Семейство без любов и нежност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121395)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейство без любов и нежност
преди: 9 месеца, 20 дни, прочетена 1088 пъти
Здравейте,
незнам как да започна и опиша историята, за да ме разберете правилно. Може би ще има такива които ще ме разберат, но ще има и нападащи. Аз съм на 35 красива жена, работеща, потдържана, забавна. Имам връзка от 14 години с партньора си и имаме дете на 6 годинки. Имаме голяма разлика във възрастта. 15 години. Делим си разходите, живеем в чужбина, всеки плаща половината наем, той храна, разходи по колата, аз ток интернет, градина, разбира се и половината наем за който споменах. Дори след раждането само една година не работех. Не му личат годините визуално. Той е атлетичен, не спортува в момента по- скоро гените са му такива. Не е обсебен от визията си. Работи, има си малък бизнес и си работи сам. Връзката ни беше перфектна до раждането на детето. С течение на времето връзката ни се изчерпа. Секса се случва веднъж в годината. Предната година 2, 3 пъти по празници. Преди детето ни беше редовен. Веднъж в седмицата или два пъти. Никога не е бил вманиачен на тема секс. Винаги е свършвал бързо и е повтарял, сега обаче секса го няма изобщо. Освен това се появяват скандали с грозни обиди. Не ми прави комплименти не се целуваме и не се прегръщаме. Вече имам желание да си намеря любовник. Мислила съм за раздяла но не искам да го отделям от детето ни. Не е лош баща. Говорили сме на тази тема и няма оправяне. Казвала съм му, че ако не се оправи ще си намеря любовник. Оправдава се, че е изморен, работата му е свързана със тежък физически труд. Казва, че ще се промени а не се променя. Аз обаче си имам нужди като всеки нормален човек. Мисля, че грам не го възбуждам и не ме желае по никакъв начин. Аз вече нямам същите чувства. Имам единствено привързаност и много спомени, а и едно прекрасно дете. Раздялата на този етап не е опция. Не искам детето ми да остава без баща, обаче искам да намеря друг мъж, любовник. Усещам, че поради липсата на секс, близост и нежност съм изнервена и по- разсеяна. Не иска да ходи на лекар, не иска да се изследва, не иска да ходим и на семеен терапевт. Имам чувство за вина защото това си е изневяра. Не искам да го лъжа и да изневерявам, но ще го направя. Исках тук просто да споделя за да ми олекне и ще се радвам ако някой реши да коментира темата дори и негативно. Уважавам всяко мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 39fe06a47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Делите си разходите-е какво семейство сте? Вие сте двама съквартиранта, които не правят секс и отглеждат дете. Не е нормално това нещо, каквато и любов да сте изживели. Човекът е на 50, най-вероятно не може да вдигне самолета, но има 15 години по-млада жена, да положи усилие има хапове. 1 път на година е това, ужас.
Говори му, кажи че имаш нужди. Предлагай се, ако нищо не стане хващай пътя. Да се мъчиш в чужбина, с мъж който не полага усилия и си цепите стотинката не е опция. Ела, запиши детето на училище, ще живнеш и мъже ще намериш в някакъв момент. Така или иначе си плащаш всичко, търпиш такова пренапрежение. Ако ти е тежко в чужбина де. Просто трябва да дойдете на почивка уж и да останете и от тук дела да се водят, иначе няма да ви пусне.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 86106e594e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Получава се така в доста бракове.
Подобни ниско сексуални мъже си избират къщовници и сериозници, разчитайки на това, че няма да ги изоставят.
Имаш пълно право да бъдеш с друг, щом твоят те лишава и не намира разрешение на проблема.
Рискуваш да хлътнеш ако налетиш на добър сексуален партньор и много да се забатачиш, но няма как да е по-зле от сегашното ти положение на пълно незачитане и отхвърляне като жена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 75d006df10
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   То си има една приказка, че всички жени са... Всеки себеуважаващ се мъж ще зареже веднага нещото известно като негова жена щом чуе, че го заплашва да си намери любовник. Колко далеч стигна женската наглост. С тия еманципации и сексуални свободи още по- зле ще става. Няма угодия- или мъжът ви иска прекалено често секс, или пък не иска редовно да си го вкарва там, където са минали над 10 члена. Колкото повече им се позволява на жените да курвеят, толкова по- нагли стават. Ако историята не е измислена, се чудя как още не те е изхвърлил само заради факта, че имаш нахалството да го заплашваш с любовник.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 4ba572794d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Bullshit! При това пълен! Той може да продължава да е прекрасен баща и без ти да си женена за него. Ако това е единствената причина раздялата да е невъзможна повтарям пак: bullshit!
Като сте говорили и няма промяна, а теб ситуацията не ти харесва, разделете си. Тогава си ходи колкото си искаш и при когото си искаш. Не разбрахте ли, че само вие си мислите, че децата не разбират какво се случва. Като направиш това, което си намислила, даваш грещен стериотип за семейство на детето си, което ще очаква същото от партньора си или ще му причинява същото. Ако смяташ, че това е ок...

Лола

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: b66336f219
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравейте, разбирам ви чудесно защото аз съм в същата ситуация от една година и нищо не се променя след толкова разговори. Никога не съм писала по тези сайтове, но сега наистина съм любопитна и аз да чуя някви предположения. Най вероятно всичко е изчерпано и няма как да се възстанови в отношенията. Когато единият не обича вече, му е все тая как се чувства другия.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 6796015a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не мисля, че не му става. Той не е толкова стар. Мъж на 50 години е все още активен. По скоро не го възбуждаш. Но това е при много семейства така. Вземи си вибратор според мен ще е по добре от колкото да ходиш да лапаш на някой хуя, а после да целуваш детето си с тази уста, ако ме разбираш. Плюс това в едно семейство почнели някой да изневерява носи в дома си негативното, лошото, Някои го наричат Щети.
Но ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: df7a25f312
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз мисля, че даже и да е сексуално изнемощял, ако мъжът иска да те задоволи, намира начини, има ги много. Въпросът е, че не иска. Бъди по-активна, искай си ти. Но щом и у теб е угаснала искрата... Наистина един секс навън може да активира връзката ви с мъжа ти, ако другият мъж държи строг контрол на отношенията ви. Но един хубав секс с невъзможен човек поражда чувства и емоции.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 779426edb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторке, вие не сте семейство, защото нямате брак!
А сте само съквартиранти с общо дете.

Ще ти споделя моята ситуация, а ти сама си направи изводите!

Виж сега и аз търпях почти три години, заради детето, изневерите на моята бивша съпруга и това да живеем в отчуждение като съквартиранти.

Но после разбрах, че за детето това е по-лошия вариант, защото от примера на възрастните то си изгражда неправилна представа за семейството, и после ще има големи проблеми, когато създава свое семейство.

И затова аз й казах - или оправяме нещата и тя си сяда на д-то и живеем като нормално семейство, или развод!

И се разведохме, да детето се стресира в началото, но после възприе нещата. А и сега вече има много деца на разведени родители и това е нещо нормално, не е като навремето - да те сочат с пръст...

А аз си създадох ново семейство и вече няколко години живеем в обич, мир, разбирателство и любов!

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: e82799c64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Съгласен съм с номер 3. Леките жени се срещат доста често и понякога мъжът им не подозира даже, но рано или късно за всички боклуци идва възмездието.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 451d0991cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз съм в същата ситуация и живота ми върви така вече 18 години. Имам две деца и може би това е единственото което ме спира. Трудна ситуация, много тегава.... Не знам какво да Ви посъветвам, но знам само, че това няма да се промени.... Аз нямам силите и куража да изневеря или да започна връзка с друг, ставам все по безпомощна и нещастна и не знам какво да правя

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 222815d0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   3 само така си мислиш, жената когато казва за друг мъж, го прави за да се сети мъжа за нея, не че иска друг.
А възможно ли е да има друга?
Един месец, два, но година да няма желание, не е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker