Защо тя постъпи така долно с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо тя постъпи така долно с мен?
преди: 9 месеца, 25 дни, прочетена 1580 пъти
Запознах се с едно момиче от общи познати и си писахме доста дълго време в Фейсбук всеки път отклоняваше поканите за излизане и реших да не настоявам и казах, когато тя иска да ми каже съгласи се и след това ме блокира. Не разбирам защо писахме си 2 месеца имаше за какво да си говорим и изведнъж от нищото ме отряза без да ми обяснява, защо предната вечер супер нормално си писахме и на другия ден гледам блок...
Харесвам я а тя много гадно постъпи с мен и дори не знам защо. Някакви предложения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 25 дни
hash: bd11a69836
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

1.   Щото е фалшив профил, тва че я имат в приятели твоите познати, не значи че я познават като реален човек.
Може да е мъж в женски профил, може да е лелка представяща се за някво момиче, а може и да е някоя дебелана, пак представяща се за някоя друга.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 2f693e4c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Постъпила и както правите мъжете с жените. Режете без никакви обяснения. Евала!
Нека познаем- супер натокана, наджукена, със снимки по гърди, бедра. С предимно мъже абонати. Типажът молска кифла. Това влече българският мъж. По това изплезват езици. Какво е някакво си уважение пред селфита в тоалетни и нацупени джуки?
Другият път като ти откажат веднъж, не търси повече.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 47d91b5ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Първо не търси логика в женското мислене! Най-вероятно е "решила", че вече не се интересувап толкова от нея и така... Ако беше продължил не че щеше да излезете.... Както казах не търси логика. Там няма така или иначе, зависи какъв филм й се прожектира в момента в главата. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 98fadbc1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Обикновено съм склонен да обвинявам жените, че постъпват гадно, но в случая изобщо не е постъпила гадно. Проблемът е в теб, че не знаеш, че като ти откажат покана за среща, трябва да престанеш да досаждаш. Не го казвам с цел критика, а за твое добре, да си знаеш за напред, защото ще ти спести още много "гадни" женски постъпки. Момичето даже много те е изтърпяло, повечето биха те блокирали още на втората покана.

Просто каниш - и ако приеме, приеме, ако не - оттегляш се и спираш да досаждаш, без да го приемаш за края на света. Толкова е просто.

Няма как да те захаресва, щом не те е харесала от начало.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: be5bba36e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Защото иска да те ползва за емоционален тампон, докато се чука с някой друг.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: bc03ff638b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Явно докато ти си и "писал", някой друг е "действал".
Повечето жени си държат по няколко "потенциални" гаджета докато търсят "истинския". Тази явно го е намерила, а ти си бил само сред резервите.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: d7f5cd4876
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Просто си ѝ запълвал времето, когато ѝ е било скучно. Разменяли сте си смешки, когато тя не е имало какво да прави. Тя е знаела, че си бил налице онлайн и само едно хей и ти започваш да се превръщаш в обслужващ персонал, който е задължен да я отърве от скуката. Офлайн тя се среща с разни хора. Вероятно са станали нещата с някой от другия вид обслужващ персонал (секс, почивки), който е по-важен от твоите историики и смешки в чата.
Без да ви познавам съм сигурен, че точно така се е случило.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 18272f0045
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На твое място бих се самоанализирал що си губя времето с такива жени...

И какво толкова "гадно" е постъпила с теб? Писали сте си из фейса и те е блокирала... Голямата работа. Ако това не можеш да преживееш, представи си да имате деца, да ти изневери с най-добрия ти приятел, да те зареже и да вземе детето и апартамента...

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 03bb8e6541
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   1, какъв фалшив профил, нали са се запознали покрай общи познати.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: fa93a62c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Много неща не разбирам в държането на подрастващото поколение. Този автор е от тази енигматична група. Какво значи писах си? Да не би да не могат да говорят, да не би да говорят на толкова различни езици. Та, то така ще им закърнее говорният апарат. Когато харесваш едно момиче, ами говори с него, кажете му нещо мило и топло, нещо, което е значимо за двамата. Вярно е, че и аз бях смотаняк, и не можех да кажа нищо мило, и нежно на съответното момиче, но не съм писал. Е, вярно, че тогава телефоните бяха стационарни. Въпреки, че ми се искаше да говоря, да И бъда интересен. По гласът се чува тембър, интонация, а чрез тях при влюбените, ако в случаят има такива, това значи много. Някога една млада колежка ми каза нещо, което ме впечатли, че момичетата и жените обичат чрез ушите си. Ама големи "писатели" стана всички. Това не го разбирам, защото го виждам и при съпругата ми когато пише на дъщеря ни. Вече съм И заявил, ако пак я видя, телефона ще се превърне на лястовичка през прозореца.
//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: f83c9e8d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

11.   Съгласен с номер 1. Това е някакъв мазен педал и измамник, дето се представя за жена и си е сложил снимка на жена, за да заблуждава глупаците като теб по-лесно. Отказвал е да се срещнете, защото много добре е знаел, че така на 100% ще бъде спипан. По същата причина предполагам, е отказвал и да ти даде номера си, за да не му чуеш педалското гласче и да разбереш, че не е жена. Младите мъже имате нужда да спрете да се филмирате и да живеете в тоя виртуален свят, той само ви изпива мозъците. Там истинска жена няма да срещнете, еле пък млада. Там има само дърти педерасти и педофили, чакащи да оплетат поредната жертва в мрежите си. Започнете да излизате навън и да общувате в реалния свят, там всичко е сигурно. В реалния свят поне сте на живо и седиш лице в лице срещу човека и го виждаш кой е, никой не може да се скрие зад фалшива снимка и да те измами, както в интернет.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: f20ea6efd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Общите познати били във фейсбук, има опции (хора, които може би познавате), така се е свързал с въпросната.
Ако те е блокирала след като е приела среща не й е чиста работата, и на мен ми се е случвало да пиша и говоря с мъже, след натискане да се видим на живо измислям оправдания, инсценирам болести, караници и прочее, да може да продължим без да се виждаме.
Представям се за познати и непознати момичета, отделям повече внимание, така съм в илюзията че ме обичат, споделяме си, не и аз, де, времето прекарано с тях е вълшебно.
Не е изключено да не е тази, за която се представя, представих себе си като една от опциите.
Да не ти пука, жени колкото искаш, не се напрягай.



Ю.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 57777b311d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Някои да създаде заведение за хранене и пиене с компютри, да е място за срещи, с хора от Интернет и за общуване, когато има в квартала такова място, със сигурност, животът ще е окей и няма да има фалшиви слухове за никого.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: c4ab45ab13
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Какви конспиративни теории се завъртяха нямам думи... Човек вече не може дори анонимно да сподели все се намира някой да "ти набие канчето"
Момчето казва, че са се запознали чрез общи познати, което ме навежда на мисълта, че са се виждали на живо т. е. познават се след това е искал да излезнат само двамата, но госпожицата отказала. Съмнявам се поканите да са били настъпателни явно го е излъгала, че е много заета и тем подобни, за това е имало следваща покана, но тя със сигурност пак нещо го е излъгала.

Та не се отчавай няма смисъл няма да е нито, първата нито последната. Имаш плюс отървал си се от несериозен човек. Пожелавам ти да намериш правилната!!!

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 98fadbc1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   14, радвам се, че има поне един четящ и мислещ човек в тоя сайт. Всички тук си вкарават някакъв филм от личния си опит и челли-недочели и разбрали-неодразбрали да си изцопат ганьовското мнение. А ти чакай съвет в тоя профанизиран сайт. Чувствам се като главния георй от филма "Идиокрация".

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: c48696c4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   #16, а аз не се радвам на Ганьовци като теб и #14, мистър компетенция по всички въпроси, не държи на чуждо мнение.
Ганьовците сте прави винаги, другите ви виновни, че не сте разбрали темата.
Мечтите са безплатни, вярвайте си в каквото искате, не е възможно с Ганьо да се води нормален разговор. ;)
Автора никъде не е писал, че се познава с момичето на живо и решил да я добави във фб.
Никъде не е написал, че общите му познати я знаят на живо, близо е до акъла да свържеш думите, но Бай Ганьо е скаран с всичко свързано с ум и логика.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: a15af25199
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Провери ли от друг профил дали профилът й съществува? Аз навремето се бях вкарал в същия филм и се оказа накрая, че момичето не ме е блокирало, а просто си беше изтрила фейсбук акаунта. Оттогава взимам телефонен номер, а не само фейсбук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker