Голям женомразец съм, обмислям да отида на терапевт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голям женомразец съм, обмислям да отида на терапевт
преди: 6 месеца, 20 дни, прочетена 2340 пъти
Здравейте,

Като малък, бях доста дебел, срамжелив и чувствителен. Момичетата не ме харесва и даже ми се подиграваха.

Взех се в ръце, отслабнах, оправих хигиената, намерих си прическата, която ми ходи и си направих няколко татауса.

Вече от години ми се лепят и доста лесно си намирам момичета, обаче аз станах голям женомразец, мразя ги за това, че трябваше тотално да се променя, че ако в момента си бях същото нежно дебеланче никоя нямаше да ме иска. Мразя ги, защото много жени са изневерявали на приятелите си с мен и ги виждам що за стока са. Обърнеш и малко внимание и си отварят краката, без да виждам никакво чувства на вина, че изневеряват.

Наранявам ги, ревали са ми, идвали се не малко пъти на крака да ми реват и да ми се обясняват и аз не изпитвам нищо в тия ситуации освен, гняв. Даже може би до известна степен ми харесва, че страдат по мен.

Усещам вече, че нещо не е наред в мен за да тая такава омраза, в същото време ми е неудобно да отида на терапевт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 8e17bd1208
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не виждам нищо нередно, все пак мразите леки жени, тези които са навсякъде и ги има по много.

Ако срещнете готина жена, свястна, която на вас да ви харесва, няма да мислите така.

Просто леките са много и навсякъде.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 339bdbd733
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Не само женомразието ти е проблем. Такива изроди като теб не трябва да ги допускат до срещи с жени. Желанието ти да караш другите да страдат и да разваляш чужди връзки не говори особено добре за психиката ти.
Определено посети психолог, дори се замислям дали не е по-добре да отидеш на психиатър.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 48031c036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Мечтите на нежният шишко...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: e54e1fb4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Звучи доста като измислена история

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 9dd7d56efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако си стигнал до момента в който се чувстваш по-добре в тялото си и удовлетворен-това е чудесно.
Мисля си дали истинската причината да мразиш жените е, че не са харесвали това което си бил преди или е оправдание за някакво поведение?
Все пак когато отидеш в магазина избираш и купуваш нещата, които според теб имат по-добри признаци, тези които те привличат най-много. Общуваш с тези с които ти е най-приятно, едва ли имаш отношения с жени, които не харесваш физически, ето така от добра воля, защото и дебелата жена е човек и заслужава любов.
Или причината да ги "мразиш" е, че не намираш у тях положителни качества и потребността ти за нещо подобно е незадоволена?
Всъщност, когато имаш връзка с обвързана жена, ти не я унижаваш, тя толкова си може. Обаче предаваш собствения си вид-мъжете и падаш ниско. Можеш да нараняваш когото и както искаш, правото на личен избор е неприкосновено. Със сигурност има последствията, оставаш в тази вибрация, утвърждаващ своето грозно вътрешно аз. И да ти самия толкова толкова можеш.
Ако смяташ, че терапевт ще ти помогне да промениш нещо в себе си, което сам не можеш да промениш, би било чудесно да опиташ. Ето че имаш желание да подобриш нещо в себе си.
Не виждам обаче да си задал въпрос, и си мисля съвет ли ти е необходим или просто някой да го прочете този текст?

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 2955fd93d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Има, да, травма, която не си преработил като малък. Внимавай с поведението си, защото в един момент може ти да си от тези които изпитват болка.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 04213aa869
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Жена съм. Донякъде те разбирам. Много сме били в твоето положение - подигравани, излъгани и зарязвани. Хората могат да бъдат жестоки и да нараняват. Но не е причина да падаш на нивото на такива.

Знам, че смяташ положението си за изключително, болката си за най-голямата на света, въобще, няма друг такъв случай никога в историята. Но грешиш - всъщност редки са случаите да срещнеш някой в детската градина, да си паснете до живот и да няма драма. Повечето всъщност търсим човека дълго, понякога до късни години.

Първо, горчивата истина е, че никой не ни е длъжен да ни хареса и поиска. Нито дебели, нито слаби, нито грозни или хубави (каквото и да значи това за всеки), нито добри, или лоши, нито бедни или богати (което пак е относително понатие). А и прекрасен да си, пак няма как да се харесаш на всички.

Когато потиснем егото за това, се живее по-леко. И аз съм била наранявана, а обичах истински, и аз съм отхвърляла и макар и деликатно - вероятно също съм наранила някого. Такъв е животът. Бях честна, добра, щедра, не съм търсила мъж да ме "гледа", учих, работих, развивах се. Е... ако някой не е писано да го оцени, няма да го направи. Да се хвърля под влака заради това? Или да хвана лошия човек и да го напляскам? Понякога просто е опит, макар и горчив. За да се промениш като човек, да не бъдеш толкова наивен, да изпитваш повече хората, но и като преживял нещастие, да не бъдеш толкова тесногръд към другите.

Браво, че си се погрижил за визията си. Това първо го дължим на самите себе си. После са другите. С по-добрата визия идва и повече енергия, излъчването и самочувствието ти се променят. Опитай се да не мразиш всички жени заради 2-3, които са те наранили. Има и такива, които не изневеряваме, не предаваме, не мразим. Трябва да се научиш да бъдеш по-силен от това. Мразещите, насилниците, са слаби и нещастни хора. Тази те подиграла на килограми, защото е ограничена, или нея са я гаврили за нещо, онази изневерява с теб, защото нейният не я прави щастлива и тя мисли, че си връща, трета те лъже теб, защото мисли, че така се успява в живота. Това не са твои проблеми, за да ги решаваш.

Ако искаш, остани за малко сам да премислиш и да се пречистиш от натрупаната негативна енергия. Не се умира без мъж/жена до теб постоянно. Спортувай, отдай се на хоби, излизай, работи. И когато трябва, точната жена ще се появи.

Успех!

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 0b9d4cf9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Темата е подигравателна и е писана от жена. Много тъпо, повърхностно и личностно нападателно. Което е характерно само за жените.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: d55c45fe07
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Стига с това тъпо нещо, , женомразец"", защото е нелепо. Всеки има право да коментира даден тип жени и тяхното поведение, но това не го прави женомразец. Все едно да коментирам питбулите, че са агресивни кучета и някой да ми изцепи, че мразя кучета. Това е лишено от логика. Няма ти нищо! Има тегави жени и те са мнозинство у нас, в което няма никакво място за съмнение. Ние сме реалисти и сме мъжкари с позиция, не льохмани дето се придържат към някакъв модел, че да ни харесват. Женомразците са рядък вид и те мразят жената като цяло. Мислете малко по-адекватно.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 6db6afccd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Защо мислиш, че всички изневерява, ми те и мъже изневерява?
Нали разбираш, че проблема е в теб и ако си на 15 си бил дебел, днес си възрастен човек, а не дечко. Поздравления за килограмите и с равното с проблема. Во има много пъти и мъже и жени и те имат партньори, както виждаш някой ги е поискал. Поговорихс терапевт, защотото с тези ВЯРВАНИЯ ти се самонаказваш и самолишаваш от любов.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: caa15654a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей,

Не си ти проблема - жените са с изкривена логика (конкретно тези с които излизаш, на някои лека полека им идва акъла).

Прави си кефа, докогато искаш с тея и после си хвани някоя дето се е "осъзнала".

Но грам не съжелявай - те те гонят, не ти тях.

Поздрави!

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 7baabce045
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От една страна, те разбирам. Жените са те наранявали и са ти се подигравали цял живот, в резултат на което у теб се е породило желание за отмъщение, като ги накараш те да страдат толкова, колкото и ти си страдал. Но все пак според мен е по-добре да отмъстиш на тези, които наистина са те наранили, а не на рандом жени, които дори не знаят за твоето съществуване.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Е, ако Ви успокоява, не сте единственото момче, което на определена възраст е имало някакви проблеми. Аз за разлика от Вас, бях много слаб, даже майка ми се шегуваше с мен, че ребрата ми били като клавиши на акордеон, носът ми бил като запетайка, рамената ми били като закачалки, а коремът ми бил толкова вдлъбнат, че съм можел през него да си броя прешлените, а като допълнителна екстра някъде към краят на осми клас пъпчасах. В този ред на мисли, аз съм много по-възрастен от Вас и всичко това се случва по време на дълбокият социализъм. За разлика от Вас, аз много харесвах момичета, но като се знаех, че приличам на корнишон, даже не смеех да говоря с тях. Това е една от причините да започна да тренирам джудо, защото тогава в този спорт нямаше много момичета. Когато говорех с някоя съученичка гледах в пода, не смеех да я погледна. Единственото момиче, с което смеех да говоря без вътрешно напрежение, да отида на кино беше съседчето, с което сме израснали заедно, тя е по-малка от мен, а баща И беше генерал от службите. Живота ми беше сив и еднообразен, учене, тренировки, четене на книги, леки тренировки и у дома. Със съседското момиче си разменяхме книги, правехме записи на касетофона И, разглеждахме си колекциите от марки и така до краят на гимназията. Приеха ме в елитният факултет на ВМЕИ. Преди влизането в казармата за пръв път чух една по-висока оценка за мен от майката на едно момче, с което се гмуркахме за рапани. Даже не знаех, че така изглеждам, . , че сигурно тренирам нещо защо съм имал много хубаво тяло и сигурно много ме харесват момичетата. Голям, но горчив смях от мен. Та това лято за първи път ме целуна едно момиче-чешко. След това първата година в НШЗО, а втората като ПКВ в парашутно десантен батальон. Харесваше ми службата, тежки физически натоварвания, физическа подготовка, специална подготовка, огнева подготовка, самоотбрана, нямахме сериозни произшествия, като не се броят счупване на ръце и крака, това са нормални неща. След това социализиране, следване, продължаване на тренировките, за първи път с млада жена, нещо повече от приятелства с латвийско момиче на международна студентска бригада в Бакьово, запознанства с "гедерейски" и чешки момичета на "Златните пясъци". Донякъде преодоляване на психическата травма от пъпчасването, но като правило продължавах да съм стеснителен с колежките, въпреки, че имах по-близки контакти с някои. Те всичките бяха умни, възпитани, културни млади жени. Относно типажите, които Вие описвате, може да се онагледят с два израза, "търкулнало се гърнето, намерило си капака" или другата е някаква строфа изписана на една врата до Ваймар "Всеки му своето". Жените не са виновни нито във Вашият случай, нито в моят. Продължавам да харесвам и да ме привличат жените, смятам ги за мили и прекрасни човешки същества или както казваше една колежка "душицо, случил си на жена, защото без жени край теб, няма да можеш да се оправиш в живота". Може и права да е била, но винаги съм чувствал топлината и женската енергия. Като правило съм се разбирал с тях, намирал съм общ език, което понякога това дразни леко съпругата ми, ама тя си ме знае. Но според мен вие не сте за психоаналитик, а по-скоро за психиатър или комбинация от двете. Жените не са Ви виновни за нищо. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 624413e03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторе, омразата е лошо нещо!

Човек трябва да обича ближния като себе си! А не да го мрази!

Съветите ми към теб са: не да ходиш на терапевт, а да отидеш на църква! В православен храм. Да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш! Да поговориш с православен свещеник и да следваш съветите му!

Като за начало можеш да прочетеш Новия Завет(втората част от Библията) като особено обърни внимание на глави 5, 6 и 7 на Евангелието от Матея! Там са цитирани думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, думи, които са абсолютна истина, Божии слова!

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 7eca93e2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да, май наистина не е лошо да поговориш с някого.
Не казвам, че жените са стока, но в крайна сметка и твоето е малко свръх.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 76fc3768c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Съмнявам се темата да е истинска, но все пак ако мразиш леките жени, трябва да мразиш и себе си, защото и ти не си тежък.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Омразата води до болежки и много заболявания на нервната система като цяло, високо кръвно също. Защо се отвращаваш от момичетата, когато ти не си им отказвал контакт със тях?

На мен много АМА МНОГО са ми се подигравали момчетата като бях малка, но никога не съм ги мразила... Дори са се опитвали да ме отвлекат с кола...

Но омраза не съм имала. Даже по едно време тотално обичах мъжете, поне тези в моя живот винаги са били будни и сърдечни хора. Омразата ти ще те доведе до много проблеми здравословни, защото самата емоция изкарва целият организъм извън баланс.

Недей да отслабваш, за да получиш жени и после да ги мразиш. Отслабни, за да си здрав и да вдъхновяваш и ти страдащите хора като теб.

Това ли е заветната цел? Страдал си и сега решението е самият ти да се превърнеш в злодей и да караш другите да страдат? Отмъщението изяде здравето на хората!

Ти си обаче единственият, който има някаква осъзнатост, което е наистина светлинка, осъзнаваш до някаква степен явно, че омразата ти носи моментно задоволство, но те прави по- нещастен и гневен в дългосрочен план.

А това е рецепта за здравословни проблеми в бъдеще с крайници, кръвно, главоболие и всякакви болежки. Защото тялото не е създадено да функционира от негативни емоции, а позитивни.

За това здрав човек не е останал-
Гняв, стрес, тъга, които сриват имунитета, от там консумация на алкохол и тежки храни, пушене, които вредят на всички органи, и накрая сринат целият организъм.

Човек, който има "буклук" в главата си се храни с буклуци в ръцете си.

Звездичка

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Авторе (дано не си авторка), правилно разсъждаваш. Днес всички качествени мъже трябва да станем женомразци и да тъпчем жените когато се налага за да им смачкаме самочувствието, което без покритие имат. Колкото и да е дебел един мъж той пак си е мъж и винаги може да отслабне, защото мъжкият пол има много по-бърз метаболизъм от женския. Жената е нищожество, създадено от природата само за да ражда и за нищо друго. Почти всички жени стават гнусни дебелани след раждане, с увиснала кожа и целулит, трътлести грозотии с голямо мнение за себе си без покритие. Много важно, раждали били! Скоро ще им отнемем и това качество с напредването на технологиите и тогава ще осъзнаят женската си незначимост и мъжкото величие. Да си мъж е гордост и мъжете в 3/4 от света благославят Господ за това че са се родили мъже, а жените проклинат деня в който са се родили, защото ги смятат за незавършен мъж, без пенис и тестиси, който не се приема като човек. За това в превод от английски човек е мъж, а не жена! Авторе, никога не трябва ние мъжете да помагаме на жени изпаднали в беда, защото са жени. Щом се смятат за равностойни и можещи колкото мъжете нека сами да се оправят. Само така ще разберат колко нищожни са спрямо мъжете и колко зависими са от мъжката сила.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: a046806674
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Нищо нередно не виждам авторе. Аз също съм умерен женомразец. Само че не мразя леките жени като теб, а жените с претенции. Гади ми се от тях и се усещам как ми доставя удовлствие да ги унижавам. И моето си има предистория. Няколко жени са ми разбивали сърцето когато бях по-млад. Сега не ми дреме, защото сърцето ми е като камък и не мога да обичам жена. Търся ги само за секс. Доставя ми удовлоствие да давам напразни надежди на почитателките ми и като клъвнат, да им обяснявам как си имам приятелка и съм ги поканил на кафе, за да им се оплача от любимата. Осъзнавам, че никога няма да мога да го върна на тези жени, които са ми разбили сърцето и другите не са виновни, за да се гъбаркам с тях, но ми носи някакво психарско удовлоствие. Да, психар съм, но не мога да спра. Жени, не познавате ли когато един мъж ви харесва за секс, та се правите на ощипани моми? Или ви се вдига самочувствието като му давате напразни надежди, използвате го и накрая му казвате, че сте искали да сте само приятели и харесвате друг. Не го правете, защото така се създават психари като мен и автора и тези психари един ден могат да се окажат с пари, коли, визия и да започнат да го играят джентълмени и вие ще клъвнете. И тогава те ще ви го върнат тъпкано.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: e7ffa2ecbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   аз съм 1, 60 и никоя не ме иска

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 30c6fd88a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ако това е истина, ще кажа следното - може да ги мразиш, но щом си с тях си същия. Ковра, ама от мъжки пол. Иначе щеше да имаш приятелка, с която да се обичате.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 5105b65c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Алоооо 21 много ясно, че познаваме кога един мъж ни иска за секс, но ти защо реши, че трябва да правим секс с някой с когото не сме в сериозна връзка. Нито се правим на ощипани, нито даваме напразни надежди, нито използваме, а просто даваме шанс на мъжът да се докаже като сериозен такъв. Колкото по-дълго ги въртим без секс мъжете, толкова по-голяма е вероятността негодните да изпаднат от коловоза с времето. И това всички мъже са го набийте в главите и го запомнете веднъж завинаги.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   20, ти май си социопат. Хора с твоето мислене са социопати, което е психическо разстройство.
Само че Вселената няма да успееш да смачкаш, а животът е най- строгият учител, много хора които се вземат за богове, свършват с ужасни проблеми или недай си Боже- болести.

А животните са по- топли и добри от теб- човекът, каква е логиката?
Хората с твоето мислене за "мачкане" имат нужда от сериозна лекарска помощ! Познавам добри психиатри, ако желаеш, ще те свържа!

Не, 20, сериозно говоря, защото именно "хората " с твоето мислене избиват хора и мамят. Промени мисленето си и го смени с терапия, медитация, йога и прошка! Накъдето си тръгнал, хич не е добре!

Звездичка

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Хора, това хич не е смешно... Ако ви доставя удоволствие отмъщението и това да карате хората да страдат... Това е съдизъм! Психическо разстройство е!

Има си Вселенски закони и неща, които ще са върху главите ви! Болестите и проблемите на по- зряла възраст са ви в кърпа вързани! Моля се на Бог да пази жените и децата от такива мъже! Това наистина е истинското зло на Вселената... Боже, моля те, спаси жените и децата!

Да си социопат не е нищо с което да се гордееш, нито пък да си съдист! Това е за психиатрията!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 29884482e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Женомразецът има неприязън към всички жени и не ги дели. Много мъже нямаме абсолютно нищо против жените, а само срещу онези дето правят тъпи номера. Така че аз не бих се възприел като женомразец. А иначе по темата ти ще допълня, че е съвсем нормално жените да гледат външния вид и да не се привлечени от закръглени мъже. Не можеш да се сърдиш, защото и аз съм спортен тип и не искам жени над 60кг.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 00a42b83fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Да си женомразец е най-нормалното нещо след като си опознал жените. Повечето хора (включително и жените) са женомразци. Единствено девствените лапета и/или дърти импотенти наивници имат добро мнение за жените като цяло. Не говорим за индивиди и изключения на правилото, такива винаги има.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   "Не, 20, сериозно говоря, защото именно "хората " с твоето мислене избиват хора и мамят. Промени мисленето си и го смени с терапия, медитация, йога и прошка! Накъдето си тръгнал, хич не е добре!

Звездичка "

Хей, Звездичке, още никого не съм убил или измамил. Как реши, че хора с моето мислене избиват хора и мамят? И какво значи мъж да иска прошка от жена? Винаги е обратното, жената трябва да иска прошка от мъжа когато е сгафила, защото иначе мъжът ще я пребие от бой. Нали знаеш, че мъжът физически е много по силен от жената и никоя жена не е по-силна от мъж, особено ако мъжът е ядосан. За това пак си помисли, кой от кого трябва да иска прошка-извинение! Звездичке, може ли да ми кажеш как според теб стоят нещата днес? Кога, преди през патриархалните порядки или днес с феми-извращенията има или е имало повече женомразци? Виж статистиката в нета, относно мизогинията-женомразието! Днес мъжете в някои страни дори практикуват фемицид, А в миналото имало ли го е?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: dcad888e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   30, да, имало го, от както свят светва го е имало. Едно време се е наричало "изгаряне на вещици" и се е водило по Malleus maleficarum, книга написана от мъж, който е бил отблъснат от жена, впоследствие я съди, губи делото и бива усмиван от цяло село.
Та да, това, което обясняваш го е имало винаги. Просто на нас ни писна да търпим. И между другото, не знам в кое село живееш, но жените се оправяме отлично и без вас

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   32, хората в миналото добре са знаели за вредата от женското безумие наричано днес феминизъм и за това профилактиката с изгарянето на вещиците е вид превенция срещу гнусотията на женското мислене и стремеж към равенство с мъжете. През целия период на горене на вещици са изгорени около 50 000 вредни жени. Но пък мъжете не са ги избивали тогава толкова много както днес заради женски престъпления срещу мъжете, защото такива са били много малко. Я пресметни колко жени днес предават Богу дух на година в Хр. свят, озлочестили мъжкия авторитет и величие? Днес няма законова уредба за унищожаване на феминистки и мъжете са принудени да прилагат фемицид, а и огромното нарастване на населението на планетата фемицидът се явява, като полезно действие срещу безполезния вече женски пол, който пречи за развитието на науката и напразно диша кислорода на планетата.
32, искам да те питам, как става така мъж да губи дело срещу жена, след като жените не са имали тогава права като мъжете и въпреки това жената спечелила делото, и то срещу мъж. Вижда ми се правен парадокс. Възможно ли е съдията да е бил жена, подло заела поста, облечена в мъжки дрехи. Папеса Йоана е също измамница, заела поста-папа и била жестоко убита от свещеници, разбрали за женската измама-позор за църквата.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: d64b6dfad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Номер 30, мъжът е направен силен, за да помага на хората, да пази слабите.. Не да ги тъпче и наранява :/ нещото, което масово прави и само оставя зло след себе си.

Звездичка

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Звездичке, природата е създала мъжа силен за да пази не само слабите, а и най-вече семейството. Е, как да пази днес слабите жени, които имат претенции да са по-силни от него? Щом жените са равни и равноправни с мъжете това означава че сами могат да се пазят от посегателства и както твърдят феминистките мъже не им трябват и са си самодостатъчни. Я пак помисли кой е по-зъл в обществото мъжете или жените?
Еврипид е казал: - "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината"! След като днес феминизмът с парите на милиардери като Сорос руши семейството, тогава какво да пази мъжът? Омразата към женския пол се създава по много начини, като се възхвалява женската простотия считана за превъзходство над мъжете. Случайно днес чух по БТВ как България била първа в света по брой жени в IT сектора. Е как сега мъжете да не мразят жените ми кажи? Вместо да се срамуваме от тази глупост то било хвала за българите. Че и потвърждават, че след завършване на образованието тенденция било повече жени да се назначават на работа и то с начална заплата 6 000 лв.!
Целта на Сорос е да се обезсилят всячески мъжете, а жените да безчинстват безнаказано. Никога няма да стане, мъжете да са масово зависими от жените, винаги ще е обратното. Ако мъжете искат да нормализират положението, трябва да "изтрезнеят" и да се косолидират, като използват физическата си сила по ислямски образец и да смажат жените заради изстъпленията им спрямо мъжкия пол. За създателките на Ме Тоо все ще се намерят мъже, които да им видят сметката. Вторият пол си е втори, винаги е бил втори и втори ще си остане!

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: dcad888e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   33 всъщност учените не са определили точна цифра и спорят все още по върпоса, така че може да са 50. 000 може и да са няколко милиона. Не се знае.

Ако те интересува повече по случая, имаш интернет прочети. Автора на Malleus maleficarum се нарича Хайнрих Крамер. Приятно четене.

И между другото: жените са участвали активно в обществения живот, винаги са го превили. Например всички знахари и акушери са били жени.

Идея: запознай се по-добре с периода от онова време, преди да говориш за него.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До №34-"Звездичка"". Не съм сигурен, но казвал ли съм Ви, че на Витоша има една хижа, над "Еделвайс", която носи хубавото име "Звездица". Та като видя вашият Ник "Звездичка", веднага предизвиква асоциации и извиква спомени от тази хижа. Аз съм възрастен, бих казал дърт, по новата лексика, видял всякакви неща, през живота ми, но това, което не разбирам и не мога да приема за нормално, някой да мрази жените като пол. Не казвам за отделна жена, а за жените като цяло. Привиждат му се клади, , някакво средновековие, та аз такъв ще изтрия от лицето на земята, ако има възможност с първата поредица. Винаги съм харесвал момичетата, а в по-зряла възраст -жените, привличали са ме неудържимо. Правил съм и глупости, които са били част от този процес на опознаване и изграждане. Понякога са ме изненадвали, а логичните постъпки на жените, но това им придава някакъв чар. Ами аз съм отгледан от жени, двете ми баби, родителите ми бяха на работа по цял ден. Може и това да е оказало влияние. Твърдо съм убеден, че жените излъчват някаква енергия, която е насочена към обичаният и желан от нея мъж. Вярно, че е имало и няколко жени, които са ми правили разни спънки в живота, което не съм очаквал от тях. Спомням си за една колежка, с която се познаваме от първи курс във ВМЕИ. Тя беше една такава, слабичка, дребничка, някак безлична. Та на една международна студентска бригада край Бакьово, трябваше да копаем траншейки за залесяване на борчета. Един ден я гледам, копае край мен, вдигни два пъти кирката, при това неправилно и спира да почива. Казах и да си намери място някъде по на сянка, а аз ще изкопая и нейната норма и така ден след ден. Не и давах да се мъчи, но тя пък се шегуваше със сарказъм, че любовта ли желанието дава неподозирани сили в момчетата, като в случая визираше, че бях се сприятелил с едно латвийско момиче от тяхната група. Ами беше си вярно, не си измисля, но не беше нужно така да ме "захапва". Бригада свърши, а с момичето бяхме в една група, идвала е десетки пъти у нас, правили сме протоколи, проекти, разменяли сме лекции, понякога у нас сме си приготвяли нещо за хапване, ако изгладнеем, познаваше родителите ми, ходихме заедно на кино, играехме с колегите бридж, но искам да кажа, че никога не съм я докоснал с пръст, освен когато съм и подавал ръка да слезе от превозно средство. Познаваше сериозната ми приятелка. Бяхме разпределени за работа в един институт и беше изненада за мен, когато една друга колежка, която познавах съмсем слабо, ми каза, че тя информира ръководството за някои мои постъпки, не го повярвах, бях изненадан, не го разбирах. Но пък може и аз да не съм бил такъв, какъвто тя е очаквала. както казва една друга позната, душицо с твоята наивност, събуждаш някакви майчински чувства в жените и винаги над теб има умни жени, дали в службата, дали в къщи , които бдят като орлици над малко орленце. Сигурно е, че хиперболизираше. Така, че мъж да не харесва жените като цяло, а не някоя, която го е наранила, не го разбирам. И нещо извън темата, дали някоя жена може да ми каже, защо съпругата ми толкова се дразни и смята за просташка глагола "чука ", смята го за просташки и не смята, че аз трябва да го произнасям. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 7ca27e5264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Питай жени защо нямат жени приятелки и ще разбереш, че има и доста жени женомразци.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

Аз съм " Звездичка". За съжаление, още от древни времена, тези на войни и кръвопролития, на мъжете, е било повтаряно, че мъжът е по- висш, че са господари и, че са създадени, за да спят с много жени... Че това е тяхното предназначение... И те са го повярвали, защото са били възхитени и са поискали да ни "обладаят само за себе си"

Така в съзнанията на слабия мъж - ние сме второстепенни, той не може да прости на бившите си от миналото, защото му е било повтаряно, че е "господарят". За него жените са на подчинена позиция, така е учен...

Тези виждания са тръгнали от зли диктатори в миналото, които са отвличали и поробвали момичетата още от малки. Случва се дори и днес и тази идеология е тръгнала всъщност от тях. После се е предала и на някои от религиите.

Диктаторството и чувството за превъзходство са нещото, което кара мъжете да убив@т, насилв@т, мразят и отвлич@т жени и до днес. Наистина много от тези женомразци са потенциални престъпници. Те не виждат в какво се превръщат...

Звездичка

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   " Аз съм възрастен, бих казал дърт, по новата лексика, видял всякакви неща, през живота ми, но това, което не разбирам и не мога да приема за нормално, някой да мрази жените като пол. Не казвам за отделна жена, а за жените като цяло. Привиждат му се клади, , някакво средновековие, та аз такъв ще изтрия от лицето на земята, ако има възможност с първата поредица. "

По леко десантчик, с тези твои заплахи има вероятност някой теб да изтрие от лицето на земята и то с лекота, защото изглеждаш като подобие на мъж, величаещ женската простотия и стремеж за гиноцентризъм. Това, което ти не разбираш и не можеш да приемеш за нормално над 70% от мъжете много добре го разбират и женомразието се увеличава, вместо да намалява. Намери си информация за мизогинията в Европа и ще разбереш за какво говоря. На мен не ми се привиждат клади или средновековие. Просто посочвам факти относно женската наглост и стремеж за власт още през средновековието. За това такива жени са ги изгаряли на клада, за да не заразяват останалите и да тровят обществото. Днешните вещици са феминистките, които се мислят за безнаказани, защото няма кой да ги изгаря на клада, само че има и нервни мъже, които не си поплюват и не признават женското равенство, като правят жените направо водоравни. Равенство м/у половете не може да съществува, има го само на хартия. Либерастията го наложи, като слага жените и в управлението на обществото, което е противопоказно. По този начин с жени в управлението едни други мъже, провъзгласили се за богопомазани искат да управляват света. Е, няма да им се получи. Жените не трябва да имат място в обществено политическия живот. Тяхното място е в кухнята зад печката. Светът се променя и краят на либерализма се вижда. Скоро в Европа ще започнат промени и предполагам властта ще премине в други ръце.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 561fd1d57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Н 42, не знаеш колко се радвам, че такива като теб ви разчистват...

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   До Звездичка, Има една притча. "На някаква сбирка, състояща се от млади жени се разгорял спор, на тема какво най -много обича жената. За почнали всякакви предложения, една казва, че жените най-обичат секса, друга казва, че най -обичат парите, трета децата, четвърта съпруга, пета -домът И да е подреден и чист и т. н. Така не и достигнали до някакво съгласие, и решили да отидат при много възрастна, и мъдра жена. Речено сторено, изслушала ги бабата и се усмихнала, като казала "Всички само до някъде сте прави, но истински жената най-обича властта над мъжът. " Не случайно възрастните жени са носители на това, което се нарича мъдрост. Гледайки в личен план има нещо вярно. Ако жена твърдо "играе", то тя среща още по-твърд отпор, но други постъпват в съгласие, с мъдростта, че водата и най-твърдият разрушава, само е въпрос на време. Когато се оженихме със съпругата ми, първоначално беше "твърда" и отстояваше позицията си, та, ако ще да е със сила, което много ме забавляваше. Налиташе на "фул" контакт. А аз съм тренирал девет години джудо и две години бойно самбо в десантният батальон. В началото даже ми беше смешно, та аз тогава тежах към 30 кг повече от нея, тя тогава към 55-57, а а аз към 86 кг или малко повече, а от време на време продължавах да ходя да се потъркалям по татамито, което допълнително я ядосваше. Същевременно беше станала най-младият началник отдел, и то най-тежкият, имаше специална притурка в паспорта И, в която със всички регалии характерни за Народната Република имаше право да се движи между граничните съоръжения и граничната бразда, разбирайте между кльона и браздата. Това е около 3 километрова зона, в която всеки се смята за нарушител и за отказ да се подчини на граничният наряд, може да бъде разстрелян. Работата И тежка и отговорна. По това време бяхме започнали в нашето направление да работим по- активно и по ТНТМ, хонорарите бяха шестмесечни заплати /чисти/. Когато колежките постигаха съгласие обикаляхме заведенията като: ресторант "Берлин", България, "София, "Ропотамо", "Плиска", "Москва ", след това разните механи и т. н., в института купони след работа също. Колежките хубави, умни много привлекателни, тръгнах по хлъзгавият път. Бях много дискретен, все едно нищо не се случва. Бях като Щирлиц. Няма промяна, нито в поведение, нито в лексика, нито в навици, винаги с обяснение, покриващо се до 80%-90% с истината. Съпругата ми е болезнено ревнива и много горда, прибирам се към нула часа, а тя с крива усмивка, почти гримаса, със сарказъм пита дали пак съм работил по ТНТМ и защо дрехите ми миришат на дамски парюм, и докато аз си събувам джинсите налита с нож. Винаги избираше много неподходящо и опасно място, а това е спалнята, -- пълно с остри ръбове, на гардероб, ракла, спалня, тоалетка и т. н. Едно подхлъзване и става тежко. Като цяло успявах да И отнема ножа, но един път, беше с една голяма и остра отвертка, та с нея имаше по-голям успех, успя доста добре да ме одраска до юголарната вена, потече доста кръв, тя изпадна в паника, но пък си струваше, защото секса от чувството за вина беше на висота. Така лека -полека премина към такиката на водата, бавно системно да ме променя и май е успяла. Постига се с търпение и последователност, бавно, упорито полагайки, непрекъснато грижа за съпругът и го оформя в желания от нея модел. Разбира се всичко това е по време на социализма, когато бяхме млади и градяхме кариери. Лично аз Звездичка, изпитвам искренно уважение и любов към жените, тези, които са около мен са прекрасни, опивам се от тяхната топлина, нежтокт, ув и загриженост. Не разбирам тези, които на харесват истинските жени, подчернавам истинските. От все сърце ненавиждам американогейският, джендеризъм и неолиберализъм. Като млад връщайки се от тренировка и минавайки понякога през Докторската градинка, съм оплясквал някой педераст, ако е ставал много инициативен. Също така не разбирам защо някои жени желаят да се превърнат в гротеско подобие на мъж. Та те са прекрасни именно, защото са жени и момичета //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 9968b37eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Авторе, и ти не си стока! Спиш с жените на приятелите си, и никаква вина не изпитваш! После, жените ти били виновни!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 3e441fbc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   То май повечето женени мъже сме минали в групата на женомразците.
Дори и десантчика го доказа в бръщолевенията си:
"... истински жената най-обича властта над мъжът. "
По нататък из главоблъсканиците на десантчика:
" Не разбирам тези, които на харесват истинските жени, ... "
и още
"... докато аз си събувам джинсите налита с нож... "
"... успя доста добре да ме одраска до юголарната вена, потече доста кръв, ... "
Ами май има за какво да не ги харесваме.
Чудя се кой е дал дисертация на десантчика.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   44, това е защото си придобил тези красиви и мирни виждания от други светове дори. Хората, които не са затворници на тази Земя и са се измъкнали от много вериги, винаги оценяват света и се наслаждават на живота. Те търсят мир и промяна към по- добро, а не диктаторство и отмъщение.

Често зверовете не могат да разберат просветлените хора с Извисено съзнание, те започват да обиждат и да плюят, защото се ядосват, че някой е извън техните вериги. Срещала съм много невероятни хора, и мъже и жени, и всички те са много различни. Не търсят да стъпчат другите, а обединение. Някои тук в коментарите много ама МНОГО ги е яд, че ние с теб си общуваме мирно. Те са зверовете!

И аз винаги съм се възхищавала на истинските мъже, има благоговение в тяхната сила да повдигат слабите и да придобивам мъдрост от тях. За мен мъжът винаги е бил дар, защото е щедър и смел, нещо което и аз искам да науча. Другият пол е нещо красиво, омразата към него никому нищо няма да помогне. Но това не са зверовете. Те нямат нищо общо...

Звездичка

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Звездичке, моля Ви не се ядосвайте, няма смисъл, наказвате себе си. Не съм изключение, като повечето нормални мъже и аз харесвам и обичам жените. Не съм от тези, които смятат, че жената е второ качество човек. Няма първо, няма второ, единият пол не може без другият. Някак главанаци бленуват как от стволови клетки и разделяне на хромозоми, ме правят някакви същества имитиращи хора. Жалка и налудничава дейност, която тя не е от вчера. Като взе нормален мъж, харесвам и обичам нормални жени. Понякога съм имал проблеми с някои, но и аз не съм безгрешен. Тези, които смятат, че някакъв двадесет сантиметров израстък му дава, някакво ментално превъзходство, много се заблуждава, в този израстък няма мозъчни клетки, има пещеристи тела.. Има главанаци, като към тази категория спадат, лумпените, дегенератите, които мислят, че от тях струи интелект, вселенска мъдрост, но за съжаление, ако те не бяха жалки, щяха да са само смешни. Не, че няма мъж, който някога да не е бил разочарован, от някоя жена. Някои мъже търсят такива "оборотни" жени, а след това скимтят като кученца. Трябва да знаете, че всяка жена, оставя драскотина върху сърцето на мъжа, който е бил с нея, колкото и време да е минало от тогава. Винаги съм бил в обществото и обкръжението на умни, културни, възпитани, жени, както в работата ми като научен сътрудник в един институт, работещ в областта на радио-електрониката. Голямата част от тях бяха научни сътрудници. В семейството е същото, съпругата ми е отлична математичка на инженерно ниво, аз и съпругата ми сме завършили ВМЕИ"Ленин", факултет радио-електроника, тя беше влезнала с бал 36. 00, а над него е само небето, завърши с отличен успех, технически директор е в голяма иновативна компания и ръководи над 300 мъже, за себе си казах, дъщеря ни също е завършила този факултет, но в значително по-ново време, има докторска дисертация направена на Запад, работи в чуждестранна фирма, Балдъзата също СМГ, също инженер, в подобна на нашата специалност. Пред нас пак има инженери, така, че дъщеря ни е инженер трето поколение Не съм бил като момче много мирен, бях затворен, но често се биех, а тренирах джудо от девети клас, бях пъпчив като корнишон. Може да се каже, че най-добрият приятел ми беше съседското момиче, чийто баща беше генерал от службите. Казвал съм го и пак ще го кажа, ако имам право да спася само и единствено един човек, а те са двама -момиче и момче, ще спася момичето. Смятам, че е по-важно от момчето. И не се ядосвайте, ако Ви се коментира с някой пишете. Успех. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 3e441fbc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Авторе, ще станеш за смях на терапевтите.
Кво ще кажеш на терапевта?
"Жените искат да се ебът с мен, даже искат да изневеряват с мен.
Затова почнах да ги мразя. "
Ми той ще ти каже: "Да ти имам проблемите. А аз искам да ги мразя по тази причина".
Ако терапевта е жена не знам какво ще каже.
Жени, дайте идея. Какво ще каже терапевтката на автора?
Само да не вземе и тя да си поиска, че автора съвсем ще откачи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 69344e6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Звездичке, бях ти отговорил изчерпателно, също така и на десантчика, ама ей на, не са публикували коментара ми. Явно модераторите не признават заглавието на темата и вършат престъпления, като не публикуват дори отговори, в които няма нищо нецензурно, освен обясненията за причините на женовразието. Докато няма наказания за недобросъвестни модератори с пристрастие и липса на обективност така ще е. Губещите сте вие, защото не получавате отговори на коментарите ви. Зверовете, както наричаш някого тук по същата логика могат да нарекат и вас с десантчика зверове.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 3e441fbc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Звездичке,
Десантчика е опраскал сума ти чужди булки.
Ако ти беше мъж нямаше да му се радваш толкова.
Добре че е понаучил нещо от бойното самбо, иначе жена му щеше отдавна да го е заклала.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   До №52, Не знаех, че такъв образ на разгонен нерез, който с пяна на уста, тича насам -натам след всяка жена съм изградил у Вас. Ще Ви разочаровам, не съм такъв, а към жените особено тези, които познавам изпитвам истинско уважение. Някои от моите постъпка са следствие на създалите се обстоятелства. Съпругата ми е от тези жени които са много горди, но иначе е стеснителна, волева, целенасочена с чувство за лично достойнство. Някога когато се запознахме, в една нейна тетрадка по частни диференциални уравнения, на първата страница с момичешки почерк, които има и до сега, беше написала една сентенция "Смъртта е нищо, честа е всичко". Даже не знаех от къде я беше намерила, а нямаше още навършени двадесет години. Зодия лъв е, може би за това е така организирана и горда. Не се превзема, не се лигави, отстоява позициите си, без да е инат. Нямаше да ме заколи, както мило се изразихте, по-скоро можеше под влияние на силните емоции, чувството, че е пренебрегната, нарушаване на достойнството И може да ме намушка. Да имаше период, когато вместо да отида да спя в детската стая или в хола, аз от обич, спях до нея. Тогава за всеки случай винаги увивах /колко смешно/ едната ръка около врата си. Тя е твърде рационална и след отминаване на моментните емоции, разсъждава рационално и хладно. Не претендирам, че съм образцов. Случките, които презентирам са се случвали преди много години, в друга политическа, социална, икономическа реалност, а най -важното самият аз бях в друга възраст, други емоции, друг светоглед, друго възприятие на реалността. Никога случките не са възниквали на "празно" място. Просто имахме всички непрекъснати служебни и социални контакти. Има една сентенция на Хераклит, която има дълбок философско -познавателен характер, за движението и промяната "Не можеш да влезеш два пъти в една и съща река". Защото нито човека, нито реката, вторият път ще са същите. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 8b182d4ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Десантчик, изтриха ми коментара към тебе както винаги... Но и ти сам си знаеш, какво мислим аз и повечето мъже за такива "мъже" като теб, хвалещи и защитаващи безобразията на "модерните" западни еманциПатки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 4b93eb2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   До №51. Уважаеми, в поста Ви, не разбрах защо "Звездичка"-та и аз, може да бъдем определени като зверове. От писаното до тук и то не само в този пост, оставам с впечатление, че Звездичка е мило, образовано, чаровно и разочаровано момиче или млада жена. Аз от своя страна съм на години, на които мога да И бъда баща, за дядо се съмнявам. Не съм грубиян, даже и по външен вид не изглеждам така, по-скоро спортен тип. Чета по някога и поезия, но специално в момента чета едновременно три книги, не ме затруднява, въпреки, че съпругата ми, която е много умна се чуди как не става каша в главата, но и аз нямам обяснение, не ме затруднява. Та едната е "Произходът на прабългарите " от Тодор Чобанов /беше зам кмет на София/- това е по-скоро нещо като монография, втората е "История на Втората световна война" от Базил Лидъл Хард-чел е лекции в военни академии в Канада, Израел, Великобритания, кореспондирал с роднини на немски команди, а третата е "Параграф 22"-от Джозеф Хелър. Слушам музика на "The Beatles", "Doors", "Rolling Stones", "Deep Purple", "Uriah Heep", "Pink Floyd", "Alphaville", "Foreigner", също Кени Джи, Шопен, Шуберт, Адажио на Албинони, Чайковски, Сметана, Брамс и т. н.. Разбира се български състави, никаква чалга или чалгоподобна. На парчета на изброените състави съм се "гушкал" с колежки, към, които съм имал влечение, няма как да го отрека. Губил съм се в тъмнината на бездънните им очи на приглушената светлина, вдъхвал съм аромата на парфюмите им, сливали сме се в едно цяло с прекрасните им, гъвкави, топли, ухаещи зашеметяващо тела. Никога не съм бил груб и невъзпитан. Присмивали са ми се колеги и даже колежки, когато на един купон след няколко водки, всеки започна да фантазира някакви сексуални желания, а аз заявих, че не мога да изнасиля жена, което предизвика бурен смях както от колежки и колеги, че по-скоро жените щели да ме изнасилят.. Не можах да им обясня във бурният смях, че вътре в мен нещо ме блокира и то не физиологично, а на ментално ниво. Не е въпрос до сила и желание, а до психика. Тъй като са ми скачали както на татамито, така и в казармата, а също и като момчета на улицата, за мен е важно жената де ме желае. Петимен съм да ме гушка, на млади години момиче, на зрели години жена, да усещам тази нейна, необяснима енергия, която ме обгръща с ласка и топлина. Харесвам си умните и скромни българки, имал съм познанства с руски, чешки, "гедерейски" момичета. Така, че не съм звяр и никога няма да бъда. Лек и хубав, слънчев, есенен ден, и внимавайте как гласувате. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   51, не се занимавай с тях, няма смисъл, аз за да ги нарека така- "зверове", съм знаела какво говоря.

Секс, бири, желание за мн- по малки момичета (n3дофилия) и омраза към другия пол- това е зверство. При тях няма уважение, нито равенство, нито мир... А само насилие. Говориш на хора, с които сте от различни светове.

При теб Десантчик, има изцеление, сила, красота, а при тях друго освен насилие и омраза няма.. Те са си избрали този път и аз няма да се опитвам да променя мнението им, само ми е жал за тях понякога :/

Звездичка

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 4e6e50021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   Трябва да разберете, че всеки ден е шанс за нов избор в живота. Избирали сте досега да мразите, желаете отмъщение и да живеете в самосъжаление, утре можете винаги да изберете промяна! - Да пуснете минало и да помислите за няколко мили хора, които сте срещнали от женския пол, може да е дори чистачка на улицата, или роднина, или лекарка, някой все е бил мил към вас.

Светът не е никога само черен или само бял, ще виждате и добри и много лоши хора, неизбежна е, но пътят от това да си " звяр" към това да започнеш постепено да ставаш " ангел ",
е въпрос само на няколко секунди промяна в решението!

Звездичка

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker