Мъже, помогнете ми да разбера, моля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, помогнете ми да разбера, моля
преди: 9 месеца, 5 дни, прочетена 1761 пъти
7 години сме заедно. И се появява тя. Някаква.
Преминали сме заедно през адски много трудности, подкрепяла съм го, той се грижи за мен. Щастливи сме, разбирате ли?
Защо тогава? Защо ме откарва, докъдето съм го помолила, а после отива при нея?
Защо е тази гузна физономия, когато му кажа, че мирише на женски парфюм? Ако я обича повече - да става и да отива при нея. Защо не я оставя? Защо не оставя мен? Какво чака?
Защо нищо видимо не се е променило, а усещам, че всичко се променя.
Мъже, кажете ми, умолявам ви.
Защо?
Защо, когато всичко е прекрасно, изневерявате?
Защо си позволявате ВРЪЗКА встрани?
Какво си мислите? Сравнявате ли? Докато любите жена си, за другата ли си мислите? Защо видимо измъчвате трима души? Чакате ли нещо? Какво? Едната да не издържи? Споделяте ли с другата? Разказвате ли ѝ за жена си? Лъжете ли я и нея?

Пред разпад съм. Мислех, че ще му мине, че ще се осъзнае. Но това продължава прекалено дълго вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 066601f192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мило момиче, наричам те момиче, защото си чиста и можеш да обичаш.
Пише ти мъж, който бе като твоя приятел. 12г бях със съпругата си, имах всичко, тя се грижеше, като майка с мен. Но аз реших, че ми е скучно, че ми липсва тръпка и т. н и реших да си я търся навън. Обяснявам го, и като неизживян пубертет, тя ми бе първата в живота и общо взето бях неопитен със жените. Вярвах им сляпо и се хвърлях лъвската след тях, а те всичките ме въртяха на бавен огън и ми гледаха сеира. Осъзнах се, но вече бе късно.... Сега съжалявам изключително много, но всеки си носи кръста.
Ако го обичаш много има една поговорка- пусни птичето от клетката, и ако те приема за дом ще се върне пак...
P. S Има една книга- Пете езика на любовта. Прочети я, и може да откриеш някой отговори!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 669e9ac860
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Авторке, не всички мъже са такива - аз например не съм изневерявал на жена си!
Познавам и други хора, които не са изневерявали.

Тези въпроси, трябва да му ги зададеш на него, а не да пускаш тема тук!

ОК. Ще ти разкажа една реална история и тя би трябвало да ти помогне да видиш нещата и от друга гледна точка.

Имах един познат, който имаше страшно красива и сексапилна жена. Всеки мъж я заглеждаше като я види и всички наши познати са казвали, че биха дали мило и драго да са на негово място...

Но в един момент се оказа, че той й изневерява и то с някаква съвсем невзрачна жена...

И аз го попитах: защо бе човек? Имаш такава страхотна и неверояна жена, защо го направи?

И той ми отговори нещо такова: ако всеки ден ядеш пържола, колкото и да е вкусна, с течение на времето ще ти омръзне и ще си готов на всичко за един боб...

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: b18fb526c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не слагай всички мъже под общ знаменател. Аз лично никога не съм изневерявал, нямам и намерение да го правя. Сигурен съм, че много други мъже са като мен.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 2df9ea7c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Че ние можем да обичаме повече от една жена. Защо да те оставя или да оставя другата жена? Това че в обществото ни е приета моногамията не означава че тя е естествената природа на мъжа. Когато правим секс с жена, мислим за жената с която правим секс в момента.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: cfb3d95b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До човека е. 8 години съм с жена ми и не съм пипнал друга. Лятото постоянно имам възможност да ги пердаша, просто си представям ако някой я пердаши нея как ще се почувствам.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: e5c9e72647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Става същото като при мъжете, които пускат теми как съпругите им ги къкват и напускат след като са се раздали на макс за тях и са им огаждали на всяка прищявка. Виновникът се нарича "тръпка" и въпреки че повече жените го употребявате, това не значи, че не е ходи и по мъже. Явно човека е ограничен, няма с какво друго да си валидира сивото ежедневие и рекъл да топи чушката насам-натам. Според мен хора, които изневеряват на 99% не се променят и е загуба на време и надежди да го мислиш за останалия %, а и това би отнело известно време. Оправдания от типа "от утре няма повече" има същите резултати като новогодишните обещания за влизане във форма през новата година - още на 3тия ден се съдира от плюскане и черта, догодина пак.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: ea167d8ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   А ти като виждаш, че са се променили нещата, че ти изневерява, защо стоиш с него? Вместо да се чудиш, да си задаваш излишни въпроси и да чакаш да остави теб или нея, какво мислиш да правиш ти? Това трябва да решиш- оставаш ли с него и търпиш или слагаш край?
Защо точно този ти изневерява трябва да питаш него, не хората тук. Дали говори пред нея за теб, какво мисли като чука, това са пак въпроси към него.
Аз мога да ти кажа как е според мен- изневерява ти, защото си му омръзнала и иска нещо за разнообразие. С нея има тръпки и пеперуди, които с теб вече ги няма. Ако живееш с него и домакинстваш в къщи, както предполагам, държи те за безплатна прислуга. Защо да се лишава от някоя, след като така му е удобно? Измъчваш се само ти, на тях им е хубаво заедно. Дали и е казал за теб не знам, може и да не е. Естествено, сравнява ви в секса и не само. Помня думите на персонаж от един стар филм, че съпругите са като водата, необходими и безвкусни, а любовниците като шампанското.
Всяка връзка, която не прераства в семейство с дете няма развитие и приключва. В момента, в който е тръгнал с нея, той е задраскал тези 7 години, които ти смяташ за прекрасни. Когато човек обича, няма очи и сърце за друг. В тази връзка ти вече си сама.
Ако имаш самоуважение и воля, ще го оставиш, ако не, стой си при него и страдай. Изборът си е твой.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 857ca7e322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке-ти СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМАШ ЛИ? Като е такъв мизерен плъх, че да ти изневерява и да продължава и теб да лъже и мотае-ами бий му шута, ЗАЩО ТЪРПИШ?

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 3de31c465b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкарвай го. Този не е читав. Имай достойнство, щом знаеш, че ти изневерява какво правиш още с него.
Въпросите ти са ненужни. Задай си въпроса какво правя с него като ми изневерява. Нима искаш цял живот да живееш с някой, който ти е предал доверието... Събирай куфарите. Истинските мъже като не сме щастливи ставаме и си тръгваме. Нямаме любовници.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 70b181e383
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Хората както и животните в масовия случай не сме моногамни. Ти гледай себе си и си вземай решения за себе си. Всеки си има път.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 211d70cd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти си мазохистка! Колко такива като тебе и любовницата му има само. Поделяте си един мъж. И защо? Заради кинтите му?

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: f2315e0410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ами на такъв си попаднала. Не всички мъже са еднакви. Щом отсега е склонен, цял живот ще е така. Такъв типаж си е. Бягай докато е време и докато нямате дете!!! После като имате и дете, в крайна сметка ще се разделите и ще страда то. Не оправдавам хора без брак и деца, които търпят каквото и да било. Нямаш ли брак и дете, сте едни гадженца просто, ако ще и от 15 години да сте заедно, всеки е свободен във всеки един момент да си хване багажчето. Ти също.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: b747b9853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жена съм, не знам как търпиш това. Ако очакваш от мъж в такава ситуация да вземе кардинално решение, ще си отчакаш. На него му е удобно това положение, върти две жени, а вие двете му се връзвате на глупостите. Ти си тази, която трябва да вземе решение и се замисли, че човек, който те обича и държи на теб няма да те постави в ситуация да избираш между него и собственото ти чувство за достойнство. Той те е докарал за съжаление до този незавиден избор, сега е твой ред да докажеш кое ти е по-ценно- той или уважението към себе си. Виждам, че се мъчиш, съкрати агонията и го зачеркни. За 7 години щом не се е стигнало до семейство, тепърва няма да дойде ентусиазъм за това. Както се вижда връзката се е изчерпала, свали розовите очила и продължавай напред!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 9437295b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мъж 33
Помисли за твоите грешки и действия довели до това.
При мен беше от години на преглъщане на неуважителното и държание към мен и като баща на децата... Години потъпкване от нейна страна и поставянето й на пиедестал, което още повече доведе до неуважение към мен особено след, като няма баща. Жената на 35-40 расла без баща е едно комплексирано същество, което мачка, ако не стане на нейното.
Такава жена не е способна да уважава мъж никога, както и никой мъж не би се опитвал да е с нея, след като разбере що за човек е.
Появи се при мен една жена с две думи ме замая, особено когато бях в ниското.... Там в ниското където моята жена ме постави всъщност

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 7473b50f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Съпруга ли си, деца имате ли за тия 7 години? Не, нали? Вечната приятелка.
За мъжът е е без значение какво сте преживели, нито какво правиш. Другата е друго тяло, неизбробвано. Ти си му чисти, готви, изпълнявай задълженията на съпруга. Хаби ти младостта.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 24d3954cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   По -младите мъже трябва да знаят, че дамските парфюми са изключително коварно нещо. Големи издайници са, особено, ако са на спиртна основа и през топлото време.. Даже не продължително прегръщане с колежка, да не говоря за нещо повече, остава аромат по дрехите на мъжа. Много е добре поне външните дрехи да бъдат опушени с цигарен дим. Проветряване не помага особено. Лично аз съм бил жертва на такива предатели, а тогава само бяхме танцували по-плътно с една колежка, а и точно тогава нищо повече не бяхме правили, нямаше подходящи условия. Тогава под напора на емоциите, обидата, която смятат, че им е нанесена, жените /момичетата/ извършват ирационални постъпки от различен тип, включително използването на режещи и промушващи предмети като ножове, вилици и т. н. В такъв момент, в първите минути изобщо не мислят за последствията, възприемат лицето, което им е нанесло тази дълбока емоционална травма като изверг, демон, нещо като клонинг на злото. Този момент е относително кратък, но обидата се помни с десетилетия. Така, че много умно, внимателно със спазване на правилата на конспирацията. Имайте поне две обяснения, които да звучат логично и да издържат на проверка. Лъжете и се кълнете във всичко без деца и съпруга. Никакво признаване, та ако ще на бавен огън да Ви пече. Ами случват се такива неща и то най-неочаквано и време за реакция няма, просто обстоятелствата са такива, без друг изход //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: ccd73e1832
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке задаваш си неправилните въпроси. Това той защо го прави, какво си мисли и т. н касае само него, неговия лъжлив свят и филма, в който се е забъркал. Ти си задай въпроса ти жена с достойнство ли си или не? Или си, или не си. Ако си с достойнство, още при първото провинение трябваше да си събрала багажа. Ако нямаш достойнство ще търпиш още дълго и още много. Трябва да си наясно преди всичко със себе си като жена, индивидуална личност, способна да взима индивидуални решения за живота си. Мъже много, но достойнство само едно имаш. Заслужаваш мъж който, да благодари на Бог, че те има в живота си и всяка минута да е благодарен за времето с теб. А не някой лъжлив плъх, да мотае филми зад гърба ти и да те кара да се чувстваш недостатъчна. Помисли над критерия ти за мъже, грешката е в теб, не в него.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 6524d007cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз искам да питам същото жените? Защо?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 857ca7e322
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До н. 16 десантчик или по-правилно да те наричам- бившия старшина... изглежда не си толкова почтен, както се пробваш да се изкараш в другата тема(за насилието върху жени) и там се издаде какъв характер си и тук го потвърди -също.
В онази тема-последният ми коментар към теб е, че не желая повече да дискутираме с теб определени неща, защото сме на различно Духовно ниво и това е така разбира се, но като ти прочетох коментара тук, не се сдържах и реших да пиша още нещо.
Тук в коментара си -сам си написал, че с някаква жена си танцувал, парфюмът й, те е издал пред жена ти, с нея само сте танцували, защото нямало подходящи условия за нещо друго... хм, интересно... значи си привърженик на изневерите освен всичко останало... Викаш, ако ти се отвори парашута с някоя, която не е съпругата ти и ти действаш...
Интересно, ако и жена ти разсъждава така и вземе, че ти изневери(ако условията при нея са по-подходящи), ти ще я пребиеш ли? Питам, защото очевидно в другата тема си написал, как боят бил приемлив, стига да не се стигне до убийство.
Такива сте някои мъже-двойни стандарти на макс... , ако жените действат като вас в изневерите, после си оправдавате побоищата и агресията, като се правите на жертви, уж че вие сте били наранени, нищо че при подходящи условия веднага сваляте гащите си и сте готови да изневерите-я с някоя разпоретина, я с проститутка срещу заплащане.... , но жените ви търпят мачовското ви поведение, вместо да ви пребиват и режат с ножове, нали така? !

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 2df9ea7c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До 19: Има голяма разлика дали мъж или жена изневерява. Мъж да изневери не е толкова лошо, но невярна жена си е за съд, защото може да вкара чуждо дете в семейството.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: d292760542
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Истината е за добро или лошо твърде проста. Както има една приказка и най -красивата жена е нечия досадна съпруга. Има си един момент след няколко години, когато страстта към жената вкъщи намалява а на теб все още ти се.... Нормално е да излееш тази сексуална енергия някъде в един момент, за съжаление не към жена си защото там вече ти е писнало. То е все едно да гледаш едно и също порно цял живот :) колкото и да е яко в един момент омръзва и искаш да видиш нещо друго

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 часа
hash: 3d0e297967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ще те заболи.

Аз съм другата жена. Не на твоя мъж, просто съм в тази роля. Вече колко? Около 5 години.

Истината? За да ти бъде изневерено, някъде ти си изневерила на себе си. Някъде нещо се е скъсало между вас и ти си го замела под килима. Ей, Бога ми, няма, просто няма щастлив с жена си мъж, който да има паралелна връзка. Може да е похотливец, да си легне с някоя, да търси боба, както в един коментар прочетох.
Връзка значи чувства.
Защо не я оставя? Защото я обича.
Защо не те оставя? Защото обича идеята за теб, обича връзката ви, инвестираното. Не иска да те нарани. Мъжете до последно пазят връзките си, не искат да се провалят в това.
Споделя ли с нея? Да! Много и всичко.
Лъже ли я? Да! Ако трябва да ходи с жена си някъде, ще излъже любовницата си, за да не и причинява болка. Дали я лъже, че ще те остави? Не! Повечето отначало заявяват, че няма да си оставят жените и да не очакваме нищо.
Дали мисли за нея? Да! Сравнява ли? Да!

Ако го притиснеш да я остави и я обича - ще те намрази.
Ако го оставиш - ще отиде при нея.
Ако му правиш сцени на ревност, мрънкаш, контролираш - ще съсипеш всичко.
Ако постоянно го ангажираш с нещо - ремонти, почивки, задачи - само му го правиш по-вълнуващо с нея. Той започва да изпитва вина, че не може да отдели време на другата и те вижда като причината за нейното страдание. Мъжете пазят жените, които обичат, от страданието. И ѝ даваш оръжие.

Когато нещо е тръгнало да се разваля, то рано или късно се разваля.
Има ли шанс да спасиш останалото, да изградите наново всичко? Да!
Но има един тънък момент И ДВАМАТА трябва съзнателно и много отговорно да решите това.

Моят любовник опита с жена си. Аз го насърчих. Но тя не му съдейства. Реши, че е победила и започна да се държи арогантно, да го мачка, да изисква. Една нощ ми писа и ще ти цитирам.
"Когато те има в живота ми, се чувствам пълен. Моля те, не се отказвай от мен и ти. "

И подновихме връзката си. Сега почти всеки ден ме тормози - иска дете, иска да си купим къща, иска да узаконим връзката си. Вече си спи при мен, кажи речи си живее при мен. Прибира се при жена си отвреме навреме, когато тя иска да говорят или да си вземе нещо. Веднъж дори ми пусна високоговорител, за да съм чуела каква е. Ето толкова я уважава. Бракът им съществува на документ и толкова.

Но ако не обича любовницата си, а теб. Ако двамата заедно искате да оправите нещата. Ако си готова отново да се довериш, да потърсите къде е проблемът мецду вас. Тогава другата ще си тръгне сама, защото ще се почувства пренебрегната и излишна.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 часа
hash: 857ca7e322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   От н. 19 до н. 21-Щом се съмняваш, че детето ти е от друг мъж-правиш си тест за бащинство-нарича се ДНК-тест-ЕЛЕМЕНТАРНО! А не да пишеш глупости, как щом жена изневеряла било лошо, а мъж-нямало проблем!
Десантчика-замълча нещо, ама то какво ли да каже, като сам се издава с простотиите си, а после се пробва да замаже положението, като разказва надълго и нашироко родовата си история!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: c6ed40ec48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   23, аз съм мъжът. Не на авторката, просто мъжът. Много правилно си го написала. Всичко от началото до края. Да, някъде нещо се скъса между нас. Аз полжих усилия да оправя нещата. Казваше ми се, че съм откачил, защото съм остарял. И все бях виновен за нещо, но не ми се казваше за какво. Просто тябваше сам да се досещам. Все нещо не бях направил както трябва. Отговаряше ми се с една дума. Понякога на мой въпрос получвах само мълчание. И така едно десет години, докато узрях за това да си хвана любовница. Защо не напуснах съпругата си? Заради тридесетте години съвместно съжителство и заради всичко, през което сме преминали заедно. Защо не напускам любовницата? Защото е страшно секси, защото мога да си говоря с нея и най-вече, защото е човешко същество, което не искам да нараня. За какво съжалявам. Че не си хванах за любовница някой боклук, който да ме изнудва за пари. Тогава щеше да е лесно да я зарежа, като съпругата ми започне да ми прави скандали. Може ли съпругата ми да оправи нещата? Може, но трябва да си купи рокли и токчета, да ги носи, да започне да и се прави секс, да започне да се радва на живота, да започне да се усмихва, да ме прегръща без повод понякога и май-вече да спре да си исли, че аз съм длъжен да се вземам решения за всичко... В момента в който спре да го прави, аз пак ще си намеря любовница. В крайна сметка съм на никъде. Едната я обичам като сестра, а другата както тийнейджър обича първата която му е пуснала.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 588b472d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   "Защо, когато всичко е прекрасно, изневерявате? "
Ей това жените така и не можахте да разберете, че мъжете и жените са коренно различни същества. И ако за жената всичко е прекрасно в брака, значи че за мъжа всичко е нещатие в брака. Просто така сме устроени.
Затова не наблягайте, всичко на вас да ви е прекрасно, за да не си задавате глупави въпроси като авторката.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 18e2b3ee4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Да ти поясня, какво за вас жените "всичко е прекрасно"
като му кажеш да:
-пазарува, той да се съгласи
-да отидете при вашите, той да се съгласи
-че ти се прави секс 1 път месечно, когатко и както искаш, той да се съгласи
-че той трябва, да наказва децата, за да изглеждаш ти добрата, той да се съгласи
-че той трябва да се занимава с домашните и забавленията на децата, за да може да си почиваш, и той да се съгласи
-когато не чистиш, не миеш и не переш и той се съгласява да върши и това.
Това за вас е "всичко е прекрасно", а дали за мъжа ти е така, мисля че всяка жена е поне дотолкова умна за да си отговори сама.
И после, "ама защо видиш ли той изневерява". Е а де?

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 13b3e46090
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   На мъжът основно задължение е да има интимност с жената, други изисквания към него са смешни и той не е длъжен да ги изпълнява, всичко друго е неино задължение, като почистване, готвене, пране, ако тя не иска тези неща да прави, може да си вземе домашна помощница, специализиран персонал, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: a565a63701
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Браво 23 и 25! Показвате истинските страни на ситуацията!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 4cc34a3ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   28 При положение, че двама човека живеят заедно, двамата са длъжни да правят необходимото вкъщи или да си наемат помощница.
В повечето семейства и двамата родители работят, но защо жената трябва да се занимава само с децата и чистотата вкъщи, тогава за какво и е мъж?

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 4cc34a3ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   25 жената да се старае за теб, а ти за нея кога се постара?
Предпочитате нова жена, вместо да се опитате да си оправите връзката. За да се държи жената зле и мъжа просто не се държи добре към нея.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 219303c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   19, долу ръцете от десантчика.
Казва че жена му е била асексуална и кариеристка.
Та тези вид грижи за менталното му здраве са били поети от колежките му. Все пак се е падал малко шеф, а винаги е добре шефа да е доволен и в добро състояние на духа.
"... жените ви търпят мачовското ви поведение, вместо да ви пребиват и режат с ножове, ... "
- щот ме могат. И слава богу. Щот ако можеха аз отдавна нямаше да съм жив. И дори не заради мачовско поведение а заради капки вода по пода на кунята или за някакво по- дребно провинение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker