Обръщам се към всички мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обръщам се към всички мъже
преди: 10 месеца, 1 ден, прочетена 1341 пъти
Няма да започна този пост с всички лоши неща, които в момента се случват между половете, цялото разделение и конфликт между всички нас. Има достатъчно постове за това и няма смисъл.

Всички имаме свободен избор в ръце да изберем всеки ден кои сме и каква следа ще оставим в света след себе си. Дали тя ще е светлина и тъмнина.

Моля ви за едно единствено нещо:

Не оставяйте самотни деца! Ако е станала белята и не обичате жената, с която сте правили секс, ако знаете, че ако забременее и това ще ви изплаши да избягате, не създавайте самотни деца!

За жената не е винаги възможно да абортира, или е твърде болезнено, защото обиква твърде много плода в себе си, и тя избира да роди детето си, но ако решите да избягате, създавате едно самотно и нещастно същество с рана за цял живот!

Оставете майката, ако не ви се нрави, помислете поне за детенцето! За него никой не говори...

Разберете, сексът винаги носи риск! Едно дете е винаги отговорност и на двамата родители!
Ако нямате доверие на жената и не искате да плащате издръжки на едно невинно създание, не правете секс и преминете нататък!
Ако не обичате жената и ви е страх, че ще забременее нарочно, не рискувайте!
Наистина 10 минути удоволствие не си струват! За жената болката и стресът са нещо огромно, а от там досадни главоболия и за вас.

Говорила съм преди дни с приятел, чиито баща го е оставил от малък, чудесен човек е, но не говори с добро нито за баща си, нито за мъжете като цяло. Такива деца израстват с усещането, че нещо им липсва и неприязън към родителя, който си е заминал.

Ако малко човещинка е останала във всеки един мъж, не правете секс със жена, която не обичате! Така спасявате и себе си, и нея!
Или най- малкото, винаги използвайте най- голямата възможна защита!

Безопасността е много по- ценна и важна от хормоните и престрастяването. Повярвайте ми, мъж, който е мъдър и пази себе си и партньора си, е златна мина! Мъж, който поема отговорност за чуждите болки е диамант и наистина може да се нарече човек!

Сексът е създаден от природата за създаване на поколение, а много малко за удоволствие. Именно за това е създал толкова болести и рискове, и главоболия. Защото хората злоупотребяват с него.

Звездичка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 20 часа
hash: c0e5cf2769
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Само не знам защо се обръщаш специално към мъжете...

Живеем във времето - my body, my choice. Нал така. Една жена много лесно може да каже - без презерватив, няма секс. Също много лесно може да си пие хапчетата (всичките които са и нужни да функционира адекватно). Също може да пие там каквото трябва след половия акт. Абортите са най-краен случай и до там стигат само жени без капка акъл в главата.

С това не твърдя, че мъжете нямат отговорност. Напротив, детето е и тяхно. Да прочетат добре законите, особено в Америка (то и тук ще дойде) и как може да си прецакате живота още млади с едно нежелано дете.

Просто като се повдига тоя въпрос - огромната отговорност е при жената, по ОЧЕИЗВАДНИ биологични причини... Не, не е отговорност на мъжа да ви "пази". Вие трябва да се пазите. Особено като си избирате идиоти като вас, които не осъзнават отговорността от едно дете. Ако ти си осъзнаваше отговорността, нямаше да ми пишеш тая тема...

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 часа
hash: 126b052d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   По принцип е правилно да не се прави секс с човек, към който нямате чувства. Сексът е сливане на души, нещо приятно и трябва да се изпита с човек, който поне ви харесва, най-добре разбира се е ако се обичате, тогава чувствата са наистина много красиви.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 часа
hash: e413b9e2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   При мен ситуацията е на 180 . Бях лудо влюбен. Оженихме се, забременя и избяга от мен. При майка си. 8 или 10 месеца се мъчих да я вразумя и да си я върна. Не успях. Има-няма година по-късно научавам, че съм разведен. Още няколко години след това разбирам, че тя е била бременна (от друг естествено), та форсмажорно се докопва до развод. Със сина си така и не успях никога да осъществя контакт. Ясно ми е, че му е наговорила всякакви гадни неща за мен. Нали знаете лафа за "аз ще кажа, че сестра ти е курва, пък ти обяснявай/доказвай, че нямаш сестра".
Създадох си (след 10години) ново семейство. Живеем си много добре. Отдавна спрях да се терзая как е сина ми. Разбрах, че станал ченге. Ако живееше с мен, това нямаше да се случи. Щеше да изкарва много по-добри пари, без да е лакей на измислили се държавници. По-късно разбрах, че съм имал внуче от него.
Какво повече?
Кой би го било еня за един такъв син при такива обстоятелства и след толкова много години? !

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 часа
hash: 42797a9775
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Обръщай се към жените, защото жените избират мъжете.
В доста случаи жените търсят секс с готин мъж, ама готин мъж не се задържа лесно при една, ако е търсен от няколко жени.
Не може 80-90 процента от жените да се лепите за едни и същи мъже и да се оплаквате, че ви зарязват.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 часа
hash: b804a12735
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Авторке, вие жените вече всичките сте със много интересен синдром. Синдромът "МЪЖЪТ"!

1) Мъжът бил длъжен да изкарва парите.
2) Мъжът бил длъжен да осигури колата.
3) Мъжът бил длъжен да осигури прехраната на семейството.
4) Мъжът бил длъжен да плаща всичко покрай бременността и години след нея.
5) Мъжът бил длъжен да ви прави постоянни подаръци и да ви забавлява.
6) Мъжът бил длъжен да ви организира и плаща екскурзиите.
7) Мъжът не е истински мъж, ако не може да осигури изцяло той жилището.
8) Мъжът ви е длъжен да ви развежда като таксиметров шофьор нагоре-надолу, когато и за каквото на вас ви е угодно.
9) Мъжът, ако има топки, трябва да може да ви защитава от всякакви опасности (включително и от много по-яки мъже от него самия), дори когато вие волно или неволно предизвиквате опасностите. Т. е. той трябва да ви сърба попарата, защото вие сте безмозъчни същества, които не могат да носят елементарна отговорност за постъпките си.
10) Мъжът трябва да поеме поне част от грижата за вашите възрастни родители и да ги търпи като свои родители.
11) Сега от теб научавам, че мъжът трябвало да трепери над вас след всеки полов акт дали случайно възлюбената няма да вземе, че да зачене. Като че ли мъжът сам си прави кефа и втори играч няма. Т. е. пак някой друг да ви мисли и да поема отговорност, че на някоя все пак и се е ч*кало и е решила след триста зора да ти пусне.
Айде вземи се освести или реши въпроса със съществуването си по най-деликатния начин и ни остави нас да си живеем както можем и искаме.

А и нали не си забравила къде е аптеката?

Да си чувала за презервативи? Или пак това е работа на мъжа - винаги той да купува и носи презервативи с него! А вие тогава питам ЗА КАКВО СТЕ В ЦЯЛАТА ТАЗИ КАРТИНКА?

Цял живот да си чекнете краката и да просите милостиня (пардон, СПОНСОРСТВО) от всеки нов ебач? А децата да използвате като оправдание, че видиш ли щом сте направили на някой деца, то той ви е длъжен за всичко до живот.

Такива мрънкяла като авторката по път и над път с лопата да ги ринеш. Авторке, сигурно ч*качът ти те е отсвирил за днеска и ти реши да си изкарваш женската злоба над нас, нали?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 11 часа
hash: 400282712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторке, ти за контрацепция чувала ли си?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 часа
hash: 6bc94a38f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 1, ще ме прощаваш, но контрацепцията при жените е много по-инвазивна и неприятна. Противозачатъчните освен, че почти винаги довеждат до напълняване и свръхемоционалност (от опит), могат и да повлияят вкуса на една жена за мъжете. И тъкмо, когато мисли, че е намерила своя принц и планират дете, спира хапчетата, забременява скоро след това и почва да гледа с други очи на партньора си. Хапчетата за спешна контрацепция също са хормонална бомба, спиралите са чуждо тяло в организма и крие своите рискове. Много по-лесно е мъжът да сложи презерватива и да се научи да свършва с него или да си напръска гордостта със спрей, който после ще измие.

Номер 2, това, че се прави секс с човек, към когото имаш чувства далеееееч не е гаранция, че този човек ще бъде добър родител и партньор.

Авторът на темата е адресирал един наистина важен проблем - детето не трябва да бъде пренебрегнато и забравено, само защото единият родител не се разбира с другия вече.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 часа
hash: 4da43bacce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз съм дете от такива отношения. Не познавам баща ми. Виждал съм го само на снимка, Вече съм на 32, но празнината ми е останала за цял живот. Разбира се случват се и неща, като например мъжа да се влюби в друга жена, както и жената да се влюби в друг. Понякога, раздялата е по-добрия вариант от постоянни скандали, но децата не трябва да страдат и родителите да ги забравят. Децата са най-милите и чувствителни създания и травмите от детството могат да са пагубни за цял живот.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 7956f68a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Гълтачките не страдат от последствията, за които предупреждава Звездичка.
Само не стана ясно защо нейното послание е към мъжете като цяло, след като точно типовете, избирани изрично от повечето зарязани бременни или вече родили от тях жени, така или иначе не четат Сподели и са заети да баламосват поредната лековерница...

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 часа
hash: 89343abaa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   По дяволите, за първи път дълбоко смислена тема. Адмирации. До №2 Изключително права сте, но пустият му нагон. Да имаше много повече такива момичета като Вас. Възхищавам Ви се, ако сте искрена. Значи все още има истински момичета, вече бях загубил вяра. Значи не са изчезнали в този неолиберален свят, е тогава има надежда. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 часа
hash: 6fbe4ef45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не оставяйте самотни деца не ми харесва като призив.
Не правете секс с човек, към когото нямате чувства е правилният призив.
Мъжете са абсолютни животни и пълни егоисти, за тях е важно бързо да топнат чушката, а жената дали остава незадоволена или е забременяла, все тая. Ако забременее, повечето ще избягат.
За съжаление и да пишеш, и да не пишеш, нищо няма да се промени.
Женени със семейства зарязват децата си, а какво остава за забременяла жена само във връзка.
Аз пък се чудя на онези жени, които се навиват да раждат дете на някой, кийто дори не е готов брак да сключи, още по-малко да носи отговорност да бъде родител.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 мин.
hash: 4303ef6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   "Всички имаме свободен избор в ръце да изберем всеки ден.... "
- Ъхъ, тъй е, жената избира измежду десетки мъже с кои от тях да се изчука.
"Ако малко човещинка е останала във всеки един мъж, не правете секс със жена, ... "
- Те такива мъже най често не правят секс, жените не ги щат за секс. Поразгледай и другите теми писани от мъжете на сухо.
"... мъж, който е мъдър и пази себе си и партньора си, е златна мина"
- Ъхъ, но няма кого да пази- кара си на чекии.
"... който поема отговорност за чуждите болки е диамант"
- виж по горния ред.
"Сексът е създаден от природата за създаване на поколение, а много малко за удоволствие"
- май се ползва предимно за второто, и не е лесно достъпен за всеки, поне не безплатно.
Аз пък се чудя за кво сега си губя времето да пиша глупости?
Отивам да си ударя една чекия.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: f78bd50c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторке, ти хубаво казваш да не се правят деца, само че България изчезва бавно и скоро на така наречената територия ще живеят други етноси. Истината е друга, само че простотията с равенството на половете е наложена и сега резултатът е този, за който говориш. Винаги съм казвал, че феминизмът е много по-вреден за жените, отколкото за мъжете, а е вреден изцяло за репродукцията и нормален живот на човечеството. Вие жените искахте независимост, е дадохме ви я. И сега какво? Негодувате за случващото се. Няма как да бъде другояче. След изчезването на патриархата, мъжката отговорност също изчезна и жените да си берат гайлето. А, .... между другото през патриархално време не е имало толкова много насилие над женския пол, защото е имало мъжка защита за жените, която днес я няма.
Номер 1, тези еврогейски ценности вече са и при нас, дойдоха от САЩ, страната с най-извратени закони, налагаща феминизъм по целия свят, или само там където могат, защото в ислямския свят удариха на камък, а в Афганисктан им биха дуспата талибаните и "непобедимите" хегемонисти избягаха като на*рани и то нощем, за да не им ядят гащите бой.
Авторке, не е нужно да се обръщаш към всички мъже, защото причината за това положение са феминистките и всички женски НПО-та, защитаващи женската извратения, където женският произвол и наглост се насърчават от законите. Нужен е друг подход и промяна на законите, но това може да стане само след като умре и последният украинец, а Русия въдвори отново православието по исконно православните земи, каквато е и нашата!

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 3117749101
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Защо се обръщаш към всички мъже? Такива мъже като тия, които си описала са само тия, с които ти си се ебала, и от които си забременяла. Не слагай нормалните мъже в един кюп с отрепките, с които ти си спала. Те не са ти виновни и не са ти избирали мъжете, с които да спиш и които да те заплодят, ти сама си си ги избирала.
Така, че вземи порасни, започни да се държиш като възрастен човек, поеми си отговорността за собствените ти действия, и стига обвинява наляво-надясно странични хора, които с нищо не са ти повлияли и не са ти виновни за твоя избор. Сама си си надробила кашата, ще си я сърбаш също сама.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 7b6f56cc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всеки си решава сам, съвети няма нужда, грешно е като концепция да се бъркаш в живота на хората, защото всеки е с различен път в живота, има жени ще си гледат сами дете от мъж, които уважават, явно имат качествата да са с такъв мъж и да им е добре, сексът е удоволствие.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 3bec1101b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Питате защо към мъжете е постът и давам отговор- Защото самите майки са много повече отколкото самите мъже, защото мъжете най много плачат, че детето иска някой лев. Много, много повече са самотните майки и дечица, и при раждането рискът за живота е на жената! Защо е избрала грешен партньор? Защото, за да получи секс, мъжът я е излъгал! Защото некадърният мъж е пристрастен към секс и лъже, за да го получи!

Съжалявам за всички самотни деца и им пожелавам справедливост срещу всеки родител, който безотговорно ги е захвърлил!

Звездичка

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 3bec1101b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Дано самотните деца някой ден простят на родителите си, които и да са те, но да се издигнат, и да усетят топлинка. Това е тази справедливост, някой да им даде любовта, която им е била отказана.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 3bec1101b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 14, аз нямам деца и секс дори не искам
Звездичка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker