Връзка със самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка със самотна майка
преди: 8 месеца, 24 дни, прочетена 4935 пъти
Здравейте, какво мислите за връзка със самотна майка? Въпросът ми е предимно към мъжете. На 30+ съм с малко детенце, привлекателна съм, определено не съм глупава, способна съм... но съм сама. Имам чувството, че бг мъжете имат някакви задръжки относно това да имат връзка с жена с дете. Като цяло уж всички имат интерес, но се свежда само до неангажиращи връзки. А аз искам в някакъв момент да си намеря човека, с който да бъдем щастливи. Какъв е проблема според вас ако жената има детенце? Ако сте влюбени в такава жена, детето пречка ли ще бъде за вас и защо? Защо е толкова трудно да се открие сериозен и отговорен мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 06c1cc0ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Казвам ти го като жена и майка какъв е проблемът. Много самотни майки прехвърлят отговорностите върху детето им, финансови и всякакви на новият човек до тях, дори все едно да е "татко". Детето татко си има и не е добре както за детето, ако тя скъса с него един ден или той с нея, нито за мъжа. Влизам ти в положение, защото съм в процес на раздяла, просто според мен причината е това.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: d6295a9d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Защото никой не иска да гледа чужди деца. Повечето мъже не са готови дори за собствено, ти чакаш 0уждо да. гледат. То си е и разход и отговорност. За. какво ти е някой, като си имаш детенце. Аз ако бях щеше да ми е достатъчно детето. Къде е баща му, защо не е с теб?

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 53b544789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Тази тема е многократно обсъждана тук. Използвай търсачката и ще видиш подробни отговори на въпроса ти

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: e7942b9113
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Проблемът е в самите майки, аз определено не бих си го причинил.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 5a3ab9333d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да понякога отнема време да намериш подходящия партньор. Проблема не е детето, плюс това си на възраст която спокойно може да имаш от още едно дете стига мъжа да отгорен и да се грижи и за твоето дете като негово. Предната ми връзка беше с жена с дете и сегашната също. Да връзката ми между мен и детето и не е като баща и дъщеря, за сега успявам да се справим. Успех не се отчайвай. Търси го излизай по срещи води комуникация в сайтове за запознанства и нещата ще си дойдат на мястото.
М 46

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: d6d0b66490
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Вместо да пускате глупави теми, замислите се, вие дали бихте се хванали със самотен баща.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: d385ab090d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Аз имам връзка със самотна майка вече 2 години. Аз съм на 25, тя е зряла дама на 41 с 3 деца от трима различни мъже, всичките момичета. Най-голямата ѝ дъщеря е на 17, по-малките са на 10 и 5. Не съм я питал защо всичките са от различни партньори, защото съм разбран, толерантен и широкоскроен човек и не я съдя, знам че не е моя работа да се ровя в чуждото минало, биво каквото било - пък и нали сега е с мен, какво ми пука с кой е била преди. Сериозен и отговорен мъж съм, точно такъв, какъвто ти търсиш. Не бягам от отговорност, не се крия като страхливец и си посрещам отговорностите и задълженията с достойнство, като мъж. Гледам си ги, грижа се за тях и си ги обичам като мои деца, въпреки, че аз нямам такива. Изпращам двете големи на уличище всеки ден с колата, отделно малката на детска градина, помагам им с домашните и често пазаруваме заедно. Също така вкъщи чистя, готвя, мия чиниите и хвърлям боклука, за да съм полезен с нещо на нашето семейство. Още в началото на връзката ни тя изрично ми каза, че не е готова за още едно дете, защото грижите по нейните досега я изтощили достатъчно, и оттам нататък просто има нужда от някой мъж, който да ѝ помага с отглеждането им. Уважавам това нейно решение и я разбирам напълно, макар и без свои собствени деца, аз мога да се поставя на нейното място и осъзнавам точно, колко наистина е гадно. През всичките тези години, докато е била сама, тя се е грижела за децата си абсолютно сама, и без помощ от никой мъж, което наистина е неимоверно изморяващо и изтощително, и не ти остава енергия за каквото и друго да било. Сега тя просто се отдава на заслужена почивка от годините непрестанни грижи за децата, и да прехвърли за малко щафетата на някой друг, докато събере сили и енергия пак да бъде човека, който е била преди. Имала е прекалено много разочарования в любовта, много пъти са ѝ предавали доверието, разбивали са сърцето ѝ и са я карали да страда и да плаче. Е, на мен ми носи чест и удоволствие да бъда нейния спасителен бряг, нейния спасителен пояс, за който да се захване, за да не потъне във водата, рамото, на което да се обляга и всеки път, когато има нужда от разбиране, помощ и подкрепа, този, който да я утешава и да я кара да се усмихва всеки път, когато е натъжена... Никакво разочарование, никаква болка, никакво страдание повече с мен. Оттам нататък у мен ще вижда само емоционална опора, подкрепа и разбиране, безусловна и безрезервна любов, без никакви критики, упреци и съдене - защото заслужава най-малкото това, след всичко това, през което е преминала...

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 20bb8b0911
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Познавам самотни майки, които нямат проблем с това. Сменят си гадже след гадже, детето се гледа при баба и дядо. Викат един път се живее, отговорността остава за родителите им, за бившия мъж от който е детето, за всеки с който спят, но такива проблем нямат, само имат претенции и са вечно недоволни.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: de73ca32ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Не само в бг. Майките с деца не са добра партия по принцип. За какво му е на мъж да гледа чуждо дете? Освен това жената винаги ще поставя детето си над новия си мъж. Наживяла си се, забременяла си, сега търсиш кой да те финансира да си гледаш детето. Еми някой лумпен може и да се намери, но не и нормален мъж.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: be0771a55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   На тези цени на всичко в момета, когато една баничка с боза ти е 5лв., по-добре вземи кредит или си купи стара кола с голям разход. отколкото да се хващаш с жена с дете.

Само хиляди левове набутвация и детето винаги ще те мрази, защото не си неговия баща, а жената (майка му) ще е с теб колкото да има семейство по документи, да не сама и заради детето...

С две думи - пълна загуба на време, пари и енергия за няма нищо....





Десо

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 6faa0b9cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не е проблем

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 0fa2f9fd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Защо е толкова трудно да се открие сериозен и отговорен мъж? И още питаш? Оня, който ти направи детето, колко сериозен и отговорен беше? пишеш, че си умна жена, трябва да си направила добър избор?
Сериозните и отговорни мъже на (и над) твоите години имат семейства, свои деца и се грижат за тях. Същото важи и за жените.
Има и други теми, подобни на твоята, прави ми впечатление, че мамите прехвърляте вината от болната глава на здравата. Едни хора (и от двата пола) не са били осъзнати и отговорни заедно да създадат семейство и да бъдат родители. Обаче обвиняват други хора, че нямат желание да се ангажират с тях и децата им, вместо с необременени от миналото си партньори.
Струва ми се малко несправедливо да обвинявате мъжете, че не желаят да се обвържат със самотните майки. Всеки иска да бъде щастлив, но не е виновен, ако разбирането му за щастие не включва отглеждане на чуждо дете.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: a65ea12a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   От мъжка гледна точка си е доста непривлекателно да отглеждаш чуждо дете. За теб винаги детето ще е на първо място, а мъжът на второ. Може би ще си намериш мъж, но аз лично не бих започнал връзка с теб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 4909b1c43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Защо е трудно, защото такава жена очаква мъжът до нея да носи отговотност или да търпи детето й от предишна връзка. Децата правят грешки и е много по лесно да понесеш грешките на собственото си дете, пък на чуждото не можеш дори да се възпротивиш, трябва да имаш железни нерви за да продължиш да търпиш и да плащаш за да му осигуриш добро качество живот.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 3640260000
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Никой не иска да отглежда чуждо дете. Това е простият отговор. А сериозният и отговорен мъж е трябвало да бъде бащата на детето ти, не друг.

Правите деца, после искате някой друг да го гледа. Такива аванти няма вече.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 2020b20199
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

20.   Аз като жена, с дете от първи брак и женена повторно ще ти кажа, че когато се разделих с първия ми мъж много мъже искаха да станат бащи на сина ми и все още искат въпреки, че съм омъжена. Предложения не липсват. Но става въпрос за сериозни мъже с финансови възможности.
Мъж, който спори на тема, кой трябва да плати сметката, жената или мъжа, няма да приеме дете. Такива мъже един ден като имат собствено дете се стига жената да ги съди за издръжка.
Хубавото да си свободна майка с дете, е че се пресяват смотаняците, на които не си заслужава да им роди някоя жена дете.
П. с. и не се наричай самотна жена с дете. Как жените без деца са свободни, а станат ли майки стават самотни? Главата горе, има много свестни мъже. Много често втория баща е по-грижовен от първия.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 3ef82aa22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Авторке, напоследък се замислих точно над тоя въпрос, понеже доста жени около мен или са самотни майки, или са с мъжете си проформа. Мнението си го писах и в една друга подобна тема. Ще го напиша и тук, като предварително уточнявам, че нямам за цел да генерализирам и не смятам, че всички самотни майки са еди какви си. Просто на мен ми прави впечатление, че една голяма част от самотните майки стават такива, защото си избират пълни тъпаци, с които обаче прекарват най-безгрижните си години и през това време буквално слугуват на мъжете си. Като станат на около 30 обаче и вече имат по 1-2 деца, започват полека да осъзнават, че дискотечните звезди не са били най-добрия избор, защото нито ги ценят, нито могат да се грижат за семейство. И точно грижите за семейството определят следващото търсене, защото в общия случай се търси не половинка, а човек, който да поеме поне част от много ангажименти по децата. Затова и обикновено се търси свободен мъж без деца от предишни връзки, за да няма кой да отнема от времето му. Много е важно и дали самите деца ще приемат новия мъж и как изобщо са възпитани, защото познавам много жени, чиито деца са супер разглезени и дори те самите не могат нищо да им кажат. В такава ситуация няма как да се получи нещо, защото човек се чувства като гостенин в собствения си дом. Иначе, ако жената е свястна и иска да имаме собствени деца, и ако нейното дете ме приеме, аз лично мога да имам подобна връзка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 07b37fa338
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Просто в България още я има тази стигма към самотните майки.
Мъж съм, либерален съм, но като слушам мои приятели мъже какви ги говорят... оле- мале. Общо взето гледат на самотните майки като прокажени.
Един мой добър приятел пък дори криеше, че има връзка с такава жена, мислейки, че ще му се подигравам... Доста нелепо, имайки предвид, че сме мъже на по 30 години и ме знае какъв характер съм.
Преди години мой роднина се ожени за самотна майка и си спомням как едва ли не родителите му, че и моите родители направо го съсипаха да му "дават акъл" колко било лошо да си хване такава жена.
Но има я и другата крайност. Отново един приятел се беше хванал с една такава майка, която не го обичаше, а просто го използваше за касичка. За някои мъже е нормално да са по-предпазливи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: f41c632707
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Децата не са проблем. Проблема са татковците им. Всичките разведени жени с деца, които познавам имат проблем с татковците на децата - просто въпросните татковци не могат да търпят бившите им да са щастливи с друг и правят мизерии, като ползват детето за това.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: a047949dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Сега много ще ти кажат, че ако някой те обича, ще приеме и детето. Но това са празни приказки. Наличието на дете е потенциален източник на проблеми в една такава бъдеща връзка. Контактите с бившия партньор, невъзможност за възпитание на детето от новия партньор - каквото и да му каже, отговорът е, че детето не е негово, финансовата издръжка на чуждо дете и още други. Аз лично не бих си го причинила с друг мъж с дете. Така че ги разбирам мъжете

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 253102de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   И аз в момента съм влюбен в такава жена, ерген съм и в момента набирам сили да и го призная, макар че усещам май, че ще бъда отхвърлен, но въпреки всичко ще опитам, нищо не губя. Наясно съм, че детето винаги ще бъде приоритет за нея. Установяване на връзка между дете и чужд мъж е дългосрочен процес, който може да трае месец, два, примерно, но и не очаквай този чуждият мъж да го заобича като свое, или то него като роден баща, ти били заобичала друго дете като твое родно. Тук не знам каква роля играе бившия ти в живота на детето. Но мисля, че спокойно може примерно при мене, а при теб и потенциалния ти бъдещ партньор между него и детето да се установят отношения на разбирателство, приятелство, а бе едни прекрасни дългосрочни отношения. Виж говоря за детето (то с майката отношенията са ясни), защото в случая и то е важно и да подбереш правилния човек за теб и този, който ще бъде пример за него, защото представи си този потенциалния ти партньор може да живее и прекарва времето си с него повече от родния му баща, ако заживеете като семейство. Друго ако имате и свое дете нормално е вниманието му малко да се пренасочи. Но както посочих по горе отношенията на разбирателство, приятелство ако съществуват няма да има проблем. Надявам се да съм полезен и се старах да бъда максимално кратък.
Един въпрос в момента влюбена ли си в някой? Ако искаш отговарай.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 4650e68cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   По-добре сама. Искаш да намериш няколко пропадняка и детето ти да търпи претенциите и скандалите им ли? Да слугуваш и да те обиждат. От мъжете нищо не става, с дете съвсем. И аз се подлъгах с дете да ходя при един циркаджия. Голямо увещаване, голяма любов като отидох при него си показа същността. Лицемерен, прост. Почна да ми рови в телефона, да ми чете всичко. В неговив телефон 1000 курви. Почна да ми налага претенции. Да трия хора, да трия фейсбуци. Неговоте стоят. С времето все по-нахален стана. Изпокара ме с всички. Пиянства през ден. Вечно заяждане, вечно недоволен. Накрая и дете иска. Коя жена ще се съгласи? После проблем че коментирам по групите. Няма как да ми налага някой какво да си правя с телефона-ама прост човек не осъзнава. Всеки път като седна да видя нещо сумтене. Иначе той чо цвл ден. Почна да се сърди че дете не искам-без майчинство, той да ме издържал-как да стане. И претенциите му все по-големи. Почна да ми се сърди да ми казва какво да говоря на майка ми. Накрая почна пак да се цупи че съм си ровела в телефона. Остави ме с малко дете по нощите с 5 торби багаж, а аз живея на другия край на България. И то без угризения. Като не спря да ме псува да вика курво. Българските мъже за нищо не стават. Вярвай ми не си търси белята.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 639cb18bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Защото детето носи грижи и проблеми. Проблеми в детската градина, проблеми като е ученик. Като се върне от работа няма да се наслади на вечер с приятелката си, ами ще пишете домашни или ще тичате по площадките. Ще харчи пари по чуждо дете, което няма да го приема. Разходи за храна, разходи за дрехи, разходи за учебници. Детето винаги ще е първо. За какво да си вкарвам този таралеж в гащите като мога да намеря жена без дете и заедно да изградите свое семейство. Търси си разведен мъж с деца. Такива като вас трябва да си знаят мястото. И това се отнася и за мъжете. Имам разведени колеги, с тийнове, които тичат след млади колежки. Ама си остават само с тичането. Никой не иска ремъркета.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 953136e385
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Разведена жена с дете съм. Бащата плаща издръжка, но рядко проявява желание да вижда детето. Когато прояви, винаги откликвам. Аз също работя, имам добри собствени доходи и нов човек до себе си. Той няма деца, иска да имаме и ще имаме наше общо дете, но е приел и моето. Грижи се за него като истински баща. По собствено желание. Да, детето си има баща, но няма как да живееш с едно дете и да го държиш настрани. Всъщност има как, но поне за мен това би било неадекватно. Разбира се, всеки има право да не желае такава роля. Много мъже не я искат. Но има и такива, за които няма проблем. Въпрос на личност е. И всеки е прав за себе си. Просто търси своя човек.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 20bb8b0911
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   До 26. Боже че хубаво написано, само че от сега виждам какво ще е развитието в твоята евентуална връзка, цирка ще е пълен и ще те чакам след време да си пуснеш темата с проблемите.

До авторката: Разбира се че ще намериш, в България е пълно със слабохарактерни мъже, които жените реално не искат, обаче ги взимат защото угаждат за всичко, правят каквото искаш и ще те гледат в очите. Всички винят жените че са такива каквито са, но истината е, че ние мъжете сме виновни. Жените се нагаждат спрямо ситуацията с мъжете.
Примери за това много, само на първите страници има поне 2-3 такива с някакви неадекватни жени които не знаят какво правят, раждали деца, не знаещи къде се намират, скачат от мъж на мъж, с действията си показват че изобщо не ги интересуват партньорите им, обаче има пичове които не само търпят, ами и пускат теми какво още трябвало да направят за да са нещата другояче.

Така че споко, балъци бол.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 72d8fb9684
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Аз бях разведен баща с дете и на всичко отгоре живеем в чужбина. За мен проблема беше, че просто нямах никакво време за пълноценна връзка със свободна жена без деца. Все пак детето си е дете - трябва и да го нахраниш, и да му помогнеш с домашни, и просто да прекарваш време с него, което една свободна жена няма как да разбере.
Предполагам при теб го има същия проблем, макар че твоето дете е още малко и не ходи на училище и може би имаш помощници в лицето на родителите ти.

Моя съвет е да търсиш някой, който е в подобно положение на теб. Иначе - нормално е един свободен мъж да иска само неангажираща връзка ако му отделяш примерно 1 или 2 вечери на седмица.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: cc839e9630
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Към номер 7 - Аз лично Да! :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 233fe94e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Една сентенция""И докато мъжете разказват истории, които никога не са преживели, жените имат истории, които никога няма да разкажат. "" Всеки да го разбира както иска и може. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 56596fcff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Авторке, има десетки подобни теми. Виждам, че доста хора отговарят и в твоята. Отговорите не са лоши - всеки изразява гледната точка на човека.

Аз ще ти отговоря от опит - като човек оженил се за самотна майка с дете.

Виж сега, отговорът на въпроса ти: защо повечето мъже не искат жена с дете? е елементарен и логичен:

ЗАЩОТО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДВАМАТА ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАВНОПОСТАВЕНИ!

Тоест да са в равностойно и еднакво положение:

ЕРГЕНЪТ трябва да търси и да се ожени за МОМА

Който е РАЗВЕДЕН трябва да си търси РАЗВЕДЕНА

Тоест - това за теб означава, че след като си РАЗВЕДЕНА С ДЕТЕ - трябва да си търсиш също РАЗВЕДЕН МЪЖ С ДЕТЕ!

Ако това правило не се спази, просто човек си създава много допълнителни проблеми!

Казвам ти го от личен опит - създадох семейство с такава жена, приех детето й, родихме си и свое, грижих се добре и за двете и за нея... Сериозен и отговорен човек съм... и накрая ми изневери...

След това много години си търсих, но вече жена в моето положение и слава Богу - намерих я! Ожених се и създадох ново семейство с разведена жена - защото и аз вече бях разведен!

Разбира се гледах и много други неща, и най-вече да имаме общи възгледи, цели, приоритети!

И слава Богу вече няколко години живеем щастливо - в мир, разбирателство и любов!

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 009a176611
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Може би мъжете са по-резервирани към жени с деца, защото автоматично връзката се усложнява, още от самото начало. При всяко влюбване в началото всеки иска да сте си само двамата, да пътувате, да се опознавате, а така сте още в началото трима и трябва малко или много да се съобразява с това дете. Според мен в картинката влиза и опасенията за бащата на детето. Вероятно е да идва да го вижда, да го взима, да трябва да се съобразявате с това кога той може/не може да гледа дедето.
Общо взето още от самото начало, вместо да има един безметежен и безоблачен период на влюбване, ще се почне с разни битовизми, може би това притеснява мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: b112148c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   Ами търси си разведен мъж с дете. Защо търсиш мъже без деца? Отделно в много мъже идват и съмненията, защо си сама с детето. Дали не е имало проблем от твоя страна, че си останала сама?

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 52c16643ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   В повечето случеи се търси провайдер. И то такъв който, ще бъде лишен от свое собствено поколение. Сделката е неизгодна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 205238549f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

39.   До 9

Ако е вярна историята, искрено те съжалявам, че си толкова заблуден. Та чак и гордост изпитвал от това, че гледа 3 чужди деца от 3 различни мъже.
Тая батко те върти на пръста и ти е промила тотално мозъка.
Утре ще ти каже да си дариш органите, щв го направиш ли?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 205238549f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

40.   Защо не можело да се намери отговорен мъж?
Ама точно, шото мъжете са отговорни за собствения си живот, не искат да си вкарват таралеж в гащите.
Значи ти си била млада, излизала си с кой ли не, направила си дете и сега искаш някой отговорен мъж да гледа чуждото дете.
Е няма как да стане..

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 639cb18bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

41.   36. - Е как защо. Женицата иска някой да й гледка детето, но тя да не трябва да се грижи за чуждо. Много добре са й го казали повечето. Такива с деца да си търсят себепоодбни. Биха само вгорчили живота на един свободен необременен човек.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 63a1bb4a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

42.   Номер 27 е пореден пример за жена, прибързано обобщаваща за ВСИЧКИ мъже въз основа на личния си опит с ЕДИН пропадняк. :) Избрала си е някакъв курвар, според личните ѝ предпочитания за желани от нея мъжко излъчване и обноски, а после се чуди кой ѝ е виновен за собствения ѝ избор. Този мъж е осъзнат избор на номер 27, предпочетен от нея измежду всичките ѝ други налични кандидати; не е избран от майка ѝ или от стринка ѝ. ЛИЧЕН ОСЪЗНАТ ИЗБОР.

Също така, пише, че е от другия край на България, а се е настанила в неговия дом. Един вид: той предлага подслон и издръжка за нея, а тя в замяна му предлага дете от чужд мъж. Такива сделки рядко са успешни и не са сред най-желаните за мъжете.

Номер 27 може да се запита как биха стояли нещата, ако разменят местата си:
"Дали аз, като жена без дете, бих подслонила в моя дом и да издържам мъж с дете от чужда жена, дошъл у дома с 5 торби багаж от другия край на България? ".

Горенаписаното е повод жени като номер 27 да се замислят какво всъщност те очакват и предлагат на мъжа насреща, както и дали те самите са склонни да сторят същото за татко в дете/деца. И защо не си търсят СЕБЕПОДОБНИ мъже, а все бързат да скачат на необвързани и без деца мъже? И какъв тип мъже всъщност си избират? Нормални мъже ли търсят, или само най-големите тарикати, подир които търчат повечето жени? Като ви чета какви нагли и долнопробни идиоти, пияници и насилници сте си избирали, явно не търсите сред нормалните, скромни мъже... Такива ли считате, че

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 056d04d020
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

43.   Всичко е до модела на търсене и мислите в главата, все пак самотните майки някога са били без дете, но са били същите. С това исках да кажа, че самотна майка е следствие от избори.
Повечето такива са повърхностни, гледат на живота като място създадено за тях и си мислят че цял живот могат да грешат и това да не е проблем. Повечето раждат рано и после са като развързани, като децата им служат само за оправдание и често се гледат от баба и дядо, докато майката е в поредното легло. Търсят някой, който да задоволява желанията им, да им прави веселото, да си ги води навсякъде, като в замяна реално не могат да предложат нищо освен тялото си.

Всеки мъж с опит знае, че жена с много мъже, да не говорим за такава мятаща се от мъж на мъж, е абсолютно негодна за дълготрайни взаимоотношения. Тя ако е била читава е щяла при толкова мъже да се установи някъде и да си държи на избора, само че това след едно време става нешъзможно точно защото изборите и са такива, каквато е тя психически. Дори да се задържи някъде, после е адски трудно за нея емоционално, защото винаги ще има някой от тия многото, който е разкарала безотговорно, но още мисли.
Настоящите партньори на такива често са хора без избор, с ниско самочувствие и покрай такава жена се забиват още повече, усещайки че реално са с тях, финансово се раздават на макс все едно са глава на семейството, но знаят вътрешно, че тази жена никога няма да им принадлежи и никога няма да е на 100% във връзката, че винаги ще има едно ако, винаги ще има някой там от миналото. И то той е по-виновен, смао защото си е позволил наивно да си мисли, че такъв човек може да бъде пълноценен партньор.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 63a1bb4a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

44.   Поради някаква причина краят на мнението ми (номер 42) не се е публикувал горе, затова допълвам следното към него:
Такива ли считате, че биха били грижовни съпрузи, годни за трайни отношения? Някакви пропадняци, които бързо-бързо си го вкарват във вашите дупки, после и вас ви вкарват в миша дупка, а накрая започвате да МРАЗИТЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЪЖЕ, които с нищо НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИЯ ОСЪЗНАТ ИЗБОР!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 15d7130eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

45.   Айде пак тоя очевиден въпрос. Мъж който НЯМА деца трябва да е пълен СМОТАНЯК за да се хване със самотна майка:

- Детето е разход и то голям. Да се хванеш с мамче значи да се харчиш за дете което не е твое.

- Детето иска време. Това значи, че мамчето няма да има време за теб или за твоите деца евентуално след време.

- Ако имаш дете от нея твоето дете ще е прецакано заради по-рано роденото защото трябва да се бори за внимание, средства и т. н.

- Освен ако не е вдовица винаги ще има един бивш, който ще е част от живота и под някаква форма. Има голяма вероятност да се е развела защото бившият и е задник с който ще трябва да се разправяш. Дори да е вдовица ще има други роднини от бившият й.

- Хващаш се дете което има голяма вероятност да не те приеме и може да ти отрови живота.

- Дори да се привържеш към детето никога няма да си негов баща. Особено ако детето е малко е нормално да има взаимна привързаност. И в един момент жената решава да се разделите си отрязан и от детето, което за чувствителен човек може да е доста гадно..

- Нямаш думата във възпитанието на детето. Докато бившият й има. Ако почне да се лигави ужасно не можеш дори да му повишиш тон. Бившият може да има и много много негативно въздействие относно възпитанието.

- Ходенето на почивка в чужбина става невъзможно ако вторият родител откаже да го пусне. Отделно за почивки и подобни се очаква смотанякът хванал се с мамче да плаща и за детето. Или ако се ходи на ресторант и т. н.

- В крайна сметка се оказва самотното мамче е една жена която може да предложи много по-малко и се нуждае от много повече - жена за смотаняци (или в най-добрият случай за самотни татковци).

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 18a305c0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

47.   Защото искаме жена с която да имаме ние семейство. А не да гледаме чужди деца. Направила си вече попарата, сега си я сърбай.. Не е проблема в мъжете. Трябва да си 10/10 във всяка една сфера, за да намериш мъж, който да се заплени до такава степен от теб, че да си затвори очите за детето ти.

Другия ти вариант търси мъж с дете така ще сте със сходни по ситуация животи.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 253102de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   Жената била направила грешен избор, а бившия и той не е ли направил грешен избор спрямо нея. Щом са се разделили.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 253102de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

49.   Авторке,
Не знам дали знаеш вица за американските, руските и българските сайтове подобни на този:
Споделиш такъв проблем в американски сайт - хората ти съчувстват, споделят свой личен опит как да се справиш с проблема, дават ти кураж, съвети.
Споделиш такъв проблем в руски сайт - започват да те бомбандират с въпроси защо си се разделила с мъжа си, защо се получило така и дотам.
В български сайт те изкарват некадърна, пропаднала жена, смотанячка, да се чувстваш виновна. Никакъв такт и толерантост, без да знаят причината.
Тук няма да получиш адекватен съвет.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 136276a95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

50.   Общо взето бг мъжа не понася и собственото си дете, затова има толкова разделени майки с деца. То му е разход, пречи му, направил го е цел да пороби жената. Или да си намери безплатна квартира, или някакви други сметки. Не забелязваш ли, че след детето повечето връзки приключват. Този товар в непоносим за пресметливия мъж. Той желае единствено да е на далавера, затова живее. С дете няма как да се мине тънко, тук сметките излизат криви, поне повечето. Мъжът се озлобява жестоко, издръжката го наранява дълбоко.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 07576ff3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

51.   Кифльо, аз не съм бездомница, имам си имоти и къде да живея, но българския мъж никога не отива при жената. По-добре му е да е сред познати пропадняци. Мъж при жена никига не ходи, предпочита да я откъсне от нейната среда от близки и познати като я подммва с всякакви простотии. Как ще дойде при мене, нали ще е сам без родата и приятелите? Не съм отишла за няккъв подслон, но явно нормален мъж няма. И нищо нр съм търсила, ама явно нахалитетите преобладават. Омайват със сладки приказки, докато паднеш в капана.
Авторке, да не ти дреме свободна си. Няма да слугуваш на някой търтей, да те бие, да ти направи още едно дете. Докато ти го направи ще те омайва сладко сладко после ще видиш. В България само пропадняци са останали. За какво ти е? Да переш чорапи, да го посрещаш усмихната, да му сервираш ракия и това след 12 часа слугинаж и гледане на 2 ревливи деца. Накрая ще си убита, а бея ще иска и секс. Трябва да се раздаваш и там, да му правиш на него кефа. Пари няма да дава, кой знар какви пороци ще има-алкохолизъм, комар, курванлък, ревбивец. Като много знаеш ще те бие и с 2 деца къде ще бягаш? В гората ли?
Не си го причинявай, търси бякой да те посещава за секс само. Може и някой уикенд да прекарате. Неангажираща връзка, но се разберете за тия неща. Не да дойде някой и да те натиска за дете като крава за разплод. Накрая като му родиш ще иска да отика чуждото при бащата(ако е възможно). Хитри са мъжете, в бикакъв случай 2 не прави. С 2 вече си за никъде. Българския мъж не става за съпруг, не става з баща. Само за кръчми, лочене, комар и курванлък. Припомно си защо се раздели с бащата на детето си? Втори път ще издържиш ли?
От 27

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 2d5085f86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   Аз имам връзка със самотна майка с едно дете. Детето не ми е проблем. Дори взаимно много се харесваме и дори може би се обичаме. Аз също имам две големи деца, които са поели вече по свой собствен път. Проблем е майката. По-точно проблемът е в отношението на майката към детето. То винаги е на първо място място преди всичко и преди всички. Само да пожелае нещо съвсем дребно и незначително и майката се скъсва да му го осигури. За нея когато остане време. За мен време има, когато детето вече се е преситило от всичко. Дори да отидем някъде само с майката, винаги телефонът и е в ръката, да не звънне детето. А то постоянно звъни за щяло и нещяло. Налга се дори да си прекъсваме секса, та майката да си говори глупости с детето по телефона, защото му станало скучно. За мен има време по не повече от два часа на деноощие, когато детето реши да си играе на телефона. Свестен съм и майката постоянно ме кара да заживеем заедно в нейния апартамент. Само като си представя какво ще настане, и настръхвам. Детето ще се сдобие с още един слуга. А предстои гимназия, кандидастване, любовни проблеми. И аз не искам да съм част от това. Вече съм го минал два пъти с моите деца. Може би съм сколонен да го мина още един път, но при тази майчина вманиаченост ме е стрха да си помисля какво тръшкане ще бъде. Просто майката е маниачака на тема детето си. Ако поне веднъж на няколко дни ме поствя за малко пред детето, бих заживял с нея. И не искам да си зареже детето гладно или нещо подбно заради мен. Просто да му каже, да си седи в стаята и ако не е животозастрашаващо, да не и се обажда постоянно по телефона. Или да му откаже веднъж поне някоя глупост, защото ще излиза с мен. Не съм егоист, даже напротив, но си искам своето от тази връзка. Все пак съм във връзка с майката, а не с детето и. И както казах, чудесно се разбирам с детето. Затова в момента с майката сме като гаджета и се виждаме само за секс. Имам желание да правим заедно още много други неща, но не остава време от грижите за детето. Може би всичко това спира мъжете като мен да влизат в дълбока връзка със самотни майки, били те и големи красавици.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: e927a10ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

53.   49 - явно не си чел/а коментарите! Напротив - много адекватни съвети са й дали хората тук!

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 36dc9f9400
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Защото всички станахме сметкаджии. Въпросите са до това какво ни коства даденото за полученото във всички аспекти. Ясно е че в такава връзка, мъжа ще дава всичко по две- средства, внимание, отношение и усиля в чисто житейски план. А, повечето мъже или се страхуват или не го могат. М 44 за статистиката.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: fcc9a471a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   45, мъж, който няма деца не е смотаняк, защото жена с дете би могла да роди друго дете и има опит в гледането на деца, докато с жена-експеримент може да се окаже, че не желае дете и това да се разбере в процес на връзката или дайте да си го кажем честно, да има репродуктивни проблеми и да се дадат един тон пари за инвитро. Като цяло и по групите ги гледам майките, новите майки са с нисък интелект, купуват нон-стоп дрехи и вещи, за да запълнят празнина в себе си, ходят по скъпи козметици (по нищо не се различават от жени, които не ходят по козметици), скъпи гримове, ниска култура, не четат изобщо. Но има и един малък процент други майки, които са четящи, интересуващи се. До коментара, който пише, че ако се живее с едно дете, то не може да се игнорира: това е факт, не може, но много жени го правят, за да има кой да им подкрепя финансово детето, за мен в една огромна част от тези случаи се избързва със заживяваме с чужд човек, да пуснеш някой в дома с детето ти, 100000 пъти ще помисля преди това и предпочитам да е, да е да речем връзка 2 години и да го видя в разни ситуации и чак тогава да заживея, за децата също не д добре, дори майка им да е сменила само двама вкъщи да е свикнало с единия, след 3-4-5 години да дойде другият, като майка го казвам и като дете на самотен родител, на който не му се получиха няколко връзки през годините (благодарение на това, че има дете), но нито веднъж не вкара за живот вкъщи някой мъж, за което съм адски благодарна, вкъщи беше моето спокойно място, и моят баща не се е интересувал, имали сме много финансови проблеми, но не сме харчили пари на "бащи", на мъже, което рядко някой ще го направи, а майка ми беше красива жена, слаба, синеока, бяла, могла е да постъпи като доста жени да търси провайдър, тя търсеше любов, но не я намери, заради детето си от друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 419ccf8ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

56.   Проблемън си ти, в каквото вярваш това е реалността. Само си прочети заглавието, самотна майка, изказ стил 1960 на баба ми. Пепе с три деца и пореден мъж, мои познат с жена с 3 деца има връзка. Защо? Защото имат друго мислене. Задъжките са в теб, това вярваш, това ти се случва. Повече от 50 % от браковете завършвам с развод, връзки с що.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 44d3943995
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

57.   Евала 48, значи, ако жената е сама, тя е виновна, но пък бившия ако е боклук и я е оставил, пак тя виновна, че го избрала такъв. Общо взето винаги жената е виновна
Много се забавлявам с ганьовците, които са вечно "не готови" за брак, семейство и дете, но пък и не са готови да вземат жена с дете.
За сметка на това са готови да губят времето на някое момиче и да са вечните гадженца.
Ако един мъж те обича истински ще бъде с теб и нищо няма да го спре. Независимо дали имаш дете или не.

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker