В какво отношения сте - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В какво отношения сте
преди: 1 месец, 2 дни, прочетена 720 пъти
Здравейте, имате ли добри отношения с бивши гаджета?
Моят мъж беше на кафе с бивша да се видят, мен не ме покани с тях, не ме е питал дали да ходи.
Аз нямам такива отношения с бивши.
Преди това аз бях излязла с един приятел, но го поканих и него все пак, ако иска да дойде.
Не би ли трябвало да излезе с мен, отколкото с бивша или да покани и мен поне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 1 ден
hash: 9eab419b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Тя не му е бивша, а настояща. :) Ако имат деца, е обяснимо и нормално да се гледат. Иначе-абсурд. Приятелство и кафета с хора, които си виждал/а голи, или е имало чувства, е абсурдно.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 9eab419b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   В никакви отношения не сме. Нито искам да ги виждам, нито да ги чувам. Един го мернах случайно, но нито съм го заговорила, нито нищо. Той пък ме зяпаше, но дотам. С друг нямам никакъв контакт, нито съм го виждала из града. Блокирвам ги, трия снимки, номера и така.
Този твоя коцка.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 97d46cceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   В никакви. 6-та година сам. Вече на 41. Мисля си, че ще остана сам.
Последната ми приятелка до последно ми казваше, че ме обича, а изведнъж каза, че иска да скъсаме и ме нахока така, че в думите ѝ имаше омраза. Не се заблуждавам, че само тя е виновна. Давам си сметка, че и аз имам вина. Казваха ми, че ми изневерява, а аз не вярвах. Не знам защо ѝ имах такова доверие при положение, че в миналото ни много пъти ме е разочаровала. И така. След нея правих опити, но успях да се запозная само с едно момиче, което ме отряза рано, рано. После дойде Ковид и годините се изтъркулиха. Гледам другите как се женят и развеждат, после пак си намират жени. Имат деца от една, от втора, изневеряват с трета, а аз съм последния мухъл без жена.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: ed6d3d025f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не излизам с бившите. Имам един бивш, с който живяхме 5 години заедно, като последната беше буквално като брат и сестра. Въпреки, че доста дълго време във връзката ни имале много романтика, много емоции и много чувства, но и сходства по интереси, каквито има между приятели.
Нямам никакви чувства характерни между мъж и жена, освен чисто приятелско отношение. Обажда ми се да иска разни съвети от мен, има ми доверие, не мисля, че още си пада по мен. Оттогава са минали 20 години, но той никога не е пропуснал празник или рожден ден, за който да ме поздрави.
Но не се срещаме и не ми подмята разни реплики от типа свалки, нито пък аз ба него.
Имаше един друг бивш с дълга връзка помежду ни, който не прескедваше с години и все правеше намеци, но и с него не съм се виждала. Останахме приятели и с вдиния, и с другия, сигурно, защото не съм злобно и себично женище.
С бившите може и така да е, и иначе, но да се ходи с тях на срещи, ако вече имаш семейство и деца е неприемливо и подозрително.

По-скоро мисля, че става дума, че е най-лесно и най-сигурно да изневериш с бивш.

Ако реша, че ми трябва секс и потърся накой от бившите, съм напълно убедена, че няма да ми откажат.

Не само тези двамата, но и другите двама, с които връзките ни бяха от порядъка на 1 година.

Но аз никога няма да го направя, защото когато съм с някой, съм
само с него.
И бившите добре ме познават.
Мъжко внимание никога не ми е липсвало, защото съм хубава жена, със сексапилни форми, но съм 100% вярна на мъжа, който е с мен.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 23508f4c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И да ме покани, не бих отишла.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b8710ba1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Никога бившите ми не могат да са ми приятели. Когато се влюбвам, се влюбвам силно. Когато всичко приключи, категорично не желая да ги виждам повече. Ако гаджето ми предпочете да излезе със стара занимавка, може да продължи да си излиза, само че без да съм част от живота му. Не съм задник и не поставям ограничения. Изборът на партньора ми говори достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 6976411804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз не съм близка с бившите си, но моя приятелка поддържа приятелски отношения с бившия си, мъжът ѝ го познава и няма драма ако тя излиза да се види с него

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 676f0007aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отношения с бивши, нямат смисъл.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: af14fcfd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моят бивш е най-добрият ми приятел. Спали сме стотици пъти в едно легло след това, но никога не сме се докосвали еротично. Иначе все още безкрайно се обичаме, гушкаме, целуваме по бузите, ходим заедно на ваканции в Европа, Африка, Централна Америка (с новото ми гаже или сами! ), работим заедно всеки божи ден... За мен любов, която приключва с раздялата, никога не е била истинска любов или поне двамата индивиди не са достатъчно зрели за истинска любов.

Това, което теб те тормози, изглежда като дребнава ревност...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: a3b51ea7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз съм изключително близка с бившия си приятел.
С него бяхме 10 години заедно, като преди да станем гаджета си бяхме приятели. Винаги сме се знаели, и винаги ще си бъдем част от животите под една или друга форма - става дума за онова старошколското приятелство между мъж и жена. Не сме заедно от много време романтично, но още си се виждаме САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ - я идем някъде на кино, я на разходка в парка или в планината. Толкова години никой не е прекрачил границата и няма никакви сигнали, че това е възможно да стане - не сме един за друг в романтичен план, затова и въобще сме затворили тази страница, ценим се изцяло като хора и приятели без да има каквото и да е привличане или романтични чувства между нас.

Ако някога намеря своя човек, просто ще ги запозная. Нямам какво да крия в това отношение, както и въпросният ми бивш. Приятели сме, държим един на друг и ако му звънна в 2 през нощта знам, че ще ми помогне. Силно приятелство си беше преди да се "залюбим", силно приятелство си е и сега.
Но нашето е огромно изключение от правилото.

Излизах за кратко с един мъж, който в първите дни от връзката ни отиде на рожден ден на бившата си без да ми каже, че дори и подарък ѝ беше занесъл специален, с който тя се беше похвалила публично в социалните мрежи и го беше тагнала - така разбрах, че въобще въпросната жена съществува, коя е и т. н. :)

Затова - не знам от колко време сте заедно, но ако излиза с бившата си без да те покани и без да ти е ясно в какви отношения са, най-добре си плюй на петите и не се занимавай. Говори с него открито за това и ако видиш, че ти се прави и не е искрен с теб, просто си върви.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 19 часа
hash: 63f1874a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Имам бивши, с които сме в добри отношения и се виждаме. Имам и такива, с които дума не бихме си обелили, ако ще и да трябва да стоим един до друг цяло денонощие.
Сега нямам приятел, но като имам, го информирам за това кой кой е в живота ми и какъв е бил в миналото. В повечето случаи нямат нищо против срещите ми с бивши по простата причина, че аз като съм с някой, си личи по всичко, че съм изцяло негова и никога не съм будила подозрение. Достатъчно откровена и осъзната съм, че да не се притесняват от кафе с някой друг.

Колкото до това, че не си струват отношенията с бивши: аз съм на мнение, че много зависи от човека. Миналият уикенд ходих на преход с един бивш. С него не се чуваме за друго освен това. Като ни се ходи и няма с кой друг, по принцип се търсим да си правим компания. Но никога след раздялата ни не се е случвало да сме дори на метър от повторно събиране. Има си причини да сме се разделили, никой от нас не се връща назад. Има един друг пък с който поне веднъж в месеца излизаме на кафе. С него просто приказката ни върви страшно много. Обсъждаме книги, театри, новини, открития, какво ли не и въпреки че не мелим брашно във връзка, като добри познати си ни е приятно да си споделяме времето. А с последният, с който поддържам връзка, имаме често нужда един от друг за някаква помощ и се търсим само за това и знаем че можем да разчитаме един на друг. Ако ми трябва дупка в стената, ще го извикам. Или пък ако колата ми се скапе и трябва да стигна някъде, ще му се обадя да ме закара. Той от своя страна ще ми звънне да ми доведе кучето си да го гледам, докато е извън града или пък да отида да помогна на майка му, като прави зимнина, че той си има друго нещо планирано. С него никога не сме имали добра комуникация, но в чисто битово отношение сме си били подкрепа и това си продължава така.
Има обаче един, който много грозно се подигра с мен. С него защо и как да поддържам отношения? Или друг, който се разсърди защо се разделям с него. И трети, който след раздялата ни се правеше, че не ме познава, като ме види на улицата. Еми, после като се сети да казва "здравей" вече беше минало доброто ми мнение за него.

П. П. При мен може и да е разбираемо общуването с бивши, защото съм от малък град. Тук като срещнеш свестен човек, хубаво е да си го запазиш в приятели, дори и да не ви се е получила връзката.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 часа
hash: c6e3570905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Последните коменирали са мазохистки и тези мъже са им във френдзоната. Или обратното. Че по походи ходели, на кина. Тоест двойка, ама без секса. Ако с някой толкова си пасваш, няма пречка да сте двойка. Такива приятелства са си взаимно използване и мазохизъм.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 часа
hash: 0df8cc7c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 11. Супер, идеално, ама някак тия бивши при теб нямат край. Този за една услуга, другия за друга, третия за преход, ти сама изобщо можеш ли да свършиш нещо?

 
  ...
преди: 1 месец, 3 часа
hash: 8552e30807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В момента сме в ледено примирие, но ми се иска отново да опитам да си я върна. Да знам, че не е добра идея. Всички около мен ми го казват, но за жалост все още я обичам.
М 25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker