Влюбих се в лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в лесбийка
преди: 9 месеца, 8 дни, прочетена 1115 пъти
Здравейте. От много време съм влюбен в едно момиче, което се оказа лесбийка. Първоначално тя ми даваше някакви надежди, но после се отказа от мен и ми каза, че никога няма да сме заедно. Няколко месеца след това видях, че стана гадже с едно друго момиче. И разбрах че това е причината никога да не ме иска - била лесбийка, въпреки че ми даваше празни надежди. И приятел също не мога да и бъда, въпреки че искам поне това - тя каза, че предпочита да има приятелки момичета, с тях се разбира най-добре. С много малко момчета се разбирала и заради това предпочитала повечето и момчета да и бъдат само познати. Съвети какво да правя? Тя преди беше гадже с 1-2 момчета, но бързо се разделиха и се превърна в лесбийка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 21b5fcf9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   След време може да размисли. Трябва и време. Предложи и само приятелство да излизате като приятели. Покрай нея може да се запознаеш и с други момичета.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: dd526aa5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Момичето не те харесва за гадже. От тук нататък, няма значение с кого и как го прави. Не е в твой интерес, щом мераците са ти сексуални, да се вреш да й бъдеш приятел. На нея ще досаждаш, а ти ще се измъчваш.
Научи се да приемаш това, което не можеш да промениш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 1d2e292dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Остави момичето намира, че аман от такива типове, като теб, които си мислите, че щом вие сте харесали някое момиче, то тя ще си зареже и сексуалната ориентация и всичко, и ще се хване с някой тип, само защото той я бил харесвал.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 176a64e77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   А вие мъжете, защо не се погледнете какви сте? Как да ви се има доверие, като повечето, нали не всички, но повечето сте лъжци, насилници, побойници, използвачи, крадци, престъпници и всявате страх на жените. Изоставяте ги бременни или с детето, където създали. Как жените да ви имаме доверие? Ние не сме ви само за секс, не сме за пари и мускулите ви. Научете се да обичате жените, пък тогава имайте изисквания. Не обиждайте жените и не ги псувайте, жената не е ваша собственост, за да ви е робиня и слугиня. Тя е за любов, страст, грижа, отдаденост, защита и подкрепа. А и нали се оплаквахте точно вие, че ви изневеряват с мъже, че било по-добре две жени отколкото, двама мъже. Точно вие имате тези пристрастия, па сега ревете. Аз не съм нито бисексуална, нито лесбийка, нямам против връзките им. Естествено, че съм против трети пол, родител 1 и 2. За семейство мъж и жена съм, но като гледам що за стока са мъжете ми се повръща. Когато една жена тръгне да се отдаде на мъж с любов, тя винаги е пропаднала, а мъжът да спи с много жени. Аз съм девствена, но това далеч не значи, че не искам да имам истински мъж и да се любим. Ама къде ти такъв, като утре ще ме нарани и остави, не си държи и нищо не го вълнува освен алкохола, повечето са и наркомани, убийци на пътя. Нямат една културна дума, страхливци и нещастници. Не, че и жените са цветя и те повечето гледат парите, злобни са, завиждат, клюкарят и правят интриги, не че и вие не станахте такива. Има и други, които вече си падат по мъже, не го виня, но и те си позволяват да обиждат жените. Пак казвам нека тези, които мъжкари да не се обиждат това не важи за тях, а само за негодниците. Аз също разчитам на приятелките си, защото те са направили много за мен, отколкото мъже. Няма как да харесам някой, който не е мой тип и нямам чувства, и да се дам на първия срещнат. Или ще получа любов, вярност и подкрепа, аз ще дам разбира се същото, защото се познавам добре. Или да не се занимава с мен. Жените разчитат на жени, защото ние сме нежни, докато вие гледате как да си направите кефа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 37faac9343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да не ти пука, ще намериш жена за теб, която ще те обича, задоволява и ще е коректна с теб.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: c0ec4e2276
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бившият на най-добрата ми приятелка, след като я заряза малко преди сватбата, се хвана с една лесбийка и сега имат 12 години брак и 2 деца. Тя гарантирано си излизаше с други жени, виждали сме я. Сега откакто са женени, не знам дали разнообразява или е моногамна. Та така за лесбийките, колкото и да е хубава женската ласка, не е ли някой мъж да те люби просто не е същото. От истинският член по-хубаво си няма.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: cb3bc5a179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   4, свестни мъже няма да намериш не заради друго, а защото вече ни е паднало пердето от к*рвенски номерца тук и сме се ориентирали към жени от други държави, расли не със "западни ценности". Отделно и икономиката не става за чеп и няма никакъв шанс човек (дори висококвалифициран инженер) с честен труд да издържа семейство (освен ИТ-питеците). Честити ви права и свободи, толкова от мен по така нашумелия "проблем".

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 81e89b37aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Не е лезбийка, хетеро си е. Лъже те, защото не те харесва конкретно ТЕБ, а държи да се пази за мечтаната батка с мускулите, ланците, татуировките, колата и апартамента. Тегли й майната и си намери друга, която ще те хареса такъв, какъвто си.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 5eefb030de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До 10: аз имам много пари, но явно това е недостатъчно за нея

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: bf39010f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не я кефиш външно. Само мъж може да си мисли, че кинтите са плюс. Значи, че работиш като огромна част от населението на планетата.
Какъв ти е характера? Защо се е отказала? Това защо не го пишеш?

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 8e70a42c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз лично нямам опит с мъже, но съм чела с какво се сблъскват много други лесбийки.

Относно бившите, сигурно се е срещала с тях заради всичката омраза която получават лесбийките от обществото.

Едно такова момиче, може примерно да не може като тийнейджър да си намери връзка защото я е страх да си признае чувствата в булгаристан. Не се лъжете че лесбийството е възприето. В моето училище беше напълно ок възприето 2 момичета да се целуват на ШЕГА, а тези които го правят от ЛЮБОВ биваха усмивани, бяха говорени отвратителни неща по тема целувките или секса между тях. Може да е чувала постоянно нямаш ли си гадже и в един момент да са почнали да я питат да не е лесбийка, да казват момичетата само да не ги зяпа и да не си пада по тях. Родителите да са ядосани примерно ако им каже или заподозрат. Такова момиче става приятелка с някое момче, харесва го като ПРИЯТЕЛ. Тъй като тийнейджърите след едно здравей, здрасти и усмивка към противоположния пол казват че трябва да си падаш по него, тя да обърка приятелските чувства с повече. Целуват се, не и харесва, но си е казала че ще му даде още време, все пак слуша всичките си оплаквания и недоволства от приятелки(все пак много хора не знаят в началото какво правят или се срещат с напълно неподходящи хора просто за да опитат). Може би ако това или това се промени аз няма да е нужно да съм мразена от всички? Сега може да не се чувствам добре, но ако търпя още може би семейството ми няма да ме мрази, няма да търся любов из 5-те процента от населението които даже няма начин да ги прецениш на око дали са потенциална опция?

Повтарят се нещата и започва да разбира, че проблема не е в момчето, а в това че до сега се е принуждавала да се впише в обществото в страх от омразата. От хора които не приемат любовта и за нещо сериозно защото е с момиче и от хора които правят къде къде по-лоши неща. От семейството и което може да я отрече и да и каже че тя не е никой за тях.

Представи си как щеше да се чувстваш ако мъж те сваляше или някои да сваляше твоята приятелка пред очите ти, аз лично вярвам на хората с които съм но най-малкото е неуважително към нас и мъжете често не уважават това когато става дума за лесбийки. Ами представи си тези неща да се случват не само веднъж на бял дъжд ами постоянно.

Не казвам че задължително това е случая, но тези неща се случват.

Бисексуалните жени са по-голяма част от населението, това не променя съществуването на лесбийките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker