Какво бихте направили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво бихте направили?
преди: 9 месеца, 2 дни, прочетена 865 пъти
На кратко: съпругът ми един ден каза, че не може да живее с мен заради убидите които съм казвала през годините и просто каза да си събирам багажа и да си ходя при майка ми с двете деца. В последствие разбирам, че се е влюбил в колежка и си пишат, колко се обичат и как един ден ще са заедно, ако тя приеме аз на момента изчезвам. Преди този момент не е давал никакви сигнали, че нещо не е добре, освен че от 2 г имаме дете и той през повечето време спи в хола и секса куцаше (1-3 в месеца). Аз съм разбита, той казваше искам да опитам с нея, ако ли не сам да живея. Отидох си и на 3-я ден на рожденният ми ден дойде посреднощ уж да се оправим и ме прибра, а вечерта каза че като ме видял сутринта нямало да стане, не можел да върне чувствата си към мен Отидох си пак и вече втора седмица стоя и плача, не зная мога ли да простя или не. Има ли смисъл изобщо? Каза да му дам още време, да види дали ще му залипсвам още, какво по дяволите е това? Всеки ден звъни да види децата за 2 минути и това е.. Аз не се показвах изобщо. Искам да забравим, да се променим, а дали е възможно счупено да се лепи? Трябва да устроя децата в родният ми град -училише, ясла а няма време. Не знам дали мога да простя дали той ще ме обича пак или да се предам, че всичко свърши.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 0711832a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Скъпа, не заслужаваш такова отношение. Съжалявам, че ти се налага да минеш през това. Мога да ти кажа само едно - не позволявай да бъдеш нечия опция.
По думите ти, държанието на този човек звучи много шантаво. Несериозен е. Дори да се случи така, че да се влюби в друга, постъпката му е неморална. Имате и деца. На всичкото отгоре е и изневерявал. За капак бил все още объркан. И какво, ти всеки ден ще се будиш и ще се чудиш дали днес господина е решил да те обича или не? Стига глупости! Той да не е на 15? То дори тийнейджър на тази възраст има повече акъл в главата.
Имаш дечица и това усложнява ситуацията. Но не предизвикваш ти раздяла. Предизвиква я той. Нямаш вина. И по-добре да се махнеш от него, вместо цял живот да страдаш. Ами днес е колежката, утре може да е съседката. От непостоянен човек няма как да очакваш нещо сериозно. Децата ти? Сто пъти по-добре да си ги възпитаваш ти, вместо онзи биполярен тип без грам ценностна система.
Дано Господ ти изпрати един свестен и осъзнат мъж, който да ти дава цялата любов на света, защото ти я заслужаваш. А онзи все ще се осъзнае. Но вече ще е късно. Най-доброто е да простиш и то за твоя душевен мир. Но не позволявай да си играят с теб. Убедена съм, че си млада, красива и умна дама. Бъди там, където оценяват тези твои качества. Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 7611bee3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Скъпа, той те е взел за даденост и не те иска изобщо. Иска си к***ата, която си е намерил. Обаче тя явно вече не го харесва толкова, понеже ѝ е достъпен и той може би иска връзка, а тя изобщо не е навита за такава и го разиграва. Викнал те е обратно, според мен, точно защото в даден момент онази му е била шута, пък после пак се върнала и той пак те е натирил с детето. Еми, не става така, съжалявам.
Вземи се в ръце и ако имате сключен брак - разведете се, гледай си детето отделно от него и не се занимавай повече. Всичко ще е наред, родителите ти ще те подкрепят, ти самата ще си стъпиш на краката и ще видиш, че можеш и сама.
Колко самотни майки има у нас заради такива глупаци като твоя мъж, идея си нямаш...
Смело напред. Горе главата. Изтрий го този човек просто. Давай му да си вижда детето веднъж в седмицата, ако иска, и това е. Затвори я тази страница и си запази достойнството и по-добрата част от семейството.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 4027f5dbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много си глупава. Трябваше да му кажеш: "Добре, оставям ти децата да ги гледате с любимата, а, аз ще си търся късмета другаде. За сега ще отида при мама и тате, докато и аз се влюбя"

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: ff04e2f565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти все пак обиждаше ли го?

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 часа
hash: 7e8665c129
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На твое място бих подала на секундата молба за развод. Унизително е и е повече от очевидно, че не изпитва любов към теб. Нямаш бъдеще с този човек. Да, няма как да го зачеркнеш напълно (заради детето, което той неминуемо ще вижда от време на време), но ще си свободна да търсиш щастието с друг човек.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 5 часа
hash: 09a8c7dc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По закон щом имате сключен брак и деца под 18г. той няма право да те изгони от жилището, в което живеете, дори да е само негово. Като не му харесва, може той да се изнесе, като не му понася да стои около теб. Хубаво си прочети правата. Не може само защото на него му се е отворил парашута другаде, да те гони и да те изпраща чак в друг град? Ами нали имате деца, иска да е далеч и от децата си ли? А ти се хвани в ръце, спри да му се молиш, подобри външния си вид, намери си занимание някакво и не му обръщай внимание. Като решиш какво да правиш, като искаш се премести или отиди при майка ти, но знай, че той няма никакво право да те гони от жилището, докато децата ти не навършат 18г! Вуйчо ми ненавижда вуйна ми и с право, защото тя е ужасна, но не може да я изгони, поради същата причина - имат дете на 13. Имат сключен брак, жилището е само негово, но ще в търпи, докато не навърши 18г. Не може да те развява като парцал, защо се е оженил за теб?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker