Какъв е шансът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв е шансът
преди: 6 месеца, 28 дни, прочетена 818 пъти
Много съм объркан и не ми дава покой, за това се налага да се обърна към вас. Влюбих се в една жена, самотен родител, много красива на 34. Всичко беше вълшебно, но все повече има индикации че съм прецакан.
Приех я като човек за който трябва да се грижа, отдавах се на макс и колкото повече го правя, тя толкова повече се променя. Стана незаинтересована, не съм сигурен че ме е обичала някога, а ако питам няма и да си каже. Не се оплаква като ходим по почивки, но в къщи е съвсем различна, изнервена, не дава да и кажа нищо, не търпи никаква критика, като я притисна се оправдава с детето. В началото мислех че като има дете ще е с благ характер и ще подхожда с разбиране, както го правя и аз. Изпокарах се с родителите ми заради нея, майка ми е твърдо против тази връзка, казва че тази жена не струва, а я е виждала три пъти. Жертвах много, а тя вече е друг човек, моите проблеми са си мои, нейните общи, да не кажа че за тях нося отговорност пак аз.
Мислех че е самотна майка защото бившия и мъж я е биел, после се оказа че бил много добър мъж, просто тя искала друго. После разбрах за още няколко нейни връзки без подробности само статистиката, вече не съм сигурен че я познавам. Бях си създал усещането, че просто не е имала късмет с един или двама мъже, но май мъжете са доста повече и не става дума за късмет.
Единственото което ме държи е, че може би ме обича и държи на мен, и не само да ме ползва заради удобство. Но това е и въпроса ми, какъв е шанса да е срещала 10-20 мъже и все нещо да не е достигало с тях и сега да ме обича и да знам, че тя ще се държи като моя съпруга след време, порядъчна и добра.
Как мога да разбера дали ме обича или съм просто удобен глупак за нея, както казва майка ми. Как не е заобичала и не е останала с никой до сега и сега изведнъж след толкова мъже аз ще съм човека.
Нямам време за губене, наближавам 40, искам семейство, но индикациите че това няма да се случи с нея стават все повече, а времето минава.
Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 837b7b4a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Щом наближаваш 40 си стой на гъза и си гледай жената. По-добър шанс няма да имаш. Да не ти казвам, че направо си хванал последния влак. Хубава лоша това е! Правете още едно дете и си гледай семейството. И стига си слушал майка си. Може и да е права жената, но вече ти е късно за по-добра партия. Щом досега не си намерил друго момиче, значи и ти не си стока. Закъснял си много. Най-вероятно не ставаш, на щом тази жена те харесва и стои с теб, значи това ти е късметът.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 0c8d748a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много жени са с такива чепати характери, които въобще не стават за семейство. Жена, блага, добра, майка... Хайде, хайде. Виждали сме им многократно дяволското, злобно и алчно, арогантно поведение. Имала дете... от немай къде е, не че много го иска и защото е блага.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 66575ea876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Без да познавам нито теб, нито жената, нито майка ти съм почти на 100% сигурен, че майка ти

правилно я е надушила.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: e92065f264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Замисли се защо жената е сама с дете. Ти би ли изоставил жена си и детето си, освен ако е напълно непоносимо да живееш с тях.
Та на въпроса - жената докато си е търсила някой да се грижи за нея и показвала само "демо версията". Като се е почувствала вече по-сигурна се е отпуснала и показва истинската си същтност.
Иначе от мен да знаеш - жена не се критикува! Дори и за елементарни и очевидни неща. Нищо няма да постигнеш - само ще си скъсаш нервите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 9c8c9c1769
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Използва те. Това е всичко! Това е жена, която е била с наистина много мъже! Затова и поведението и е такова.

Аз в момента преживявам раздяла с жена, която не беше подходяща за мен. Трудно е, но не е невъзможно. С времето нещата ще се оправят. Само човек не бива да влиза в някакви депресии. Дори да е труден момента, трябва да си с надеждата, че ще отмине и ще дойде по-добро.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: dd15f091f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Описаното припокрива едно 70% минимум от самотните майки. Отначало те оплита, трае си, после започва да те върти на пръста си както си иска. Тя дете има, няма да седне да ражда, търси си някой да си я разхожда в замяна на секс. Пък и като е хубава, ептен си се омазал в “емоции” и сега не можеш да видиш по-далеч от носа си, а отстрани е леко неудобно да ти го кажа, че си взел под наем жена, на която плащаш за секс, ама не в пари. Ако плащаше в пари щеше да ти излезе по тънко.
Ако срещнеш жена която те обича, ще разбереш. Няма как да се сбърка. Тази е от тези дето нямат себеуважение, лягала е къде попадне, правила е връзки с ясната цел да търси някой да си я гледа, ако не беше така, щеше да си седне на гъза още с първия, втория, щеше да намери своето.
Такива нямат угодия, майка ти го вижда, ти като гледам няма. Как мислиш е срещала тези мъже с дете? Мятала го е по родата да го гледат, докато тя се начесва някъде. Бас държа че нито е учила, нито е с някаква читава професия, цял живот търси едно, мятайки се на този на онзи, без мъж такива не могат да карат, трябва да има някой отговорен, все виновни, все да плащат по един или друг начин. Не разчитай такава жена да ти е вярна емоционално, все ще има някой в миналото за който да мисли, от толкова мъже, ти ще си готиния докато си балък и ходиш по нея като куче.
Питаш как да разбереш? Лесно е. Спирай излизанията, подаръците и я карай да си седите в къщи, бас държа че няма да изкарате много заедно. А реално това ще ти покаже и отношението, нали не мислиш че цял живот може да се разсейвате с глупсоти и почивки и да наричаш това здрави отношения? От опит ти казвам, че ще познаеш жената в тези времена, когато трябва да дава повече, от колкото получава. Ако седи с теб и прави компромиси, значи е твоя човек, ама надали.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 115209796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има жени, които са вечните жертви. Всичко и всички са им виновни. Никога не поемат отговорност за живота си. Все нещо им липсва, но и те не знаят какво. Това е. Няма оправия, просто патологичен егоист.
Имах подобна връзка. Няма оправия.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: b9d0f2c6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Послушай майка си в случая, и на мен не ми се струва читава, а ти си се вкопчил в нея, щото си мислиш, че друга няма да намериш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 45a9e848ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом пишеш тук със сигурност знаеш отговора. Аз бих я разкарал.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: d9a9f1793e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Обичала те! :) Обича това, че даваш кинти и и угаждаш. Гледаш и лапето от друг мъж, защото те кефи секса с нея.
Като не те кефи, оставяш.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 0c15725a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Майка ти е права.
Споко, ти си нормата - радвай се, че си вярваш само 10-20 преди тебе са и се празнили в устата. Целувай си я там, плащай и сметките, тя вече е родила и семейство си има...

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 9881cd646e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Бягай бързо от тази, само те използва. Най-вероятно първият и мъж я е оставил заради изневери. Такива заслужават да са сами цял живот. Нямаш представа, какви манипулаторки и лъжкини има. Като гледам и ти си стигнал до този извод. Послушай майка си.
Намери си жена и си направете дете.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 1a3764d30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Казват че сле 10тина интимни парньора жените изгубват спосбноста да се привързват към мъжа. Изхабявали се емоционално, разни хормони намалявали... Много трудно ще се влюби в който и да е. Била е влюбена в първите 3- 4, после все по- малко. Като се вземе в предвид и хипергамията на жените, тези били с много мъже все ще намерят някакъв кусур на настоящия срвнявайки го с предишните. Излиза че трябва да си по добър във всички аспекти от 10- 20 или повече човека.
Тъй че навярно не те обича, но и трябва някой за отглеждане на детето. А нейната стойност е доста ниска въпреки че е красива. Всички мъже биха се съгласили да я изчукат веднъж, но много малко биха отглеждали дете от друг мъж.
Често самотните майки имат психо- травми идващи от семейството или от предишни връзки. Те затова са останали самотни майки. Имат проблеми с характера, често са нервни и истерични. Това го знам от собствен опит понеже съм женен за такава.
Потърси си друга брат. За теб не е много късно. Аз не съм щастлив с мойта, съмнявам се и ти да бъдеш. Ако на времето можех да вижам в бъдещето, бих предпочел да си живея сам.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 115209796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Когато се хващаш с жена с дете, трябва да си подготвен че:
ще си на последно място, след нея, детето, кучето, нейното семейство и техните кучета, кокошките в двора, гълъбите на терасата и хлебарките в мазето. Чак тогава идва твоя ред... понякога...
Ти си осигурител на нейните нужди. Те са големи. И ти никога не ги покриваш! Никога не й обръщаш внимание достатъчно, никога не печелиш достатъчно, никога не си мъж достатъчно. Тя нищо не ти дължи. Нейните проблеми са твои, нейните провали са твои. Нейните успехи са божествени и са постигнати въпреки тебе. Пък дори да става въпрос за това да си вдигне сама дъската на тоалетната чиния. Ти проблеми нямаш, стига си се оплаквал! И без това живееш на неин гръб, какво искаш повече? ... Ти си толкова виновен, че и да се разделите, всеки неин провал след това е пак по твоя вина.
Защо изобщо се смееш да се смяташ за човек, акъла ми не го побира...

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 1a3764d30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14
Сарказма ти е силно преувеличен, но посоката е вярна.
Пичове, опичайте си акъла и внимавайте със самотните майки.
Може да стават да им удариш един кур, но много малко от тях са годни за нещо повече.
И с такава се разделяш по- трудно понеже се разделяш не с един а с двама. Ако се привържеш към детето може да страдаш много години от лошото отношението на майката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker