Странно поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно поведение
преди: 19 дни, 14 часа, прочетена 1451 пъти
Преди няколко месеца забелязах, че моя съседка се е върнала обратно в апартамента на родителите си, който дефакто е под моят. Тя беше омъжена някъде другаде извън нашият град Пловдив и едно може би 5г. я нямаше, докато преди няколко месеца цъфна с детето си обратно тук. Разбра се не от кой да е а.... от клюкарите във входа, че се е развела официално и се е прибрала. Както и да е, никога не сме имали с нея пряк разговор, освен здравей-здрасти и то съвсем учтиво като съседи. Лично аз никога не съм имал някакви мераци към нея макар, че е хубава жена.
Наскоро обаче забелязвам промяна в отношението й. Когато се засечем пред или около блока или усилва стъпката или почва да нервничи при появата ми и, ако преди когато е посещавала техните ми се усмихваше и поздравяваше спокойно, сега е обратното! Бърза, усмихва се едно притеснено и гледа сякаш да каже здрасти, като бърза да се разминем и дори не смее да ме погледне в очите. Това ми е странно, защото аз пък никога не съм я заговарял или опитвал нещо повече точно обратното те с нейни прителки навремето ме бяха заглеждали. Просто сега цялата работа е, че получава доста тъпо като се засечем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 19 дни, 5 часа
hash: 0f427660fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Самия факт че говориш за това, съвсем ясно показва, че искаш да я боднеш, което пък от своя страна ще е страшна грешка, щото такива с ремаркета по принцип не могат да дадат кой знае какво.
От друга страна е нервна, защото всички са им криви, ясно е че семейството и се е разпаднало и сега си мисли че някак всички са отговорни за това нещо и че всичко са против нея.
Кофти човек е просто, тъпа на поразия, с вятър в ушите. Но за сметка на това щом толкова пък си привлечен и ти е интересно, вероятно е някоя хубавица, а пък комбинацията разведена с дете, но хубава е магнит за всякакви балъци.

 
  ...
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 010a7691a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Харесва те.

 
  ...
преди: 18 дни, 22 часа
hash: 3b6e9ee289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За 5 години, 1 провален брак и 1 дете, хората се променят.
Нормално е сама жена с дете, да се оглежда за мъже. И мен такива ме оглеждат редовно.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 15 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1 - Не е хич лоша за бодване, но със колежки и съседки не се занимавам защото става страшно.
И не защото примерно бягам от сериозни отношения, а защото ако нещата се прецакат нещо тогава става ад. Изживях го с колежка заради която напуснах работа и си казах повече такива работи не. Само, че тук не мога да си напусна дома, а и нямам намерение да влизам в потенциални разправии с техните които познавам, защото еди какво си станало и т. н.

2 - Това не е много сигурно. Възможно е, но не съм убеден!

3 - Нормално е, но не съм сигурен дали на това се дължи. Може просто да си казва "тоя дано нещо не вземе да ме спре и да ме заговори, че да ми се натяга и той както всички останали". Това е нож с две остриета, а аз от своя страна не бих го направил то сега е сконфузно, ако ми се направи на интересна пък тогава ще стане още по зле положението.

Автор

 
  ...
преди: 18 дни, 13 часа
hash: 002cf23dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом има видима промяна в поведението й, когато те види, значи предизвикваш някаква емоция. Твърдиш, че няма причина за негативизъм между вас, значи остава варианта да те харесва. Възможно е и да се срамува заради проблемите в живота си и да избягва съседите като цяло.
Ако я харесваш наистина и детето й не е проблем за теб, може да пробваш да я заприказваш в стил “Как я караш? Отдавна не сме се виждали” и да видиш как ще потръгне комуникацията. После я каниш на сладкарница да пиете по една боза с толумбичка и ако се навие…. натам си знаеш :)

 
  ...


...
преди: 17 дни, 21 часа
hash: 22c0153891
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Накратко: бърза да те изгуби от полезрението си, обаче "мачовците" решиха, че имала някакви намерения... Ххахаххахаха после горките те, били излъгани във фантазиите си.

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 17 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   6. Хайде една самотните злобарки смени темите и започна да злобее тук, понеже нея никой не я поглежда.

 
  ...
преди: 17 дни, 14 часа
hash: 22c0153891
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Н 7, нямам подобни нужди, даже ми е супер досадно "вниманието" на подобни. Само превеждам поведението на жената, че виждам как закъсаляци пак си нагаждат според мечтите си.

 
  ...
преди: 16 дни, 18 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Тя дума не му обелва и гледа да не го засича, той вече смята, че припада по него. Смях. Българският мъж всяко действие ще изтълкува като свалка, толкоз е отчаян и самовлюбен.
Просто знае, че клюките се разчуват и е осъждана за брака си. Че гледат на нея като на прокажена, защото е самотна майка. Защо да общува с клюкарите?

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 18 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   9 и 10

Като ви чета просто виждам колко сте игнорирани, че чак в анонимен сайт си изливате злобата срещу хора за които дори не сте чували. С подобна злоба и отношение няма да прогресирате, а напротив! Не се припознавайте тук самотни госпожици човека видимо има желание и интерес към момата, а към вас очевадно няма и затова му спамите темата.
Хайде злобарки пожелавам ви хубав и пореден самотен ден!

 
  ...

...
преди: 15 дни, 7 часа
hash: 64482b14e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Аз се държа като жената често, когато ме е страх, че мъжът ще започне да ме сваля. Другият вариант да се държа по този начин е, ако ми е дошло в повече сексуалното напрежение, почти независимо кой мъж е насреща. Тогава съм нервна и отбягвам да гледам човека в очите, защото при евентуално сексуално привличане ми става направо лошо. Също така не искам другият да усеща всичко това.

 
  ...
преди: 15 дни, 6 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   11, живеем в свободен свят. Всеки може да си коментира.
Зяпала го преди години и още го държи. Очевидно не иска да общува с него.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 5 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   14. Ти как разбра да не би да си Нострадамус или Ванга? Очевидно много теб много те яде вътрешно тя да не иска да общува с него, но реално това си е твое пожелателно мислене индуцирано от яд. Да всеки може да коментира, но подобни на твоите коментари просто са жалки, защото причината да коментираш тук е единствено да си излееш някъде събраната злоба.

 
  ...
преди: 15 дни, 5 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ахах номер 12, защо пък би изпитвала страх от това, че мъжът евентуално би могъл да започне да те сваля?? Разбира се, след като изключим това което каза относно сексуалното напрежение което не желаеш и се опитваш да избегнеш.

 
  ...
преди: 14 дни, 19 часа
hash: 8712b20a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не съм сигурен, че тези случаи са нещо необичайно и може, и да съм ги споменавал.. Някога по време на тъмният социализъм си закупихме апартамент в нов блок. Два етажа под нас също живееше младо семейство. Жената дребничка, късо подстригана, слабичка и весела, леко "цапната" в изразните си средства. Чувах разни коментари, че е нимфоманка, но аз нещо не вярвам в такива определения или смятам, че са нещо изключително рядко срещани. Един ден съвсем случайно попадам заедно с нея в асансьора и изведнъж, тя натиска бутона "стоп" и със смях заявява "Ей сега те изнасилих", което искрено ме развесели, помислих го за някаква шега или закачка и не се отнесох сериозно към нейното заявление.. Не съм висок, но съм към 1, 82-1, 83 метра, а тя няма 1, 60, сигурно тежа два пъти колкото нея може би тогава съм бил към 88кг изявено атлетичен, спортен тип, бивш състезател по джудо, десантчик в казармата, а там съответно бойно две години самбо. Да, но тя плътно ме прегръща през кръста с една ръка, а с другата иска да ми свали ципа на джинсите. Тогава бях млад някъде към 31 години и искрено се изплаших, защото не знаех какво да правя, започнах, отчаяно да се опитвам да натисна някакъв етаж, само и само, асансьора да тръгне, тя ми пречи, блъска ме по далеч от таблото, смее се със закачлив смях, и аз не знам дали е истина или само нелепа шега, но страхът ми беше истински. От цялата тази нелепа за мен ситуация от асансьора се чува едно топуркане, а на мен от притеснение ми се струва направо гръмотевично. Как да е успях да натисна някакъв етаж, изскочих като тапа от шампанско с бумтящо сърце и треперещи крака. След това повече от половин година не смеех да ползувам асансьор, а когато се срещахме, тя дяволито се усмихваше и понякога прошепваше, " не ти се е разминало". Имаше и продължение, но години по-късно. Баща И имаше някаква малка дърводелска работилница, а съпругата ми искаше едни шкафчета с необичайни и нестандартни форми. Разбрахме се за всичко, бяхме доволни и една вечер те дойдоха да полеем шкафчетата. Мъжът и се напи, започна да дреме, а по едно време направо отиде в тях да си легне. Аз като добър домакин, отивам в кухнята за лед и разни дребни неща, леко се забавям и в този момент влиза съпругата ми, . Даже се сепнах от вида И, ако кажа, че беше бясна, значи да не кажа нищо. Със съскащ шепот ми задава въпроса "ти какви си ги вършил с нея", аз гледам глупаво /много ме бива/, но съм и изплашен. Докато съм бил в кухнята, съседката на пияна глава, предложила на жена ми да правим тройка, а съпругата ми се вбесила-тя е зодия лъв. Другите два по-ясни случаи бяха свързани с работното ми място. Единият случай беше с една колежка и предхожда онзи със съседката, който описах по -горе. С колежката много се разбирахме, заедно пиехме кафе, споделяхме си неща от семейният ни живот, заедно се прибирахме от работа и други такива, радвах ме се взаимно на компанията си. Една вечер след поредният ни купон, тя доста пияна, та тръгваме от института и тя ми заявява "искам те и ме води в новият си апартамент". Новият апартамент, още не беше обзаведен, не живеехме там, все още никой не ме познаваше, а съпругата ми още не я бяха виждали. Видя ми се не достойно да правя секс със симпатична и хубава колежка, която много харесвах, но в момента се беше "отрязала като талпа". Лошото на този отказ, беше, че тя ми се разсърди, та трябваше да мине време докато се възстановят отношенията ни в предишният си вид и вече да ги доразвием в интимна дълбочина. Както се казва, човек не може да избяга от съдбата си така, че това, което тогава не направихме, няколко месеца по-късно на един симпозиум в МДУ "Жолио Кюри " го направихме и така продължи почти три години. Третият път беше като на шега. Бяхме командировани за известен период от време в завода, в който се произвеждаха нашие разработки, да помогнем, защото имали огромна поръчка от СССР, а сами не могат да се справят, В цеха монтьорките бяха основно млади жени и момичета. В първите дни когато отивах да им обясня какво да правят, ходех забил поглед в земята и не смеех поглед на вдигна и да погледна в страни, все едно съм гол сред поне сто жени, които ме гледат. Чувах подмятания от типът "Ние мислехме, че инженери ще ни изпратят, а те монаси ни изпратели", а една доста на висок глас заяви цитирам точно : "Тази, високомерна перка ще е моя", и така стана. Мда-а-а живота е пълен с всякакви случки. Щом на мен- стеснителният, скромният, срамежливият и не красавец се случват такива неща, какво ли се случва на онези, креативните, атрактивните, красивите и т. н. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 14 дни, 18 часа
hash: 1dbb288126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сценарии за турски сериали.

 
  ...
преди: 14 дни, 14 часа
hash: 002cf23dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 9 и 10 - вие добре обяснявате на човека как жената няма интерес към него, но честно казано, не виждам смисъл от злобата, която влагате. Това си е чист безсмислен хейт, който насочвате към непознат в анонимен форум. Едната го обяви за “подобен досадник”, другата за “отчаян и самовлюбен клюкар”, без човека да ви е направил абсолютно нищо.
Не виждам абсолютно нищо лошо един мъж да харесва една жена и да се опита да направи първата крачка към нея. Жената решава дали би приела поканата му или не. Затова е и темата тук - да помогнем на човека да си обясни поведението на жената, което е харесал.
Двете споменати дами явно не искат в никакъв случай да бъдат заговаряни от мъже, които те самите не са харесали тайно, и съдейки по категоричното им пренебрежение към масата мъже, явно избранникът им трябва да е нещо не по-малко от комбинация между Брад Пит на младини и Елон Мъск. Всички останали мъже влизат в категорията “фантазьори”, “отчаяни ганьовци” и “досадни лузъри”, които нямат право дори да погледнат на улицата тези две неземни хубавици. Мили прекрасни дами 9 и 10, пожелавам ви успехи с принцовете на бял кон и моля давайте го малко по-ведро към живота! Понякога хората имат нужда просто от добра дума и надежда.

 
  ...
преди: 14 дни, 13 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, ми да я заговори тая жена! Уста има, език има, говори български. Да я заговори! Защо не го прави?
14, то е очезбождащо. Някой да бърза да те подмине, да не те поздравява, едва ли ще е, защото много иска да си общува с тебе.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 12 часа
hash: d2b64ca481
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз съм сигурен, че номер 9 всъщност мечтае някой да я гледа и мисли. Знаем, че на думи жените са едни а на действия други.

 
  ...
преди: 14 дни, 6 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Чета коментарите и искам да благодаря на тези които коментират чисто човешки, като едни нормални хора независимо от кой пол са. Останалите просто, честно казано толкова жалки и патетични изказвания от някого да прочетеш е позор за самите вас. Такава омраза към някого когото дори не сте виждали дори, може единствено да имат "хора" които са на дъното на всичко в личният си живот.

Относно по темата дали ме харесва или ме отбягва в крайна сметка няма никакво значение. Аз изрично казах, че и преди и сега нямам никакво намерение нито да я заговарям още повече да я свалям. Да, жената е хубава и чаровна, но не искам нищо. Тук попитах единствено, защо според вас тя си смени държанието без да съм и дал повод за това. Това е.

Автор

 
  ...

...
преди: 14 дни, 6 часа
hash: 64482b14e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   мер 16, а, съм 12. Страх ме е да ме сваля мъж, защото съм влюбена в друг и не мога да му отвърна, дори да ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 20 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   22, авторе, тогава темата е абсолютно безсмислена. Нямаш никакви намерения към нея, какво значение има как се държи? Че и анализираш действията, а уж не искаш нищо от нея. Човек е, има пълното право да се държи, както сметне за добре. Не е длъжна да те поздравява, нито нищо. Странно ти се вижда, защото искаш да те сваля, а не го прави.
Мъж го наречи....

 
  ...
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 2caeae9429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   24. Защо да е безмислена? Просто ми е интересно да чуя вашите мнения! Да, аз не крия че я харесвам, но не искам да започвам нищо защото да имаш нещо със съседка в случая е доста опасно, понеже ако нещата не потръгнат ще стане много зле да се гледате на една врата разстояние накриво и то вероятно за години напред с нея и със семейството й.
Жената е хубава харесва ми, но не знам защо си смени рязко поведението при положение, че не съм и давал поводи. Лично аз не мисля, че е защото ме харесва и т. н. най вероятно просто се притеснява да не и налетя и аз да я свалям нещо което може би не желае. Според мен ако тя искаше нещо щеше да подаде различни сигнали, но пък да се държи така при положение, че никога не съм я свалял ми е странно.
Не знам както и да е никога няма да разбера, но стана ми интересно и затова се допитах до вас.

Автор

 
  ...
преди: 13 дни, 5 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25, проблемът ти е, че те е заглеждала навремето. Разбирай поне преди 10 години. И ти се иска още да си и на сърце. Ама греда. Надяваш се тя да поеме инициативата, за да може после да си измиеш ръцете и да си невинен. Тоест сама ти се е натискала.
Жената си има други, много по-важни дертове от твоите мераци. Ще и трябва стабилен мъж, а не съседът мераклия за набързичко. Може и затова да не те отразява изобщо.
Темата е безсмислена. Нямаш интерес, не правиш нищо, даже и среща нямате. Ама ти вече провидя в бъдещето как се изнасяш. Не е странно, че те подминава и не те поздравява. Преди години може да си и бил симпатичен, ама сега да не си. И това е нормално. Хората се променят с годините. Нормално е да си променят мнението. Щом даже не ти и кимва за поздрав, значи не иска да си общувате. Приеми го като мъж.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 21 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26. Ти очевидно, не четеш какво съм писал. Жената винаги ме е поздравявала никога не е спирала. Но ако преди ме поздравяваше спокойно и усмихнато сега ме поздравява отново всеки път, но като ме види и буквално се спича, позравяваме и не смее да ме погледне, като буквслно бърза да се разминем. Никъде не съм писал лично аз в темата тук, че не ме поздравява, а ако някой е изкривил думите е друг въпрос. Както казах симпатична ми е, но дотам.
Въпросът ми поначало тук бе, защо при липсата на каквото и да е било от моя страна тя се се държи така.
Ако бях я свалял или заговарял щеше да е разбираемо, но тъй като не съм защо. Това беше.

ПС: единствено номер #12, като жена ми е дала точен отговор защо.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, кога винаги? Като 5 години е живяла на друго място? Вие не сте приятели. Разменяли сте някакви любезности пред и в асансьора, или в кварталния. Нямали сте връзка, нито приятелство. За 5 години човек коренно се променя. Може да те е зяпала и поздравявала преди години и сега да не го прави. Прекалено много анализираш поведението на жена, която никаква не ти е. Сигурно и тя не подозира какви размисли и страсти предизвиква у съсед, който подминава. 5 години са прекалено много време. Има си грижи, има си дете. Ти се вкопчваш в някакви поздрави, все едно ти е била гадже. Може да си погрознял с годините.
Да не би с всички съседи да си лафиш?

 
  ...
преди: 12 дни, 7 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27. Винаги от дете! И също така, като я нямаше през тези 5 години когато се е връщала по празници, по работа или поради други причини винаги ме е поздравявала и била любезна. Може да си има грижите и всичко това няма никакво значение. Аз да не ти казвам, че тя ме мисли въобще. Казвам ти, че като и когато ме види не се държи както през всичките години досега! И всичко това след като се върна! В нищо не се вкопчвам ти ми пробутваш тези твой смешни разсъждения. А и да отговоря на въпроса ти последният дали си говоря с всички "съседи" ДА познаваме се почти всички съседи, защото живеем в малка частна кооперация с 4 етажа по с 3 апартамента и за 30 години ги познавам всички.
А дали съм погрознял не не съм, но ти определено си много нискоинтелигентна жена и да жена си, защото мъж никога не би ми задавал толкова плоски въпроси и смешни въпроси допълнително напоени със злоба.


Автор

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 20 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   29, винаги от дете. Това не значи, че сте приятели от детството. Това не значи, че сте играли заедно пред блока. Че сте си ходили на гости. Та ти сам пишеш, че НИКОГА не сте имали пряк разговор, освен поздрави. Това не са близки отношения. Вие не сте приятели. Не е длъжна да те поздравява до края на живота си. Странно и неловко би било поведението и, ако сте били гаджета. Ако сте играли заедно като деца, ако сте били съученици. Ако семействата ви са приятели и са си гостували. Ама при описаната ситуация няма нищо странно, защото нищо не ви свързва. Много си го слагаш на сърцето, че не те поздравявала. Примерно за мен е без значение дали ще ме поздравяват съседи или не. Дали някой ден ще пропуснат. Нямаме близки отношения, виждам ги всичките на събранията. Дали ще ми кажат Здравей не ми прави деня, защото не са важни за мен. А за теб тази жена е важна, затова толкова се ежиш. Тя жената е имала семейство, дете, а ти на 30 и нещо отдаваш значение на съседски повдрав. Малко е незряло.
Моя интелект е без значение, а ти леко се филмираш и фантазираш. Впечатляваш се толкова, все едно ти е била гадже.

 
  ...
преди: 11 дни, 19 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   29, ти си влюбен в нея. Има си дете. Мислиш ли, че си и грижа? Съседът Иванчо, който се засяга, че съседката не го поздравява.

 
  ...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   30. Пределно ми е ясно, че поздравите и нищо не значат. Не ми е ясно защо обаче си мислиш, че аз искам тя да ме желае или харесва или нещо си там? Разясних наколко пъти подробно ситуацията поне пет пъти защо питам и какво точно питам, но уви едно и също нещо все ми се отговаря! Абсолютно всякакви щуротии всъщност, но не и това за което съм попитал! Така това е едното, а другото за пореден път ти казвам че жената никога не е спирала да ме поздравява и до ден днешен, ти пак си повтаряш твоето отново и отново "не е длъжна да те поздравява" и "много си го слагаш на сърцето, че не те поздравявала". Ти или въобще не четеш написаното от мен или може би четеш избирателно и ми отговаряш едни същи неща постоянно не знам, но все тая. Повтарям за последен път не отдавам никакво значение на поздравите и, а на това че се държи различен начин в мое присъствие.

31 и тя същите глупости ми написала....

Единствената жена с точен коментар по въпросът ми бе номер 12 за което и благодаря още веднъж.

Автор

 
  ... горе^

...
преди: 9 дни, 20 часа
hash: d1c8de790e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   32, ми питай я! Кажи :"Иванке, защо ме подминаваш? " Виж дали ще ти отговори, че едва се сдържа да не ти разкъса дрехите на стълбите. Сигурно хич не вкарва никаква такава мисъл спрямо тебе, ти си напълно непознат, нямате допирни точки. Впечатляваш се, защото ти се иска да е другояче. Тя не ти е приятелка от детството, сам го пишеш.

 
  ...
преди: 9 дни, 7 часа
hash: b79a253bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33. Хахаха немога отново ли същите глупости...

Автор

 
  ...
преди: 9 дни, 5 часа
hash: 19de375225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторе, спри да се обясняваш на разни откачалки, които се чудят къде да си излеят злобата. Описал си ситуацията пределно ясно. На мен също ми е много любопитно защо е тази промяна, понеже съм в много подобна ситуация. Наскоро си харесах жена с дете, също самотна майка. Харесах е силно казано, защото не я познавам, просто ми е симпатична. Работи в търговски обект и няколко пъти пробвах да я заговоря, но винаги се държи супер хладно, чак леко отрязващо. А аз не съм й говорил някакви глупости. Винаги е било за нещо, което искам да купя. Забелязах и че с други клиенти не се държи така, което ми е още по-странно. Нито съм ходил често при нея, нито съм я притеснявал по какъвто и да било начин.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 21 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35. Найстина прав си спирам! Верно тук на тия са им изгърмели бушоните отвсякъде! Какво да ти кажа не знам и аз защо се държат така при положение, че дори не сме говорили с тях... а няма и една нормална жена тук да обясни на какво би могло да се дължи. Само номер 12 спомена разни причини по адекватно по темата.

 
  ...
преди: 8 дни, 16 часа
hash: d1c8de790e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   35, бг мъжът страда от самозаблудата, че усмивка и поздрав значи харесване. И то от служител. Ти си клиент. Длъжна е да ти се усмихва и да е любезна. Но не е длъжна да си лафите и да се сваляте. Тя е на работа, има шефове. Не може да си губи работното време в приказки, некасаещи длъжностната и характеристика. Мислиш ли, че и се бъбри с по 30-40 клиенти на ден празни приказки? Че и седиш и зяпаш като stalker служителка, която не те познава, но пък знаеш, че е самотна майка с дете. Stalker. Луда работа. Изобилстват тук темите, в които мъже си мислят, че служителка ги сваля или е длъжна да си общува приятелски с тях, защото им се усмихва.
Авторът да си отвори устата и да я пита защо не се спира да си лафят. Ясно е, че му е тръпка, но обратното явно не важи. Няма причина да се впечатлява толкова, защото нищо не ги свързва. Нито гаджалък, нито приятелство.

 
  ...

...
преди: 8 дни, 16 часа
hash: 3d244ebc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   35, как и разбра семейното положение? Явно има бадж с име и ти си ровил из Фейсбук да я търсиш. Зяпал си и профила като някой луд. Или си подпитвал колегите и, което е малко вероятно. Съмнително е да са казали подобно нещо на непознат. Или си я следил след работно време. Луда работа. Хубаво право, че не те отразява.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 7 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Тука здраво обаче някакви псевдо жени избиват комплексите си. Направо от 100км си личи.

 
  ...
преди: 8 дни, 3 часа
hash: cbbc3a37c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Хаха, тук имало по-големи откачалки отколкото си мислех.
37, ти 3-ти клас само до голямото междучасие ли го кара!? Защото тогава се учи четене с разбиране! Посочи ми къде съм писал, че ми се усмихвала и се държала любезно! Или пък, че съм ходил да я зяпам! Това, че ти си някакъв болен мозък, не означава, че и другите са такива! Ходя да си пазарувам от това място много преди тя изобщо да заработи там.
38, най-вероятно си същият ненормалник от предния пост. Особено това с "подпитването на колегите" направо кърти! Абе, вие, тъпаци ли сте??? Кой нормален човек ще споделя информация на непознат за негови колеги! Това го няма и в най-смотаните американски филми.

Авторе, като цяло твоят случай е доста по-интересен. Според мен, като се замисля може би е усетила, че те харесва, но не иска толкова бързо да се впуска във връзка, която може да й донесе потенциални нови разочарования. А освен това, както казваш сте и съседи.
От 35

 
  ...
преди: 7 дни, 18 часа
hash: fa4b833e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   40. Нямам си на идея. Когато ме види буквално се вижда, че се вцепенява казва ми здрасти ама е нервна и гледа бързо да се разминем, като въобще не смее да ме погледне в очите. Да съседи сме и немога да я разбера дали я е страх, че ще я заговоря понеже ме харесва и се притеснява или я страх да не я заговоря, защото не иска да я свалям. Казваш бързо да не се впуска във връзка вече не е толкова от скоро мина си доста време е сама, а може пък да си има някой скрит, но не мисля щеше да идва да я взема и би се разберало рано или късно. Мен ми сконфузно, защото всички се знаем иначе отдавна бих я заговорил. Колкото до теб ако бях на твое място с продавачката бих напук на дроснатото й поведение щях да й влезна на касата с разни бегли лафчета, ако не ти върже поне да я издразниш още повече дреме ти! Опитай така или иначе след някой друг месец може да напусне или да я уволнят. Нищо не губиш, докато при мен ако се прецакат нещата трябва да се гледаме тъпо години наред.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 17 часа
hash: 50ec1a11be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Поведението и е такова, защото вече е силно комплексирана и със смачкана психика и самочувствие, като много други жени е нейното положение.
Може и да те харесва или да си и бил симпатичен, но вече знае, че е нагазила лука и на неня никой няма да гледа по същия начин, както преди. Такова поведени е напълно нормално.
Една изоставена или прецакана жена реагира точно по такъв начин.

 
  ...

...
преди: 7 дни, 16 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   40, ами стана ми странно как разбра, че има дете и е без мъж. Като ходиш да пазаруваш. :) Как се добра до тази информация? Във всеки магазин ли знаеш служителките мъже имат ли, деца имат ли?
Мъж на 30-40 като авторът не може да пита една жена защо не си лафят дружески.

 
  ...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   41, за какво да те зяпа? Сега пък я следиш колко време е сама и някой взима ли я. Тя жената е имала брак, има си дете, ти още седиш и се чудиш защо съседка не ти говори.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 5 часа
hash: d72cf6896f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Авторе, не искам да те обидя, но според мен изглеждаш и гледаш странно, мисли те за хахо, и затова се страхува, и бърза да отмине. Не си въобразявай неща, които ги няма.

 
  ...
преди: 5 дни, 10 часа
hash: b683da882e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   41, не ми дреме наистина. Като цяло подобно поведение е супер тъпо и при това положение нямам никакъв интерес към нея. Идеята беше да се запознаем и да видя що за човек е. Това, че е леко симпатична нищо не означава. В нея ме привлече в началото това, че ми се видя някак си по-интелигентна и сериозна, а не някаква кифла. Явно обаче съм се объркал. Така или иначе няма да спра да пазарувам там. Дали ще ми се надува или не оттук нататък ми е все тая.

 
  ...
преди: 5 дни, 6 часа
hash: d646db9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   48, страшни наблюдения за клиент. Зорко око. Разбра, че е самотна майка с дете, не е кифла. А тя името ти не знае.
Българските мъже са топ, няма другаде такива образи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker