Защо един мъж ще иска да прави секс в кола? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо един мъж ще иска да прави секс в кола?
преди: 7 месеца, 14 дни, прочетена 1791 пъти
Нямам против правенето на секс в колата, обаче се чудя защо това ще е основното място за един мъж.
Дори ми каза "ще ме водиш ли на хотел".
Чудя се защо аз, защо не ми предложи той място, да ме заведе и т. н.
Заведе ме на оживено място и после ме пита "защо се стягаш? ". Ми как няма да се стягам, за половин час преминаха 3ма велосипедисти, няколко циганина... как да се отпусна при това положение?
И дори в телефонен разговор ми каза, че все още нямам заслуги да ме заведе у тях.
Направо се чудя... да бъда ли потресена, или не. Някой имал ли е подобен случай и какво се крие зад подобен мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 0c232c649a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   А аз направо се чудя как се занимаваш с този?
Търси сериозен и надежден мъж, какъвто този очевидно не е. То верно, че почти не останаха такива ама по добре сама, отколкото с такъв.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: a0bf1fd288
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   "И дори в телефонен разговор ми каза, че все още нямам заслуги да ме заведе у тях"
Нищо добро не очаквай от този мъж.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 31ce24dd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Този е абсолютен комплексар! Нямала си заслуги да те води у тях... Ама имаш достатъчно за да спи с теб обаче! Просто е страшен скръндза и не му се дават пари за хотел. Подозирам, че има и проблем относно терена вкъщи (или живее със съквартиранти, или с техните и не иска да те представя още, понеже няма как да ги запознава с всяка бройка или дори живее с жена на семейни начала и гледа само да те мине веднъж). С такъв мъж няма какво да се занимаваш, не заслужава и 5 минути от вниманието ти. Очевидно целта му е просто единия секс.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: d02310d76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   О Боже, махай го тоя мизерник. Ще те кара да се натискате във въшливата му кола из шубраците, че няма пари за хотел или не му се дават. Че и трябвало да заслужиш да те покани у тях. Тоя директно го махам ако съм на твое място. Дори се чудя на жени как се навиват да правят секс в коли. В някаква кола дето кой знае кой се е качвал с мазните си мръсни дрехи и ти там ще се събличаш гола да се въргаляш, а не да отидеш като човек на хотел поне на чисто. Малеее къде ги намирате тия евтини мизеници не знам. Имай поне малко критерии, защото май нямаш никакви. По-добре не ходи в тях, че и там не се знае какво ще ти сервира тоя евтин мърляч.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 3702f3c923
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не му се дават за хотел пари. Ти да го заведеш, тоест ти да платиш. Той като женичка да дойде, да събуе гащите.
Жена му чака вкъщи. Най-вероятната причина. Избери си една от двете, ама по-скоро има жена у тях.
Това е унизително и смешно. Не си заслужила вкъщи. Ако не живее в каравана, колиба, е идиотско ообяснение. Къде ги намирате тия субекти? !

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: f994d18aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Нормално, опознай го, ще е интересно преживяване връзката с него, кефи се.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 5a1ffeb778
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Не съм имала такъв случай. Аз определям как мъжът да се държи с мен. Винаги е по моите правила, ако не е - нищо не се случва. Компромиси със себе си не правя. Нито ще съм с някой само за да имам връзка. Изтривам от живота си типове, които не знаят как да се държат с мен. Този индивид те унижава и се гаври с теб, а ти търпиш. Кой е той - принцът на Монако, и не може да те заведе в двореца, защото не владееш етикета? Най-големите комплексари постъпват така. С гнусните му приятелчета сигурно ти се подиграва. Ти си виновна, защото го позволяваш. Последният мъж на света да е не бих отделила и минута за този примат

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: da9b174ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре, това е 3-та тема за тоя мухлю! Толкова ли не можеш да се усетиш, че не трябва да имаш нищо общо с този човек? Може би, сте си лика прилика.
А, може и темата за лидера във връзката е за този неотразим Аполон Белведерски или ти много си го закъсала?

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: f2d00f89e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Женен / обвързан е. Във всеки случай изобщо не държи на теб, просто те има за секс когато закъса

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: d5073677d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Бягай от този с 300та! Къде го намери такъв, с какво те впечатли, че да излезеш изобщо с него??

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 355d8ea9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мъж съм, ама и аз не го разбирам това.

Може би го кефи тръпката, да те опъне в колата, точно щото някой може да ви види, и щото е някакво уж "по-нестандартно" място (то клозетите в дискотеките не са "нестандартни" вече, па колата ли, но все тая).

Аз съм си старомоден пич - кефи ме да сме си в легло (било в нас или хотел) и да си правим квото искаме, колкото време искаме. А в колата... мизерна работа. :)

Даа, както и други потребителки ти пишат - скръндза е и не му се дават пари за хотел, а щом не те води у тях, може да има комплекси верно.

Аз дето живея в Овча Купел (сам и в собствен апартамент докато събирам пари да си взема още един в по-читав квартал) си каня жени в нас, пък тоя да не те заведе у тях... освен ако не живее в ебати мега гетото, не виждам обективна причина.

И приятели от Люлин дето се барат "играчи" са си водили момичета в квартирите в които живеят с майка си. Та жилището му - не е оправдание.

Може просто да го кефи да прави секс в кола. Теб ако не те кефи - убеди го, или просто не се съгласявай, докато не ти предложи нещо по в твой вкус.

А бе и при жените го има това - мен една ме води в храсталаците. Не ми беше много на кеф, ама свършихме работа. :)

Или се разбери с човека или си намери некой с който да си паснете по интереси.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 5c34cfae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Много просто, не можеш ли да се сетиш сама? Защото е пинтия и не му се дават пари за хотел. Няма и уважение към теб понеже ти самата не уважаваш себе си. Щом може да му излезеш безплатно, защо да се харчи?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 4d8ad41758
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Веднъж се връщахме към дома, преди това бяхме на гости, в ж. к. "Дружба" и минахме по страничното платно на "Цариградското ", което е от страната на "Плиска". Валеше адски проливен дъжд с дребна градушка. Не съм сигурен по каква причина решихме решихме да свием към "Старите" студентските общежития на 4-ти километър. Та отбихме към тези стари масивни "култовски" сгради. Отбивката е широка павирана, но ние спряхме под един кестен. По тавана на колата тропаха капки и понякога градушка и от време на време падаше и някой кестен. Стояхме слушахме музика, беше ни хем скучно, хем романтично и започнахме да усещаме в този монотонен шум, някакво особено вълнение.. Навън няма жива душа, то кой ли ще рискува да излезе в този проливен дъжд, а и беше някъде към 11часа -вечерта. Лека полека, прозорците се запотиха, а и някак първоначално като на шега се гушнахме. Съпругата ми, въпреки неудобствата започна силно да се притиска към мен. Въпреки, че тя не е много любителка, успях да натисна главата на съпругата ми, удари се във волана, ама хич не искаше е от немай къде малко си поигра, аз вдигнах парата, наложи се да сваля седалките. Не е много удобно, но като си на зор става. Добре, че беше с лятна поличка, с копчета и по -разкроена. Малко недоволстваше и мърмореше да не я изцапам и не мога ли да изчакам докато се приберем у дома. През цялото време дъждът барабанеше по тавана, музиката беше тиха, стъклата запотени, все едно сме сами на света. Беше романтично и малко унасящо. Вярно тогава бяхме млади, а тя много гъвкава и прегръщаше силно. Като ученичка тренирала спортна гимнастика и по И се отдавала играта на висилка и смесена успоредка. Та тя когато преди много години се запознахме на една студентска бригада и бяхме настанени в едно училище, един ден тя направи във физкултурният салон "кръст " на халки. Понякога, така се стичаха обстоятелствата, че съм правил същото или почти същото "упражнения" с колежки, когато се прибираме след работа от института. Всички тези "изпълнения" се случваха по време на "тъмният" социализъм и не винаги може да се осигури терен. Бяхме млади, енергични и безгрижни. Колежките умни, високо образовани, културни, всичките инженери, някои не омъжени. Даже се е случвало да чакам, градският транспорт и някоя колежка, когато е с кола и минава от там да ме вземе, същото го правя и аз , отбиваме в някоя по- тиха уличка на път към института, за да се погушкаме и поцелуваме, и денят започваше приятно. Това не беше правило, но се случваше //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 987e70f2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Имаше един, който в първия ни разговор, още сред първите въпроси ме попита дали имам кола и книжка. Оказа се, че той нямал. Целта му била да го разкарвам с колата из околията насам-натам. А после жените били меркантилни. Аз не очаквам от непознат (мъж или жена) да ме вози в колата си. Даже не бих се качила в кола на човек, който не ми е приятел, най-малкото добър познат. Та, авторке, този твоят е по-голям използвач от описания от мен. На хотел да го водиш? Има друга жена, с която живее, според мен. Ако искаш съвет - разкарай го.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 90c44f4a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Имай достойнство, не се унижавай до такава степен, лично за мен това е отвратително-да се криеш по отбивките и да се чепнеш по колите. Как да се отпуснеш на такова място, коя нормална жена би могла? Веднъж ходихме на нещо като пикник няколко приятелски семейства, взехме храна и бира и на една нелоша местност се разположихме. Там близо имаше едно местенце, явно дето се посещава от такива кърски любовници. Цялата полянка беше осеяна от ползвани салфетки, презервативи, мокри кърпи, а на един храст дори се ветрееше сутиен. Не искам да помисля що за жени ходят по такива места.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 525d7732ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Живее с мама и няма пари. Толкова ли нямаш акъл да го проумееш, че пусна цяла тема за това?

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 889f5d295c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Н. 13-десантчик, направо ме попиля от смях с историята си... или имаш доста развинтено въображение, или четеш някакви посредствени еротични книжки :) Казвам, , еротични", НЕ- романтични, защото описанието ти-как си бил натиснал главата на жена ти под волана на колата и тя си поиграла с, , варената ти наденица", но ти пак си бил недоволен, доста намирисва на прекаляване с гледането на порно филми и т. н.
До авторката-с такива боклуци, не се занимавай.
Не разбирам жени, като теб-без грам достойнство и себеуважение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: de0b551049
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Какви заслуги го питай трябва да имаш? Сигурно там чака майка му и той още не е сигурен дали тя ще те удобри и за това още не те е завел там.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 4d8ad41758
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   До №17. Е, тогава бяхме млади, това беше по време на "тъмният" социализъм. Този район ни е прекрасно познат. Все пак в малката зала на 300-400 метра до корпусите на институтите на БАН съм тренирал дълги години джудо, във втори корпус беше на квартира моя позната, но това беше преди години. Тази уличка е една къса отбивка, но широка, успоредна на улица "Христо Чернопеев", която води до старият стадион "Академик". Съпругата ми не обича да прави фелацио, казва, че е унизително за жена и отвратително, за други да не говоря. Силата и е да ръководи и има изглючителни аналитични способности. Отлична математичка. Трябвя много молби като прад икона от моя страна. Тя даже не харесва да гледа порно, по същите причини, било емоционално извращение с хората. Тогава порно нямаше къде да гледаш, освен на VHS и то пак с много трудности. Иначе всичко се беше нормално, самички, дъжд, няма никой, тиха музика по радиото, запотени стъкла. Е, удари си главата във волана, но не силно. Не е удобно, даже като се свалят седалките, въпреки, че някои познати предпочитат на задната седалка, но поза тип подобна на "ездача", но тогава това беше по-трудно защото валеше проливен дъжд и щяхме да се измокрим. Мъка е, но става, за млади хора. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 09789be2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Отговорът е лесен: иска да прави секс в кола, защото му се прави секс в кола.
Аз не искам да правя секс в кола, затова го практикувам вкъщи.
Верно ли не можеш да се досетиш за верния отговор. :(

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 0cbda5e52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   В него се крие това което ти можеш да си създадеш в сънанието... Затова, че ако не можеш да създаваш хубави образи не се занимава с мъже до като не се научиш да създаваш хубави образи....

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 3e78b06e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Защото живее при техните все още.

463

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: f994d18aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Изживей си момента с него, ще е нещо много приятно, възбуждащо усещане на 100 процента.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 2b7f5d124f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Има гадже или е женен.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: c024482478
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Когато имате "неудържими желания", времето е ограничено, близките са ревниви, и тогава колата е изход. Всичко е възникнало внезапно, време за подготовка и други решения няма. Не е удобно, но става. Почти всички са го правили. Трябва да се внимава за останали следи по дрехи и в колата, че някои съпруги са повече от криминалисти

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: e3fe60a443
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Използва те за удоволствие само.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 10e1fecb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Обвързан е. С теб си прави кефа и нему се харчат пари по теб. Явно си лесна плячка да му пускаш където ти падне.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 86424730d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Нито има гадже, нито е женен. Проверено е многократно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 299fea764d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Третира те като проститутка, а искаш да му бъдеш приятелка. Няма да си промени отношението.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 5c34cfae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Пинтия и мизерник. Разкарай го.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 77ddcb1a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Значи е някакъв смотаняк. Окей че иска в кола явно му е кеф или си има някакви фантазии за публични места. Но да те кара да плащаш хотел или да ти казва че нямаш заслуги значи нещо не му е наред. Съжелявам ама не знам в какъв извратен век живеем че жените да харесват такива мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker