Връзка с богат мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с богат мъж
преди: 24 дни, 4 часа, прочетена 1782 пъти
Преди няколко месеца се запознах с един мъж, по-голям от мен, което за мен никога не е било проблем. Първочално започнахме доста плавно понеже не се доверявам лесно на хората, но с течение на времето си свикнахме и съм по-спокойна около него. Изключително добре си прекарваме заедно и нещо което не виждам във връстниците си е тази емоционална интелигентност, която той има, той показва изключителни маниери и това "джентълменско" поведение, което аз обожавам и ме привлича. Подарява ми всякакви подаръци, които аз оценявам, прави ми комплименти без да ме кара да се чувствам неудобно, разхождаме се по магазините и той винаги иска да ми купи нещо колкото и аз да му отказвам. Досега никога не ми е казвал "не", то за някоя моя прищявка или за място на което искам да отидем.
Не вярвам в истинската любов и честно казано не бих се занимавала с беден мъж или някой на моята възраст с парите на мама и на тати. Предпочитам финансово стабилен, който знае как да се държи с една жена и може да ми предостави желаният живот. Ако това в съзнанието ви означава, че съм златотърсачка, значи нямам проблем да съм наричана такава.
Какво е вашето мнение по въпроса? И ако някой е имал връзка с богат мъж, може да ми сподели как е било и някой друг съвет.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 23 дни, 11 часа
hash: 8474feee3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Няма лошо, късмет си е. Аз не съм попаднала на мъж, дето да ми огражда, да пътуваме където искам. Не държа да плаща

 
  ...
преди: 23 дни, 11 часа
hash: 2b5ae72a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Явно е дърт. Побързай да забременееш, накарай го да ти препише апартамент или къща. След това цял живот няма да ти се наложи да работиш. Като одъртее съвсем пъхни го в старчески дом, продаваш имотите и заминаваш в чужбина. Моята бест френдка с която учех във френската така си купи малък апартамент в Париж и сега вдигна левъла като излиза с французи. Посещава Монако, Кан, пътува с частни самолети до други държави... всеки път на мачове на ПСЖ е във ВИП ложата... абе живот си живее. Със сигурност е забравила Ганьото, който й даде старта към този живот. А аз се бъхтя тук във френска козметична компания за мизерни 2000лв, защото ме е гнус от чичаци. Ама какво да направя, не мога да се пречупя.

 
  ...
преди: 23 дни, 11 часа
hash: 529dc0d158
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз съм беден мъж, но се съгласявам напълно с теб. Това е самата истина, но хората искат да бъдат лъгани.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 11 часа
hash: ea381a9b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Любовница си на женен богат мъж, щом все ти купува неща. Иска да те впечатли, но няма да се ожени за теб.

 
  ...
преди: 23 дни, 10 часа
hash: 134917716b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се съобразявай с хорското мнение (ясно, че особено някои мъже ще те изядат с парцали те сега) ами си живей живота както на теб ти харесва и с/без който на теб ти харесва.
Съветът ми е: ориентира е бързо какво искаш да правиш за бъдещето си- работа, бизнес и нека ти помогне сега докато още е джентълмен...
Никой богат човек не обича мързелив тежест, повярвай ми.
Не казвам, че ти си, но много млади жени правят грешката да си мислят, че ще е вечно това отношение и ще бъдат издържани, а те само по салони. Не!
Ако искаш и за себе си да си сигурна и спокойна, и той да те уважава с времето, това да стане една хубава и дългосрочна връзка, започни с нещо, което ти харесва да работиш и развива.
Бъди максимално самостоятелна, да сте във времето "гаджета" а не жената, която чака неговото свободно време, той да я заведе някъде той да и плати някоя прищявка... В началото е ок, даже сладко, но после ще стане тягостно.
И е добре не си твърде емоционална/лесно влюбчива, така ще разбереш правилно съвета ми.

 
  ...


...
преди: 23 дни, 10 часа
hash: ae4642067d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Питаш така, сякаш не си истински влюбена и той за теб не е целият свят. В противен случай щеше да мислиш само за него, да го харесваш такъв, какъвто е, да те вдъхновява и да виждаш в него съвършенство. Но ти изкарваш само описателни характеристики, водещи до заключението ЗАЩО го харесваш.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 9 часа
hash: 53f76c297c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Поредната

 
  ...
преди: 23 дни, 9 часа
hash: 8af6e8b9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Поне да беше скалъпила историята по-добре, че да не звучи толкова измислена и противоречива. Уж много му отказваш и се дърпаш да ти купува разни неща, а в следващото изречение едва ли не ти е длъжен. А и не ми се вярва мъж 24/7 да ходи подире ти и нон стоп да ти купува дрънкулки и парцалки.

 
  ...
преди: 23 дни, 8 часа
hash: 311bbe94d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Богатият може и да фалира, а ти тогава къде ще бъдеш, ще се спасяваш панически в бягство като плъх от потъващ кораб или ще му помогнеш да си стъпи отново на краката?

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 8 часа
hash: 7b62453403
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Много си евтина. Време, прекарано по магазините, купувайки парцали.... Евтино време. Като е богат, да те заведе в Рим, на някое място, в което не си ходила. Ще се позабавлява с теб и ще те захвърли. Защото да задържиш богат мъж трябва да имаш ум, маниери, интелигентност и нещо повече от "искам, искам". Дори златотърсачките искат да видят нещо повече от стените на един магазин и да се обогатят. Това, че ти купува подаръци е една фасада, комплименти може да прави всеки.

 
  ...

...
преди: 23 дни, 7 часа
hash: e5f5092d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не разбирам точно какъв съвет очакваш. Не вярваш в любовта и гледаш практически на нещата, за което не те съдя. Но какво точно можем да ти кажем? Мен връзка като твоята би ме убила от скука. Преди известно време се наложи да избирам между двама: един с много пари (ама наистина много), с 11 години по-голям от мен, и един връстник. Ами тоя с многото пари беше готин човек, води ме насам-натам по скъпи ресторанти, на концерти и театър, имахме общи интереси и теми за разговор... но нямаше никаква тръпка в по-интимен план. Беше добре поддържан мъж, дори красив, а много рядко ще видиш 40 годишен мъж така запазен. Но просто от моя страна не усетих никаква химия.

Искаше да ходя с него на почивка в Маями. Ами не отидох. Какво за Бога ще правя в Маями с човек, който не ме привлича достатъчно? Какво щях да правя след 10 години когато стана на 40 и още съм сравнително млада, а той вече ще е чичак на 50? Направих си сметката че сме твърде различни. И двамата ценим и харесваме изкуството, но това не е достатъчно. Този човек не споделяше други мои страсти като природа, планина, спорт... Ако на 40 го мързи да направи една разходка в планината пеш (искаше да направим обиколка с кола), след 10 години ще бъде по-зле. Остави това, ами може да започне да има и проблеми с ерекцията имайки предвид че стила му на живот не е никак здравословен, движи се много малко и изглежда добре заради добър ген, не защото се старае кой знае колко.
Тъй че имайки предвид всичко това, избрах другия.

Другия мъж ми е връстник. Средна класа. Има си образование, има и амбиции. Споделяме страсти: спорт, къмпинг, планина... Танцува невероятно. Има тръпка. Когато се запознахме беше безработен. Ами някой ще реката че съм загубена след като съм избрала безработен пред богаташ, но аз не мисля че съм сгрешила. Просто в моя случай няма как да бъда щастлива с богат мъж, който не споделя моите интереси. Ако бях жена, която единствено обича да ходи по скъпи заведения и на театър, щяхме чудесно да се разбираме с другия. Но тази моя приключенска тръпка не ме оставя на мира. Имам нужда от човек като мен. Предпочитам да правя бивак в планината отколкото да спя в в някой скъп дубайски хотел.
А що се касае до парите... имам си професия. Ако трябва втора професия ще изуча. Но изобщо не очаквам мъж да ме издържа (ако не е милионер, естествено). Е, в случая моето момче не е милионер. И аз обичам да съм самостоятелна. Не искам утре мъжа ми да ми тропне с крак и да ми каже "аз тебе те издържам и ще ме слушаш" или нещо от сорта.

Ако се виждаш след 10 години с този мъж, дерзай.

 
  ...
преди: 23 дни, 6 часа
hash: c9102c083b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Вече всяка жена предпочита мъж на възраст, заможен и умен, който знае как да се държи с жената, а не някой льольо, дето няма пет лева в джоба, ама кара хората да мислят, че е големия богаташ. Такива са жалки и съдбата им е особено тежка, защото самите те се убиват от злоба и завист към хората, които си живеят добре. Аз лично предпочитам възрастни мъже, знаят как да се държат, няма ревност, драма и проблеми, улегнали са, наживели са се и когато си паднат по по млада жена са готови да и стоварят света в краката. Не да я обиждат и тъпчат, така че си живей с него и не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 4 часа
hash: 9e05b823ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Това което ми е много интересно за жените:

"не бих се занимавала с беден мъж или някой на моята възраст с парите на мама и на тати"

Т. е. не би се занимавала с мъж който е точно като теб, и дори не можеш да си замълчиш... Не ми е странното, че го търсиш богат, а че дори не можеш да се стърпиш и да не се надсмееш презрително на мъже които са точно като теб...

Специално за мъжете, много добре го помислете това:

- тя може да е бедна и без професия, ама ако вие сте, сте смешен
- тя може да е ниска и набита, ама ако вие сте, сте смешен...
- тя може да не разбира от шофиране и ремонти, ама ако вие сте, сте смешен
- тя може да е емоционално нестабилна, и да не знае какво иска, ама ако вие сте, сте смешен
- тя може да търси мама и тате да и помагат постоянно, може да живее при тях до 40, ама ако и вие сте така, сте смешен
- тя може да е слаба и с психични проблеми, ако ви сте, сте смешен

Това е парадоксът на жената - тя презира абсолютно всичко което тя самата представлява... И дори не може да го скрие. Това естествено има и други интересни психологически аспекти.

Да те питам "скъпа", осъзнаваш ли тогава, ти какво предоставяш в една връзка? Както мъжете трябва да си дадем реална сметка за някои неща, така и вие жените. Или иска секс, или иска деца. Ако иска секс, ще те мине няколко пъти и ще му омръзнеш. Това "по-голям от мен" нищо не говори. Ако е под 45 и богат, най-вероятно търси просто секс, и си една от многото. Ако иска деца, повече има шанс да го вържеш. Повече от елементарно е, първата ти работа да е - разбери какво иска. Той не ти купува парцалки защото това иска, а за да получи това което иска... Жените много добре го знаете, не си мислете, че и мъжете не го знаят. Ако не му направиш деца, няма как да задържиш интереса на богат мъж.

Другото е, за жената "богат мъж", е мъж който води определен скъп начин на живот и ви купува подаръчета. Това само по себе си не го прави богат. Може да живее на заеми и ипотеки. Правилната дефиниция на ботат мъж, е такъв който прави повече пари от тези които харчи. Някой може да е мулти милионер, но да кара Опел на 20 години, да яде вкръщи, да се облича скромно. Това за една жена не е "богат мъж" естествено. Но фактчески такъв е гарантирано, че ще и умре богат. Докато тоя дето вие го мислите за богат, може след няколко месеца да е разорен. Това пък е добра тема за жените да помислят, защото като ще се продавате, замислете се тоя мъж колко е богат и колко време може да ви предоставя приятния начин на живот. Или е богат за свалката...

 
  ...
преди: 23 дни, 3 часа
hash: 134917716b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Н 14, И? Нали мъжът иска ако не да е патриарх (на гол задник обикновено) то поне да е глава на семейство.
Ами нормално е, жените да искаме устроен или ако е още твърде млад- то с много добра подготовка и цели.
Ако пък тя иска мъж, който да я издържа и глези, щом поне в момента има такъв вариант, на теб какъв ти е проблема?
Не се вре при теб, а при такъв, какъвто иска тя.
Ти гледай себе си, не в чуждите панички.
Не сме еднакви, различни идеи и цели имаме хората.
Ако ти в нищо не си успял, нямаш добра професия поне, нямаш дом, нямаш и амбиции, ако си на всичкото отгоре над 40- те (Дааа, знам кой си, непогрешим е стилът ти на писането и вечното еднотипно реване) това си е твой проблем.

 
  ...
преди: 23 дни, 2 часа
hash: 10cbd2ea6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   каква е целта на поста? сякаш не търсиш съвет, а хорското одобрение.

На мен и моите разбирания за партньорство цялата история лъха на дребнавост и отчасти на материализъм. "не ме интересува любовта, а да ми угажда на прищевките - сладки приказки, подаръчета, почивчици", ако "желания живот" опира само до тези неща, които си изброила - чудесно, намери ли сте се, да сте щастливи!

От друга страна - окей, ще ти предостави "желания живот" днес, а дава ли признаци, че и в утрешния ден ще е с теб? или си гледаш само пред носа, утре ще му мислим?

"не с пари, с хора се живее"

 
  ... горе^

...
преди: 23 дни, 1 час
hash: 8af6e8b9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   12, викаш този мъж 50 години ще се спазил специално за теб и ще си му единствената.

 
  ...
преди: 23 дни, 1 час
hash: 8af6e8b9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не мога да повярвам, че всички се хванаха на тази опевидно провокативна измислена история. Явно това е толкова болна тема на мъжете, че дори не забелязаха колко нескопосано е измислена.

 
  ...
преди: 23 дни, 45 мин.
hash: 57955398e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   На си му първата, не си и последната. Като се наиграйка с тебе и му омръзнеш, ще те смени с по-нов модел секс-играчка. Такива като теб много, богаташите са малко. Кефи се сега на живота, че после не се знае.
И верно си евтинджос, щом се радваш на парцали, парфюмерия и някоя дрънкулка. На тарикат коврите им купуват жилища и коли, водят ги на Малдивите, Куршевел, Монако, а не в мола.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 23 часа
hash: f6d7abab78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   14, Търсенето определя предлагането. Щом има желаещи, значи няма проблем. Момичето е откровенно и казва какво цени и какво търси у мъжа. Не знам с какво толкова те обиди нейния пост.
И само за протокола да кажа, че повечето жени търсим подобни на нас самите мъже. В този ред на мисли, след като аз имам работа и професия, съм слаба и с ръст над средния, обожавам да правя разни неща с ръцете си (вкл. ремонти и боядисване), съвсем стабилна съм емоционално, не живея при нашите от много години и им помагам, колкото мога финансово и т. н. т. Какъв мъж да си хвана аз? ! Някой дето още майка му го гледа ли? Мерси, ама няма нужда. Бих се хванала със себеподобен, с който да си делим отговорностите, обаче ако ще си отглеждам някого, е по-добре да си направя дете.

 
  ...
преди: 22 дни, 21 часа
hash: 78f9afd8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 10, адекватен коментар.

 
  ...

...
преди: 22 дни, 18 часа
hash: 2cd639b175
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   За мен като нормален мъж няма никакъв проблем. Въпроса е дали ти си готова да платиш цената да си с такъв човек и замисляла ли си се той какво има нужда? Задавала ли си си въпроса какво харесва един мъж в една жена. Имам няколко примера на самозабравили се жени на мой познати, които сега са подмятани от тоя и оня... След като не си изиграха картите правилно във връзка с богати мъже.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 14 часа
hash: efac953288
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Авторке, разсъждаваш много елементарно и повърхностно!

Всичко това, което описваш са маловажни и дребни, материални неща! А много по-важни са духовните неща!

Не вярваш в истинската любов - защото не си я срещнала!

Истинска любов - има, макар че за всеки човек това понятие си е индивидуално и конкретно!

Съветът ми е да се позамислиш повече върху духовните неща в живота, за Бога!

 
  ...
преди: 22 дни, 10 часа
hash: 1a44c27d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Интересна логика - финансово стабилен = човек, който харчи много.... Т. е. демонстрира финанси.

 
  ...
преди: 22 дни, 10 часа
hash: 8af6e8b9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Хора, не с хващайте. Темата е измислена.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 9 часа
hash: fd4b36e8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   А как е на външен вид? Дебел ли е, плешив ли е, отпуснат ли е или е секси? Също така нищо не каза за секса…. Не те ли интересува дали му е малък или голям и добър ли е в леглото? Ти само едно две неща си споменала

 
  ...

...
преди: 22 дни, 7 часа
hash: 9ab242adb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Не мисля, че богат мъж имаш шанс пред някой с брутална физика, тануси и брада.

 
  ...
преди: 22 дни, 7 часа
hash: 32833aa222
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   24 човек, за който материалното е най- важно, няма как да види любовта. Може да срещне материалното, но любовта да не дойде. Макар, че си мисля, че като обичаш даваш много, включително и материални неща и не се стискаш.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 3 часа
hash: 72404bc181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Много е важно да си спокойна, да има какво да научиш, да посетиш нови хубави места. Това остава завинаги. Мъж, който сам се справя добре финансово, иска жената до него да е обгрижвана, да се забавляват заедно, обикновено има акъл. Мизерията в дългосрочен план, върви с простотия, мързел или и двете. Учи, работи, но не ставай роб на труда. Качественият мъж държи на това, а е и чудесно най - вече за самата теб. Съжалявам, че вярвах в истинската любов, която мислех, че е болка и страдание, плюс беднотия до шия. Но времената се промениха, сега имате информация и можете да разговаряте свободно за всичко. Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 21 дни, 23 часа
hash: dbecc04737
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Няма жена, която не иска преуспял, богат мъж, които я уважава и знае как да се държи с нея, дори и да опита с по млад и беден, ще е за кратко и пак ще се върне към богатия МЪЖ!!!

 
  ...
преди: 21 дни, 10 часа
hash: 1a44c27d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   31, супер, много е добре това което казваш! С две ръце съм за!
А ти знаеш ли какво иска богатия МЪЖ от една жена?

 
  ... горе^

...
преди: 21 дни, 5 часа
hash: e8cf232a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Няма лошо, даже напротив. Всяка жена гледа да хване възможно най-стабилен мъж

 
  ...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: dbecc04737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 32

Иска това, което е жената взаимно уважение и отношение, не слагам под общ знаменател всички, говоря за истинския МЪЖ!!! Той дава, но и изисква от жената до него и когато и двамата са се приели и се познават до болка живота им е приказка, моя приятел е с 20 години по възрастен и е най Страхотния МЪЖ на света!!! Иска да, но и дава, дори дава повече от мен и го прави с желание, защото ме обича.

 
  ...
преди: 21 дни, 58 мин.
hash: d75a173888
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, а ако е безработен, няма свой собствен апартамент и кола и живее заедно с майка си, и тогава също ли ще го пишеш така превъзбудено, и с главни букви "МЪЖ"?

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 47 мин.
hash: 88e44c7213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз такива като теб ги наричам държанки. Само че ти се продаваш доста евтино. Действай по-енергично, защото времето си минава, а 20-годишни има винаги.

 
  ...
преди: 20 дни, 18 часа
hash: aafa9cae68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До 28, зависи за какво брат...

Един познат, който е нормален на външност но има много пари и жена му го остави заради въпросните топ батки с брутална физика, но без една стотинка.. Сега иска да се връща. Щото са я напомпали и изхвърлили. Тия въпросните с брутална физика не плащат сметки и не гледат деца. Това трябва да им е ясно на жените. И някои от тях се усещат и знаят за какво става въпрос и не се занимават с такива с брутална физика. А си стоят нормално при тоя с кинтите.

 
  ...

...
преди: 20 дни, 6 часа
hash: dbecc04737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   36

Да, дори и при това положение ще е МЪЖ!!! Няма значение къде живее и с колко пари разполага, пак го казвам, мога и да то потретя. Отношението е най важното нещо за една жена, не може да седиш с някой, който те обижда постоянно и то неоснователно, пък ако ще да е милиардер.
Всичко има граници.
Може да няма пари и да живее с майка си, но да е съвестен, честен, откровен, лоялен, разбран, ако е такъв и на кофата за боклук да живее отивам с него.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 23 часа
hash: 38bcafb454
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Кво иска жената: Неприлично богат тъпкач, добре може и да не е точно тъпкач, ама там да плаща. На което тя с радост ще го върже като му роди едно отроче, нищо че това дете може да е в рискова група, щото тоя я дебел, я грозен, няма значение да мислим, важно е да вържем бъдеща “пенсия-издръжка” на каквато и да било цена. Щото красив, умен, хубав е илюзия в голяма част от случаите то е ясно, значи щом ще е богат ще правим компромиси с другите неща, е верно може да не ни кефи, може да ни е гнус, ама по-добре така от колкото на работно време и в къщи. Важно е там да е омотан, заблуден, ама то до време, после кво? Кой мисли за после, то е ясно, година две яли пили, обиколили после кой от къде е.
Е така на един светофар днес гледам едно дете на 20, много хубаво момиче, кара някаква кола за много пари, адски много. Ясно че няма как да ги изкара, гледам до нея донора, не се побира в другата седалка ама и дал да кара, да компенсира неприятното и усещане в кревата с някакво поущрение и тя да е доволна и той.
Ама даже такива не разбират, че не е нужно да си гений да разбереш, че такива взаимоотношения винаги са карастрофа накрая. Още по-лошото е че след края, ти вече си знаеш, че си способна да си я подлагаш, за да получиш пари, ама някак даже мислиш че така трябва, защото ти си принцесата с кофти характер, на която всичко са и длъжни. И щом е прекрачена един път онази граница чисто човешката, дето ти светят всички лампи, ама ти си лакома и неспособна, ама на всичко отгоре бързаш, после вече никой покрай теб няма да е добре. Близки, гаджета, любовници, бъдещ съпруг, как биха били доволни, като винаги ще мислиш през оная си работа гледайки изгодата и винаги това ще е за сметка на морала, спокойствието и онези взаимоотношения, които ти се иска да имаш, ама никога няма да ти се случат.
Те тия на всяка крачка вече, звезди все или с желание за такива, с лакомия за слава и кинти. Гледаш я уж човек, говори морално, говори за цености ама не точно, някакви заучени реплики, голямо самочувствие, а я гледаш една такава озлобена, все кисела и недоволна, все мисли че някой я гледа, завижда и или нещо и гласи. А то тъп човек, не е нужно някой да го гласи, как сам се нареди, никой друг няма да може. Тоя, оня, пети, десети, все трагично завършвало всичко и все той виновен, нищо че плащал. Гледаш я все гледа да избухне я в елитното заведение, я на някоя екскурзийка и пак я гледаш хем го направила, хем начумерена, кисела в поредните схеми.
Няма как да прецакаш природата, това което е заложено в простите ви кратуни, просто защото е невъзможно. Можеш да прецакаш само себе си с тъпотия, е верно в името на кинти и това да си те гледа някой, ама идва един момент, в който тия кинти ще се дават за здраве или психоложки, щото са много модерни и щото всичко си има цена.

 
  ...
преди: 19 дни, 12 часа
hash: d7bedd1918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   В БГ често сме свикнали да правим асоциация богат=държавен крадец, мутра, измамник, рекетьор или наследник на подобен.
И това си е самата истина. Просто у нас порочната с-ма направи така, че богаташите да се най-долната и пошла част от умиращото ни общество. Прости, некадърни, нямащи вкус за нищо, нагли, лоши, свидливи, експлоатиращи.
Изключения правят малка част :лекари, специалисти успели да създадат фирма и тук таме някой, чийто шанс се е усмихнал в живота.
Ака този човек е от по горната група най-вероятно нищо добро ме те чака. Ще бъдеш измамена, употребена и захвърлена.
Подаръци и оазарувки е най-лесно да се правят.
Иначе никой не би отказал да има заможен или богат човек до себе си. И аз не бих отказал да имам милионерка за жена, но не заради парите и имуществото.

 
  ...
преди: 17 дни, 14 часа
hash: f187b40aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Към номер 11
Защо ли никой не ти вярва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker