Аз съм му първата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм му първата
преди: 4 месеца, 17 часа, прочетена 1439 пъти
Здравейте, от заглавието личи че ще говоря за моят приятел. Наскоро се запознах с него в обща компания. Добър е, средно красив и всичко между нас беше добре в началото. Но с времето разбрах че нещо крие от мен. Опитах се да разбера какво е и един ден случайно видях че е забравил да затвори една страница на лаптопа.

Видях че това беше сайт за проститутки. Бях малко ужасена, защото ние си правехме секс. Но явно или не му стига или наистина нещо има. Мислих си че е някой играч или ми изневерява. Поведението му ме учуди и реших да го питам директно.

Той ми сподели че аз съм му била първата. Приех го въпреки че той е на 29 години, аз съм на 25. Малко ме учуди че има такъв опит. Не че съм очаквала да е бил с 10 жени, но да съм му първата.

Той малко се срамува от това, аз му казах че няма от какво да се срамува. Нещо почна да мърмори че нямал опит, как съм щяла да го приема. Приятелите му го съветвали да отиде на проститутки за да не го помисля за смотаняк. Казвали му кога щял да се наживее че му е време за семейство и други глупости. Аз му казах да не се притеснява, но ме съмнява че иска да опита с други жени.

Добряк е, не е някой смотаняк, но поведението му наскоро малко ме разочарова. Аз преди него съм била само с 4, той реално ми е 5ия и бих искала нещо сериозно с него. През годините съм търсела само сериозни връзки, нямала съм някакви за по една нощ.

Вие имали ли сте такъв случай с такъв мъж, защото се чудя какво да правя сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 12 часа
hash: 1a0ec2da7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Радвай се, ако е истина. По-добре, отколкото да си 50-60-тата.
И да иска да си поживее, няма как да го спреш. Ако те оцени, оцени.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 часа
hash: 512767da55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ами как да го ти кажа... Щом си му първата, едва ли ще му останеш единствената или последната... Просто човек трябва да натрупа известен опит с другия пол, което, разбираш, няма как да стане само с една жена.
А това за неговата "неопитност" заслужава искрена усмивка! :)
Конете или лъвовете да не се раждат опитни? Това са рефлекси, древни колкото и живота на Земята...
Да, има много да се напредва и усъвършенства, ама чак пък да се притеснява, че едва ли не няма да може да го направи, след като няма конкретен опит - това е смехотворно...

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 часа
hash: 7466b39482
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Малко измислено звучи, но ако е вярна историята, не се ли замисляш, че това е скалъпено оправдание за проститутките, на които ходи?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 часа
hash: 27b75f128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хаха. САМО с 4-рима си била преди него. :-D На следващия ще казваш - САМО с петима съм била преди тебе! И т. н.
Може би е ходил на проститутки, щом казваш, че се справя добре. Вероятно има опит.

Всеки мъж в днешно време трябва да ходи по проститутки. Все пак той е на 29 и нормална приятелка не е имал досега. А и е по-голям от тебе с 4-ри години. Значи, съпоставимо на твоя опит, той трябва да е спал поне с 6 жени преди тебе, за да има баланс.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 часа
hash: b339eb1de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   приятелите му са му вкарали филм. Успех да му го избиеш от главата... натисковете за каквото и да е от връстници и роднини са ужас.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 7 часа
hash: 4137848c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз пък никога не съм имал проблем с това за какъв ще ме помислят, защото винаги съм бил уверен, че знам как да се справя пред жена, а и така и се случи. Тоя измислен опит съществува само в главите на истински объркани хора.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 часа
hash: b72fc8e64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма да си последната, но защо да не останеш с него и изживеете хубавите си моменти заедно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 час
hash: c9fc7e3374
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Може да се каже, "нищо ново под слънцето". Има такива случаи и ще продължи да ги има. Нито е единственият, нито е първият, нито ще е последният. Той е малко по -възрастен, но като правило, поне при моето поколение, момчета до към двадесет годишна възраст изоставаха в емоционалното си съзряване с две -три години от своите връстнички. Просто тогава живота беше по спокоен, някои социални и емоционални състояния се развиваха значително по -бавно. Всички момчета след завършване на средното образование, кандидатстваха и влизаха есента в казармата. Като правило почти всички момчета са девствени, ток -там някой, който е целувал момиче. След това както се пее в песента на Емил Димитров "Сбогом Мария, аз ще се върна след 700 дни", е дните бяха 730-740, а за някои и повече. Чак след казармата започваше бавната социализация. За много първата пълноценна връзка се случва със значително по-възрастната млада жена, примерно 10-12 години по-възрастна от момчето, в огромният процент от случаите, разведена и с дете. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 1b46f22db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   С жена ми си бяхме първи в доста отношения. Аз се бях натискал с много момичета, но не бях правил секс или орални ласки, а тя беше правила свирки на бившият си. Беше си девствена. Аз я дефлорирах. Сексът ни винаги е супер и двамата сме извратени авантюристи и пробваме всичко което ни хрумне. Наши приятели имаха редица партньори през години и масово се разделяха заради несъответствия в секса или изневери. Като под несъответствия споделяха, че им се прави секс, но не го получават от тяхната половинка. Така че опита (като бройки) няма никакво значение. Ти и със 20 жени да спиш по веднъж, като си пробвал две-три неща и то все едни и същи със всяка няма да станеш е*ач. Хубавия секс започва когато двама души се познават и си имат пълно доверие, тогава се случва магията.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 2c022b3daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Аз на 30, съм бил с 4 жени преди това, което не ми се струва малко изобщо. Още нямам 5-та. Не мога да си и представя да имам повече от 2 връзки още, много е натоварващо да се събираш, разделяш, пак да се събираш.

Ти на 25, с 4 мъже преди това, сега с 5-ти, ти се струва малко.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 685ca13f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 2, не знам как е с конете или лъвовете, но на мен някога при първите няколко опита не ми ставаше от притеснение, та хората невинаги можем да се сравняваме с животните.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 403a5fc390
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Като у вица::::Мутра пита фолкпевица:::Аз ли съм ти първия??? Дааа... кълна се в двете си деца...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: c2c15741e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти наред ли си? Как така ти ще си му първата, като вече Е бил с друга жена? (да, проститутките и те СА жени като вас, колкото и "нормалните" да не ги броите за такива)? И какво пък толкова се учудваш, като самите вие оставяте мъжете без избор и ги принуждавате да опират до проститутки? Ако не бяхте вие да се натискате на топ 10% от най яките батки, а останалите 60% да го карат на чекии, а другите 30% да ходят на проститутки. Знам, че няма да го разбереш, защото си жена, но мъжете без секс не можем и това не е някаква лигава, префърцунена емоция и "пеперудки" както при вас, а просто физиологична нужда като храненето, дишането, пиенето на вода и спането нужна ни, за да сме в добро физическо и психическо здраве, и да не получим рак на простатата и др. заболявания. За нас е все едно дали е с проститутка или с "нормална", за да охлабим жилата, и да ни олекне на организма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 8821022e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако има комплекси по тоя въпрос, много трудно ще ги превъзмогне. Имах дългогодишна връзка с мъж, който на 22, бе спал с 3 и му се струваха малко, особено след като половината му приятели бяха някакви страшни курвари и само сменяха момичета. Много бях влюбена и все слушах как искал да опита и с други, колко ли е хубаво да си желан от много жени и прочее. В същото време беше твърдо против изневярата и с действията си показваше, че много ме обича (в момента ми е близък приятел), но тия приказки убиха връзката ни до голяма степен и го оставих, въпреки че последната година и половина се осъзна и много съжаляваше. Втори път не бих си причинила такова чудо. Е, след като страда няколко месеца и ме моли да се връщам, преспа с 4-5 девойки и бе крайно разочарован от преживяното, защото нямало любов и близост, било кухо. Особен тип е - ем боли, ем сърби.

На твое място бих подходила с голяма предпазливост към този човек. Отвсякъде му се натяква, че трябва да "поживее", да си спал с много жени си е престижно, такова ни е обществото. Подложен е на голям натиск от приятелите си, от масовото сексуализиране, от самия себе си. Мислят, че изпускат нещо невероятно, някакви вакханки ги чакат зад ъгъла едва ли не и всякакви фантасмагории. Разбирам го, но не бих била опитното зайче, върху което да си прави тия експерименти и да се чуди връзка ли иска, по жени ли да ходи. Ще ти съсипе самочувствието, ще го мислиш какво прави, какво му се върти в главата и дали/кога ще ти изневери. Трябва да е много свестен, съвестен и влюбен, за да не обръща внимание на това.
Интересно каква е причината да не е спал с жена досега, не описваш някакви странности в характера или външния вид.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 0ae05daeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да не се окаже, че си първата нормална жена, а иначе има опит с 10 проститутки, но не ги брои.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: fbcff9ced8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Историята изглежда пълен фейк. Авторката прелитала от цвят на цвят досега и изведнъж попада на 29-годишен девственик, при когото решава да се задържи. Да не би още от началото да е показал някакви свръхумения в секса? :-) Само не ми казвайте, че авторката стои при него от любов, защото на 25 години, след интимни отношения с четирима, не съм убеден, че още е способна да изпитва това чувство.
Хора, влагайте повече креативност в историите си, моля. Измисляйте такива, че да изглеждат истински, а не изцяло съшити с бели конци :-)))

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 1f3fb4b6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторке, не искам да те шокирам, но май не ви е писано да сте заедно с твоя човек.
Съдя по своя собствен опит. За първи път го направих на 27, с жена на 31, наживяла се и готова за наистина сериозна връзка и дори семейство. Нито съм и казал, че съм й бил първият, нито е била недоволна от секса с мен, дори напротив. Но не издържахме дълго време заедно, защото имах желание да наваксам пропуснатото време. Е, не съм стигал до проститутки, това за мен е гнусна работа, но изобщо нямах желание да се връзвам с един човек до края на дните си. С нея правехме всичко в секса, но не е там работата. Просто имах нужда да „наваксам“ и се постарах да го направя в следващите години. И въпреки, че не се оплаквам (сега съм на 40 ), на моменти още съжалявам за пропуснатото време. Какво да се прави, това сме ние, мъжете, искаме да правим секс колкото може повече. И това няма нищо общо с възпитание, интелект и т. н. – просто такава ни е природата.
Не казвам, че всички мъже са такива. Има и такива които дълго търсят подходящата и след като я намерят, могат да се щастливи с нея до края на дните си. Но веднъж, щом някой му е пуснал мухата на твоя човек за „наживяването“, бъди сигурна, че ще ти изневери и че няма да сте дълго време заедно. 5 мъже за 25 години са нормална бройка, ако си преживяла големи разочарования в търсене на подходящия. Може да си го намерила, може да си готова за сериозна връзка и дори семейство (ако се обичате и човекът е свестен), но си имай едно наум. Ако сега има комплекси за пропуснати години, скоро няма да се кротне. Дори да ти е верен, дори след години да сте още заедно, мисълта за наваксването и наживяването лесно няма да му излезе от главата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8eb867cb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Звучи доста смотан и слаб. Нямаш бъдеще с този, мила. Ще те зареже в момента в който му се открие възможност да ти изневери и да се наживее.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 40bb62f826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Най -вероятно, ще иска да опита и с други. Няма нищо ненормално да го е направил за първи път на 29г. Ако държиш на него много. Пусни го да се наживее, след време, времето ще покаже

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker