Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя?
преди: 28 дни, 16 часа, прочетена 638 пъти
Здравейте! Наскоро се разделихме с моят бивш приятел след 7 годишна връзка. Не смятам да издавам подробности и защо, единствено ще кажа, че не ни е първото разделяне, но смятам, че ще е последното. Имаше период от 6 месеца, в които той си беше намерил друга, но след време той скъса с нея и потърси пак мен. Още не го бях забравила, а пробвах какви ли не начини - да съм заета, за да не мисля за него, ново хоби, само нов приятел не си бях намерила, понеже във всеки намирах нещо, което не ми харесваше, а той дори и да беше непукист за мен беше перфектен. Още го обичам и мисля, че няма да мога да го забравя, не мога да си харесам никого въпреки че има много мъже, които ме харесват или просто искат да спят с мен, но аз не ги искам. Моля ви, споделете ми как да го забравя и как мога да спра да го обичам? В последно време той не показваше, че ме желае, нито че ме обича, държа се невъзпитано, обиждаше ме, възприемаше ме за даденост... Втория ми въпрос е: дали просто ей така можеш да спреш да обичаш някого след толкова изминало време? Дали ще ме потърси? Дори и да ме потърси, аз не искам да съм повече гадже с този човек, защото си причинихме прекалено много болка, наистина искам да го забравя, но колкото и да опитвам и колкото и време да минава, при мен просто не минава болката, вместо това все едно става по-голяма. Моля само коментари с цел помощ и съвет "Как да го забравя? " Без неща от сорта: времето лекува или ти сигурно си го отблъснала и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 23 часа
hash: e26fd3ca85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Миналото лято и аз се разделих, а имаме дете! Едно от нещата, които научих - прости си, и си дай кураж да продължиш живота си, защото иначе се въртиш в кръг. Разбери, че човек дълго на едно място не може да буксува, трябва развитие, ако трябва отиди на психолог, бъди честна с него, за да откриете защо си била привлечена в него първоначално? Няма кой да ти храни егото сега, липсват толкова неща, които са били навици, намери някого, с когото да флиртуваш, иначе да си знаете границите, само приятели. И си прости, и си дай сметка, че сте ударили дъното, че като няма развитие, няма смисъл от още шансове. Успех
Ж 38

 
  ...
преди: 27 дни, 22 часа
hash: 17854945a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Като го отрежеш веднъж завинаги. Научила си го, че може да си отива и да си идва, когато си иска и ти като домашното любимче ще го чакаш. За толкова време хората деца имат, а той ти бил Приятелят и то 7 години. Не е от любов от негова страна, а от паразитизъм. Ще поспи с няколко спокоен, защото знае, че го чакаш.
Блокираш навсякъде. Триеш снимки, изхвърляш подаръци. Никакви приятелства. Все едно е умрял. Ревеш като ти се реве. Излизаш с приятелки. Молиш да не те питат за него приятели, роднини. Не питаш и ти негови близки. Мъртъв е за теб. Не се сваляш с мъже, защото в тях ще виждаш него и ще ги използваш и лъжеш. Гадно е някой нов да те хареса, а ти да мислиш още за бившият. Променяш нещо във външния си вид- прическа, цвят на коса. Купуваш си дрехи. Занимавай се с хоби.
Времето нашстина помага.

 
  ...
преди: 27 дни, 18 часа
hash: 74105fbed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абе какви сте и вие такива.. Той 6 месеца имал връзка с друга, като е бил с теб те е обиждал и се е държал невъзпитано.. ама тя го обичала.. наистина ви се чудя

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 13 часа
hash: 833a420e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Подложи се на хипноза. Остави нещата в ръцете на професионалиста.

 
  ...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: b5301d0b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Времето лекува като спиш с нови мъже.
Действай

 
  ...


...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: c5f8c0fb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според психологията, средният период в който трае болката от разделянето е една година.

След една година средно без контакт, човек започва да се оправя от раздялата.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 3 часа
hash: 58212de7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Чукаш се с друг, ходиш по често с приятелите си, аз в моя случай нямам такива и продължаваш напред успех.

 
  ...
преди: 26 дни, 13 часа
hash: 2d46002d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   На мен ми помогна като приключих контакт изцяло. Имаше някакви нескопосани опити за завършващи разговори, преди този момент, понеже правеше опити да ме търси, но и това трябваше да си го спестя. Освен да се изнервя още повече от тъпотиите му, друто не стана. Та в един момент впрегнах волята си и престанах да му отговарям на съобщенията, дори и когато ми честити рождения ден. Малко по-късно го и блокирах, за да парирам евентуални неадекватни включвания, когато го стегне шапката. Оттогава мина година и нещо. В началото беше ад, все едно бях наркоман в абстиненция, но отвращението от подлоно му, мишкарско поведение надделя, за да не изпадам в съжаления и заблуди. После лека-полека започнах да виждам света по цветен и най-вече освободих се от натоварването, което ми причиняваше на психиката. Режи до кокал и без да поглеждаш никога назад, това е единственият шанс да не се въртиш в омагьосан кръг. Достатъчно си сбъркала, че си го прибрала обратно, след като е бил с друга. Трябва да имаш повече себеуважение.

 
  ...
преди: 18 дни, 23 часа
hash: 3f49cd770f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, живели ли сте заедно, заедно ли работите?

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 4 часа
hash: 9f0d622a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Като те чета никога няма да го забравиш и вечно ще ти е база за сравнение. Не можеш да го изтриеш от съзнанието си. Обикновено ще изпъква с грозни, депресивни сцени за теб. Това ти е и болката която мачка съзнанието ти. Рршението е само едно- намираш нещо ново, стойностно с параметри по твой вкус.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker