Тя ще ми го отмъкне ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ще ми го отмъкне ли?
преди: 1 месец, 27 дни, прочетена 1617 пъти
Налага се да започна малко отдалеч. И, за съжаление, трябва да започна с това, за което ще ме нахраните яко, но хората, които преминат отвъд тази част, може би биха могли да ми помогнат.

На 16 години ме уредиха да работя в една малка фирма. Имах само един колега. Много, много красив мъж с 10 години по-голям от мен. Може да се каже, че се влюбих от пръв поглед и неусетно го нападнах като тигрица. Тогава бях девствена, не съм имала особен опит с момчета, но някак отвътре ми дойде да правя всякакви чудесии, за да ми обърне внимание. В началото не се получаваше. Първата половин година някъде просто ме игнорираше всячески, режеше ме като бях директна и изобщо не ми се връзваше на акъла. После лека-полека започна да се пропуква ледената му обвивка.
Още от самото начало знаех, че си има приятелка от шест години. С нея връзката му не беше добра. Те дори не живееха заедно, а той и не обмисляше подобна стъпка. Така че това ми даде смелост да продължавам с опитите си да го имам до себе си. Периодично ми се случваше да си открадна някоя целувка, да предизвикам съчувствие, че да ме прегърне и някакви такива. Но по някое време той сам започна да търси разговори с мен, започнахме да се виждаме извън работа и станахме близки. Станахме любовници.

Една вечер приятелката му се раздели с него. Била бременна. Не от него. Това е доказателство за това, че връзката им не вървеше! Не е изневерявал само той. Като му го каза хвръкнах от щастие, че вече ще сме официално двойка, но той ме поряза с това, че трябва да помисли какво иска и временно не иска да се виждаме. Продължихме да си чатим и да се чуваме. Няколко пъти се и видяхме. Тогава той ми каза, че всъщност има друга жена. Преди мен е бил влюбен в друга, аз даже я познавах във връзка с работата ни. И тя го е обичала. Но е направила нещо, което той не може да й прости и заради това не я търси. Но един вид се колебаеше между мен и нея. Аз тогава му казах, че аз съм там, а тя изобщо не го е търсила, с мен е изживява истинска любов, а с нея са било само на думи. Говорих му доста. И мисля че успях да въздействам, така че в даден момент официално да станем гаджета.
Представи ме на родителите си, на приятелите си. Предложи да живеем заедно още на първия месец. Изобщо щастие и половина. Наистина бях страшно щастлива!

Сега не съм.
В началото на годината той беше на един семинар, аз бях на състезание в друг град и не сме се чували този ден. Вечерта беше уморен и се видяхме на сутринта вече, когато ми каза, че е видял онази своя любов на семинара. Излизал с нея да пуши (тя, той не пуши). Поговорили си за повърхностни неща, за работа, нищо особено. Попитах го дали нещо е трепнало в него, каза ми не.
След няколко дни ме попита дали бих имала нещо против да й предложи приятелство във фейсбук. Искал да има възможност да си говори с нея. Била приятна жена. Казах му, че няма как да му забраня да общува, с който и да е, както прецени. Направи се, че не ме разбира и си се "сприятелиха".
В началото на февруари ми предложи да ме заведе някъде уикенда. Отидохме. Настанихме се в два и в три той ми каза, че имаме среща с нея да ни разведе в околността. Преместила се в района и го познавала, щяло да бъде интересно. Исках да видя отношенията им, така че не съм мрънкала нещо. Жената се държи дистанцирано, прилично, добронамерена беше към мен, не изглежда на шаврантия. Той също се държа подобаващо, държеше ми ръката, целувахме се, тя ни снима. Нямаше нищо обезпокоително на пръв поглед. Но двамата като си говорят има нещо. Не знам как да го определя. Но усещам, че имат специално отношение един към друг, не знам дали осъзнато или не. Като се прибрахме ме пита как съм си изкарала, дали съм я харесала. Казах му, че не, че ме притеснява присъствието й и не искам да се виждаме повече с нея. За миг видях, че това го натъжи или ядоса, но се овладя и уикенда продължи добре.
На 14-и бяхме кумове на сватба на негов приятел. Малка сватба. Трябваше да снима брата на младоженеца, но моят приятел се сети да покани своята така любима позната да снима, защото тя била много умела в това. Съди по няколкото добри идеи, които ни даде за снимките онзи уикенд като се видяхме с нея. Отидохме да я вземем, че да не харчи пари за такси. После много си говореше с нея, защото тя никой не познавала там. Спориха дали да й се плати или не. "Не, пари няма как да взема, може да ме черпиш някоя вечеря, хи-хи. " - каза тя и той веднага се нави, разбира се. В ресторанта танцува предимно с мен, но и нея покани няколко пъти - докато бях в тоалетната, като се заговоря с някой и той веднага припка при нея. Като се прибрахме бях просто бясна. Излях си всичко. Той отказа да разговаря с мен, излезе. Уж обикалял улиците, но аз мисля че е бил с нея.
На 21-и тя има рожден ден. И той ми каза, че ще отиде до нейния град да й подари нещо. Все пак такава голяма услуга му направила с фотографията си. Казах му, че това не може да мине пред мен и пак го насолих. Той каза, че не съм права и излезе. Като се прибра вечерта го питах наистина ли е отишъл. Потвърди ми. Пак му се развиках. И той пак излезе.
Вчера на 29-и му звъннах следобед да го питам какво иска да вечеряме. Каза ми да си поръчам нещо и че той малко ще закъснее. Когато се прибра в 22 и нещо го питах къде е бил и каза, че я е водил на вечеря, както е обещал на сватбата. Пак тръгнах да му обяснявам как това не е нормално и че ме прави на проста. Той ми каза, че ме обича, но и че моите скандали му идват малко в повече. Обясни ми, че губим връзката си заради липсата ми на доверие и ме помоли да спра да си мисля, че би могъл да ме замени с друга. Допълни, че при следваща подобна проява, ще ме помоли да напусна жилището не защото не ме обича, а защото не иска да разрушаваме всичко със скандали.
Замълчах аз. Но още ми пари и имам какво да кажа.

Аз много го обичам! Не искам да си представя живота без него. Той е най-красивият и мил мъж, който познавам. Джентълмен до мозъка на костите си. Много внимателен. Хладнокръвен, когато трябва. Емоционален, когато трябва. Умен. Находчив. Той е мъжът мечта. И този мъж е с мен! И аз не искам да го губя.
И разбирам, че със скандали няма как да го задържа. Но не разбирам как мога да го отделя от нея. Януари месец пак си проговориха, а февруари са се виждали четири пъти! А снощи са били и сам самички на вечеря, хора! Някога са се обичали, а може би и сега има искри. За мен е въпрос на време да стане нещо повече, ако още не е.
Какво мога да направя, за да го задържа?
Връзката ни беше чудесна преди тя да се появи. Ние си бяхме щастливи. Всичко беше прекрасно. Губя го просто защото тя е стара любов, неизживяна. Как мога да спечеля срещу това?
Моля ви, дайте малко акъл.
Ако съм разбраната женичка вкъщи, със сигурност ще ми изневери. 100%. Ако одобрявам срещите му с нея, значи просто да го поощря да си стават все по-близки.
Ако му забраня да се виждат, просто ще се разделим. Така като гледам няма да се съобрази с моята ревност.
Ако й пиша нещо, тя сигурно ще му каже. Пък и какво да й напиша?
Почти съм сигурна, че ако ако те стигнат до секс, аз ще бъда изритана от живота му. Усещам го, интуиция. Така че главната ми цел е това да избегна.
Вариант е да му кажа срещите му с нея да са заедно с мен. Че ще дам шанс да я харесам, реагирала съм пресилено. Ама ако се случи нещо такова като на сватбата аз да отида до тоалетната и той да танцува с нея, направо ще им избия зъбите и на двамата. И сигурно има и други неща, които ще ме дразнят и ще си личи и пак ще избухна.
Мога ли изобщо нещо да направя? Тя ми го отмъкне ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 26 дни
hash: d9930b85da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не че искам да те депресирам, но според мене е повече от ясно че има нешо към нея.. Където е текло пак ще тече са казали хората, може би тя още му се дърпа и затова не те е заменил, но от написаното се вижда че ако тя му клекне ти си аут.. така че внимавай!

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: b8d38460a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не те дочетох докрая, ама без да се сърдиш... , Гадина си ти.
Каквото ти е писано, ще дойде.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 11a3c3da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Направи всичко възможно и невъзможно да разбереш какво се случва на срещите с нея. Но без той да разбира. А през това време си давай вид на спокойна и не ревнива жена.
Когато разбереш какво точно се слува между тях, което според мен е нищо - ще се успокоиш и ще се зарадваш.
Ако случайно установиш, че те имат сексуална връзка (коео за мен е много малко вероятно ) просто му бий шута.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 9dce9a7899
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Нима мъжът е мечта е мъж, който откровено те разиграва? Той може да е всичко друго - красив, умен, мил и т. н., но всъщност твоята мечта е за мъж, който е наистина с теб. И той определено НЕ е тази твоя мечта!
Ж36

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: b5b4a544ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обсебена си от този мъж, което не е толкова странно на тая възраст, но от това идва проблемът, че не мислиш трезво и го оставяш да те манипулира. Правилно усещаш, че има нещо, някаква неизживяна тръпка и прочее, което пичът май няма никакви скрупули да подклажда. Добре му е да си има жена, ама му е още по-добре да се закача с друга. Чеше си крастата с нея, а теб те изкарва ревнива и невменяема.
Може да е много готин, умен и красив, но човек, който държи на половинката си, няма да се влачи като червей след друга. Класически манипулатор, който иска да седи на два стола... самият факт, че трябва да го възпираш, да присъстваш на срещите им и изобщо да мислиш всякакви схеми как да го отдалечиш, говори, че връзката ви е нестабилна и прогнила. В едни нормални отношения хората няма нужда да се пазят взаимно от трети лица, защото няма повод за това. Вместо да се унижаваш и да се тръшкаш, го прати да си ходи при въпросната и на нея да ѝ ги обяснява тия глупости. Този мъж не те уважава и няма да се учудя, ако връзката ви не е плод на твоята побърканост и обсесивно преследване. Самият ти текст звучи направо маниакално, а не като човек, който искрено обича... спри да се унижаваш и да се бориш със зъби и нокти за човек, който няма проблем да се слага на неизживяната си любов. Гнусно е и за двамата.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: fc194f71e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хахххахахха извинявай, авторке, но ме разсмя твоята история просто защото много си приличаме с теб. Само, че аз вече съм на повече години от теб и доста по- овладяна в емоциите си, изпитвам ги по подобен начин, но контролирам и налагам логиката в критични моменти.
А старата любов е интелигентна жена, която изключително добре умее да контролира ситуации, ги манипулира и излиза светица от тях. Познава мъжът добре, знае как да му въздейства, как да му предложи спокойна и приятна атмосфера след циклона (ти) как да го успокои ако го види нервен и бъди сигурна, винаги от позицията на уж приятелка. Ти и помагаш за това, защото реагираш чистосърдечно, но като непокорно дете, което ще избива зъби за любимата си играчка. А е любимият ти мъж.
Ти също не си глупава, виждам, че анализираш много добре, успя да ни кажеш и тук за нейните качества, без да се увлечеш да я нападаш или обиждаш. Там ти е силата!
Излез с тях, прекарайте си страхотно, а накрая пред него и се извини с нещо като "бях си създала погрешно впечатление за теб, оказва се, че си много интересен събеседник и добра компания".
Никога (!!! ) не допускай да знае, дори да не си помисля, че за теб е конкуренция за сърцето и леглото му! Не и давай такова самочувствие и крила- там ще те смаже, ти си влюбена и експлозивна, ще те предизвиква докато " гръмнеш" пак. Ще го извика по " спешност" нещо да и помогне уж, но ще го забави с вечеря примерно за да се побъркаш от съмнения, ще си пръсне парфюм близо до него за да мирише и той, ще го целуне дори по бузата с гланц за устни, за да няма причина той да се избърше, но ти като жена ще видиш веднага.
Хладнокръвие и много любов, усмивки и положително отношение към нея. Ако тя се опита в последствие да говори срещу теб, той ще те защити. А загуби ли търпение тя и изпадне в твоята ситуация--да се нерви и т. н тя е дотам, човекът ти няма да търпи подобни изблици още по-малко от приятелка--Стара любов, пък съвсем не ако вижда, че ти си разумна и не пречи на приятелството им, просто си на мястото си- до мъжът си.
Умната и не се давай :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 18a847c5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Голяма наивница си. Тоя си е. е и двете и не му пука. Начинът по които е започнал връзка с теб показва че никога не си била кой знае колко специална. Нито е влюбен в теб - ако беше нямаше да припка като паленце след другата. Ти си го преследвала постоянно и той си е казал "ооф айде, от мен да мине ще те ползвам временно- виждам че си на зор" А сега той тича след оная, както ти си тичала след него. Ти си обсебена от него, той не е трябвало да прави нищо за да те привлече. Скочила си му като невидяла мъж. Да, другата ще ти го вземе, защото е по-хитра от теб. Ти вече нямаш правилен ход с него. Той е обсебен и ще направи всичко за нея.
ж, 26

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 048448c588
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Мъж, който иска една жена, не излиза с други. Мъж дето на една изневери, при другата пак.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 1a82308e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Красив, мил, супер мъж, ама какво от това? Не е твоят мъж. Имай достойнство и го остави. Нека се събира с тази, по която припка. Ти ще си добре ако си научиш урока: най-готините мъже за връзка и семейство са стабилните - не да те кара все да си на тръни, дали-или…

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 7365f5954b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Била си на 16, сега на колко си? 17 ще навършиш след 2 месеца?
Хубаво пишеш, не точно като за 17 годишна. Защо го казвам? Защото имаш по-вече от един уж мъж на 27, който странно, все е имал много ценни жени около себе си. Но едновременно минимум по 2?
Я, да видим как точно е подредена схемата:
6 години с една девойка, но не живеят заедно. Не се учудвам, че се е явила бременна от друг. И аз на такъв бих му разклатила рогата.
На края на тази му връзка се включваш ти, едва успяваш да го срутиш.
Той, пък признава, че преди теб е имало друга, но тя се издънила яко и той не я търси.
И, като заживявате заедно щастливи, той се присеща, че не може така и ще си другарува с тази, с която са се обичали.
Опитах се да се сетя за мъж на 26, който наистина да е мъж. Еми, не можах. Но сега времената са други, може пък по-адекватно да се развиват мъжете. Но като гледам моите синове, ми се струва, че пубертетът се е удължил с едно има-няма, 10 години.
Та, за твоя човек- директно ти казвам, че не знае какво иска и ще ти скъса нервите. И понеже знам, че любовта има малко общо с логиката, не очаквам от двама ви да се свържете с главния мозък. Той ще опита, но няма да му се получи. Ти ще чакаш, пак същият резултат. Поне не забременявай от някой страничен мераклия.
А! Помисли, дали ако тази съперница отпадне от надпреварата, твоят човек няма да се заплени по някоя следваща.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 5fd3f5b31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ергенът в действие...
Ами пази си го в харема.
Да ти кажа ли нещо?
Ако е отговорен мъж, тази, която му роди дете, ще го задържи в един дом с него.
Ако е без отговорен, същата с детето може да попадне в графата "самотна майка".
Ай сега ти като си умна, нали до умен мъж се иска умна жена, прецени коя от вас в каква конфигурация ще се окаже.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 82a713c204
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Боже, турски сериал! Не искам да те съдя, но ще ти кажа откровено какво мисля за цялата тая история и за теб.

На първо място, ти не го обичаш. Той е просто един каприз за теб. Бил красив, бил джентълмен... дрън-дрън. Това не е любов. Просто си си го харесала и искаш на всяка цена той да бъде твой. Възприемаш го като вещ или домашен любимец и това се подразбира от начина по който се изразяваш: "ще ми го отмъкне ли" или "как да го задържа". За теб не е важно дали той е щастлив, а дали е твой. Любовта няма нищо общо с това да третираш партньора като вещ.

Когато човек обича истински, за него щастието на партньора е на първо място и е толкова важно, колкото собственото щастие. Ако ти обичаше истински този мъж, щеше да се отдръпнеш още в началото, за да си уреди той нещата с бившата си любов. Просто щеше да разбереш че мястото ти не е до него, защото сърцето му отдавна е заето. Когато човек обича истински и види че чувствата не са взаимни, просто се отдръпва. Нека любимия бъде щастлив с любовта на живота си, макар да не си ти. Ето това е любов. Способността на саможертва.

Вместо това, ти си започнала да го манипулираш, да му "въздействаш" по твоите собствени думи, и да го убеждаваш че трябва да станете гаджета. Значи, не само че него не обичаш, ами и себе си не обичаш след като самичка си решила да се унижаваш по този начин. Да се лепнеш за един мъж който не проявява интерес към теб и да му се мазниш за да ти обърне мъничко внимание. Това е липса на уважение към самата теб. Когато видиш че не ти обръщат внимание и няма интерес, редно е да си тръгнеш и да запазиш достойнството си, а не да лазиш отчаяно подир другия.

Детски ти е акъла и разсъждаваш крайно незряло. Как очакваш тоя човек да те приема сериозно, след като от самото начало си тръгнала да съблазняваш 10 години по-възрастен мъж, знаейки че е обвързан? Със сигурност в началото те е възприемал като малка пикла, а сега продължава да гледа на теб като на незряло момиченце което ако не друго, му дава секс. Нямаш уважение към самата себе си и сама се слагаш на тепсия да те използват.

Накриво си почнала от самото начало. Първо си го подтикнала към изневяра, а сега трепериш да не ти се случи същото. Значи той може да изневерява на други, ама ти не би приела подобно нещо. Е, как тъй? От самото начало си се държала гадно.

Не ти ли е ясно, че си на резервната скамейка, защото тоя човек никога не те е харесвал истински и няма и да те хареса защото нещата не функционират по този начин? Насила хубост не става, народна мъдрост. Значи тоя "мъж мечта" не се среща с други женИ просто за секс. Среща се с една определена женА, защото има тръпка към нея. Изневерява ти емоционално най-малко.

Имай малко уважение към себе си и прекрати това болно обсебване. Крайно време е да почнеш да разсъждаваш и да се държиш като зряла жена, а не като капризна тийнейджърка.

Искала той да бъде неин. Ами то всички искаме много неща, ама не всичко е възможно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: d2ac9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Кажи му да прави това което смята, че е правилно:) -

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: d2ac9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За да му изясни кое е правилно му кажи да каже на другата жена, че цигарите са грях на чародейството и да спре да пуши! Ако спре да пуши значи уважава решението му и няма от какво да се страхуваш щом се съгласява с него след като нещо е грях да спре да го прави.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: d2ac9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пак съм аз :) Аз пък искаш да си на 100 %да си сигурна в него не го мърси с твойте грехове и той ако е чист няма как да направи нещо мръсно... Или ще кажеш ааааа това не ме устройва аз искам да чувствам неговия дух в мене тогава и другата ще иска да чувства същото то!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: d2ac9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако го обичаш не трябва ли да мислиш всичко което правиш дали някоя от постъпките ти не го вкарва в... Грях!?

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 7d95abcf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   НИКОЯ фирма няма да наеме 16 годишно дете на работа! Без значение дали е било преди 20 или 2 години. За мен специално частта със фирмата и това, че си била на 16, докато си работила там, е пълна измислица. За останалото, макар че не го четох до край, ще кажа, че може и да има някви верни неща. За мен историята е, хем малко истинка, хем много лъжа.

Гаро

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 3fa1574b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Никога не те е искал, а си била алтернатива, така излиза от историята ти...

Ако те уважаваше, изобщо нямаше да се занимава по никакъв начин с други жени.

Никак не ми звучи перфектен, а е доста егоцентричен по отношение на отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 048448c588
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Той предпочита да излезе с няква, а не с теб, която си му приятелка?
Веднага е започнал да ти говори, че ще те изгони, ако се държиш така, какво иска той, попитай го. Страшни неуважително е, че излиза с друга.
Моят мъж няква бивша му пише да се видят и той тръгва на кафе, викам му а с мен не искаш да излезеш на кафе, с друга е по- добре.
Мъж и жена приятели не могат да бъдат. Особено, ако мъжа харесва жената. Намери и ти един приятел и излизай, на него хубаво ли ще му стане?

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: f4952aeab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До №8, не е точно така, както Вие твърдите. В емоционален план не е проблем един мъж да е влюбен в една жена или момиче и да прави секс с друго. Това не го натоварва емоционално, не променя навиците му. Като правило мъжът на ментално ниво прави разлика между жената, която обича и другата. Връзка с втора, че случва и трета жена, при това едновременно не е нещо необичайно. Но тава е силно натоварващо емоционално, но също и в организационен план. В описваният случай като, че ли всички се познават, поне визуално, което е доста изненадващо. В останалите случай мъжът е пресечната точка. Понякога жените може и да подозират "нещо", интуитивно да усещат, че нещо не е точно както трябва, да се губят в догадки и предположения, съмнението ги "яде" отвътре, особено съпругата му, която по закон и емоции властва над сърцето му, а когато тя е и ревнива тогава положението е сложно. Като правило това не продължава дълго, може да е година-година и половина, но през това време най-тежко е положението на мъжът, той е като муха, която се оплела в някаква емоционална паяжина, . Трудно се излиза от това положение, без да нанесе трайни следи на съпругата си. Трябва много търпение такт, креативност, не е достатъчно да е само много внимателно, но най-важно е нищо да промени в своят обичаен облик като емоции, държане, навици, което е много трудно. Не трябва да променя и отношението към своите близки били те родителите на двамата, към баба му, към дъщеря му. С една дума той външно е същият никаква промяна, но вътрешно е друг, като трябва, много да внимава да се не се разпадне като личност. Може да се каже, че повечето мъже, , могат да го правят, сравнително успешно, много са лъжливи, а защо го правят, логичен и смислен отговор трудно може да се даде.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 6303cf0c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Той е кретен!
Коя е тази пачавретина? Няма ли гадже или мъж?
Много нагло поведение
За мен той я чука, но не мога да разбера защо като тича след нея продължава да се връща при теб. Тази да не би да е проститутка?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: f74185cba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Унижение е спрямо теб да седиш в подобни отношения, това е чиста проба низост от страна на мъжа ти (доколкото той изобщо сам показва, че е такъв). Ти обичаш фалшив образ, той не те обича. Човек, който обича не постъпва по този начин.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 4e9e335185
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Жени, спрете да се унижавате да преследвате мъже. То и аз бях така и затова много съм страдала, защото е абсолютно погрешно. Мъжът е този, който трябва да завладее жената, а не обратното. Имай го пред вид при следващата си връзка. Този го пусни да прави каквото си иска, от самото начало нещата са били поставени на нестабилна основа, защото си го преследвала. Никога вече не го прави. Като минат години ще разбереш, че този не си заслужава, защото не заслужаваш някой да те унижава така и да те поставя в пидобни ситуации

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: f0e6605350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ти не си в ред. Преследвала си го половин година. Имаш комплекси. Мъжът е този, който трябва да тича по теб, а не ти по него.
Сега разбирам защо не ме се получава с мъжете. Защото не ги преследвам отчаяно като тебе с цената на всичко. Чак да стигнете до тям да те запознае с техните. Тва не е истина. На мене на негово мьсто щеше да ми стане досадно от теб и да те разкарам.
Чакай… чак сега дочетох накрая.
Яко те лъже!!!! Тази му е любовница на 300%
Ти как си въобразяваш, че се държи един мъж, който изневерява. Като него, ама по обрано. А той е талкова нагъл, че даже го прави пред очите ти и ти я опозняваш. Това е абсурдно направо. То бива да си заблудена, ама чак пък толко… и в крайна сметка какво постигна като го преследваше… сега ти се на мястото на бившата му и на тебе ти изневерява с другата.
Тоя цял живот си е бил такъв, да знаеш. Такива като него толко съм ги въртяла, че са ми ясни като бял ден. Не може да бъде само с теб. С никоя не може да бъде верен. Сигурно и сексът е уникален, защото плейбоите обикновено се справят перфектно в леглото.
Ти обаче даже нямаш база за сравнение, че да прецениш дали и за това става. Багажа през прозореца и тва е. Изритай го тоя боклук и почвай всичко отначало. Дотука само си си губила времето. Колко време общо загуби с него?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 68d4e01114
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей!
Ами да ти кажа честно! Аз бих му поставила ултиматум или аз или тя!
Това което го допускаш не е ок?
Малка си и си наивна, като по голяма ти казвам той има чувства към другата жена!
Едно, че си допуснала да излиза с нея... второ, че. търси поводи да я кани тук и там.
Гадничко е, но според мен е влюбен в нея. А за да те държи теб, тя не е сигурна, че го иска. Нямаш правилен ход.
Постави ултиматум...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 16bcd1e76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Аз съм авторката. Няма да отговоря на всички - на някои няма какво, на други просто не виждам смисъл.

3, има истини, за които не сме готови. Ако наложа някакво следене и открия, че спи с нея... не знам какво ще правя. Няма да му бия шута. Аз не съм на етап от чувствата си, в който бих могла да пусна този човек по собствена воля. Ако разбера че нищо няма, супер. Но просто ако е обратното всъщност ще съм в по-лошо положение от настоящото.

4, не е така. Аз искам точно него. От началото съм наясно, че аз не съм топ дамата на сърцето му. Ако бях, щеше да зареже бившата си, а не да чака тя да скъса с него най-малкото. Но това не пречеше да ми е мечта да бъда с него. И сега тази мечта е реалност, а човек трябва да цени нещата, които му се случват по негово желание. И да си ги пази, и да си държи на тях. И аз държа на него, държа на нас. Повече отколкото той иска да ни има. Това е от началото.

6, мисля теб да послушам. Благодаря за коментара!

7, не мисля че е обсебен от нея като мен от него. Не мисля че е имало вариант да разбере, че тя ще бъде на този семинар. Защото ако бях аз и исках да се срещна с нея, щях да я намеря по друг начин, метод. Нямаше да се налага "съдбата" да ни среща, както в техния случай.

10, не, ще ставам на 21. И да, тя като отпадне след време ще се появи друга. И почти винаги откакто сме заедно има някоя друга, която му се слага. Знаех, че ще бъде така. Въпросът е че той по принцип не обръща внимание, а не са толкова много жените, които ще направят и невъзможното да го имат, както бях аз. Тази негова приятелка ми е проблем, защото той я търси и той иска контакт с нея. Това е лошото!

12, обичам го. Може да е токсично, неприето, детско, обсесивно или не знам си какво, но си го обичам.

17, не твърдя, че съм имала договор и че имам осигуровки за този период. Но дори и с такива неща е възможно, просто бумащината е повече.

18, да, егоцентричен е. Това за мен не е проблем.

19, ако аз му приложа неговите номера, ще се разделим. Пък и аз нямам желание да го правя. Искам с него да се виждам, не с други.

21, по професия не се води проститутка, не изглежда на такава и не мисля че приятелят ми би тичал след лека жена. Няма си гадже тя, за съжаление. Но ми хрумва, че може на някоя бъдеща обща среща да поканя някой свободен познат да я сваля, да видим какво ще стане.

24, може би, но не съм дорасла да го пусна навярно.

25, не искам да го изритам, не знам какво не става ясно от написаното от мен. Аз искам да намеря начин да запазя отношенията ни, а не как да сложа края. Заедно сме вече от три години и се надявам още 20 пъти по толкова да сме си заедно.

26, както писах, ултиматумът не е решение. Ще се разделим. Може пак да се съберем след това ама ще бъда в по-неизгодна позиция, отколкото сега като си живеем заедно и имаме повече общи неща. Подозирам, че я обича... Има вероятност тя да не го иска и може би на това разчитам повече.

Благодаря на всички отделили от времето си! Искам само да добавя, че все пак моята цел е да запазя отношенията си с този мъж. Да, сигурно не е идеален, но аз го обичам точно такъв и за мен в този си вид, с тези си качества той е съвършеният мъж. Наясно съм, че не ме обича толкова, колкото аз него. И разбирам, че сега навярно залита по тази стара любов. И съм наясно, че в бъдеще може би ще изпаднем още пет пъти в подобна ситуация. Но искам да съм с него. И искам да се справим. Готова съм на всичко да го задържа до себе си. Някой писа, че не го обичам, защото не гледам да е щастлив той. Ама не е така. Как така беше щастлив до края на миналата година? Как така докато тази я нямаше се чувстваше чудесно с мен, личеше му, казваха ни и т. н., а след като тя се появила вече е проблем, че го обичам по начина, по който го обичам? Не е това. Просто доколкото знам неизживяната любов е нещо силно, защото е несбъдната мечта. Ако той не ми беше обърнал внимание, аз бях с друг и след пет години се появеше на вратата ми, сигурно и аз щях да се разклатя в отношенията си с другия. Ама това нямаше да значи че връзката ми до тогава е била лоша и че партньорът ми не ме е обичал правилно. То това е относително. Щом е бил щастлив с мен, щом аз съм била щастлива с него, значи всичко е било идеално. Сега преживяваме някаква криза, просто трябва да я преминем и пак ще си бъдем добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: b91179ce14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Скъпо момиче, ти не си влюбена в него, а в мечтата за него. Втълпила си си че е перфектен и че го обичаш и като чуеш друга гледна точка я отричаш без да се замислиш. Манипулира те. Това е. Изкарва се жертва. Може да е всякакъв, ама това няма как да замаже че въобще не те оценява. Дори да продължиш такава връзка тя не е стабилна. Ако го отървеш от тази, другата година ще се загледа по някоя друга и все някога ще те остави, като реши че вече не си му интересна. Ти сама го каза: Наясно съм, че не ме обича толкова, колкото аз него. Всячески те моля да се замислиш и да стигнеш до правилните изводи. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: b9f33be8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторке, над 90 % от коментиралите те "окичиха" със собствени емоционални реакции на твоята история. Със сигурност и повечето сме по-възрастни от теб, предполага се с повече опит. Но реакциите са - емоции! Всеки според собствените си опити, не твоят.
А ти въпреки, че си пряко засегнатата, можеш да анализираш, изведеш факти, а не емоционални излияния, в които се търси съчувствие основно...
Имаш право на своите грешки дори. Имаш право да си "обсебена" влюбена и да си изживееш всичко, което можеш от тази връзка.
Някой от коментиращите, почти те задължават да не изживяваш ТЕХНИТЕ лоши опити, съответно заключение като за всички останали...
Ако пък някой не е изживял тази "луда" обсебваща любов, имайки предвид и възрастта ти и това, че е първият мъж в живота ти- жалко за тях, не за теб.
Ти си влюбена и естествено, че ще го искаш само за себе си. Но имаш и съвсем разумно, логично наблюдение, мислене и изводи.
Сама можеш да видиш из други постове мъже и жени на и над 30- 40 г че и повече, изведнъж подивяват, били "много влюбени" разбиват си семействата от "любов" пък панаири, боища и драми дори с невинните им деца- всичко това защото изведнъж на такава възраст най-после се "влюбил лудо". Свикнали са при проблеми просто да сменят, но де да опитат да разрешават.
И още нещо да добавя, че почти всички се опитаха да те убедят, че приятелят ти не те обича.
Човек с подобен характер, който може да слага лимити на мига, няма да бъде с теб или която и да е ако не е емоционално обвързан!
Изживей си любовта, греби с пълни шепи и сърце!

Ж

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 713821f978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Според мен не е спирал да бъде влюбен в нея и да я иска, дори докато е бил с теб, просто ти си туширала чувството за известно време. Струва ми се, че в момента, в който тя да му даде зелена светлина, ти оставаш в миналото. И може би усеща, че моментът назрява, затова и не се трогва особено от думите ти и скандалите, които вдигаш. Дори не става дума за секс, има нещо много повече помежду им, щом е продължило с години и то без да се виждат. Общо взето не мисля, че има с какво да го задържиш на този етап - нито с думи, нито с действия. Би било и унизително за теб. На твое място бих си тръгнала моментално, ако трябва да съм честна.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: c20cb61618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторке, номер 12 е прав на 100%, не че ще се вслушаш в думите му. В любовта няма притежание, на всяка цена. Насила не става, независимо от твоите желания и усилия. Прекалено млада си и няма да приемеш реалността. Колкото повече се съпротивляваш, толкова повече ще страдаш. Това е начина да спреш с илюзиите. Бъди силна. Това не е твоят мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: f4952aeab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Мъже много, но избор няма. Малко останахме, които стават за връзка. ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 3b3ab3f9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Какво се случва с историята, разкара ли нахалницата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker