Смущаваща случка с моят приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смущаваща случка с моят приятел
преди: 3 месеца, 11 дни, прочетена 1098 пъти
Здравейте, попаднах на няколко истории по темата за мъже, които обличат дамски неща, и това съвпада с едно мое притеснение и съмнение, което е възможно и да си въобразявам, но в последните месеци ме гложди, но не знам как да го разреша.
С приятелят ми сме във връзка вече 7 години, заедно живеем от 3. Мислим вече и за следващата крачка -брак, деца. Той е на 29, аз на 25. Мога да кажа че си имаме общи интереси, имаме добър социален живот, доста общи познати с които прекарваме приятно свободното си време уикендите или след работа. В леглото също като за 7 години връзка смятам че сме си интересни, макар че не е като в началото, ясно е...
Та цялата история се появи около последния Хелоуин преди 3 месеца вече. Поканиха ни на парти, организирано от наши близки приятели в една къща, 20ина човека повечето от които се познаваме като приятели или познати. Трябваше с моят приятел да си измислим как да се облечем, минахме през няколко варианта, и в един момент ни дойде забавната идея да сме в "разменени роли" - т. е. аз да бъда облечен като мъж, той като жена. Счетох че ще бъде забавно и ще се посмеем. Даже предложих аз да го гримирам и т. н. При мен беше ясно -негов стар костюм, който вече му е малък, комбинирах го с една шапка мъжка и това беше. При него приготовлението беше сериозно, което малко ми се стори странно - дадох му една моя блуза, една карирана пола и това смятах че е достатъчно. Мислех да взема и от кварталния магазин някаква парти перука за майтапа и с това да приключим. Той обаче си поръча специално от някакъв магазин руса дълга перука, както и някакъв чорапогащник мрежест, който видях вечерта вече когато се оправяхме за партито в къщата. А най-фрапиращото беше че дотолкова се престара за външния си вид, че няколко дена се чудеше какво ще обуе, и най-накрая си купи някакви женски боти. Когато ги видях тия подробности вече бяхме в компания там и естествено нямаше как да покажа някакво смущение, макар че първия път като го видях така го погледнах странно, и той ме попита какъв е проблема...
Той така или иначе се епилира целия, и така да го гледам гримиран, с перука, къса пола, чорапогащник и женски боти... някак си не можах да си изкарам вечерта приятно. Отделно че го наблюдавах на няколко пъти като си общуваше с мъжката част от хората и се държеше много необичайно - жените ще ме разберат - стойка на тялото, жестикулация. Човек би си казал че не го прави за пръв път.
Та оттогава темата просто избягвам да я зачеквам с него, срамно ми е и ме е страх дали няма да ме помисли за някаква откачалка, ако това са просто някакви глупави мои филми. Но в последните седмици станах изключително мнителна, почнах да се интересувам повече къде ходи и с кой се вижда когато каже че излиза с приятели. В крайна сметка виждаме че това става все по-често срещано при много мъже, знам ли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 492b2a7f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   За 7 години би трябвало да сте изградили достатъчно добра комуникация, че да може да споделяте такива неща един на друг. Накрая ще излезе, че искаш деца от мъж, който дори не познаваш толкова добре колкото мислиш. Не виждам нищо лошо ако има интерес към такива неща, виждам проблем да обсъждаш в интернет това с непознати вместо като зрели хора да проведете разговор. В крайна сметка виждаме, че става все по-често срещано хора да създават семейства без да могат да си кажат в прав текст 2 изречения и то с месеци. Това е доста по- тъжно за обществото от това дали един мъж харесва да носи дамски дрехи у тях си, или не.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: b53ac6acc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И как за десетина години не го разбра, че бие леекичко наляво?
Нормален мъж нямаше да се съгласи да се облича като жена, камо ли да се кипри на парти, пременен като проститутка. Смешно щяло да бъде, ами смей се сега!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 4ccc157eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз от седем години живея с жена ми. Сексът ни е по-добър от началото. Правили сме всякакви глупости. Включително ме е карала да слагам някой нейни дрехи и бельо доколкото е възможно, тъй като съм доста едър и космат. На вашите години сме. Тя се кефи че каквато е малка може да накара голям мъж, който респектира хората навън, да се облече като момиченце за нея. На мен не ми пука грам. Педераст няма да стана от това, че жена ми ме е накарала да се правя на клоун, а и сексът в такива моменти винаги е много страстен. Забавлявайте се!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: a1d60b2640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Така и не ни обясни какъв ти е проблема смяташ че е бисексуален или че те мисли за недостойна жена?
Спри да се филмираш! Това че човек е старателен и има актьорски заложби, не значи че... След като сте решили той да се облече като жена, той трябва да има най-отличителните аксесоари на лека жена, а именно мрежест чорапогащник и руса дълга коса.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: c0ad787952
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ми на левият бряг е, ти си за пред хората. В най-добрият случай е би.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 99cc9f1074
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да има някакви гей наклонности човека. Това че прави секс с теб, не означава, че не го прави с някой мъж. Повечето гейове даже не смятат това за изневяра (както и повечето жени не смятат натискането с някоя приятелка за изневяра).
На мен ми се вижда противно, но ти си решаваш как да реагираш. Нещата няма да се оправят ос самосебе си - или си гей или не, а и лекарсвто за това няма.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 3782bdc27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   А теб какво те притеснява?
Би ли му предложила някой път да си легнете заедно, той направен като жена или не?

По принцип, лампата може да ви светне, още когато забележите, че даден мъж се ЕПИЛИРА ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО. Хубаво е да маха космите от пубис, под мишници, ако са много - гръб, но ЦЯЛОТО ТЯЛО....!?

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 66d3ed80ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колкото и да ми обясняваш, че е на шега няма начин да олекна женски дрехи, че и пред хората да изляза.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: f6069a2e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пак ли бе човек, обличай се със женски дрехи на никой не пречиш. Ако ти се пише напиши книга.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 41bed1302c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Стига де, нали за Хелоуин сте се приготвили. Държи поза. Не мисля, че е притеснително. Да беше започнал да се облича все така, ама не е. Било е само за събирането.
Не бих се притеснявала.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 1c794d0752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може просто да се е вживял повече от необходимото в ролята за празника. Ако имаше някакви такива влечения, вероятно щеше да си го забелязала за 7 години. Наблюдавай го все пак, но без да си обсебваща, ако има такива проявления, все някога ще ги забележиш. Ако няма - значи е било само за празника, вживвял се е прекалено в ролята си и всичко извън това е нормално при него. Въпреки, че аз лично това, че се епилира целия не го разбирам (мъж съм). Мислех си, че е излязло от мода, но явно не е. Ръце и крака на мъже гладки като на жена - това за мен не е нормално. Да, да обръснеш подмишниците и около онова място по хигиенни съображения - ОК, но ръце и крака ми идва в повече.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 36f38d71bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Виж сега - каквото повикало - такова се обадило!

Ти си му дала идиотска, гнусна и мерзка идея, а сега се чудиш защо така?

А не ти ли дойде на ума, че и този "празник" е анти-християнски и въобще не трябва да ходите там! (Ако сте православни християни)

Така, че основната вина за проблема е твоя!

Ако сте православни християни - отивайте и двамата да говорите с православен свещеник - и направете каквото ви каже!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d1c0c5f92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нали се сещате, че педерас не се става защото е облякъл пола... по-скоро е отключил фетиш. Честито на приятеля ти... попаднал е на жена с фантазии като на "пън". Тежко му горко ако сте заедно по-дълго време.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d81813ba5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не е нормално това за хетеро мъж може и да е би сексуален и от време на време да захожда в лявата лента.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d81813ba5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От толкова истории, за мъже които обличат женски дрехи, почвам да си мисля че историите се пишат от един човек с няква цел. Едва ли в България има чак толкова травестити!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker