Травма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Травма
преди: 1 месец, 16 дни, прочетена 513 пъти
Здравейте, за първи път през живота си споделям това.. Тази драма. Аз съм на 35 години. Когато бях на 15 години, в училище пеех в ансамбъл за народни песни. Бях наивно момиче и не знаех нищо за живота. Родителите ми бяха строги и консервативни, работеха много и аз общувах повече с баба ми и дядо ми. В този ансамбъл, където пеех, един мъж, музикант, се оказа педофил. Той започна да ме примамва да оставаме насаме, аз бях наивно дете, мамеше ме, че в живота било нормално, докато един ден почти не ме насили. Принуди ме да правим секс, аз не знаех какво е това. Последваха няколко срещи, докато той не умря.. Сякаш Господ ме спаси. Остана ми травма към насилника. До сега нямам нормална връзка, нямам семейство, живея сама, не понасям родителите ми, които нищо не разбраха, или поне си мълчаха, не знам. Искам да имам нормално семейство, връзка, като всички хора, но не успявам. Срещам единствено мъже от сходен тип с онзи човек, който ми съсипа живота - педофила.... И не намирам изход. Понякога го наричам съдба, понякога травма.. Живея в самота, не обичам родителите си, имам проблеми във всяка една област.... Ако някой пише коментар, ще съм благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 15 дни
hash: 939f8c032d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Запознай се с повече нови хора, пълно е с нормални мъже, може и наистина да имаш лош късмет, но няма как постоянно да попадаш на извратени и гадни души, когато си разшириш достатъчно хоризонта на общуване.

А за травмата - просто забравяш лошото и не живееш със страховете от миналото, продължаваш напред, иначе цял живот ще си зле и ще умреш нещастна.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 5351d42ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Може би психолог трябва да ти помогне. Аз лично бих те посъветвала по някакъв начин да не се вторачваш толкова в тази травма, да я пуснеш да отплава в реката на времето, а не като котва да те държи на едно място. Всички сме имали някакви травми, и аз обвинявам родителите си…но трябва да узрееш и сама да вземеш живота в ръцете си, вместо да обвиняваш някого постоянно. Продължи напред!

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: aa7a21fa6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отиди на психотерапевт, за да можеш да отработиш тази травма и да си разришиш да срещаш и нови хора, за да намериш партньор и да имате нормални отношения. Очевидно е, че живееш със срам и страх и ти пречат да получиш цялата радост, която заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 492cfd680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не, психолог няма да помогне тук, а ПСИХОТЕРАПЕВТ.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 051b4d1f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма само такива, а само такива виждаш. Кофти работа. Може би специалист ще ти помогне, опитай! Според мен просто трябва да опиташ да се примириш и да продължиш напред. Окей, случило се е, продължаваш ли по тоя начин до края на живота си или майната му на всичко старо и продължаваш напред. Свестни мъже има немалко, стига да не търсиш Брад Пит с 20 милиона в банката и т. н.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 6ca96d0642
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 50 съм. Преди почти 37-38 г преживях само блудство, което обаче беляза живота ми. Падах си по по-възрастни мъже години наред след това. По-късно и изнасилване, но не бях девствена и се постарах да го забравя. Към днешна дата не ща и да чуя за мъж. Всеки ще ме използва как си знае. И гена ми такъв, че съм слаба, с нормално телосложение - 52-57 кг цял живот, и всеки ме гледа с изтекли очи.... Писнало ми е да ме гледат.
Разликата е, че имам 2 деца от провален брак и са поели по пътя си.
На баща си не простих, а бившия ме предаде, като повярва на сестра си, че съм го окрала... ха-ха...
И след тия травми - мъж?
Имам обаче много хобита и социален живот. Приятели с общи интереси от много години. Концерти, пътувания и нови места. При мен не е клише. Всеки 2-3 месеца нов град в България. Сега се върнах от Пловдив с велики емоции.
Съвет няма да ти дам. Помисли какво можеш да промениш в живота си към добро.
Успех ти желая, кураж, смелост и воля.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: f2a2a97bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз съм на 35, когато бях на 15 един педофил щял да изнасили една жена от нашия вход. Оказа се, че е бил проследил мен. Аз си спомних как изглеждаше и защото оставих вратата на входа отворена, е влязъл. Аз си спомням, че помислих, че е някой съсед и нарочно оставих вратата отворена. Защото асансьорът беше на първия етаж, веднага го взех и това ме е спасило. Но заради мене е нападнал жената. Тя го е съдрала и е крещяла. Не е успял да я изнасили. Въпреки това до ден днешен чувствам вина. Обаче тази случка въобще не ме направи по-предпазлив. До ден днешен не мога да преценя опасностите. Все вярвам, че никой не ми мисли лошото.
Имам дъщеря и ще гледам да я предопредя за тези неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker