Момичета, акъл имате ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета, акъл имате ли?
преди: 4 месеца, 20 дни, прочетена 4155 пъти
Чета всякакви теми в този сайт и не мога едно да се начудя на младите жени - как по дяволите се хващате с мамини синчета - пухльовци, и после се жалвате колко трудно било с тях? Как ви тормозят свекървите, а вие няма къде да бягате вече с едно или две деца...

Значи, аз такъв само като го видя, като го подуша и ми се драйфа. Честно, не ви разбирам. Смотаните мъже нито се грижат за тялото си, нито се обличат добре, нито са интересни. Все са жертви, все хленчат, могат с часове да говорят за болести и несправедливостите в живота... Е, какво намирате в тях? Как една жена да очаква мъжко присъствие от маминият сладък, след като той за себе си не може да се погрижи. Не може да вземе едно решение сам. Мама само да му скръцне със зъби и си подвива опашката. На 30 и нещо, вече е скучен като пенсионер. Има кръвно, има болести, запуснат, подут, един такъв уплашен и смотан, абе, отврат...

Според мен на слабите мъже не трябва НИКОГА да се дава шанс. Така е по-добре за цялото общество. Значи като ги съжалите и какво постигате? Мекотелото си остава мекотело, защото никога друго не е виждал. Отгледан от властна майка и без баща или баща-чехльо, от него никога не е израснал мъж. Едно уплашено същество, което няма пол. Единствената проява на сила в живота му е агресия спрямо жена или животно. От такива стават най-опасните психопати и агресори. Не ми говорете, че нацепените батки и мутрите са опасни. Такива една жена ги вижда и сама си прави сметката какво иска от тях. Никоя нормална жена не си отваря краката за такива, без да е наясно какво ще получи и какво може да й коства. Ама тези подпухналите, все страдащи и мънкащи мъжленца, не разбирате кога ще стоварят върху вас целият порой от стаена омраза към майката, дето ги командва цял живот и не им позволява никога да пораснат.

С такива не трябва да имате нищо общо, никакви връзки. Значи, ясно е, че психопат и нарцисист не подлежат на промяна, ами същото е и със слабите мъже. Не е видял друго освен полата на мама, такъв няма да се промени. Но вие ще страдате (или пострадате). Ако направите и глупостта да му родите деца, замисляте ли се какво се получава? Ами нещата се повтарят. Слабият мъж няма да се наложи над вас. Щете-не щете, вие ще поемете ролята на мъжа в семейството и пак ще възпитате мекотели. Колкото и да не ви се вярва. Кому е нужно това?

Видите ли пухльо, бягайте с 200. Нагледах се на заблудени момичета, които после горчиво съжаляват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 822691efa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Какво трябва да значи "пухльовци"?

Иначе не съм съгласна. Хората сме различни и харесваме различни персонажи и типове хора. Не случайно съществува фразата "за всеки влак си има пътници". Както има смотани и скучни жени с прилични мъже, така има и смотани и скучни мъже с прилични жени. Това е и ключовото - хората се разнообразяват един друг, обогатяват се, допълват се. Такива крайни мнения като твоето хич не обичам.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: b126b1c4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мъж. Подкрепям.
Ако един мъж не може да осигури дом и сигурност за семейството си не ми го хвали. Провал.
Според мен жените се хващат с такива защото мислят, че могат да ги променят или си мислят, че нямат избор

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 1f4fe16187
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Така е, мамини синчета да си стоят с мама. Мама да се грижи за тях. Никоя уважаваща себе си жена в 21 век няма да се навре със свекървище под един покрив да бъде вечно тровена и тормозена. Или да сте отделно а маминия всеки ден да дава отчет. Ако маминка си няма мъж съвсем зле е положението. Така го обсебва дъртата че направо не е истина.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 0a1c420d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   E, как? ! Нали това са митичните, добри момчета! Свестните, верни мъже! Нали има голямо мрънкане защо българката не избира Свестните мъже?
Свестни, разбирай мамини синчета. Изборът и е между мамино синче и батката. Друг вариант няма в тая страна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: f65bf86ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Така е. На тоя свят трябва да останат само красиви, готини и интересни хора, които по цял ден се поддържат и измислят начини как по-интересно да си прекарат времето, щот иначе скука. Те се познават по това че винаги са добре облечени, със скъпи дрешки, ръкавите винаги им стискат над лакътя и имат последен модел айфон (пф, само като чуя андроид и ми се повдига! ) И не им се налага да работят - те пари си имат. Личи си по готината кола и двата апартамента.
Тия бедняците, дето работят по цял ден, всеки ден, до пенсия, трябва да си отмрат. Не се занимавайте с тях! Никой няма нужда от такива хора! И да изчезнат, никой няма да забележи! Не мога да ви разбера направо. Вдигнете си изискванията. Нищо друго не е нужно да правите - само поискайте.
Ех.... Жена да си на това време. Хем всичко да имаш, хем от нищо да не си доволен...

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: f65bf86ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторке, ти си се загрижила за другите жени или за теб не ти стигат готините мъже? Колко готини мъжа ти трябват? Ако се налага ще организираме нещо, DMS кампания, репортаж по ьТВ, ще пуснем лелките да обикалят със снимки по заведенията. Само кажи и ще задействаме работата.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: d4d488e379
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ами то едните са мамини синчета, другите са луди психари мислещи се за големи мъже. Там реването е как я бие и не я оставя да диша сама.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 3ecd961027
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   А бе, нещо изкара едва ли не, че голямата част от мъжете са мухльовци. Има доста мухльовци с пари, така че не знам коя ще те послуша в тези случаи. Някои от мъжете, влизащи в тези категории, които описа, са и с големи пениси, така че пак не са за изпускане.

Забравяш, че я има и обратната страна. От гледна точка на мъжете огромната част от жените не ставате за нищо повече от еб@не, а някои и за това не ставате.

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 2cf027fc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Женски пръстенца са изписали тази тема.

Приятелко, никога мъж няма да те обича толкова колкото обича майка си. Запомни го. И най-качестваната жена да си, а е ясно, че си на светлинни години от това.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: ccdb598316
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Не забравяй, че такива агресивни същества като теб направиха мъжете слаби. Силата в едни отношения при мъжа, произлизат от слабостта на жената. Днешните времена дадоха много на жените и затова жените изнагляха тотално в нереални размери. А иначе наистина трудните времена карат жената да се снишава и от само себе си да отстъпи мъжката роля и това мъжа да си свърши работата.

Мъжете в днешно време са готови на всичко, само и само да получат каквато и да е жена. И смъкват критериите. А жената ги вдига по безброй причини.

Онзи ден майка ми дойде на гости да се видим и ми каза, че самата тя е шокирана от това как откровено грозни и дебели сланинести жени имат свръх високи критерии. Вика не може да си просто и грозновато и да ми искаш най-страхотния мъж. Или пък най-богатия. Вика гледаш го някакво грознчко, пък със самочувствие до небето.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 3496c08142
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Такива мъже си стоят сами и се чудят защо нямат жени. Всякакви оправдания намират и все са им виновни жените - пари нямали, кола нямали, не били високи 1, 90, жените имали извънземни критерии. А просто излъчват токсичност, която се усеща и бягаш надалече инстинктивно. И за капак - списък с 1000 критерия как да изглежда и какво да прави жената. Е, не става така...

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 192425100d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Кефиш авторе, жените които се събирали с пухльо нямали акъл, никоя нормална нямало да си отваря краката за нацепена батка. Значи разбрахме кои са неправилните мъже а не описа кои са оравилните, ти ли си правилния? Я се огледай, щом не си сред избраните, не е ли логично че жените сматят че ти си най-смотания?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: fdca3b1cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Много точно казано. В допълнение, ще кажа, че някои жени го осъзнават по-късно, дори като родят, защото мъжът ги е държал встрани от роднините си, за да не се види, че е мамино синче и въпреки това има няколко признака като: често, прекалено често посещаване на родителите си или живеене с тях или само с майка си на късна възраст. По правило подобни майки винаги са настроени против снахата, защото ревнуват сина си както любовница ревнува жената и не си дават сметка за различните роли на жените до мъжа като майка и жена, както на коя повече време да се отдели. И както кравата не суче от телето, така в случая кравата суче от телето и финансово, и като време и ресурси като така "кастрира" своя син откъм самостоятелност. Дори тя да рече да се отдръпне и направи на сърдита, той емоционално е толкова съзависим, че по-скоро би зарязал жена си и децата, взети заедно, отколкото майка му да му бъде обидена. В йерархията моите родители- децата ми, в която всеки човек в НОРМА на първо място винаги поставя децата си, те поставят родителите си, като им отделят и финанси, и отпуски, докато другите наши водят семействата си на море или планина: те трябва да се съобразят първо с времето на майка си. Спрямо жените си действат като предатели като се оплакват на майките си колко зле готвели или от някоя и друга караница, а майката го гледа с усмивка, кефейки се, докато му сипва някоя завъртяна манджа, като забравя, че и тя е била млада и някъде снаха. Нещата тръгват в детството при свръхпротекция често на болнаво дете, като това върви през времето и го кастрират като мъж.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: aa5a75e22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Много точно казано.
Ще ми се да го бях прочела преди 10 години.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 602fddb26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Тогава ще се научите да уважавате мъжкия авторитет. Ама и това не можете. Трябва да е хем мъжкар, хем ти да го моделираш по свой модел, да ти тича по гайдата, да ти угажда, че и да чисти, готви, пере, бърше прах, и да сменя памперси. Ай сиктир бе! Това няма как да стане!

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 8dd3a73f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Аз бих казал, че много жени се хващат не толкова с типичните мамини синчета, ами просто с тотални смотаняци, които в огромна част от случаите за нищо не стават - нито могат правилни решения да взимат, нито знаят как да лавират и дас е оправят в живота, вечно мрънкащи, вечно неориентирани, често емоционално неуравновесени, често без грам елементарна култура и етикет. И куп други мога да изброявам. Защо жените се хващат с такива? Вероятно, защото изборът на читави мъже наистина е малък, но по-скоро и защото жените макар и по-рано да узряват от мъжете, се оказва, че са доста наивни и неориентирани. Хващат се с някой, който се прави на интересен, който много бърбори и то на ниско просташко ниво. Жените си внушават, че това е човек, който "ги разбира нещата", който е "борбен", който знае как да се оправя. Вземат, че дори и брак сключват и дете раждат. Само от себе си мога да дам три примера на объркали си живота 3 млади жени. Моя братовчедка - лекар. Омъжи се за 10 години по-голям от нея алкохолик, учител по физическо в пропаднало люлинско училище. Под алкохолик наистина разбирайте класически битов пияница, който пие всеки ден, треска по масата и приказките му са на ниво - безделник пред входа на блока. В момента са с тригодишно дете и скандалите са ежедневие. Друга моя първа братовчедка пък се омъжи за мамино синче, което не може нищо да свърши. Баща му, заемащ доста висок началнически пост в полицията успя да го уреди да работи като разследващ полицай - нисък пост, за който дори не е нужно да те уреждат. Ако си читав и баща ти е полицейски началник, щеше да те уреди поне на по-висока длъжност. Моята братовчедка явно в наивност и сметкаджийство е решила, че ще стане част от семейство с възможности и позиции. Е, скоро след сватбата си поправи грешката - разведоха се и поне не роди дете, което да расте без семейство. И защото с нея сме близки от деца и често се виждаме, взе и ми сподели без дори да я питам - "Той постоянно се оплакваше, вечно му беше нещо криво и наистина ми дойде в повече и не издържам. ". Бил такъв още като се запознали, но мислила, че ще се промени... Третия пример ми е за позната - също кротко и възпитано момиче, което се омъжи за един неориентиран нервак, с който имах честта да работя 4 години. Просто по случайност ги познавах и двамата. Същият от първия до последния работен ден заедно си беше вечно крив, вечно обвиняващ някой и вечно надяващ се някой нещо да го уреди. А дори и работата му бе намерена от жена му, първа работа преди това, също му бе намерена от нея. Но поне тези, които ги уреждат са или мазни или мижитурковци, а този беше сприхав и скандалджия и опитите му да се сприятелява или натяга на някой бяха неуспешни. Ами същата позната беше семейство с този и имат 2 деца. Вече е самотна майка с две малки деца. Имам още такива примери, но ще трябва цял роман да пиша.
Та в заключение категорично може да се каже, че ограмна част от жените са доста неориентирани. Дори сякаш ми прави впечатление, че това са предимно по-образовани и интелигентни жени. Някои момичета с по-лошо образование, с липса на култура, но пък наложило им се да се оправят с живота, по-често си намират някой читав мъж.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 4e77b68cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Хаха, че те повечето жени най-много мамини синчета обичат. Нали трябва всичко да му е уредено още от ученик - кола, апартамент, екскурзии. Много са малко тия, които се хващат с някой дето може да си позволи да ги почерпи само кафенце и с честен труд си гради живота. Честно казано, аз досега мамино синче без приятелка не съм виждал. За сметка на това тия, които работят и учат здраво, за да догонят мамините синчета са масово без приятелки. Не съм чул досега някоя да се е оплакала, че са я завели на екскурзия с парите на мама или пък, че я возят в колата на мама. Оплакванията започват после, когато стане ясно, че мама казва как и за какво да се харчат паричките.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: f65bf86ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Абе то желания и фантазии много, ама реалността е малко по-друга и няма да се промени с мрънкане и ругаене по форумите.
Ако човек е избрал неправилния партньор или има нереални критерии или не е гледал на правилното място когато е било време. Наличието на пари, имоти и мускули не гарантира качествен съвместен живот.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: ed3678cc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Сестра ми е женена за такъв мухльо. С жена ми направо ѝ се чудим. Зет ми не може да каже две приказки на майка си, защото не искал да я обиди. Но няма никакъв проблем да се ежи на сестра ми, когато тя се защитава от нападките на свекърва си. Добре, че майка ми не е някаква проклета свекърва.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 42705d538f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Малко звучи злобно, но като цяло съм съгласна. Такива мъже не могат да бъдат самостоятелни и да живеят без майка си, освен това често нямат и пари защото са в двете крайности: или не работят и прислугват на майките си или харчат цялата заплата единствено за майка си, за битовите нужди, ремонти на дома им и подобни.
Ако не искате майка му и на вас да почне да ви казва какво да правите, по-добре не се обвързвайте.
За болестите не съм съгласна. Те не подбират млад или стар. Може и на 30 г човек да е с кръвно, подут, с болести. Каква вина има човека.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 910d735607
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Така е, но нещата са двустранни. То и аз искам 90% от жените да не са курви, ама уви - всяка втора е изпочупила десетки курове, направила се е на гъз с изкуствени мигли, цици, джуки и има претенции до небесата. После на 40, като поодъртее и вече анаболните татуирани батки не я чукат, се оплаква, че няма мъже. Ми те свестните мъже няма да те чакат да изпотрошиш всичкото татуиран курвар, че да ти дойде музата за семейство на 50, когато вече дори не можеш да раждаш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 910d735607
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Най-лесно е да кажеш - то другия пол не става, но видиш ли ние сме света вода ненапита. Огледай се и сред жените да видиш там за какъв курволяк става въпрос.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 6cc12d531a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Не знаех, че в очите на някои жени мъжете изглеждат толкова отвратителни. Попитах съпругата ми, толкова ли съм отвратителен, но изглежда да е свикнала с мен, защото само ми каза да не се занимавам с глупости. Не съм я видял никога да коментира нещо в мрежите, както казва, ако не мога нещо да променя, защо да го коментирам. Тя е високо организирана работохоличка, толкова е организирана и целенасочена, че понякога имам чувство, че ще пробие стената, за да изпълни това, което е намислила. Аз съм по -лежерен и имам нужда от такава жена, за да ми дръпва юздите. В къщи, смятам, че тя е силната личност, аз съм само силата. С майка ми /светла И памет, се разбираха добре на ниво снаха -свекърва/, а когато ставаше мен да критикуват са тандем, към който се присъедини и дъщеря ни, когато порасна. Смятам, че всеки мъж обича само три вида жени. :дъщеря, съпругата си, сестра си /майка си и евентуално бабите си, ако са живи. Останалите жени той ги харесва, може да се влюби, , желае ги, има огромно желание да прави секс с тях. Изглежда, че и жените имат сходна класация. Случвало ми се е с близка позната, да кажа, че сме правили секс и докато си почива и пуши, приятно отпусната да сподели, нещо от типа "Аз не те обичам". В интерес на истината, аз не съм я питал, но все пак нещо ме жегна и задавам резонният въпрос, че след като не ме обича, какво правим двамата в това легло. Отговора е смайващ, но кореспондира с женската логика " Аз не те обичам, но много съм привлечена от твоето тяло и физика" било и напомняло за древнокръцки атлет. Опитвам да И кажа, че дух и материя са едно цяло, но тя с усмивка твърди, че затова жените имат въображение, за да си представят в интимен момент съвсем различни неща. Гадничко е да бъдеш виртуален заместител и да ти го кажат директно, но такъв е живота. Както се казва, каквото повикал, такова се обадило. Лично аз без жени край мен, не си представям светът, в такъв случай той ще е отвратителен и кошмарен, аз в такъв свят не искам да живея. Жените ме зареждат с някаква непозната енергия, като не говоря за секс, а просто за човешка близост, за женска енергия и топлина. Случвала се е в института, седя си на работното място, пия аналгитици, но главоболието не минава, колежка вижда как се гърча като червей, слага ръка на главата и дали е случайност, но по някое време лека- полека главоболието минава, може и да е само внушение, може и да е от изгълтаните аналгетици, но ми се е случвало няколко пъти. Жените и мъжете са като, двете страни на една монета, ако една едната страна я няма или не е тази, която трябва да бъде, то монета е фалшива, а монетата е ЖИВОТА. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 6cc7819cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 4 най-накрая обади истината. :)))

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 42e236eae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 18, къде съм споменала "пари, имоти и мускули"???

Авторката

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 374a8fa2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Търсят масово лесен живот, но по - сложния е той, най - добре е нормалния живот, винаги е правилното нещо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: b29ab2bc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Аз съм от тези, за които повечето жени се чудят, защо по дяволите са се родили и каква е ползата от такива. Може да не съм съвсем типичният представител на тази отрицателна група. Не съм висок и не съм и нисък, сега съм някъде към 182-183см. изявено атлетичен, още от девети клас започнах да тренирам джудо, защото бях пъпчив като корнишон и не смеех да погледна момиче в лицето. Бях както се казва "онова, тихо джудистче от последният чин", аз съм като мишка, безличен. Бях отличен ученик, но никога пълен, любими предмети математика, физика, химия, с една дума всички без литература и езиците.
След това старшина -школник, десантен батальон, бойно самбо и така две години. Следва следване, продължение с джудото самочувствие близо до абсолютната нула, срамежлив и загубеняк, девствен до двадесет и една годишна възраст-бавна социализация, но държа да подчертая, много ме привличаха момичета, но пуста ниска самооценка, вследствие на "пъпчивото"юношество. Както се казва, мъглата на моето загубенячество започна да се разсейва. Като, че ли момичетата започнаха да ме забелязват, че съществувам, винаги съм бил мил, любезен, възпитан в отношенията си с тях. Физически съм значително над средното ниво. Станах един от най-младите научни сътрудници в института, в който бях разпределен/ говоря за събития преди демо-промените. Вече имах някакъв опит, запознах се с едно момиче и след повече от две и половина години ходене се оженихме. Тя е отлична математичка на инженерно ниво, много високо организирана, разбира се дете дъщеря, също с изявени математически наклонности. Всички сме завършили като средно образование елитни столични гимназии, а като висше ТУ/тогава ВМЕИ"Ленин"/ факултет радио-електроника, тоест най-елитният. Установих, че не отблъсквам жените, и тогава започна моят двойствен живот. Доста връзки, къде служебни, къде при командировки в Съюза, но винаги с моли, възпитани момичета и жени. Бяха хубави години. В къщи двигателя е съпругата ми, ама как ме е изтърпяла, остава загадка. Вярно, че три пъти се опита да ме намушка с нож, по -точно два пъти с нож, а един път с отвертка. Нямаше успех, освен в случаят с отвертката, все пак годините джудо и самбо помогнаха да не са нарани или да пострада в тясното пространство на спалнята където се беше афектирала. Кръвта не я броя, но тя се стресна, смешното е, че само в единият случай имаше повод за ревност, останалити, просто дрехите ми миришеха на дамски парфюми. Но пак да кажа, живот без жени няма и не може да има, а свят без жени, за какъвто си местаят разни мизогонци е отвартителен и не е моят свят. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: ed3678cc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Коментари като 15 винаги ме карат да се смея. За такива като него сигурно е анти-мъжкарско да готвиш, да чистиш и да сменяш памперси.

Май месец, жена ми падна и си счупи крака. Трябваше да е минимум 4 месеца с патерици. Предполагам трябваше да я карам да готви, чисти и пере?

Наистина е много жалко, че повечето мъже в България свързват мъжкарството с измъкване от домашни задължения под всякаква форма. За тях е важно да хвърлят някой лев на жената и да си сипят ракия. За съжаление, масовката от мъжете са такива.

Иначе, мамините синчета и татковите дъщерички са ужас някакъв. Познавам мамини синчета бол. Единият, на 33 години, живее с майка си. Мама му пере, чисти, готви, защото горкото момченце се изморява... да е охрана в магазин. Другият пък жена му го учеше как да пусне пералнята, защото той не знаел как. Смях в залата просто. Ако живееха сами, тези хора щяха да умрат прави.

Дерзайте, момци и моми. И не забравяйте, мамините синчета са чума.

Оня със сините очи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 374a8fa2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 15 изключително адекватен коментар.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: f456eba1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Добре авторке донякъде се съгласявам. Да мъжът трябва да се застъпва за жена си, ако майка му не е права. Да не е хубаво да бъде контролиран от майка си. Обаче да кажеш никоя жена да не ги взима и да си умрат сами ми се струва жестоко. Както каза коментар №1 за всеки влак си има пътници. Силния в двоката ще балансира слабия. Те могат да се допълнят като ин и ян и да се обогатят. Ми то всеки в един момент ще стане слаб. Един момент си горе друг си долу. Когато животът те учука и ти може да видиш слабост. Примерно да не си толкова хубава както преди години и циците да ти да увиснат след раждане и като погрознееш и мъжът ти неще дори да те целува като ти види лицето, тогава ставаш една комплексарка да търсиш чуждо мъжко внимание. Ставаш комплексирана, слаба и след това болна и, ако случайно си загубиш работата и останеш без пари. И след като мъжът ти те види че нито за ебане ставаш нито някакви пари, ако не можеш да изкарваш и ти каже " Ти си комплексарка и си станала слаба, а и си болна зарезвам те не те ща " добре ли ще ти е? Каква е тази любов да видиш човек да бъде в труден момент и да бъде слаб и депресиран и ти веднага " Оо зарязвам те ти си депресиран и болен, слабак "? И всеки може да се разболее дори и най - силния мъж. Човек не е виновен за това. Авторке много злобна ми се струваш. Ставал скучен като пенсионер?? Е добре мъжете 24/7 трябва да ви забавляват като циркови артисти ли? Не може мъжете напрекъснато да са забавни понякога са сериозни къв е проблема?
А и това тъпо клише, че мъжете не трябвало да плачат. Според мен мъж да плаче в труден момент не го прави слаб. И мъжа има право да изразява емоции, а не да ги подтиска.
Авторката все едно иска да каже, че мъжете трябва да са циркови артисти 24/7 да ги забавляват защото видиш ли било и скучно. Трябва да искарва много пари, няма право да е болен. Няма право да се разболява. Няма право да споделя, ако нещо го мъчи, няма право да плаче.
Ианаче за мамините синчета и мене ме дразвят, ама и надменните курви също ме дразнят и от двата пола има слаби, ама за някои неща немога да се съглася.
Иначе да психопатите и нарцисистите не се променат поприцип, но може и да има изключения. Особено нарцисистът и психопатът мисля че е по - голямото зло от слабия мъж. Нарцисист и психопат мъж ще те травмира и ще те накара да се чустваш като абсолютно безполезо нищожество. Ще ти наложат брутален тормоз на психиката. Нарцисистите са много гадни, ама то слабите мъже май са нарциси. Има два вида нарцисисти. Надут нарцисист е първия, а втория е прикрит нарцисист, който се изживява като жертва за да получи внимание. Не зам дали слабите хора се променаят. Според мен може да се променят, но е много трудно. Но дали си струва да чакаш толкова време да се променят?
Някои тук няма да ми повярват, но в ютуп има един, който казва, че е бивш нарцисист и, че се е променил, защото той е бил тормазен от друг по - гаден нарцисист. И понеже е преживял жестоко страдание и психически тормоз той сякаж вижда себеси и изведнъж осъзнава, че е нарцисист и че е поведението му преди не е правилно и рещава да се промени. Но той си признава, че няма много емпатия и на моменти се е изкушавал пак да манипулира хората.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 42e236eae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 16 - образованите момичета се връзват на такива, защото работят в офиси, а мамините синчета също се срещат там. Много рядко работят мъжки професии, сред други мъже.

По-простите момичета пък не се впечатляват от приказки или не ги вдяват. Гледат по същество какво може мъжът отсреща, като мъж. Доста по-бързо стигат до момента на преценка. Образованите му измислят оправдания, той е интелектуалец, той е забавен, той това, той онова, докато не се стигне до съвместен живот и не се разбере, че без да пита мама, милото не знае дори от коя страна да си обуе гащите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: fdca3b1cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Аз съм виждал и свекърва да удря снаха си, а маминия син да мълчи на майка си и то без снахата да е била повод за такова крайно действие. Същият мълчаливец после се ежи на жена си до крайна агресивна степен. Крушата не пада по-далеч от дървото.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 42e236eae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 31 - значи е жестоко никоя да не се връзва на смотльо, но не е жестоко после жената цял живота да страда, както и децата й? Ами то по тази логика е жестоко да избягваме и рецидивисти, психопати, крадци и тем подобни. Да ги посрещаме с отворени обятия ли?

Жената не е виновна, че някой друг е осакатил потенциала на една мъжка рожба да се превърне в мъж! За това се опитвам да предупредя всички момичета, които четат тук.

Момичета, вие не сте виновни, че някой друг е "кастрирал" емоционално псевдомъжа, по който сте се увлекли. Вие нямате никаква вина и никакви задължения към такъв! Най-доброто, което можете да направите за себе си и за бъдещите си деца (да първо мислим за децата и себе си, така е устроена природата) е да отбягвате такъв човек. Който го е създал такъв, той да си го "ремонтира". Вие няма да го промените.

А състрадание и разбиране само още повече ще засилят хленча и неспособността му да се адаптира към света на зрелите хора. По-добре да свикне жените да го отбягват и да приеме, че не е дорасъл за този свят. Да се научи да живее в него с някаква спомагателна роля, отколкото да напира да се вмести за сметка на напълно невинната жена. Ако много ви е жал за такива мъже, защо не се хванете за някой алкохолик или шизофреник? Или генетично обременен със страшни болести? И да му родите деца? Ей така, от състрадание и разбиране.

Слабият мъж е точно това - неузрял, емоционално дефектен индивид. Както има физически и психически дефектни хора, така има и емоционално дефектни. Не искате някой клошар или луд, който крещи и хвърля камъни в двора си, ама сте имали специален вкус за мамините синчета? Аман от такива глупачки. После се чудите в кой форум да се жалвате и какви антидепресанти да пиете. На една приятелка, аз й давам пари за бракоразводен адвокат...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 16b074656b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Естествено, че българките нямат акъл. А ако са и руси и нискочели това са по-скоро говорещи животни. Що за въпрос, то е очевидно. Ако имаха нямаше да се раждат деца в България, защото никоя от тях нямаше да се хване с остриган, татуиран, мургаляв, брадясал, първичен, ходещ с анцуг и маратонки чалгар и примитив, каквито са повечето български мъже. Затова и сме на това положение като общество и народ, заради подбора на мъж на българката, която също е куха заради подбора и и затова се възпроизвеждат основно кухарите и примитивите. Виж избора на мъж на една жена и ще ти стане ясно какво има в главата тя. Как може да няма една западна жена, която да е избрала да е с такъв мъж и всичките западни жени са избрали да са със стройни, светли, изискани, инетлигентни мъже, които никога не са остригани като за влизане в казарма, а само българките кацат всичките на такива примитиви? Мамините синчета, които не отговарят на това описание на мъж са къде по-добра опция от тях. Така, че жени с такъв избор на мъже нямат право изобщо да говорят за мъже и дават акъл за мъже, защото просто го нямат в главата. Обществото на България е основно от пълни олигофрени защото такива избират да възпроизвеждат българките. Инвалидизацията като народ е пълна, затова България е плътно блатото и е на изчезване поради самоунищожение, просто няма общество което да изпълнява пълноценни човешки функции и всичко се срива отвсякъде. И корена на това е избора на мъж на българката.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 0a1c420d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   36, къде виждаш друг избор? Има два типа мъже -алфи и мамини синчета. Алфи-татуряги, грубияни и насилници. Мамини синчета-изнежени, слаби, безволеви лигльовци.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 37a737221f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Всички обичат кварталния батка с бмв на лизинг и 5-6 кредита. Ще го познаете по бръснати крака, носи риза и сако когато е с приятелка, и анцузи когато не е. Мирише на Армани, грижи се за себе си повече от 6 часа на ден, ходи на фитнес и пие протеини. Нарцистичен е и обича себе си повече от всеки друг, но всеки друг е длъжен да го обича. Банята му е пълна с мъжка козметика. Говори извисено само за секс, фитнес и бой, има беден речник, но не му и трябва много (неговите жени не го питат за религия). Не знам какво работи, но знам че е мъжка работа. С три бустера и вярва в науката. Плюе на всеки, който не разбира от всичко. Винаги джентълмен и алфа, никога не отстъпва място на останалите бета мъже. Готов е да се сбие с всеки, който не му харесва. Не разбира от математика, но винаги говори в проценти. Винаги когато е в колата задължително музика на макс и отворени всички прозорци без значение кой сезон е. Готов е да се разхожда по къси панталонки в снега за да го забележат. Винаги брои колко човека се обръщат след него. Готов е да си хване чернокожа за да обере погледите. Важното е да са готини, а ние ще продължим да си миришем :)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 3496c08142
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Жена съм и въпреки лични разочарования и наблюдения през годините, не съм съгласна да квалифицираме ВСИЧКИ български мъже като зверове. И за жените мога да кажа мнооого хубави неща (и като майки, и като уж приятелки, и като професионални контакти, и даже случайни срещи по улиците)... Е, и?

Не забравяйте, че човекът е продукт на много фактори и са много малко родените зли хора, които от рождението си искат да навредят на всички наоколо. Има лошо възпитани, има преживели лошо, има и недоразумения и недоизказаности.

Има хора и хора, не мъже и жени, стари и млади и т. н. Така доникъде не се стига.

Според мен, вместо да се намразваме и обиждаме грозно, по-добре е всеки открито да си казва в началото, без излишен свян, какво иска и с какво не прави компромиси. И като вижда, че не върви, просто да слага край с уважение. Сложно ли е?

Днес никой и нищо не те кара насила да стоиш в отровни отношения, да работиш при лоши условия, да поддържаш лицемерни приятелства. Тогава защо си го причиняваме?

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: f36710e582
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   36 до 37. Ами като няма друг избор в България, няма да си лягате с мъже. Толкова е просто. Има модерни вибратори, има всичко. Има и чужденци. Ама там е работата че не само си лягате с примитиви понеже няма други, а, че кацате на тях като мухи на знаете какво, демек българките предпочитате примитиви. Да не ви е опрял някой пистолет в главата за да се хващате с такива, сами и доброволно го правите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: d1148be25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Много са се влошили мъжете. След хилядолетия на власт, патриарсите са започнали да губят властта си и жената все повече търси свободата, която й е била отказвана от много години.

Това направо травмира нарцисистите и те мразят това, като видят жена да говори за свобода и имам чувството, че се разпадат.

Нищо че свободата и независимостта са право на ВСЯКО ЕДНО човешко същество! И по минусите си личи колко нарцисиста съм жегнала.

Истинският мъж е от различно потекло- Той не стои вечно в миналото и не е обсебен с отмъщение. Гледа да остави нещо хубаво зад себе си и никога не би оставил семейството си да страда заради някаква травма. Всеки добър човек се ГРИЖИ за нещата които има с нежност и любов :)

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f68f0120a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   39, точно това е и моето мнение. Изключително се дразня на обобщения от сорта "мъжете са еди-какви-си" или "жените са еди-що си". И мъжете, и жените са преди всичко хора и не искат толкова различни неща от живота. Много проблеми биха били решени при по-добра комуникация. Не е трудно да се говори спокойно за нещата, да се поставят ясно граници, напротив, животът става много по-лесен.
Много хора обаче поради страх от отговорност и нерешителност, не комуникират правилно, имат нереални очаквания и съответно после реват.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 6bbfc43871
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Не знам къде ги виждате тия "алфи" в България. Предвид на това, че българите сме 80% мишкарски народ, да се говори, че било пълно с "алфи" е смехотоворно. Брадясалите потници с избушените БМВ-та, обути с китайски гуми са "алфи" само на тяхната улица и в селската дискотека. На непознато място са по-ниски от тревата и веднага започват да се оглеждат на кого да започнат да лижат подметките, за да си осигурят гръб. Такива са и най-големите мамини синчета, защото кредита за Е60-то го плаща мама, апартамента в който живеят им е пак от мама. Бачкаторската работа тип "бусаджия" и нея мама им я е уредила. Но, наистина е факт, че масовата българка е луда по подобни екземпляри. Не заради нещо друго, ами просто и тя е такава.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 0a1c420d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   40, като намериш ставащ българин, се обади. Ще му издигнем паметник.
Затова избираме чужденците.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 0a1c420d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   40, то само мазохистките се занимават още с българските мъже.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: fd43bf2a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   От 40 до 44 и 45

Ми значи всичките български жени сте и мазохистки тогава, защото е достатъчно човек да се огледа на улицата за да види, че почти няма двойка, която да не е типичната българска двойка - българка с остригания като за казарма, мургаляв, брадясал ходещ с анцуг и маратонки, първичен, плюещ по улиците примитив. Ако ти си от единиците български жени с акъл, които избират чужденците, то е явно, че основната маса от бг жените не са с акъл, защото е видно всичките какви избират. И какво се възпроизвежда, като маса в България.
Иначе български мъже, които да не са от описаните примитиви и дори час от тях да са от арийската раса има в България, но те са единици, а над 90% от българите са остригани, мургаляви, брадати, слушащи чалга и плюещи по улиците гнусни балкански примитиви, които не могат да изградят просперираща държава със самоподържащ се ред, те нямат толкова акъл за което и България е постоянно в блатото. С такива обезателно всичко се срива, те не могат да изпълняват основни човешки функции, те генерират само мъка. Изключенията на такива мъже в България са в същото време и единствените интелигентни мъже в цяла България, но както казах те са единици. То едното е пряко свързано с другото-арйският външен вид е пряко свързан с акъла, надеждността и обноските и обратното - примитива не е нужно да го опознаваш за да откриеш, че е примитив, той се разпознава директно по външния вид. Примерно от целият парламент на България, който е няколко стотин души в него има само 3-4 такива изключения. И всичките те са професори и хора с доказан умствен багаж и възпитание и обноски. Примерно инж. Николай Дренев от Възраждане, любимецът на Урсула - Киро Харварда, въпреки че е малко фалшив и ми прилича на смесена кръв за което от една страна е високо интелигентен, възпитан и изискан, но в същото време е изменчив, също като него частично е и кмета на София-Васил Терзиев. Други единици българи от арийска раса са сегашният ни премиер акад Николай Денков учен от световна класа, автор е на над 130 научни публикации и ръководител на над 40 международни научни и научно-приложни проекти. Участва в управляващите комитети на три европейски научни мрежи. Друго изключение е проф. Иво Христов един от топ умовете на България. Та това е средното съотношение - на сто българина 95 са примитиви, а от останалите 5 изключения 3-ма са полу арийци със смесена кръв и 2-ма чисти арийци. Изключенията са абдикирали от останалите 95% българи и знаят, че е неспасяемо, но въпреки това, ако изчезнат тия 5% изключения от населението на България, тук става страшен хаос едно към едно със Сомалия. Все едно да си светиш с цигарата в пълна тъмнина, като си край пропаст, колкото да виждаш съвсем бегло контурите колкото да не паднеш в нея, въпреки че се спъваш и падаш по очи постоянно в калта и тръните, и тя да угасне.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: ecad946c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Мамините синчета са мърлячи или разсеяни, по това ще ги познаете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 95486d6dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Чакай сега, авторке, не е толкова лесно. Избор няма почти никакъв. А чужденците къде да ги дирим. Те са приритали за нас, да спасяват бедни закъсали източноевропейки. Имала съм връзка с германец, умен и възпитан, но расист. Дори ме пита нали не съм циганка. Иначе като цяло съм съгласна. Такива мъже се лепят обикновено на силни, умни, самостоятелни и добри жени, защото знаят, че една сметкаджийка веднага ще им отреже квитанцията

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 602fddb26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Абе авторке какво си се загрижила за другите, а не кажеш, че ти самата си имала връзка с такъв? Сайта е анонимен и можеш да споделиш, че си се прецакала, а не да говориш от името на всички жени как са се прецакали и, че всички мъже са мекотели. Има и много щасливи семейства, но ти не си от тях и сега хвърляш огън и жупел по всичко що мърда. Дори познавам такива мамини синчета, които имат здрави семейства с по-две пораснали деца. И какво жена му е балама така ли? Не не е балама. Явно е харесала нещо в него и това я прави щаслива. Баламата си ти, защото от много избиране и много акъл пак си сама.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: c24e9cd328
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Смятам се за нормален, приличен човек и мъж, но като ми се лепна една лелкичка и като не й обърнах внимание, излезе, че съм Мухльо.
От 30-40 години насам никакво възпитание на "нежната" половина. Никакви морални ценности, никакви задръжки.
Това е резултата - пълна проституция.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: dcbd223d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Номер 49., "щастливи семейства" с нещастник вътре? !? !? ! Това само като го прочетох и останалото не виждам смисъл да коментирам.

Ама покани ги тез булки, да споделят колко са щастливи в здравия брак. Да не се окаже, че има много здрав брак, ама между п*тьо мамин и мама?

А мен не ме мисли. В тази тема говора за псевдомъже, не за мъже. Аз с мъже умея да се разбирам.

Авторката

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 602fddb26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   А ти какво можеш да предложиш на един истински мъж? Можеш ли да готвиш крем карамел, мусака? Хубави масажи можеш ли да правиш? Стегнато и изписано тяло? Можеш ли да правиш хубава френска? Да правиш хубава салата? Млада ли си? Смисъл не по-дърта от 22 години?


От номер 49

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker