Изкушение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изкушение
преди: 9 месеца, 29 дни, прочетена 1215 пъти
Жена съм и ето какво ми се случва от месеци насам.
Имаме десетгодишна разлика в моя полза, обвързани сме и двамата. Колеги сме, върви ни приказката, има емоция, тръпка, професионално се допълваме и работим прекрасно заедно.
Разменяме многозначителни погледи, но дотам.
Знам, че не е редно, но изкушението е огромно.
В къщи съм отдушник на гневен и избухлив съпруг, вербалната агресия ми идва в повече и съм абсолютния буфер между вечно недоволния баща и подрастващите деца.
Така беше едно време в къщи - с баща ми ходехме на пръсти, за да не вдигаме нервите на деспотичната ми майка.
Сега пак ходя на пръсти, но заради мъжа ми.
Смачкана и тъжна. Такава съм в къщи. Отдавна непогледната и основно порицавана дори и за това, че навън вали, едва ли не.
В работата обаче си знам цената, чувствам се в свои води, друга съм, тотално. Имам самочувствие и съм лъчезарна и духовита. И се надушихме с колегата.
Мислех, че съм принципна. Сериозна жена.
Но явно не съм щом се изкушавам да бъда с друг.
Може би трябва да изляза в отпуск, за да ми се охладят страстите.
Не знам как да озаптя желанието в мен. Дори и емоционално ми е хубаво да си комуникирам с колегата.
Отстрани изглежда грозно, знам.
Тръгнала да изневерява подмолно докато мъжа й се блъска.
Но няма как да знаят какво точно е в къщи.
Робската ми психика не ми дава да си тръгна.
Боря се за глътка въздух, колкото и не на място да звучи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 04f6caecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Какъвто мъж си избрала, с такъв живееш. Като не ти е добре с него защо не си тръгна? Само не казвай и ти баналното заради децата. Никой не те е бил по главата да раждаш. Проблемите ти идват от самата теб и еVането с колегата няма да ги реши, напротив ще ги засили. Ще искаш онзи да е с теб, но той повече от чукане няма да ти даде. Никой мъж не се вързва с жена, която има деца от друг. Ако пък мъжът ти разбере напълно е възможно да ти бие шута. Тогава ще си дишаш свободно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: a6456f9dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Хехе колко удобно, нали?
Описваш мъжа ти като най-големия боклук, ама в същото вееме ти си го избрала. Тоест седиш там или от интерес или защото ти е удобно. После обаче пак мъжа ти виновен.

Оня другия кой знае, може и той да се оправдава по нещастие с жена си. Намерили сте се, двама страдалци, толкова нещастни та чак да ги ужалиш.

Всъщност обаче настроенията ти, депресиите ти, всичко е в следствие на изборите които ди правила, не на чужди действия.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: ffdee71fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А за жената на колегата и как бихте я наранили, не мислиш ли? А за децата на колегата ти? Разочарована съм от егоизма и начина на мислене на жени като теб. И да знаеш, че с колегата и да изневерите, връзката между вас няма да издържи, когато я градите по такъв начин с лъжа.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 633f6d1d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Авторке,
стига плю по майка си и съпругът си. Върви се наеби с колегата си. След известно време ще адаптираш и ще го замениш с по- нов и по- забавен. Колкото повече плюеш по тях, толкова повече убеждаваш хората, че си глупава и вярваш, че някои ще те оправдае, за желанието ти.
Винаги едно ебане с нов партньор е оправдано, дори и да е само от ловна страст...
Отваряй си устата, само да поемеш нещо и при оргазъм, така ще си най- добре.
Ан

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 5a1b607914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Стои си при мъжът ти, радваи го, важна е да е щастлив, свиква се с това, масово е, има своя чар.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 7aba98f870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Абе я си живей живота, отдай се на страстта щом сте на една вълна. Това което ще изживееш, другите за него мечтаят. Любовта е красива.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 37f75253ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какви принципи? Тоя е тиранин, явно му прислугваш и децата му гледаш, готвачка, слугиня. Ако не те и клати, не му мисли. Зарязвай го направо.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 48be7d2669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Може би цялото нещо идва, защото ти е нужно повече внимание от страна на съпруга ти. Или ти липсва първоначалната тръпка и дори несъзнателно я търсиш другаде. Изчакай да мине още малко време и виж как ще стоят нещата.
Не мисля, че ако си вземеш отпуска и само стоиш и чакаш, би се променило нещо. По-скоро действай по въпроса с отношенията с мъжа ти. Направи му някоя изненада, покажи му нежност. Отидете някъде, отпуснете се само двамата. Понякога заради ежедневието пренебрегваме партньора и е необходимо да си "напомним", че всъщност държим един на друг. Ако той не иска нещата да се променят и продължава да те третира по старо му, ти си разумна и знаеш какво да направиш. Преди да действаш, все пак се опитай с добро, може да останеш приятно изненадана.
Иначе да не ти пука как изглежда отстрани - хората и без друго все ще намерят с кое да си чешат езиците. Успех!

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 990830cfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ако нещо конкретно ти каже и предложи колегата, тогава вече имаш основание да си нарушиш принципността. Всичко друго е плод на въображението ти. Просто си получила внимание и по-мило отношение и не може да си сигурна от гледането, че е взаимно Аз работя чудесно с повече от един мъж, и това не значи че с всички имаме обща страст. Кажи на мъжа ти повечко да те чука. И се дръж в къщи също със самочувствие и уверена и ще видиш. Ако искаш де. В едно семейство ако куцат някои неща и е най- лесно да се пишеш жертва на нещата и другите. Все едно току що влизаш и заварваш такова лошо положение а и ре ощетява. Само теб, нали. А мъжа ти как се чувства? Не как ти си мислиш, а реално, той.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 10da817da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Съчувствам ти искрено, че не живееш добре с мъжа си, предполагам колко е голямо изкушението с колегата, който едва ли се държи като твоя мъж, но недей... давам ти най-най добронамерен съвет. Сигурно и на теб ти е ясно, че колегата просто иска да се позабавлява. То ако е само това, нищо-и ти ще се позабавляваш, ще се поотърсиш от деспотичния си съпруг, но послушай ме, тия неща винаги завършват зле, а и голямата разлика във възрастта допълнително усложнява нещата. Ще станеш за смях. Ако пък и мъжът ти научи-нови проблеми. Виждала съм отблизо сходна на твоята ситуация и ако изобщо приемаш съвети-не си усложнявай и вгорчавай живота. Винаги и всичко се плаща от жената.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 8745e1492f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ти не се изкушаваш да бъдеш "с друг"...
Ти се изкушаваш да бъдеш С НЯКОГО!
Усещаш ли разликата?

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 83812d9787
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нали много избирате кой да ви е мъж, от кой да имате деца??
То изисквания, то претенции, то чудо... после същия тоя мъж го обвинявате, че не ставал и искате глътвка въздух видиш ли от същите тия мъже, които иначе по принци няма да погледнете

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: ee1417068e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Абе защо всички нападате и плюете? Всеки сам си знае живота. Жената просто споделя и иска съвет, морала ви просто понякога е неприложим.
Много е лошо да живееш в такава среда, домът е мястото където трябва да имаш спокойствие и уют, а не да стоиш на тръни и да внимаваш в всеки един момент какво говориш и какво правиш да на някого, нещо да не му хареса.
Авторке напълно те разбирам и аз съм в подобно на твоето положение и наистина вече не се търпи. Аз обаче не се замислям, просто за изневяра а си мисля за раздяла, не за развод а за малко отделяне, пък после ще реша.
Ние живеем в чужбина, дойдох тук с децата по настояване на съпруга ми, но както ти описваш все е нервен, недоволен и неблагодарен. Ако направя нещо, защо съм го направила, ако не неправя пак се пита защо. Същото е и при децата постоянно мрънкане и забележки, разваля настроението на всички в къщи. Мисля че децата ми не са длъжни да живеят в такава среда, да той им е баща, но държанието му не мога да оправдая. Замислям се просто да си взема децата и да се махна.
За изневяра не съм си помислила, понеже ако има такава утехата е само временна, тя няма да промени отношението на мъжа ти към теб и децата.
Ако ще правиш нещо такова хубаво го премисли.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 7731e39955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Скъпа, искам да ти кажа, че ти вярвам за всичко, което написа. Другото, което искам да ти кажа, че заслужаваш да бъдеш щастлива! Няма нищо лошо да изпитваш трепети, вярно, че си омъжена, но пък колко живота смяташ да живееш, че да продължаваш да си нещастна? Не съм сигурна дали с едно мимолетно изживяване с колегата ще се задоволиш, защото жените сме склонни да се влюбваме. Само това ме притеснява, после да не те боли повече, ако с колегата е нещо еднократно.
Бъди щастлива!
Ж36

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker