1г по късно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

1г по късно
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 1101 пъти
Колко ли трябва да си обичал даден човек и да не го забравиш година по късно.

Като казвам голяма любов е това беше голяма любов.
Първоначално от разстояние, но като се срещнахме просто се влюбихме, тя беше момичето на сърцето ми.
През какво ли не минахме....
Разстояние, болка, караници, проблеми с родители, всичките нейни близки, приятели бяхс против нашата връзка. Тя го осъзнаваше но въпреки това не спираше да ме обича!
Въпреки че бях мразен и презиран от родителите и, преглъщах и ги гледах в очите заради нея.

Преди година на тази дата скъсахме, 1 опит направих и държахме 2 месеца още и просто напрежението беше голямо и последната караница прерастна в край: нито тя нито аз я потърсих.

Видях, че е опитала с 1 момче последно с още 1. Да ли и се е получило не знам. Не съм разпитвал.
Аз също опитах да продължа, работих здраво, излизах опитах с 3 момичета, не стана, нямаше я тръпката, при последната а да се получи и пак не става.

Блокиран съм, тя живее в друг град, не съм правил пак казвам никакви опити да се свържа с нея.

Честно да си кажа не съм я забравил през 20. 30 дни, просто преглеждам я през чужд я през фб страница профила и. Тайно просто...

Знаех че всичко е приключило, дори и да не беше вече техните със сигурност и бяха забранили контакт, до предния път тя ми го каза нашите просто се казаха ако избера теб да забравя за тях.
Тежки думи и дори нейното красиво и добро сърце не би ги понесло, кофти родители, самозабравили са се. Въпреки тяхното опорство тя до последния момент избираше мен и ги загърбваше, но в най решителния момент се отказа.

Бях обиждан руган, не съм ставал за нищо, не ме интересува да ли са видяли как съм след това, но нито едно от казаните от родителите и неща не се сбъдна, напротив надминах собствените си очаквания с което се гордея със себе си!

Направи ми впечатление че платформата в която се запознахме позволява да преглеждаш нови абонати.

Един познат ми каза, абе ти кога си скъсал с твойта, видях я в приложението ***** ами отдавна отговорих аз.
Тъй като не бях влизал точно заради това че там се запознахме, въпреки че намерих доста приятели от там, след 10на дни влезнах.

Стана ми интересно 10 15дни по късно като влязох видях профила и без тя да знае, че мога да проверя използвала същите инициали за регистрация с една буква повече(нов профил) и се регистрирала точно на рожденната ми дата 1ви октомври. Просто символично го е направила или с цел да ме подразни, нито съм питал, нито ще разбера.

Влезнах на 2 3 пъти след това видях, че доста хора са я питали за мен, но традиционно е отговаряла че се просто сме скъсали, евала че не ме е плюела.

Аз знам че тази тема няма смисъл, знам че всичко е изписано, но сърцето си тупти и въпреки новите приключения и нови планове, има някой който ще остане там някъде.

Стана ми интересно едно защо бе нали не искаш да ме виждаш, се регистрираш там където единствения шанс да ме срещнеш онлайн? , и защо бе точно на моя рожден ден, ... предния профил и го направих аз, защото тя ползваше безплатен неплатен профил и не искаше да плаща за подобна платформа, но не ми костваше тогава нищо 15лв.
Да ли с цел го е направила да ли да ми натърти, това че на нейния рожден ден не съм опитал да и честитя. 1ви септември.

Само по филмите съществуват големите любови нали така

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 28 дни
hash: ee6b9aa6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не споменаваш каква е причината да те мразят техните? Не се е случило, време е да се примириш. За мен няма нищо символично, просто търси друг мъж. Кое й е доброто не описваш, но като цяло жени, които си го търсят в подобни приложения за бърз секс и мимолетни връзки няма нищо добро в тях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 6510f9a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Разбирам, защо родителите на момичето са били против. Прост си на гъбена чорба.
Не, не само по филмите. Характерно е за ниско интелигентните хора да се влюбват силно. Ти си от тях.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: ad8980c620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Уф, детски истории авторе. Стегни се и не мисли кое, какво, защо. Продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 247d9575f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не не, не вини момичето. Проблемите в твоята глава, са единствено твой проблем. Звучиш хлапашки. Родителите и са били против теб, защото тя ги е настроила, а ти даже не си разбрал за това, винаги така става.
Някак всички балъци бъркате първите месеци с това после. Тя направила една камара циркове, обвинявала те, игнорирала те, не се борила за теб, ти някак още си въобразяваш, че тя е добро и скромно момиче.

Още гледай къде се е регистрирала и задължително следи кой ще е следващия, който ще я пори, и по-следващия и се сдухвай и си задавай още въпроси.
Година не приемаш реалността, сърцето ти туптяло, как пък всички глупаци се оказаха такива романтици.
Всичко това, защото умирате по лесното и по обиграни шаврантии, на които живота им е изпълнен с любовни изцепки, драми и циркове. Тя не направило едно нещо както трябва, ама все треските в другите гледа.
Ама на теб зора ти е да я укротиш, искаш да знаеш, че тази лековерната изведнъж ще стане порядъчна, само заради теб.
Е няма да стане, още го мисли.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 64c61ed0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, само по филмите, живей в реалността.
Точно е дебнала кога си роден и тогава се е регистрирала. Мда. Обсебил си се. Ако иска да те види, чуе, няма да се вкарва в такива шпионски схеми, а щеше директно да ти пише.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 99b998dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Н 1, не че родителите на момичето го мразят. Но момичето е искало да се отделят-да живеят под наем, или да си купят нещо свое. Нашият мамин златен обаче, е настоявал да живеят на етажа в къщата при родителите му, да не се отделя от мама. Съвсем логично е, че девойката е избягала с 300, и го е блокирала.
Това го знам, понеже авторът вече пише няколко пъти тази история.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 7fd6bc96b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 6, като не си запознат недей да се изказваш моля.

Родителите и бяха просто нарцисисти, те реално настояваха и се бъркаха във връзката ни, от уважение слушах, слушах.. накрая ми писна и казах в очите нещата.

Тъй като тя е в малко по голям град от моя, искаха едва ли не домазет да ме правят, тя да е близо до тях и прочие.
Привидно на това тя хареса моето градче, хубаво има почти всичко, спрямо стандарта на България е добър за живеене. Тях това ги побърка.

Започнахме да имаме общи планове какво как да правим виждаха че аз съм самостоятелен и няма да допусна да ми се мешат и търсеха с нещо да ме дразнят провокират, абе търся причина.

Не обръщах внимание, но на наглия им въпрос ти колко спестени пари имаш, да ми държиш сметка едва ли не... чакай малко?
На 28г съм работя от 18годишен, нашите не са ме питали, дъщеря и не ме е питала те любопитстваха... тъй като отговарях по отклонничево, те ме считаха за някъв дето работи колкото да не умре от глад, нямало как да издъргам дъщеря им, нямало това нямало онова.. от къде им дойде това нз..

Обличам се, нормално, чист спретнат съм, имам собствена кола, работя, където и да сме отишли съм плащал, правих и подаръци, купувах и разни неща.

Не ми е била целта да съм такъв какъвто не съм.
Относно жилището впрочем имам собствен апартамент за по горния неподготвен господин, отделно имам и етаж към нашите..
Как го постигнах ли ама не съм от онзи тип със салфетките по дискотеките, работех си, карах си малката количка, една година разработя един сайт, другата година го развивам, на следващата нов.. и така малко по малко от нищото имам един добър бизнес.

Тя го осъзнаваше, виждаше, че работя с ума си.. техните обаче не не аз за нищо не ставам, отделно че не искам да живеея там, което е абсурд.. нищо лично но аз имам изграденл нещо, имам работа, мъж съм.. и да ме слагат под чехъл..

Живи и здрави да са, най ме яд за нея. Беше добра, обичаше ме със цялото си сърце, какво ли не правеше да минпоже че ме обича.

Тя знаеше колко съм мил добър грижовен с нея.. как някой страхове от предни връзки и травми от детството просто изчезнаха. Като беше при тях тя беше винаги негативна, беше нервна, (техните бяха пълни ганьовци) като ме видеше и като оставаше при мен за повече време тв се променяше, сияеше.

Уви не успях, срещу на някой хора лошотията не мога да се справя. Дори бяха почнали да говорят родителите и с нейни приятелки че едва ли не трябва да и дават съвети да ме остави.. това като го чух просто бях.. Ох на какви хора съм попаднал господи.

А аз Просто я обичах от сърце!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: ee6b9aa6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   6, познавах един такъв и понеже накрая девойката забременя и се отделиха, техните направиха и невъзможното да я очернят до степен, че тя прекъсна контакт с тях тотално. Без да в познават добре като човек или да се опитат да я опознаят, защото не си е останал на предназначения етаж и да делят сметки с него, както преди. Та понякога такива отровни отношения много влияят на отношенията в двойката и накрая жената се отдръпва, а може да прекрати отношения и с мъжа си, който по правило нито я защитава или прави лек опит даже, с надеждата, че тая му е в кърпа вързана и ще го преодолее. Не винаги е така.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 7fd6bc96b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това бяха повече от отровни отшношения. Буквално искаха да не очернят.

Отделно разгадах какъв им е плана, защото се изуснаха че имат кредит за жилище и явно това им беше приоритет някой богат да се грижи освен за дъщеря им и за тях под някаква форма. Осъзнах го в момента в който заявих, че в тази ситуация да теглиш кредит е просто рискова инвеистиция и ако преди години донякъде си е заслужавало то сега на тези цени ще се заробиш ако нямаш спестени пари или добра работа.

Гледаха ме като бебе лампа- а аз просто съм завършил финанси, имам добра работа и впрочем имах достатъчна сума заделена с която да отида и да закупя в брой. Е това те не го знаеха.

На въпроса на дъщеря и, ще трябва да пестим за напред нали знаеш да, казах и това ми е пределно ясно, аз имам заделени пари, скромна сума..

Все пак нито ми е жена нито е майка на децата ми не бях длъжен да и казвам колко имам, но тя постоянно ми споделяше как това от стажа което работи го харчи до последната стотинка.. (бяха малко парите не я виня), и намекнах около 25хил. (Върпеки че бяха много повече)
За нея това бяха огромна сума... Бравоо на моето момче как успя да ги спестиш(тя вижда ще плащам където сне навън, отиваме на почивка, заведения)

Та тя виждаше потенциала в мен, но родителите и направиха всичко за да попречат тази любов да се превърне в нещо повече.
Но то с такивс родители винаги щяхме да сме на кръв.. каквото и да направех аз щях да съм онзи лошия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker