Разочарования - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разочарования
преди: 6 месеца, 17 дни, прочетена 681 пъти
Как се справяте с разочарованията в живота си? Притеснявам се, че след много силни разочарования в любовта, приятелския кръг (които се оказаха фалшиви приятели), роднините първо беше момента на много силна тъга, последван от апатията и от това, че буквално не мога да се доверя на никой за нищо. Преди смятах хората добри по природа, затварях си очите за много червени лампички в отношенията им към мен, докато сега е обратното, мисля всеки какво лошо ми мисли и не искам никой до себе си нито като приятел или нищо. Не искам да ставам мизантроп или да генерализираме, не искам да се отдръпвам перманентно и тотално от всички, но ида един момент, в който не можеш да поемеш повече разочарования: да те търсят само защото им се е отворило време, говорене зад гърба, включително и от половинката, изневери и още много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 16 дни
hash: d4b7269704
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има коректни хора, търси такива.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 6758600589
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз, след поредица от много тежки събития и катаклизми в живота ми, познах суетата на света и се обърнах към Бога.

Повярвах в Бога и се въцъркових в Православната църква!

И оттогава всичко постепенно се нормализира и си дойде по местата: водя пълноценен православен църковен и духовен живот и се чувствам прекрасно!

Обикнах и хората, и гледам на тях с разбиране, и без осъждане на немощите и недостатъците им. Аз също имам такива! Всеки има!

Затова трябва да се отнасяме един към друг с търпение, разбиране и любов!

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: a8e97dd575
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз не мога да живея без добротата и красота, затова я търся в хората, но разбира се там виждам и мръсотията, всъщност хората сами си показват мръсотията.


Трудно е да не се разочароваш, затова нямай големи или следни очаквания за хората. Гледай твоя вътрешен свят и не мисли колко гадни са хората

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 63cc6851e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И аз съм така, чувствителните хора страдат от такива неща. Когато си емпат мислиш, че и другите хора са такива и ще ти отвръщат със същото, но уви не е така. Просто се научи да слагаш по-големи граници, не се доверявай безпочвено и се отдръпвай веднага щом усетиш, че някой не те кара да се чувстваш добре. То и за това с годините човек стеснява кръга си до малко близки хора. Аз също имах жестоко разочарование и предателство в любовен план, а мъжът ме предаде и то при даден втори шанс от моя страна. Прекратих изцяло контакт, макар че той нямаше нищо против да продължава да ме използва. Грешката си е в мен, че пренебрегнах червените знаци, но животът учи най-добре по тежкия начин. Успех ти желая, да намериш себе си е най-трудната задача, става със себепознание!

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 6c36248dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много често казвам " Мразя хора! " и го мисля. Нашия вид познава жестокост и лицемерие, каквито не са познати на никой друг вид. И все пак (дори и да избягвам тълпи поради факта, че мразя да се чувствам притисната), смятам, че има хора, подобни на мен. Не се опитвам да задържа нокого в живота си. Гледам на хората в него по следни начин: временно имаме една и съща пътека, споделяме едни и същи преживявания и си правим компания, докато пътеките ни се разделят.

Продължавай да се опитваш да виздаш доброто в хората, радвай се за успехите им, помагай, когато можеш (без да очакваш нищо в замяна).

Тези два принципа ми помагат да живея сред хора и да бъда щастлива. И най-важното! Не забравяй време за себе си и наслада от собствената си комплания.

Лола

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 1cad3a881f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не само ти имаш тези притеснения. Масово хората след като са им забивали 1000 пъти нож в гърбът стават А-социални и неискат други хора около себеси. И аз след последната година вече всеки който комуникира с мен започвам да се замислям каква изгода търси да извлече.. Много малко останаха свестните хора за жалост.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: b4348901a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Амиии всичко което си изброил, съм го изпитал. Никак не се справям. Станал съм такъв, че не само че отбягвам хората, Ами и съм се превърнал в хаплив и рязък към околните. Само да ме заговори някой и откачам, гледам що годе тактично да се изнижа :) Живота стана твърде разнообразен и се разминаваме често с околните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker