Имам ли право на това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли право на това?
преди: 6 месеца, 2 дни, прочетена 1165 пъти
Семейна съм, що годе се разбираме с мъжа ми, гледаме си децата, всеки си върши задълженията, но нямаме никакви общи интереси. Нямаме почти никакви общи теми на разговор, това което на мен ми е интересно - него не го вълнува. Много сме различни и като характери и винаги ни е било проблем комуникацията - като съм разстроена или имам нужда от утеха или разбиране, той не го забелязва. Като цяло много не ме забелязва и не се вълнува от връзката ни. Общо взето за него е важно да съм изчистила, да има сготвено, да обръщам внимание на децата и да си получава секса веднъж в седмицата. Не обича да излиза никъде, не ни идват и гости. На него не му пречи, обича да си стои сам у дома, но аз се чувствам самотна и нещастна.
Започнах нова работа наскоро, където много си допаднахме с колегите. Имаме общи интереси, много ни е приятно да си общуваме. На няколко пъти излизахме след работа и си изкарвахме супер. Намерих си някаква среда и най-после се чувствам добре. Но на мъжа ми тези излизания не му харесват изобщо. Дразни се, сърди се, прави скандали, иска да напусна работа.

В компанията ни има и един колега, който очевидно има някакви симпатии към мен (макар че никога не си е позволил да ми го намекне дори), на мен също ми е симпатичен и приятен като човек, много добре се разбираме и ни върви приказката. НО не искам да изневерявам на мъжа ми! Искам да сме си само приятели с този колега, както и с останалите, да си излизаме всички заедно както до сега. Но според мъжа ми не е нормално да имам приятели колеги, че най - вероятно замислям да му изневерявам.
Нормално ли е да не ми позволява да имам своя среда, да общувам с хора на моето ниво и с моите интереси?
Това, че имам мъже приятели води ли се за емоционална изневяра от моя страна? Трябва ли да прекратя отношения с колегите и да спра да излизам с тях, за да е спокоен мъжа ми?
След като с него не можем да имаме нормална емоционална връзка и той не може (и не иска) да запълни моите емоционални нужди, толкова ли е лошо да споделям и излизам с други хора?
Моля дайте съвет какво би било редно да направя в случая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 1c13b766d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Абе как винаги установявате тези несходства в семейството, когато срещнете я колега, я някой друг. Те тези разминавания при вас ги е имало винаги, ама по добре викаш да се хванеш с някой такъв, от колкото да изчакаш и да си сама, да намериш правилния с твоите интереси и твоите занимания.
Логично сега те е засърбяло и търсиш в клетия глупак до теб вина и повод, да си го сложиш с другия, дето се вика да си с чиста съвест. Няма проблем, сигурно е че няма да цъфтиш от щастие занапред, няма кл да стане с тия избори дето правите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b2cafee98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ох милата, не и обръщали внимание и веднага в следващоя абзац с появява "колегата", с който иска да са само приятели.
И защо тръгна стакъв човек и имаш деца от него, като не можете 2 приказки да си кажете?

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: af5fe514b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Някакси още преди да прочета за въпросния колега, имах очакването че ще има такъв колега в разказа. Просто за вас жените, всичко дето хвърчи се яде. Не можете да се стърпите.
Това което описваш за колегите е ОК, само за онзи със симпатиите не е ок. Не само по отношение на съпруга ти, но и по отношение на колегата също. Обикновено с такива симпатии вървят и някакви очаквания. Ако продължиш да поддържаш тия отношения с него, независимо как си го обясняваш и оправдаваш за себе си, ако нямаш по-сериозни намерения, на практика го използваш. Ако пък имаш по-сериозни намерения, изневеряваш на мъжа си. Така че по-добре престани. Ясно че ти е приятно да си говориш с него, ама по тоя начин нараняваш поне един човек, ако не и двамата! На края ще приключи зле!
Ама имаш нужда, било ти приятно, нищо не правите... НЕ!
Просто си представи обратната ситуация. Мъжа ти да има колежка със симпатии към него. И реши дали е ок да има такава ситуация.
Всичко останало от разказа са алабализми, за да оправдаеш компанията на тоя мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 77e782a21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   От къде ги намирате тези мъже и защо? Само за да сте омъжени ли? Гледам и около мен същата работа-например жени с образование, с интереси, с претенции за интелектуално развитие се хващат с мъже, които се интересуват само да им е сложена салатата, ракията и да си гледат мачовете. И после пищят. И се увличат по колеги и фейсбук обожатели. Не, мерси. По-добре да си стоя сама.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 38fb3a301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да, изневяра е. Какви приятели са мъже и жени? Френдзона. За коли ли си говорите? Гримове, дрехи? Пишеш, че те иска, следователно като се правиш на приятелка, му се подиграваш. Даваш му надежди. Само общуване по работа и това е.
Като ти липсва емоция вкъщи, не я запълваш с де що мъжко видиш и да се правиш на френдка. Използваш хората вместо да си решаваш проблемите. Доста зряло поведение.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 5c7b2f830a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти няма защо да живееш като затворник заряди страховете и комплексите на мъжът ти.
Не иска да бъде част от твоите хобита, веселие, приятели, но настоява ти да бъдеш негова собственост и се придържат към това, което на него му е удобно и не му разбутва комплексите... ами да спреш и да се смееш въобще. Да спреш да мечтаеш, да спреш да общуват с който и да е, че той да се дразни от собствените си комплекси?
Иначе не му е лошо да работиш и внасяш, но ако може да си и с фередже... офф
Разбери с него, иначе ще то отрови малкото радости.
Няма право да ти налага своите страхове.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 525856bc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Интересно къде си бляла, преди да се ожените и да имате деца?
Какъв е смисъла да се обвържеш с някого, с когото нямате нищо общо?
Разбира се всеки има право да е щастлив - колегите ти няма как да се усещат, че си нещастна в брака си и някой със сигурност ще се опита да се възпозлва (и аз съм го правил с колежки). Какво точно ще направиш - ти си решаваш, но така както описваш брака си - не е щастлив и със сигурност ще става по-зле.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 93fada8d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От моята гледна точка нормално е да си имаш своя среда. Особено при положение, че нямате обща такава и той явно няма нужда от особено чести социални контакти.
Не е нормално да имаш приятели-мъже обаче. Още повече, когато подозираш, че някой те намира за симпатична (или иначе казано иска най-малкото да спи с теб, ако не те ще за връзка).
Може да си се виждаш с мъже в определения социален кръг, но само когато излизате в твоя случай целия колектив и там има и жени. Такива самостоятелни излизанки с мъже, споделяния, приятелства... не е приемливо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 часа
hash: b19b3f1514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо се ожени за него? Едва ли сега си разбрала, че сте толкова различни. Мъжът ти очевидно е домошар. Нормално е да не му е приятно да отсъстващ често от къщи.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 часа
hash: 0b9ad53127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   За жалост обаче мъжете нямат емоционални нужди и и дупките които да запълват не са емоционални повярвай ми. Сигурна съм че той е твоя колега веднага спечелил ти доверието ще поиска и нещо повече. Ти дали ще бъдеш готова да му го дадеш?
От друга страна за мъжа ти напълно те разбирам. Но ти говорила ли си с него как се чувстваш какво не ти харесва какво би ти харесало какво искаш да се промени. От написаното излиза че не говорите на тази тема щом има проблем трябва да бъде решен между двамата а не ти сама да се опитваш да го решаваш по своя начин за себе си.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 15 часа
hash: d61139fabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Когато се запознахме с мъжа ми бях малка, без почти никакъв опит с мъжете. Влюбихме се, той се държеше добре с мен и решихме, че сме един за друг. И двамата бяхме с еднакво по степен образование, а и излизахме повече преди. Но с годините аз продължих да уча и да се развивам, а той си остана на същото ниво. А и се оказа, че си е саможив и не му се излиза сред хора толкова.

Относно колегите - разбира се, че в компанията ни има и жени! Не би ми било удобно да излизам само с мъже. А и повечето сме семейни. Да, онзи колега е сам, но пък знае, че не бих изневерила, а и той сам казва, че сме си само приятели, така че не виждам с какво го използвам. А и не излизаме чак толкова често - веднъж в месеца някъде.

Не разбирам защо така съдите хората, които са решили да се оженят, че не били изчакали "подходящия"? Ами то на този етап сме си мислели, че сме подходящи очевидно, щом сме решили да се женим. (Човек никога не знае какво го очаква и на къде ще го завърти живота. То вие ако чакате "идеалния", цял живот ще си останете сами. )
Но с годините човек се променя, израства, нормално е понякога посоките ни да се разминат. Ние все пак сме 2 отделни личности.

Но какво следва според вас - щом сме се оженили, да си стоя залепена за него и да се правя, че всичко ми е ок да съм нонстоп у дома пред телевизора? Това си е неговият избор.
Или според вас е по-правилно да го зарежа и да лиша децата от баща им, само защото с него имаме различни интереси?


Авторката

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: 12643198a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "В компанията ни има и един колега, който очевидно има някакви симпатии към мен (макар че никога не си е позволил да ми го намекне дори), на мен също ми е симпатичен и приятен като човек, много добре се разбираме и ни върви приказката. НО не искам да изневерявам на мъжа ми! Искам да сме си само приятели с този колега, както и с останалите, да си излизаме всички заедно както до сега. Но според мъжа ми не е нормално да имам приятели колеги, че най - вероятно замислям да му изневерявам""" Самата Ви уговорка, че не искате да му изневерявате, показва, че тази мисъл никак не Ви е чужда. Трябва малко време, за да се мине само от мисли към дела. А колегата с, който сладко си говорите, скоро ще се превърне в другарче за горещи креватни игрички, но тази игра не сте е играли само Вие. И аз мислих, че съм само приятел с едни колежки, че само помагам в някои тежки дейности, я по вилата, я при сглобяване на нови секции, я да бъда на едната, нещо като упора при разговора с майстори, които работят на вилата. Да служа като душеприказчик на терзанията И, както на една, така и на другата, как мъжете им се губят в чужбина. Всичко това беше по време на последните години на соц. И така от дребни услуги и приказки, изведнъж квантов скок в отношенията, а там нещата силно се задълбочават. Най-интересното, че капана е сладък и лепкав и трябва воля и усилия от двете страни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 часа
hash: a44db04bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мъже приятели? Още една, която се прави че не забелязва, че тези мъже приятели искат само да спят с нея и после чао.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 часа
hash: 38fb3a301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   11, ми разнообрази нещо ти. Чакаш някой да те забавлява само, без ти да си мръднеш пръстта. Предложи нещо, организирай.
Тоя сам колега иска да те мине. Просто чака сгоден момент. Ще си рийнете и дотам.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 часа
hash: 051f8fce3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторката и се ще да я работят на няколко места а и семейството да си запази, типична БГ хитрана... после мъжете били лоши

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 часа
hash: b415b6690f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Очевидно мъжа ти не е от вчера.
Някои мъже се водят от следния постулат: Първо й съблечи душата и после дрехите.
И ти това много добре си го знаеш, но бъди сигурна няма да има щастлив край за никой от участниците.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 часа
hash: d8dd910e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Имаш право разбира се.
Но гледай мъжът ти да не те хване.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 часа
hash: 3b3336f22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре, добре! Явно всички сте на едно мнение относно колегите "приятели". Явно е допустимо да имам само женска компания.

Но кажете какво да правя с мъжа си тогава? Как да се разбера с него? !? Защото много пъти сме говорили по въпроса, казвала съм какво ми тежи, от какво имам нужда, той само обещава да се постарае, но реално нищо не се променя. Той просто си е такъв и явно няма и желание да промени нещо. И не е вярно, че чакам някой друг да ме забавлява, напротив, винаги досега аз съм била инициатор на всичкиге ни излизания и мероприятия. Но с годините това натежава! А и не е много кеф да караш човек да ходи някъде, дето не иска и през цялото време само да ти мрънка, вместо да се радва, че му се случва нещо различно.
Явно, както се казва насила хубост не става и трябва да се примиря, че до края на живота си ще тъпеем пред телевизора. Докато не умрем от скука или депресия....

Всички сте много силни в това кое НЕ трябва да се прави в случая, но защо не дадете съвет какво ДА СЕ направи? Бихте ли се поставили за момент в моята ситуация и тогава да ме биете с камъни?

Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 часа
hash: 41125c87b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   15, в голяма грешка си!
Изобщо нямам намерение да си лягам с друг мъж. Ако мъжете около мен имат такива мераци, то това си е техен проблем. Не бих унижила така мъжа ми, независимо какъв е. И да, ценя си семейството и винаги съм им била отдадена. Но нима човек няма право и на малко радост от време на време? То ако всичко е само работа, проблеми, задължения и пак работа... То егати и живота живеем!

12 - изобщо нямаме никаква уговорка, че няма да изневерваяме! Не сме говорили изобщо за това, просто колегите ми знаят, че си имам принципи и не бих ги престъпила.

Авторката

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 часа
hash: f832eb3f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От това, което прочетох, разбирам, че изневярата е неизбежна, въпрос на време!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 1 час
hash: 04ab5d9ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторке, ако нямаше такъв колега, който да ти е симпатичен и ти на него, бих подкрепил да излизаш отвреме навреме с колегите си. Но в този случай - си играеш с огъня!

Според мен, ако не престанеш, почти е сигурно, че ще се стигне до ситуация, в която с него да се сближите и да се случи най-лошото - изневярата!

Според мен трябва не само да престанеш да излизаш с колегите си(докато тоя колега е там), а и тотално да се дистанцираш от него и на работа!

Имаш два варианта за справяне на емоционална основа със "самотата" в брака:

1. Да продължиш да се развиваш в нещо да речем свързано с работата на компютър - графичен диазйн, уеб дизайн... Тоест да си намериш хоби, в което и да се развиваш и да ти бъде интересно.
По този начин няма да ти е скучно и самотно в къщи, и ще се чувстваш добре!

2. Да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква. В православния храм ще си намериш и много нови приятелки и хора с общи духовни интереси.
По този начин ще откриеш един нов свят и ще видиш нещата от живота по различен начин, и всичко ще си дойде по местата!


Давам ти конкретен пример: със съпругата ми сме осъществили и двата варианта: вярващи и въцърковени православни християни сме и същевременно всеки един от нас в свободното си време работи по свои компютърни проекти в различни области.

И ние сме домошари, но не скучаем в къщи, а всеки си се занимава със своите неща. Разбира се прекарваме и доста време заедно, обичаме се, уважаваме се, разбираме се.

Събота и неделя ходим заедно на църква, след това на разходка. Събираме се и с 2-3 приятелски семейства, ходим често и на кратки екскурзии, на почивки през лятото...

-----------

Пиша ти всичко това от опит, защото за всяка област е добре да слушаш хората, които имат опит в нея и да се учиш от тях!
А не да слушаш хора, които само теоретизират!

Надявам се, че коментарът ми ще ти бъде полезен! А и не само на теб, а и на други хора, които се намират в подобна ситуация!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 3b3754d511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке всеки пълнолетен сам определя правата си, дали имаш право решаваш сама, единствената уловка е че пълнолетните хора сами търпят последствията от своите собствени решения.
Сама си решила да се омъжиш и да народиш деца от мъж с който нямаш общи интереси, нямаш емоционална връзка, сега ти се налага да си търпиш последствията.
А ако избереш че имаш права на мъж приятел с който да си запълвате емоционалните нужди, вероятно ще си търпиш последствията от такова решение сама и разведена. Съвсем не говоря за сексуална изневяра, а за избора ти да отделяш от свободнто си време не за семейството а за колегата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: c8ef7a8040
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторката, очевидно си твърде семпла личност, щом се развличаш само пред телевизора и в кръчмата. Има и неща като книги за четене, всякакви игри, в които може да се включат и децата, различни хобита, медитация, сърфиране в компа, компютърни игри и др. Май не само мъжът ти няма интереси.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: e4373a3033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Нито ще си първата, нито последната, която ще се проебе. Въпросът е да си давам сметка за последиците, а не после да реве по форумите, че мъжете са лоши и ти си самотна майка.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 38fb3a301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   19, принципите ти ще изчезнат до няколко чашки, няколко попипвания. Знаем ги тия работи.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 12643198a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До №19 от №12. Ще Ви илюстрирам написано с един прост случай. В института ,в който бях научен сътрудник ,много често си правехме ,импровизирани купони ,при все повод ,най-вече рождени дни ,именни дни , търсехме поводи за купон.Алкохол ,бонбони и най-вече хубава музика бавни парчета на Пинк Флойд ,Форитър ,Дорс ,Пърпъл ,Алфавил и т.н.Та веднъж след един такъв купон слизаме по стълбите ,института е висок ,а нощната ведомствена охрана спряла асансьорите.Стълбите са сравнително стръмни ,вият се около асансьорните шахти.Доста тъмно защото и осветлението загасено ,а оставено само в коридорите и каквото свети през стъклените врати .Вървим надолу на краят а един млад мъж ,а след него млада колежка ,тя е с ботушки на високи токчета ,дали нещо се подхлъзна ,дали нещо се закачи токчето ,но тя изписка и залитна надолу .Колегата успява е хване ,но от залитането и от сблъсъкът ,някак случайно устните им се докоснаха.В първият момент и двамата бяха сконфузени ,но втората стъпка ,дали под влияние на алкохола или все още разгорещени от танците ,но втората целувка си беше съвсем съзнателна и от страна на двамата. Както се досещате ,не се спря само до тази целувка, следваше изпращане на колежката и се завъртя една връзка ,която продължи над две години.И двамата бяха по 29-30 години и двамата семейни и двамата с деца , а на женат беше с втори брак.Ако два часа преди слизането по стълбите ,някой им беше казал ,че това ще се случи ,щяха да се изсмеят.То този момент контактите бяха чисто колегиални ,пиене на кафе в компания ,разговори на различни теми ,даже не бяха много близки, само колеги ,но едно слизане по стълби преобърна всичко това. След този случай и някакъв период от време нещата рязко се задълбочиха,спяха заедно при все удобен случай ,дали на симпозиум в МДУ ,дали когато мъжът И е в командировка в чужбина или правеха секс в автомобилите си защото и той си купи кола.Всичко това се случва в последните години на "соца".И двамата внимаваха. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 12643198a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До Авторката """Но какво следва според вас - щом сме се оженили, да си стоя залепена за него и да се правя, че всичко ми е ок да съм нонстоп у дома пред телевизора? Това си е неговият избор.
Или според вас е по-правилно да го зарежа и да лиша децата от баща им, само защото с него имаме различни интереси? """Живота не е купон и щракана с пръсти. Да разбирам ли, че Вие сте "узрели " за изневяра и се само изчаква подходящият момент. Семейството е преди всичко тежко задължение, инвестира се когато сте млади, за да имате някакви по-спокойни зрели години. А когато се разделите с мъжът си не бъдете сигурна, че децата ще бъдат присъдени на Вас, все пак Вие с НЕ семейният Ви любовник сте виновна, за да се разпадне семейството. Дуецата ще бъдат отглеждани в не здрава среда и не бъде сигурна, че любовникът ви ще гори от желание да отглежда две чужди деца. Както се казва, за Вас game over. Ако се повтарям, моля за извинение, но само за повторението , за написаното -НЕ //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: b415b6690f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Много просто, напусни го и търси щастието си другаде. Останете в добри отношения с мъжа ти и отглеждайте децата заедно, макар и разделени. Без да си правите мръсно и т. н.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: a5705787cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Еми то може ли само да чистиш и готвиш, ама и вкъщи да седиш.
Все на мъжа да му е сгодно, а жената да изпълнява, не става така.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: e95b0b6029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Присъединявам се към коментар 21.

Прочетете го внимателно!

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 44e2b19013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До н. 21 - понеже на няколко места в сайта си споделял твоята история, искам да те попитам, ти защо се разведе първия път? Защо жена ти ти изневери? Дали ти също не си имал вина тогава, за да се стигне до там? Казваш, че със сегашната си съпруга живеете в мир и любов, и се разбирате прекрасно. Но дали и ти не си се променил от преди? ! Дали и с първата си жена си се държал по същия начин и си й обръщал достатъчно внимание? !? Т. Е. Можеш ли категорично да кажеш, че проблемът в първият ти брак е бил изцяло в жена ти тогава? Ти си бил добър мъж и баща, а тя е била лошата? Или просто не сте си пасвали като характери, не сте били един за друг, или можеби не е била достатъчно щастлива с теб, че да ти изневерява?

Не мисли, че се заяждам. Просто питам, защото определено имаш повече опит и искам да знам как виждаш нещата към днешна дата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker