Страх ме е вече от мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е вече от мъжете...
преди: 8 месеца, 28 дни, прочетена 2700 пъти
Здравейте!
Не ми върви в любовта все попадам на боклуци и несериозни. Все моите връзки са били само за секса никога не съм имала сериозен човек до себе си, все ме зарязваха, лъгаха и т. н. Не вярвам, че мога да намеря истинският с който да бъдем семейство вече тази мечта е забравена.
Моите връстниците вече са семейни с по две деца, а аз нямам нищо и сигурно никога няма да намеря човека. Като гледам света се побърка пълно е с психопати, е не че сега са се появили де сигурно винаги ги е имало, но сякаш се увеличиха....
Преди няколко дни имах една случка отивам до едно малко магазинче гледам, че пред вратата стои един мъж, но не влиза и си помислих, че чака някого тръгвам да бутам вратата за да влезна, оказа се заключено и този същия ми измуча насреща и ме изгледа с кравешки тъп поглед. Много тъпо се почувствах, но от къде можех да знам, че е заключено. Явно не съм му била "достатъчно симпатична" за да ми каже примерно или си беше смахнат нямам представа....
Мисълта ми е че имам чувството че вече мъжете не уважават жените изобщо.... Няма морал няма ценности едно голямо нищо.
Не слагам всички мъже под общ знаменател разбира се, но май нямам късмета да намеря свестен и ми се струва, че няма и да имам никога. Вероятно ще си остана сама не искам, но кой ме пита, а и вече не знаеш на какъв ще попаднеш психопати вече много, даже вече започвам да се страхувам от тях, кой знае какъв ще се окаже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a7656ef968
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Авторке,
Разбирам тревогата ти, но ако в днешно време очакваш семейство от мъж, се готви за голямо разочарование. Виж, че няма бащи, а само донори. Донори иначе има и в банката за сперма. Все повече скандинавски бебета предполагам ще се раждат...
В днешно време ценности като семейство, брак деца и думи като любов, взаимност., подкрепа, опора, дом са напълно непознати термини за господата. Те все не са готови(до 45)не искат да поемат отговорност, искат не ангажиращи отношения. Да са до теб в труден момент е само един голям мит. Имат доста претенции и изисквания обаче. Той станал на 40, а иска 20 годишна с акъл на 28 годишна(за да върви разговора), с парите и опита на 40 годишна (за да върви секса и не само да му е безплатна проститутка, но и да го издържа). Мрънкат като жени, пасивни са, не уверени и безотговорни. Има и изключения, разбира се, но е трудно да попадне на такъв. Ако искаш дете, лесно можеш да си направиш, за съжаление обаче, връзка, партньорство или семейство не очаквай.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 9958213197
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Защо толкова си зажалила за мъж? Ако искаш дете можеш и сама да имаш. Ао мислиш че ще можеш да разчиташ за нещо на мъж лъжец се. Вместо да се вайкаш вземи живота си в ръце. Аз бях като теб но се осъзнах. Гледам само себе си, мисля само за себе си... Реално погледнато жените все повече няма да имат нужда от мъже в живота си. За ремонт викап майстори - всеки има познати, за дете има клиники, за колата има сервизи. Та защо ти е мъж. Да ти мрънка, да те ползва за слугиня, да те заплашва че ще те пребие. Няма мъж - няма проблеми. При тоя лош материал ще е така.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: eac8c92280
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Не са мъжете скъпа, ти по такива залиташ.
Колко жени имат нормални мъже, а само ти видиш ли со попадала на боклуци. Такива си обичаш и търсиш подсъзнателно

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: c9a2553933
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Темата в превод означава --> Не ми върви в любовта все попадам на боклуци и несериозни. Все моите връзки са били само за секса никога не съм имала някой с много пари

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 667e477981
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз съм така... а повечето ми приятелки се изпожениха и някой имат деца вече... Мноооого странно, що за късмет имат те хах

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: cde46eaf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Българските мъже не уважават. Мръдни извън границите и ще се преродиш-няма псувни, няма говор на "ма", няма изисквания за чалга визия и присмех, ако си вярна и добра. Само тук, противно на всякаква логика, са на почит леките жени. Колкото си по-проста, толкова повече се издигаш.
Семейните не ги гледай. Живеят с някой, я с брак, я без. Това, че са родили не ги прави щастливи и обичани. Повечето са сдухани и им личи. Не се води по снимки из фейса, статуси и прочие лъжи за лайкове. Познаваш ли някоя наистина щастлива двойка? Някоя наистина обичана жена? Аз не.
Не се вглъбявай в търсене на мъж.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 7c628955c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Като не можеш да преценяваш ще е така. Аз съм убеден, че веднага ще ги преценя тия с теб, а ти не умееш. Просто жените гледате много стереотипно на избора за партньор. Не гледайте винаги конкретни маниери и хобита, защото не винаги това прави мъжът мъж!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 5f23390653
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Авторке, пише ти сериозен, отговорен и вярващ в Бога човек, православен християнин.

Ще ти напиша какво мисля, но без да ми се обиждаш!

По принцип има много добри и свестни мъже, но явно ти не ги привличаш, а привличаш хора от другия тип и биваш привлечена от тях. За да става така - явно и ти самата не си особено "читава" - замисли се! Ако си читава - няма да допуснеш да имаш интимни контакти преди да си се омъжила!

Аз примерно съм имал няколко приятелки преди жена си, но не съм имал интимни контакти с тях. Интимна близост съм имал и имам само със съпругата ми.


Ще ти разкажа една реална история - а ти сама си прави изводите:

Имам една приятелка, която като млада беше много привлекателна за мъжете и имаше много ухажори, но отблъна добрите и се омъжи за много неподходящ човек, и бракът й се разруши. След това си избра и хвана гадже(който беше голям красавец), но я заряза, когато тя се разболя сериозно...
А същевременно имаше много добри, сериозни, съвестни, отговорни... мъже, които я ухажваха - но тя ги отряза! (Защото не й харесвали... )

Така, че огледай се в огледалото(имам предвид духовното) и първо виж какво трябва да изправиш в себе си, направи го, и свестните мъже ще се появят...

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 79e8cda605
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   С тези нагласи няма и да намериш. Подобното привлича подобно.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 41a740ebc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Така е авторке-за съжаление Ганьовците в тази държава са навсякъде.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: e2a08c87c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Жена, която е имала много "връзки само за секса", се счита за развалена стока. Никой който се има за свестен, няма да те оцени като нещо различно от курва. Соро - това е положението. Надявай се да излъжеш някого, може и да ти излезе късмета.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 4ebf5d2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Трупането на бройки и "ами тоя ли сега, оня ли, кой да си избера" - не е добра идея и води до това, което си ти сега, Авторке.

В днешно време няма жена без никакъв интерес. Дори и най-пълничките и не толкова привлекателни имат обожатели и в социалните мрежи им пишат всякакви.

Ако си искала си можела да влезеш в сериозни отношения.

Другото, което мисля е, че не си чак толкова привлекателна, ами просто си правила секс с разни топ батковци и от там произлизат много ти бройки.

Реално няма оправия. Ако си била читава е нямало да стане така. Не са ти виновни всички мъже.

А и не казваш на колко си години.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 46f9036c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Как да има морал и кавалерство, като жените ги убиха?

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 285470b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Запиши се на спорт, рисуване, открии своето призвание в живота, така ще имаш около себе си, хора със сходни виждания, мисли положително, това които мислиш го привличаш, мъжете са прави да искат приятна жена, да се справя в живота, това ще е търсено и в бъдеще, нормално е, трябват компромиси, така щастието идва и остава за постоянно. По лесно е да си положително настроен, всичко друго няма смисъл в живота.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: bdd86fcd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Кажи на колко години си авторке? За да ти помогнем иначе трудно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 2969dcefbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, като не става не става.
То и при сума ти мъже е така, не е само при жените.
Живей си живота и хич да не ти пука.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: e74f200ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   И аз съм попадал само на буклуци. Всичките ми 8 приятелки са ми изневерявали.
Хората като мен и теб сме пристрастени към това да се виктимизираме. Обичаме да сме жертвата. Подсъзнателно е. Затова и другите хора не ни привличат. Ние даже не забелязваме нормалните около нас.

Като бях малък майка ми ме пребиваше от бой. Явно за мен това е израз на любов вече. Затова си стоя сам. Нямам сили да съм отново унижаван.

Имам една съквартирантка, на която двете гаджета в подследствие са се "осъзнали" че са гейове и са я зарязвали. Тя не е имала никога баща. Това са шаблони по които работи подсъзнанието. Нищо не можем да направим.

Когато се хванем с нормален човек обаче, живота е спокоен, но скучен. И от там и идват и изневерите. Срещаш пак оня агресивния буклук на улицата, сърцето ти трепва и мигом забравяш съпруг, деца и семейство градено десетки години. Пеперуди в стомаха? Резервирайте стая в хотел!
После идваш да пишеш тук тема и ревеш крокодилски сълзи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 71add47247
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   1 - След като половината държава са ти криви, те съветвам да не се възпроизвеждаш, независимо от това дали Рагнар, Ружди или Сулиндър са се изцвъкали в чашка. По-добре ще е за околните и планетата, не за друго. А ако това не стига, то не правиш услуга и на детето, което ще израстне с постоянен тормоз от съученици за това, че е без родител, пък те са с 2-ма като по-качествени. Или ще стане жертва (във всякакъв смисъл) или антисоциален циник от ранна възраст - други варианти няма.
2 - Не знаех, че жена можела и сама да има дете... Ти да не си от някоя секта и на следващ етап да искаш дарения за "новия" Божи син?? Отделно, въпросните майстори и монтьори да не би да са от 50-ия пол? И за финал, материала е такъв благодарение на теб и други мазохистки с претенции като теб. Само че, йо-йото се връща и те шибва в някой момент. Теория на глупостта в действие. Радвам се, че има храбри изследователи (и изследователки), които показват резултатите от проведените псевдонаучни, социални и лични експерименти по медиите за да се посмея малко над това колко прости хорица има.
6 - Кое му е тоооооолкова странното..? Не гледай техния късмет, а ти каква си и какви са обективните причини за това ти положение.
7 - Страхотен съвет, но по-скоро важи за мъжката половина от обществото. В държави, където либерастията не е на дневен ред, жените си се женят и си имат семейства без проблеми, каквито описвате тук. Значи проблемът е във вас. То не може хем да метлосваш, хем да очакваш нещо съществено различно от макетното ножче - чак такива балъци, за щастие, няма.
12 - Интересно ми е тогава ти като каква се изживяваш? Не си Ганка (ходещата биолаборатория за инфекциозни венерически заболявания, която много не ги подбира - стига да има тръпка), а Дебора (с невидимите шевофе и наскоро придобита остроизразена непоносимост към тръпка), Емили (с тротинетката и разширения заден вход), Анджелина (Джолито, естествено), Скарлет (подобно на предишната), Хару или Юкино (моите лични предпочитания) - моля сподели, че ми стана интересно. Такава екзотика да си имаме ние под носа (поне според самооценката на всяка многострадална драскачка тук), пък да не ви забелязваме...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 4ebf5d2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   До Номер 1, аз пък ти гарантирам, че е пълно със свободни нормални мъже, които имат нормална работа, живеят нормално, имат нормална кола и умират да срещнат каквато и да е нормална жена. Извратения ти и агресивен мироглед идва от това, че си се праскала с кой ли не и в "мъжете" виждаш малкия процент пичове, които имат огромен избор. Толкова си съсипана от различни топ батвкоци, които са си правили каквото искат с теб, а ти си си мислилела, че ще ги промениш и си умирала от злоба, когато са те заменяли лесно.

Има огромна разлика между "всички мъже" при една жена и при друга. Ако едната е топ мацка и спи само с топа на топа, естествено, че за нея "всички" ще са този топ малък процент. Защото обикновените не ги виждаш.

До Номер 7, отново. Това че сте се ебали само с топ батковци и са ви правили на нищо и мозъците ви са изродени, не означава, че няма щастливи хора. Повечето двойки не били щастливи? А ти щастлива ли си? Както и такива като теб... с много бройки.

Българката не става за нищо и тва е. И ще става все по-зле. Трупат бройки до 30 и после искат някой свестен и мега читав. Ми няма как да стане. Заети са.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 00bb5b7775
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ползвали са те за секс. Радвай се че леко си се оттървала. Какво искаш? Да ти завърту някой главата, докато се усетиш да си с 2 деца, сама да си ги гледаш, н търтея да слугуваш, да ти мрънка и пари да не носи. Накрая ще се опъне след работа ще чака да му сервираш, вечерта е си убита и ще си го пъхне и това е. 2 минути.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 91217ed3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Не личи да те е страх от мъжете щом си се изчукала с толкова много.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 677bc2c6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Трябва да стегнете сайта си сериозно под полето за коментари пише с червени букви какво може и не може, но това ей така прах в очите. Нямам думи. Отдавна вече тук никой за нищо не може да получи съвет или успокоение само хейт и нищо друго за това ли влизате в сайта да хейтите хора помоли за помощ и съчувствие ебаси олигофрените сте.
Защо се лепи всеки път етикет курва бе хора, момичето си казва че винаги е била във връзка, а не че е спала с тоя и оня напоразия...
Не избирай съмнителни типове вярвам, че всеки си има половинка и рано или късно ще я открие, не губи надежда! Сега се оттегли от търсенето на мъж фокусирай се върху себе си прави каквото ти е интересно посети различно място да си прочистиш главата. А онзи с кравешкият поглед въобще не си го слагай на сърцето и той е толкова "мъж"... Изобщо не се впечатлявай от такива индивиди глупави.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 677bc2c6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 15. Моля ти се обясни ми идиотската ти логика "тя не била много привлекателна, но била с топ батковци" Е как ще стане тоя номер те батковците ако са толкова топ кво ще правят с непривлекателни? !?

Как по една споделена история вече си позволяваш да лепиш етикети кой къв е? !? Като гледам писания ти акъл за две стотинки нямаш.

Авторке
Не се страхувай от мъжете, не всички са лоши това че си попаднала на няколко не значи че са абсолютно всички ще познаеш правилният той няма да те нарани по никакъв начин...

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: f5ed396462
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Както трябва да се очаква, коментара върви в обичайните за такива случаи срещуположни направления, мъже-срещу жени о обратното жени срещу мъже. В описаният случай, авторката спада към така наречените оборотни жени. Като правило те не търсят средностатистическият мъж, тях няма да ги задоволят инженери в областта на електрониката, кибернетиката, роботиката, та ако искате в областта на ИИ, не ги задоволяват физици, химици, астрофизици, лекари, учители, те търсят мъжът с многото пари, даже не с много пари а, с много, много пари.. Най-вече тези с политическо-икономическите контакти, усвоителите на еврофондове, на държавни и общински поръчки/на последните виждаме резултатите от тяхната компетентност, по възможност синове на олигарси, а защо не и самият олигарх. Те ги търсят по дискотеките, ако могат още на бърза ръка да се изчукат в тоалетната, след две бели "магистралки", да бъде оборотна. Там навалицата и ловът на такива екземпляри е силно конкурентен, състезават се с такива "интелектуалки", като чалгарки, плеймейтки, моделки, говорителки или млади "водещи" по телевизиите, с една дума с други елитни полупроститутки. Руснаците имат един израз "дерьмо не тонет", предполагам, , че не е необходимо да го превеждам. Местата където авторката и такива като нея търсят така желаният "мъж", е пяната на обществото. На такива места авторката и другите мъже-търсачки търсят точно за такива "мъже". Останалите са скучни и загубеняци. Няма никакво значение какъв е видът и културата на желаният обект. През това време, както се казва "времето лети". Някога момичетата харесваха момчетата заради самите тях, може да харесат на момчето фигурата, умът, чувството му хумор, добротата му, а не бързаха да надничат в портфейла, който като правило беше празен. На момичетата беше достатъчна топлата прегръдка, целувката, не бързаха да му се напъхат в леглото, ако имаше такива те не бяха правило, а екзотика. Феминизма и неолиберализма нанасят опустошителни морални и ценностни щети на обществото. Е, всеки му своето. Някъде прочетох, че проблема се решава с мъже роботи с ИИ, а при мъжете пък се очаква да се появят жени-роботи с изкуствен интелект. Има подобен разказ от Клифърд Саймък, описва как в един домашен робот, който до съвършенство прилича на много красив и интелигентен мъж, се влюбва стопанката на къщата. Там коментара е на една психоложка е, че робот не може да се влюби в жена, но жена може да се влюби в робот. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 5c5316e9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   От мъж на 31 до 1. Ами аз имах приятелка, която дори беше малко по-голяма от мен. Не съм искал някаква супер млада, не съм искал топ модел, а просто да ми харесва на мен на външност. Помагах и финансово, емоционално, предлагах и дори аз да живеем заедно. А аз след като имах малък проблем в моя живот и очаквах подкрепа, ме нареди, че не ставам за мъж. Та не виждам само от едната страна нещата да са такива.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 7c420fbf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Търси си мъж лекар! Мъжете лекари са по-свестни и от жените лекари!

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 544bb19813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   "Не ми върви в любовта все попадам на боклуци и несериозни. Все моите връзки са били само за секса никога не съм имала сериозен човек до себе си, все ме зарязваха, лъгаха и т. н. "

Значи да разбираме, че мъжете са те ползвали като кошче за отпадъци и за парцал? И ти търсиш уважение? От кого? Не знаеш ли, че уважението се заслужава?

*************************
До номер 1

В грешка си - мъже, които да искат жена и семейство, има много. Но чудно ти по кои индивиди все си залитала, че не си ги видяла досега? Щом твоите познати на 45 не искат семейство, то е ясно по кои...
Продължавай да ходиш по задимените заведения и се питай защо никой не намирам за семейство!

На това вашето му се вика незрялост, несъобразителност и наивност.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 29b46d7008
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Колко много черногледство в коментарите…
Разбира се, че има щастливи бракове, бащи, истински мъже.
А и, скъпи дами, това какъв ще е мъжът зависи от нас.
Ако един мъж се чувства оценен, , уважаван и спокоен, той става точно такъв, какъвто си го мечтаем - всеотдаен, отговорен, обичащ. Партньор на 100%

Много ни пречи гордостта. И на жените, които са настроени войнствено срещу мъжете и влизайки във връзка си мислят “е сега ще го оправя тоя”
Но и мъжете, които постоянно виждат негативното и си казват “и тая е като всички, ама поне е хубава”

Гордост, Егоизъм, страхове, манипулации … няма как да се получи щастлива връзка при наличието им.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 466a714cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Стига плюхте по нас мъжете. Има много повредени жени и обвиняващи мъжете за всичко...

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 4ebf5d2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ама много заповядай, Номер 26.

Ама как така не е привлекателна, а спяла с топ батковци. Ми много просто обяснявам. Топ баткото, за да хване топ мацка, трябва да се постарае доста, защото тази топ мацка също има огромен избор от мъже, и за да може един топ мъж да получи много лесен секс, се обръща към тези жени, които не са толкова привлекателни, но ще гледат като Господ някой красавец пред тях и ще му пуснат веднага. Сега разбра ли ме?

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 4ec1c68973
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   От номер 1
Авторке, пропуснах да спомен с и тези като коментиращкте многознсйковци които плюят, когато не им хареса истината.
Споделям наблюденията си, после аз съм виновна, че съм се ебала с топ батковци... Ама пийте ги тия хапчета, е хора! Хахахахха. Да не ми светите, че да знаете с кого съм спала? Секс без връзка не правя, а и по дискотеки не ходя.
Естествено се затвърди и това, което споменах в коментара си. Повечето са неставалници, но разбира се вината е в жените, че видиш ли такива ги избирате. Все едно те идват и веднага се разкриват какви несериозници са.
Като ги питаш за брал и семейство от рано, за да го видиш дали е сериозен, (много е рано да се говори), като пободите няколко Годо и той не е готов за нещо повече, иска да е вечното гадженце. Но да, авторке, ти ще си виновна а, че не си го преценил. ;}

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 4ebf5d2860
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Ползвана си за секс, това е... няма драма. От такива като теб винаги ще има нужда. И не, семейство ти няма да имаш. И не, ти в тоя живот няма да се щастлива!

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 1c43d4a1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   21 от 7
Българсият мъж иска женитба? ! В една вселена ли живеем? Масово губят годините на жената в Съжителстване. Да му готви, чисти, ражда, той го мързи да се подпише. После я зареже, че е стара вече и хукне с по-млада, да пилее и неините години. Нацвъка 2-3 деца от съжителстване и се цигани за издръжка. Познавам хора с 11 години връзка и са още на ниво Гадженца. А са над 30. Както и такива, заедно от 14-15 години, които чак наскоро им се роди дете. Това е изгодно само за мъжа.
22, няма щастливи двойки.
Авторке, виждаш в коментарите какви са ни мъжете. Хем жената да е девствена до гроб, хем пък и игрива. Хем сама си е виновна за всичко, хем имало изобилие от читави мъже. Къде са, никой не ти казва.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 41a740ebc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До н. 29-странни съвети даваш на жената, но да те светна нещо-попадала съм на страшно ПЕРВЕРЗНИ гинеколози, за които съм ходила просто да ми дадат направление за кръвно изследване на хормони, а те без очевидна причина-искат прегледи да ми правят! Естествено, че НЕ се съгласявам и отказвам, но факт, че мъжете лекари-са доста перверзни и лесно изневеряват на жените си, само се свалят, с който им падне-колежки, клиентки и т. н.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: f5ed396462
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   """Страх ме е вече от мъжете... """" Не съм от най-страхливите, но изпитвам ужас като си представя, че някога съм могъл да се оженя за такава като Вас, то и никой нямаше да ми го разреши. Добре, че тогава такава "стока" имаше в малки количества. В потока имахме само една известна с партизанското име "Снежка трипера". //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: be551065b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   38, проблема е в теб защото такива мъже харесваш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: cde46eaf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   42, посочи един различен.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 8f32e59a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Айде стига сме се делили на мъже и жени, като в градска тоалетна. Омръзнало ми е от такива безсмислени спорове кой е по-виновен жената или мъжът. Това е все едно да се чудим, кое е първото яйцето или кокошката. Жените били такива, мъжете онакива. Това ни е обществото и народа, колко е качествен е друга тема. Факт е, че по-младите поколения, които им се проми мозъка от чалги, порно и всякакви простотии по социалните медии добиха някаква много изкривена представа за връзки, отговорност, елементарно отношение мъж-жена и се лутат защо не им се получава. Както има курви, така има и курвари, би било най-добре такива да си ходят само помежду си, но не се получава винаги така. Такива, понеже се знаят що за стока са, гледат да хванат някоя наивница или наивник, за да си имат нещо сигурно, а същевременно да си останат боклуци цял живот.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a7656ef968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Пак е номер 1.
Абсолютно съм съгласна подкрепям номер 38.
Номер 42, пич това е положението и това е масовата. Как да избере друго?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: c017a40710
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   До автора (не съм чел останалите коментари)

Виж сега, не се причислявам към мачо-мените, не съм канара от мускули, нито съм изпразнен интелектуално, напротив - имам се за добре обезпечен интелектуално, физически слаб, асексуален мъж, който в нетолкова честите сексуални възбуди има възбуда от 18-40 г. слаби или добре сложени фини момичета/жени.

Та след като написах горната прелюдия ще изкажа своето мнение по въпроса: от както човечеството съществува се водят битки и войни. До преди век същите тези сражения са били 99, 99999 процента между мъже с мъже. Мъжете рядко имат респект към по-слаби от тях физически. Жените от своя страна през последния век и до днес се опитват да наложат равноправие между половете, при това във всички сфери на социалния живот. Е, това волно или неволно се възприема съзнателно или подсъзнателно от мъжете. И така лека полека мъжете почват да възприемат жените като "себеподобни". Вече го няма джентълменското отношение от преди век и повече, просто защото се изкриви възприятието на мъжете към жените. Отношението става като мъж с мъж - ако си физически по-силна от партньорите си - бъди сигурна - ще бъдеш уважавана. Ако си дребна, слабичка жена, 40 кг. с мокри дрехи - е, вероятността да липсва респект към теб се увеличава драстично. Това е - голяма част от мъжете с мускули, не са в състояние чисто еволюционно бързо да превключват между ситуациите, когато трябва да се държат с жените като с равноправни (мъж-мъж) и кога като към жени (джентълменски).

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: d80dae1b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Достатъчно е да не е българин. Това не е 100% сигурно, но драстично увеличава шансовете за нормален човек. От 10 българина, 1 може би да е "иди- ела" но...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker