти ще бъде супер щастлив. Децата ви също. Със сигурност ще се разделите с добро и няма да се стигне до никакви съдилища. В никакъв, ама никакъв случай не говори с мъжа си за това. Не бъди глупачка и не слушай недо... лелички, които никой не заговаря и заглежда. Мъж на 30 години съм. Аз също имам нужда от същото. Ти дори беше коментирала моята тема. Аз също съм чел твоята предишна. Успех ти желая! Аз те разбирам напълно!

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: a756c93cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Давай, но последствията ще са тежки. Жена с 2 деца никой няма да вземе, но пък ще си имаш нови тръпки редовно. Кофти ще е за мъжа и децата ти, но като гледам не те бъркат особено. После що младите мъже не са искали да се женят.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 767bfc2081
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Моята жена призна за това пред мен. Казах и че щом толкова го желае може да пробва. После още няколко пъти говорихме на тези тема и разбра, че съм сериозен. Това страшно много я възбуди и направо го блокира, каза че не и трябва никой, докато има такъв страхотен мъж. Дали цялата работа е била тест Как ще реагирам не знам, но правим по-страстен секс от тогава и не виждам нищо лошо в цялата работа.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 9076259778
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравей!!! Дано прочетеш това. Аз съм в същото положение, прочети темата тук "семейна, а имам нова тръпка". От скоро е, ще я откриеш.
Знаеш ли, ние си пишем от по-малко време. Момчето е на 27, аз на 30. Завладя умът ми за нула време. Но аз се овладях, за мен всичко е илюзия! Илюзия на нашето съзнание, което е дълбоко самотно понякога в еднообразния ни живот на съпруги, майки, домакини. Илюзия е, че този другия, на който повярвай само му се.... сещаш се какво, ще ни направи по-щастливи!
Въпроса е да разсъждаваш на пълни обороти с главата си! Аз го правя и реших да извлека каквото мога от подобна комуникация, без да прекрача границата и наистина да сгреша. А то е - повдигнато самочувствие, от това, че друг ме желае, друг ме намира за красива и секси, дори не можеше да повярва, че съм майка. Супер за мен, нали :) другото, което си вземам от тази невинна комуникация, е супер нараснало либидо, желанието ми за секс скочи до невиждани висоти, мъжът ми е на седмото небе, аз също!
Оплюха ме и мен, ама знаете ли какво моралисти, ако ме четете, ДА, действително общуването с другото момче доведе до заздравяване на сексуалната ми връзка с мъжът ми! Която няма как да не замре поне малко с времето. Ние сме от 7 години заедно, а вие пък от доста повече. Разликата при мен е, че доста съм се наживяла преди мъжа ми и децата. Макар да родих млада, в ученическите и студентските си години си се наживях. Хубаво е да си била с повече от един мъж, готино е да познаваш мъжете, те са страхотни. Но голямото НО разбира се е, че не трябва да ги опознаваш едва, когато си женена и с деца.
Не бих те осъдила, ако спиш с този човек, живота е един и е жалко да си взел много малко от него.
Никой не е безгрешен, нека не съдим наляво и надясно!
Аз за себе си реших твърдо, че няма да направя нищо с момчето, дори кафе няма да пием, както мислех. Защото ще изгоря... Знам го. Не защото не мога да се овладея за секс, а защото съм влюбчива и ще хлътна яко по него.
Установили сме една граница, знае, че няма да го направя, че не мога, нещо ме спира да предам мъжа си по тоя начин. Просто не е за мен това с изневярата. Тук е разликата, значи спала съм с момчета като свободна и млада, това може да е кофти за някои хора, но не съм наранила никого. Сега като не съм свободна мога да се спра! Ето това е тънката разлика, в единия случай не си лош, в другия ставаш предател. И пак казвам конкретно за теб, аз не те съдя! Говоря за себе си и моето усещане.
С момчето ще продължим да си пишем обаче, не вредим на никого, и двамата не искаме да спрем. Това е просто общуване. Той ме разбра и не ме "натиска" нещо да става.
Много бих искала да си имаме контакти с теб и да си поговорим, но май няма никаква такава опция тук?
Успех, дано намериш покой за мислите си и правилното решение, което е индивидуално само за теб!

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: cb550b2739
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Този ще те има за секс играчка и това е. Но тук никой не може да те съди, имала си един мъж като сексуален партньор и сега е нормално, дори да е минало време да ти се прави. Ако няма да си разбиеш семейството, пробвай, но ние жените сме влюбчиви и понякога е трудно да отделиш просто секс от сериозен партньор. За мен лично не бих го направила, но това си е мое мнение, както и мъжът до мен ми е третият, не първият.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 9bc8d3f173
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Прочетох откровенията, на все още вярната съпруга, нейните "драматични" колебания, както и подстрекателските съвети от другите коментиращи. От прочетеното установих, че ако не Хамлет, то поне неговата поза и философски разсъждения са живи, но пречупени през призмата на сексуалните желания и колебания на една разгонено женче, в унисан с неолибералните постулати.. Има една малка разлика, в оригнала Хамлет държи черепът на Йорик, а тук леко разгоненото женче, би трябвало да застане в класическата хамлетовска поза, но вместо череп, би трябвало да държи един използуван презерватив, може и да капе от него, иначе всичко останало, съмненията вълненията, философски разсъждения са същите само с малка разлика. Хамлет разсъждава за тленността на живота, да изминалият живот, на постъпките на човека, а разгоненото женчето в същата поза и с използуван презерватив в изпъната пред очите ръка ще разсъждава, горе -долу на същата тема, но тук въпросите ще бъдат сведени с еб-нето, евентуалните угрижения, колебанията, дали да пробва със следващият и като се почне, вече става интересно. Много е класическо. Шекспир може да си оближе пръстите чак до лакътната става. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 1e7914cd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Чета коментарите и съм просто хаха, хора, Вие не сте добре! Аз съм авторката. Нито искам да си разбивам семейството, нито съм разгонена и т. н. Аз съм с моя съпруг от много години, преди да се оженим сме ходили 2, 3 г, била съм на 16 някъде когато съм се хванала с него. През всичките тези години не съм си и помисляла за друг, но годините минават, имала съм само един мъж и съвсем нормално мисля, че е чувството да искам да опитам, а колкото до другия, не иска да ме нае... И да ме остави, а иска да живее с мен. Много пъти ми го е казвал и показвал. Благодаря за злобните коментари, поне като не можете да дадете адекватен съвет и мнение, подминете. Благодаря

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: dd6903c045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много моралисти, тук се изказаха. Изживей си нещата с мъжа, явно е, че между вас има химия и знаеш ли, не се терзай за това, какво ще кажат другите... и да важно е, човек да е имал и друг интимен партньор преди брака, не за друга а за има представа за усещанията които се изпитват. Не говоря за разюзданост и безразборен секс обаче. Ако сте много увлечени, действай, но премисли всичко добре и гледай да не си разтуриш семейството

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: ed623433a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Поучителна тема за онези, които търсят девственица.
Ето това правят повечето. Решават, че трябва да опитат с друг и после ох, ах, сгреших, само теб обичам, да, ама йе, скедва развод и две стресирани нещастни дечица.
Че и влюбена била. На 35???
Тра-ла-ла
Възмутена съм от глупостта и наивността на някои жени

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 9076259778
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жалко е, че си била само с един. Трябвало е да поживееш преди брака. Нормално е сега да ти се пробва с друг. Аз те разбирам. Както са казали някои други обаче, жените са емоционални и влюбчиви същества. Дори тези, които твърдят, че могат да правят само секс, лъжат себе си, надяват се на нещо повече, надяват се на внимание, грижа, другия да се влюби в тях, да ги боготвори.... Но като не получат това, почват да следват, че само секс стига.
При жената секса и емоциите си вървят ръка за ръка и ако отделя време да общува с някого, то му отделя и от емоциите си, или това е продиктувано от емоционални липси във връзка й, рядко жена ще тръгне да общува с някого само и единствено за секс. Трябва да не е правила една година може би.
Решението е твое.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 88228ab6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Май живота ти е прекалено добър, което за жените е равно на скучен. Трябва да сте постоянно в калта, тогава ставате смирени.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 1e7914cd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката, До номер 4, удря ни, да, удряни прозрението, че нещо липсва, че нещо не сме изживяли и не си харесваме начина на живот. Жените които са във връзка от много години, и не са имали партньори като мен, а са избрали един и са посветили целия си живот на него, това ги удря, и в крайна сметка, аз може да съм била само с него, но за него пак съм не удобна, пак съм курва и т. н. а тук защо гледаш, а там защо гледаш, защо си се облякла така, не ми харесва начина по който се обличаш, не ми харесва косата ти, не ми харесва това или онова в теб... Такива изказвания ме тровеха години наред, и, че каквото и да прави да не правя, аз съм грешница. Родих две деца, отдадох се изцяло на семейството, затворих се в себе си, станах затворена, плаха, започвах да изпитвам страх от всичко, така ок ли е? И пак не успях да стана добрали прекрасната съпруга. Много е лесно да съдиш хората, кога не знаеш какво изпитват и как живеят. Повечето жени това ги удря, проглеждат, виждат, че живота им си заминава, децата са си деца, порастват, хващат си пътя и после оставаш сам. Аз нито искам да си разбивам семейството, нито искам да се разделям с тях, просто имам нужда от преживяване.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 1e7914cd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19, постоянно съм била в "калта", минала съм със съпруга си през много трудностие и красиви моменти, които ще са с мен винаги, не се оплаквам от живота си, смятам дори, че обичам живота си и хората в него, но просто на човек му писва, омръзва му

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 3e13f8a40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Приготвяй се за разводл

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 4c71bff2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Изживей тръпката. Ще видиш колко е красиво чувството да си желана. Ще усетиш нещо ново или забравено, нещо което ще те накара да литнеш в небесата, ще ти даде тласък за напред... Не пропускай този шанс. Не знаеш дали ще имаш друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker